Lördag kväll

Är hemma från jobbet sedan en tid tillbaka. Slumrade till i tjugo minuter vilket bara var skönt. Ska alldeles strax börja göra mig klar för kvällen då tjejmiddag med vänner väntar. 

Smygstarta

 
 
Godmorgon, jag är uppe med tuppen idag! Sitter och äter lite frukost i lugn och ro, satt klockan lite tidigare för att slippa stressa för en gångs skull. Ska in och smygstarta på jobbet idag mellan 10-15, "börjar" egentligen inte jobba klokt förs på onsdag. Så det ska blir kul. Bilderna ovan? Japp, det var gårkvällens middag. Mamma gjorde världens godaste fiskrätt så det var värt att dokumenteras. Nu ska jag göra mig i ordning. 

Hairtalk

 
Har kört på lockigt i några dagar nu, kul med lite variation! Klippte förresten av en bra bit i början på sommaren, det var så fruktansvärt slitet så det var helt klart det bästa. Även om det gjorde lite ont i magen. Nu börjar det dock äntligen ta sig igen, så nu kör jag på hårinpackningar, bra och återbyggande balsam - allt för att vårda det på bästa sätt. Heja ett friskt och välskött hårsvall.. så småning om. 

Spex

 
Så var det äntligen våran tur att få spexa till det lite! Tre år har vi väntat och i fredags spikade vi vårat tema efter omröstning. Prins/prinsessor blev det, himla kul. Resultatet väntar jag med att lägga upp, men det utlovas inom kort. 
 

Laddar upp

Har precis satt mig till rätta i soffan. Behöver ladda upp med lite ny energi och gå igenom dagens bilder innan jag ska åka iväg igen. Ska dra förbi jobbet en snabbis, för att sedan hämta upp Emma när hon slutar skolan och åka ut till Lickershamn. Bättre blir det inte! :) 
 

.Två flugor i en smäll

Jag och Maja körde en spontan hunddejt idag. Perfekt för hundarna som fick springa av sig och för oss som hann ta igen lite snack. Nu väntar en lugn kväll i soffan framför en film, rätt skönt med en slö söndag. 
 

Kräftskiva

Här är lite bilder från gårdagens kräftskiva. Mycket lek, sång och god mat blev det. Bra intiativ och ett bra upplägg. En himla lyckad kväll måste jag säga! Låter bilderna säga resten. 

Uppskattning

 
Tänk så mycket mer man uppskattar helgerna nu när man går i skolan igen. Kan inte påstå att skolveckan varit speciellt jobbig, men lite ledighet skadar aldrig. Idag är vi ett gäng som ska ut till några vänners sommarstuga och ha kräftskiva. Det har spöregnat (verkligen vräkt ner) hela morgonen men nu börjar det spricka upp, håll tummarna! :)

Två år

 
Nu i dagarna har vi varit vänner i två år och många fler ska det bli. Det finns få personer som jag har så fantastiskt roligt med. Ser verkligen fram emot allt kul vi har framför oss. I vår åker vi till Egypten tillsammans, där efter tar vi studenten ihop följt av en lång asienresa. ♥

Tisdagstrött

Somnade till efter skolan idag, skulle bara lägga mig ner i 5 minuter men vaknade 3 timmar senare! Skönt att ha tiden till det. Nu ska jag mysa ner mig i vår nya soffa framför Idol, älskar att det dragit igång igen. Det om något är höst för mig! Bilderna ovan är för övrigt från födelsedagsfirandet hos en släkting i söndags. 
 

Höstresa

Igårförmiddag innan skolstarten mötte jag upp några vänner inne på resebyrån. Vi bokade höstens resa till Thailand, känns helt galet. Har ju varit där ett x antal gånger tidigare, men varje gång tillsammans med familjen. Så det här blir något helt nytt! Min andra Thailandsresa för i år - nu längtar jag sönder! 

Sommaren 2014

 
 
 
 

Sista året

Så var även den här sommaren snart över! För ovanlighetens skull känner jag ingen ångest alls över det. Min första sommar som 18 vilket inneburit en hel del utgångar, lite sömn och mycket jobb. Men har kännt mig färdig med allt det sedan ett tag tillbaka. Nu är det dags för nästa steg. Imorgon påbörjar jag mitt SISTA år på gymnasiet, hur jäkla sjukt är inte det? Hur länge har man inte väntat på det här? Jag bokstavligt hoppar av glädje varje gång jag tänker på det. Det här året kommer bli grymt! 

15/8 - 18årsfest!

En bild från i fredags kväll när vi firade Majas 18årsdag! Den kvällen alltså.. otroligt lyckat. Allt var så himla fint ordnat med jättegod mat och fina tårtor till efterätt. Vi dansade och hade så jäkla kul och vid 00-tiden drog vi in till stan för att dansa vidare på Gute. Jag tog typ inga bilder alls, men vet att M har massor. Så såfort jag fått tag på de lägger jag upp fler. 
 

Planer för dagen

 
Godmorgon säger jag efter en härlig sovmorgon. Ska om en liten stund in till stan en sväng och fixa det sista inför kvällen, sen blir det bara en lugn dag här hemma utan planer. Senare ikväll väntar 18-årsfirande för Maja, äntligen är det hennes tur!! Gaalet.

Saknad vän

Idag hade vi ett kärt återseende med vår vän Sina från Tyskland. Det har gått hela 10 månader sedan vi sågs sist, så vi hade en del att ta igen. Tog därför en roadtrip till Ljugarn för lunch och en fika i Klintehamn. Det har spöregnat hela dagen, så det var minst sagt mysigt att sitta i en bil så mycket. Nu laddar vi om för en festkväll. 

Min dag

 
Idag har jag verkligen bara storsat runt och haft det bra. Så himla härligt o vakna upp utan alarm och utan stress. Jag och Jasse har lunchat på stan och kikat i lite affärer, sen åkte jag hem och sov en stund. Nu ska jag alldeles strax iväg och träffa lite vänner för att planera en eventuell resa nu i höst. Spännande! Sen väntar en myskväll med mig själv, ska se senaste avsnittet av Pretty little liars och kanske påbörja en ny serie. Hösten är ju på ingång, vilket innebär mycket serietittande! 
 

Jobbprat

 
Idag har varit en halvjobbig dag. Känt mig allmänt ur form och avig, men jobbtimmarna gick hur bra som helst ändå! Jag blev så himla glad när jag fick igenom min önskan om ledighet på onsdag. Som jag nämnt tidigare var tanken att jag skulle jobba fram till och med Onsdag, men har känt att kroppen börjat säga ifrån och har funderat till och från på om jag ska be om ledigt redan efter tisdagspasset - vilket jag nu fick! Jätteskönt. Så nu har jag världens energi inför imorgon, ska ge allt och lite till under min sista dag! Om rätt exakt 2 veckor har jag jobbat på Lindex i ett helt år, vilket jag ser fram emot att få fortsätta göra. Kommer köra på eftermiddagar efter skolan och helger precis som tidigare. :) Nu ska jag dra iväg och hänga hos bästis på jobbet till hon slutar, vi hörs! 

Solnedgång med vänner

Gårkvällen spenderades i det stora hela nere på strandpromenaden. Jag och Jasse köpte med oss lite gott och satt länge och bara pratade, tittade på folk och hade det skönt. Fick besök av två killkompisar som kom och höll oss sällskap en stund på slutet innan vi var tvungna att dra vidare. Ett bra avslut på helgen! 

Snabb uppdate

 
Idag har haft telefonen på stör ej-läge hela dagen. Otroligt befriande. Min dag, so far? Tog en glass och bytte några ord med Emma, fikat med släktingar från fastlandet och ska om en stund ner på stan med Jasse. Men innan dess blir det grillmiddag tillsammans med familjen. 
 
 

Lugn morgon

Godmorgon! Sitter med en kopp te och kollar av datorn i lugn och ro, väntar på äggen som skall koka klart. Idag ska jag ta igen lite tid med vänner! Det är helt galet hur svårt det ska vara att få till en tid som passar alla. Men idag har jag lyckats tajma in ledighet med två  av mina saknade. Blir inte bättre! 

Mycket jobb

Jag har nu jobbat 6 dagar i rad, vilket jag i början på veckan trodde skulle bli en omöjlighet. Börjar känna mig rätt sliten i kroppen, är ständigt trött och ont i ben och rygg. Men nu är veckan över och imorgon är jag LEDIG. Oj, vad man uppskattar sina lediga dagar just nu. Somnade till en stund efter jobbet förut och håller just nu på och lagar middag till mig och bror. Senare blir det att dra ut och träffa en vän. 
 
 
 

Behövligt

 
 
Har haft två lugna men härliga kvällar på rad nu. Igår var jag hemma hos Jasse hela kvällen, såg serier och åt massa gott medan regnet vräkte ner utanför. Ikväll har jag ätit middag tillsammans med Jennifer och Linus, kollat på resor och bara snackat massa skit. S Å behövligt just nu. 

Klädval

Godmorgon! Gör mig redo för jobb, okej - ligger fortfarande i sängen men ska snart gå upp och göra mig i ordning. Har haft tur med två korta jobbdagar i rad, slutat 14 och 16, men nu väntar några fulldagar igen. Var smart och la fram kläder redan igårkväll, skönt att ha det klart. Man vet aldrig hur pigg/trött man är när klockan ringer, men oavsett får jag stressa ihjäl mig på slutet pg.a klädvalen. Haha. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. 
 

New in

 
Fick hem denna bikini idag, beställde den här ifrån för två veckor sedan. Så leveranstiden var rätt lång. Råkade dessutom göra två likadana beställningar klantig som jag är. Men la ut en förfrågan på facebook och nu är den såld, skönt att slippa ordna med returer osv. Hoppas hinna använda den under mina lediga dagar nästa vecka. 

Nyduschad

Duschade Ios tidigare ikväll och lämnade lite vemodigt över honom till pappa. Har sagt det förut, men en nydyschad valp är helt oslagbart mysigt. Min lilla plutt som börjar bli så stor.. 3 månader imorgon! ♥ 

Kvällen

 
Träffade upp Jasse efter jobbet, vi satt oss på en uteservering och hade lite viktigt girltalk innan vi mötte vi upp killarna från igår. Tog en glass och hängde kvar en stund på hamnen. Har haft en halvjobbig dag så det här var precis vad jag behövde.

Sista helveckan

Godmorgon! Håller på och gör mig redo för jobb, det här blir min sista hela arbetsvecka, jobbar bara 2-3 dagar nästa vecka sen går jag på lite ledighet tills skolan drar igång. Skönt! Gårkvällen var trevlig, hade jäkligt kul faktiskt. Bilderna får säga sitt, för nu väntar frukosten! 
 

Varmaste dagen

Grillkvällen igår var super! Bortsett från att regnet vräkte ner och att det åskade, men det gick bra ändå. Idag har jag tillbringat dagen med familjen, händer alldeles för sällan. Vi köpte med oss plocksallad och satt oss längs havet och tog sedan ett dopp i farmor & farfars pool. Det här kan vara den varmaste dagen på länge, över 30grader visar termometern! Helt galet. Nu ska jag alldeles strax cykla in till stan för ännu en festkväll. 

Bättre blir det inte

 
Jag är sådär megalycklig över att få vara ledig en hel helg, så otroligt härligt. Att bara kunna göra vad som helst utan att behöva tänka och planera så himla mycket. Kom hem vid tidigt imorse efter fest med vännerna, tog sovmorgon och hängde sedan med Jennifer, Linus och Markus på stranden i några timmar. Snacka om att jag njuter till max dessa dagar. Nu håller jag på och gör mig i ordning inför kvällens grillfest. 


RSS 2.0