Freedag

 
Två bilder från dagen! Har haft en förbannat bra dag hittills och bättre kommer den bli. Förutom regnet som vräker ner utanför och har gjort det hela dagen är allt på topp. Fredag ju!! Ska börja göra mig iordning, ikväll väntas bio!

New in

 
Dessa skönheter blev mina idag! Enda skilnaden är i stort sett att jag har guldigt blixtlås. Lär invigas redan imorgon. Uppdateringen just nu kan vara bland de sämsta någonsin! Men allt har en förklaring. Orkar dock inte dra det just nu. Ska lägga mig för att se ett avsnitt av pll nu innan det är dags att sova.

Onsdag - tillbaka!

Idag kör jag på som vanligt! Kan inte vara hemma hur mycket som helst, har dessutom bara två lektioner så jag är hemma snart igen! ;) Hörs om en stund!

 


Hemma dag 2

Mår varken bättre eller sämre idag. Tog alvedon för ett tag sedan som inte verkar hjälpa ett skit. Ska bädda ner mig framför en ny serie jag började kika lite på igår. Bästa tidsfördrivet. Har snöat in mig lite på serier nu på sistone, här är den nuvarande..
 

Skit också

Ingen skola för min del idag. Nix, alvedon och några filmer har varit det som hållit mig vid liv! Måste ha världens sämsta immunförsvar eftersom jag alltid åker på allt. Aningen ledsamt vill jag lova, är galet rastlös redan efter en dag! Tråkigt nog ser morgondagen ut att gå i samma tecken. Otroligt opassande.
 
 
 
 
 
 
 

Misstag och gårdagens

 
Såhär såg jag ut igår på bröllopet! Tack till Emma som fanns här under eftermiddagen och hjälpte mig med allt och lite till. Har haft en riktigt jobbig dag idag, mår kasst och sen lite motgångar på det. Har för det mesta surat på rummet. Dagens största misstag, låste telefonen - glömde koden.. Vilket ledde till att den fick återställas och numer ekar tomt. Alla bilder, appar, kontakter allt(!!) försvann. Sjukt klumpigt och jäkligt surt.  

Wedding

 
Bröllopet igår var helt fantastiskt. Det var mina grannar som gifte sig. Allt var så fint, god mat, härligt sällskap och bra stämning! Kunde inte ha varit bättre. Efter middagen tog jag med mig barnen hem och hade myskväll med en himla massa godis och några bra filmer. Bättre bilder på min klädsel kommer i nästa inlägg!  

På turkiskt sätt

Var iväg på middag tidigare ikväll men kom hem hyfsat tidigt. Då väntade en så kallad henna-kväll, även kallad turkisk möhippa. Vi fick testa på henna i händerna som skulle få värka i ungefär en halvtimma för att sedan färga handflatorna. Något som tydligen ska ge tur med sig. Turkisk musik och dans. Väldigt, väldigt annorlunda men kul! Imorgon är det dags för bröllop! 
 
Bild lånad här ifrån! Detta är då henna i händerna. Mitt liknar dock mer än stor orange/brun cirkel.

Freeeedag

Trots en låång dag med endast tre lektioner och en himla lång håla, är jag på strålande humör. Har varit och lunchat med mamma och även hunnit träffa Emma en snabbis! Nu är det äntligen fredag och helg. Kan man vara annat än glad?  Min helg är dessutom fullproppad med en massa kul, så det här kommer bli grymt!
 
 

Halkar efter

Det är lite mycket just nu! Jag har inte hunnit komma in i vardagen riktigt än.. När man kommer hem efter en hel dag i skolan är man helt slut och då väntar fortfarande träff med vänner och i vissa fall annat också. Nu har det visserligen varit några intensiva dagar med massa nya intryck. Som förmodligen har en stor betydelse. Bloggen halkar efter men det kommer det att bli ändring på så fort jag själv är med i matchen igen.
 
 

Onsdag

Idag var det dags att följa schemat. Har dessvärre mått skit hela dagen men tack och lov hade vi sovmorgon och endast två lektioner. Hann hem en stund för lite vila innan dagens planer fortsatte. Har varit barnvakt och nu ikväll övningskört en timma. Nu väntar glass framför dallas! Puss
 

New start

 
Första dagen avklarad och det gick super! Jag och Maja tog en fika här hemma efteråt och snackade ihop oss lite. Vi går ju inte i samma klass längre, så det fanns mycket att prata om. Vi tog en längre pw på nästan en mil med ett stopp i tallunden vid några gamla klasskompisar. Det var då det slog mig! Vi alla går nu på olika program på olika skolor. Det var som att det var först nu jag förstod det.
 
 

Sommaren 2012

Åh vad jag gärna hade skrivit en lång text om hur fantastisk sommar jag haft, om hur perfekt allt varit och hur sorligt det är att allt snart är över. Men jag ska ärligt säga att det här varit den längsta sommaren någonsin, en tid som känts som en evighet som aldrig skulle ta slut. Inte bara den längsta utan även den värsta.

 

Varje morgon har man vaknat i hopp om att allt ska vara som vanligt igen. Det har varit en jobbig tid med rädsla blandat med sorg i mängder. Men även ett och annat glädjande besked som fått en att behålla hoppet. Jag har förstått hur pass mycket människor i min närhet betyder och framförallt lärt mig att ta till vara på det jag har.

 

Från dagen då allt det här började har man insett hur lätt allt kan förändrats. På så kort tid. Jag har känt mig likt många andra jäkligt maktlös. Att stå på sidan av har varit jobbigt och bara det har gjort så himla ont. Det har och är fortfarande väldigt jobbigt. Det som skiljer nu mot då är att man nu vet att allt bara kan bli bättre. Man ser hela tiden framsteg och förhoppningsvis är allt snart som vanligt igen! Det hoppas vi alla på.

 

Jag har haft fantastiska vänner som funnits där hela tiden och som fått min sommar att bli lite mer än bara en jobbig tid. Så även om sommaren 2012 kommer förknippas med allt jag nämnde över så har jag några härliga minnen att plocka med mig.

 

Imorgon börjar skolan igen, vilket den här gången blir något helt nytt. Gymnasiet har alltid känts stort, men nu när man väl står här känns det inte alls lika stort. Men det blir bra med lite nytt nu.


Måndag

Har precis blivit klar med dagens måsten och ska alldeles strax dra och möta upp Emma! Det var inte igår precis.. Det blir att strosa runt på stan hela dagen. Har fixat ett tidsinställt inlägg till er som dyker upp om en timma ungefär!
 
Hittade en gammal suddig bild på oss två, sen i Mars tror jag.

Kvällens

Lovar mer inlägg imorgon! Har precis kommit hem efter en pw. Gick själv ikväll och det fick jag käka upp. Helt dött ute och jag som är mörkrädd. Kul kombo. Har även övningskört ikväll, det går bara bättre och bättre! Vi hörs imorgon!


Lördag

Igår blev det inte mycket till bloggande! Jag kickade igång grannens möhippa och har nog aldrig varit så skakig och nervös tidigare..haha! Har sen dess haft fullt upp med lilltjejen som även sov här inatt. Blev väckt vid 07-tiden imorse, kände mig mer död än levande just då. Vid 9 mötte vi upp Maja för en pw. Sen har dagen erbjudit en runda på stan och ikväll middag vid moster m. man.
 
 

Stjärnklart

Ikväll är det riktigt stjärnklart ute, har försökt fånga det på bild men det var lättare sagt än gjort. Lånar en bild från google istället. Nu ska jag krypa ner bredvid min favorit och sova! Lär väckas tidigt imorgon. ;) hörs då!


Fredag

Vaknade riktigt tidigt idag, trött som bara den men kunde verkligen inte somna om. Förflyttade mig tillslut ut till soffan och har sedan dess halvslumrat till och från framför disney. Känner mig aningen piggare nu och tur är väl det. Har en himla massa saker att fixa med idag. Vi hörs efter hand.
 
Bild från igårkväll. Smickrande.
 

Tiljans talanger

Årets tiljan var inget -wow, från min sida. Tyvärr. Men det var en kul grej och jag ångrar inte att jag drog dit. Har haft en mysig kväll i gräset med fina vänner och en massa filtar. När Markoolio intog scenen blev vi som små barn igen. Det enda som skiljde oss åt, var att vi satt kvar på våra platser (och inte hoppade upp på scenen och dansade, haha) och sjöng. Slänger med några bilder från kvällen, vi hörs imorgon igen!
 
 
 
 
 

Laddar om

Sov som sagt kvar vid Maja igår. Det blev en kväll nere i lägenheten med en massa tjejsnack. Mysigt värre. Mindre kul var det när klockan ringde imorse.. Trodde det var ett skämt! haha. Vid 11 var vi inne på stan, M skulle till frisören och jag spenderade lite tid vid farmor under tiden. Sen blev det en runda på stan innan vi for hem. Ska ta något att käka nu och ladda om inför kvällen. Hörs senare!  
 

Sover kvar


Onsdag - kvällens planer!

Har agerat barnvakt under dagen åt några grannar, en svensexa gick nämligen av stapeln idag! Var även inne på stan en snabbis under förmiddagen med boysen i familjen, händer ytterst sällan. Värmen har varit extrem och huvudvärken lika så. Mindre kul kanske. Kvällen kommer spenderas med födelsedagsbarnet, så ska hoppa i duschen om en stund sen sticka bort dit! Ha det fint!
 

Grattis Majsan!

 
 Idag fyller den här snyggingen år! En brud som alltid får mig att lé, som alltid finns där och som alltid stöttar oavsett situation. En vän man alldrig har tråkigt ihop med och som alltid får en att må bra. En vän jag önskar alla hade. Stort grattis till dig min vän! ♥

 


Tisdag morgon

Har haft en lugn och skön start på den här dagen.Sitter i skrivande stund och läser igenom några bloggar samtidigt som jag skriver lite själv. Har inga större planer för dagen mer än att jag ska möta upp två tjejer för ett litet ärende senare. Hoppas nästan på att dagen får vara så oplanerad som möjligt, kan vara skönt ibland.
 
Iom blogg.se´s uppdatering har det varit krångligt att lägga upp musik här i bloggen. Det kanske bara är jag som inte hänger med i svängarna.. vad vet jag? Men tills vidare får ni lyssna på morgonen låt via länken här!
 
 

Tennis

Två kvällar med tennis börjar kännas i höger arm. Det går bara bättre och bättre, blev mer spel idag än igår. I den här takten är vi snart proffs.
 
 

Lugn dag

Har spenderat min dag i en solstol här hemma, får passa på nu innan sommaren är över. Utöver det har jag ätit middag med ett gäng härliga människor och därefter fort vidare till Maja för lite tennis. Hemma sedan en timma tillbaka och ska väl sova snart! Trött tjej.

 


Lördag

 
Har inte haft tid att sitta framför datorn idag, därmed den sena uppdateringen! Jag och lillebror var på bio tidigare ikväll, vi såg Madagaskar 3 i 3D. Mysigt med lite egentid, bara han och jag. Filmen var för övrigt riktigt bra, en av de bättre barnfilmer jag sett. Efter middagen tog jag tillfället och begav mig ut för en timmas pw, 7 km blev det. Skönt att få rensa tankarna lite. Nu ska jag fixa lite här framför datorn en stund till innan det blir till att stänga av. Men säger godnatt nu! Puss

Home again

 
Har haft det helt fantastiskt bra! Känns bra att ha fått visa henne mitt ställe med allt vad det innebär. Vi tog tillexempel en powerwalk runt idag och besökte några sevärdheter. Det var vi och alla turister. Kom hem vid 19-tiden ikväll. Ett dygn räckte, men hade gärna stannat ett par nätter till. Igårkväll när regnet lagt sig mötte vi upp Emma för lite bus nere på hamnen. Har otroligt många fler bilder, men de får ett inlägg imorgon.

Tur man har vänner

Tack till Emma för all hjälp med designen! Inte bara den här gången utan alla gånger. Det är tack vare henne jag får allt som jag vill ha det. T u s e n  t a c k ! ♥
 

Torsdag

God morgon! Här är jag i full gång med att packa. Jag och Maja tar bussen ut till mitt sommarställe lite senare. Ska bli både kul och mysigt att få visa henne runt. Här på bloggen har det blivit några ändringar i designen och det lär bli några fler. En liten renovering pågår för tillfället. Om ni nu undrar varför det inte är sig likt. Vi hörs förhoppningsvis något mer innan jag drar, puss!

Bild lånad från google, men kunde lika gärna ha varit mitt egna fönster idag!


Ändrade planer

Lugn hemmadag? Jo men visst. Fick förfrågan om att följa med grannarna ner till stan och medeltidsmarknaden en sväng. Och det tackar man inte nej till. Har dock hunnit med att städa ena garderoben nu ikväll innan min powerwalk med Maja. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och renser tankarna faktiskt.

 

Vet inte varför, men bara älskar den här bilden!


Feel good

Annars brukar regn förknippas med trötthet och humöret påverkas ofta negativt. Men idag när regnet hänger i luften och himlen är näst intill svart, ska jag ha en riktig feelgood dag. Ska kura ihop mig här hemma och göra sånt som jag mår bra av. Bland annat så ska bloggen fixas, garderoberna städas och ett litet homespa ordnas. Ska även se de sista avsnitten av gossip girl som jag länge spart på! Vi hörs snart igen!
 

Norra sidan

 
Tillsammans med familj och grannar har vi idag gjort Fårö, Blå lagunen och Lickershamn. Mycket härligt. Kom hem sent och då blev det pizza och en riktig slapparkväll här hemma. Idag kändes det som sommar på riktigt.
 

Dress

Hittade den här otroligt söta klänninen på Nelly här om dagen. Fastnade direkt för den bara ryggen. Hade mer än gärna bärt den nu under sommaren till något festligare tillfälle. Annars då? Har haft en mysig dag på stan med kusin och nu väntar middag ute vid andra kusinerna. Trevligt värre.

 

 


Lyckad kväll igår


Fredag - utgång!

Hade avstyrt kvällens planer och planerat om en hemmakväll! Har haft en dålig dag och kände bara för att stanna hemma. Men ångrade mig och nu håller jag och Lollo på och gör oss i ordning. Vi taggar för en runda på stan, årets sista faktiskt! Hon åker hem på söndag... Bjuder på några bilder från en tidigare kväll ute.
 
 

Trevlig kväll på stan

Vi hörs mer imorgon, nu svider ögonen av trötthet!


En dag på stan


7 veckor

Sju veckor sedan men känns fortfarande som igår.

Dinner

Ikväll väntas middag ute i Tofta. Kusin från Norge är här på besök, så det ska bli väldigt kul och träffa henne igen! Solen skiner men det är inte jättevarmt, har beslutångest när det kommer till kvällens val av kläder. Men har ännu ett tag på mig att bestämma mig. Har ordnat ett tidsinställtinlägg till 18-tiden, med en liten flashback i bilder. Ha en fin kväll!
 

Söt som socker

Inatt delar jag säng med den här sötsaken! Ska bli spännande och se hur det går. Godnatt!



RSS 2.0