Godnatt!

Jag har känt mig frusen hela dagen, och gör de ännu.. Skall därför krypa ner i min förhoppningsvis varma säng!?
Känner mig inte speciellt trött ännu , så de blir väl att smsa lite tills jag somnar, hihi! :)

Vi hörs imorgon, PUSS


Take me back!










Vill tillbaka, 4 veckor i Thailand!


Nerräkning!


Min kväll.

God kväll på er!

Förlåt för dålig uppdatering idag , men dagen har inte gett någon tid.. Så kan de vara ibland.

Skrev ju ett snabbt inlägg till er förut innan jag for iväg, och sen dess har jag väl hunnit med både de ena & de andra. Jag, mamma och August drog och såg på små stjärnorna på hans dagis, sjukt gulligt av dom som ställde upp och uppträdde! :) Sen blev de fika och så, sen sjussa mamma mig till Terra skolan där jag mötte upp Emma.
Sen blev de musikal där en blandning utav 4,5 och 6;or var delaktiga. Jätte kul att se på. För drygt 1 år sen , stod vi på den scenen och hade musikal, läskigt att de redan är 1 år sen! ;o. Nåja efter musikalen drog vi hem till mig i spöregn, jag bytte om både kläder och hår uppsättning. Sen var Jacob och Emma utanför så vi gick ut med dom en stund. ( Simon & Charlyes syskon, för er som inte vet de! ) Sen vid 9 tiden gick vi hem till mig igen, och Emma drog just.



Bild som för övrigt inte ser riktigt klok ut, men som är tagen precis innan vår musikal förra året! Så kändes passande att lägga upp den här och nu! :) hihi


Snabbt hej

Hej på er!

Är sjukt stressad, men skall försöka skriva ett inlägg lite snabbt ändå! :)

Skolan har vart bra, men seg. Kom inte riktigt igång förs efter maten, var riktigt trött till en början. Men de är väl okej, så länge de är Måndag? ;) De börja även spö regna för er som missat de, ha, ha. Så tack o lov att mamma hämtade mig och Emma i skolan! Fick även ta med min pall hem från slöjden, blev allt annat än nöjd med den..

Har precis tagit en snabb dusch så skall fixa mig snabbt, om 30 min skall vi ha hunnit äta och vara på dagis. Eftersom de är nåt " små stjärnorna " + fika. Därefter blir de dirre till skolan ( min gamla! ) För att se musikal! ;)

Vi hörs efter de! :)


Måndag morgon!

Godmorgon på er!

Ser ut att bli en grå Måndag.. men då får man se till att göra dagen till de bästa som går! :) Har ganska mycket som skall gå ihop eller vad man skall säga, så jag hoppas jag klara mig från regnet! hehe. Skriver mer om de senare.

Jag fryser som jag vet inte vad? brr. Skall sätta fart och packa gympa väskan och fixa mig nu!

Vi hörs efter skoan, vid 4 tiden! :)

PUSS


Härlig Söndag!

Hej på er! ♥

Måste börja med att säga att den här Söndagen har vart hur bra som helst.

Jag och August har haft rätt mycket tid tillsammans idag, som jag skrev i ett tidigare inlägg, vilket har vart jätte mysigt. Emma har också vart med en hel del och de gjorde de hela ännu lite roligare. Vi har vart rätt flamsiga idag, måste jag nog även ekänna..! höhö. Vid 5 tiden stack jag hem och gjorde mig iordning för att sen åka till resturangen. Farmor hängde också på eftersom de är lika mycket hennes dag som mammas! :) Vi åt oss propp mätta och jag gick sen hem, mötte även upp Emma. Sen har vi vart ute hela kvällen och jag kom precis hem. :)

Här kommer massa bilder!


Vi har lärt oss att åka skateboard idag, även om Agge för de mesta ville sitta på den!




Coolingar!


Vi väntade på att Emma skulle komma, så att vi kunde...


... dra till Maxi och handla glass! ;dd


Min jätte potion till Natchos var riktigt god! Rekomenderas verkligen! ;)


Kvällens outfit! Enkel men rätt snygg! :)


Samuel! ;D

Som sagt så har jag haft en riktigt bra Söndag! Me like. Skall nu lägga mig och läsa en skvaller tidning som jag köpte påväg hem förut. Godnatt vi hörs imorgon bitti! :)

( P.S Har jag inte en av världens sötaste lille bror (-sor) ?? ♥ )


Nerräkning!


Nästa; middag

Har precis bytt om och skall bara platta min lugg sen är jag klar! Vi hörs när vi kommer hem senare.!


Dans - minnen!





Dans tillsammans med Jennifer skolavslut. -06



Dans m. Emma,Fanny och Jennifer skolavsl. -08


Dans m. Emma & Fanny avslut. -08 ( dansade 2 gr de året..) ↑


 
Dans m. Emma & Moa skolavsl. -09



Dans på Wisby Strand - 2010


varmt!

Hej på er!

Vilken värme de är ute, har fått flyttat in pg.a värmen!? Hur ofta händer det?..
Jag och August har vart ute och åkt skateboard,cyklat hoppas studs matta, byggt nåt hyll & flygplans liknande m.m. Vi har alltså vart ute rätt mycket. Eftersom mamma & pappa bygger på altanen så tog vi lite virke utav dom och därmed vårt byggeri! ;) Sitter som sagt inne nu, och får då & då en ballong eller en boll kastande i huvudet. Agge verkar vara rastlös, skall vänta tills Emma kommer hem och då blir de att gå till affären och äta glass! :) Så vi väntar.. Har tagit lite bilder, men orkar inte lägga in alla nu, så jag gör ett långt bildinlägg ikväll ist, med bilder från hela dagen! :)

Vi hörs om en stund! :)


Morsdag! ♥

Idag är de ju som sagt morsdag! Hur brukar ni fira? Vi brukar iaf ge bort nåt, som en present eller liknande.
I år blev de en middag ikväll! Får se vart vi skall äta! ;) Men mysigt lär de nog bli!

Grattis på Morsdag! ♥










 - Bilder från Thailand -08


Älskar dig! ♥



Söndag!

Godmorgon på er!

Då var de Söndag igen, men de känns faktskt okej. Vill ju som sagt bara att tiden skall gå fort nu, dom kommande 16 dagarna.. Skolveckan som börjar imorgon blir desutom den sista veckan vi har vanliga lektioner på. Sen blir de andra saker som skall göras fram till avslutningen, rätt chill faktikt! :)

Nåjaa, idag blir de att plugga lite, sen va med Emma tror jag. Men först och främst så måste jag gå och äta frukost nu, tror jag hungrar ihjäl snart?! ;o. Jobbigt läge..

Vi hörs snart!


Hur var de med minnet?

Hade helt glömt bort att jag inte hade nåt lakan i sängen.. Så de fick jag stå o fixa med nu, sådär mitt i natten! Ha,ha.
Nu blir de att bädda ner mig under täcket och sova ut..!

Godnatt på er, alla söta bloggläsare! :)


Forever young!




Vad kan man ha vart då? 3 år?.. Kan nog stämma!


Kanske 6-7 år!?


9 år.. På legoland tsm med familjen 2005, kanske (?)



Bulgarien -07

 

För 2 år sedan! : )


Snart 1 år sen!...


Typ nu!

Åren går & man förändras ju en del..!


Magont..

God kväll på er!

Ska jag vara ärlig så valde jag att skita i allt plugg ikväll. Får ta de nån annan gång, men har seriöst ingen lust att göra de på en Lördags kväll . så har ist vart lite social mot familjen och våra gäster, men sitter just nu på mitt rum och kollar runt lite på datan . Smsa lite också, för er som ville veta de också! ;dd

Har även ont i min mage.. Har börjat få de sådär ofta nu igen!.. Usch, vill vrekligen hitta felet snart!
Tills dess, får jag väl hålla ut! : p.


Take me back!


Nerräkning!


Dagens Outfit!




En ytterst enkel Outfit!

Svarta frostiga leggings - BikBok
Vitt bas linne / vitt ( som man inte ser!) - BikBok
Vit långarmad tröja - BikBok
(Typ allt från BikBok, men men!..)
Sen mitt vanliga halsband som jag fått från Emma! ♥


Propp mätt!

Hej på er!.. igen.

Sen jag skrev sist har jag hunnit med allt jag hade på min " Göra lista " idag. Städit rummet, och pluggat.
Har läst 24 sidor i Biologi nu , känner mig som värsta geeket. Har även hunnit med att laga mat till mig och brorsorna. Kvällens meny bestod utav Hamburgare & pommes. Rätt lyckat resultat faktisgt! Mitt under middagen kom några vänner till familjen på besök. Trevligt.

Har just stängt in mig på rummet och skall plugga nu.. Känns sjukt tråkigt att behöva plugga på en Lördags kväll.. Surt! Men antar att de är de sista provet nu innan lovet, så de får väl vara värt de..!


Hahahaha (???)


En riktig familje dag!

Hej på er!

- Jag är så trött, så trött!

Min dag så här långt har vart bra. Åkte med Mamma,Pappa och Agge förut. Vi har kollat runt på en massa trädgårdsmöbler och annat till vår terass som nu börjar bli klar. Vi åt även en god lunch inne i stan och en snabb runda på stan hanns också med. Fick med mig ett par solglasögon hem och sen så bytte jag ett par leggings. :)
Var även förbi Maxi och handla upp oss på de som behövdes hem inför en hemmakväll.

När vi väl kom hem gick jag och la mig med en tidning och tror även jag somna? he, he. Känner mig dock inte piggare för de, nästan tvärtom? Skall nu sätta fart med städning av rummet och pluggning.

Vi hörs om en stund igen! :)


Dagens planer!

Måste ta tag i mitt rum, har inte hunnit med att städa på en hel vecka? Ni kan väl gissa hur de ser ut.. Så de skall de bli ändring på idag. Skall även börja plugga inför Biologi provet som är i veckan! Kanske att jag skall åka med mamma och hjälpa henne med lite också (?) :)


lördag!

Godmorgon, de är Lördag hörreni! Härligt!

Blev aldrig nåt Godnatt inlägg till er igår, men hade ingen ork. Somnade vid 12 tiden och vaknade för 1 timme sen! Skönt att få sova ut, eftersom de här är första helgen på vet inte hur länge jag kan sova ut. Har ju haft träningar, och andra saker att passa!? Men nu så är de slut på det! :)

Har vart uppe och ätit frukost, men har just bäddat ner mig i sängen igen! thihi. So me.

Skall även försöka att bli bättre på att uppdaterna nu, har ju vart lite till & från med de nu den senaste veckan! :)


Läget just nu!

Godkväll på er!

Kom hem för en liten stund sen, har haft en trevlig kväll, som kanske inte var så ovanligt? :)

Jag och Emma for ut efter att jag ätit en god middag tsm med alla här hemma. Vilket var både gott & trevligt. Lite stimmigt kanske , men vad annars kan man räkna med när de är 3 små barn vid bordet. hehe .
Vi stack iaf ut sen, träffade lite folk här & var. De var 2 rätt mystiska killar som typ följde efter oss och skrek o massa efter oss? Haha. Men efter den här galna dagen , är vi nästan vana! ha,ha. Nåjaa, cyklade iaf med Emma hem sen och lämnade hennes mammas cykel som jag lånat idag, etersom jag fick punka igår? ;oo.
Eftersom min kära mor heller inte kunde ringa så fick jag gå hem, så fick mig en promenad. Rätt härligt, de med! Sådär 30 minuter tog de!

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och SMS;a lite! :)


Dagens låt!

Var ett bra tag sen jag hade Dagens låt. Men när jag hittade denhär låten, kändes de som självklart att jag skulle dela med mig av den! Så sjukt bra, love it!

Father and son m. Boyzone

-  Sjukt fin text & jag bara älskar den!


Min dag!

Hej på er!

Min dag har verkligen vart bra och änn är den inte slut. Jag känner mig redan trött men kommer köra kvällen ut, och sen försöka vila upp mig under helgen.

Jag och Emma cyklade som sagt ner till stan förut, där vi kollade i lite affärer sen köpte vi med oss lite " fika ". Risifrutti och varsinn munk och gick sen till farmor och åt de. hihi :) Cyklade sen hem och tog hunden på en promenad. Följde sen henne hem en bit och skyndade mig hem och tog en snabb dusch. For sen till affären med Mamma & Tanja. Eftersom Tanja,Magnus, Filip och Dennis skall äta här ikväll, niice! :)

Sitter just nu instängd på rummet och tar de lungt, skall snart ut och äta. Sen blir de utgång för min del. :)


Emma i skogen på promenaden! ;P


Harly!

Hej på ett tag!



Hemma igen!

Hej Hej!

Har slutat skolan nu, så jag och Emma sitter hemma vid mig och skall snart dra vidare in till stan.
Skolan har vart bra, om inte minst gått snabbt. Vi hade 4 lektioner men ingen av dom krävde speciellt mkt jobb, så de har vart rätt chill.

Men vi hörs senare, när jag kommer hem från stan! :)

Kram


Nerräkning!


Godmorgon!

Nu är de äntligen Fredag! Skönt att ännu en vecka är avklarad! Trotts att den här helgen kommer innehålla endel plugg.. Men de får man väl ta!

Har inte sovit sådär jätte bra inatt, de har vart kallt och jag har haft sjukt ont i min mage.. Dock känns de bättre nu. Ligger lite efter i tiden, så skall nog börja sätta fart nu, hehe.

Men vi hörs efter skolan! PUSS på er!


natti

Nej nu börjar klockan bli mycket och jag känner mig helt slut.. Har ont i nedre delen av magen också för den delen.. Nåjaa, skall försöka sova bort verken nu!

Godnatt på er alla! Puss :)


Varning för långt inlägg!

Godkväll på er!

De här var nog den sista dagen på länge, då uppdateringen inte varit den bästa. Skall bättra mig redan imorgon.

Min dag har vart hur bra som helst, den har gått snabbt men så är de väl när man har roligt? :)

Skolan var riktigt bra, förutom att jag var rätt låg imorse.. Men de gick över!
De börja med att både jag och Emma drog till skolan i gympa kläder. Dv.s Mjukisbyxor, när vi väl kommer till skolan och får infon om att vi inte skall ha nån idrott och ist gå en promenad? Så jag och Emma fick dra in och lämna våra väskor i skolan. Vilket nog var ett av de jobbigaste / pinsamaste stunderna i skolan hittills.. Jag har aldrig haft mjukisbyxor i skolan om inte gympa dåra, tidigare. Så de var nåt nytt, och de lär aldrig hända igen.. Jag är lite " Anti Mjukisbyxor " för er som inte visste de! Nåjaa, dagen rullade på med SO/SV,mat, Matte och Fysik. Lämnade in min Fysik läxa och en annan inlämnings uppgift innom Fysik. Gjorde även klart mitt SO/SV test, som handlade om de vu nydligen gått igenom. Riktigt skönt! 6;orna eller dom blivande 7;orna var ju på besök idag, riktigt kul att se dom springa runt lite smått förvirrade och utsatta av alla äldre blickar! haha.

Jag och Emma stannade iaf kvar efter att vi slutat och väntade på Emma.L & Emelie. Fick trevligt sällskap utav massa från vår förra klass, trevligt. Cyklade sen hem till Emma.G tsm med dom andra tjejerna och har sen tränat dans och fixat lite. Åt även mat vid Emma och sen for vi på Soaré, niice. En riktigt rolig kväll, alla var riktigt duktiga! :)


Hampus,Jesper & Linus från " lunch rasten".


Ida och liten del utav Emma!


Duktiga Victoria från Soarén. Som bjöd på ett otroligt framträdande!


Feets!

Min kväll slöt med punka.. och regn! Som tur var fick jag hjälp av Larssons pappa som fixade mitt bakdäck.
Tack snälla, tack vare han var jag lite torrare när jag kom hem! :) hihi.

Vi hörs snart!


Uppdate

Hej på er!

Sitter hemma vid Emma, där jag nu vart sen vi slöt skolan. Kommer inte att komma hem förens sent ikväll, så ni får klara er utan mig ett par timmar till! :) Kommer att uppdatera om hela min dag med massa bilder såfort jag kommer hem!

Puss på er sålänge! :)


Nerräkning!

För er som inte riktigt har förstått, så är de dagar inte bara skoldagar utan helger och allt är medräknat! :)



.. Sen Sommarlov!


Torsdag, morgon!

Godmorgon på er!

Känner mig fortfarande riktigt trött, jäspar var minut? Men antar att de blir bättre efter vår Gympa lektion, som vi idag börjar med! I skolan idag kommer även dom blivande 7;orna på besök, ska bli kul o se på dom, hihi. Liite svårt att tänka sig, att de faktigt var jag som gick där för 1 år sen? ;o. Slutar iaf skolan vid halv 2 ungefär, då skall jag och Emma hem och fixa en sista sak, och sen kommer nog Emma.L och Emelie hit och skall hjälpa oss med en sak. ;). Sen blir de nog lite plugg för min del, och vid 20.00 ikväll blir de att cykla till skolan igen, för att se på Soarén! :).

Har väl inte så mycket mer att säga, så vi hörs väl senare ikväll! :)

PUSS


I höstas!


Godnatt

Känner att jag verkligen har en aning för mycket energi, så om jag skulle vänta på att jag skall bli trött, skulle de bli en evighet.. Så skall börja göra mig i ordning nu, och hellre lägga mig och smsa lite en stund, tills jag somnar! :) hihi.

Vi hörs imorgon, mina kära bloggläsare! :)

PUSS


Snart 8;an!


Jag kan inte förstå att jag snart har klarat av hela 7;ans läsår? Att de snart är dags för att börja 8;an?
Vart tog läsåret vägen, liksom? Jag har verkligen klarat mig otroligt bra, genom med & motgångar.. För ett år sen var jag helt inställd på de värsta.. Omprov varje vecka, kvarsittning, inga kompisar, mobbad, ah ni förstår säkert? Men schiit, jag har verkligen bara glidit förbi allt. Vilket är sjukt skönt. Nu återstår snart ett nytt läsår, då dom första riktiga betygen skall sättas, vilket blir en ny utmaning!

Jag är riktigt nöjd med mig själv, tycker personligen jag klarat mig rätt bra med allting, som hör skolan till!


Musik lektionen!


Behöver jag skriva nån kommentar (?)


Biljard proffset? Kanske , kanske inte?


Nya vänner! ♥



Tiden går snabbt när man har roligt!


Me like!

Godkväll bloggen!

Jag känner verkligen att jag inte haft så mycket tid för er dom senaste dagarna.. Men de är så mycket just nu, eller kanske inte? Men jag har verkligen prioreterat annat framför bloggen ett par dagar nu. Men jag verkligen tycker allt är så kul, jag skrattar mig igenom dagarna och allt känns så sjukt bra just nu! Skolan funkar perfekt, kompisarna, familjen ah allt! Så att uppdateringen inte vart så bra , skall självklart bli ändring på!

Min kväll har varit trevlig, som vanligt! Jag och Emma har vart på Maxi, promenad med hunden, snackat, och träffat på The Guys m.m. Jag förstår om ni kanske undrar hur vi kan tycka de är kul att cykla runt och göra ingenting? Men så är de ju faktisgt inte riktigt.. Så fort jag och Emma är i farten, så händer de nåt. Ingen av oss klara av att ha tråkigt? Vilket är rätt bra, då allt verkligen alltid blir roligt. Vi träffar oftast på vänner, eller så gör vi nånting annat. Så vi har näst intill aldrig tråkigt!
Ville bara påpeka de!

Vi hörs sen!


Svar på fråga!

Maja om Nerräkning!:

När du skriver 20 dagar kvar, är de med skoldagar? eller är helgerna med räknade där? :)

Svar: Kanske har varit otydlig på den pungten..? Men 20 dagar, då menar jag allt som allt.
Då är alla dagar med räknade, om man bara skulle räkna med skoldagar skulle de bara vara 13 kvar! :)
Hoppas du fick svar på din fråga!


Chill dag

Hej på er!

Förlåt för jag inte skrivit sen imorse.. Men de har vart fullt upp, så hoppas ni förstår!

Skolan har vart bra, började med Engelska där jag, Emma & Ida fixade de sista på våran redovisning som skall vara klart om en vecka. Sen hade vi SO/SV, Tyska, EV, Biologi och Matte labb. SO/SV såg vi film, så den lektionen gick snabbt, på Tyskan gjorde vi inte så mkt, typ hänga gubben?? :) På EV gjorde jag och Emma klart dom få läxor vi har, skönt att bli av med de. På Biologin gick vi mest igenom inför provet nästa vecka och på labbet spelade vi spel. Så en riktigt chill Onsdag! Slöt vid halv 4, då drog jag och Emma hem till henne. Drack smoothie , som vanligt?? Men sjukt gott :). Sen har vi dansat , kom faktisgt en bra bit. Imorgon blir de att filma ;oo. Hoppas de blir bra!

Ajja har precis ätit, så skall byta om sen blir de ut en sväng! :)


Bilder från Mattelebbet idag.


Nerräkning!


Onsdag

Godmorgon alla bloggläsare!

Fick sova en hel timme längre idag, och de var uppskattat. De är nog ett av dom enda + som en Onsdag har. ( enligt mig!! )

Börjar inte förs vid 09.10, men skall börja platta håret o så nu. Skriver nog mer sen, om jag hinner! :)


Godnatt

God kväll bloggen!

Min kväll har vart bra, kom hem för drygt en timme sen. Har hunnit med att ta en varm dusch och nu sitter jag här, halv sover gör jag också!? Orkar inte skriva så mkt mer.

Godnatt!


Hemma!

Hej Hej!

Är hemma från skolan nu, dock inte helt hemma ännu. Är nämligen vid Emma och vi har just övat dans och druckit smoothie, hiih. Skall väl hitta på nåt annat nu, så vi hörs senare!:)


skolan

Sitter i skolan just nu, sista lektionen för dagen innan vi slutar. Tyska och vi har datasal hela lektionen, chill.
Dagen har gått undan, har haft rätt slappa lektioner så jag klagar inte!

Efter skolan blir de hem till Emma och träna, så uppdaterar inte förs när jag kommer hem ikväll.

Ha en bra dag! PUSS


Hemma

God kväll bloggen! : )

Kom hem för en liten stund sen, stack som sagt ut med Emma förut. Vi har övat inför en sak, som kanske kommer upp här på bloggen om ett tag. Spännande va? Ajja kom iaf hem nu typ , så har hjälpt Cajsa lite med att fixa hennes blogg, som jag tror hon lyckades rätt bra med :). 

Lyssnar just nu på musik och försöker hitta en bra låt med lite upptempo? ;P Hehe.

Orkar inte skriva mer nu, men säger iaf Godnatt nu på en gång!

Godnatt! ;D


Mat

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en del. Jag och August tog hunden på promenad, sen hem och sätta igång med maten. Så just nu står maten och kokar på spisen, bror är ute och leker med hunden och jag skall nu duka på bordet. Perfekt! Hinner nog tills mamma och pappa kommer.

De blir kyckling gryta och ris som står på menyn ikväll, för er som undrar! :)

Puss


Tävling

Eftersom vissa av er är riktiga tävlings typer , så tänkte jag lägga in en tävling.
Ni kanske har lagt märke till att jag har en kalender där jag öppnar en lucka varje dag? :) De kommer i slutet vara en bild som dyker upp, så har ni läst bloggen sen nån månad tbx bör ni känna igen bilden.

Den som kommer på vilken bild de är först vinner en länkning i bloggen! :)

Lycka till!


Måndag avklarat!

Hej på er!

Var helt säker på att jag skrivit ett inlägg till er, men när jag nu kollade efter så hade jag tydligen inte gjort de. hehe :)

Skolan har vart bra, och de har rullat på ovanligt bra för att vara en Måndag? Känns som jag skrattat mig igenom de mesta. Härligt! Vi var inte så många som hade slöjd idag, eftersom många var sjuka och bortresta, så en skön lektion var de allt. Satt ute i solen lite mer än halva lektionen och andra halvan var jag bara inne och gjorde inget speciellt? :) Är typ klar med allt. hihi.

Skall snart passa bror medans mamma o pappa är på nåt möte? Sen blir de att va med Emma ikväll. Niice! :)


Linus & Jesper, utanför slöjden!



ja är klar!

Jah, då var jag klar då! Skulle möta upp Emma vid kvart i, men hon hade tydligen försovit sig? :P hah.
Så vi cyklar om typ 10 min ist, chill.

Så just nu sitter jag bara här och gör ingenting? hihi, skönt.

Ajja skall gå och ta på mig skorna o de nu,vi hörs senare! :)


Måndag morgon!..

Godmorgon på er!

Vaknade med ett ryck när alarmet ringde. Drömde nåt hel konstigt, läskigt, jobbigt ah nästan alla känslor på en gång så tur att jag vakna! :)

Då var de Måndag igen då, och en ny skolvecka väntar. Den här veckan krävs de dock lite mer än dom senaste veckan. Så skall ta t.ex idag till att bara plugga när jag kommer hem. Så man sen har de avklarat.

Men vi hörs efer skola senare! :)

Puss


Bild tagen i Höstas på Idol! : )


Tredje luckan!


Snart blirre sleep!

Hej på er igen!

Sen jag skrev sist har jag plattat håret, hört på musik och SMSat lite m. Vendela. Nice!
Sitter just nu och latar mig framför datan, men skall nog gå & lägga mig nu.

Måndag imorgon, och jag är ALLTID trött då, den dagen är alltid så sjukt seg också. usch. Nåjaa vi hörs imorgon bitti.

PUSS på er!


Seriös bild? Ida fick sig ett gott skratt då hon insåg vad hon fick med på kortet!
( Bjuder på den!;;) ))


Lata jag!

God kväll!

Kan inte förstå vart helgen tog vägen? Att de redan är Söndags kväll har jag just insett. Veckorna och inte minst helgerna bara flyger förbi?

Att jag skulle plugga & städa rummet var nog nåt jag glömde bort!? För här sitter jag och har verken pluggat eller städat, men jag valde nog att ta de imorgon ist. Har ingen lust att göra de ikväll.

Skall sätta fart och göra lite nytta nu. Platta mit otroligt oplatta hår och packa gympa väska? Undrar om jag kommer få nåt av de gjort? Hmm.


Min dag!

  Hej på er!

Vilken dag de har varit.. Är helt slut skulle lätt kunna somna nu, men skall försöka hålla mig vaken! :)

Mitt alarm ringde ju som sagt vid halv 9 tiden, så jag hoppade i duschen och fixade mig. Mamma & Pappa körde sen ut mig till Vibble. Allt rullade på jätte bra idag, fanns lite mer att göra om man gemför med igår.
Kom även mer folk än vad de gjorde igår, så de var ju kul. Mamma hämtade mig vid 2 tiden, sen åkte vi förbi Jysk och Rusta och kollade efter saker till vår terass. När jag väl var hemma, och redan då trött. Blev de promenad med bror och hunden. Sen var nog planen att jag skulle plugga lite, men de blev inte så. Bytte om lite snabbt sen mötte jag upp Ida och for sen ner till stan en sväng. Vi kolla på alla studenter som skulle på bal, hehe. De var helt fullt i hela Almedalen, med både tjejer & killar i fina klänningar & kustymer.

Och nu sitter jag här ensam hemma och väntar på mat! :) hihi. Skall sen sätta fart med plugg som jag aldrig gjorde förut, och sen städa rummet!






Söndag!

Godmorgon!

Då var de Söndag igen då, snart skall en ny vecka på börjas! Fast de har jag inget emot eftersom vi kommer allt närmare sommarlovet ju snabbare tiden går! :)

Skall börja fixa mig nu, för att om en stund kunna åka ut till vibble igen. Kommer inte vara så bra uppdatering av mig idag heller! Tyvärr, men de får ni leva med! :) Skall hoppa in i duschen nu, vi hörs helt enkelt ikväll igen!

PUSS


Nerräkning!


Till skillnad från igår, så är då 2 luckor öppnade nu! 


sämst!

God kväll på er!

Förlåt för världens sämsta uppdatering idag. Men har verken haft tid, ork eller tillgång till att kunna blogga.
Min dag har gått i full fart, men vart riktigt rolig på många sett. Hinner inte skriva värsta inlägget nu heller , men tänkte göra en kort sammanfattning om dagen iaf.

" Jobbade " ju som sagt vid mina kusiner tidigare idag, från klockan 10-14 och allt gick verkligen jätte bra. Jag hade ansvar för kiosken och sålde korv,kaffe,kakor m.m och fick en hel den sålt. Skall även jobba imorgon med, men dock ha lite mer att göra, så de blir nog super. Mamma hämtade mig vid 14 tiden och åkte förbi en sko affär lite snabbt, fick med mig 2 par skor hem. Niice! :) Behövde verkligen lite sommarskor, då mina converse & nike skor börjar bli alldeles för varmt att gå med vissa dagar. När vi kom hem, blev de genast en promenad med hunden och fick även med mig en av grannarnas barn med hem. Filippa som går på lekis och är för övrigt en riktigt härlig & söt tjej. Vi hopapde studsmatta,lekte med hunden, gungade m.m . Kul! Åkte sen med mamma och bror och handla mat , som vi sen satt ute i trädgården och åt. Skall bli skönt sen när vår nya terass är klar så vi kan sitta där ist för mitt på gräset? hehe. Blev sen en promenad med hunden igen, innan hela familjen bänkade oss framför Tv;n. Blev dock inte så mkt TV tittande för mig, då Ida smsa och sen drog jag till henne. Vi har haft en jätte mysig kväll, har suttit ute och snackat en hel del. Vet inte hur många myggor vi dödade, och antar att vi får minst lika många myggbett. :P

Skall nu göra mig i ordning och sova, så jag orkar upp imorgon med. Har ju ett jobb att gå till nu!? ;) haha.
Har även en fullspäckad dag där efter, Puss på er vi hörs imorgon!


Lördag morgon!

Godmorgon på er!

Jag är redan vaken, skall börja välja kläder och allt dedär snart. Om sådär 40 minuter kör mamma ut mig till mina kusiner, där de skulle vara nån Loppis aktigt, där dom säljer både gamla & helt nya saker! Kanske är värt att kolla in?
De är i Vibble/Västerhejde iaf! Skall stå och sälja korv o så idag, och imorgon barnsaker tror jag!? Blir nog bra de! :)

Min uppdatering kommer alltså inte vara så värst bra idag, men skriver såfort jag kommer hem igen!
( Kanske att jag kan ta lite bilder, om de finns nåt att ta på? ;) )

Ha en underbar Lördag!♥


 1 år sen!


Nerräkning!

Ny dag, Nya tag, Ny lucka!



Och då var den första luckan öppnad, Only 24 dagar kvar nu hörrni! :)


natti

Skall stänga av datan nu och gå till badrummet och fixa mig. Sen blir de att sova, skönt är precis vad det skall bli!

Vi hörs imorgon.


PUSS


Underbar kväll!

God kväll!

Känner mig så glad, svårt att förklara hur.

Har verkligen haft en jätte trevlig kväll, behövde verkligen träffa dig ikväll!! ♥ Vi har vart på maxi och handlat glass, gungat, spelat fotboll och snackat. Hur roligt som helst. Har även fått årets första myggbett, om de nu är nåt att skryta om? In the face.. Inte så värst kul , nej. :P Kom precis in, följde henne hem och tog samtigt hunden på promenad. Snackade även med Emma.G i tele på vägen hem, niice.

Skall snart göra mig i ordning för att sova. Skall upp rätt tidigt imorgon, så behöver all tid som finns till att sova.!

Vi hörs snart! :)


Do you remember?


Love it!


Emma! <3

Go kväll bloggen!

Vet inte hur många gånger jag påpekat detta, men ni anar inte hur uppskattat de är att de nu är helg. Jag fullständigt myser med tanken! :) hiih.

Sitter på Emmas rum och väntar på att hon skall äta klart. De var sjukt länge sen jag var här, tror vi kom fram till att de var i julas nån gång? sjukt ju. Ajja nu är vi iaf, igen och de Gillas! Innan vi for hit var vi hemma vid mig, jag åt mat och sen snacka vi en hel del , om allt mellan himel och jord. Innan Emma kom hem till mig förut, så var jag inne vid grannen och lekte med deras barn. sweet! Men stack där ifrån då hon kom.

Tror vi skall till maxi om en stund, men de återstår väl att se! Ha de bra , så hörs vi snart! :)

Hittade denhär trevliga bild på oss 2, från förra året. hehe :)


Sommar känslor!

Sitter ute i skuggan med datan i knät! Nästan för varmt att vara i solen just nu, har to.m bränt mig på armarna! Hihi. :) Grann barnen badar så sitter och hör på deras gulliga skratt, känns verkligen som sommar nu, härligt.

Sen jag skrev sist har jag solat lite, duschat, promenad alltså inte så ansträningande! Om en liten stund skall jag träffa Emma.L, de var verkligen jätte länge sen vi va sist. Så de skall blir kul, att träffa henne igen.

Skall fortsätta att inte göra någon ting alls, kanske att jag skall leta reda på min mobil som ligger på laddning inne någon stans? :)

Vi hörs om en stund!


Jag just nu.!


äntligen!

Hej på er!

Äntligen så är de helg nu, fast helt ledig är man inte! Skall "jobba" lite imorgon och på Söndag, vid mina kusiner. Men mer om de senare!

Skolan idag har gått undan, hade bara 4 lektioner . Slöt vid 11.40 men kom inte från skolan före klockan 12.30 typ? Stannade ute i de fina vädret och snacka med massa, trevligt de.  När jag kom hem blev de en promenad med hunden sen tog jag en macka och har sen dess sett på TV. Sitter just ni i Tvrummet med datan i knät och smsa lite samtidigt som jag ser på TV.

Vi hörs om en stund! :D


Nerräkning!

Nu när det börjar dra ihop sig och bara är 25 dagar kvar tills vi får vårt efterlängtade Sommarlov..
Så ville jag ha nå lite roligare nerräkning och fick därför hjälp utav Emma att fixa nåt " kalender-aktigt" som kommer läggas upp här varje dag. 1 ny lycka kommer även ölppnas varje dag!

Vi börjar nu!


(Ingen lucka är ännu öppen!)


Freeedaaagg!

Godmorgon på er!

Blev inget kvälls inlägg till er igår, hade börjat skriva ett till er man hade ingen lust och därför strunta jag i de..

Min kväll igår var iaf trevlig. Jag och Emma cyklade lite, vi bytte områden kan man väl säga? Vi var inte kvar på Terra iaf. Sen så snacka vi och så, innan vi cykla år olika håll. Blev inte så lång tid ute igår, eftersom maten blev så sent, men de funka bra ändå. När jag kom hem, blev de kvälls promenad med hunden. Skulle bli en kortis men blev en lite längre. hehe. När jag väl kom hem, kände jag mig trött, låg har ingen aning om vrf, så jag satt bara med datan i knät tills jag insåg att klockan var för mkt.. So me!

Idag är de äntligen Fredag också, har verkligen längtat efter den här veckans slut! Härligt med helg nu.
Har tyvärr lite plugg och sånt att göra.. Men fundera på att flytta fram de tills Måndag ist?  Vi får se..

Skriver mer senare! :)


Uppdate

Hej igen!

Har vart ute på en kortis promenad med hunden, känns som han & jag börjar förstå varann nu. Kanske inte har nämnt de här förut men jag och hunden har aldrig tyckt speciellt mkt om varann innan. Den har skällt och jag har gått omvägar vid dom tillfällen vi träffat på varann.. Men nu börjar de funka och vi kan ju to.m bo under samma tak! :) hihi.

Angående nåt helt annat.. Från och med imorgon kommer de att dyka upp en annan sorts nerräkning till sommarlovet än vad jag nu har. ( Som ni hittar till vänster, i menyn! ) Men mer om de imorgon! :)


Bild tagen i typ Måndags, då jag skulle visa upp mina skilz på skateboard! Gick sådär! Jobbar dock på de! ;dd


Härlig dag!

Hej på er!

Vilket väder de vart idag, helt fantastigt! Har vart så varmt att jag vart ute i linne, hoppas värmen håller i sig nu bara! :)

Skolan har vart bra, vi började med Gympa och ah.. De gick som de gick!. Sen blev de SO/SV, mat, matte och Teknik/Fysik. Vi slöt vid halv 2 och det var verkligen skönt att veta att man har halva dagen kvar att hitta på något. Skönt. Vi hade Matte 7;a test idag, och de kändes verkligen inte bra. Eftersom vi inte kunnat plugga på nåt sett så gjorde jag bara så gott jag kunde, och tror inte de kommer räcka hela vägen.. Fick även tillbaka ett matte prov jag gjorde för drygt 2 veckor sen, fick G + så de är väl inte så bra de heller.. Måste skärpa mig nu!

När jag kom hem blev de en promenad med Harly ( en hund vi är hunvakt åt, i 9 dagar framåt..! )
Så både jag och hunden fick oss en liten promenad på ca 1 h. härligt. Väl hemma igen, fixade jag mig lite snabbt och stack sen till dagis där de var dropp-in-fika. Så fikte lite med mamma & bror.

Just nu sitter jag ute på trappen och skriver till er, skall nog ta en kortis med hunden igen! :)

Vi hörs om  en stund!


Torsdag

Godmorgon!

Vaknade för en gångs skull inte för att alarmet ringde, utan för de var för varmt? Så nu är fönstret öppet och rummet är svalt. Skönt. Har precis gjort en snabb plattning av mitt hår så skall snart gå och äta frukost, sen blir de fixa de sista och sen skola. Vi har Gympa som första lektion så jag drar nog dit i gympa kläder! :)

Men vi hörs efter skolan! PUSS


Godnatt!

Kommer alltid på mig själv när klockan börja bli mycket att jag bör gå och lägga mig. Skall faktisgt göra de nu, annars kommer jag ångra mig imorgon bitti..!

Godnatt PUSS *


Me like!

Anna räddade min kväll!

Jag har haft en låt på hjärnan hela dagen idag, men har inte kunnat mer än drygt 3-4 ord. Har verken vetat låt,artist eller nåt, så har gått och stört mig på det hela dagen! men nu fick jag hjälp av Anna! :D Tack!

Här är låten:



Cascada m. Truly Medly Deeply!


Musik!


Vad vore livet utan Musik?

Jag nästan lever för de, varje lediga stund blir de musik. Om jag pluggar, promenerar, tar de lungt ah vad som helst så blir de musik. Jag blir verkligen glad utav de, och min energi laddas på nytt! Jag vet att jag inte är ensam, finns många fler där ute som lyssnar mycket på musik. Tyvärr har jag nog ingen speciell musiksmak utan lyssnar på de mesta och gillar de. Allt förtuom Hård rock skall jag nog kommenter då. Har ni någon musiksmak? Isf vilken?


Har ni någon låt som ni skulle vilja dela med er av så kommentera med låtens namn och artist. Så lägger jag upp den här på bloggen! :) Så kan vi kanske påverka andra som heller inte har någon speciell musik smak! :)


Myskläder!

God kväll!

Har nu tagit mig en varm dusch och tagit på mig myskläder. Har sett på Tv en stund men gick efter ett tag in till rummet. Känner mig piggare nu efter en dusch, men ångrar inte mitt beslut att stanna inne. Kan vara skönt att bara få ta de lungt ibland, fast jag är sämst på att göra de.. Vill att saker och ting skall gå fort och att de alltid skall finnas något att göra!

Skall kolla lite saker på datan nu, så vi hörs snart igen! :)


Uppdatering ..

Hej på er!

Eftersom de blev ett snabbt & slarvigt inlägg förut, så kör jag en sammanfattning om dagen här & nu ist.

Skolan har vart bra, dagen rullade på och trotts att vi har en lång dag, så gick de rätt snabbt. Skönt. Vi började med Engelska där jag,Emma & Ida jobbade vidare på vårt arbete om Madagskar. Snart klara, skull jag tro. Sen hade vi SO/SV där vi hade värsta grin tanten till vikarie. Så den timmen gick rätt långsamt.. hehe. Sen rullade dagen på med Tyska, EV, Biologi, och Mattelabb. Så dagen gick ändå rätt snabbt.

Efter skolan cyklade jag och Ida hem hit och fikade lite. Sen satt vi och kolla igenom några dans filmer från dansavslutningen, och sen packade jag de sista och for på träning. Träningen gick rätt bra och vi fick oss ett par goda skratt. Saga och hennes kompis var även där, så vi avslöt de hela med en match. Vill bara påpeka att jag & Ida vann! :) Känner mig helt slut nu, trött, huvudverk så de blir en lungn kväll. Skall hoppa i duschen nu sen blir de nog lite läsning tror jag.

Vi hörs snart igen!


Ida ;dd <3

Hej Hej!

Är hemma från skolan och så nu, Ida är också med! :) Vi har precis ätit lite mellis och sitter just nu och kollar på lite dans videor. Trevligt de! :) Vi skall snart cykla hem till henne och sen vidare till träningen.

Skriver mer om dagen och så, när jag kommer hem vid 7 tiden! :)


PUSS


Vi bjuder på denna! ;D


Sovmorgon!

Godmorgon!

Har sovmorgon till klockan 9 idag, skönt. Desvärre slutar jag vid halv 4.. Om planerna håller blir de att vara med Ida efter skolan och sen träning. Skall ännu kolla med henne.

Skall sätta fart och platta håret nu, sen göra mig i ordning.

PUSSEN


Skillnaden på en bil & cykel?

Jag har funderat på ganska mycket under dagens gång.. Men en sak har på nåt sätt fastnat i mitt huvud, försökte ta upp det med Emma förut , dock utan framgång.. Så tänkte ta upp det med er här & nu ist. Ni får tro att jag är blåst,knepp,dum ah vad ni vill men de här är mina vardagliga och annorlunda tankar..

Bil & Cykel!?

Cyklar man i en uppförsbacke får man ju ett motstånd, de är väl inget nytt. Men åker man bil i en uppförsbacke vad händer då? Är det någon skillnad för den som kör, eller är de som vanligt. De borde ju vara jobbigare att åka upp i en uppförback än att åka ner för en backe? Förstår ni vad jag menar? Men ändå inte, inte för den som kör kanske. Men för bilen iaf. Samma sak om man har motvind på en cykel då är de sjukt jobbigt & trögt, men på en bil antar jag att man inte känner nån skillnad på med eller mot vind. Att en cykel & en bil är byggda på olika sätt har jag faktikt koll på, men så stor skillnad borde det väl ändå inte vara? Eller är jag helt ute och cyklar nu? Så snälla, nån kan väl berätta hur de ligger till? :) haha.


Sleep time?

Godkväll!

For iväg till ica maxi för att köpa sylt till kvällsmaten förut, Emma hängde på. Sen har kvällen bara rullat på med kvällsmat, och sen blev de utgång. Rätt kul kväll faktikt, fick mig en del skratt. :) Tänker inte skriva mer om de här. Kom in för en liten stund sen, skall snart börja göra mig i ordning inför sängen.

Vi hörs imorgon!

Godnatt


Upp till er!

HejHej igen..

Vädret är på topp ändå ligger jag här inne och latar mig? Men jag har faktiskt vart ute, men de var för varmt, blev helt yr så jag gick in på mitt rum. Där de var svalt och skönt! :).

Skall efter maten ut och träffa Emma en stund, skall bli skönt o komma ut och förhoppnings vis är de lite svalare då! ;dd

Vad vill ni att jag skall skriva om? Vad bör jag bättra mig på? Kommentera!


Älskade & efterlängtade sol! ;dd

God dag bloggen! Vilket väder de blev nu under eftermiddagen, de gillas verkligen!

Skolan har vart bra, dagen har rullat på! Vi började med Matte jobbade på rätt bra där, sen SO/SV där vår lärare var sjuk, så vi hade vår Engelska lärare där? hah. Efter ett långt pass SO/SV var de dags för ännu ett långt Engelska lektion. Gick dock rätt snabbt nu när vi har nåt att jobba med. Jag,Emma och Ida skall nämligen göra ett arbete om Madagaskar. Rätt kul faktiskt! Sen hade vi mentorstid, där vi fick veta att en av våra mentorer skall flytta och sluta på skolan.. Rätt tråkigt, men han lovade oss en lika bra "inhoppare" hur de nu skll gå? ;p.
Sen lunch och efter de var de bara Tyska kvar. Så en rätt chill dag. Vi har fått en vikare på Tyskan eftersom vår vanliga lärare typ skall få barn nu? Så vi skall ha nån som heter Danielle fram till sommarlovet. Hon verka jätte bra och lyssnade mycket på vad vi ville göra, så de kändes bra.

Juste! Eftersom jag inte hade nån tystläsnings bok på Svenskan var jag tvungen att låna en ny.. Och Erik en av lärarna tvingade mig att låna Dr mugg.. De har ni väl sett på TV nån gång? ;oo Nåja, rätt kul men ändå rätt pinsamt.. Då jour eleverna i bibblan skrattade och Ewa som jobbar där frågade mig; Är du seriöc? hahaha.

Har precis kommit in från att ha legat ute i solen och latat mig! hihi. Skall nog gå ut nu igen! :)

Vi hörs om en stund!


Bild tagen för rätt exakt 1 år sen.. Nere i Östa Gravar inne i stan m. Emma.L! :)


Tisdag ( School day

Godmorgon! Klockan ringde vid 6, och för en gångs skull gick jag upp dirrekt? Inte ens trött var jag. Skönt.
Ni skulle ha sett vädret klockan 6, de var lika ljust som de är mitt på dagen, solen skiner och de känns verkligen som sommar nu. Härligt! Har precis plattat mitt hår och skall nu gå upp & äta frukost och så.

Skola idag igen, slutar vid 2 så de är sköönt. Skall hem och ta de lungt ett tag då, sen blir de att va med kompis ikväll.

Men vi hörs när jag kommer hem! PUSSen


Uppdate

God kväll bloggen!

Som ni säkert lagt märke till så har de varit snålt med inlägg idag.. Men vädret har ju bara vart så bra, att man velat vara ute hela dagen. Härligt. Jag och Emma har för de mesta vart inne vid mina grannar, som är 7,8 och 3 år. Vi har hoppat studsmatta och som mest var vi nog 10 st.. Rätt kul men ändå rätt jobbigt, med barn som hoppar på en och dom verkar jju inte få ont heller. De är bara jag & Emma som får, gick där ifrån med rygg ont. hihi. Vi har även fikat med Jordgubb& blåbärs paj, cyklat och njutit av de perfekta vädret. Fick även uppdraget att laga mat till familjen ikväll, pankakor. De gick som de gick.. Emma fick komma hem hit och de blev inte så mycket bättre så Pappa fick ta över.. hihi. De jag gjorde såg bara ut som några klumpar, men i slutet blev dom någolunda runda. :)

Nu ikväll har jag & Emma vart ute, som vanligt? Vi fick oss ett gott skratt då jag gjorde bort mig en del.. haha. So Me!

Nu skall jag gå och göra mig i ordning, skola imorgon ju. Vi hörs imorgon bitti.

Godnatt! ♥


N.E.E ♥ Måste göras om snart!


Jag lever

Förlåt för världens sämsta uppdatering idag, men har vart ute hela dagen. Hinner inte skriva så mycket nu heller, men nu vet ni att jag lever iaf! :) Skriver mer ikväll.

PUSS


Uppdate

Har precis gjort gröt till mig, Agge & Samuel som frukost. Blev rätt lyckat faktiskt.
Fick värsta konstiga känslan förut, allt bara snurra och jag ville bara sätta mig ner, så drack lite och då gick de över. Men kom på att jag inte druckit så mycket på de senaste dygnet så var nog därför. Men fett konstigt! :P

Skall börja göra mig i ordning nu, för att sen hitta på något! Vi hörs senare!

PUSS


Vaknade på rätt sida, idag!

Godmorgon!

Somnade inte förs sent igår, trotts att jag ändå gick och la mig i tid. Vaknade av att solen smygit sig in på små ställen i rummet, och av den där fågeln som sitter utanför och sjunger? Rätt härligt sett att vakna på endå.

Vaknade med ett mycket bättre humör idag, och tur är väl de. Så idag skall de skrattas och inte grinas! Hihi.

Eftersom vi har studiedag idag, så är vi även lediga idag med, om jag nu missat och säga de? :).
Så mina planer för dagen kommer nog bli att vara ute så mycket som helst! Skall leka lite med min bror ute också, så de blir perfekt.


Här är lite bilder på mig & bror från de senaste året!


Sleep time?

Godkväll kära bloggläsare! ; )

Jag vill bara få slut på den här dagen.. Allt har vart så konstigt idag, min dag har vart som en bergodalbana..
Inget är sig likt, ena stunden är allt bra men på bara några sekunder blir allt tvärtom? Så jag vill bara mer än hoppas på att morgondagen blir så mycket bättre.. Som jag antar att den blir! :)

Pappa anser att jag är trött och bör gå & lägga mig nu, så får väl ta och göra de snart.. Hur han nu kan förklara för mig att jag är trött, men nåja.. Ingen idé att bråka.

Imorgon hoppas jag på lite fler och roligare inlägg, annat mot idag. Dom få inlägg ni fått har vart tråkiga och deppiga. Men så har även min dag vart , så är de!



Godnatt!


Sommar tankar!

Hej på er.. igen! :)

Nu känner jag mig så mycket bättre , de dåliga humöret har jag nu gjort mig av med. Tog en promenad på 30 minuter och de gjorde de hela bättre. Härligt. Så mycket skönare att slippa vara sur! hihi :)

Jag har under dagen som gått, tänkt mycket på sommaren. Den börjar verkligen närma sig nu, men vissa säger att vi kommer få en kall sommar i år? Är de sant? Vad tror / vet ni? Berätta gärna. För de är nåt som oroar mig, jag vill inte ha nån kall sommar, vill ha värme och bli brun! :)


wrong!

God kväll!

Har just ätit mat, men har just stängt in mig på rummet igen. Är nog lika bra de, eftersom mitt humör är på minus. Allt och då menar jag verkligen allt är fel, känner mig sjukt grinig men så är de. Har ingen lust att göra nåt annat än bara sitta här för mig själv & höra på musik. Så kommer min kväll se ut, kul vah? ha,ha.


Bild inlägg!

Här kommer bilderna från helgen! Skriver en kort sammanfattning till varje bild..


Ute i spöregn i Lickershamn. De var dock hur varmt som helst!


Vi bakade och resultatet blev...


... En otroligt god Morotskaka, som vi nästintill levt på i helgen!


Vi hjälpte även till med att lasta bort, bitar av ett träd som nyligen blivit nersågat!


Vi blev även utjagade efter en hel dag innomhus.. Så vi tog oss en promenad..





Promenaden gick till Jungfrun, Gotlands största Rauk för er som inte visste de! :)



Där man kan se ut över hela Lickershamn, jätte fint! :)

Har inte så många fler bilder just nu! :)


Bildinlägg kommer!

Hej på er!

Har precis lagt mig ner i sängen, helt slut är jag. Efter att jag och Emma gjort oss i ordning förut stack vi hem med alla mina saker hit, och sen tog vi en cykeltur. Vi bestämde oss sen för att åka hem var & en till sitt, vilket var rätt skönt de också. Eftersom vi nu vart med varann i 4 dygn, natt som dag . Fast kul har vi haft! :) Så när jag kom hem satt ja fart med att packa upp alla mina saker och tog en ordentlig städning av rummet. Riktigt skönt, så nu är de också gjort. Skall nu bara slappa och verkligen vila upp mig, är verkilgen trött just nu! :) hehe.

Tänkte ladda upp lite bilder från dagarna med Emma nu, såfort jag lagt in dom i datan! Så de kommer ett bild inlägg snart! :)


Sen frukost!

Hej bloggen!

Hur är det med er idag då? Med mig är det hur bra som helst iaf, vaknade med världens energi. Vilket kan vara bra! :) Vaknade för en gångs skull före Emma. hihi. Vi har just ätit en nyttig frukost. Som bestod utav youghurt m. kiwi, jordgubbar och annanas i! Gott & nyttigt. Vi satt även och såg repris från sommarkrysset, så en härlig start på dagen. Just nu sitter vi med varsinn data & hör på hög musik. Trevligt.

Skall snart göra oss i ordning och hitta på något, får se vad.

Vad har ni för planer för dagen? Kommenter!!


Nerräkning!



Det är nu:

30 dagar...
20 skol-dagar...
4 veckor & 2 dagar...

Kvar till Sommarlov! ♥


Långt inlägg!

Hej på er!

Klockan är mycket och vi skall när som sova. Dagen har vart lång så har en del att skriva om!

Emma & Jag har cyklat en hel del, lite här & var. Nadja var också med oss en stund, vi satt mest och snacka på en lekplats och sen cyklade vi hem till mig och spela några " barn spel" rätt kul faktikt. ha,ha. Sen var jag och Emma tvungna att dra till affären och Nadja skulle hem och äta, så de blev perfekt. Vi köpte med oss allt inför kvällen hem. Påväg hem blev vi sådär lagom genom blöta pg.a spö regn! Usch. Sen lagade en riktigt god Tacos som t.om gick att äta! :) Sen bänkade vi oss framför Tvn och såg Sommarkrysset eller en lite bit av de iaf, sen drog vi ut en sväng. Tills att de börja regna igen då vi for hem igen och såg de sista utav Sommarkrysset. Eftersom de bara vart jag, Emma & Samuel hemma vid oss ikväll så har de vart en riktigt lungn kväll, vilket vart rätt skönt. Vi stack hem hit ( Emmas hus * ) såfort mamma & pappa kom hem, så nu är vi här och skall snart sova! :-)

Föresten.. När jag och Emma tog en liten promenad senare ikväll, bl.a genom en skogs dunge då de var geggigt,mörkt halt.. Så drog jag såklart omkull.. Vilket ledde till att jag var hur j*vla geggig som helst.. Så de var bara att vända om hem igen. Emma fick sig iaf ett GOTT skratt! hah. Fast jag förstår henne, såg ut som jag skitit på mig.. ;oo


Nu är jag så trött så jag skall avsluta här, ber om ursäkt för mitt kanske oläsbara text, men hoppas ni förstår. Orkar inte läsa igenom allt nu.

Vi hörs när vi vaknat igen!

Godnatt! ♥




Gamalt kort!!


uppdate

Hej bloggen!

Har inte blivit så bra uppdatering idag, men jag varnade er redan imorse. Vädret har ju vart på topp nästan hela dagen iaf. Så vi har vart ute en hel del, och de har satt sina spår. Härligt nu när solen börjat ta fart, men tråkigt då regnet bara vräker ner, som de faktikt gör nu. 

Skall skriva ett längre inlägg senare, då vi kommit hem till Emma igen . Vi är nämligen hemma vid mig nu och datan jag använder vill inte riktigt desamma som jag vill.. Så vi hörs senare ist!

Puss


Fint väder

Godmorgon!

Vaknade för inte alls länge sen, men har hunnit sett de otroligt fina vädret. Så räkna inte med så många inlägg från mig idag, tror vi kommer vara ute rätt mycket.

Vi hörs senare! ;dd


1 månad kvar!

Jo för tro de eller ej, det är faktiskt bara 1 månad kvar.. Känns som att tiden bara kommer flyga förbi nu, men de GILLAS!

Bara 4 veckor kvar...


Pendling & dålig uppdatering!

God kväll bloggen!

Har verkligen inte vart någon bra uppdatering idag, men har inte haft tid.

Jag och Emma har försökt att ta vara på den stunden då solen tittade fram ett tag och var då ute, riktigt skönt var de allt. 24 grader om jag inte minns fel, så jackan kunde man ju glöma. Vi cyklade in till stan en stund och de var så proppat med folk, gick knappt att komma fram, ännu ett sommartecken då turisterna börjar komma. Vi har även " pendlat" mkt mellan mitt & Emmas hus. Vi har nämligen ätit mat hemma vid mig, för att slippa laga själva, sen har vi vart här hemma ( vid Emma * ) resten av tiden. Så mycket cykling har de blivit. Vi var även på maxi tidigare ikväll och köpte upp oss på lite gott. Så vi har suttit en del framför Tv;n och latat oss! :) hihi. Vi var även hemförbi mig en stund tidigare och skrämde min stackars bror, hahah. Rätt nice faktiskt.

Nu har vi just gjort oss i ordning och gått och lagt oss, ligger med varsinn data i högsta hugg och bloggar. Haha!

Hoppas ni haft en trevlig dag. Vi hörs imorgon ! :)


Hemma i stan igen!

Hej på er!

Jag och Emma bestämde oss lite i sista minut för att åka in till stan igen. Hennes pappa skulle in och fixa nåt så vi fick packa snabbt, och på nästan 20 min så satt vi i bilen påväg hem. Emmas mamma skickte med oss lite allt möjligt, annanas,kiwi,juse,bröd, morotskaka och chipps. Fast de lider ju inte vi utav! :) hihi.

När vi väl kom in till stan så cykla vi hem till mig och hämtade lite nya kläder oc jag tog en snabb dusch, skönt.
Nu sitter jag här hemma vid Emma och hon har just duschat, skall snart börja göra mig i ordning för att sen hitta på något.

Vi hörs efter de!


Fredag!

Godmorgon!

Har ni sovit bra? De har nog jag gjort, till & från iaf. Är rätt täppt i näsan så kan inte andas klokt. hah.
Jag och Emma har just sett på Bella & Tyra schow. Fyfan vad kissie är blåst, egotrippad och dryg , de är väl bara dom snälla ord man kan säga om henne. Sorligt att en mäniska kan beté sig som henne..

Nåja tillbaka till " verkligheten".. Jag och Emma är fast inne på hennes rum. Hennes föräldrar har nåt möte i köket så vi kan inte gå ut från rummet ännu.. hah! :)


Vi hörs om en stund!


Min kväll..

God kväll bloggen!

Vår kväll här mitt ute i vildmarken, ah nästan iaf. Har vart bra & lungn. Vi har ätit morotskaka, som blev riktigt lyckad, sett hockey och suttit vid datan. Vi har nu tagit bort de lilla smink vi haft idag, borstat tänderna och jag skall snart byta om till pyjamas. Tror vi skall se nån film, för somna nu tror jag inte vi kommer kunna göra.

Vet inte om de här blir sista inlägget eller inte för ikväll, men de märker vi! ;D


Över energi!

Efter att ha gjort klart morotskakan med glasyr, fick vi över energi!! Så nu skall vi komma på nåt att göra här, vah! ;dd.

Skall berätta 2 saker för er sen, nåt som jag och Emma skrattat åt nästan hela dagen! ;)


Efter regn, kommer sol!

Hej på er!

Har inte vart så bra uppdatering idag, men har inte haft så mycket att skriva om. Så har sparat allt och tänkte göra ett längre inlägg nu ist.

Min dag har varit riktigt lat men bra. Jag och Emma har bakat, sett Tv, skojjat ute och bara legat och latat oss i varsinn säng.. Bakningen är dock inte helt klar, vi fick nämligen som uppdrag att baka Morotskaka till nåt möte som skall hållas här imorgon. Så vi bakde en stor en, bild får ni senare! :) Själva glasyren är ännu inte klar.

Vet inte hur de vart vid er idag men här har det regnat, men de stannade upp och i vissa stunder har t.om solen vart framme . Frpn att ha haft paraply till att slippa ha paraply, så vi har roat oss med att spela fotboll, badminton och kubb i gummistövlar. hihi. So nice!
Eftersom de inte vart nåt speciellt " go " i oss idag, gick vi ut en sväng innan maten för att samla på oss lite mer energi. Vi tog en ordentlig promenad upp till Jungfrun där vi tog lite bilder och så.  De är ju riktigt sommarvärme ute nu, 20 grader så vi lämnade jackorna hemma. Härligt! :)












Hjälp oss!

Någon av mina kära bloggläsare som har någon idé på vad man kan göra?.
Vi är på landet, så alternativen är då att vara ute eller inne, men frågan är vad man skall göra?

Så någon som har någon idé skriv gärna en kommentar då! :)


Torsdag!

Godmorgon eller God dag kanske!? :)

Jag vaknde vid 10 tiden, men tydligen hade Emma vart vaken ett bra tag innan! hehe stackarn som får vänta på mig! haha ;) . Vi somnade inte förs sent inatt, så de var rätt skönt att få sova ut. Tror vi sa Godnatt till varann 14 gr innan vi verkligen menade de? ;o.

Vi har iaf ätit lite frukost, de blev macka,te och jorgubbs smoothie, goott! :) Sen har vi mest latat oss, jag har precis klätt på mig och så. Känns som att vi inte har nåt speciellt tempo, men vad gör de!? Vi skall snart baka.
Kan ni gissa vad??  Och Nadja du får inte gissa! ;)

Jag uppdaterar mer senare, då jag kanske har lite mer att skriva om! :)




Hmm??


Godnatt

Hej på er, igen!

Nu har vi just borstat tänderna och bäddat i min säng, så nu ligger vi nerbäddade i varsinn säng med varsinn data! Chill. Kvällen har vart riktigt trevlig, vi har spelat spel tsm med Emmas föräldrar och ätit chipps. hihi! :)

Men skall stänga ner datan när som, så kommer nog inte skriva mer idag.

Vi hörs helt enkelt imorgon ist, PUSS på er & Godnatt!


Lickershamn!

Godkväll bloggen min!

Har kommit fram till Lickershamn nu , efter drygt 40 minuters biltur. Vi åt smörgås-tårta när vi kom fram som att jag och Emma inte var mätta redan innan liksom. Fast lite gick ju ner! ;) haha. Vi kom fram för nästan 1 ½ timme sen, på den tiden har vi förutom ätit så har vi försökt att koppla in min data i deras nätverk. Rätt kompliserat då ingen kom ihåg verken ena eller de andra. Så vi fick ringa Emmas bror som bor i England så han fick hjälpa oss, snällt. Så efter mycket om & men kan jag nu ha internett som vanligt. :) Rätt coolt för hennes bror hackade sig in i hennes data, så vi kunde sitta här i Sverige och kolla när han hållde på i hennes data ändå från England! hah , rätt nice! ;)

Nu kommer jag iaf kunna uppdatera som vanligt igen!

PUSS


Snart så!

Nu har vi packat,ätit ah allt som skulle hinnas med innan vi kunde dra. Vi cyklar snart hem till Emma där hennes föreldrar sen hämtar upp oss och sen drar vi! ;dd

Vi hörs senare när vi kommit fram! ;dd

Puss


Hej igen!

Kom precis ut ifrån duschen så jag bädda ner mig i sängen en stund.. hihi. Skall snart packa klart de sista sen snabb städa av rummet. Efter de kommer Emma hir, för hon skall nämligen äta här! :) Trevlans. Blir min favorit mat ikväll, så längtar riktigt mycket. För er som vill veta så är det potatisgratäng och kött, lite speciellt men sjukt gott! :)

Jag skriver snart igen! :D


5 dagar ledigt nu då! ;)

Hej på er!

Kom hem för en liten stund sen, så nu sitter jag här och fikar lite! Pappa hade ställt fram kärleksmumms och hallon grottor eller vad de  nu heter. Jätte gott är de iaf! :)

Skolan idag är varit OK lite dryg som alla Onsdagar. Men med lite roligt folk i omgivningen är allt så mycket bättre.
Har fått en liten person som halvt hänger efter mig, eller liten och liten har går faktisgt i 8;an! hahah.
Han springer runt och typ trycker in sitt huvud i mitt skåp bara för att hälsa på mig (?) De säger de mesta. Haha, men så sjukt härlig person! :) Slöt iaf vid halv 4 och då cyklade jag och Emma i världens motvind hem. Vi har hittat en ny liten väg hem, i skogen. Jätte mysigt att cykla där eftersom runt hela stigen är de som ett enda stort vitt täcke utav vitsippor. Otroligt fint faktisgt! :)

Skall ta de lungt en stund nu, sen blir de att packa,duscha och äta mat. Sen blir bär de iväg.
Men skriver mer om de senare! :)


Onsdag morgon!

Godmorgon!

Glömde att säga att jag faktisgt har en liten sovmorgon numer på Onsdagar. Börjar 1 timme senare de vill säga vid 9. Härligt. Vädret verkar även vara på topp idag med, de gillas.

Skall snart ta mig upp ur sängen och börja göra mig i ordning, har ingen ork men finns de så mycket val?

Efter skolan har jag lite att stå i , men de tar vi då. Nu är de skolan som gäller först.Sista skoldagen på 5 dagar hihi!

PUSS


Godnatt

Nu skall jag soova!

Vi hörs imorgon bitti ist, hoppas ni haft en bra dag! :) Kram


Vinnaren av tävlingen!

Nu har jag kollit igenom alla deltagare i tävlingen, kul att så många var med! Kommer att finnas fler tävlingar här innom kort, vill jag lova! Jag hade väldigt svårt att bestämma mig vem som skulle vinna så blev att rösta på dom få som fanns kvar efter lite granskning. Många hade ju missat att länka hit till min blogg, då ni inte längre räknades.. Tråkigt för er! :) Men som sagt så får ni sattsa på de kommande tävlingarna ist!

Vinnaren är iaf http://chriisss.blogg.se/
Grattis!


Kväll

God kväll bloggen!

Kom hem för en liten stund sen, har nog aldrig vart så skönt att bara få komma hem. Har ju som sagt inte vart hemma nåt sen jag slöt skolan hehe. Åt mat vid Emma förut, sen drog vi ut en sväng. Tänker inte berätta vad vi gjorde.. hahaha ;dd. De slöt med att vi stod o snacka om en massa och bestämde lite inför helgen o så.
För er som inte redan vet de, så åker jag med Emma och hennes familj till Lickershamn i några dagar imorgon. Skall bli riktigt roligt, faktistg. :) Dirrekt när jag kom hem gick jag in till bror som var ledsen och skulle sova, så han somna i min famn. Så sött! Älskar han! : ) ♥

Jag skall nu kolla igenom tävlingen och sen även meddela er! Så håll ögonen här om några minuter, igen! ;)

Puss


hemma vid Emma

Hej Bloggen!

Förlåt för världs säämst uppdatering idag. Ha inter haft  tillgång till data och har ännu inte kommit hem ifrån skolan!

Skolan har vart bra slöt vid 2 tiden då jag och Emma stanna kvar och gjorde vårt SO prov. Så nu är de klart, skönt också! :) Tycker lite synd om mig själv , för alla killar i klassen bestämde sig nämligen för att sms bomba mig. Så tror de blev 2000 sms totalt. Men vissa verkar ha börjat igen.. hah. Rätt jobbigt faktisgt!
Nåjaa jag och Emma drog in till stan en sväng efter skolan, vi kolla lite och sen drog vi hem till henne och där är vi nu! Skall äta här sen blir de iväg en sväng som gäller! :)

När jag kommer hem lovar jag att berätta vem vinnaren av tävlingen är! ;)

Puss


Tisdag morgon!

Godmorgon!

Känns som att min förkylining aldrig ger med sig? Fast jag klara ju av skola och sånt, så hela värden är de ju inte!
Sen är de nog rätt kul att lyssna på mig i vissa samanhang, så min röst låter som att jag är i målbrottet. ha,ha.

Dagens planer är att gå i skolan till 2 och sen dra ner till stan en sväng och kolla lite! Får se om jag & Emma skall dra iväg en sväng ikväll också, kanske!? :) Har iaf ett SO prov idag, så får se hur de går. hmm!

Skall även utse en vinnare av tävlingen idag! Gör de vid 9-tiden ikväll! ;dd

Vi hörs senare, PUSS!


Förlåt!

God kväll bloggen!

Förlåt för säämst uppdatering idag, men lovar er att mer inlägg skall bli imorgon! Orkar inte skriva nå mer just nu, så vi hörs helt enkelt imorgon ist!

Kom ihåg att tävlingen avslutas imorgon! Så sista chansen nu hörreni! ;)
Vill även att ni följer de få regler som fanns!


Måndag! ;dd

Hej på er!

Då var första skoldagen avklarad. Skönt. Jag har faktisgt bara haft 3 lektioner pg.a olika anledningar, hehe!
Vi började ju som sagt vid 9, med SO/SV sen var vår Matte tydligen inställd, så en håla på 40 min blev de!
Sen hade vi Biologi sen lunch och ännu en till lång håla på sådär 1 ½ h. :) På den timmen hann jag med lite allt möjligt. Emma fick nämligen spratt och bara kasta in mig i en sten vägg, nej jag skojja bara. Men hon gjorde iaf så att jag fick en smäll i huvudet in i en sten vägg, så jag var helt borta där ett tag (?). Har t.ex. inget minne av att jag tydligen små gråtit, som både Saga & Emma påstår att jag faktisgt gjort? Skumt!. Så min gympa lektion blev inställd, fick ist tillbringa en hel timme i ett tråkigt rum inne i skolan nån stanns. Emma fick jag även med mig, hihi.

Som tur var, gick verken över och jag kunde glatt fortsätta min dag, dock bara en lektion kvar? Nåja, de var slöjd och den timmen gick riktigt snabbt. Hade rätt kul tsm med Emma & Linus. Förutom att Emmas tröja nästan blev förstörd pg.a vit måla färg men annars såh! :)

Vi hörs snart igen! :)


Måndag morgon!

Godmorgon!

Har ingen som helst lust att gå upp ännu, mina ögon vill inget annat än bara blunda..
Skall snart gå upp och äta frukost och göra mig i ordning, om lite mer än en timma skall jag möta upp Emma o sen blir de skola som gäller..! Känner mig inte sådär jätte taggad för att dra till skolan idag, men de brukar ju bli kul när man väl är där. Så vi hoppas på de! Har desutom en av mina längsta skoldagar idag.. suck.  När & Vad är eran längsta skoldag?

Nej nu skall jag ta mig upp ur sängen! Vi hörs kanske med ett sista inlägg innan jag dra, annars efter skolan vid 4 tiden! :)


Lite uppdatering!

Godkväll bloggen!

Förlåt för att jag inte vart speciellt aktiv med bloggandet idag.. Men de har inte hänt så mycket så har inte haft något att skriva om, helt enkelt. Eftersom att jag är förkyld så har de blivit en slapp hemma dag, hela familjen är sjuk på nåt sätt, så jag har inte vart ensam. Tror ändå jag är en av dom som är piggast! :)

Imorgon är de skola igen då.. Har faktisgt fått sovmorgon pg.a att 9;orna skall ha NP med den lärare vi har på första lektionen. chill. Slutar vid halv 4, and I hate it! En sak som ändå är rätt skönt med den här veckan, är att vi bara går to.m Onsdag sen är vi lediga. Skönt! Har heller inte så mycket prov & läxor bara de gör att allt känns så mycket bättre! :)

Ni har väl inte missat att jag har startat en tävling här på bloggen? I inlägget innan de här.
För att komma direkt dit klicka här! 


Tävling!


Vi kör på en tävling!

Det enda ni behöver göra är att kommentera i dehär inlägget så jag vet att ni är med!
 I kommentaren skall namn & bloggadress finnas med! Vill även att ni länkar till mig från eran egna blogg.

Vinnaren kommer att få en bloggdesign!

Så sätt fart och " anmäl " er nu! Tävlingen pågår t.om Tisdag den 11 Maj!


Tävling på gång??

Hur många är intreserade av att ha en tävling här i bloggen?
Vid minst 5 intreserade blir de av..

Kommentera hur ni tänker kring de! :)



Älskar dig min lilla skitunge! :)


Städat!

Nu har jag precis städat färdigt mitt rum, känns otroligt skönt nu när de äntligen är klart!
Farmor & Farfar kom förbi en stund, så de var ju lite trevligt! ;)

Skall nog ta de lungt en stund nu, sen blir de att plugga inför den här veckans läxor & prov.
Har faktisgt inte så mycket att plugga till, bara Engelska & SO så de går nog rätt snabbt ändå. :)

Vi hörs snart igen! :)


Söndag!


Söndag

Godmorgon!

Hoppar över träningen idag.. Skall ta den här dagen till att vila upp mig ist. Vill vara frisk i veckan, orkar inte vara hemma.. :P Så idag skall jag nog passa på och göra sånna där saker man aldrig annars har tid med. T.ex stor städa rummet (?) . Vi får väl se.

Skall kolla runt på lite bloggar! vi hörs snart igen! :)


godnatt

Nu är det sängen som lockar! Skall inte dra ut så mycket på dehela, men vill bara påpeka att de faktisgt vartit besöksrekord idag. Sen är de ju alltid kul med masssa kommentarer som jag fått idag, fortsätt så!

Godnatt, vi hörs imorgon!

PUSS


Lördags kväll!

God kväll bloggen!

Hur har eran Lördags kväll vart? Min har iaf vart hur bra och mysig som helst!
Jag var så duktig och lagade mat till mig och bror förut, de blev korv och pommes. Lyckades faktisgt rätt bra, inget brandlarm gick och maten var inte svart. Så tror de gick hem! :) Emma kom även hit efter att vi ätit, så vi har snackat, skrattat, ätit gott och sett film m. bror. Vi fick för oss att cykla hem till henne förut för att hämta en film, bara de att det typ regna! hah. Fast de var nästan värt de! hihi :)

Hon stack just hem så jag skall väl gå och lägga mig snart. Träning imorgon bitti, men får se hur de blir med de.
Eftersom jag är så förkyld?? De återstår att se! :)


Föreldra fri kväll!

Mamma,Pappa och Agge är ute vid våra kusiner ikväll. Jag och Samuel bestämde oss för att stanna hemma ist.
Kanske att Emma kommer förbi sen och att bror skulle ha hem nån kompis också? Får väl se! En skön hemma kväll blir de på ett eller annat sätt iaf! :)

Skall sätta fart och laga lite mat nu.. Vi får väl se hur de går.
Förhoppningsvis går de t.om. att äta, hihi! :)

Uppdaterar med lite detaljer och så senare! PUSS


Dans schow 2010!

Hej på er!

Då var jag hemma igen, efter en lång men rolig dag. Känner mig helt slut nu.. Men de var de verkligen värt!

Vi kom ner till Wisby Strand vid 2 tiden, då var de ännu rätt lungt. Närmare halv 3 började de droppa in folk och publiken var snabbt full. Då börja jag känna mig lite pirrig, men de gick snabbt över. Vi gjorde ett litet misstag måste jag säga .. Alltså jag, Emma & Nadja. Jag behövde gå på Toa och vi ville gå igenom dansen nån gång till innan de var dags. Så vi kollade upp på ett ungefär hur lång tid de var kvar tills vår tur att gå upp på scen. Vi var dans nr 12 och innan vi gick var de dans nr 7! Av en ren slup kände jag väl på mig att vi borde gå upp och kolla hur de låg till, efter lite genomgång på dansen, trotts att Nadja ville gå igenom lite mer. Säger bara en sak.. Tur att vi gick upp, för vår grupp var redan påväg upp till scen. Så de var bara för oss att springa upp, och vi hann precis. Skönt. haha. Hade vart lite jobbigt om vi missat de hela.

De bästa med de var ju att ingen av oss han bli nevösa, för de var bara pang på! De var så sjukt roligt att stå där uppe, går inte riktigt att beskriva. Glädjen var stoor dom där 4 minuterna och tiden gick såå fort.
Väl av scenen och tillbaka till green room, så kände jag mig väl inte så jätte nöjd. Skall jag vara helt ärlig var jag riktigt missnöjd kunde ha gjort så mycket bättre!..

Pappa filmade allt så fick just se de, så känns lite bättre nu. För man såg inte dom små fel jag gjorde ifrån publiken! hihi! :)


Våra dans outfitt´s! :) ( Dock inte Nadjas svarta tröja! )










Snart så!

HejHej!

Just nu håller vi på och fixar oss, hår,smink jah allt som hör till!
Om 1 timme bär de av ner till Wisby Strand, så de här blir sista inlägget nu innan.
Uppdaterar sen efteråt med bilder och allt!

Hoppas ni får en bra Lördag, för de kommre jag få!! :)

PUSS


tjejer..

HejHej..igen!

Sitter nu i min lilla smink hörna med en kopp te! Skall snart börja göra mig i ordning. Väskan skall packas med allt onödigt som går. Smink,plattång, hår spray, ah och en massa annat. Helt sjukt vad mycket saker tjejer alltid skall packa ner, se på killarna de räcker med lite wax. thih! :)


Lördag 8/5

Godmorgon!

Jag har vaknat med världens förkylning! Täppt i både näsa och hals.. Men får ta alvedon och dricka mycket te så kanske de ger med sig! Har ingen lust att vara sjuk just idag. ;)

Vädret verkar ju inte heller vara på topp, men  vad gör de? Skall ju näst intill bara vara inne hela dagen!
Så de är nästan bättre med tråkigt än bra väder. Tycker jag.

Planerna för dagen är att börja göra sig i ordning, möta upp Nadja strax innan 12 och dra bort till Emma.
Där vi skall fixa oss, ta på oss danskläderna m.m. ( Jag har inte prövat mina kläder, efter att vi fixat till dom! Spännande! ) Sen vid 2 tiden blir vi ner sjussade till Wisby Strand, sen är de bara att ladda och ta de lungt. Innan vår tur att gå ut på scen.

 Som vi längtat efter den här dagen, och nu äntliigen är den här! :)


Tagga!

Idag gäller de! Klockan 15.00 på Wisby Strand. Nu är det bara tagga,tagga och änn en gång tagga som gäller!



Skall bli så galet roligt! :)


Godnatt

Tjenare, ha,ha!

Har precis sett film med bror & mamma. Rätt bra film faktisgt. Fick kämpa för att hålla ögonen öppna dom sista 15 minuterna.. så skall börja dra mig mot sängen nu. Imorgon blir de fuullt ös, så lär bli rätt kass uppdatering. Men de tar vi då! ;)

Puss & Godnatt på er!


Hahaha!


Trevlig kväll!

Godkväll!

Har haft en ytterst trevlig kväll, med dom bästa. Blev hem rätt tidigt men de kändes bra, känner mig inte helt kry + att vädret är sjukt dåligt.. Ni skulle sett vår motvind på vägen till Maxi. De är ju ett under att vi ens kom fram, hah. Men hemvägen gick desto snabbare, det gick liksom med farten! ;)

På maxi köpte vi de mesta som vi kan behöva för morgondagens timmar på Wisby Strand.
För min del blev de, äpplen, risifrutti, mini yoghurt, godis & dricka. Både Nadja & Emma fick väl med sig ungefär desamma. Vi satt kvar på maxi en stund o kolla Tallang och snackade om morgon dagen.
Vi cyklade sen hemåt och  skilljdes åt och cyklade olika håll men vi ses ju imorgon igen!

Nu sitter jag här på mitt rum, mina kusiner kom förbi en stund så skall väl ut och vara lite social snart! :) Sen blir de nog film med mamma & broor. Trevligt!


Snart så

Börjar bli stressigt med mat just nu känner jag.. Skall träffa tjejerna snart igen och mamma är inte hemma ännu. Förstod jag henne rätt så skulle de bli M.A.X mat ikväll. Så isf går de väl snabbt..

Kommer nog inte uppdatera mer förs jag kommer hem ikväll.

Så PUSS


Maat

Börjar bli rätt hungrig, så lite mat skulle inte vara fel! Faktisgt så blir de mat om en liten stund, såfort mamma kommer hem! :) Bra information för er del va? haha.



Snaart!


Jag lever! ;)

Hej på er!

Förlåt för kass uppdatering av mig.. Men jag har haft så mycket annat att göra så har inte haft någon tid!.

Skolan har vart riktigt bra faktisgt, dom 4 lektioner vi hade rullade på hur bra som helst.
Åkte bil både till & från skolan idag pg.a de otroligt tråkiga vädret som vart. Efter skolan stack jag och Emma hem hit och åt lite " mellis/lunch. " Vi fick även för oss att börja baka rulltårta så vi satt fart och gjorde de. Under tiden kom även Nadja och vi fick lite hjälp av henne! :) Tuur de. Den blev faktisgt rätt lyckad.
Sen har vi tränat och gått igenom hela dansen, så nu sitter den verkligen. Skönt. Känner mig rätt säker på allt och så. Vi har även fixat naglarna, eftersom jag och Emma är i färggruppen Orange så skulle vi oranga naglar + tröja. Lika som Nadja, bara de att hon har färgen blåå! :)
Vi kommer vara såå snygga, imorgon! hah.

Dom stack för en liten stund sen, så skall ta de lungt en stund nu. Sen blir de iväg till maxi med dom och handla lite. 

Vi hörs snart! :)


Den gick faktisgt att äta! :)


N.E.E ♥


Freedag!

Godmorgon!

Trotts att jag somna i tid igår ikväll, så känner jag mig sjukt trött just nu. Får kämpa för att hålla ögonen öppna. jobbigt.

Men vad gör de? De är ju Fredag hörrni, de gillas!! :) Har en riktig kort dag i skolan tror typ de är 4 lektioner?
Chill! :) Efter skolan blir de som sagt att va med Emma & Nadja! Så de blir nog en lyckad dag, I think! :) 

Nu i dagarna någon gång har jag faktisgt bloggat i ett helt år! Dock på olika bloggsidor, så vad som syns här är ju bara sen i Oktober! Rätt roligt ändå.



Vi hörs senare! : )


De brinner..

.. I min hals! De svider, brinner och rösten är som att ja skulle vara i målbrottet!!

Har just vart och tagit bort sminket & borstat tänderna, så nu skall ja krypa ner i min säng och sova.

Godnatt!


Sommar minnen!

Börjar verkligen känna den där riktiga känslan av längtan inför sommaren. Tittar igenom massa kort från sommaren som var och de känns ju inte bättre av de. Tvärtom. Så nu hoppas ja verkligen att dom kommande 40 dagarna kommer gå snabbt!! Give me summer! ♥ Här kommer 3 härliga sommarbilder..










Hemma igen!

God kväll bloggen!

Blev inte så mycket till inlägg när jag kom hem från träningen förut, men ingen tid gavs!
Självaste träningen gick snabbt, vi gick igenom dansen ett par gånger och sen var vi klara. Så de blev inte längre än ca 30 minuter. Snabbt jobbat, måste jag säga. Imorgon blir de lite träning och genomgång tsm med Emma & Nadja, så att allt verkligen sitter inför Lördag! :)

När jag väl kom hem blev de att äta mat hoppa i duschen och ut och träffa Emma.
Vi cyklade runt rätt mycket och snacka, sen när vi börja känna oss frusna blev de hem hit som gällde.
Så nu har jag just följt henne hem en bit.

Det var min dag de eller kväll kanske man säger! :)


Niice bild, hahah. tagen precis innan träning igår kväll! ;)


Träning

HejHej! :)

Mamma behövde tydligen hjälp med att hämta bror på dagis idag, så jag for iväg dit och hämtade han.
Vi har just fikat lite med te & bulle, hihi! :) Skall byta om lite snabbt nu, sen bär de av mot träningen!

Vi hörs efteråt! :)

Kisses


Nerräkning!



Idag är de exakt:

40 dagar..
25 skol dagar ...
5 veckor och 4 dagar kvar till..

Sommarlov! :)


Snart frisk! ;D

Tjenare! ;)

Hur är läget med er idag då? Med mig är de iaf fint! :) Min onda hals börjar äntligen ge med sig, så bara de har gjort att jag kännt mig så mycket piggare idag!

Skolan har vart rätt rolig, hah! Började med Gympa då man fick välja mellan, Fotboll, gymma eller fritt typ.
Eftersom jag missat rätt mycket på dansen, så gick jag och Emma igenom den, fick även lite publik :$..
Haha vi hade väärsta baasen! gillas! På SO/SV gjorde vi inte så mycket, och på matten hade jag prov.
De kändes som att de gick rätt bra, så får väl hoppas på de bästa! :) Sen hade vi typ 15 min Teknik/fysik.
Rätt skön dag, faktisgt! :)

Vi hörs om en stund! :)



Torsdag!

Godmorgon!

Känns som att jag vaknat dirrekt efter att jag somna? Fast de dröjjde nästan 7 timmar! ;)
Idag är de äntligen Torsdag, me like :). Sluutar tidigt så skall hem och plugga då, och sen vid 5-tiden blir de trääning. De gillas!! :)


Skall gå och fixa en kopp te nu, för har fortf. ont i halsen..! Vi hörs efter skolan,
Pusss o hej!


Sorligt värre! :')

God kväll/natt!

Har precit bäddat ner mig själv och sitter här i mörkret och skriver till er! :)
Andra Avenyn var riktigt bra , men så hemskt.. Allt var hur bra som helst förutom en sak.. Ni som följt de sen början vet vad jag menar!! Men jag tror ja måste förstå att de bara är en TV serie, och inte på riktigt. hah!

Men nu skall ja bädda ner mig under mitt vaarma täcke! Låter lockande va? Kunde väl tro de, hihi! :)

Vi hörs imorgon bitti, puss & Godnatt!



Bjuder på denhär! ;)


Andra Avenyn

HejHej.. igen!

Nu har jag fått i mig lite mat och tagit en snabb dusch! Skall gå ut till köket och hämta en kopp te och en vailj munk! :) Sen blir de Andra Avenyn med bror. Vad ja hört så skall de vara de allra sista avsnittet idag.. Sjukt tråkigt!!.. :'( En av dom bättre serier, verligen!

Vi hörs efter! :)

Om ca 1 timme


Home!

God kväll!

Kom hem för kanske 15 minuter sen, trotts att träningen faktisgt var klar redan vid 7 tiden.
Träningen gick bra jag och Ida fick lite sällskap utav Saga & hennes kompis. trevligt. Efter att jag och mamma lämnat Ida åkte vi förbi affären och köpte lite viktigheter. Snygg kände jag mig när ja gick in på maxi i träningskläder och skinnjacka! ha,ha. 

Nu skall jag äta vi hörs senare! :)


Träning, here I com!

Nu blir de träning!

Har just lagt i de sista i väskan, de vill säga tränings skorna. Så nu väntar jag bara på ett sms av Ida, så jag även kan gå ut och klä på mig jacka och allt dedär!

Så vi hörs senare! Puss :)


Slapp dag!

HejHej bloggen! :)

Har kommit hem från skolan nu, som ni säkert förstår. Skolan har faktisgt rullat på riktigt bra, fort har de iaf gått. Jag som inte alls gillar Onsdagar, men dagen har vart bra! :)

Mamma var så snäll och körde mig och Emma till skolan imorse, eftersom de regna. De blev dock stressigt för min del, då ja hade räknat med så mycket mer tid! hehe :). Första lektionen var Engelska läxförhöret gick bra, och fick även veta att ja blev minst godkänd på provet jag gjort. skönt. Sen rullade dagen på med SO/SV, Tyska, EV, Biologi och Matte labb. Rätt slappa lektioner. Tyskan var vi i datasalen. SO/SV kan jag och Emma inte göra så mkt på eftersom vi redan gjort allt dom gör just nu -_-, och på EV städade vi skåpen eftersom vi inte hade nåt att jobba med! hah :)

Skall ta de lungt i 10 minuter till sen börja fixa mig inför träningen.

Vi hörs snart! :)


Mysigt!

Detta skulle ha pubeleceras imorse, men missade tydligen de!





Sitter här i min lilla  " sminkhörna " med en kopp te och plattången i högsta hugg!
Lyssnar på lite bra musik när jag ändå håller på, hah! :) Rätt mysigt faksigt att bara kunna sitta här inne i lungn och ro. själv. :)

Regnet öser ner utanför, så de lär inte bli de roligaste att cykla till skolan sen.. hehe.

Vi hörs om en stund!



Onsdag

Godmorgon!

Har sovit betydligt bättre inatt än vad jag gjorde igår, skönt. Har dock ont i halsen idag med, måste bli helt frisk tills imorgon.. Eftersom de är sista dansträningen innan schowen då.

Börjar inte förs vid 9 idag, så behöver inte stressa lika mycket, härligt!
Slutar vid halv 4 , och de är mindre härligt.. Rätt jobbigt med så långa Onsdagar!

Nåjaa hinner jag, så skriver ja ett till inlägg innan jag drar! :)


Godnatt!!

Nu har jag pluggat klart för idag känns bra de! Har läxförhör imorgon, tror de kommer gå bra. Kan de mesta nu iaf. Skall gå och göra mig i ordning för att sen kunna gå och lägga mig tror jag. Sjuukt trött.

Vi hörs imorgon! :)


Ingen rubrik

Har just tagit en låång dusch med hårinpackning, sköönt. Nu har jag just bäddat ner mig under en filt med en kopp te och skall plugga.


5 saker ni nog inte visste om mig!



Jag har en stor förbi för ormar..
• Jag har opererat mig 2 gånger!
• Jag klarar inte av att se på blodådror..
• Jag älskar musik! ;D
•  Jag suuger på Engelska!

Bra vetande vah? :)


Plugg time!


Saknar ♥


Barnarbete!?

Nu har jag äntligen räffsat klart hela vår tomt. Känns faktisgt skönt att ha de gjort nu, och sen går pengarna även till nåt bra! :) Men ja har ont i ryggen nu.. hehe.

Barnarbete!

Är de inte vi som försöker jobba för att få bort barnarbete? Ändå tvingar hela Södervärn oss barn till att just arbeta en hel dag? Är inte de lite konstigt. För de är ju just de som är barnarbete? Vad tycker ni?
Okej jag är helt med på att de vi gör går till nåt bra. Har egentligen inget imot de. Men tanken slog mig bara när ja stod här ute idag och jobbad så både armar och rygg gör ont.

Vi hörs om en stund! :)


uppdate

HejHej! :)

Sitter just nu och har tagit en så kallad lunch paus! Eftersom hela Södervärnskolan skall samla in minst 100 kr/per person så fick ja uppdraget att räffsa hela vår gård.. usch! Om ja blir klar till nästa år, är de liksom bra!!

Emma är också här, hon har för de mesta fixat min cykel liite o sådär, nåja skall fortsätta nu!

Vi hörs senare


Jag har ingen lust att vara sjuk!

Jag hatar att vara sjuk så kan man slippa undan gör jag gärna de! Har druckit 2 koppar te och min hals känns lite bättre nu, skönt. Så jag skall faktisgt försöka va med kompis idag iaf! :) Känns lite små dumt att göra såhär, men jag vill verkligen! haha! :)


Sjuk!

God morgon!

Min dag har inte börjat på de bästa sättet.. Har inte sovit så värst mycket inatt pg.a ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen.. Ont överallt! Har nu fått i mig en alvedon och de känns lite bättre , de är bara halsen som gör så sjukt ont just nu!.. Skall ta en kopp te om en stund och se om det hjälper? :)


Haha,haha!


...

- Börjar känna mig hängig.. Godnatt! ♥


Uppdate

God kväll bloggen! :)

Har inte vart så bra uppdatering idag, men har inte haft någon tid över. Dagen har bara flygit iväg, så de får bli ett inlägg nu ist! :)

Eftersom jag redan berättat om hur min dag vart känns de meningslöst att ta de en gång till..?
Min kväll har iaf vart rolig, som vanligt! Förutom att jag vart så frusen av mig, som jag faktisgt vart hela dagen?? brr.. Kom iaf hem för en liten stund sen och nu ligger jag här och halv sover! :) Skall hålla mig vaken ett tag till, sen blir de att sova ut imorgon! Men de tar vi då! :D hah.


Yääh!

HejHej!! :)

Sitter här hemma vid Emma och har lånat hennes mammas data! :)

Skolan har vart rätt OK, började med Teknik/Fysik sen rullade dagen på med Matte,SO/SV och en kvart Biologi!
Fick även tillbaka mitt Biologi prov idag, stolt!! :) haha. Sen drog alla 7;or ner till stan och såg skolbio. Fett nice.

Efter Bio gick jag,Emma och Saga på stan en liten stund. Sen cyklade jag och Emma vidare hem hit! :)

Vi hörs senare! :)



Måndag morgon!

Godmorgon bloggen!

Har ni sovit bra? De har iaf jag gjort, vaknade desvärre med halsont.. Känns som ja sväljer en taggtråd!

Idag är de iaf Måndag för er som kanske missat de! ;) En av dom dagar som är lite tråkigare.. Men vi slipper dom 2 längsta lektionerna!! * Gympa & Slöjd * För vi skall på biio. Hoppas de är nån bra film! :)

Skulle egentligen ha vart med Nadja idag, men hon hade glömt de! Så kan de va! Så de blir att va med Emma ist, tror vi skulle gå på stan en stund efter Bion! :)

Nu skall jag upp och fixa mig! Vi hörs senare någon gång idag! :)

Puss


godnatt

Mina tår är fortfarande helt genomfrysta och hela jag ligger och små darrar. Snacka om att ja fryser!
Skall gå och ta bort smink och borsta tänderna nu,  sen blir de säängen för mig. Skall ladda inför den här skolveckan nu, har faktisgt bara 1 prov att plugga till, så sjukt skönt. :)

Vi hörs imorgon bitti, puss på er!


Min dag!

Go kväll bloggen!

Har vart ute hela kvällen så känner mig rätt frusen. Iskalla händer och fötter men de börjar sakta men säkert tiná upp! :) Tänkte lägga min sista energi till att skriva om min dag! :)

Jag och Ida cyklade in till stan och bestämde oss för att ta lite kort i de fina vädret! :) Vi träffade även på 2 utlänska män som var otroligt trevliga. Några av deras kommentarer var väl att jag var Fin som en Prinsessa? Jag var även smidig, och han ville att ja skulle hoppa ifrån ett träd tills hans famn? :O De krävdes rätt mycket från min sida, för att kunna hålla tillbaka mitt skratt. Men såfort dom gått sin väg kunde verken jag eller Ida längre hålla oss för skratt. Tror vi skratta i 45 minuter i sträck. hah. Sen gick vi hem till farmor & farfar o fika lite! :)
Lagom till att vi kom hem skulle jag äta, sen blev de ut och träffa Emma och lite annat folk. Så min dag har verkligen vart hur lyckad som helst! Häärligt!





Har inte så många bilder från idag, men skall be Ida skicka dom till mig senare! :)

Puss


Uppdate

HejHej!

Vilken dag, sjukt roligt har jag haft. Och änn är dagen inte slut! Har inte hunnit lägga upp alla bilder i datan ännu så tänke lägga upp alla bilder senare och samtidigt berätta om dagen. Låter bra vah? :)

Vi hörs då


Home!

Halloj! :)

Är som sagt hemma från träningen nu,  hade faktisgt jätte roligt! ;)
Skall göra mig i ordning nu sen möta upp Ida och hitta på något! :) Kommer inte uppdatera så mycket nu på dan, men ikväll lovar jag ett långt inlägg med massa bilder! :)

Puss


Rekoord!

Kan ni tänka er att jag redan är klar? Ida och hennes pappa kommer inte och hämtar mig förs ca 20-30 min!!
Jag som alltid får stressa in i de sista för att hinna med, men inte idag nej! :) Sköönt.

Var bara tvungen att dela med mig av den nyheten! :)


Taggad!!

Godmorgon alla glada! :D

Känner mig riktigt taggad inför träningen idag, härligt! Trotts att jag inte sovit många timmar inatt känner jag mig både pigg & gláa! :) Så den här dagen lär nog bli super!

Uppdaterar mer när jag kommer hem! Puss


Godnatt

Nu tänker jag stänga av min data och gå och sova! :)
Vill verkligen vara pigg på träningen imorgon bitti, så får väl se om jag lyckas! hihi.

Hoppas ni haft en bra Lördag och att ni nu får sova gott! :)

Puss


Kolla!!!!

Kollade runt lite på google och hittade en bild på MIG från nån utedag i skolan för 2 år sedan..

Ser ni mig?


Rabarber paj!

Har precis ätit rabarber paj, mummigt de! :) Har lovat mig själv att inte gå och lägga mig allt för sent ikväll..
Brukar vara så trött på träningarna på Söndagar annars. Så nu när jag ändå är hemma finns de ingen mening med att sitta uppe så länge.. :)

Har värsta hickan just nu, så känns som hela jag hoppar till.. hah! :)
Hicka får mig att tänka tillbaka på en av våra Engelska lektioner då vår lärare bad mig gå ut, för min hicka störde undervisningen!! Då förstår ni kanske hur jag låter xD. Haha! :)


Lördag!

Har valt att inte uppdatera så mycket idag när jag haft en frågestund igång. Så tänkte sammanfatta min dag lite nu ist! :)

Solen har ju lyst på ordentligt och de har satt sina spår. Har fått färg på både armar,ben och nacke! :)
Har för de mesta vart hemma och bara tagit de lungt. Har hjälpt pappa med att räffsa trädgården och sen har jag halvsovit i solen. Rätt mysig dag! Nu ikväll har vi gäster. Så jag har för de mesta tagit hand om Agge. Som tur är så sover han nu! :) hihi.

Här kommer lite bilder ifrån jag och bror på dagisgården förut..


Sommar outfit´s:

Fick ju frågor angående mina sommar outfit´s i frågestunden. Fick snabbt kolla igenom min sommarbilder, men hittade inte dom allra bästa.. Så fick ta lite av de jag hade helt enkelt! :)


Min lilla smink hörna!

Här kommer bilder på min lilla " smink hörna" som ni ville ha bilder ifrån!


Angående frågestunden!

Frågestunden är öppen till klockan 22.00 ikväll, då kommer alla frågor att besvaras!
Så passa på och fråga på nu! :)

Vi hörs senare! Puss


Frågestund!


Följ min blogg med Bloglovin!


Har du också bloglovin? Då kan du följa min blogg via den! :)
Bättre länk finns under menyn vid länkarna! :)




bloglovin


Lördag

Godmorgon bloggen!

Sovit bra? För de har iaf jag gjort, skönt. Vädret verka ju vara på topp idag, eller de blåser men solen skiner iaf! :D

Jag fundera på att ha en frågestund idag! Eller vad tycker ni om de? :)

Kommentera gärna!


10 inlägg idag ;D

Håll med om att jag vart bra på att uppdatera idag! Känner mig iaf rätt duktig. Med tanke på att jag hunnit med massa annat också! :)

Skall faktisgt försöka sova nu! Nu när jag entligen börjar komma igen med sömnen o allt, så känns de onödigt att vända på dygnet en gång till.

Imorgon eller egentligen idag, har jag massa planer men tar de senare då jag vaknat igen! ;D

Men som sagt så skall jag sova nu.

Godnatt på er. :)

 

Hahaha!



Dagens låt; De vackraste som finns!



Så sjukt duktig! Hon är väl typ 10 år när hon sjöng detta, vilken röst liksom! :)


Uppdate

Godnatt bloggen! :)

Har ännu inte drabbats av en sånn där " måste sova!! " nojja. Känner mig faktisgt fortfarande rätt pigg. :)
Kan ju ha lite med att göra att ja somna i 2 timmar förut.. höhö.

Ligger här och lyssnar på musik och kollar FB lite. Skall snart börja ta bort smink o så, fast vet inte om ja skall sova eller inte?? De återstår att se! ;)

Vi hörs snart igen! :)



RSS 2.0