Mysdag

 
 
Var hemma vid 2-tiden inatt, så fick mina timmars sömn och har varit piggare än jag trott idag! Så tog med mig August och Ios för att kolla på Samuels hockeymatch, slutade dessvärre med förlust. Men kul och se ändå! Eftermiddagen har spenderats hemma i soffan framför filmen Dear Johnoch hemgjorda semlor. Mums! 

Helg och ledighet

 
Fredag och jag har känt mig lite halvhängig. Sov dåligt inatt och var i valet och kvalet hur vida jag skulle stanna hemma eller ej. Hade ett filosofiprov som fick iväg mig iallafall. Med facit i hand hade jag troligtvis varit alldeles för pigg för att stanna hemma. Nu ikväll har vi vänner här och har ätit en riktig fredagstacos tillsammans. Jag smet in på rummet efteråt och har nu sovit en timma, laddar upp för en natt med fotbollstittande!

Reseplaner

Gick igenom lite bilder på datorn förut och hittade alla thailandsbilder från i höstas. Två veckor av sol och bad med vännerna, så himla härligt! Jag och Jasse planerar att åka ner till Asien i höst efter studenten, och bara njuta av några månaders semester. Resa omkring mellan länderna och hänga på kritvita stränder. Det är vi värda efter 12 år i skolan. 

Plugg

 
Såhär kommer min eftermiddag spenderas! Ska ta 2-3 timmar med skolarbeten, lägga bort telefonen och se till att fokusera ordentligt. Behövligt ibland! Jag har laddat upp med cola och massa tända ljus, roligare att plugga om det är lite mysigt runt om. 

Summering av helgen

Jag har haft en jäkligt bra helg! Lite mycket party, men det väger vi upp med någon lugn helg snart. I fredags var det bygdegårdsfest, var dock hemma hyfsat tidigt och laddade om för jobb på lördagen. Igårkväll där emot firade vi Johanna som fyllt 20 med middag och utgång. Kom hem vid 06.40 imorse, lagom trött. Men efter en lyckad kväll! 

Gårdagen

 
Igår eftermiddag var vi och kastrerade Ios. Jag hade med mig bror och Jasse, så vi passade på att åka runt lite där ute och åt lunch i väntan på att han skulle bli klar. Hade föreställt mig innan att själva sövningen skulle kännas jobbig, men det visade sig gå bra. Där emot tyckte jag att det var jobbigt och se honom må så dåligt efteråt, tack och lov mår han bättre idag! Min lilla vovve som inte är så liten längre ♥

Ett år sedan

För ett år sedan vid den här tidpunkten var jag den lyckligaste tjejen i världen! Jag hade precis satt teorin efter några misslyckade försök och hade alltså äntligen körkort!! Galet att det redan gått ett helt år sedan dess. Minns den dagen så himla väl.

Snö och slask

 
Jag och vovven hann med en mysig promenad imorse innan det återigen började slaska. Igårkväll var det så galet halt att jag inte fick stopp på bilen vid en korsning.. Otäckt! Är iallafall hemma en stund nu, börjar jobba om en timma så tänkte klara av dagens plugg innan dess! Ser fram emot en slapp kväll i soffan framför säsongstarten av familjen annorlunda. :)
 

Tisdag

 Tisdag och jag sitter på min andra och sista lektion för dagen. Slutar klockan 11 och då ser jag fram emot att få åka hem och sova i en timma. Mitt schema nu på vårterminen är älskvärt, oftast bara 1-2 lektioner per dag. Med andra ord - mer tid till annat! Min eftermiddag idag skall läggas på vovven och gymnasiearbetet, för att sedan spendera kvällen med vännerna. Bra dag!

19 år

Jag hade en fantastisk födelsedag igår, från början till slut! Hade släkten här på eftermiddagen och på kvällen kom tjejerna hit på middag följt av utgång. Kunde inte önskat mig en bättre dag! Så ett stort tack till alla som grattat och uppvaktat mig i helgen.

Ny vecka

Jag har precis startat veckan med en timmas promenad med vovven! Har nu ätit lunch och ska försöka hinna plugga lite innan min lektion börjar 12.45. Den här veckan kommer innefatta en del skolarbete och inte så mycket annat då jag har ett psykologiprov imorgon, juridikprov på onsdag och ett mål om att vara klar med gymnasiearbetet nästa vecka. 

Söndag

 
 
Godmorgon söndag! Vaknade precis och ska snart gå upp och fixa frukost, sen väntar en effektiv pluggdag. Känns ändå helt okej med tanke på att jag fått nästan tre veckors ledigt från allt skolarbete. Igårkväll var jag barnvakt åt grannbarnen, Jasse kom förbi en stund och spelade spel med mig och tjejerna. En mysig kväll helt enkelt! 

Sista terminen

Imorgon påbörjar jag min sista gymnasietermin någonsin. Har så blandade känslor inför det, förväntansfull och glad blandat med vemod. Jag ska njuta och ta till vara på sista tiden, det här har man längtat efter så himla länge. Tror jag kan behöva de 1 4 8 dagarna som kvarstår för att hinna ta in och förstå.  

Kämpigt

 
Idag har jag genomlidit en vidrig arbetsdag. Med feber och en öm kropp som värkt något otroligt.  Har åkt på en förkylning som heter duga. Jag bestämde mig imorse för att fyra timmar, det klarar jag! Och det gjorde jag, men det var kämpigt. Nu ikväll har jag varvat tv-tittande med en och annan powernap. Hoppas jag får en sömnrik natt och att jag är piggare imorgon. G o d n a t t . 

Första snön

Har hållit på dessa bilder i några dagar nu. Men OJ vad Ios älskade snön. Eftersom det här är hans första vinter så var de extra kul och se reaktionen från hans sida. Nästan så vi slogs om första promenaden i snön här hemma.  Självklart var jag tvungen att föreviga detta. 

Nyår

 
Det här är enda bilden jag har från nyår, inte ens raketerna fotade jag! Hur som helst var det ett trevligt avslut på det gångna året och en bra början på det nya. Jag firade ihop med tjejerna ovan, vi åt middag tillsammans innan det fylldes på med folk. Tolvslaget firades in nere på hamnen. Gårdagen var som för säkert många andra jäkligt seg, kändes bra och kunna ligga på soffan en hel dag utan några måsten. 


RSS 2.0