Fredagskänslan

 
Har gått runt med en härlig fredagskänsla hela dagen! Men visst känns det som helg? Jag har precis laddat upp med lite mellis och ska alldeles strax börja fixa här hemma. Om en timma är det dags för mig att möta upp Jasmine och handla inför kvällen. Än så länge är vädret på topp, håller tummarna för att det så förblir!

Varnar för gnälligt inlägg!

 
Satt uppe sant igårkväll och satt klockan tidigt imorse, på grund av en stor historiainlämning som skall in idag! Behöver verkligen mina timmars sömn varje natt för att fungera, så helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ned och gråta av utmattning just nu.. Haha! Det värsta är nog att inlämningen fortfarande inte är klar! Hur som helst har jag precis varit nere vid MOK och lagat min tandställning för sista gången i mitt liv! Det måste jag erkänna känns jävligt bra.  Nedräkningen för uttag kan jag numer räkna med bara en hand! L Y C K A.
 
 

Thailand 2013

 
Nu är det klart, Thailand är bokat! Vi kommer spendera både jul och nyår där i år tillsammans med nära vänner till familjen! Hinner hem lagom till min 18-årsdag, kommer bli grymt. Vår nedräkning har givetvis redan börjat och även om det nu känns som evigheter kvar. Så är jag säker på att vi snart är där, det är så himla mycket annat kul som ska passera först! .... Dessutom är halva tjusningen med att resa själva längtan! 
 

Måndag

Med en skål glass toppat med polkasås, landade jag slutligen framför något halvkasst på Disney! På tal om det så saknar jag alla bra barnprogram, så som rasten, Kim Possilbe osv.. Vart tog de vägen? Haha. Hade för övrigt skola fram till 16.30 idag, valde att gå på en extra mattelektion efter vi slutat och ta igen allt man missat under resan. Smidigt och bra!
Arkivbild från Mars.

Todo El Mundo

 
Vad tror ni? En sommarplåga 2013? Det är jag så gott som säker på. Låten går ofta på repeat här, riktigt, riktigt bra är den! 

Grillkväll

Ikväll blev det premiärgrillning här hemma! Jag smygstartade visserligen redan i Tyskland, men med familjen var det först nu. Grillat är något man aldrig kan få nog av, alltid galet gott! Sitter i skrivande stund och planerar Valborg, det är först idag allt blivit bekräftat, så nu är planeringen i full gång! 
 

Suuuuun

 
Tänk vad vädret gör mycket! Jag satt inne och höll på att ruttna av tristess, tog då mina saker och flyttade ut i solen istället. Så skönt! Nu är jag sjukt trött på allt, så tror jag nöjer mig för idag! haha.

Tråksöndag

Skriver sällan om mitt plugg, vet inte varför utan det är något som bara blivit! Men med det menas inte att jag inte gör något. Lägger ner mycket tid som jag aldrig skriver ut här. Idag är dock en riktig pluggdag, har en hel del den kommande veckan, blir helt slut bara med tanken. Hoppas kunna pricka av så mycket som möjligt nu! 

Lördag kväll

 
Har haft en supermysig kväll med mina tjejer! Vi tog oss in till stan och har sen suttit på creperiet i timmar, ätit gott och pratat massor. Dessa kvällar är verkligen uppskattade. 

Lunch

 
Intog dagens lunch ute på terassen, det var lä och riktigt varmt. Har sedan flängt runt med mamma och brorsorna på stan hela eftermiddagen. Ska ta det lugn en stund nu och ladda om inför kvällen! 

Fredag

 
Härliga fredag! Hade endast en lektion idag samt ett möte, trots det var jag helt slut när jag kom hem! Plockade med mig lillebror samt hans kompis längs vägen, smart drag! På så sätt var han sysselsatt och jag kunde slappa. Hehe. Senare drar jag bort till Jasmine för en lugn fredagskväll, båda var slitna och inne på filmkväll när vi pratade. Skönt. 

Bra start!

 
Lyxar till det med en god smoothie till frukost! Börjar lite senare idag så har mer tid. Det regnar ute och jag egentligen ingen lust alls till att behöva ge mig ut. 

Ännu mer nytt

 
Ikväll hade vissa affärer öppet lite längre, så jag drog med mig Jasmine in dit en sväng och strosade runt! Förr var man ofta på stan, men numer räcker tiden knappt till. Så kvällar som dessa är guld värt! Hur som helst fick toppen här ovan följa med mig hem. Har spanat in den länge, så passade på nu när det var 50% på hela sortimentet. 
 

Last night

 
För en vecka sedan hade vi en sista fest innan vi var tvungna att lämna! Bilden ovan var från kvällen innan, när vi var ett större gäng som grillade och hade det trevligt. Bland annat så skrev vi lyckoönskningar på en rislyckta som vi försökte få iväg, slutade med att den fastnade i ett träd och brann upp! Haha.. Har ett häftigt minne från när vi stod där och förökte få iväg lyktan, i bakgrnden hade vi ABBA och alla bara skrek till. Finns ett filmklipp från de, riktigt härligt! 

Sun

 
Åh vilken härlig dag! Solen skiner och jag mår till skillnad från de tidigare dagarna bra! Skrev sista delen av Svenska-nationella idag, skönt att åtminstone ha ett ämne klart. Jag och Jasmine drog hem hit på lunchen och fixade en smarrig lunch, följt av en föreläsning och teater. Soft dag, med andra ord! Nu myser jag med Elli. 

Köln


 
 
Dag tre hade vi något tråkigare väder, men fortfarande väldigt varmt! Jag ångrade snabbt mitt val av kläder. Vi tog en bussresa på nästan två timmar och åkte mot Köln, för att gå på chokladmuseum, shopping och ett stopp vid en gigantisk kyrka! Något till och med jag imponerades av. Vi hade några timmars fritid på stan innan vi åkte tillbaka igen, så jag och Amanda hade spanat in ett gäng affärer vi skulle springa till! Men gissa vad? Vi gick vilse, haha. Hann med två affärer innan vi var tvungna att möta upp de andra..

Pluggis

 
Köpte med oss fika och satt oss nere på bibblan och pluggade! Det är där man får mest gjort. Nu belönar jag mig själv med en lugn kväll hemma i mjukisbyxor, kanske framför en bra film eller bara med datorn i knät? Ibland känns det nästan lyxigt att inte ha några planer och kunna göra vad som faller en in. :)

Tips på god smoothie!

 
Jag är en sucker för smoothies, tycker det är kul att testa sig fram med olika frukter och bär. Idag blev det en mix av hallon och banan, sen i med lite vaniljyoghurt. 

Orientering

 http://picasion.com
 
Har varit iväg och haft orientering med klassen i en timma! Sitter nu hemma igen och laddar om inför dagen med en god smoothie, ska snart byta om och möta upp Jasmine! Solen skiner och det är 17 grader ute. Om vi bortser från att det blåser något sjukt så är det säkert skönt, haha! 

Bildbomb

 
Dag två hade vi riktig sommarvärme, 23 grader i skuggan! Vi började med en guidad runtur i Soest, därefter mötte vi upp tjejerna för häng på ett glass café, vilket låg på ett jättemysigt torg. Vi blev efter hand fler och fler, så tillslut var vi ett stort gäng som drog hem till Amanda och Luisa och taggade inför bowling. Kvällen avslutade vi med drinkar på ett mysigt ställe i närheten. En av de bättre dagarna!

Fotboll

Ikväll blev det klart att jag numer är fotbollstränare för lillebrors lag! Lite otippat, men roligt förstås. Skrattar lite åt tanken över att det är jag som ska hålla i matcher, laguppställning osv. Men det här blir kul! Nästa vecka drar det igång med ledarmöten och så småningom även matcher. 
 

Climbing

 
Första dagen i Tyskland var vi och klättrade. Det var kul och lite spännande att få ta på sig utrustningen, lyssna på instruktionen och till en början testa på låga banor. Kaxiga och lite naiva som vi var, ville vi köra nivå fyra (det finns som högst fem) som uppvärmning och sen ge oss på femman! Helt ärligt var nivå fyra rätt magstarkt av oss också, stundvis riktigt läskigt. Haha! Men det var en kul upplevelse. Edit: Vi kom aldrig högre än nivå fyra. 

New in

 
http://picasion.com

Testade att göra en GIF för första gången, tänkte att det kunde vara lite roligt att bryta av med! Hade på mig en ny tröja jag kände för att visa upp. Ett av plaggen som fick följa med hem från Tyskland. 

You smile, I smile.

 
Har känt mig febrig hela dagen och bokstavligt talat kokat! Hade np i engelska efter lunch, så kändes viktigt att få det avklarat. Men avvek och drog hem till sista lektionen. Nu håller vi tummarna för att det inte blir något mer, har nationella hela veckan samt andra viktiga prov! 

Skön dag

 
Fika med Jasmine, lek med grannbarnen och en 7km pw med Maja! En bättre dag helt enkelt, nu börjar dock tröttheten komma ikapp. Ligger nog på minst -20 timmar när det kommer till sömn efter den här veckan! Haha. Blir en dusch och sen en lugn kväll hemma nu.  

Instagram

    
    
    
 
Här har ni en sneak från min instaweek medan jag var borta! De flesta lär dyka upp i större förmat med tanke på att det kan vara kul att ha bilderna i arkivet även här. Nu är jag på väg ut för lite häng med vänner i solen.

Home sweet home

 
Efter en hemresa på 30 timmar var det skönt att landa sin egna säng inatt! Har haft en fantastisk vecka och hade gärna stannat lika länge till. Fullspäckade dagar som kvällar med härlig sommarvärme även långt in på nätterna. Sköna människor och nya upplevelser, kommer verkligen sakna allt! En resa man sent glömmer. Bilder har jag i mängder, så det ska jag försöka slänga upp här efter hand. 
 
 
 

Nu är det nära

 
 Kommer bli tungt att säga hejdå till lillskiten imorgon, det är han man alltid saknar mest! ♥
 
Imorgon åker vi, hur sjukt är inte det? Resan som alltid varit så långt borta, är plötsligt så nära. Jag börjar äntligen få lite koll på packningen, vilket känns bra! Ett tag var allt bara ett stort kaos. Ska alldeles strax stänga till väskorna och satsa på att sova.

Summer

JCrew_catalog_April2013_08
 
JCrew_catalog_April2013_03
 
JCrew_catalog_April2013_09
 
Var inne och kikade lite på Sofis snapshots och hittade dessa inspirationsbilder! Är galet sugen på sommaren nu, men halva grejen är väl att längta ihjäl sig först. 61 dagar kvar, sen så! 

Glader

 
Pluggfri och glad! Dock inte packfri.. än iallafall! Höll mitt svenska tal i nationella imorse, skönt att ha det gjort! Pratade om framtidens skönhetsideal, ett ämne som faktiskt varit väldigt intressant att skriva om. Det var många  som hade intressanta ämnen, så det var kul att få höra allt! 

Bland det tråkigaste som finns..

 
Älskar att resa, men hatar att packa! Det är en härlig känsla att ha resväskan framme, det är ett tecken på att resan är nära. Men samtidigt kommer paniken och rädslan över att glömma något viktigt. Har för en gångs skull varit duktig och gjort en packlista för att underlätta lite. Fortsätter med det sista imorgon.. Godnatt!
 
 

at the library

 
Bjuder på den halvmuppiga bilden. Har spenderat min eftermiddag nere på bibblan, vi fikade och repade inför morgondagens tal! Är hemma en snabbis för att äta middag, sen sticker jag iväg till Emma en sväng! Har egentligen minst tusen saker att stå i, men har inte orken, så chillar och umgås med vännerna istället!

Hemma igen

Var iväg och hade idrott en timma, men nu är jag hemma igen! Har hunnit tagit en dusch och nu sitter jag här med en hallonsmoothie och ska skriva lite på ett skolarbete. Senare är tanken att jag ska möta upp J för att plugga lite tillsammans.

SUN

 
Tog en cykeltur till affären tillsammans med bror. Nu ska jag finslipa det sista på mitt tal i svenska nationella. 

Tisdag

Hade en riktig kaosmorgon imorse, sprang runt som en jag vet inte vad.. Hittade inte nycklarna, ena vanten var borta osv.. haha, min standard tur! Väl på cykeln hade jag världens motvind också. Tack och lov rullade resten av dagen på bra. Plockade med mig lillebror längs vägen hem, däckade och vaknade lagom till middagen! Helt galet vad trött jag blivit på sistone. 
 

Måndag

 
Jag har inte så jättemycket att uppdatera här med idag. Njuter av en lugn kväll hemma utan något plugg, tog mig tiden och såg på tv. Vilket fick mig att inse att jag typ aldrig ser på tv längre, haha. Bara blivit så att man prioriterar bort det när det är mycket annat. Fast nu när Biggest loser börjat igen får jag börja planera in två tv-kvällar i veckan. 
 

Förändring

Tog en sväng förbi Emma efter middagen, satt och pratade om allt och lite till. Kan ibland tänka på hur enkelt allt var förut. Vi gick i samma klass, träffades dagligen både i skolan och hemma. Nu kämpar man för att hinna ses en gång per vecka. Vilket är rätt sukt egentligen! 
 

Serier

 
 
Såg klart sista avsnittet av gossip girl imorse! Man blir ju helt förstörd när man sett det allra sista avsnittet av en serie man älskar. För två månader sedan hade jag fullt upp med att hinna se avsnitt från alla tre (!!) serier jag höll på med, två av dom är nu helt slut.. Den tredje och bästa, pretty little liars, har uppehåll fram till sommaren. (Vågar inte ens tänka på hur deprimerad jag kommer bli när den är helt slut, haha!) SÅ nu letar jag efter nya serier att gotta mig tills vidare!
 

Favoriterna

 
 
 

Bästa!

 
Tog en långpromenad med Maja nu ikväll, två timmar och lite mer än en mil blev det. Alltid lika trevligt! Kom hem helt genomfrusen, dök direkt ner i soffan med en filt. Nu blir det något avsnitt av gossip girl innan jag somnar.
 
Jag och min Maja förra våren.
 
 

Bildbomb

 
 
 
 
Har suttit och redigerat bilder ett tag nu, vilka häftiga färger det blev i solnedgången! Det är ju så mycket roligare att vara ute och fota nu när det blir varmare och framförallt finare väder. Allt blir roligare iom vår och sommar! 

It feels like summer

Hade en riktig helvetesmorgon, med illamående och vidriga smärtor i magen! Till slut tog jag täcket och satt mig ute på terassen i solen, det och värktabletter gjorde tack och lov susen. Helt vindstilla och varmt var det, satt kvar länge och bara njöt! Ska ta något att äta nu, men sen funderar jag på att sätta mig ute och läsa en stund! Får passa på. 

sunset

 
 
 
Jag har haft en trevlig fredagkväll. Åt middag hemma vid Jasmine, följt av en liten fotorunda nere på strandpromenaden i solnedgången. Det blåste och var kallt, men några härliga bilder fick vi. Fler kommer under helgen. Vi skyndade oss tillbaka och har sedan värmt oss under en filt i soffan framför tvn hela kvällen. 

Det går bra nu

 
Igår under en av förmiddagslektionerna fick jag ett telefonsamtal med besked om sommarjobb! Satt hela sista halvtimman och kunde knappt koncentrera mig på vad läraren sa, mina tankar var någon heeelt annanstans! Idag fick även J besked om jobb, vilket såklart glädjer mig. Nu taggar vi till tusen inför sommaren!! 
 
Bild lånad från google.
 
 

Freeedag

 
Ingen är gladare än jag över att det äntligen är vår! Kunna cykla till skolan i skinnjacka och inte frysa, vilken känsla! Som pricken över i;et är det fredag, vilket jag fortfarande försöker förstå, vart tog veckan vägen liksom? Allt känns himla bra just nu, så sjukt underbart!
 
 

Fullt ös

 
 
Shit, har verkligen varit igång till tusan ända fram tills nu! Har i stort sett strosat runt på stan med Sina hela dagen, ätit lunch och även en mysig promenad innanför murarna hann vi med. Vid 17-tiden drog jag vidare mot Jasmine, otroligt härligt att få träffa henne igen! Båda hade så sjukt mycket att berätta, vilket inte är så konstigt. Tur är det nog att jag sover hos henne imorgon så vi får tid att prata igenom allt mer. Haha! Kom hem för en liten stund sedan, helt färdig och trött som bara den. Nu säger jag tack för mig!
 

Fuck cancer

Jag kan inte låta bli att kommentera det som nu hänt. Ännu en alldeles för ung människa har gått bort för tidigt. Man föds och man dör, det är livets bana, men som artonåring står man fortfarande med hela livet framförsig. Tankarna är många, men nu om någon gång bör man inse hur lätt allt förändras, tas ifrån en och aldrig mer bli sig likt.  Jag sänder en extra tanke till hans familj, vänner och flickvän!
 

Äntligen!

 
Fick ett efterlängtat samtal av den här tjejen ikväll! Hon har varit bortrest i två långa veckor, så det var verkligen på tiden att komma hem nu. Imorgon kommer hon till ön, så då har jag planerat in ett besök! 

Back to school

 
 
Dagens vitaminkick till frukost. 
 
Efter en lång och sömnlös natt var det bara att samla kraft och ge sig iväg till skolan.. Vilket gått ofattbart med tanke på hur trött jag varit. Hade bestämt träff med Emma efteråt, allt klaffade bra med sluttider så vi tog sällskap hem till henne. Fick träffa Emelie och Emma.L också, vilket inte var igår. Trevligt!

Mat i mängder

 
Idag hade moster plockat fram alla påskfavoriter och dukat upp så fint. Vi åt så vi nästintill sprack. Jag och mina syskon fick varsitt påskägg att frossa i. Kom hem och möttes av verkligheten igen, har under hela lovet skjutit upp allt plugg.. Imorgon blir det en riktig kickstart, två prov direkt! 

April

 
Äntligen April och förhoppningsvis lite varmare tider! Idag gick det upp för mig att det bara är lite mer än två månader kvar till sommarlov. Något värt att längta till! Jag är i skrivande stund påväg på påskbrunch med mammas sida av släkten. Men innan dess ska vi snabba oss förbi polisen och fixa pass! 
 


RSS 2.0