Inga måsten

 
Jag njuter av ett par lugna dagar. Inget jobb, inget plugg, bara massa tid till att träffa vänner och göra sånt som annars bortprioriteras. Jätteskönt! 
 

Så jäkla grymt

Det här kan helt ärligt vara en av de bästa ögonblicken i mitt liv!! Utan överdrift. Jag har precis fått tag på biljetter till Jason Derulos konsert. SÅ SJUKT SÅ DET FINNS INTE! Har drömt om det här i såå många år och om 123 daga är vi där!! Helt ofattbart. 
 

Work

Nu ska kag dra iväg och jobba i några timmar för att sedan dra vidare på teorikurs! Vi hörs senare.

Lyssna och sprid vidare!

 Idag släpps låten I will be here på spotify och iTunes, sök på Edvin Berg så hittar ni den! Lyssna och sprid vidare. För varje gång vi lyssnar på låten så går vinsten oavkortat till cancerfonden. Edvin hann aldrig få uppleva sin dröm om att få jobba med musiken då han dog i cancer redan som 18 år, nu hjälper årets idolmedlemmar honom att färdigställa låten. Första värsen och refrängen är det han som sjunger och sen tar idolerna över, Edvin avslutar sedan låten. 

Måndag 28/10

Min sovmorgon försvann när farmor&farfar stod utanför kl 8.45 och ringer på dörren 15 gånger! Så det var bara att kliva upp, och nu i skrivande stund ringer alarmet som skulle ha väckt mig.. haha så typiskt! Nåja, nu har jag gott om tid att förbereda mig inför jobbet iallafall. 
 
 

Rutiner

Jag har suttit med en inlämning i stort sett hela dagen. Börjar närma mig slutet vilket är en otrolig lättnad! Ska ta en liten paus i skrivandet nu och fortsätta senare, behöver kolla av veckan och sen börjar solsidan! Brukar tycka att det är rätt skönt att få en överblick över hur veckan blir! Det är ett sätt för mig att stressa ner. 
 
 

Vi tre ♡

Var och vinkade av Sina på flyget idag, nu är hon snart hemma i Tyskland igen! Det känns likt förra gången så obegripligt och konstigt, hon hör verkligen hemma här nu! ♡

Lördagkväll

 
Efter att ha jobbat fem dagar i sträck var det här just vad jag behövde. En hemmakväll med trevligt sällskap och massa gott. Nu ska jag sätta fart och skriva på en inlämning som jag ligger lite efter med. Lagom kul en lördagkväll, haha.

Gone too soon

Det här framträdandet berörde verkligen mig! Har tänkt lägga upp det här i en vecka nu, men aldrig riktigt fått tummen ur. Jag tyckte det var väldigt fint att välja att hedra Kristian som gick bort i cancer nu alldeles nyligen. 
Har följt hans blogg till och från under en längre tid, där han skrivit väldigt öppet om sin sjukdom och tiden han hade kvar. Jag kan ärligt säga att jag aldrig lämnade hans sida med ett öga torrt. Så fruktansvärt hemskt! 

Hard work

 
 
 Kroppen börjar säga ifrån, rygg, axlar, fötter, allt värker. Det tär mer än man tror att jobba och leva samtidigt. Jag står ju i princip upp hela dagarna så att fötter och rygg börjar säga ifrån är väl inte så konstigt. Spikmattan är min räddning!

Norge

För ett år sedan spenderade jag mitt höstlov i Oslo med ett gäng tjejer! En sjukt rolig resa, fick se och uppleva så himla mycket. I år jobbar jag och njuter av lovet här hemma med vännerna istället! Men hade mer än gärna gjort om vår resa flera gånger om, tågresorna, dagarna där.. Underbart!

Klassfest

 
Igår var en minst sagt späckad dag, jobbade mellan 10-15 följt av teorikurs till 18 och en halvtimma senare gick bussen ut mot klassfesten. Fick bättra på sminket i bussen och byta om när vi kom fram. En riktigt lyckad kväll, går helt klart i den skönaste klassen! Vi blev upphämtade sent inatt och efter en dusch här hemma somnade jag gott. Nu laddar jag om för jobb! 
 

Mistresses

Måndag kväll vilket innebär ett nytt avsnitt av Mistresses. Hade faktiskt tänkt sova direkt efter och njuta av en härlig sovmorgon innan jobbet imorgon. Det var faktiskt tungt att gå upp klockan 7 imorse för att cykla iväg till kursen samma tid som jag annars cyklar till skolan.. Men det tar vi igen imorgon! 
 

Grattis finaste du!

 

Lunchdate

 
Jag hann med en långlunch med tjejerna mellan mina kurser idag. Skönt att bara få sitta ner och snacka igenom allt som är just nu! Behövde tanka lite energi innan jag drog tillbaka till bilskolan för teorikurs. Imorse kunde jag för övrigt bocka av riskettan, vilken lättnad! Nu kvarstår endast risktvåan.

Morgondagens planer

 
 
 
Imorgon är min enda lediga dag det här lovet. Så vad ska jag då hitta på? Jag har två kurser inbokade följt av en fika med vänner, helst av allt vill jag hinna med att träna också. Första kursen börjar redan kl 8, så ingen sovmorgon här inte! Vi hörs mer då. 
 

Bästa!

 
Bestämde mig sent igårkväll för att sova kvar hos Jasse. Så vaknade upp där imorse, åt frukost och pratade om allt och ingenting. Myyys. Lyckades övertala pappa till att bli hämtad, annars hade jag nog blivit kvar där. Hade ingen lust alls till att gå hem! 

Rosa

 
 
Igår hade vi rosa lördag på jobbet, i och med rosa bandet. Vi som jobbade var så fina i matchade outfits! Sprang direkt vidare och mötte upp Jasmine för IBK-match som slutade med en vinst. 

Jobbdags

Arkivbild.
Lördag och jobb står på schemat! Jag ska upp och äta frukost och börja förbereda mig inför det, börjar kl 12! 
 

Höstlov

 Naturkunskapsprov, fika med klassen och en inställd lektion! Eftermiddagen har jag spenderat inne hos grannen och kvällen framför Idol. Tänk om det kunde vara fredag hela veckan, vilken dröm! Ett stort plus i kanten är att jag numer har höstlov! Vilken befrielse. 
 
 
 

Fredag morgon

Godmorgon! Satt klockan lite tidigare idag för att hinna läsa på inför provet en sista gång. Mysigt att sitta inne när det regnar och blåser storm ute! 


Snart så!

 
 
 
Nu är det nedräkning på riktigt! Det närmar sig. Tänk vad mycket enklare vardagen blir med något kul att se fram emot! Något att blicka fram till när allt annat är kaos. Haha.

Torsdagsdepp

 
 
Jag tror jag lider av torsdagsångest på samma sätt som vissa kan känna av måndagsångest. En helt onödig dag enligt mig! Sitter iallafall hemma efter endast två lektioner och har precis tänt upp massa ljus, fixat äppelpaj och te i hopp om att öka motivationen till att ta tag i plugget! Om tre timmar ska jag iväg på kurs och målet är att bli klar med allt plugg OCH hinna städa rummet innan. Nu jäklar!
 

Bildregn 16/10

 
Efter skolan tog vi bussen ut till Sina, vilket visade sig vara ett jättemysigt ställe! Jag blev helt kär i deras alpackabebis som var såå söt. Tyckte nästan synd om den så som vi sprang efter den hela tiden. Jag låter bilderna säga resten för jag är så galet trött och ska stänga ner och sova redan nu.. haha! 
 
 
 

Äntligen!

 
Vår lilla trio är komplett igen och det känns såå bra! Overkligt men samtidigt så naturligt. Vi har två veckor framför oss och för en gångs skull hoppas jag att den tiden går långsamt.. 

Söndag


Har precis satt mig till rätta i sängen framför tvn med en kopp te. Men det blev mer att man tog upp telefonen, för Gud vilken tråkig tv-kväll söndagar är!  Sitter och kollar igenom instagram och bloggar jag missat under dagen istället. Funkar det med! 

Havsutsikt

Helt okej utsikt! Tagen från farmor och farfars balkong. Jag åkte ut dit lite spontant efter jobbet igår och sov även kvar där. Kände att jag behövde komma ner i varv efter allt och då finns det inget bättre ställe att fly till. Lugnt och skönt! Nu är jag hemma igen men ska alldels strax dra iväg på nya äventyr! 
 

Gårdagens

 
Det var helt galet hur mycket folk som var på stan igår, vi hade fullt ös på jobbet hela tiden! Fast hellre mycket än helt dött. Nu är jag dock ledig från jobb i en hel vecka, vilket lär behövas med tanke på hur mycket vi har i skolan. 
 
 
 
 

Lördag morgon

Slog på stort och tog en macka till gröten idag. Börjar jobba om en timma så behöver lite extra energi! Så skönt att få ha dessa slöa helgmorgnar innan man ska iväg och jobba. Det gör så mycket! 

Marängsviss

Jag och Maja har suttit och tjockat i oss marängsviss framför Idol. Nu var det några veckor sedan vi sågs och det märkts verkligen. Finns så himla mycket att ta igen! Med det säger jag faktiskt godnatt. 

Freeeedag

Kan man vara annat än glad när det är fredag? Tycker den här veckan hat gått segt, så den här helgen är om möjligt mer efterlängtad än vanligt. Jag har en relativt lugn helg framför mig, vilket känns skönt!  Har en stor hög ångest i form av plugg som ligger, så det finns och göra. Men ska försöka ta lite ledigt från det åtminstone idag och imorgon! 

Matthew Williamson för Lindex

 
 
I fredags släpptes Matthew Williamsons kollektion för Lindex! Jag var i Stockholm då och där firades det med röda mattan. Mina favoriter är helt klart pälsvästen och de stickade tröjorna med dragkedjor i sidorna. I hans kollektion har han även tagit fram det armband som jag visade upp här om dagen och även en tröja där pengarna går till bröstcancerfonden! Ni hittar hela hans kollektion om ni klickar här!

Full fart

 
Har varit i skolan hela dagen för att sedan cykla direkt vidare till bilskolan för teorikurs. När man var klar där skyndade jag mig bort till studie och yrkesvägsmässan för att representera Ekonomiprogrammet. Fick många bra och intressanta frågor av folk som var nyfikna på linjen. Kul! NU ska jag läsa på en sista gång inför provet jag har imorgon. 
 

Bebismys

 
Fick ett ryck och sprang över till grannen och gosade med Emla en stund. Så himla mysigt. Har precis pluggat klart för kvällen och ska snart sova. Är galet trött. 
 
 
 

Dagen i stort

Jag och Jasse har varit på stan hela dagen och jobbat på ett skolarbete. Vi avslutade med en fika och sumerade allt vi fått ihop, tror det här kommer bli bra! Kul att kunna kombinera skola och nöje
 

Onsdag , ledig!

Godmorgon! Vakande till beskedet att min enda lektion var inställd, härligt! Har precis gjort i ordning min frukost och satt mig framför datorn, ska försöka få lite plugg avklarat. Vid 12-tiden har jag ett möte inbokat och efter det ska jag träffa Jasse på stan. 
 
 
 

Keep fighting

Nu är det mycket över allt. Men jag kämpar på efter bästa förmåga! Pluggar så mycket jag bara orkar och jobbar all övrig tid. Jag längtar tills det värsta är över och jag kan andas ut, jäklar vad nöjd jag kommer vara då! 
 

Last day

Sista dagen hade vi endast älvsjömässan inbokat, det var intressant och gå runt och kika på olika företagsidéer! Resten av dagen lunchade vi i lugn och ro, strosade runt på stan och åt frozen yogurt. När resan hemåt skulle börja visade sig min vanliga tur och all tågtrafik var försenat. Haha! Utöver det blev vi beordrade att utrymma vårat tåg och sen missade vi även nästa.. MEN vi hann i tid iallafall! 

Rosa månaden

Rosa bandet är en kampanj som varje år sträcker sig genom oktober månad. I fredags släpptes även en tröja och armband där pengarna oavkortat går till bröstcancerfonden. Jag passade på och köpa hem armbandet idag! 

Ny vecka

 
Tänk om man kunde starta varje vecka som idag med en ledig förmiddag. Jag har iallafall sovit ut och ätit en ordentlig frukost och ska snart börja göra mig i ordning inför dagen. Har endast två lektioner och därefter väntar några timmars jobb.
 
 

Andra dagen

Dag två så stod eu-kommisionen, tekniska museet och teater på Dramaten på schemat. Utöver det hann vi med fika, shopping och en mysig middag på Vapiano. 

Söndagsmys

Min söndag? Jobbade mellan 7-15 följt av tre timmars träning som bestod av en mils pw och gym. Nu ska jag krypa upp i sängen och läsa lite med en chailatte som sällskap.  En helt okej söndag! 
 

Höstnytt

 
Lite shopping har vi också hunnit med. Finns så mycket snyggt att uppdatera garderoben med i höst. Sämst kvalité på bilden ser jag nu, ibland kan det ändå bli rätt hyfsade med mobilen men nu vetifan.. haha!  

Första dagen

 
Här har ni lite bilder från vår första dag. Det var rätt stressigt från att vi kom in till Stockholm tills dess att vi skulle ses igen. Jag och Jasse skyndade oss förbi hotellet och lämnade av vår packning, köpte med oss lunch i farten och fick springa den sista biten för att hinna. Dagens "aktiviteter" var muderna museet och en guidad tur i gamla stan. Kvällen spenderades på hotellrummet med pizza och godis, skönt efter en lång dag. 

Första dagen

 
 
Vi kom fram till Stockholm runt 12-tiden i onsdags. Jag och Jasse drog förbi hotellet och lämande av vår packning lite fort innan vi tog oss in till city och köpte med oss lunch i farten. Där efter mötte vi upp resten på moderna museet, följt av lite egentid som spenderades med en chailatte i handen promenerandes innan i stan. Vi hade sedan en guidad tur i gamla stan inplanerat. Kvällen spenderades på hotellrummet med pizza och godis, skönt efter en lång dag.
 

Bort bra men hemma bäst

 
Är hemma efter några härliga dagar i huvudstaden! Jag har samlat på mig sjukt mycket bilder, så jag tänker mig att jag slänger upp några åt gången.  Idag är jag för övrigt galet trött, var iväg på fotbollsavslutning under förmiddagen men därefter har jag i stort sett sovit hela dagen.. Ska fixa ordning några inlägg med bilder som kommer nu efter hand. Vi hörs mer senare! 
 
 

Studieresa

Imorgon åker jag till Stockholm tillsammans med klassen och den andra ekonomigruppen. Har som vanligt inte packat klart ännu så jag har satt klockan lite tidigare imorgonbitti för att hinna klart. Vi kommer hem på fredag natt igen! Vi hörs när vi hörs. 


Utlåst

 
 
I all hast på väg in till stan förut glömde jag helt bort att med mig nycklarna. Vilket resulterade att jag var utlåst när jag kom hem, jättekul! Hur klantig kan man vara, haha? Fick snällt sitta och vänta på att pappa kunde komma förbi och låsa upp. Väl inne fick det bli en kopp te framför elden, helt sjukt vad fort det blivit kallt nu! Blev för övrigt nöjd med håret, vi tog några centimeter och det blev så fräsch! Skönt. 

Tisdag

 
Trots att tisdagar är vår längsta dag har den gått rätt fort. Nu är jag hemma en snabb sväng för att äta lite innan jag ska iväg till frisören. Hu, jag hatar verkligen att klippa mig men fick ett ryck och bokade en tid tidigare idag.. haha!


RSS 2.0