Imorgon

 
 Tidigt imorgon kommer Tessan hit för att hjälpa mig med hår och smink. Balklänningen är redan framhängd och jag känner mig mer än redo! Blandat med lite nervositet såklart, men så skall det vara. Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan det drar igång! 

7 dagar

Nu börjas det! Med en vecka kvar till studenten fick vi idag tillgång till vår studentvagn. Så vi har varit ett gäng där ute nu under eftermiddagen som målat och byggt upp grunderna. Nästa vecka ägnar vi oss åt att pynta den! Gaaah, man märker att det närmar sig! På söndag är det dags för bal, så imorgon skall det sista fixas inför det! Allt är verkligen såå kul just nu! Jag njuter. 

Dagarna just nu

 
Såhär har mina dagar sett ut nu, glass och roadtrip i härliga vädret. Nu håller vi tummar och tår för att vädret håller i sig! Jag har jag precis kommit upp ur sängen och skall så snart som möjligt ta med mig vovven och åka ut till sommarstället. Tänkte passa på och hänga lite där ute en stund innan vi åker in till stan för dagens ärenden igen. 
 

I dagens tidning

Idag kan ni läsa om mig och Jasse i GT. Vi pratar om gymnasietiden och vad som väntar nu efter studenten. Det går att läsa HÄR!
 

Lunchdejt

 
Igår fick jag hoppa in och jobba lite trots att jag egentligen skall vara ledig. Men det gick fint! Hann med en lunch på stan med Johanna innan, så skönt att få ta igen lite snack. Idag där emot är jag ledig, skall iväg och rensa skåp och återlämna läroböckerna i skolan och sen träffa Jasse. Ska njuta av dessa lugna dagar som kvarstår, från och med torsdag drar allt fix igång inför bal och student! Taggad till tusen. 

Barnvakt och lördagsmys

Igårkväll var jag och Jasse barnvakt, vi gjorde det "enkelt" för oss och gick till donken och åt mat! Visade sig inte vara helt lätt att få till rätt beställningar till fem bar, men det gick bra till slut. Sen blev det lördagsmys framför eurovision, och jääklar vad spännande det var!! Så glad för Månans skull! 
 
 

Fler bilder

Så mycket glädje i dessa bilder. 

Mösspåtagning

 
Alltså vart ska jag börja? Hade så himla roligt och njöt av varenda sekund. Nu är studentbubblan igång och de kommande veckorna kommer bli de roligaste och mest känsloladdade någonsin! Fyfan vad kul vi ska ha!! Vi hade otroligt tur med vädret, 17 grader och klarblå himel. Förade med några vänner innan sermonin, sen middag med klassen och ännu mer fest i följd av utgång! Kom hem tidigt imorse, lagom trött men glad. 

Ledighet

Tre bilder tagna förra våren ute på sommarstället. Jag och vovven åkte ut dit en sväng idag, lunchade med farfar och bara myste några timmar innan vi behövde åka in till stan igen för jobb. Det var mitt sista jobbpass på några veckor, vilket jag tror varit ett klokt beslut. Behöver få stanna upp och njuta av tiden som väntar nu! 
 
 

söndagsmys

 
 
Såhär mysigt hade jag det igårkväll, satt med henne sovandes i famnen i flera timmar. Så obeskrivligt söt. Måndag igen, jag tog en ordentlig sovmorgon och skall alldeles strax iväg på jobb. Har max två skolveckor kvar innan studenten nu, såå konstigt men härligt! 

Toftahäng

Har haft en mysig dag ute i Tofta, det var riktigt varmt och skönt på terrassen där ute! Igårkväll var jag ute på sommarpremiären av Gute, en riktigt kul kväll! Men har mått som förtjänat idag.. Men nu laddar jag om för ännu en utekväll med brudarna, var föör länge sedan sist. Så är faktiskt riktigt pepp. 

Kvällsutflykt

Lyxigt det känns med långhelg! Igårkväll köpte jag och Jasse med oss mat och satt oss vid kalkbrottet och åt. Jättemysigt. Gäller att passa på när vädret tillåter! Känns fantastiskt men lite snurrigt att det bara är fredag, har fortfarande två-tre dagars ledighet kvar. 

Onsdag

 
Godmorgon! Idag känner jag mig piggare, så ska iväg på två skolgrejer efter lunch. Sen tänkte jag bara slappa i solen på terrassen. Har precis fixat i ordning lite frukost, sen väntar en hundpormenad innan jag blir upphämtad. Ser fram emot att få komma iväg lite efter två dagars vila här hemma. Känner mig rastlös! 

Ny vecka, nya tag?

 
Jag har åkt på något skit igen.. Kände mig hängig redan igåreftermiddag och hela kvällen, men var piggare imorse. Så jag drog till skolan för möte med inköpsgruppen inför studenten, följt av lite inhandling och sedan lektion. Men där var krafterna HELT slut och jag kände mig riktigt risig igen.. Så fick åka hem för vila. Har liksom ont i hela kroppen, varenda muskel gör ont, öm hals och huvudvärk.. Nu blir det en dusch och sen middag i sängen framför någon film. 

Lördagen

 
Igårmorse vaknade jag av att en jobbarkompis smsade och undrade om jag kunde komma in några timmar. Så på 35 minuter från det att jag slog upp ögonen hann jag duscha, äta frukost, hitta kläder och ta mig till jobbet. Det var nog rekord, helt klart! Så jag jobbade under den värsta ruschen och hängde sedan med familjen på stan. Kvällen spenderades här hemma med vänner och god mat!

Glaaass

Jag och Jasse tog en premiärglass på hamnen idag innan jag skulle jobba! Det har varit riktigt härligt väder idag, men nere på hamnen blåste det något enormt. Svårt och hålla håret från glassen, haha! Men gott var det, som alltid där nere. Ikväll efter jobbet åkte jag ut till kusinerna för lite bebisgos, kom precis hem och inväntar nu snabbmat. Känns som en bra kväll för det! ;)

Te och choklad

 
Wow, vilken dag! Är helt slut i kroppen nu. Har varit i skolan för två lektioner, på den sista hade vi ett oväntat prov som jag verkligen inte hade pluggat till. Men tror det gick hyfsat bra ändå! Sen samlades alla treor för polisinfo inför studenten. Lämnade skolan vid 15-tiden och drog då till jobbet direkt. Vi kör BH-kvällar både idag och imorgon, med fokus på underkläder, så det var fullt ös. Väl hemma drog jag ut på en timmas promenad med vovven följt av en halvtimma själv, ville hinna njuta lite av det fina vädret! Nu har jag precis tagit en dusch och laddat upp med te & choklad för att se en film. Får se hur länge jag håller mig vaken.. 
 

inbjudningskort

Förra veckan postade jag alla inbjudningar till min studentmottagning! Vi gjorde det enkelt för oss och beställde från optimalprint.se, då fick jag designa allt själv och på mindre än två dygn låg de i vår brevlåda. Himla smidigt! Så nu är det dags och börja planera själva mottagningen, kommer bli såå bra. 

Liten blir stor

Idag blir vår lilla vovve ett år! Tänk så mycket värme och kärlek en sådan här liten varelse kan ge. Kan ibland slås av tanken av hur tråkigt vårt liv måste ha varit innan han flyttade hit. Nu när man går igenom alla valpbilder inser man vilken otroligt mysig tid det var.. Det kan jag sakna! Han har verkligen vuxit till sig under det här året och blivit världens härligaste vovve, som älskar att busa och få vara nära. Vår älskade Ios. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Frisörbesök

Idag har jag tillbringat hela eftermiddagen hos frisören. Vi ljusade upp med lite slingor och la i två olika toningar, för att försöka bli av med det lite guldiga jag hade innan. Blev jättenöjd, känns fräscht att få ljusa upp nu till sommaren. 

En månad, 31 dagar!


Om EXAKT en månad, vid den här tidpunkten, är vi så sjuuuukt nära vårt utspring!! Klockan 12 börjar det och vi är tredje klassen ut. Gaaaalet. Vi har idag haft studentmöte hela morgonen och spikat i stort sett det sista, känns bra! 31 dagar kvar, taaggaar! 

Min lördagmorgon

Har precis städat rummet, bäddat rent sängen och tagit en långdusch! Nu ska jag göra mig ordning för dagen. 

Rabatter

 
 Älskar dessa toppar från Odd Molly. Just nu får man 200 kronor i rabatt på din beställning med rabattkoden 215413 eller 30% rabatt på valfri vara med koden 315405. Klicka på bilden för att komma till sidan!

Sommarstället

Har tillbringat min eftermiddag ute på sommarstället tillsammans med familjen, farmor och farfar. Längtar tills jag får spendera mina lediga dagar där i sommar! Nu laddas det om med middag hemma innan jag ska iväg igen. 

Första Maj

 
Det är redan första Maj och jag känner spontant att tiden går alldeles för fort just nu. Men o andra sidan har jag fortfarande det allra roligaste, häftigaste och mest efterlängtade kvar framför mig. STUDENTEN! Förbered er på att det kommer bli mycket studenttjat här den kommande tiden.. hehe! Förhoppningsvis kommer Maj månad bjuda på fler soltimmar, högre temperaturer och mindre plugg! :)


RSS 2.0