old memories

Jag och Maja i nian. 

Imorgon

 
 
Imorgon blir det skola för min del igen! Vilket ska bli skönt, dagarna här hemma är enformiga. Jag mår bättre, men inte helt bra. Har fortfarande väldigt svårt att äta, med tanke på illamåendet och smärtorna som kommer därtill!  Men det blir nog bättre snart! :)
 
Arkivbild i brist på annat. 
 
 
 
 

Fortfarande hemma

 
Dag fyra hemma nu! Trodde jag var bättre när jag vaknade imorse. Tog en promenad till affären och hem igen, sen var jag helt färdig! Så helt bra är jag nog inte ännu.  Ska mysa till min eftermiddag lite med en tidning, te och gossip girl! 

Tack bästa!

 

Jasmine kom hit och överraskade mig med glass och sällskap idag! Gissa om jag blev glad? Vi såg pll tillsammans och jag fick lite smaskig uppdatering över sånt jag missat. Jag som inte ätit klokt sedan i söndags, fick faktiskt i mig lite glass! Litet framsteg iallafall. Nu ska jag återgå till filmtittandet, så mycket film som jag sett de senaste dagarna har jag nog aldrig gjort tidigare! He he.

Grått

 
Grått och slaskigt ute idag, vilket bara gör det härligare att stanna inne! Ett nytt avsnitt av pll släpps nu närsom, så ligger och uppdaterar sidan hela tiden i hopp om något nytt. Haha, lite lätt nördigt. Man blir så jäkla besatt, efter förra veckans avsnitt tänkte jag knappt på annat än de som hänt.. Det är inte normalt, I know.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag älskar dig

 
Vad tycker ni om mina tulpaner? Svårt att tro nu kanske, men för två veckor sedan var dom himla fina! Fast sedan en vecka tillbaka har dom hängt lite väl mycket, utan någon sörre utstrålning faktiskt. Istället för att slänga dom, det är jag alldeles för lat för, så har jag nu gjort en fin gärning. Har ställt in vasen brevid pappas säng, med en servett brevid som det står Jag älskar dig på. Det är tanken som räknas, eller hur?

Blonda tider

 
Bilderna är från hösten 2011! Ibland, eller ganska ofta faktiskt, så saknar jag mitt blonda hår! På bilderna här ovan har jag åtminstone en snygg naturlig färg. Minns att jag under en tidigare period blekte på ordentligt vilket resulterade i vitt hår.. Haha. Just det vita är inget man precis saknar!

Instapics

 
 
Some insta-pics från helgen! Har verkligen haft en spikad helg och allt har flytit på så bra.Nu ska jag sätta på en serie som skall få rulla under kvällen, får bli dagens belöning efter allt slit! Jag är bäst på att belöna mig själv, även när jag egentligen inte borde. Hehe.

Tröttsamt

 
Vet ni hur jälva trött jag är på allt plugg nu eller? Känns som jag inte gör annat än stirrar mig blind i alla böcker. Försöker tänka att det bara är fyra veckor kvar till sportlov, sju till påsklov och femton till sommarlov! Men vad hjälper det nu?

Smile

 
 
 
 

Söndag

Skippade sovmorgonen idag och ska istället ta tag i lite plugg! Vill bli av med så mycket som möjligt nu innan jag sticker iväg på fotboll. Söndagkvällar är tillräckligt sega utan plugg, så det hoppar man helst! Har precis fått en stor kopp te levererad av pappsen, känns som att jag sväljer taggtråd varenda gång man sväljer.. Men det får jag försöka glömma, har inte tid att vara sjuk nu!
 
 
 

Min lördag

 
 
Två bilder från idag! Var på bio tidigare, tillsammans med mamma och lillebror. Mysigt att göra något bara vi tre, händer väldigt sällan. Så vi passade på när de andra två är bortresta. Kvällen har vi spenderat ute hos mina kusiner, vi var ett stor gäng som firade kusinvitamin! Bland annat sötnöten på bilden här ovan.

Fredagkväll

Ska snart hoppa ur mjukisbyxorna och börja göra mig i ordning för kvällen! GA-cup drar igång idag, så nu vet ni vart jag kommer tillbringa stora delar av min helg. Har så sjukt roliga minnen från förra året. Minns att jag och Emma kom hemsmygande vid 06-tiden på morgonkvisten.. Svinkallt var det att cykla hem då, haha! I år blir det jag och Jasmine som drar dit och tittar. Uppdaterar er mer imorgon!
 
Bild från förra året.
 

Ofattbart trött

Är så sjukt trött, nästan skrattretande hur kämpigt det kan vara att hålla ögonen öppna. Min dag har i stort sett bestått av plugg, plugg och ännu mer plugg. Haha. Det är mycket just nu, så det har varit behövligt. Nu tänker jag gå och lägga mig, och hoppas på att allt plugg gjort någon nytta tills provet imorgonbitti.
 
 

Onsdag

Har sovit i tiotimmar inatt! Sjukt skönt. Börjar inte förs 11.30 idag, och då i ishallen som ligger här i närheten. Så sitter och äter frukost i lugn och ro, men ska snart börja packa ihop mina saker! Sover hos Jasmine inatt, så behöver ha med mig lite nödvändigheter dit! Sitter vid pappas dator så det får bli en facebookbild till dethär, på mig och Jasmine! Haha.
 

Snart så!

Nu börjar rummet äntligen bli klart! Med betoning på äntligen. Något som började med en spontan om-målning, slutade med ny tapet och nya möbler. Skönt med nytt och fräscht, men det har tagit hårt på krafterna! Ha ha. Allt har varit ett enda stort kaos, spelar ingen roll hur mycket man springer runt och plockar, kaoset kvarstår! Men igårkväll kom nya garderoben, så vi skruvade på som dårar tills sent inatt. För att sedan fortsätta efter skolan idag. Väl klara, var det bara att börja grovrensa bland kläderna för att slutligen kunna fylla på den nya garderoben! Lyckades rensa ur fem(!!!) påsar med kläder! Ganska nöjd faktiskt! ;) Bilder kommer när allt är helt klart!
 
Bild från när hela det här renoveringsprojektet började. Känns som en evighet sedan.

Allt för min syster

 
Har hört av flera att filmen skulle vara sevärd! Så idag när jag ändå bara var hemma passade jag på att se den. Väldigt fin men känslosam skulle jag sumera den med. En riktig gråtfilm, även jag som aldrig annars gråter till filmer storbölade! Men som sagt, den var bra! Riktigt bra. Så den rekomenderar jag starkt! :)
 
 
 

Sjuker

 
Efter en vidrig natt bestämde jag mig för att stanna hemma idag. Mitt huvud tar snart kål på mig, idag var det tre snäpp värre än vanligt. Har hoppat mellan soffan och sängen hela dagen, framför olika filmer och serier. Nu blir det dock ändring på det, mina paket från Ikea har kommit så nu ska allt monteras upp! Är sjukt pepp, även om jag mår skit. Resultat kommer när allt är klart!  

Bästa!

 
 
Svårt att fånga tavlan på bild, kanske blir det enklare när den är uppsatt på väggen sen! Men det här var en av presenterna jag fick av Jasmine igår, blev verkligen superglad! Vilket jobb hon måste ha lagt ner, än en gång inser jag vilken fin vän jag har! Det här var verkligen SÅ jag, kommer alltid titta på den med ett stort léende!
 
 
 

Meningslösa inlägg

Somnade om igen och sov riktigt bra i tre timmar! Nu blev jag dock väldigt seg istället, men ska försöka få lite plugg gjort! Om två timmar får vi gäster, då är målet att vara klar med alla tråkiga måsten! Har till och med belönat mig själv innan jag ens kommit igång, haha! La precis en beställning hos nelly.com! Vad får ni se senare i veckan.
 

Tidig morgon

 
Igår var en bra dag, kväll och natt. Först var delar av släkten här och firade mig, fikade osv. Där efter kom J hit. Vi hade en jäkligt rolig kväll som vanligt, var iväg en sväng och kom hem vid 02-tiden. Klockan ringde vid 08 (!!) imorse, så gick upp och käkade frukost innan hon var tvungen att dra. Nu ska jag sätta igång en film och sova ett tag till.. Haha. Ska visa er min present från J sen också! Bästa någonsin!
 

Tillbakablick till höslovet

 
 
 
 
 
Sitter och tittar tillbaka till Norgeresan i höstas! Som ni kanske minns så spenderade jag mitt hörlov där. Reste dit med ett helskönt tjejgäng. Blev runtguidad i Oslo av kusinvitamin, fick se och uppleva massor bara några få dagar. En sjukt kul resa! Fler bilder där ifrån hittar ni här, här , här och sist här! 

Instagram

Idag ska vi fira min födelsedag lite i efterhand. Vid 14-tiden kommer släkten hit, så då lär det bli full fart. Innan dess har vi väl en del att fixa med också, så har tidinställt något enstaka inlägg för att fylla ut det toma. Enklast är väl att följa mig på instagram, där uppdaterar jag när jag inte är här - @emiliabenneck! ;) Lite smygreklam sådär, hehe! Vi hörs!
 
 
 
 
Några av mina senaste instapics!
 

Kvällssysselsättning

 
Efter att ha legat hemma och inte gjort något vettigt alls på hela kvällen, fick vi plötsligt ett jäkla ryck! I myskläder sprang jag och mammsen in på maxi precis innan stängning, för att handla hem allt inför morgondagens firande! Och medan familjen sen städade huset, bakade jag tårtor för fullt. Helt normalt en fredagkväll efter 23! Eller vad säger ni? Haha. Kom nämligen på att tårtorna behövde stå i frysen under natten, eller helt ärligt hade jag ingen aning om vad jag skulle baka förs 21.30..

Lycka!

Var med om en märklig upplevelse tidigare idag! När jag kom hem från skolan stod det någon på vår tomt, en okänd kvinna med en hund! Jag undrade såklart vad de gjorde här och vilka de var, så jag hälsade lite försiktigt.. Det visade sig vara min gamla hund Alfons och hans nya ägare! Har inte träffat honom sedan vi gav bort hundarna för snart sex år sedan! Vi sotd länge och pratade och även om Alfons hade svårt att känna igen mig (var ju tio/elva år sist) så var jag så himla glad. Kände mig så lycklig när jag vinkade av dem och gick in! Glad över att han såg ut att må så bra och över att fått träffa honom igen. ♥
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

 
Sex and the city; Serien handlar om Carrie Bradshaw och hennes tre vänner Samantha Jones, Charlotte York och Miranda Hobbes, och deras liv som singlar i New York. Serien har blivit mycket populär för sina autentiska bilder från gator, klubbar, butiker och restauranger i New York, samtidigt som den tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu.
 
 
Har nu suttit och läst igenom olika sidor med filmtips! En film som hela tiden återkommer är Sex And The City, har ni sett dom? Eller rättare sagt, vilka har det inte! Även jag har då gjort det, men aldrig riktigt förstått tjusningen i de. Men uppenbarligen är det något eftersom ni är många som rekommenderar filmerna.  Men  jag tänkte ge dom en ny chans nu ikväll, har en vän som är helt besatt, så vet en som skulle bli glad i alla fall! Ha ha.
 
 
Jag har ett litet tips till er som har Telia och är filmsugna. Ni kan skaffa HBO gratis i sex månader och på så sätt se fritt med filmer gratis. Det låter väl inte helt fel? Det är via Telia digital-tv ni sköter detta isåfall Läs mer och beställ HBO!

Fredag - en ny istid

 
 Jäklar vad kallt det ska vara då! Kände mig frusen ända in i benmärgen när jag kom hem, haha! Hur som helst är de underbart att det är fredag! Har bestämt mig för att stanna inne resten av kvällen, så blir en lugn hemmakväll för min del! Letar bra filmer för fullt som kan sysselsätta mig.
 
 

Ett stort tack!

Vill börja med att tacka för alla gratulationer ni överöst mig med idag! Blir glad för varenda en. Min dag har varit riktigt bra, och det tack vare familj och vänner som uppvaktat mig på bästa sätt! Blev väckt med frukost, paket och familjens skönsjungande stämmor imorse! Ja, det säger väl det mesta? ;) Jag har valt att spara firandet tills i helgen, då kommer släkt och vänner hit! ....Yeees, då var man 17 år! Helt sjukt egentligen, ett år kvar till 18!! Wooopp! Än en gång, STORT tack!!
 
Jag och pappa för exakt 17 år sedan, båda något yngre!

Bilder

 
 
 
Här har ni tre bilder från min och Emmas dag! Bilderna är tagna med hennes kamera. Den första är över Lickershamn, och de två undre från ett ställe jag inte vet vad det heter. Vi stannade till där på vägen hem för att fånga solnedgången. Nu säger jag godnatt, hörs vi imorgon igen!
 
 

Ja tack!

 
 
 
 

Grymt skön låt!

 Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go..

 


Onsdag - vill göra allt på en gång!

 
Eftersom jag endast har en lektion på onsdagar, och  slutar redan kl 9.15, så försöker jag hinna med allt man annars inte hinner med! Så idag satt jag kvar i skolan en timma och  pluggade, sen drog jag och Jasmine direkt vidare till gymmet, för att efter det dra hem till henne och luncha. Vi hade sån tur att ett nytt avsnitt av pll släpptes idag, så det passade vi på att se. Hängde där efter med Emma ut till Lickers för att fota lite. En helmysig dag helt enkelt! Här över har ni mina kassa mobilbilder, i ett senare inlägg får ni resultat från Emmas kamera!
 
 

Från då till nu

 
Här har ni några egobilder från de senaste året! Lite kul att sitta och kolla igenom faktiskt. Dom är inte i ordning, mer än att den allra första är tagen för exakt ett år sedan, och den sista nu ganska nyligen. Annars är de mest ihopsatta efter hand. Ser ni någon skillnad?
 
 
 

Tisdag 15/1

 
Haha, ibland säger en bild mer än tusen ord! Hur som helst har det varit en helt okej dag! Gillar tisdagar, helt okej lektioner med lagom långa break. Hängde med Jasmine hem en sväng när vi slutat, vi fikade och snackade lite! Blev sen upphämtad av pappsen och nu väntar en lugn kväll framför ett gäng avsnitt av någon serie. Under en stor filt eller två, är så frusen!
 
 
 
 

Nytt pass

 
Nyligen hemkommen från kvällens träning! Testade ett "nytt" pass, vilket var helt okej. Kanske inte så mycket träning som jag hade hoppats på, men det funkade. Nästa gång hänger man förhoppningsvis med mer, då lär det bli jobbigare. Kan man ju hoppas! :) Nu ska jag slappa framför gossip girl, är riktigt trött ikväll!

Same shit

 
En skoldag avklarad - fyra kvar till helg! Samma tänk varje måndag, sen går veckorna så fort ändå! Har varit en bra dag, fram tills huvudvärken började komma, samma visa varje dag. Tröttsamt? Japp. Nu taggar jag träning, bör dra om 30 minuter och jag har varken bytt om eller ätit ännu. ;) Vi hörs!
 
 
 

Bort med julen

Idag åkte julen ut, känns alltid lite trist när stjärnan i fönstret försvinner. Lillebror och hans vänner dansade ut granen med gangnam style, lite annorlunda men underhållande! Utöver det har vi haft besök under eftermiddagen och jag fick gosa med bebis. Myys.
 
 
 

Segt

Hade en tanke om att jag skulle starta dagen med att räkna klart all matte! Skönt att få det gjort, så det lät ju bra!Det gick även hur bra som helst, ända tills det började bli lite svårare..Haha! Då blir jag så sjukt okoncentrerad. Har dock övertalat en vän om hjälp, så får hjälp via telefon för tillfället! Smidigt och bra. 
 
Bild lånad från google.
 
 
 
 
 
 
 

Like a lion

 
Kör på lejonman ikväll! Vi har gäster här, så vi har precis ätit en god middag! Fick ett litet ryck och funderar på att dra ut, så skriver lite med Emma och försöker bestämma något! Verkar som att jag ska möta upp henne nu, så vi hörs väl senare!

Ladda om

Sitter och dricker min chailatte och har precis sett klart en film. Jag mår bättre nu, även om allt inte är perfekt! Var iväg en sväng förut, lillebror spelade sin första hockeymatch som målvakt! Stolt storasyster som stod på läktaren!! Nu ska jag börja ladda om inför kvällen, vi får gäster om en timma!
 
 
 

Lugn lördag

Är rädd att jag börjar bli sjuk! Har sedan början av veckan dragits med en sprängande huvudvärk och det känns som det blir snäppet värre för varje dag. Nu hänger även halsen på. Som pricken över i;t har jag sån sjuk träningsvärk också, haha! Blir sängliggandes idag, har spanat in ett gäng filmer som jag tänkt se, så det blir nog bra!
 

Uncover

 
 Har ni hört den här bruden? Seriöst, vilken röst! Minns när hon deltog i Talang för sex år sedan, då som elva år! Redan då var man ju helt tagen, kul att se en uppföljning nu. Grym låt dessutom!
 

Summer 2012

 
 

Lite kvällsuppdatering

 
 
 
Har varit iväg och kört ett jobbigt pass på gymmet! Skulle ha gått på ett pass, men det var fullt.  Så tog någon kilometer på löpbandet som uppvärmning och fortsatte med mina vanliga styrkeövningar. Galet skönt nu efteråt, men lär ha träningsvärk i min mage imorgon! Sitter i skrivande stund och leker lite i olika bildprogram, men ska väl sätta igång någon serie! Otippat? ;)
 

10/1

Har slappat under en filt framför pll sen jag kom hem! Somnade som vanligt till en stund också. Nu ska jag tagga till inför träning, har varit pepp hela dagen! Hade egentligen tänkt köra ett dubbelpass, men var för trött! Tar det en annan dag istället. :)
 
 

Sponsrad video - Apollo


 
 Helgillar guden Apollo som får jobbet som deras nya ansikte utåt! Och hur han verkligen glassar omkring och njuter av sitt nya jobb. Ja, vem hade inte velat ha hans jobb? Hade iallafall inte bangat.

 

Bara jag som älskar Apollos senaste reklamfilm? Otroligt härlig och glädjespridande. Vet inte om det hör ihop med att jag är så sjukt ressugen just nu eller vad, men skulle lätt kunna boka en resa genom dom bara för den här reklamens skull! Haha.  

 

Som jag skrev igår har jag ett sådant resbehov för tillfället. Behöver ladda upp med sol och värme snart! I det här stadiet är man inte så kräsen på vart heller, hade tackat ja till vad som! Bara sol och värme utlovas. Kanske borde vända mig till guden Apollo? Han borde kunna ordna fram en resa nu genast. Haha. Här hittar ni deras hemsida om ni vill kika in och kolla! Läs mer om Apollo


Äntligen!

Har väntat i över tre månader på att nästa avsnitt av pretty little liars skall släppas! Och idag gjorde det de!! Lycka på hög nivå! Så har precis tagit en dusch, fixat en stor kopp te och hoppat i myskläderna. Nu är jag redo! Har förresten blivit klar med rummet till en viss del idag. Det går åtminstone att bo här inne igen, vilket jag verkligen längtat efter! Nu är det lite småsaker som fortfarande skall fixas, sen så!


Onsdag

 
Tack vare schemaändringar nu efter jul, har jag endast en lektion på onsdagar! Så börjar klockan åtta med idrott och slutar kvart över nio. Hur bra? Ganska ovärd dag egentligen, men gillar idrott så varför inte? Så idag har jag hunnit med skola, en träff med Maja och en runda på stan med Jasmine! Nu ska jag  se någon serie och halvsova en stund. Är så fruktansvärt trött idag och om en stund måste jag fortsätta med rummet.. Börjar bli tröttsamt nu! Vi hörs!

Dream on

 
 
 
Åh, vad jag är ressugen just nu! Sitter dagligen och drömmer mig iväg och kollar igenom bilder från de senaste resorna! Inget blir ju enklare av att de flesta bloggar man kikar in på uppdaterar flitigt från stärnderna i Thailand.. haha! Ska fortsätta drömma vidare här i vinterkylan!
 
 
 
 
 

Första dagen

Om det var svårt att ta sig upp imorse? JA! Men väl i skolan har det gått rätt bra. Vi fick en riktig rivstart med matte hela förmiddagen, och det var mer än mitt huvud klarade av såhär efter lovet! haha.Slutade vid 15-tiden och tog då en promenad hem. Nu ska jag sätta fart med rummet, vill bara bli klar nu!!
 
Jag och Jasmines hand idag.

Back to reality

Jag kan inte säga att jag varit särskilt aktiv det här lovet, haha! Det är först de sista fyra dagarna som jag fått något klokt gjort. Innan har jag för det mesta legat hemma och degat, kollat serier och sovit i stort sett hela tiden. Men det var nog precis vad jag behövde! Jag var så jäkla sliten när jag gick på lov, orklös och låg. Otrevlig och tjurig mot allt och alla. Sju veckor kvar till nästa lov, det klarar man! ;)
 
Bild från när jag var i Norge i höstas.
 

Träning

Ikväll kickade jag igång träningen på riktigt igen! Sjukt härlig känsla. Har iofs tjuvstartat med en och annan springtur tidiagre, men planen är att från och med idag köra minst 3 träningspass i veckan. Det blev ett fuegopass, ett helt nytt sådan med tanke på ny termin! Svårt men kul!
 
 
 

Breakfast

 
Satt klockan på åtta, strax där efter kom Jasmine med nybakat bröd. Så efter en riktig mysfrukost ska vi nu fortsätta med mitt rum, hörs senare!

Renovering pågår!

 
 
Jasmine kom över på en fika tidigare idag. En fika som slutade med att vi fick för oss att måla om rummet. Något vi egentligen snackat om länge, men att det skulle bli idag var det ingen som visste. Hur som helst har vi nu kommit en liten bit på vägen, fortsätter tidigt imorgon! Spontant är bäst, haha!

Spontant och bra!

 
Vi kom hem sent inatt med båten! Men innan dess sprang jag och Emma runt i skärholmens centrum och kikade i affärer. Grabbarna mötte upp oss för middag innan vi drog förbi Ikea och sen mot båten! Det här blev en härlig liten spontanresa mitt i allt. Och ett perfekt avslut på lovet, även om det inte riktigt är slut ännu! Jag och Emma har som sagt bott själva, vilket har varit sjukt kul. Lite vuxenpoäng till oss som varit och handlat, stått och fixat middag, kopplat in en diskmaskin och städat! Ha ha. Det här får vi göra om!
 
 
 
 
 
 

Söndag - hemma igen!

Tog sovmorgon idag! Likt alla tidigare lovdagar. Nu måste jag där emot sätta fart, får besök om en liten stund och jag ligger fortfarande i sängen! Har satt ihop ett litet bildcollage med text från vår lilla stockholmsresa, den dyker upp inom en halvtimma! :)
Bild lånad från google.
 
 

Lördag 5/1

Godmorgon! Här vaknade vi för en liten stund sedan, och håller just nu på och gräddar pannkakor till frukost! Det här är sista dagen vi får här i Stockholm, vi tar båten hem ikväll igen! Så vi ska ännu snacka ihop oss om dagens planer!  Men vi har pratat lite om skärholmen, så vi kanske tar oss dit! Nu ska jag duka fram till pannkakorna, vi hörs senare! 
 

Fredagsmys

 
Annanas, kesella vanilj och choklad. En bättre kväll helt enkelt! Sitter i skrivande stund och smsar och spelar några omgångar i quizkampen! Emma fixar med anant, så får passar på nu! Släng iväg en spelförfrågan till @emiliabenneck! 

Det går bra nu

 
Hur har ni det? Vi har det grymt. Kom fram till Stockholm runt lunch, då lämnade vi av vår packning i lägenheten och drog sen in mot stan! Spenderade vår eftermiddag med att springa ut och in i affärer, vi tog även en runda i köpcentret här under på vägen tillbaka! Där efter har vi hunnit med några vändor till mataffären, matlagning och nu blir det fredagsmys framför tvn! Jag har faktiskt varit duktig på att ta bilder, men allt sånt kommer när jag är hemma igen! Vi höörs! :)
 
 

4/1 05:45 - Stockholm!

Godmorgon! Inte helt normalt att sätta klockan på 05.45 under ledigheten va? Igårkväll bestämde jag mig för att lite spontant dra till huvudstaden. Killarna skall se hockey, så jag och Emma hänger med och får två dagar på Stockholms gator. Ska bli himla trevligt faktiskt, bo själva i en lägenhet mitt i storstaden med närhet till allt. Kommer bli grymt!
 
 
 

3/1

Mötte upp Maja för en runda på stan tidigare! Timmarna flög iväg som alltid med den bruden. Kom hem med lite nödvändigheter och nu ska jag återgå till mina serier. Konstaterade precis att jag håller på och ser tre olika just nu, så ska försöka se klart en nu iallafall. Börjar bli svårt att hålla i sär allihop! Haha.
 
 
 
 

New Year's dress

 
Det här är klänningen jag bar på nyår! Har spanat in den hela hösten, men inte riktigt fått tummen ur tidigare och beställt den! Men nu är den min! Älskar modellen och inte minst den djupa ryggen. Så snygg, om ni frågar mig! ;)

2/1

 
Jäklar vilket härligt dygn jag haft! Tänk er serier som rullar på tvn hela tiden, en stor chipsskål och sen ha sin närmsta vän närvarande! Sjukt underbart. Tog en springtur efter middagen, testade nya hörlurarna och lät tankarna flöda fritt. Nu inväntar jag kvällens sällskap, hörs senare!
 
 
Bild från operahuset i Oslo, nu i höstas! Maja, jag, Fanny och Maja.

Nyårsdagen

Jag och Jasmine har bärt in en extrasäng i mitt rum, och bäddat med en himla massa kuddar! Så mitt rum är typ en enda stor säng nu, haha! Här har vi nu legat och degat i våra snygga one pice i flera timmar, lyssnat på musik, snackat, kollar serier och ätit en himla massa onyttigheter! En perfekt nyårsdag med andra ord. Nu ska vi tydligen spela något spel också, haha! Treeevligt!
 

2013

 
 
Min nyår blev bättre än jag trott! Det blev fest fram till 05 imorse. Efter några timmars sömn, startade jag det nya året med en promenad på 5 km tillsammans med bästis. Nu blir det mys och frosseri hemma resten av dagen.


RSS 2.0