Från ingenstans

 
Vilket oväder vi fick imorse! Det var sol när jag gick från bilen till jobbet, men en halvtimma senare var himlen svart och det verkligen öste ner. Åskade något otroligt (jag fick försöka hålla tillbaks på min rädsla) så vi hade till och med strömavbrott där ett tag.. Haha, bra start på dagen! Efter jobbet drog jag och Maja till gymmet en sväng, konstaterade att det var evigheter sedan jag var där nu.. Men det ska det bli bättring på! Nu tänkte jag belöna mig själv med veckans avsnitt av Pretty Little Liars, höjdpunkternas höjdpunkt. 

Glassigt

Igår väntade familj och grannar på mig utanför jobbet när jag slutat, vi åkte ner till hamnen tog en glass, strosade runt och firade vår fina granne som fyllde år! Jättemysigt. Jag som annars har mina favoriter testade något nytt. Mjukglass, vaniljglass, grädde och hasselnötssås - inte alls onyttigt! Supergott men mättande. 
 

Efterlängtat

 
Tre arbetsdagar kvar innan jag tar helg. Min enda 2-dagars ledighet i rad på hela sommaren, gissa om de är efterlängtat? Har börjat fundera på vad jag ska hitta på, nu när jag har två hela dagar att spendera på vad som helst? Hoppas så klart på sol och strandväder. Hade varit fint om även jag kunde få lite färg i sommar. Återstår att se! 
 

Ledig dag

 
Idag har jag varit ledig, så passade på att ta en roadtrip med bästis. Vi lämnade ett regnigt Visby och intog ett soligt och varmt Fårö. Ett rätt bra val med andra ord. Låg på stranden hela förmiddagen, åt lunch på något mysigt ställe och drog sedan vidare till Blå lagunen och tog ett dopp innan hemfärd. Solen tog mer än jag trodde, så ryggen är röd och svider som jag vet inte vad.. Haha! 

Bildbomb

Igår efter jobbet åkte jag med grannarna ut till vårat landställe där familjen väntade. Vi dukade upp med rökta räkor, aioli och massor av andra gosaker på stranden, hade vattenkrig i mängder och körde många hopp från bryggan. Får aldrig nog av alla dessa härliga sommarkvällar.

Sommarkvällar

Vi hade en otroligt mysig kväll ute i Tofta för någon dag sedan. Åt middag, lät hundarna leka och gick senare ner till stranden för ett kvällsdopp. Älskade sommarkvällar. 

Piggare

Dag tre här hemma nu. Börjar bli något uttråkande vill jag lova. Men jag mår bättre och har precis meddelat jobbet att jag kommer in och jobbar imorgon. Känns skönt att få komma igång igen. Har varit hemma hela dagen och varvat sol med vila inne i det svala, familjen har varit iväg på annat håll så jag har fått passa på och ha valpen för mig själv. Perfekt! :)

Tjejkvällar

Här om kvällen efter jobbet mötte jag upp min saknade vän. Hon hade förberett med picknick som vi dukade upp längs strandpromenaden, det var allt från färsk fruk tilll ost och kex och godis. Gissa om jag blev glad? Det var så himla härligt att bara få sitta och ta igen allt vi missat. Senare förflyttade vi oss hem hit och satt på altanen tills sent inpå natten, lyssnade på musik och hade ännu mer tjejsnack. 
 

Helt nytt

Igår premiärduschade vi Ios här hemma, något som inte var helt uppskattat. Han är så rädd för vatten, så det var mest en kamp att hålla honom kvar utan att blöta ner hela badrummet. Så det får vi öva på! Men måste erkänna att en nyduschad valp är svårslaget, satt länge med honom i famnen och bara gosade. Önskar att valptiden varade för alltid! 

Frukost ute

 
Har haft en mysig start ute på terrassen, ätit frukost och bara tagit det lugnt. Det blir ännu en lugn dag med mycket vila för min del, känns jäkligt tråkigt då jag hellre hade spenderat min lediga dag på stranden. Såhär mycket dötid har jag inte haft på länge, så tänkte passa på och se serier. Får se till och göra det bästa av situationen.  

Ledighet

I onsdags hade jag min enda lediga dag, vilket spenderades ute i Lickers! Vi låg på stenstranden en stund eftersom vi hade hunden med oss, men gick senare upp till stugan en sväng. Älskar att få ligga i hängmattan där ute, så himla härligt. Hoppas på fler lediga dagar där ute!

V29

Den här veckan har varit kul men kostsam fysikskt. Jag har jobbat varenda dag och varit ute på kvällarna, sovit i snitt 4-5h per natt. Men det har på något märkligt vis funkat bra och jag har hittat ork till att köra på ännu lite till. 
Idag kom dessvärre smällen och jag mår riktigt kasst. Har knappt sovit något inatt pågrund av näsblod som vägrat ge sig och en öm kropp. Så fick stanna hemma från jobb och har istället sovit bort mer eller mindre den här dagen. Har stoppat i mig både alvedon och  ipren för att få må hyffsat, men långt ifrån bra. Hoppas det ger sig snart.

Oklart

 
Är hemma en snabbis för lite middag och fix innan utgång. Imorgon är min enda lediga dag den här veckan, så får passa på. Har haft näsblod på jobbet för andra gången nu på väldigt kort tid. Värme, stress? Ingen aning om vad det beror på. Väldigt märkligt! Nu ska jag ta en dusch och byta om, vi hörs säkert mer imorgon! 

Regnig måndag

 
Regn och riktigt höstväder hela dagen, vi har med andra ord haft och göra på jobbet. Rätt skönt att komma hem till detta då, få lägga upp fötterna i soffan och bara va en stund. 

Gårkvällen

Ligger på rummet, lyssnar på musik varvat med något avsnitt från olika serier. Är rätt seg idag vilket inte är så konstigt med tanke på att jag kom hem vid 06-tiden imorse. Vet inte riktigt hur det gick till, med tanke på att jag var trött redan innan jag drog iväg igårkväll. Men kul hade vi. Det var härligt att få träffa vännerna igen, för länge sedan sist.. Nu ska jag lägga bort datorn och se Alvin och gänget 3. Haha.
 
 

Fullt ös

Vilken dag! Är helt slut efter den här jobbdagen, så mycket folk och galet varmt. Försöker vila lite snabbt nu, vi har precis fått middagsgäster och jag ska alldeles strax iväg på en spontan utekväll. 

Ledig dag

Har haft en otroligt lugn dag. Var nere på hamnen en sväng med familjen och tog en glass och koppeltränade hunden. Njuter till fullo på mina lediga dagar. Kvällen har varit lite mer händelserik men det får ett egen inlägg imorgon, måste sova nu! Börjar jobba tidigt imorgonbitti.

Danmark del 2

Har galet mycket bilder från vår semester. Där emot har min dator lagt av, så lånar pappas tills vidare som saknar redigeringsprogram. Tack och lov tar kemeran rätt okej bilder ändå, men alltid roligare att få fixa till lite innan pubilicering. Annars då? Jag har jobbat hela dagen till stängning vid 19, åkte då ut till Tofta för grillning. Är dock redan hemma igen, var alldeles för trött för att stanna längre. Ser fram emot att få sova ut klokt imorgon på min lediga dag. 

Underbara

 
Så var han äntligen vår! Lilla Ios. Påvägen hem från Danmark hämtade vi hem honom. Vi lever alla i en liten lyckobubbla, alla vill vi vara nära och gosa. Vår lilla plutt. ♥ Nu i skrivande stund ligger han här tätt intill och sover, jag är kär. 
 
 

Min semester

Sådär helledig som jag var v.27 har jag inte varit på evigheter. Så himla behövligt med en vecka bortom stress och vardagliga måsten. Vi hyrde hus i Danmark tillsammans med grannarna och har förutom två heldagar på Legoland hunnit med Lalandia, en dag i Tyskland och turistat runt en del där vi bott. Begränsat med wi-fi-uppkoppling har gjort att jag fått maximalt med vila från allt runt om. Jätteskönt! Nu är dock min semester slut för i sommar och resterande veckor jobbar jag gärnet. Här ovan har ni ett urval av alla bilder, fler utlovas inom kort.


RSS 2.0