Namnförslag?

Om några veckor hämtar vi hem den här sötnosen. Allt av namnförslag är välkommet, här hemma råder nästan krig av vad den nya familjemedelemmen ska få heta! Jag tycker Theo, Viggo eller Sigge. Det återstår att se vad det slutar med!

Grillkväll med klassen

Godmorgon! Har en lugn morgon nu innan jag ska bege mig iväg för jobb. Hade en trevlig kväll med några klasskompisar igår. Vi grillade på strandpromenaden innan vi gick hem till Adam. Tog det dock väldigt lugnt och var hemma i bra tid igen. Dels för att jag ska jobba idag, men även för att jag inte mådde helt hundra! Nu ska jag upp och äta frukost och ladda för jobb. 

Torsdag som känns som lördag

 
För en vecka sedan sprang jag runt i bara ben till sent på natten. Idag fryser jag i jacka! Vad hände med sommarvärmen? Har varit iväg på äventyr hela eftermiddagen, kom hem för en stund sedan och tog då en snabb powernap. Ska svida om och möta upp några från klassen för lite grillning. Blir att ta en tjockare tröja för att inte frysa ihjäl. Ha det fint!
 
 

Ledighet

 
Och DÄR tog jag långhelg. Sådan lycka och en enorm lättnad! Jag ska jobba imorgon men har ändå tre dagars ledighet. Har så galet mycket i skolan så det finns inte. Skulle behöva lägga all vaken tid på det, men jag orkar inte. Känner mig stressad, orklös och bara så trött på allt som rör skolan. Snälla låt de kommande 13 dagarna gå fort! 

Avundsjuk

 
Jag är så obeskrivligt avundsjuk på alla vänner som snart tar studenten. Men samtidigt så himla glad för deras skull! Jag hoppas verkligen de njuter och tar till vara på den här tiden. Om ett år är det min tur! Åhhh. 
 

Lördags kväll



I lördags var vi ett gäng som åt middag och såg champions leaguematchen nere på O'learys! Några av oss drog sedan hem till Markus och satt där och snackade fram till tidig morgon. Härligt. Jag bor borta i några nätter nu, så får se hur ofta jag kikar in här! 
 

Bra dag

Här kommer en bildbomb från dagen! Jag har hängt ute vid stugan idag. Varvat mellan en stol i solen med en filt i skuggan, fikat och haft det mysigt. Vädret gör mig lycklig! Tog med mig kameran ut men glömde minneskortet i datorn, så mobilbilder får duga! Hann hem en snabbis innan jag blev upphämtad av Jennifer, Markus och Sebastian för ett premiärdopp. Härlig dag!
 

SOMMAR

Alltså det här vädret!! De senaste dagarna har vi haft runt 25 grader om inte mer, så galet härligt. Blottade mina vita ben och körde på en extremt kort klänning med ett par shorts under. Inser som alltid så här års att jag verkligen MÅSTE ta tag i min sommargarderob. Den är så tom den kan bli. Ska ta en shoppingdag i veckan och fylla på ordentligt! 

Lördag morgon

Min morgon har börjat på bästa sätt. Frukost ute i solen med senaste numret av veckorrevyn. Nu ska jag göra mig klar och åka in till stan en sväng! Behöver införskaffa enkla vardagsklänningar, så det hoppas jag hitta idag!

Matte

 
Efter mattenationella i torsdags var ingen gladre än jag! Anledning? Jag har numer avklarat mina 11 år med matte och har inga fler mattetimmar på resterande gymnasietid. Nästa år kommer bli en lek! Huuur underbart?! Den här kursen har varit svår, jag kanske inte lagt ner extremt mycket tid på att plugga heller, men det är också det ämne jag tycker är tråkigast! Så det känns underbart att slippa det nästa år. 
 

Maskerad

 
Igårkväll var vi på maskerad. Det var trevligt och minst sagt underhållande att se andras utklädnader. Vi blev inte jättesena då vi ville hinna möta upp vännerna i stan efter deras utgång, men det kändes lagom! Idag vaknade jag i min egna säng igen efter några nätter iväg, så himla härligt. 
 

Sunset

 
 
Har träffat Emma ikväll, känns som det var evigheter sedan sist. Blir lätt så när båda alltid har mycket annat. Så det är en lättnad när man hittar en stund som funkar för båda! Nu ska jag ta en lång, varm dusch, sen sova. Har varit så galet trött idag. 
 
 

Dinner

 
Det här var precis vad jag behövde idag! En mysig och spontan middag på stan med en vän. Tog en promenad längs vattnet och avslutade med en god glass! Har varit lite off idag så det här var helt perfekt. Ska fixa lite jobb på datorn och sen stänga av för idag, behöver massor med sömn inatt. 

Matteplugg

 
Min eftermiddag har bestått av fika och matteplugg på terrassen. Har nationella på torsdag, så behöver förebereda mig så gott jag kan! Nu ska jag byta om och sen iväg på middagsdejt med bästis. 

Enkelt

Såhär enkel och tråkig har jag varit idag! Skönt med sådana dagar ibland också. Tog en promenad hem från skolan, med musik i hörlurarna var det himla skönt! Tack och lov hade det slutat regna och istället tittade solen fram. 
 
 

Skolprat

 
Sjukt oeffektiv dag. Känner inte alls för ny vecka. Blir dock lite mer pepp när jag inser att det endast är 13 skoldagar kvar. En del prov och inlämningar som ska hinnas klart innan, men har aldrig känt mig lugnare. Skönt! Hoppas kunna behålla det så in i det sista. 

Smidigt

 
Jag är så otroligt virrig just nu, så bättre än så här blir det inte! Telefon, bankkort och körkort på samma ställe. Har mina perioder när den används flitigt, dessvärre så tröttnar man efter ett tag. Tur att det inte är svårare än att bara ta av då! ;) 

Igår.

 
 
Det var rätt segt att jobba en lördag när det var rena sommarvärmen ute! Tur att jag fick kompensera upp det efteråt. Drog nämligen och mötte upp gänget ovan direkt efter jobbet för volleyboll, kubb och grillning. Vi gjorde oss ordning lite snabbt hemma hos Jennifer innan vi tog bilen (seriöst den onödigaste bilsträckan någonsin, festen var 700m bort! haha) till killarna. Kvällen avslutades på Gute. 
 
 

Lördagsplaner

Godmorgon! Jag satt klockan idag, trots helg. Ska iväg och jobba om några timmar och har en hel del att hinna fixa innan. Efter jobbet ska jag möta upp lite vänner för volleyboll och grillning innan utgång. Tackar vädret för sol, vi har varit lite oroliga för att behöva stå ute i regn. La förresten upp den här bilden på instagram här om dagen, jag är helt klart den till höger! Skulle aldrig klara av att vakna och hålla mig vaken med endast ett alarm. Haha. Vi hörs!

Träning

Har precis varit iväg och tränat en timma. Nu är jag helt slut, fast på ett skönt sätt! Ska ta en dusch och sen krypa upp med en kopp te och läsa klart boken som ska vara klar imorgon.
 

Torsdag

 
Både jag och Jennifer slutade tidigt idag, så vi tog en glass i solen och planerade helgen. Tog sedan en tur med bilen på små skogsstigar och hade det allmänt mysigt. Nu är jag hemma igen, ska snart äta middag för att om 40 minuter bli upphämtad för träning! Älskar att vårvädret börjar komma tillbaka, trött på allt regn nu. 

Fika i regnet

 
Hann med en fika mellan skola och jobb, skönt att slippa stressa där emellan för en gångs skull! Emla kom förbi och hängde med mig och Jasse en stund, världens glädjespridare. Jobbade 14-18 och nu blir det en kväll utan serier dessvärre, kom på att jag har en redovisning att förbereda. Kanske hinner båda? Hope so.  

Måndagkväll

 
 
Ikväll har vi haft natchokväll här hemma! I vardagsrummet framför en film. Jag stände dock in mig på rummet efteråt, har panikläst i boken jag har redovisning på imorgon. Fortfarande mycket kvar att läsa. Men behövde en paus! Imorgon väntar skola och jobb, sen en kväll med endast serer. Förhoppningsvis kommer inget annat i vägen. Nu ska jag fortsätta läsa. 

Vill inte

Jag mår a-p-a. Kroppen börjar även den säga ifrån nu. Blir helt ledsen över tanken att behöva ligga sjuk i veckan. Ska göra allt som behövs för att slippa. Först ut blir att lägga sig tidigt ikväll, ska bädda rent och sen sova. Snälla - håll era tummar för att jag mår bättre imorgon! Skriver NP imorgonbitti så behöver all ork jag kan få. 

Igårkväll

 
Kvällen igår spenderades på bästa tänkbara sätt. Åt kinamat hemma hos Jasse innan vi gjorde oss i ordning och drog iväg på fest. Sov kvar där och vaknade till chokladpannkakor, hur grymt? Idag mår jag sådär faktiskt. Halsen känns ömmare än igår och jag börjar oroa mig för halsfluss? Har verkligen ingen tid för det. Så idag blir det film och ännu mer vila. Jasse lockade mitt hår igår och jag blev verkligen jättenöjd! Kör alltid på platt annars, så det var kul med lite omväxling. 
 

Igårkväll

 
Kvällen igår spenderades på bästa tänkbara sätt. Åt kinamat hemma hos Jasse innan vi gjorde oss i ordning och drog iväg på fest. Sov kvar där och vaknade till chokladpannkakor, hur grymt? Idag mår jag sådär faktiskt. Halsen känns ömmare än igår och jag börjar oroa mig för halsfluss? Har verkligen ingen tid för det. Så idag blir det film och ännu mer vila. Jasse lockade mitt hår igår och jag blev verkligen jättenöjd! Kör alltid på platt annars, så det var kul med lite omväxling. 
 

Lördag

Jag tog bilen och åkte ut till farmor och farfars lägenhet igår. Behövde läsa ikapp i svenskaboken och ansåg att det var både lugnare och skönare där. De var bortresta så jag hade en lugn stund för mig själv! Hade redan igår ont i halsen, så te och vila fick vara prio ett! Körde på en favorit i repris med byxorna, helt underbart sköna och speciellt när man bara vill krypa upp under en filt i soffan. 
 

140123

Vi kör en throwback till den 23 januari! Efter att ha pluggat och kört hade jag ätnligen klarat mitt körkort. Det är en känsla av lycka som nästan är obeskrivlig om man inte har upplevt det själv. Det finns en frihet av att kunna ta sig överallt utan att behöva krångla med skjuts jämt. För mig var det en enorm frihetskänsla efter att ha fått det där sista godkännandet! Körde tillbaka till skolan och kunde inte fokusera på annat än den totala lyckan över att faktiskt ha ett körkort! Såhär i efterhand är jag jätteglad över att det inte blev något körkort på min födelsedag, 18årsdagen är stor i sig och likaså körkortsdagen! Nu ser jag fram emot att få gldäjas med alla vänner som tids nog ska få uppleva samma sak! 

Fredagskväll

 
Godmorgon! Jag är pigg och utvilad trots inte såå mycket sömn inatt. Hade Jasse och Linus på besök igårkväll, vi såg skräckfilm på Linus begäran och fyfaaan. Haha. Tack och lov sov Jasse kvar här inatt, hade aldrig vågat sova själv efter det. Hon har nyligen åkt hem och jag ligger fortfarande i sängen och bara tar det lugnt. Jag är helledig den här helgen vilket känns fantastiskt! 
 

Nya byxor

Igår var hela min outfit från Lindex. Förutom skorna. Fick så himla mycket härliga kommentarer om byxorna, så det var superkul! Sålde säkert 3-4 stycken också. Nu är det äntligen helg och ingen är gladare än jag. 

Tisdag

 
Har haft nationella prov i engelska hela förmiddagen, som sedan belönades med en fika och massa tjejsnack. Nära och bra till jobbet var det också sen när det väl var dags. Vi hade BH-kväll i och med nya bh-kollektionen som släppts, så det bjöds på godis och färsk frukt i mängder, bra erbjudanden och en allmänt bra stämning i butiken. Nu är jag hemma och ska bara slappa i min säng, har sprängnade huvudvärk och är såå trött. 
 
 

Strukturerat

 
I veckan drar fotbollen igång, jag jobbar en hel del och har nationella prov i skolan. Jag är duktig och försöker skriva in allt viktigt i kalendern varje söndag, men tror ni jag någonsin kollar där under veckans gång? Aldrig. Men det är ett bra sätt att få kontroll på allt. Nu ska jag föna håret och sen sova. 
 

Slappardag

Jag har haft en riktigt slö söndag. Gått runt utan smink och håret i en slarvig toffs. Har fixat lite här hemma och haft fotbollsträning med barnen inför onsdag. Var dock tvungen att hoppa i ett par ordentliga byxor när jag och Jasse skulle in till stan och fixa det sista inför vårt skolarbete. Annars har jag myst runt i mjukisar hela dagen. 
 

Fredag kväll

 
Jag hade en kul kväll igår. Åt pizza och hängde med grabbarna tills Jasse kom lite senare. Vi var rätt mycket folk i en liten lägenhet och typ hälften hade jag nog aldrig träffat tidigare. Det är roligt när man mixar, man får träffa så mycket nytt folk. Vi drog hem när de andra skulle dra vidare ut. Perfekt! Så var inte allt för trött när klockan ringde vid 8 imorse. Mötte upp Jasse efter jobbet för en snabb fika och lite catch up innan båda var tvunga att dra vidare. NU ska jag på middag. 

Fullt ös

 
Galet mycket folk på stan idag, vilket inneburit låånga köer och full rulle hela tiden! Nu är jag helt slut, men laddar om för en kväll med vänner. Har precis tagit en dusch och bytt om, inväntar skjuts från Linus som nog kommer när som. Blir inte så sen ikväll då jag börjar jobba redan vid 9 imorgonbitti. Nu är min skjuts här, vi hörs!
 
 

Vimmelbilder

Två bilder från förra helgens utgång, lånade från terrassens hemsida. 

Pigg och glad

 
Godmorgon! Jag har sovit i hela 10 timmar inatt, så skönt! Nu är jag utvilad och redo för jobb. Börjar om en timma men ligger fortfarande i sängen, så ska göra ett superryck! Vi hörs ikväll. 

Enformigt

Det känns som jag inte gjort annat än sett film och ätit idag. Har en tanke om att kanske orka mig ut på en promenad. Vore skönt efter en helt stillasittandes dag, men får se hur det blir med det! Det hade samtidigt varit så skönt med en hellugn dag, från början till slut. 
 
 

Klädval

Såhär såg jag ut igårkväll! Jag och Jasse gjorde något väldigt smart, istället för att springa och handla massa nytt hela tiden gjorde vi ett klädbyte. Så linnet är från hennes garderob. 
 
 
 

Valborg

Gårkvällen spenderades med bland annat gänget här ovan. Vi grillade här hemma innan vi drog hem till Markus på fest. Jag och Jasse kom nog hem hit vid 3-tiden och tog därför en ordentlig sovmorgon idag. Nu slappar vi framför en film och ska sen äta resterna från igår. Känner för en riktig slödag, det har jag allt för sällan. 


RSS 2.0