Sometimes ..

Åh så frustrerande! Jag som hade skrivit ihop ett inlägg och skulle precis pubilicera det, så försvinner allt! 
Men måste försvara mig med att det hände allt oftare förut, har nu lärt mig av misstagen och skriver dom lite längre inläggen i ett word dokument eller något liknande för att ha ifall något sånt här skulle gå hända.. Men ibland händer det visst ändå, och då är det inte mycket att göra åt saken, mer att skriva ett nytt inlägg! ;-)

Godkväll på er , iallafall! Hoppas ni haft en bra kväll, jag har latat mig i soffan framför lite bra Tv-program, så som Familjen annorlunda och spålöst. Skall snart börja göra mig klar för att sova, men ville ändå skriva ett litet Godnatt! :-) ♥


Haha, finfin bild jag hittade! Har för övrigt stor bildbrist när jag inte kan använda min vanliga dator, där alla mina bilder är sparade.. Så tills vidare får det funka med bilder från blogg arkivet. Vilket kan tyckas vara rätt tråkigt!


Rum för en stjärna!

Sitter och tittar på något inrednings program på datan. Där några av Sveriges populärastre artister skall få inreda varsitt rum på ett slott, som skall bli ett hotell! - Rum för en stjärna, heter det. Rätt intressant faktiskt! Tror även att det är mat påväg, av den härliga mat doften att döma iallafall! Pannkakor! Love it ♥


Just nu är det Marie Serneholt som total renoverar ett gammalt slitet rum! :-)


in another world..

 

Är vaken efter timmar av djup sömn. Känner mig helt borta, som att jag skulle vara i en annan värld (?) Så bjuder på en låt och bild och skall sen hämta en glass och sen lär jag säkert somna igen eller något..! :-) Låten är av Salem Al Fakir och jag är helt besatt av den, konstigt nog! Den brukar spelas på radio när jag är påväg till skolan, så kanske är det därför jag gillar den nu? För jag är i behov att få träffa vänner eller framför allt människor igen! Sällskaps sjuk! Bilder är för övrigt vald av Emma! Ha det bra!




Home!

Hej! Är hemma igen, efter ett litet besök vid doktorn. Har förmodligen åkt på en influensa, sådär lagom roligt.. Jobbigt om inte annat! Har precis fått i mig lite lunch och skall nu försöka sova en stund, behöver all vila jag kan få. Så får passa på nu när huset är tomt. Så.. Godnatt, eller vad man skall säga? Hihi.


Doktor!


Alltid lika svårt att blogga när man är sjuk! Finns inte så mycket att skriva om, när dagarna är så enformiga! Skall börja göra mig i ordning, hoppa ur pyjamasen, borsta håret och välja kläder blir nämligen hämtad av mamma om drygt en halvtimma. Ska till doktorn och för hoppningsvis få svar på vad det är som spökar inom mig..


godmorgon

Godmorgon! Vaknade tidigt idag och kunde verkligen inte somna om.. Så skall ta mig upp för att äta lite frukost hade jag tänkt. Blir väl att se på någon film eller något, för att få tiden att gå.. Skriver snart, igen!


Finns bättre stunder!

Just i skrivande stund, känns det som allt jag skrivit om att jag skulle vara på förbättrings vägen, som en stor fet lögn! Jag har mått mycket bättre, om man säger så! Skall försöka sova några timmar, och än en gång hoppas på det bästa! Hela jag darrar vilket har gjort att det här korta inlägget tagit mig en kvart att skriva..
Godnatt på er! ♥


Lovley!

Veckans höjdpunkt närmar sig! Solsidan - underhållning på hög nivå! Så skall bänka mig framför tvn, krypa ner under en filt och äta en glass. Super! :)


Vill bli frisk!


Har under dagen känt att jag haft mer ork till att göra saker. Så fick ett litet miljöbyte när jag åkte med mamma till apoteket. Men börjar känna mig hängig igen, så jag var nog kanske inte på bättringsvägen? Skall ta en alvedon och hoppas på det bästa. :-)


Kissie..



Inte ens värt att kommentera.. Tycker det är hemskt att folk ser henne som en förebild. Tror det är bättre att jag håller tyst om mina åsikter.. Men tycker dock rapattacken är rätt bra.


Sovmorgon!

godmorgon på er! Fick en låång sovmorgon idag. Vilket var väldigt uppskattat. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är piggare idag eller inte? Men helt hundra är jag iallafall inte! Skriver snart igen.


Film tips!

Mamma köpte hem filmen P.S. I love you, tidigare idag. Så jag och Filippa tog oss tiden till att se den ikväll, perfekt. Den var både bra och sorlig! Kommer helt klart se den fler gånger. Har du sett den? Vad tyckte du? :)


En aning piggare!



Har hoppat ur min pyjamas jag strosat runt i hela dagen,  och istället letat fram något lite snyggare. En snabb dusch har har jag också hunnit med. Vi får gäster vilken minut som helst, så hoppas jag slipper må skit ikväll.
Alvedon är min största räddare i nöden för tillfället! Trevlig lördags kväll allihop! :-)


Fler bilder!

Här kommer lite fler bilder från igår kväll! :-)






Myys

Har sett film med mamma. Så jag har legat ner gosad i mitt täcke framför tv i några timmar nu, mysigt! :)


My room!

Här har ni era efterfrågade bilder på mitt rum! Klick här! För att komma till ett tidigare inlägg med bilder på mitt rum. Från i höstas och sen dess har en hel del nytt införskaffats! :-)







awesome night!

Går kvällen var grym! Trotts att jag inte mådde helt hundra, kunde jag faktiskt ha riktigt roligt. Vi åt mat och efterrätt så det kändes som vi skulle spricka, av mättnad! Sen godis och chips i stora mängder på det! Spelade spelet med andra ord, haha fyra blonda brudar och helt seriöst man vet aldrig vart det slutar! Riktigt kul! Vi av slöt kvällen med filmen The last song. Summering: kanon bra kväll!






Fler bilder kommer dyka upp under dagens lopp! Fick även en present av tjejerna, blev hur glad som helst. - Tackar! ♥


Tjejen med sämst immunförsvar!

Jag är riktigt hängig nu. Säg någonstans jag inte har ont. Blir så trött på att det alltid är jag som åker på allt skit, var ju sjukt förra veckan och nu åker jag på det igen. Jag hade så mycket jag ville hinna med och göra den här plugg fria helg, men det lär jag få ställa in. Fy!


Snart så!

Min familj är påväg iväg nu, och Emma har istället anlänt. Resterande två tjejer kommer om cirka 20 minuter, så skall fixa det sista nu! Trevlig fredag kväll på er alla! :-)


Små fix!

Skulle ta en lätt vilo paus var tanken, men slockna i 2 och en halv timma! Men nu är jag pigg, vilket kan behövas inför kvällens planer! Några tjejer från klassen kommer hit på middag, vilket med all säkerhet kommer bli både trevligt och roligt. [ Det går nämligen inte att ha något annat, med dom här.] Så skall sätta fart med att städa och fixa lite. Skall bland annat städa mitt rum, och med lite efterfrågningar kommer även bilder på rummet dyka upp inom kort! Super!



Då var man ledig nu då! :-)

Hej Hej!

Som sagt så är fredagar en väldigt kort och bra dag i skolan. Slöt vid 11.25 redan, så bara några få timmar.
Jag, Emma och Linus var kvar en stund extra i skolan och busade lite. ( Kanske att jag berättar mer senare! :-)

Några av oss tjejer la märke till våra snygga färg val av jackor. Och var såklart tvungna att fånga upp det på bild.




Fredag!

Fredag hörrni!

 

Jag som lovade er inlägg under kvällen igår, men så blev det ju inte riktigt! Så får skjuta fram dom till idag, eller under helgen! Vaknade med en öm hals och skulle jag beskriva min röst, så låter jag som om jag vore i målbrottet! - Hes och allmänt täppt. Ögonen bara hänger.. Som tur är, gör smink rätt mycket! Nu väntar en kort dag i skolan. Hej på er!


Bläää!

Har krupit upp i min säng med två filtar som hjälper min skakiga kropp på traven. Dricker en kopp te och knarkar hals tabletter! Kul kväll! Skall rensa min dator för att sedan kunna återställa den! Så alla hundratals bilder, skall gå igenom. Har även några roliga inlägg som kommer dyka upp under kvällen! :)


SJUK STÄMPLAD! :-)


För jag är fri som en fågel..

... Som Rasmus på luffen skulle ha sagt!



En bild säger mer än tusen ord! Skall för första gången på ett bra tag, få fokusera på allt kul och bara lämna allt plugg bakom mig. Känner mig glad och otroligt taggad inför en plugg fri helg! Alla prov är nu avklarade för en vecka framöver!! Yeeh!


Film projekt!


Min dag har rullat på bra! Har hållit på med vårat film projekt i stora delar av dagen. Min grupp har kommit en bra bit på vägen och jag längtar nästan tills vi skall få börja filma. Det vill säga, nästa fredag. Min förkylning har satt sig hårt, men eftersom jag bestämt mig för att hålla mig på benen nu. Så leker jag frisk . Trotts alla dess förkylnings symtomer. Som även leder till att jag fick ställa in mina tränings planer för kvällen.. suck.


tordags-pigg!

Vaknade till ovanligheten tjungo minuter innan mitt alarm ens ringt, super. För då var det inget problem att komma upp.

Den här dagen kan gärna få gå snabbt. Dels för att det är en lång skoldag men även för mitt sista prov skall göras. Ska bli så skönt att slippa tänka på prov i några dagar nu. Liksom varva ner. Väl behövande!

Nu skall jag sätta fart med att platta håret och sen fixa mig lite fort! Hinner jag, så ställer jag in några tidsinställda inlägg, innan jag drar till skolan. Låter bra va?

Ha en bra dag, iallafall! :-)


oooold. :)


Långsamma! ;-)

God kväll!

Har haft en trevlig kväll ute med Simon, Jesper och Emma. Vi har gått fram och tillbaka till maxi, på en timme. Inte speciellt snabba med andra ord. Men som sagt det var trevligt, men väldigt kallt i slutet! Tog en varm dusch när jag kom hem och nu ska jag snabb plugga lite! ;-)


Snabb!

Hej igen!

Jag skämtar inte, men har ont i hela kroppen. Har åkt på nån slags förkylning, igen. Åker på allt skit, känns det som! Men hellre ett tuseltals förkylningar en magsjuka! Så jag klagar inte! :-) Haha.

Har precis ätit mat och skall byta om lite snabbt sen ut en sväng. Så skriver senare, igen! :)



BILDBRIST!!


onsdag

Hej Hej!

Onsdagar har en förmågan att bli dryga! Lång skoldag är det också. Men som räddare i nöden har Maja och Vendela muntrat upp min dag, och jag måste erkänna att skoldagen gått en aning snabbare än vanligt. Mamma och bror mötte mig på vägen hem från skolan, så fick hjälp att bära min tunga väska, ( haha ) men även trevligt sällskap. Nu skall jag plugga, puss hej! :-)


Godmorgon!

Eftersom jag alltid skriver ett inägg på morgonen innan skolan börjar, var det även ett måste idag. Det finns liksom med i mina morgon rutiner nu, haha. Fast jag insåg nyss vad klockan var och vad mycket jag har kvar att fixa på så kort tid.. Så ville bara önska er en bra dag, själv har man en låång dag och ett svårt prov som väntar! Puss


Snyggt!

Fick hem mina beställningar från style by Tyra idag. Känner mig väldigt nöjd! Dom här simpla men snygga örhängena fanns bland annat i paketet, fanns även ett halsband men visar bild på det imorgon eller något! :-)



Bära eller brista!

Gó kväll!

Har inte haft någon som helst lust till plugg ikväll och har därför inte lyckats lika bra som jag velat. Men som mamma sa, det får bära eller brista. Jag kan inte ha allt för höga krav, så får se hur det går imorgon helt enkelt!


Michael Buble - havent met you yet


Slö, lat, trött, nej, bara helt plugg slut..

Likt ett litet barn på dagis vilan, slocknade jag! Känner mig helt yrvaken, så skönt och förmodligen behövligt! Men där försvan 40 minuter dyr plugg tid. Så får jobba gärnet nu!

plugg!

På grund av vårat ganska så tighta prov schema den här veckan, blir det att plugga dagen innan.. Ingenting att rekomendera, men så är det ibland. Så skall sätta mig och läsa igenom Fysiken som jag har prov på imorgon, har en känsla av att det kommer gå sådär.. Men jag kämpar på! Skriver mer senare. puss

 


Good day! ;)

Hej hopp!

Är hemma från skolan, har laddat med vofflor med sylt och grädde till mellanmål, tur man har pappa som kan fixa sånt! :-) Har känt mig riktigt glad idag, helt utan någon speciell anledning men visst har det gjort sitt, dagen har rullat på hur bra som helst.


Skall kompensera er med flera inlägg den kommande tiden, pågrund av min dåliga uppdatering.. Så håll utkik! ;-)


Tisdag

Godmorgon! Fick snooza tre gånger idag, för att komma upp! Idag väntar en kort skoldag på fyra lektioner, slutar vid halv två. Skall även göra mitt Biologi prov, så skall bli skönt att ha ännu ett prov överstökat.. Nej nu skall jag äta upp min frukost sen blir jag nog hämtat om en stund. Så puss.


bad day..

Dålig bloggdag idag! Som jag skrev tidigare har jag varit väldigt trött, och har mått rätt dåligt till och från. Så skall hoppa i säng nu, och hoppas på det bästa inför imorgon. Så godnatt på er.


Fullt ös..

Jo det kan man väl säga! Det var länge sen jag knappt kunde hålla ögonen öppna vid den här tiden, på dygnet. Är så sjukt trött att jag inte vågar stå upp, för då lär jag somna och ramla ihop. Hungrig är jag också, tur att maten är på väg! :-)


Mobil bloggar

Hej hej! Sitter och leker lite med Emmas iPhone! Trotts min dåliga start på dagen verkar dagen rulla på bra. Känner mig betydligt gladare nu än då! :-) Min tyska lärare flytta fram ett av proven till torsdag så får 3 dagar till på mig att plugga. Känner mig lättad, kanske kan jag få lite fritid den här veckan ändå! :-) nu skall jag kolla igenom det jag snart skall ha läx förhör på. Skriver mer senare. Puss

Wroooong!

Godmorgon! Vaknade nog på fel sida, så skulle vilja somna igen och även få vakna igen. På den rätta sidan!
Känner mig låg och otaggad. Jag drar mig från att behöva gå till skolan och så har det aldrig varit förut. Om jag känner mig själv rätt, kommer mitt humör ändras under dagens lopp och jag kommer säkert ha kul som vanligt. Men vägen dit just nu känns allt för lång. Skall börja göra mig i ordning nu och om sådär 1 timma blir jag hämtad.

" Dagen blir till vad man gör den till "




Om snö och allt slask bara kunde försvinna, så jag kan få börja cykla igen! Det är alltid lika befriande när den tiden på året kommer!


Nu ska jag sova, godnatt!

Jag fastnade vid telefonen. Så en hel plugg timma försvann i ett trevligt telefon samtal, får plugga mer imorgon helt enkelt! :)


Berg och dalbana!

Hej Hej! :-)

Min dag har varit lite sådär! Som en berg och dalbana skulle jag nog beskriva den. Har inte kunnat fokusera på det jag kanske borde, mina tankar har istället svävat iväg på annat håll. Känns som jag levt i en mörk bubbla, inget har känts speciellt bra och jag har drabbats för en måndags ångest eller vecko ångest som jag skulle vilja kalla det. Känner mig inte speciellt taggad för att sparka igång den kommande veckan, men innerst inne vet jag hur skönt det kommer vara när allt är över.. Nej förlåt för mitt allt för deprimerande inlägg.





Press i stora mängder..

Jag har en otrolig press inför den kommande veckan! Skulle bara vilja sätta mig ner och gråta.. Ibland kan man fråga sig, varför skolan skall kräva så mycket av oss. Det är inte ofta jag känner att jag inte förstår någonting, men nu är det kris! Plugget ger ingen framgång och jag känner en viss panik inför alla dess prov och läxförhör.. Snälla kom och hjälp mig! Men jag ger mig inte, jag skall banne mig klara vart enda prov och läxförhör om jag så skall sitta uppe natt tid för att klara av det! Envis ? - Nej inte alls!


hang in there!

Ibland måste man ge upp. Släppa all press och bara lägga allt åt sidan, gå vidare och satsa på något annat.
Men just att ge upp, är något jag verkligen inte vill. Jag vill så otroligt mycket, men ge upp tänker jag aldirg göra. Jag vill lyckas med allt och samtidigt må bra. Men skall sanningen fram mår jag skit just nu. Skolan tar kål på mig.
- och det här är väl bara början.. kommer med all säkerhet bli värre..


September - Mikrofonkåt

Blir allmänt glad när den här låten spelas. Har även den som ringsignal, så blir glad varje gång någon ringer! :-) Haha




 

Min telefon har hjälp mig, men även andra!

Min telefon är som en nära vän. I den finns mycket av mitt liv. Den har hjälpt mig med mycket. Exempelvis så påminner den mig om viktiga dagar, tid och datum, sånt jag med all säkerhet annars hade glömt bort. Den gör det även enklare för mig att hålla kontakt med vänner och familj som man sällan har tid att umgås med. Jag har många kontakter jag hör av till och från, bara för att få bli stöttade men även för att stötta i jobba situationer. Vi hjälper varann i jobbiga val, och lyssnar om den andra behöver prata [skriva av sig] . Att få dela med sig av bra och dåliga nyheter och att få glädjas eller dela sorg i varandras med och motgångar! Jag har vänner jag umgås med idag, som började via sms och chatt kontakt. Min telefon har absolut hjälpt mig med att få ytliga vänner, jag hör av varenda dag. Vilket jag är väldigt glad över! :-)


plugg, plugg, plugg!

Nu börjar allvaret! Skall sätta gång med pluggandet nu och i timmar framöver. Självklart med pauser, om jag känner mig själv rätt. Men skall lägga bort datan och mobilen för att enbart kunna fokusera på plugg. Men har några tidinställda inlägg som kommer dyka upp under dagens lopp! Mitt mål är ikväll 20.00 – solsidan! Haha. Det får vara dagens muta. Puss på er.



Vill ha tillbaka färg och längd! Nu, tack!


Bra start!

Har ägnat lite tid åt ” tjej fix”. Ansiktsmask och hår inpackning. Har även passat på att svara på lite mejl och så. Nu skall jag varva ner och läsa en bok innan jag skall ta tag på dagens måsten..


Nu funkar det!

 

Min bloggdag igår, var kass! Som att det inte räckte med ett struligt internet, för senare på kvällen funkade inte blogg.se som det skulle.. Så jag gav upp och gick och la mig! :-) Sitter här efter timmar av sömn och gäspar.. Hade hoppats på en ordentlig sovmorgon, men av någon anledning kunde jag inte somna om.. Men godmorgon iallafall!


Thailnad!..


Gott!

Har precis dukat upp bordet fullt av god saker. Så som godis, chips med mera. Nu väntar en härlig hemmakväll! Precis vad jag behöver. 


Trevlig dag!

Hej Hej!

Som sagt, min uppdatering har vait kass. Men nu verkar vi ha löst problemet med vårat bredband.

Min dag har gått i ett tempo jag knappt hunnit med, så känner mig helt färdig körd.. Har pluggat en del men skulle behöva ännu mer, så får se hur mycket tid jag tar från min lördags kväll till det.. Har även hunnit med en sväng på stan tillsammans med Ida, fick dock inte med mig något.. [ Till min förtvivlan.. ] Men har haft en mycket mysig dag med Ida. Skulle egentligen vara med Emma nu ikväll, men i brist på sysselsättning och trötthet ställde vi in det.



Bild; från i våras med Ida.


Problem!

Hej igen!

Jag vill mest bara förvarna er för en dag med dålig uppdatering! Vårat bredband ligger nere så vi lär inte vara dom enda det inte fungerar för. Men kommer skriva så fort allt funkar igen, tills vidare får det duga med nåt mobil inlägg om det skulle krisa! Puss


Lördag

Har haft väldiga problem med internet, så får se hur länge det håller! Vaknade ganska tidigt idag, vilket jag hade hoppats på. Har en hel del som skulle behövas göra idag. Så som stor städa rummet, plugga och helst en sväng förbi stan.. Får se hur mycket jag hinner med! :-)


Jag är alltid trött?

Trotts min lilla powernap tidigare idag och en promenad med frisk luft, så känner jag mig galet trött. Kanske beror på att min kropp tagit det lugnt i 3 dygn och inte ansträngt mig speciellt mycket, så det blir väl en chock att komma igång igen.. Så får försöka sova nu, så jag är pigg imorgon! Godnatt ♥


Ett ÅR SEN! nästan lite sjukt, vad tiden rullar på..


Så, kan det va!

Har fastnat för en låt! Som spelas om och om igen, så min familj borde vara väldigt trött på både mig och låten nu.. Har jag inte tillgång till musiken, går jag och nynnar på den, så mina vänner bör vara lika trötta dom.. Så vad göra man då? Jo fortsätter höra på den, tills man tröttnar! :-) Haha.



- Katy Perry - Firework


Nice!

God kväll! :-)

 

Har lyckas med att få till en trevlig kväll ute samtidigt som jag hann med lite fredags mys med familjen. Så min ångest för vad jag skulle välja, löste sig iallafall! Jag och Emma tog som sagt en promenad till Maxi för att köpa godis. Fick sällskap på vägen hem av Jesper och Robin, trevligt!



Mycket seriösa bilder! ;)


super woman!

Har kvällen till ära lagat mat till familjen. Fick ett telefon samtal sådär lagom [o]passande när jag var som mest inne i att skära grönsaker och samtidigt se till att köttfärsen inte brändes [ som den brukar.. ] Men det gick fint och resultatet blev godkänt och ätbart! Nu skall jag möta upp Emma och ta en promenad till Maxi! Skriver senare, ikväll!



FINT! Men här har ni kvällens face look, iaf! :)


Hur blir det?

Hade tänkt att få lite plugg gjort under dagen, men somnade till och sen var den eftermiddagen borta.. Nu där emot är jag pigg!! Kvällen är fortfarande oklar, vet inte om jag skall stanna hemma eller ut och träffa vänner?!
Båda alternativen känns lockande, så jag får fundera vidare en stund till.. Hmm. Vi får helt enkelt se , vart den här kvällen tar vägen! :-)



Style by Tyra! - Rea

Ni har väl inte missat rean på Style by tyra? Där säljer dom ut i stort sätt allt i ett nästan gratis pris!
Klicka här! För att komma direkt till sidan.




Kort dag!

Heelg! Blev en kort skolvecka för mig, men ändå lika härligt med helg! Skönt att vara tillbaka efter 3 dagar hemma.. Vi har under dagen fått jobba med två personer som kommit utifrån alltså inte från skolan, för att lära oss att göra filmer. Så dagen har i stort sätt bestått av att kolla igenom lite film, snackat och prov filmat och nästa vecka börjar det på riktigt. Fick den stora äran att jobba tillsammans med Leo och Jesper, eller dom äran att jobba med mig? Haha, skämt åt sido, vi hade iallafall mycket kul tillsammans! :-)

Jag och Emma fick oss en låång och kall promenad hem! Men hade ganska kul längs vägen.







Freeedag!

Det tog sin tid innan jag insåg att jag verkligen skulle vakna.. Men nu är jag vaken och kan nästan påstå att jag är pigg! Men har lite bråttom nu, om jag skall hinna innan jag blir hämtad! Blir som sagt skola idag, men har inga vanliga lektioner. Men har missat så pass mycket dom här dagarna, så är osäker på vad vi skall göra? Så det återstår att se. Skriver om några timmar igen! :-)



Godnatt!

Har under kvällens lopp fixat håret och prövat kläder! Nu blir det att läsa några sidor i Egoboost sen sova! Så sätter väl punkt här och säger godnatt redan nu!


Rubrik

Åh blir tokig! Har fått en låt på hjärnan som vägrar ge sig, så går och små nynnar på en hel kass låt! Min dag har gått snabbt, otroligt snabbt för att ha varit hemma en hel dag. Har städat rummet och pluggat i princip hela dagen. Men känner mig inte speciellt klokare för det!? ;-) Nu skall jag sätta fart med att föna och platta håret. Skriver mer senare! :-)


Jag har kommit på mig själv!

Jag är hopplös, iallafall när det kommer till att plugga. Försöker hela tiden med mina kassa anledningar till att skjuta upp plugget och " göra det senare ". Om ni bara visste vilka sjuka bort förklaringar jag kör med! Så nu får jag ta tag i det här,  skall köra samma taktik som jag brukar göra på lillebror när han inte vill städa sitt rum. [Haha, hemsk syster! :-D ] Muta! Jag skall muta mig själv med cheeze ballz och ett glas saft! Haha, jo jag hör själv hur sjukt det låter.. Men skall man få nåt plugg gjort, så får man ta till vad som krävs. Så nu kör jag ett plugg-pass på 2 timmar så är jag klar lagom till alla slutar skolan, och har då något att sysselsätta mig med! ;)



Kan nog vara ganska snäll, också! Ibland iallafall! :) Ha,ha..


Pluggar!

Sitter och försöker plugga in Tyskan och måste erkänna att det börjat bra. Förstår än så länge allt. Hoppas " plugg lusten" håller i sig, annars kan dom kommande timmarna bli väldigt långa.. Väntar på att mamma skall komma hem med lunch, så tar en liten paus i pluggandet just då! :)



Besviken!





Just det! Var en vecka sedan sist, och idag var det dags igen. Så var det tänkt iallafall.. Men på grund av att jag varit sjuk får jag tydligen inte. En aning frustrerande... Får väl tagga extra mycket inför nästa vecka istället..


Torsdag!

Godmorgon! Blir hemma idag med, och förhoppningsvis blir det skola imorgon! Annars vet jag inte vad jag gör, börjar klättra på väggarna kanske? Känner mig som en inlåst brottsling utan frihet.. Nåja! Somnade ganska sent i natt och hade ett hopp om en sovmorgon. Men nej, blev väckt av ett sms. Som för övrigt var ett helt onödigt sms, så lite smått irreterande var det! Då jag kanske hade kunnat sova i en timme till iallafall.. Känner mig betydligt piggare idag, så skall ta till vara på det och få lite plugg gjort idag. Eller rättare sagt allt plugg.. suck. Men först, några timmar på soffan framför en eller kanske två bra filmer! :)




Godnatt!

Fastnade i mina tankar och insåg nu att klockan börjat bli mycket! Hade tänkt läsa lite innan jag skulle somna, men tror inte jag orkar. Mina ögon börjar svacka och att sova känns just nu mer lockande! :) Så godnatt!

 


Det blev som det blev!

Vissa minnen kommer alltid leva kvar! Vi förändrades och gjorde olika val längst vägen.
Du är saknad! ♥




Film och spel..

Något som börjar bli till en vana är att ligga och lata sig i antingen soffan eller sängen.. Orkar sällan sitta upp! Inser själv hur lat jag numer måste vara!! Jag och bror har tillägnat vår kväll i varsin soffa med varsin skål med o-nyttigheter, framför en bra film. Trotts att jag missade halva handlingen på grund av ett sjukt spel jag tyvärr fastnat för..

 

 

Tror jag börjar bli sällskaps sjuk, det är galet vad uttråkad man kan bli på ett dygn utan vänner i sin närhet.. Så nu är målet att bli frisk, så jag kan bota min smått galna sällskaps sjuka! Haha.

 


Glee

Nu skall jag se på TV, Glee! Har väntat hela dagen eller rättare sagt sedan i söndags. Så det var på tiden! Skriver mer senare, puss. :-)


Det blir, vad man gör det till!

Mitt i allt klagande, skall jag försöka leta fram allt bra som hör till, när man är sjuk!

• Mysa runt i pyjamas! - Åhh älskar det! Slippa offra tid till kläd val, som man för övrigt gör varje dag. [ Förutom när man är sjuk!! ]

• Lugn & Ro! - Så länge resterande familjemedlemmar är på jobb,skola och dagis. Fast när dom väl är hemma, är det fullt ös igen. Men då är man oftast så pass uttråkad att lite sällskap är mer än behövligt.

• Se på en , eller som i mitt fall flera filmer! - Sånt man aldrig har tid med annars! [ Väldigt sällan iallafall! ]

• Sova - Vila upp sig och ladda batterierna på nytt, för att sen orka med det mer normala livet/vardagen!


Inge vidare..

Börjar bli en aning drygt att bara sitta här hemma. Men faktum är det att jag knappt orkar böja mig fram för att ta mobilen, mår stundvis riktigt dåligt och vill helst bara sova.. Såfort jag orkar, skall jag försöka ta tag i min sky höga hög med läxor och plugg som ligger och väntar.. Suck! Förstår om mina inlägg bli en aning tråkiga nu när jag är sjuk, men mitt liv är ju knappast speciellt händelse rikt för tillfället.. Men ni förstår säkert! :)

- passande, filmen tog just slut, så nu skall en kopp te fixas och sen blir det lite läsning! Myys.



I love music! ;)

Här hemma har jag film maraton, med temat musik. Ser en massa musikal filmer, som helt klart får en att känna sig piggare! :-) Skall så fort den nuvarande filmen är slut, fixa lite lunch.


Katy Perry - Teenage Dream




ännu en dag!

Blir hemma idag också! Så skall bädda ner mig i soffan och se en bra film.



Godnatt!

God kväll kära ni!

 

Har känt mig betydligt piggare ikväll, vilket känns super! Har just tagit en dusch och piggnat på mig ännu lite till, skall krypa ner under mitt täcke och läsa lite ur min bok, nu! :) Så passar på att säga godnatt!


Ny duschad, sjuk och trött! = Resultat ↑


Pigg(are)

Efter en dag med vila i stora mängder, känner jag mig något piggare. [ Har nog mestadels och göra med alvedonen jag nyligen tog! ] Kan röra mig som en människa, och har till och med påbörjat kvällens middag. Känner fortfarande att det är något som spökar innom mig, så helt kry är jag inte ännu! Men på bättringsvägen, kan vi väl hoppas! :-)

Nu till något roligare! - Jag fick ett bodyshop set av Emma igår! Med doften cocos, vilket såklart kom till användning idag! Doftar helt fantastiskt!


Ego Boost!

Denna bok fick jag av min kusin igår kväll, åh vad glad jag blev! Har aldrig varit den typen som gillat att läsa böcker, och ger mig sällan tiden till att bara sätta mig i lugn och ro och läsa. Men har hört så mycket bra om boken, vilket fick mig lusten att önska mig den. Som taget, känner mig helt såld! Har läst några kapitel, och den är verkligen hur bra som helst! Fastnade direkt. Boken får en att tänka till och är till för ett gott ändamål. Det vill säga stärka tjejers självkänsla. Alla tjejer i hela Sverige borde läsa boken, främst dom i min ålder - tonåren. Men även dom äldre och kanske yngre.

Isabella Löwengrip - Blondinbella har för det mesta gått igenom allt det hon skriver om, själv. Det gör att man lättare lever sig in i boken och tar till sig! Hon formolerar sig bra, så boken får en absolut 5/5!


Som en blixt från en klar himel!

Har sovit i timmar men mår fortfarande skit! Förstår inte vad jag åkt på, det var som att vända på en hand, och från ingenstans blev jag sjuk? Har blivit uppassad av bror, som sprungit ut och in med dricka, medecin, påfyllning eller bara lite sällskap. [ Har tyvärr inga bilder på den här datorn, så det får gå med bilder från arkivet här på bloggen. ]



sjuk

Blev ingen längre vistelse för mig i skolan idag inte.. En lektion hann jag delta på. Sen klarade jag inte av det längre!.. Men det var nog lika bra att bara åka hem och ta det lungt, byta om till myskläder och satsa på att bli helt kry! För att kunna prestera det bästa när man är tillbaka, igen! Mitt huvud klarar inte av att sitta vid datan längre, så skall lägga ifrån mig den, och sova en stund! Skriver mer senare. Puss


Bild; fotokvällen med n.e.e , Jesper och Håkan!


Alla har vi våra dagar!

Mår apa idag! Bokstavligen. Började redan igår kväll och verkar sitta kvar även idag.. Men försöker mig på skolan iallafall. Har ett prov som jag behöver bli av med, så framför allt därför! Men Godmorgon på er, vi hörs senare! :)


Ni har gjort min dag!!

Det är helt sjukt vad uppmärksamhets man får vissa dagar! Har blivit hyllad till tusen, från alla håll och kanter. Så det räcker och blir över!! :) En lyckad dag vill jag lova! Kan inget annat än le, och vara nöjd över vad dagen erbjudit! Presenterna är väl inget undantag, kan inget annat än tacka! :) Men man känner snabbt hur fort energin tar slut, av att stå i centrum! Så tänkte här med säga Godnatt! :) Och vill än en gång tacka för alla gratulationer och framför allt alla som varit här under kvällen och firat mig! Så tack! :)


Vår dag!

Hej på er!

 

Får bli ännu ett inlägg mitt i all stress! Dagen har än så länge varit super, känner mig riktigt uppvaktat av alla era gratulationer! Men skriver mer om det senare, för nu skall det bakas i sista minut och fixas innan alla kommer! Skriver senare.


Vill även passa på att säga Grattis till Nadja, som fyller 17 idag! :)


17 Januari!

Då var man snart ett år äldre! Dagen till ära blev jag väckt med sång, paket och frukost på sängen! Kunde man önskat sig en bättre start på veckan? Blev lite tidsförskjutning nu när jag inte fick köra mitt vanliga morgon race, så har en aning bråttom nu! Så ville bara önska er en bra start på veckan, så hörs vi senare igen! :)


Trött!

Ni missade inte säsongs premiären av Solsidan va? Haha, lika bra som alltid! Nu däremot väntar en låång natt med mycket sömn. Eller? Mina ögonlock väger bly.. Så skall hoppa i säng, fortast möjligt! Vi hörs imorgon, då det är en liten speciell dag! ;)


Baka!

Nu skall jag sätta fart och baka chokladbollar och sockerkaka! :)



Lycka är inte att ha allt...

...det är att vara nöjd med det man har! För visst är det så? För övrigt försvann den här dagen väldigt snabbt! Nästan lite för snabbt, men desto snabbare är dagen över och morgondagen tar över! Undra vad som händer imorgon? ;) Mer om det, senare. Här kommer lite bilder, från dagen.
 [ OBS min kassa mobilkamera är orsaken till den dåliga bild kvalité som är! ]


Innan vi åkte iväg.


Minnah från Idol!


Idol - Olle och Andreas!


Grattis till er och alla andra som vunnit stora summor pengar!

Nu skall jag äta, skriver mer senare! Puss ♥




Dåligt planerat!

Mina planer har inte riktigt blivit avprickade ännu, för all min tid har gått till att göra mig i ordning! Så plugg och städning får vänta tills ikväll. För nu om 20 min, blir jag och Emma in skutsade till stan för att se på postkodslotteriet!


GE MIG VÅR,SOMMAR OCH VÄRME!


Snabbis!

Visst har ni märkt att jag suger på att komma på rubriker, till mina inlägg? Haha. Nåja. Sitter här ny duschad med ansiktsmask in kletat i hela facet! Skall sätta fart och plugga nu, för om dryga 2 timmar skall jag åka iväg! Men mer om det då.


S[k]öndag!?

Godmorgon!

 Skall så snart som möjligt sätta igång med dagens måsten! Min ” göra lista” ser ut så här;

 

Städa rummet!

Pugga – Tyska, Biologi och Matte!

Duscha – ansiktsmask samt hår inpackning.

 

Listan lär bli längre, med tiden som går! Så därför sätter jag igång nu, så jag snabbast möjligt kan ha det överstökat! :)


Tired!

Mina ögonlock börjar sakta men säkert slockna! Är så galet trött, efter en dag med mycket vila, konstigt! Så tror bestämt att jag skall ta och sova. Med tanke på att jag skall orka med morgondagen också.



Godnatt bloggen! ♥


onyttigheter!

Har haft en mycket trevlig kväll! Mötte upp Emma för en promenad till maxi. Köpte med oss lite gott hem. Vi har även prövat på något nytt, äta glass ute i minusgrader, med vantar på sig! Haha. Det var kallt, men lika gott som vanligt! :-) Kvällens godaste, cheez ballz!


Gäster och pizza!

Vilken minut som helst kommer några vänner till familjen hit! Dom har med sig Pizza, så det blir att äta direkt. [ Ingen favorit, men det går säkert ner.. ] Får se om jag kilar ut en sväng ikväll, eller inte. Det återstår att se! :)


Nu kommer dem! Hörs sart, igen!


Nu som först!

Konstigt nog har jag fortfarande inte kommit igång med pluggandet! Min dag har istället gått i lugnets täcken. Behövde lugn och ro och lite vila. Så när familjen var på stan, latade jag mig på soffan istället. Så nu sätter jag fart, tar en timma plugg nu! :)


Jag måste..

Godmorgon, eller Goddag?

 

Skall hoppa i mys kläder, snabbstäda rummet och sen plugga lite! Där efter, fritid? Skall sätta igång med alla dess måsten, så jag så snabbt som möjligt kan få dem överstökade och kanske njuta lite av helg och lördag! :) Skriver mer snart.


Perfekta slutet på veckan!

Godkväll på er!

 

Förlåt för min egentligen oförlåtliga uppdatering! Men jag har mina skäl. Följde med Emma hem efter skolan och har tillbringat hela min dag där. Vi har haft en riktig tjej kväll. Lagat och ätit en god middag, som självklart blev tacos! Ätit godis och kollat på Let´s Dance och hört på musik,musik i massor. Blev hämtad för dryga timmen sen, så har näst intill precis landat här hemma efter en dag på olika håll. - Borta bra, men hemma bäst! (?) Inte nog med min dåliga uppdatering, utan även dåligt med kort från dagen.. Tyvärr. Så får bjuda på några härliga bilder på mig och Emma istället! [ Dock inte helt färska bilder! ;) ]





Lovar er fler inlägg imorgon! Puss och Godnatt! ♥


Heeelg!

Det är Fredag hörrni! Hur skönt som helst. Första skolveckan efter lovet är över, fast det känns som mer än en vecka.. Nåja, äntligen helg iallafall! Nu skall jag alldeles strax åka mot skolan, så ha en bra dag! Är hemma om några timmar igen! :)



HAHA!


Motgångar..

Mina tids stämplade planer för en fungerande kväll och ett mål som skulle innebära att somna i tid. Det sket sig ganska så snabbt! Hela kvällen sket sig. [ Nästan iallafall! ] Skulle det inte ha varit för mitt redan innan ohållbara humör, på grund av trötthet skulle det möjligtvis ha fungerat med en och annan motgång. [ Stora som små! ;) ] Nu, sådär en och en halvtimma efter beräknat är jag i mål.. Godnatt på er!



Lovley

Åhh vad skönt det var att bara kasta sig på sängen, efter ett härligt tränings pass! Nu väntar en dusch och sen en seen middag.


Träning!

Nu åker jag iväg för en timmes Step up! Härligt, att komma igång igen! Skriver när jag kommer hem igen, så ha det bra tills dess! ;)


 


Piggelin - nej?!

Hej svejj!

 

Slöt skolan vid 3 tiden, men stannade kvar tills mamma kunde hämta mig och Emma. Fick trevligt sällskap av lite folk jag knappt vet namnet på! [ Men trevligt var det! ] Saga och Jesper från klassen var också där. Annars har väl dagen rullat på, sakta men säkert. Har varit otroligt trött och seg hela dagen..

 

Nu där emot skall jag ta något att äta, för att sen åka och träna! :)




Efter en låång dag i skolan, är man trötter!



Från och med Du!


Facelook!



Nu drar jag till skolan! Bye.


Trötter!

Godmorgon! Idag är jag trött, vill jag lova! Det var till en början svårt att hålla ögonen öppna.. och nu gäspar jag var och varannan minut! Nåja, lär väl piggna på mig!

En ganska lång skoldag väntar, men hur som helst så brukar det rulla på! Skall dessutom till skolsköterskan nu på morgonen, så missar engelsan! Annars är det inga konstigheter. :)

Som ett bra avslut på det här trött lagda inlägg, så kan jag meddela er om. Att dagens outfit kommer gå i " skönt & Behagligt. För inget passar bättre när man är trött och låg!

Hej på en stud! ♥


TRÖTT? JAAAAA! ;)


Red

Min uppdatering har verkligen inte varit den bästa idag. Kan verken skylla på dåligt med tid, massa plugg eller något sånt. Utan har helt enkelt inte haft någon lust! Även såna dagar finns ju. Men skriver mer imorgon!



Har målat om naglara idag! Och tror det är fösta gången jag vågat mig på rött! Spännande! ;)


Pannkakor och promenad!

Har just ätit mat. Pannkakor, absoluta favoriten! Nu blir det en promenad med Emma, skriver mer senare. :)


HejHejHej!

Då var man hemma efter en lång dag i skolan. Veckans längsta dag, faktiskt. Men den har varit helt Ok. Vikarie på gympan vilket ledde till en hyfsat chill, förutom att Ida bröt ett finger.. och jag fick en rejäl smäll i huvudet.. som det kan bli! :) Fick en håla på två timmar, där det blev lite plugg gjort, skönt! Vi hörs, puss.






Rihanna S&M


Onsdag

HejHej!

 

Det är något som säger mig att den här dagen skall bli hur bra som helst? Så, ja, upp till bevis! För konstigt nog har jag sky höga förväntningar för dagen? Nåja, konstigt är det.!? Nej, nu skall jag ta tag i morgon rutinerna! :)


Fix!

Har precis kommit ur en varm dusch. Nu skall jag föna & platta håret.


Fix!

Har precis kommit ur en varm dusch. Nu skall jag föna & platta håret.


Önske outfit!


När man minst anar..

.. Så är det någon som är framme med kameran! Så är det ju alltid. Konstigt nog lyckas alla dom här bilderna, finnas på Emmas dator.. Så här är dom minst pinsamma bilder! Haha.












[ Bilderna är inte speciellt nytagna! ]


Hemma vid Emma

Hej Hej!

Jag och Emma hade tänkt att dra in till stan en sväng efter skolan, men efter mycket om och men  tog vi oss hem till henne. Så här har vi nu suttit och latat oss framför Tvn i timmar.. Ville bara säga Hej! Skriver mer när jag kommit hem.


Väldigt gammal bild, och väldigt suddig.


Förlåt för att jag aldrig sa förlåt!


Face look!

Nu bär det av mot skolan!


Tisdag

Hej och Godmorgon!

 

Tisdagar är en kort och ganska så slapp dag! Ett plus är att man slipper göra sig i ” ordning” på samma sätt som de övriga dagarna. Eftersom vi börjar med gympa, kan man lika gärna åka i gympa kläderna! :) Så jag tog 30 minuter extra sovmorgon idag, haha. Nu där emot skall jag sätta igång och göra mig klar, innan vi måste åka. puss




Jag,Maja och Ida.


Ja, tack!

Åhh finns så mycket snygga kläder, just nu! Vill ha! Så här kommer ännu en önske outfit.



Trötter!

Är hemma från skolan sen en tid tillbaka! Helt slut, vill helst bara sova en stund. Men då riskerar jag ännu en natt med dålig sömn.. Så blir nog en promenad efter maten så jag klarar av kvällen och inte somnar allt för tidigt! [ Måste ställa dygnet till rätta igen! ]





lite uppdate, från skolan.

Hej hej ! Har lunch just nu och börjar om typ 20 min. Sitter i sofforna och snackar lite med Emma & Maja, trevligt. Juste bara 3 lektioner kvar sen slutar jag! Och jag är inte allt för trött ännu , Nice! Nu ska jag sluta skriva, puss.

Bruno Mars - Grenade



Den här låten spelas flitigt från mina högtalare! Så himla bra! :)


Klar!

Hej igen!

 Den här morgonen har rullat som på räls, hoppas dagen fortsätter lika dant! Är redan klar, så nu försöker jag fördriva tiden med lite bra musik! Ville bara önska er en bra dag!


Ny start, med Nya tag och Möjligheter!

Godmorgon!

Som jag fasat för den här morgonen, men än så länge har det funkat bra! Vaknade faktiskt utan något problem alls, så det var lite oväntat! :) Igår kväll där emot, oj vad jag fick kämpa för att få sova några enstaka timmar.. Låg vaken timme in och timme ut, så tror jag sovit sammanlagt 5 och en halv timma inatt, så vem vet? Kanske slutar med att jag däckar i skolan? Haha! Skall när som börja göra mig i ordning, sen skall jag fixa några tidsinställda inlägg åt er. Så ni som är hemma av någon anledning har något nytt att läsa om! :) Super! Men nu skall jag börja fixa mig, puss.


Nu börjar allvaret!

Jag vill inte påstå att jag längtar efter tidiga mornar, dryga lektioner, alla läxor och prov.. För visst hade det varit skönt med några veckors ledighet till! Men till en viss del skall det bli skönt att få komma igång med dom vanliga rutinerna igen, träffa vännerna man inte träffat på nästan 3 veckor och allt det andra som hör till! För hur man än vrider och vänder på det, så har man alltid kul på ett eller annat sätt. Visst, lektionerna kanske inte är något man längtar till, speciellt inte efter 8 år i skolan. Men de blir till vad man gör det! :)

Såhär mycket jobbar vi i skolan.. Ha,ha!


Min dag!

Min dag har i stort sett bestått av att tagga inför morgondagen! Har gått med hår inpackning i princip hela dagen, för att få de bästa resultatet! Har även små plockat lite i rummet, bäddat rent i sängen, kollat igenom Biologin lite och så! Nu väntar en skön hemma kväll med lite Tv tittande!


Tim Berg - Seek Bromance


Ja, nu börjar det igen!

Nu får vi se om jag fortfarande kommer ihåg hur man pluggar? Upp till bevis!






Önske outfit!


Last day..

Godmorgon!

 

Dagens planer ser så ut att bara vara hemma! Skall köra på en ego dag. Ladda dom sista batterierna inför morgondagen och göra mig fräsch! Skall göra hår inpackning och ansiktsmask, och finslipa några skolarbeten som legat under is i drygt 3 veckor nu! Förhoppningsvis hoppa i säng tidigt ikväll! Har redan ställt alarm inför skolveckan, blir trött bara att tänka på när jag skall vakna..


Hemma kväll!

Kvällens planer var lite oklara, så det slöt med en hemma kväll med familjen.


Berg och dalbanor!

En av alla galna berg och dalbanor Emma hittade tidigare idag. Visst ser den rätt cool ut? Skulle nästan kunna tänka mig, att åka den! Fast bara nästan. Varje gång jag befinner mig på ett nöjesfält, [ Gröna Lund, Lisseberg you name it! ] och står i kön till en av deras berg och dalbanor, då är jag minsann inte så kaxig längre! Fy, hatar den där rädslan som alltid finns inom mig då. Men efter en dag på Grönan med Emma i somras, känner jag mig rätt manad att pröva på lite värre berg och dalbanor. ...eller? Haha.


Vad tycker ni?

Vem tycker ni gör låten bäst? P!nk eller Mariette från Idol 2009?




´




Bilder

Har kollat igenom Emmas dator lite grann och hittade en massa bilder! Så tänkte bjuda på några, i brist på andra idéer! :)










Emmas humor!


@ Emmas place.

Hej Hej!

Sitter hemma vid Emma och busar lite. Eller rättare sagt Emma kollar runt på olika nöjesfält runt om i världen, medan jag kollar igenom H&Ms kattalog. Ja, så är läget just nu!


[ Bild från; midsommar! ]


snabbt

Gjorde ett snabbt ryck när det gällde kläd val och allt det där som hör till, idag! Nu kilar jag iväg till Emma, skriver där ifrån! :) Puss

 


frukost?

Godmorgon!

 

Vaknade för en liten stund sen. Ligger fortfarande i sängen, men skall så fort jag skrivit klart försöka ta mig upp. Min mage skriker efter något att äta, så får nog sätta punkt redan nu! Vi hörs snart igen.

 


Godnatt

Har precis gjort en inbakad fläta, och skall nu hoppa i säng!


 
En snurrad variant, en aning snyggare än en vanlig basic inbakad. Men något svårare!

Godnatt gott folk! ♥


Lovley!

Älskar den här tiden på dygnet, då jag kan sitta i min ensamhet på rummet i lugn och ro. Minsta bror sover, och lugnet har just intagit. Tragiskt att behöva säga det, men visst kan det vara så. En livfull fyraåring är sällan tyst och lugn. Men vi älskar han ändå! :) Helt plötsligt har man varvat ner och slutligen kanske man kan somna. Eller åtminstone försöka.

 

Sitter och kollar igenom några bloggar, facebook och smsar lite grann! Härligt! Skall snart gå och ta bort smink och borsta tänderna! Hehe.


Let´s Dance!

Nu blir det mys framför Tvn. Säsong start för Let´s Dance är det också. Har aldrig riktigt följt det tidigare, men skall försöka göra det i år. [ Synd att det är en sån kass tid, då de krockar med andra roligheter! ] Eftersom det är många kända ansikten i år, kan det förhoppningsvis bli intressant och roligt att följa deras framgångar under en tid framöver! :) Tror jag har mina favoriter, men skall ge dom andra en chans att visa vad dom går för ikväll!


Pizza

Har haft en mysig dag ute vid mammas jobbar kompis. Vi har fikat och kollat på deras nya hus, som dom just flyttat till. Nu där emot väntar en god fredags middag med familjen! Hemgjord Pizza närmare bestämt! Mycket godare än hämt pizza.. [ Tycker iallafall jag! ]


Svåra val! ;)

Har haft svårigheter när mina val till kläder, skulle göras! Har hoppat ur och i, kläder efter vart annat. Tror dock jag bestämt mig nu! :) Skall åka iväg en sväng med mamma och bror nu. Så skriver mer senare. Puss



Bjuder på en gammal sommarbild, från 2009 eller något?!


Äntligen!

Hej och godmorgon!

Ett steg närmare verkligheten! Somnade i tid igår och vaknade timmar innan jag brukar vakna. Bra Emilia!


Hjälte Modiga!

Alla har vi väl haft våra favoritlåtar som små. Astrid Lindgrens alla barn låtar , till alla dess filmer. Min absoluta favorit, genom alla år har varit Hjälte Modiga. Minns inte riktigt vad det var jag fastnade för. Men något måste det ha varit. Såg en ihop satt film av Astrid Lindgrens filmer nu ikväll, och blev än en gång påmind om tiden som liten! Då min låt spelades. Har ni någon låt, som påminner er om tiden som liten?




Film mys

Hej!!

Jag mår inge vidare.. Kan dock inte sätta fingret på vad som är felet. Dunkande huvudvärk har jag iallafall! Skall se film med lillebror nu.


Nu som först!

Har inte haft så mycket att skriva om idag.. Därmed min kassa uppdatering. Har haft huvudvärk hela dagen och gått och små mysigt i sköna kläder! :) Hihi. Har dock bytt om till andra kläder nu och skall bege mig ut i snö stormen till maxi. Skriver mer senare.


Music is the life!

Nu blir det att sätta igång en spellista på spotify och sen fixa i ordning mig! :)





Nya tider!

Godmorgon sunshines, eller kanske god dag?

Helt sjukt hur dagarna försvinner, snabbt! Trotts att jag klokt nog gick och la mig tidigt igår kväll, har jag haft vakna timmar i natt! Ligger fortfarande i sängen och skall nu som först försöka hitta något att äta, till frukost klockan är kvart i ett.. Men som sagt, jag gillar lov!


Några timmar extra!

Känner mig sliten efter sena kvällar och nätter. Sover till och från under dagarna gör jag också. Tror bestämt jag skulle behöva några timmars extra sömn i natt, kanske vakna tidigare imorgon? För att komma i form inför skolan, som snart är igång igen! Så tror minsann jag satsar på att gå och lägga mig redan nu! Puss på er!


Tar en promenad!

Efter mitt förra inlägg, blev jag sugen på en härlig promenad ut i kylan! Nej inte direkt, men känner att jag behöver det. Så skall bylsa på mig varma kläder och ta en promenad! Hörs senare :)




Dreaming! ♥

Här sitter jag och drömmer mig bort! Till värmen, i Thailand! Läste Kenzas blogg, och det gav mig en positiv energi kick! Hon är där nu. Så fick njuta av bilder, men hade ju hellre legat på en varm strand nu. :) Men tills vidare, får jag njuta vidare av Thailand på långt avstånd, bilder. [ Det funkar det med! ]




.. Jag drömmer vidare.. ♥


Det är ni!

Att statistiken blir högre för var dag, är något jag börjat lagt märke till! Vilket leder till större blogg lust , från min sida! :) Så hoppas det fortsätter i samma riktning! Ville bara göra er uppmärksamma på det! ;)






Seg i starten!

Nu är vi vakna! Somnade bra mycket senare än vad vi hade tänkt, runt 4 tiden! Känner mig rätt seg, men hinner väl ännu piggna på mig! :) Haha.. Skall snart äta lite frukost.


Godnatt på er!

Det är sådär lagom trött och med snudd på fyrkantiga ögon jag nu säger godnatt! Har gjort min debut i lanandet nu, och måste säga att jag känner mig ganska nöjd. Har spenderat drygt 10 timmar framför ett och samma dataspel, inte illa! [ För att vara jag! ] Men som sagt några timmars sömn skulle inte sitta fel, så godnatt på er!


En rätt så gammal bild! Men vi bjuder på den! ;)


Lana!

Emma bestämde sig för att sova kvar. Så här skall det lanas ikväll. Dock inga krigsspel eller liknande.. Vi är helt lost i spelet Farmerama. Har ni spelat det? [ Beroende framkallat, det kan jag lova ] ;)




Semlor!

Jag kan verkligen gå loss på semlor! Så när det äntligen finns att få tag på i affärena, [ det vill säga nu och fram till Februari - Mars, ] köper jag det titt som tätt. Love it!



Jackor!

Hittade två bilder på mina jackor, från i år och en från förra! Så tänkte stolt visa upp mina snygga jackor. Måste säga, att årets är en favorit! [ Kan höra ihop med att turkos är en favoritfärg! :] 



Svar på tal!

Fick en del frågor angående bion igår! Jag var inte där ensam! Så ni kan sluta oroa er för det nu! ;)



Stan

Jag och Emma drog in till stan tidigare idag. Var förbi klockia och fixade min klocka, samt handlade lite åt mamma. Själv fick jag med mig en primer hem, perfekt!



Drar till Emma.

Nu är jag klar, med allt som hör morgonen till! Så skall ta mig en härlig promenad bort till Emma nu! Vi hörs senare. Puss



 


Här & nu!

Hade för första gången på väldigt länge, alarm då jag skulle vakna! Det fick mig att påminnas om att redan nästa vecka sätta igång med alla vardagliga rutiner igen.. Hua! Det som är så skönt och avslappnande med lov. Så skall njuta in i det sista nu. Skall upp och äta frukost nu, sen fixa mig lite snabbt! Puss


Man in the mirror!

Man in the mirror - Cover - Eddie Razaz. [ Personligen tycker jag han gör den alldeles utmärkt! Min favorit! ]

























" I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
And no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself and then make a change "

 


Resor!

Har försökt rota fram bilder från våra resor. Konstigt nog har jag endast hittat från dom allra senaste resorna. Kan bero på att vi blivit mer moderna med tiden, och dom första resorna bara finns på kort, i fotoalbum?

 

Jag har under mina snart 15 levda åren, besökt 6 olika länder. Vissa fler än en gång. Här kommer en liten snabb repris på våra resor! ;)


Min första resa gick till Spanien - Mallorca, jag var då 2-3 år. Har tyvärr inga bilder där ifrån, så ni för nöja er med en länk! Klicka här! För att se googlade mallorca bilder.





Var för ett x antal år sedan i Danmark, då vi besökte legoland. Ett minne för livet. Hoppas vi kommer dit igen, om inte annat för min minsta brors skull som inte fanns då vi var där sist.





År 2007 besökte vi Bulgarien, i 14 dagar! Mina största minnen där ifrån är nog hotellets gigantiska pool! Tvärs över poolen fanns det en stor bro, där det var barn dans varje dag. Observera barn dans, jag var då 11 år alla som dansade var runt 4-5 års ålder. Mamma mutade upp mig och bror dit och fick bokstavligen skämma ut oss för hela pool områdets befolkning, till låten Holly Dolly. Allt det, för en liten glass!.. ;)







Thailand har jag besökt två gånger. 2004 samt 2008! Sammanlagt 2 månader. Ett helt fantastiskt land, värmen, stränderna, maten är helt oslagbara. Älskar det landet! ♥





Finland har jag besökt 2 gånger det senaste året. Två olika kryssningar.

Har för övrigt varit i Tyskland, i dryga timmar då vi mellanlandade innan vi skulle till Thailand. Så har inte så värst många bilder där ifrån. Faktum är det att jag inte har en endaste! :)


bio Popcorn..

Äckliga, vidriga men ändå så goda bio popcorn, går alltid ner.Vi såg den tredje filmen av Narnia, vilket visade sig vara den bästa av dem alla! [ Enligt mig iallafall ] Har ni sett allihop, vilken är eran favorit?







Bio

Kilar iväg och sätter mig i bio mörkret nu! Med en förhoppnigsvist bra film. Uppdaterar er senare. ;)


Remix 2010

Fick en fråga om jag inte kunde skriva lite om mina resor. Så medan jag fixar och trixar lite med det, kan ni höra på Remix Earworms för 2010, [ Tycker dock 2009 remix är bättre! ] Klicka här! För att höra 2009.


Det finns bättre sätt..

...Att påbörja dagen!  Har tyckt allmänt synd om mig själv, sovit till och från och bara stirrat upp i taket!? Har precis fikat lite och har nu bytt om från pyjamas till vanliga kläder. Känner mig lite bättre till mods nu. :)





väckt..

Blev väckt vid 10.15 av mamma, sådär lagom uppskattat! Har precis fått i mig lite frukost och skall snart börja fixa mig.


2008 på Fårö!


Ny duschad och på väg i säng!







Jag drömmer mig bort..!

Har haft en ytterst trevlig kväll! Med film tittande och thailands snack. Min moster med man, skall nämligen resa dit nu i vår, så vi har gett lite tips och så. Herre gud vad jag vill dit nu, tänk att bli brun och att bara få njuta av kalla drinkar vid stranden! (: Hade vart något det.


Har legat på den där stranden.. ♥ 


Film kväll med mor och moster.

Har precis ätit en sjukt god middag. Nu skall jag och Mamma dra till min moster för att se film, och mysa. Faktum är det att vi skall se min absoluta favorit film, The blind side. Kanske att man skall satsa på den vattentäta mascaran? ;) Har ni sett den filmen? En otroligt fin och ganska sorlig film- ( Där med vattenfast mascara?) - och  är dessutm Verklighetsbaserad. ♥



Fullt ös!

Det finns dagar då bloggen hamnar lite åt sidan. Då jag prioriterar andra saker framför bloggandet, och faktum är att en sån dag är just idag! Har haft fullt upp sen jag vakna och har precis landat här hemma igen! For som sagt iväg tidigare idag, för att se innebandy med Nadja. Dom vi hejade på, tog hem en vinst på 9-1 , bra där grabbar! ;) Åkte direkt där ifrån ut till mina kusiner, för en snabb fika! Har på vägen hem varit i affären, samt hämtat upp mina syskon + Elias. Så nu väntar vi på mat! :)

Fick en kopp varm choklad, med " skum" jätte gott! :)




Kusinerna hade skippat gran i år, och kört på en tall istället! Rätt smart & snyggt! :)


match

Hann inte blogga innan jag var tvungen att åka. Är på väg till södervärn för att se innebandy match med nadja ! Vi hörs när jag kommer hem . Puss

2 Januari!

Har sovit i periodvis under hela natten. Sådär lagom kul att vara klarvaken och pigg vid halv 5 när alla andra sover?! Vaknade iallafall för en stund sen, och skall snart börja göra mig i ordning.


Slappar dag!?

Har ägnat min dag åt att vila upp mig. Har smugit runt i pyjamas hela dagen, och en slarvig tofs! Ätit hämtmat, kebab tallrik för min del. Åt dock inte så mycket.. Har även kollat på fångarna på fortet, då bloggerskorna var med! :) Mer än så har väl inte hänt! Har mått rätt dåligt till och från idag, illamående och halsont (?). Men nyårsdagen brukar vara rätt seg, och man är sällan pigg och fullt kry!? Så en natt med nån timmes extra sömn skulle sitta fint! Haha.


Idol finalisterna!

Har lyssnat igenom dom två idol finalisternas nysläppta skivor nu! Måste säga att dom båda är väldigt bra. Jay är bättre när man enbart hör honom. Minnah ser både ut som en artist och sjunger som en. Vem är eran favorit utav dom två?





Outfit.

Glömde att ta kort på min nyårs outfit! Men hittade en bild på klänningen, på internet! Så här har ni min nyår & jul outfit! :)




Nyår 2010!

 

Går kvällen var hur bra som helst! Alla var så glada och stämningen var på topp! För att inte tala om för, varm och efterrätten som var helt fantastisk, tur man har en sån mäster kock till far! Jag och Filippa fick året till ära lämna barnbordet och inviga våra nya platser vid dom vuxnas värld! Haha.

 

Jag gick i princip runt och bar på min a-kusins 7 månaders bebis, hela kvällen och natten. Hur gullig som helst, var nästan beredd att gömma honom för att ha honom kvar när dom vid 5 i morse skulle åka hem..






Vi var såklart ute och firade in det nya året, med drinkar och raketer! Fortsatte sen kvällen med sing star och andra trevlig heter! Vid 3 tiden inatt, fick jag för mig att köra ett klädbyte..? Tro det eller ej, men klänningen skavde! Haha.

 


Frukost!

Hur ofta äter man frukost vid kvart i tre? Inget som verken har eller kommer vara en vana för mig. Frukost skall ätas på morgonen! Haha


2010 test!

Hittade ett test Maja gjort på sin blogg! Som var värt att, göra! :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo det har jag förmodligen!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Höll 2 av 4! ;) 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jo!
4. Dog någon som stod dig nära? Nära & Nära, men ja!
5. Vilka länder besökte du? Finland! ;)
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? Jag har det jag vill ha! (:
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? Hmm..
8. Vad var din största framgång år 2010? Har haft många framgångar! Ha,ha. Skämt åt sido, jag vet ej!
9. Största misstaget? Finns inga misstag, vad jag kan minnas!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Magsår?
11. Bästa köpet? Alla snygga kläder!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder!
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? I´d rather be with you, utan tvekan!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har mina upp & nedgångar! :)      
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mera!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt ner tid på såna som inte förtjänar det!
18. Hur tillbringade du julen? Firade här hemma, med delar av släkten!
20. Favoritpogram på TV? 90210
21. Bästa boken du läste i år? En andra chans!
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En shopping tur till Kista Galleria med mor!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ingenting vad jag vill minnas!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade med släkt och vänner!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Tror faktiskt inte det!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?  Easy! - Det som fallit mig i smaken!
29. Vad fick dig att må bra? Vänner & familjen!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jadu?..
 31. Vem saknade du? Har saknat många till och från!
32. De bästa nya människorna du träffade? Behöver jag nämna namn? Ni vet vilka ni är! :)

Edit: Skulle ha pubilicerat det här igår, men hann inte! [ hehe ]


Jag skippar löftena..

Har ni bestämt några nyårslöften? Personligen har jag valt att delvis skita i det. Dels för att jag alltid har , godisförbud, städa rummet oftare, satsa mer på skolan, träna mer eller något liknande. Jag kan bara tala för mig själv, men hur ofta håller jag mina nyårslöften? Typ aldrig. Så vill jag satsa mer på skolan, införskaffa godisförbud eller börja träna mer så får jag väl helt enkelt ta tag i det på egen hand. Frivilligt, när jag vill och känner för det. Inte ha det som nyårslöfte, för det funkar inte!

 

Där emot skall jag ha några mål! Men mål som jag själv vet att jag klarar av att hålla, inte något jag ger upp efter en vecka eller två. Något jag ser fram emot att få leva upp till! :) Ett blogg löfte jag kan försöka uppfylla, är att ta mera bilder! Det låter väl bra?!




2011 here we coming!

Riktigt ovant att skriva 2011, något jag måste öva in! ;) haha. Vaknade ganska nyligen, så åtta timmars sömn fick jag. Ska köra på en vila-upp-mig-dag, för känner mig ganska sliten! Hehe.


Godnatt....

Ja ni läste rätt! Nu kryper jag till sängs. Har haft det jätte trevligt ikväll och inatt, dom sista gick precis. Men skriver mer om det när jag fått sova ut ordentligt. Nu väntar nämligen en härlig sovmorgon, förhoppningsvis! Puss

JUST NU!



RSS 2.0