2012 nu kör vi!



Om bara en minut kan vi påbörja ett nytt år! Ett nytt år med nya tag, drömmar, mål och förväntningar! För inte glömma alla nya utmaningar. Nu skålar vi för ett nytt år och lämnar allt det gamla bakom oss! Dags att bevisa vad 2012 går för! Gott nytt år på er!


Tagga nyår!

Jag är full gång med kvällens make up och ska alldeles strax hoppa i rätt kläder! Håret får jag hjälp med, vilket känns otroligt skönt att slippa stressa med det också! Festen börjar om en stund och nu känner jag mig faktiskt väldigt taggad, trots lite huvudvärk! Nu kööör vi, ha en grym kväll allihop!!



Dryga timman

Har haft en jobbig dag med konstant huvudvärk! Sov bort några timmar med hopp om att det skulle släppa. Men nej! Så sista hoppet är nu, en timmas vila innan allt drar igång! Håll tummarna hörrni!


In pictures









It's been a long way and now I'm here

 

Fyllde 15
Stockholm med mamma 
Snöbollskrig i stora mängder.
Melodifestival finalen i globen
Magsår
1 veckas praktik på Lindex
Färgade håret ljusbrunt
Stockholm med tjejerna
Tofta med klassen
skadade höften
Flash mob
Blev blond igen
Firade midsommar ute på landet med Emma och hennes familj.
Sommarjobbade
Stockholm med Emma
Gröna Lund
Besökte 4 shoppingcenter på en dag!
Klippte håret kort
Påbörjade mitt sista år på högstadiet
Thailand
2 veckors praktik på Posten
Blev riktigt mörkhårig
Hjärnhinneinflammation
Lucia
Ambassadör
Tomte för Lindex
Deltog i skolkören på avslutningen


Det här året har som alla andra haft sina med och motgångar! Jag kan tycka att jag haft en enorm otur till och från. Men genom det har jag lärt mig att kämpa på trots att allt inte alltid är så enkelt. Jag skulle nog vilja påstå att det här året har gjort mig starkare. Samtidigt har jag fått uppleva otroligt mycket nya intryck och upplevelser som jag sent glömmer. Har träffat på en massa nya människor som fått en viktig plats i mitt liv. Min summering blir trots allt ett grymt år! Så förväntningarna på 2012 blir skyhöga! ( Har säkert hänt minst hundra saker utöver det jag skrivit ner, men det här är väl vad jag minns i skrivande stund!)


Last day

Då var det sista dagen på det här året, vilket känns konstigt! Tänk er, imorgon är det nytt år! Spännande! Jag har dessvärre vaknat med huvudvärk idag, så nu håller jag både tummar och tår för att det ger sig under dagen. Hade varit trist annars! Har förresten fixat några tidsinställda till er om året som gått, så håll ögonen öppna och kika in om en liten stund! :) Annars lär den här dagen bara gå åt till att förbereda inför kvällen! Mer om det, sen!

Bjuder på en lite smått crazy bild från någon kväll nu i höstas!


Look



When someone is beautiful on the inside, it shows on the outside. Remember that!


Kaos1

Var och handlade med pappa för en liten stund sedan, och det var nog det värsta jag varit med om på länge! Det var vi och resten av öns befolkning, om det ens räcker. Varenda liten gång var full och det var ständigt problem med att komma fram. Dessutom hade inte första affären allt vi behövde, så det var bara att åka vidare och in i kaos nummer 2. Behöver jag nämna att det är skönt att vara hemma igen? ;)


Real eyes realize real lies



Sent

Är fruktansvärt trött och har kämpat den senaste timman med att hålls ögonen öppen. Hat betat av två filmer ikväll, vilket är rekord för mig! Rastlös som jag lätt blir är jag imponerad. Snart tar drömmarna över, godnatt!

Sliten

Som två trötta och slitna tjejer satt vi på läktaren och kollade fotboll i några timmar! Innan vi gav upp och drog hem och sov. Känner mig piggare men mår istället inte helt hundra. Har precis ätit en riktigt god middag och nu väntar en filmkväll med familjen!

Har inte min vanlig dator därav en gammal bild, typ den enda som fanns.


Take A Look At Yourself

..and just think. Maybe you're the problem?


Torsdag

Idag känner jag mig pigg, har fått sova ut vilket var väl behövande! Sitter och äter en skål med yoghurt och russin, just so you know! Ska vara vid M om exakt en timma, för att sedan dra vidare till södervärn! Vädret är skit trist idag, så drar mig lite smått från att behöva gå ut. Grått och blåser så man kan tro att taken ska blåsa av. Ha en fin dag allesammans! :)


Test


Å

I'm so sorry

Tänkte bädda ner mig i en varm säng framför en bra film! Ett bättre avslut på den här dagen kan det nog inte bli. Är trött eller rättare sagt slö, men samtidigt sprudlar energin i kroppen! Knäppt va? Avslutar med en bra låt som spelas flitigt just nu och med det säger jag nog Godnatt!


Lugn och ro

Sitter i skrivande stund och dricker en stoor kopp tea, samtidigt som jag fixar lite på datorn! Har hoppat i mjukisbyxorna och ser nu fram emot en lugn kväll. :)


Min dag

Det där med att mobilblogga kan ju slänga sig i väggen! Får det aldrig att fungera. Så vi kör på en snabb repris av dagen. Hade Elli en stund och jag kan helt ärligt inte med ord beskriva vilken glädje hon ger ifrån sig! Har även hängt hemma vid Maja även idag, fixade hennes naglar! Fick även en tid vid doktorn, så var där en snabbis!
Tidsfördriv i vänterummet i väntan på min tur!


Paradiset


Sitter och drömmer mig bort mot varmare breddgrader! Det var ju trots allt inte alls länge sedan vi var där, i paradiset. Rättare sagt två månader sedan, men det känns som att det var ett annat år. Jag saknar poolen utanför tersassdörren, den skyhöga tempraturen, alla härliga människor, ställen! Och ja, jag saknar allt! Där nere lever man som om allt vore en dröm! Vill ni läsa mer om vår resa? Klicka då här!






Words

Du vet väl vad det finaste i världen är? Om inte läs första ordet igen.

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du ♥



Onsdag

Godmorgon sunshine! Jag vet inte hur jag kan vara så pigg, somnade sent och vaknade tidigt! Ska iallafall börja dagen med lite frukost nu innan dagens planer drar igång! Jag ska försöka vara flitig med mobilinlägg idag och nu håller vi tummarna för att det funkar! Har försökt fixa det jag tror har varit problemet. Så hoppas! Vi hörs under dagen, om inte annat med några tidsinställda!

Här är en av dom jag ska träffa.. ♥


Lovely day

Den här dagen slår det mesta! Har skrattat så tårarna runnit. En hel del bilder och videor har tagits under dagen, men det är knappt så jag vågar titta igenom dom! Ni får helt enkelt nöja er med två stycken här nedan tills vidare. Jag har för övrigt precis ätit middag och chillar nu framför datorn.




Bye

Sticker iväg för lite häng med Majsan! Kör på en mysig outfit idag, visar er senare! Ha en fin dag!


Tisdag, tidig start på dagen!

Här har dagen startat med en dusch, inpackning och någon ansiktsrengöring jag fick med mig från stan igår. Känner mig väldigt fräsch, men trött..har sovit sämst inatt och vaknade på tok för tidigt för att vara lov. Men, men, ska man få ut något av dagen är det väl bäst att börja i tid? ;) Godmorgon förresten!

Bildbrist just nu! Behöver bli bättre på att fånga livet i bilder. Här har ni iallafall en bild från skolavslutningen i Juni.


I remember

Ännu en mysig kväll med Maja! Godis, chips och en jäkla massa tjejsnack. Våra kvällar är helt enkelt bäst. Nu där emot lockar sängen, fy så trött jag är! Ögonen går i kors. Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Haha, smickrande bild på oss från i somras! Fryser bara jag ser bilden, det var nämligen bland dom första kvällarna på sommarlovet och vattnet var ISKALLT! Men kul hade vi.


Sänd en tanke

Idag sänder vi våra största tankar till alla som på något sätt drabbades i tsunamin i Thailand, för exakt 7 år sedan idag! Minns det som att det vore igår. Jag var där både innan och efter och har hört thailändarna berätta med egna ord, fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna! Men är imponerad över hur snabbt alla byggnader och hotell åter igen byggts upp! Det är värre med alla liv som försvann och därför tycker jag att vi alla tänder ett ljus ikväll! ♥


Mätt och belåten!

Efter timmar på stan och tjejsnack i stora mängder, drog jag vidare på den årliga jullunchen vid farmor och farfar! Lär behöva några storlekar större i kläderna efter den här julen, som vi ätit! Vi har precis landat här hemma och om drygt 20 minuter får vi gäster! Ska även möta upp Majsan för en tjejkväll! Love it!

Haha, mina ögon fastnar inte på bild idag! Vet inte hur jag lyckas?


Red is the color



Sweet dress



Jag gick klädd i en söt klänning från GinaTricot på julafton! Älskade klänningen bortsett från att axelbanden var lite för stora för mig och fick klänningen i sin helhet att sitta konstigt. Så fick sätta i två säkerhetsnålar och min jul var räddad!


Måndag, I missed You

Godmorgon, här är man uppe med tuppen! Den här dagen kommer gå i ett och kommer därför ha svårt att uppdatera er. Ska försöka fixa några tidsinställda och kanske något mobilinlägg, men annars hörs vi i vanlig ordning ikväll! Jag ska starta dagen genom att ta mig in till stan om en liten stund. Ska äntligen få träffa Lollo! Det är verkligen en evighet sedan sist, pågrund av att avståndet i vanliga fall är stort. Så får passa på och träffas när hon är på ön! Vilket inte är allt för ofta.

Jag och Lollo i somras nere på hamnen! ♥


Jul även idag

Här hemma firar vi jul även idag! Fast idag med mammas sida. Jag har fram till kanske för 15 minuter sedan gått runt i mjukisbyxor och inte gjort någonting. Men nu blir det ändring på det, här ska allt ordnas tills gästerna kommer!


Är det bara jag?

..som kommer sakna julkalendern? Såg precis det sista avsnitet och vill faktiskt inte att det skulle ta slut! Har sett varenda avsnitt och måste erkänna att jag gillat den! Vad tycker ni om årets julkalender? Har ni sett varje avsnitt?


Dagen efter

Jag hoppas ni hade en fantastisk dag igår och att allt blev som Du önskat! Jag tycker det är lite roligt att julen skiljer sig så otroligt från familj till familj. Alla har sina traditioner och firar på sitt egna sätt. Vi firade som i vanlig tradition (enligt oss) här hemma med delar av släkten. Vilket var väldigt mysigt! Vi åt julmat i stora mängder, åt julgodis framför Kalle och fick besök av tomten! Jag kan kortsagt tala om att min jul blev precis som jag hade hoppats på! Jag har valt att istället för att skriva om allt jag fick, skänka en tanke till dom här.. Och alla andra som inte har samma förutsättningar som oss!


God Jul!




Jag hoppas ni alla får en härlig jul hur ni än firar! Jag ska njuta av varenda sekund. Vi har under hela morgonen fixat all mat och dukning m.m. Nu kommer släkten vilken sekund som helst! Ha en fantastisk dag så hörs vi när vi hörs! ♥


Trevlig kväll!

Känner mig helt degig i huvudet efter en otroligt lugn dag! Tur att det blir lite mer fart nu ikväll. Jag har haft en mysig eftermiddag med min fina familj, vi har ätit våfflor ( trodde helt ärligt jag skulle spricka av mätthet..) och efter det fixade jag en sats av saffransglass inför imorgon! Nu är helt ofattbart näära!! Ska börja göra mig iordning nu vi åker om drygt 20 minuter! Ha en trevlig kväll gott folk! ♥

Om det ändå kunde ha varit vitt när man tittade ut.. Det varade iallafall i två dagar!


Mistletoe

Jag är långt ifrån ett Justin Bieber fan! Men hans Mistletoe är riktigt bra, har redan tappat räkningen på antalet gånger jag lyssnat på den idag!



It’s the most beautiful time of the year
Lights fill the streets spreading so much cheer
I should be playing in the winter snow
But I'mma be under the mistletoe


Dagen före

Dagen har än så länge bara gått i lugnets täcken! Allt som igår var täckt av snö har nu blivit bortspolat av regn och plusgrader. Trist. Ikväll väntar som i tradition vår årliga skinkmacka tillsammans med vänner till familjen. Men innan dess skall allt julstök bli klart här hemma! Nu ska jag sätta igång lite julmusik och grädda våfflor!

Hinner inte leta upp någon passande bild, så lånar en från google!


Det blir jul ändå

Har haft ruskigt ont i huvudet ikväll, ondare än vanligt! En smärta som vägrat ge sig. Har därför fått sett på medan familjen pyntat gran och hus. Trist tycker jag, som sett fram emot det. Med det säger jag godnatt, hoppas lite sömn kan göra susen!


Jag skrattar högt


Höstterminen 2011









Be strong

Åh snart är det jullov! Precis vad vi alla behöver, efter en tuff höst! En termin som gått väldigt fort. Det har hänt så otroligt mycket, så mycket att ta in. Så mycket roligt. Men ack så mycket slit. Nu är vi allihop värda ett lov, ladda om och tagga inför ett nytt läsår!


Jag blir upphämtad om en liten stund, ska sjunga i kyrkan idag så bör vara där lite innan alla andra! Det är även dags för betygen idag. Känner mig nöjd med min insats den här terminen, trots en resa och sjukdom har jag klarat allt! Nu kör vi, om drygt tre timmar har jag jullov!! (Fast jag tjuvstartade redan igår, med en ledig dag)
Ha en fin dag! ♥


Pictures from the day


Snålt med inlägg idag! Försökte mobilblogga från vänterummet till sjukgymnasten förut, men det verkar inte ha kommit upp? Konstigt det där, ibland funkar det ibland inte. Har iallafall haft en grym dag! Efter timmar på stan och endast lite shopping till mig själv drog vi vidare till bowlinghallen och mötte upp klassen. Direkt vidare till sjukgymnasten för att sedan hänga lite på Emmas mammas jobb. Hem, vi fick middagsgäster och jag kastade mig snabbt in i duschen för att sen ha Maja här hela kvällen! Underbart!





freedom

Med tända ljus och julmusik som dunkar ur högtalarna kunde man inte fått en bättre start på dagen! Har yrt runt här hemma likt ett oväder och letat efter rätt tröja, skor osv, osv..haha! Äntligen är jag klar och ska trottsa den vit-täckta marken genom att cykla in till stan! I say just one thing, good luck!


Hej mitt vinterland!

Trodde aldrig jag skulle säga äntligen! till minusgrader! Men det var på tiden! Nu håller vi både tummar och tår för att vi får en vit jul trots allt! Jag är ledig idag, vilket passade väldigt bra! Ska in till stan om en liten stund för att fixa alla julklappar (bättre sent än aldrig) sen fortsätter dagen med massor av annat som är inplanerat! Kul!


Santa Claus



Som två tomtar har vi smygit runt inne på Lindex och delat ut lotter och godis i stora mängder! Nu börjar det kännas som jul, när alla glada men julstressiga människor springer ut och in i affärerna. Jag tror vi kommer ha träningsvärk i kinderna imorgon, efter att ha gått med ett stort leende i flera timmar! :) Nu är jag trött!


Snabbt hej!

Oj, vilken dag! Är helt slut. Har varit vägledare för sexorna från min gamla skola idag, väldigt kul men slitsamt. Kom hem för tio minuter sen och ska hoppa i duschen fort för att sen sticka iväg och jobba! Är galet taggad, trots ett dunkande huvud.. Har lovat mig själv att ta det lugnt när jag väl är hemma igen! Hur mår ni? Bra hoppas jag!

Minns ni när jag, Emma och Håkan var och beställde tröjor till oss som är ambassadörer? Här har ni resultatet. 


Tisdag

Godmorgon! Jag har haft en helkonstig natt, vaknat efter vart annat och haft konstiga drömmar. När klockan väl ringde kändes det som att ögonlocken var fastklistrade. Är inne i en trött period just nu. Idag ska jag vara ambassadör hela dagen lång, dom som går i sexan nu dv.s dom som börjar sjuan till hösten kommer på besök. Det blir säkert kul! Har förresten försovit mig, så måste skynda mig nu! Ha en bra dag!


Me like

Har haft en helhärlig kväll hemma, i myskläder och helt ofixad! En stor kopp te framför en bra film. Precis vad man behöver ibland. Har faktiskt börjat uppskatta alla dess hemmakvällar nu, härligt! :) Imorgon väntar en fullspäckad dag iallafall för mig som börjat vänja mig vid lugn och ro.. Något jag ser fram emot! Mer om det då. Nu kallar sängen, godnatt! :)



It hurts

Angående min hjärnhinneinflammation som jag såg att vissa av er undrade över!

Det är svårt att förklara hur ont det kan göra vissa stunder, det är som att hela världen stannar upp. Jag blir rädd. Men som tur är så försvinner det värsta av värken lika snabbt som den kommer. Allt går upp och ned. Mår relativt bra vissa dagar men desto värre dagen därpå. Orken försvann ikapp med att inflammationen kom och att gå i en trappa kan nu kännas som det mest intensiva träningspasset. Det är troligtvis det som är jobbigast (bortsätt från att ständigt ha ont) att orken inte är densamma. Jag vill det ena men kroppen något helt annat. Trist.


Jag försöker klara av vardagen trots det här! Dock med vissa undantag. Jag går tillexempel inte hela dagar i skolan och jag är oftast hemma och vilar tiden utöver det. Får hela tiden prioritera vad och när jag ska göra saker och ting. När jag gör valet att hitta på något vet jag att smällen kommer där efter. Men det är sånt man får ta!

 

Jag vill inte vara den som klagar! Jag vet att det finns dom som har det tusen gånger värre än jag. Det är något jag försöker tänka på när det gör som ondast. Men samtidigt tror jag att det är viktigt att få må dåligt ibland och kanske få klaga lite. Det hör till!


 


I know that you're good




It feels just like it was yesterday
 We were in love
Why's it falling apart
 I've never been one to walk away
 But I've had enough
And it's breaking my heart

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag! Var i skolan fram till lunch och drog sen hem. Har vilat sedan dess och kollat dagens avsnitt av julkalendern. Såg att jag fått en fråga angående hjärnhinneinflammationen, så tänkte svara på det i ett eget inlägg! Så kika in om en liten stund igen!


Mobilinlägg - måndag morgon!

Godmorgon! Trögt att komma upp idag, huset är kallt och jag är trött! Blev något piggare när jag insåg att det var snö ute iallafall, spännande och se hur länge det stannar den här gången! Fram till lunch? ;) ska äta en snabb frukost nu och bege mig till skolan om en stund! Vi hörs! :)


Mibilinlägg - hemma!

Är hemma sen en tid tillbaka! Ligger i skrivande stund i sängen och ska alldeles strax sova! Har haft en trevlig kväll tillsammans med Maja och Vilhelm ( samt några fler som kom och gick). Vi såg som sagt IBK matchen vilket var en väldigt spännande match! Blev dock en vinst för IBK, nice! Nu ska jag sova, hoppas ni haft en trevlig helg! Godnatt! :)


Tagga

Har haft besök av Maja hela dagen, vi har haft lite julfika och mest njutit av att vara inne! Regnet slår ner utanför. Vi har precis kommit hem till henne nu, för att torka lite innan vi drar oss mot IBK-matchen! Ville mest logga in och säga hej! Vi hörs senare.

Bjuder på en gammal bild på oss två, då som två blondiner idag som brunetter!

Fjärde advent

Finns det något bättre än att vakna upp en söndag och inse att man är pluggfri? Nej! Grymt skönt. Det blev inte många timmars sömn för mig inatt inte, är riktigt trött. Ska ta en snabb dusch och hoppas piggna till lite efter det. Vi ska in tillsammans med några grannar in till en annan granne ( krångligt det blev..) och äta adventsfrukost. Mysigt! Glad fjärde advent på er! :)


just what I needed



Har haft en underbar kväll med min fina vän Maja! Vi startade kvällen med en promenad till affären och köpte med oss lite smått och gott hem. Vi har sen haft en lugn kväll framför TVn med massor av snack och skratt! Precis vad jag behövde! Nu ska jag där emot sova, en tidig morgon väntar! Godnatt! ♥


Trevlig kväll gott folk!

Efter en dag hemma med julstädning kontra vila är jag nu taggad för utgång! Har dragit på ett lager mascara och hoppat i något annat än sunkiga mjukiskläder, ska bege mig hem till bästa en stund. Kommer bli grymt!

 


When life gives you a hundred reasons to cry..



.., show life that you've got a thousand reasons to smile


Lördag

Jag och August var dom enda som inte orkade ge oss iväg på hockey imorse! Vi har istället haft en mysig morgon här hemma. Med julmusik, tända ljus och god frukost! Hoppas din dag börjat på bästa sätt!






1 månad kvar


Allt en tjej vill ha

Såg en bra film imorse! Började se den förra veckan under en av mina hemmadagar men somnade och gav den för ovanlighetens skull en ny chans idag! Ett klart filmtips till dig om du är tjej! Ingen höjdarefilm för killarna! Man blev dessutom helt kär i en av killarna..riktigt ögongodis! See it!




Känslan som uppstår..

Det fick bli en heldag hemma med vila för min del idag! Har precis skickat in min sista inlämning för den här terminen, nu är det slut på plugg för ett tag framöver! Jag känner mig lättad. Dagens måsten är avklarade och jag kan numer bara ta det lugnt. Med gott samvete! Jag ska försöka fixa några inlägg åt er så att bloggen kan fortsätta som vanligt igen, vad tror ni om det? :) Hörs snart igen!


Snart är det över.





 En av det roligaste dagarna på länge, utan att överdriva! Tillsammans med gänget här ovan har vi haft tre föreställningar under dagen och en återstår nu ikväll. Alla tre gick oväntat bra och jag var inte överdrivet nervös. Knappt något alls. ( Bilderna är lånade av Hilda.) Fler kommer senare ikväll eller imorgon. Nu ska jag tagga inför kvällen och vi kan väl hålla tummar och tår för att det går minst lika bra nu? Puss fina ni!


13 December, Lucia

Godmorgon, godnatt kalla det vad ni vill! Trots att klockan ringde endast en kvart tidigare än vanligt känns det som att stiga upp mitt i natten. Ska smyga upp och göra mig i ordning, blir hämtad om 30 minuter! Är än så länge bara väldigt peppad och ser det här som en rolig grej, men är säker på att benen kommer vika sig av nervösitet när det väl gäller.. Håll tummarna! Ni får ha en bra dag, vi hörs senare! ♥


It's my life

Ville mest logga in lite fort för att säga godnatt! Bloggen har blivit ganska tråkig på sistone och jag håller er dåligt uppdaterade om vad som händer, få inlägg och det är inte alltid ni får ett per dag! Dåligt. Livsglädjen försvann totalt för en vecka sedan! Orken försvann helt och hållet, den minsta aktivitet och jag mår dåligt. Livet är inte lika roligt. Som tur är börjar jag komma på benen igen och tror livet kan fortsätta i vanligt tempo snart!

Imorgon där emot väntar en bra dag! Det är jag säker på. Är både förväntansfull och lite smått nervös. Ni kan säkert gissa er fram till vad som väntar, inte så svårt. Men mer om det imorgon! Godnatt fina ni!



Det vackraste









En må bra kväll

Dom senaste två timmarna har gått åt till att ta hand om mig själv! Fixade en ansiktsmask, hårinpackning, målade på mina naglar och läst dom bloggar jag missat under de senaste dagarna! Så en summering av kvällen, är att jag haft en väldigt lugn och mysig kväll. Vilket var nödvändigt! Har endast gjort sånt jag själv vill och behövde!


Tredje advent

Okej, nu är det två veckor sedan jag satt och skrev om hur snabbt hösten gått, och hur konstigt det var att första advent redan var här. Minns ni? Nu, två veckor senare sitter jag här med ett minst lika stort frågetecken och kliar mig i huvudet och undrar hur det redan kan vara tredje advent? Snart återstår endast ett ljus innan självaste julen är här, helt sjukt! Mer hur som helst tänder vi idag det tredje ljuset. Mysigt! ♥


One more time

God morgon fina ni! Vaknade betydligt tidigare än vad jag brukar och har sen någon timma suttit och skrivit på en inlämningsuppgift! Mår bättre idag och hoppas kunna få klart allt som ska in den kommande skolveckan. Hade varit riktigt skönt. Med musik i lurarna blir allt så mycket lättare, man stänger liksom av allt som händer runt om. Här är dagens eller rättare sagt morgonens låt. Fin och bra. Från Chris Medinas senaste album.


Alvedon, min dagliga drog!

 Har haft en lugn och mysig kväll här hemma, med trevligt sällskap som bestått utav moster, Ville och mina halvcharmiga syskon! Vi har ätit en god middag och slappat med en massa onyttigheter framför Idol finalen! Jag har dessvärre haft en av de jobbigaste kvällarna hitintills, har haft väldigt ont och mått riktigt dåligt till och från. Tack o lov att det börjar ge sig nu. Snart börjar Idol igen, vem tror Du vinner? Jag tror Amanda tar hem det, men hoppas på Robin! Amanda är och har aldrig varit någon favorit.


Bästa klass

Idag var den årliga volleyboll turneringen för alla nior! Jag var självklart inte med ( tråkigt nog..) men satt på läktaren och hejade på klassen!  Killarna tog hem en vinst och tjejerna fick en andra plats, vilket var riktigt bra gjort!


Tjejerna var så snygga i sin indien-look! Svårt att se alla detaljer på bilden, men utöver de snygga kläderna hade dom en helcool make up och den klassiska pricken i pannan! Så snygga!




silver sparkles

Var och fixade mina naglar ikväll! Ett flertal hade ramlat av och mina händer såg allmänt sjuka ut. Haha! Så det är skönt att ha det åtgärdat, blev väldigt nöjd! Kör på silverfärgade ett tag nu. Vad tycker ni?


Ni är guld värda!



Jag har underbara människor runt om mig som är supergulliga! Sedan jag blev sjuk har det inte gått en sekund utan att någon hör av sig och frågar hur jag mår. Får ständigt gulliga sms eller medelanden på fb, känner mig aldrig speciellt ensam! Igår när jag kom hem väntade en överraskning här hemma! Mina fina grannar hade varit här och lämnat en söt påse med massa gott i! Ni gjorde min kväll!


Försöker

Har precis startat dagen med lite frukost som bestod utav, en kopp te, yoghurt och två alvedon! Ska försöka mig på några timmar i skolan idag, så ska snart börja göra mig i ordning. Blir hämtad om en stund!


Snö

Första snön har anlänt, men försvann lika snabbt som den kom! Men hoppet om en vit jul fanns där..i cirka 5 minuter! Annars då? Har haft en väldigt lugn dag här hemma och har knappt rört ett finger. Pallade mig iväg till skolan för en lektion samt ett prov, men somnade såfort jag klev innanför dörrarna här hemma igen! Har dock mått helt okej därefter och har fått både rummet städat och lite plugg avklarat! Skönt.


Livet är inte en lek längre!

Just nu är det mesta väldigt jobbigt! Jag vill en sak och kroppen något annat. Sover bort dagarna och plågas av vakna nätter. Jag har fått hjärnhinneinflammation vilket inte är något att hurra för. På väldigt kort tid har jag helt plötsligt fått 100 begränsningar att försöka leva efter. Jag såg fram emot den här veckan och även dom kommande, men som det är just nu måste jag vara hemma och vila! Jag ska dock försöka orka med någon timma i skolan varje dag, med tanke på att betygen sätts nästa vecka.. Det är målet iallfall!


 


Alla har vi samma värde!



Jag blir otroligt illa berörd över att se det här! Det är hemskt att det finns människor som faktiskt mår så dåligt. Tänk att en tredjedel av alla barn som går i skolan har eller är utsatta på något sätt. Det är helt sjukt! Och vet ni? Alla kan vi göra något för att förebygga det. Bara vi vill.

 

" En man har föredrag för 500 elever, efter ett tag tar han upp en 500 lapp och frågar
- Vill någon här inne ha den här?
Alla räcker upp handen.
Han knycklar ihop den och frågar samma sak
- Vill någon ha den här?
Alla räcker upp handen
Han kastar den på marken och trampar på den
- Vem vill ha den?
Alla räcker upp handen, då säger han
- Ni ser, hur Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon är så har den samma värde! ♥


Tänk på det! Godnatt! ♥

Snålt med inlägg idag





Startade dagen med att se på Samuels hockeymatch, följt av August fotbollsträning. Vi fick sen middagsgäster och sen for jag iväg för att se innebandy. Nu avslutar jag kvällen med en kopp te framför Beck!




Söndag





Vilket busväder vi hade igår! Jag var konstigt nog väldigt trött och sliten hela dagen, vilket inte blev bättre av det tråkiga vädret! Jag tog mig ut max en timma med grannbarnen men somnade direkt när jag kom hem igen. Helt sjukt. Bestämde mig för att slappa framför TVn hela kvällen och vila upp mig. Men hamnade tillslut inne vid grannen istället. Fick återuppleva gamla barndomsminnen genom att bygga med klossar. Kändes som tiden spolades tillbaka till första klass. ♥


Igårkväll






Min morgon

Seg men skön start på dagen! Har sett reprisen av Idol som jag missade igår!


Grattis i efterskott!



Du finns alltid där när jag behöver Dig  som mest och som minst, oavsett vad! Du är min trygghet i livet. Kanske borde jag berätta oftare hur mycket jag uppskattar Dig, vilket jag är väldigt dålig på! Jag älskar Dig och kommer alltid göra det, Du är ljuset i mitt liv! ♥


Äntligen fredag!



Snart är sista lektionen avklarad och en skön helg väntar! Vi hörs ikväll när jag är hemma! ♥


Min kväll är räddad!



Har suttit i flera timmar och skrivit på några inlämningar som skall in nu innan jul, skönt och se framsteg! Nu är det bara glosorna inför imorgon som ska fastna, sen kan jag somna med gott samvete! Följde med pappa och bror till affären en snabbis och köpte lite pluggmutor! Helt okej, en grå torsdagskväll va?


Jag vill ha lov nu!

Kan det stämma att ännu en storm är här? Jag riktigt hör hur vinden slår utanför, höll på att blåsa bort på den korta biten mellan skola och bil förut. Usch, ikväll håller vi oss inne! Jag tänkte ta tag i lite plugg, hade varit skönt att kunna stryka några inlämningar från den långa att göra listan.. Förhoppningsvis fixar jag det ikväll!

Hittade en ganska rolig bild som togs under vår vandring med klassen i början av terminen! Ingen av oss bortsett från Vendela var beredda på bilden, haha!


Första December

Äntligen första December, en av det bättre månaderna! Nu är det bara snön som saknas. Snart är det jul och det ger mig en sån härlig feeling. Jag vaknade med ett enda stort leénde och har bestämt mig för att det här ska bli en bra dag! Vi hörs snart igen, ska ge mig på ett försök att mobilblogga! ;)




RSS 2.0