Min dag i ord och bilder! :)


Har haft en helt underbar dag! Njutit av den otroliga värme som äntligen hittat tillbaks, pluggat det sista och turnerat runt på olika fika ställen. Hur härligt som helst!










Dagens outfit!




Love it!

Sitter på emmas framsida och njuter av vädret! Spelar hög musik gör vi också, underbart! Lovar er en bildbomb ikväll! :)

Today gonna be a good day!



Jag kan knappt tro att jag sovit något inatt, ögonlocken är tunga och jag vet inte hur många gånger jag varit nära på att somna om.. Hur kan jag vara så trött? Dessutom har jag sjukt ont i min höft idag. ( Det känns innan jag ens tagit mig upp ur sängen!!) Äsch, det här ska bli en bra dag, så verken höft eller tröttheten ska få sätta stopp för det.



Godnatt!


Godkväll bloggen!

Har precis tvättat bort sminket och hoppat i pyjamas, skall alldeles strax sova! Har suttit i nästan 5 timmar med skolarbeten vilket gav goda resultat, är nästan helt klar! Känns jätteskönt och är super nöjd med min insats. Nu belönar jag mig själv med några timmars sömn, vilket jag verkligen behöver. Har varit alldeles för trött idag.

Kan inte minnas om jag visat den här bilden tidigare? Skulle iallafall visa mina "trick" för Emma och Jacob, men det slöt inge vidare.. hehe! Ajja, godnatt på er!



Snart klar!


Har suttit med högar av pappersarbeten, i flera timmar nu. Är äntligen klar, nu återstår bara några få uppgifter som målet är att kunna bocka av ikväll. Men först, en kopp te! 

 


Värmen är tillbaka!


Om nu väderprognoserna stämmer! Vilket vi hoppas dom gör..

 


Utan dina andetag


Trötter

Godmorgon solstrålar! Här skiner solen men man vet aldrig, snart kanske regnet öser ner? ;) Är riktigt trött idag och skulle helst dra täcket över huvudet, och somna om. Vet inte hur många gånger jag fick snooza innan jag orka öppna ögonen, haha!  Vi hörs senare!


Underbar doft!


Jag och Emma har plockat syrener i stora mängder, efter önskan av pappa! Vet inte vad vi tänkte, men det blev så pass mycket att det räcker och blir över. Vi har knackat dörr här i kvarteret och skänkt bort ett flertal buketter. Haha, men det lär med all säkerhet dofta underbart både här hemma och inne vid grannarna redan imorgon bitti! :)







Känns som år och dar sedan!



Ligger och jäser efter en god middag! Får så sjukt ont i magen efter allt jag äter, vet inte vad som är fel? Jobbigt iallafall! Ska snart möta upp Emma en liten stund, känns som flera dagar sedan vi sågs. Men det var igår, haha!

Fundera på att ordna en tävling snart, med temat hjärta/kärlek! Vad tror ni om det? Jag tror det kan bli rätt kul, nu lagom till sommaren och så! :)


Efter regn kommer sol!


Från spöregn till solsken! Hel konstigt väder, det ändras hela tiden!? Farmor och farfar kom förbi på en fika förut, då var det även sol så en fika ute kändes mest naturligt. Lånade även in Elli en stund, supersöt unge! Föresten, vill ni ge er på en gissning vad mamma fick i morsdags present? Stort paket!






Morsdag!

 

Jag säger det allt för sällan, men du vet att
Jag älskar dig mest! ♥



Tävling!

Är Ni lika skotogiga som jag? Tänkte tipsa om en tävling där du kan vinna superfina skor, Klicka här! för att komma till sidan. :)



Här regnar det!

Godmorgon! Det regnar och är allmänt grått, så lär bli en hemmadag idag! Inget passar väl bättre på en söndag?
Vart tog det härliga sommar vädret vägen?



You can reach your goals!

 


I believe I can
I believe I will
I believe I know my dreams are real.


Trevlig kväll!


Det blev en powerap, höll på att försova mig! Tur man har föräldrar som har koll. :) ska piggna till nu och bege mig in till grannen, för att spendera kvällen där. Ska vara barnvakt för deras tre barn, kul! Är säker på att min kväll kommer bli super, och hoppas er blir detsamma! :)


Nu kan jag avslöja!



Idag var det dags! Klockan 12.45 var det planerat en flash mob inne på stan. Det var fullt av ovetande folk som gick och lördags strosade, när hög musik börja dunka från högtalarna och en massa dansare tog plats. Det var riggat med film team på både tak och mark, så det hela finns filmat. Sjukt kul, måste jag erkänna!

Jag kommer såfort jag fått tag på film och bilder, dela med mig av det! Tills vidare får ni nöja er med det här! :)








Sista genomgång precis innan!


What if?



Älskar all hans musik han gjort! Hans senaste album från 2010 är helt klar bäst!


stressad

Nu är jag hemma igen! Men ska bara hoppa i andra kläder och åka in mot stan, uppdaterar er ordentligt senare!


Lördag morgon!



Inte varje dag alarmet är ställt på 8.20 när det är lördag! Ska hoppa i tränings kläder och cykla bort till dansskolan! Godmorgon på er, allihop! :)



Grym kväll!



Vår lugna hemma kväll, varade inte länge! Efter lite tv-tittande och marängswiss, började vi konkurera med hennes grannar som hade fest. Med riktigt hög musik så regerade vi, haha! Kom precis hem och nu väntar några få timmars sömn, innan jag ska upp igen!



Fredag kväll!



Ser ut att bli en lugn kväll hemma vid Emma! Men man vet ju aldrig, kanske att vi sticker ut en sväng? Trevlig kväll på er iallafall. :)


Bildbrist!

 

Idag var det ett års kalas för Neyo! Är helt slut och skulle lätt somna nu, men ska tagga inför kvällen!


Ni är för söta!

Älskar er tjejer, glöm aldrig det!

Hittade ännu fler inlägg, som vänner skrivit åt mig! Tänkte att det kunde vara kul och spara. :)




Chiilll dag!


Slutade tidigt idag, som vanligt på fredagar! En ovanligt chill dag , dessutom. Skönt när man börjar bli klar med allt, då slipper man jobba! :) Ska dra in till stan en sväng nu, med E.


Äntligen fredag!



Vaknade av världens ljud! Lät som att hela världen skulle gå under, läskigt! Hela Gotland verkar ha ett super kul väder.. Det sägs att sommaren skall bli som idag! Alltså, skitväder! Kul..


Ha en bra dag, njut av fredag! :)


Barndomsminnen!

Sitter och chattar med en gammal barndomsvän! Väldigt trevligt. Fick se bilder sen vi var små, haha hur kul som helst! Helt sjukt, vad små vi har varit! :)



On the dance floor!


Det var riktigt kul att få ta plats på dansgolvet igen! Synd att huvudet tickade som en bomb, vid varje liten rörelse.. Men det var det helt klart värt!


Det trodde jag aldrig..


Taggar för fullt! Skall snart hoppa i tränings kläder och bege mig till danskolan,time for dance again! Det var ett bra tag sen sist!

 


slutade tidigare

Fick sluta tidigare idag, eftersom det var något strul med internet? Väldigt skönt! :) Så sitter här hemma vid Emma och har precis ätit lite mellis. Skall snart gå och hämta bror på dagis. :)


Torsdag



Undra vad den här dagen har att erbjuda? Ett prov och en redovisning, är jag iallafall säker på. Känner mig riktigt sliten idag, så förhoppningsvis bokar jag inte upp allt för mycket efter skolan. Behöver vila! Nu ska jag börja göra mig klar, för school! Hörs!


godnatt bloggen..

Känner mig rätt färdig nu! Har några få sidor kvar att läsa, sen lär jag somna. Vi hörs imorgon, godnatt.


Nu är jag hemma igen!


och tänkte ta tag på lite plugg, medans jag ändå är pigg! Ska bara fixa en kopp te, sen är jag fit for the fight!


Snart musikal!

Ska snart ta bror i vagnen och promenera upp till skolan för att möta upp Emma! Sen blir det musikal.






Haha, sötisar!


Onsdag

Hej hopp! Sovit gott? Jag hade önskat att natten vore lite längre, är fortfarande trött! :)


Då väntar ännu en onsdag! Drygaste dagen, men tror bestämt att det är vår sista onsdag med vanliga lektioner. Så jag överlever! Försov mig, så måste skynda mig nu! vi hörs senare.


Vill och Ska är inte alltid samma sak..

Åh, skulle helst bara vilja lägga mig ner och sova! Men kan inte! Måste läsa ut en urtråkig bok först, ( hatar att läsa på tvång) eftersom jag ska redovisa om den på torsdag. och inte har mer tid! Hoppas dom sista sidorna går snabbt att beta av. Kommer säkert somna med boken i högsta hugg. Godnatt på er!



Jag älskar livet!




Jag har så fina vänner!

Det har jag verkligen! Titta bara vad jag hittade på Majas blogg..





Älskar dig!! ♥


Byter bara plats på sommar och vinter!




Idag skall vinterplaggen ut, och sommarplaggen in! Borde skämmas, men shoppingen från stockholm  har fortfarande inte fått någon plats i garderoben..

Har två garderober, ( en på rummet och en utanför.) så tänkte bara byta plats! Fylla på med det sommriga helt enkelt. Jobbigt att behöva springa mellan garderoberna när man ska ha ett par kortbyxor eller liknande.


Regn är mysigt..

så länge man slipper vara ute! Var helt genomblöt när jag väl var hemma.

Kan äntligen ta tag i lite jobb här hemma, som jag så länge skjutit fram på grund av det fina vädret. Men först, väntar en varm dusch!


Bild länk!


Tisdag -


Gasch vilken seg start! Tog en timmas sovmorgon, men kommer helt ärligt inte upp ur sängen.. Illa, för ska vara vid tandläkaren om en timma. Godmorgon iallafall! :)


tomorrow is another day,

Är fruktansvärt trött och känner att jag aldrig kommer i fas med sömnen.. Så planen är att försöka läsa några sidor ur svenska boken, sen sova!

Snart där igen!!



Stolt!!


Idag var det äntligen dags för småstjärnorna, på brors dagis! Det var så mycket förväntansfullt folk som väntade på att få se sina barn och syskon inta scenen. Bror gjorde sin debut med favoritlåten manboy, han var grym! Jag ångrar att jag tvekat på hans mod, för så som han briljerade!! Stolt var bara en av alla känslor jag kände under hans framträdande!

Fröknarna avslöt sen det hela med ett överraskande framträdande! Som kiss.





Sen blev det grillning och fika med alla familjer! Mys ♥


Ekosystem!


Hade ett lite annorlunda upplägg på dagens biologi lektion. Vi var nere vid havet, för att undersöka ett ekosystem. Det var faktiskt rätt kul, men föredrar ett mer vindstilla ställe nästa gång. :)

Fågelskådaren Linus!



ojoj, vilken dag!



den har gått i ett, inte en minut har gått utan fullt ös. Sitter här i skrivande stund, genomfrusen och sliten. Tänkte ta mig tiden att svara på lite mejl och kolla igenom veckans planer, vi hörs snart igen! :)


Ny vecka!

Godmorgon gott folk! Nu sparkar vi igång en ny vecka, med förhoppningsvis nya tag!
Nu är det inte många veckor kvar! Rättare sagt, tre! Målet blir allt närmare, snart där!

Vädret skulle fortsätta i samma härliga täcken som under helgen, trodde jag ja.. Här öser regnet ner och är allmänt grått! Vi håller tummarna för att det spricker upp under dagen. :)




promenad

Har kastat ihop mitt nyduschade hår i en slarvig toffs, hoppat i en skön outfit nu beger jag mig ut på en promenad med en trevlig vän! Blir inte så långvarigt, då en filmkväll med familjen väntar ( OC ) så är hemma om en stund igen! :)


Ja, tack!


Vilodag!


Idag har vädret verkligen varit på topp, och det verkar som att det stannar några dagar till! Har haft en härlig utedag, solat och tagit det lugnt. Laddat batterierna inför den kommande veckan! Skall alldeles strax sätta igång med söndags sysslorna, (duscha, ansiktsmask, you name it! ) men först checka av mejlen och lite pappersarbeten! Hej!


Söndag 22/5

Godmorgon solstrålar!

Hur mår ni? Förhoppningsvis lika bra som jag! :) Här skiner solen, så det lär inte dröja länge innan jag är ute! :)

Har lite små jobb att fixa innan, men tänkte sätta fart nu genast. Så hinner jag med några dagar i solen också!


Godnatt gott folk!


Tänkte ta mig tiden att läsa skvaller tidningar och bara varva ner, innan jag tar några timmars sömn!


Ni är grymma!


Hittade ett film klipp på tjejerna ( Tanja och Emelie fr. vänster, i klippet ) från soarén i onsdags!


Pigg tjej!


Kom hem för en liten stund sen, har haft en riktigt bra kväll. Med god mat och trevligt sällskap! Har precis städat av mitt otroligt stökiga rum ( har inte haft tiden att städa dom senaste dagarna..) och lyssnar på musik!

Tänkte ta igen min kassa uppdatering dom senaste dagarna, så vi hörs alldeles strax igen! :)


Bortbjudna!

Sitter nu inne vid grannen och äter ( tidsinställt inlägg) tillsammans med två grannar till! Mysigt. Ville bara önska er en trevlig kväll, så hörs vi senare igen!!


Fantastisk!

Har haft en helt fantastisk eftermiddag ute i det härliga vädret, med Elli. Den senaste timman har jag sovit och laddat inför kvällen. Mer om det senare! :)

Bilden : för två veckor sen, typ!


Ute och jobbar på brännan, igen!

Jag siktar in mig på några timmars solning, laddar med en kall cola och lite bra musik!


Senaste dygnet!

Har lovat er en sammanfattning av mitt senaste dyygn, så här får ni!

Kvällen började med bio tillsammans med Vendela, Vilhelm och Villiam. Vi såg pirates of the caribbean 4 i 3D, kul! Jag och Vendela fortsatte sen kvällen hem mot henne, för att sen hamna på Puma (?) av alla ställen? Det var flera år sen vi var där sist ( 6:an om jag ska vara exakt) men även där hade vi det trevligt. Avslöt kvällen med flera filmer, popcorn och andra onyttigheter. Somnade gott, långt efter midnatt!


Jag och Venela, för ett år sedan! ♥


21 Maj 2011

Godmorgon, god dag?

Dagen som fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden, tror ni på undergången? Det återstår väl att se! ;)
Sitter fortfarande i morgon frisyr och har precis ätit frukost, haha! Vi vaknade sent imorse och jag sprang nästan direkt hem för att sen ta Elli på en promenad. Vädret är helt underbart, så hoppas dagens planer fortsätter utomhus! :)




Har precis sett film

Godkväll bloggen!
Sitter hemma vid Vendela och myser. Har haft en jätte bra kväll och lovar att dela med mig av detaljerna imorgon. Hoppas ni har haft en trevlig fredag kväll, ni med! Vi hörs imorgon när jag är hemma igen! :)

Är påväg iväg nu för en kväll med vänner! ...

Är påväg iväg nu för en kväll med vänner! Lämnade datorn hemma, så uppdaterar er imorgon igen. Trevlig kväll , puss :) (mobil inlägg, därav ingen bild! )


Liite shopping.


Slöt tidigt idag, så har haft en trevlig eftermiddag inne i stan med Vendela. Fick med mig ett super snyggt linne (visar senare!) och massa onyggigheter till kvällen hem. Var även en sväng förbi frisören och resultatet blev bättre än förväntat! :)

Nu ska jag packa, hörs snart!


Tidsinställt : frisören!



Vid det här laget, sitter jag förmodligen vid frisören. Antagligen lite nervös för resultatet, ( som vanligt) men tro mig, det var på tiden! Mitt hår är bra slitet och skulle nog börja ramla av, om jag inte gjorde något åt det nu! Haha!

Uppdaterar er med bild senare! puss


Snart helg!

Äntligen fredag!

Härligt att vakna av att solens strålar smyger sig in i rummet, fågelkvittret utanför och känslan av att det snart är helg. Har en hel del att göra idag, så uppdateringen lär inte vara den bästa! Ska försöka hinna med några tidsinställda, men annars hörs vi ikväll! Puss


Emma!



Godkväll på er!

Har haft en jätte trevlig kväll. Tog en lång promenad med Emma (inte den "vanliga", utan en annan tjej), snackade och hade det riktigt mysigt. Det var år och dar sen sist, kändes det som. Så vi hade en del att snacka om!! Väl hemma igen, såg jag några avsnitt av OC!


Kvälls promenad!

Ska kila ut för att möta upp en gammal vän! Vi ska ta en promenad och snacka lite, mysigt! :)


I´m still alive!


Förlåt för min frånvaro! Har inte riktigt haft tiden till att skriva, och helt ärligt har jag inte det nu heller. Springer mellan spis och dator, steker pannkakor samtidigt. Men det kliade i fingrarna och jag var riktigt blogg sugen!

Har haft en jätte bra dag, trotts min otroliga trötthet.. Hoppas på en natt med mer sömn inatt.

Skriver mer, efter maten hej!


Så himla fin!


Trött tjej, idag..



Har varit vaken hela natten, somnade lagom till alarmet ringde och försov mig.. Kul start! Äsch, nu gör vi dagen till något bättre! Ha en bra dag, allihop! :)


Bildbrist


Right now.



En stor kopp te och biologi boken i högsta hugg! Så skönt med den här lugna tiden, som intas varje kväll.


Just keep going



Destu högre man flyger, destu hårdare blir fallet.
Men det viktigaste är inte att aldrig falla,
utan att kunna resa sig upp efter fallet.


Soarén

Måste börja med att berömma allihop som ställde upp! Varenda en var duktig, på sitt sätt! Jag vet hur pirrigt det är att inta en scen för att underhålla en full publik. Det krävs otrolgt med mod för att klara det, så en eloge till er alla. 

Sen kan jag väl tycka att årets soaré var lite tråkig, mot tidigare år. Tråkiga låtval, och i stort sett samma musik genom hela föreställninen. Det fanns en och annan som stack ut lite extra, som fick hela lokalen att stanna upp och gav oss alla rysningar av deras otroliga röster. Men som sagt, ni var grymma allihop! :)



Emelie och Tanja, som sjöng grenade med Bruno Mars. Riktigt duktiga!


still loving It



" Been down in the dirt
I've struggled twice
Finding my direction
The riddle of life, it's just like a maze
That changes every second
I can't explain the things I feel, but I know you're a keeper
The things that you said it's all repeating my head
Still wondering what you meant "


Music!


Här hemma taggar man för fullt med hög musik, inför kvällens soaré! Någon mer som skall dit? :) Familjen är iväg på möte vid brors skola, så jag står för maten ikväll. Spännande! Vi hörs senare. Puss


@stan


Känner mig klar, med allt jobb nu! Skönt. Nu sticker jag in till stan en sväng, har lite ärenden att fixa!


Start your day!


Nu startar jag upp dagen, med en god frukost! Har bäddat ner mig med täcket i soffan framför TVn, myys!


Fler bilder!

Har fått tag på lite fler biler, från Stockholm! Bilderna är från Majas blogg, som ni hittar här! ( Eller under länkar uppe i meyn! )
















Ledig idag!


Godmorgon! Vilken lyx att få en ledig dag såhär mitt i veckan! Solen skiner från en klarblå himmel och det är redan över 20 grader ute. Ser ut att bli en bra dag! :)

Har lite jobb att fixa nu på morgonen! Men ska se till att få det gjort, så jag hinner njuta av dagen!


Lugn kväll, framför Tv!





Hur snygg???


Fun at school!



Jag och T.M hade lite kul på sista lektionen, vi gömde oss i ett skåp för att sen hoppa fram och skrämma Saga! Haha. Skit kul, faktiskt! Och Ja - vi är lite små töntiga ibland! ;)


Jag lever!




Snacka om att återhämta sig snabbt, framför allt förtränga det jobbiga! Är redan på benen igen och taggad för ännu ett pass ikväll! Ska försöka tjata med mig Emma ut på en powerwalk efter maten. Springrundan gick bra, förutom att jag efter halva sträckan fick otroligt ont i min höft.. Men är ganska nöjd ändå!

Om några veckor är man redo för beach 2011!


Taggar..

Taggar för fullt för ett träningspass med pappa! Har en känsla av att jag kommer vara helt död där efter.. Vi hörs förhoppningsvis senare! :)

lovely start..

Godmorgon!! Hur är det? Här har det varit bättre.. Har knappt sovit något inatt, kan inte minnas när jag drömde så mycket senast? Det är dessutom svinkallt i mitt rum! ( Haha, när man väl börjat klaga ) Som tur är, behöver jag inte stressa upp idag. Börjar med idrott så behöver inte göra mig i ordning, innan!


Ha en bra dag!


Kallt igen!

 

Jag och Emma har varit och träffat Jacob, ikväll. Var så klumpig, att jag fastnade uppe i ett träd ( vad jag nu hade där uppe och göra??) men kom till slut ner, som tur var! :) Fick lite sällskap hem av honom, trevligt! Var faktiskt rätt kallt ute.. brr!


Dance along


Hittade ett gammalt film klipp från när jag och Emma dansar på skolavslutningen i 6;an! Vad grym man kände sig, haha! Riktigt kul att titta tillbaka, ibland kan faktiskt film klipp vara roligare än bilder! :)





Äppel muffin!



I brist på fantasi så fick det bli att baka! Hade en större mängd äpplen kvar från äppelpajen igår, så blev äppel muffin! Riktigt goda dessutom!







Dagens lunch!

Känner mig som en liten hemma slav idag! Går runt och städar och har precis kokat ihop en soppa till lunch. Haha!


Tråkigt

Godmorgon!


Dagens planer var på förutsättningar att solen sken! Här är himlen helt grå och det känns inte speciellt lockande att gå ut.. Får helt enkelt styra om dagens planer, efter vädret.


Äppelpaj!

Slängde ihop en äppelpaj att smaska på till hockeyn! Som jag sen dränkte i en stor mängd vaniljsås, hur gott?


Bild lånad, länk!


Ligger på en sjukhusbrits!

 

Inget VM-guld för Sverige! Matchen som började bra vände snabbt och slöt med förlust..

Har lånat ut min säng till lillebror, så ligger på en smal turist säng lik en sjukhusbrits och skriver till er! Vi båda är lediga imorgon, så ska ha en hel-dag med honom. Så vi kom fram till att det var enklast så, att han sov här inne! (Slipper gå upp när mamma och pappa börjar jobba)


purple nails!



Tog en timma till lite ego tid! Gjorde en hår inpackning, ansiktsmask och målade naglarna i en vårig läcker färg!
Perfekta söndags sysslor med andra ord! :)


Lickers!

Följde med familjen ut till farmor och farfars sommarstuga, för en fika! Trevligt! Var dock inte så jätte skönt väder, så satt invirad i en tjock filt! Nu är vi hemma och jag kämpar tappert med att hålla ögonen öppna. Blir förhoppningsvis piggare av lite mat!

Lickershamn i somras!


Mysig eftermiddag!

Hade en jätte mysig eftermiddag igår! Gick först en sväng på stan, sen tog vi en promenad till almedalen och mötte upp Tildes familj (grannen) för lite lek med hennes syskon! Vi lyckades sparka ner en fotboll i vattnet.. som vi länge kämpade med att få upp! Haha!






Fan vad nära det var!!



Vi satt inne vid grannen och alla var riktigt taggade! Vi låg först ett bra tag och jag var nästan inställd på vinst! Men tredje plats är inte så dåligt det heller. Så bra plasering har vi inte haft på ungefär 11 år. Så det var väldigt bra!!

För risk att låta tjatig, men gasch vad snygg han är!


Ikväll gäller det!


Här hemma taggar vi inför eurovisen, med chips och andra onyttigheter! Brukar aldrig se på det annars, men det känns som ett måste att heja på Saade! Vad tror ni om Sveriges chanser ikväll? Själv har jag då inte sett alla bidrag, men om jag ska våga tro något ( blir alltid fel när jag tror/chansar..) så tror jag att han når 10 i top!

Eric går ut som bidrag nummer 7. , så nu håller vi tummarna! Häftigt om eurovisen är i Sverige nästa år!! ;)
Sålänge han inte kommer sist tycker jag att han når ett godkänt iallafall!



Gårdagens shopping!

Är super nöjd med min shopping! Det blev mycket färg vilket kan vara kul nu till vår/sommaren!

















En liten paus!



Idag har vi städdag i kvarteret! Så har hjälpt till med att samla ihop stora grenar och nersågade träd, ingen större insats för min del med andra ord! Smög precis in för att ta en liten paus, innan dagens planer fortsätter.


Puss på er!


Tack för igår, tjejer!


Stockholms resan igår var fantastisk! Allt flöt på otroligt bra och vi hade galet kul tillsammans! Tror bestämt jag har världens härligaste tjejer runt om mig, vilket bara blev tydligare efter gårdagens resa!! Låter bilderna säga sitt.




Tjejerna påväg upp till oss på båtterminalen!



Frukost! Nyttigt som bara den, men ibland finns det tid för små undantag! ;)


Här taggar vi inför dagen, dock på olika sätt! Vissa spelade kort, andra...sov!


Vi åt alla olika! Men det var så smidigt, att vi alla kunde äta och planera tillsammans ändå! Jag och Emma tog varsin sallad! Som för övrigt, var väldigt god!







Home sweet home!

Har haft en helt grym dag! Var länge sen jag skrattade så mycket. Är helt slut efter den här dagen och ser nu fram emot att få krypa ner i sängen och sova några timmar. Visar er bilder från dagen samt min shopping imorgon! Godnatt på er!


Nu kööööör viiiiii!!!



Godmorgon!

Fredag den 13 vanligtvis en otursdag men idag hoppas vi på det motsatta! Ska börja röra mig utåt blir hämtat när som helst. Ska möta upp tjejerna nere vid båten om drygt 20 minuter, sjukt taggad! Kommer bli en grym dag!!
Vi hörs ikväll, ha en bra dag! :)



Sääämst!



eurovision song contest var riktigt kasst! Endast ett tänkbart bra bidrag (som bara var ok) bortsett från Eric som faktiskt regerade ikväll! Nu håller vi tummarna för att han går vidare, det är han helt klart värd! :)


Små fix!



Jag och Emma har varit iväg och hanlat inför båtresan imorgon, nu är det bara lite små saker kvar att fixa sen är jag redo!! :) Resten av kvällen ser ut att gå i lugnets täcken, härligt!


Vad tror ni?


Ni missar väl inte att heja på Eric Saade ikväll? Vad tror ni, har han någon chans att ta sig till finalen på lördag? 
En sak är jag säker på , om alla röstar efter utséendet lär han vinna hela skiten!!


Brunett så hett!



Mitt hår har blivit väldigt blekt på det sistone, vilket kanske inte är så konstigt. Så har precis lagt i en toning som förhoppningsvis ska göra det lite mörkare igen, passade även på att göra en hår inpackning!

Drar hem till Emma om en stund, för att föna håret! Min hårfön börja nämligen brinna här om dagen, så vill inte riskera något. Och har inte tiden att vänta på att det skall självtorka.. :)

Något i stil med detta?


Imorgon drar vi!


Imorgon når vi målet - tjejer! Vi är fem tjejer som ska tillbringa dagen i Stockholm för shopping och lite avkoppling från skolan. Vi bokade resan som hastigast när det var som mest i skolan, ett bra mål mitt i alla prov och inlämningar.



Krångel!


 

Har precis ätit lite mellis, faktiskt det enda jag fått i mig idag..Så energin var lika med 0, när jag kom hem. Skall snart gå och hämta hem lillebror på dagis. Har sen en hel del att stå i , men måste erkänna att det nästan bara är roligheter som står på schemat! ;)

P.S Det går inte att ladda upp bilder, blogg.se krånglar igen!


Datasal

Sitter i datasalen och jobbar på mitt arbete! Slutar om drygt en timma, sen har jag helg! Härlgt!

I hörlurarna just nu, riktigt bra!


One day left!

Godmorgon alla glada! :)


Det var länge sen man kände sig taggad för en torsdag. Men undantag idag, sista skoldagen för den här veckan.
Ska börja göra mig i ordning , känner mig rikigt trött så skall göra mitt yttersta för att hålla mig vaken. :)

Ha en bra torsdag hörrni!


Vilka blir årets?

Kommer ni ihåg 2010 sommarplågor? Undra vilka som blir årets? Vad tror ni?

Här har ni några utvalda favoriter från 2010 :










åtta km!


Klockan är redan nio och det är både varmt och ljust ute! Härligt! Har haft en mysig kväll ute, tog en powerwalk på ca 40 minuter. Sen har vi suttit och snackat en hel del! Underbart! ♥

Vi har för övrigt gått hela 8 km idag! - Duktigt!


pw

Även ikväll blir det en härlig powerwalk med Emma! Så himla skönt att komma ut och röra på sig. Skriver mer senare! puss

Redan hemma!


Hej Hej!


Ännu en dag avklarad! Dagen blev inte så dryg trotts allt, fick dessutom sluta mycket tidigare! Underbart! Ska lägga mig i solen och göra engelska läxan hade jag tänkt. Skriver mer senare.


Det känns helt rätt!

Gomorgon sun shines!


Det är nästan sjukt vad bortskämda vi blir av det härliga vädret! Det är Maj och jag är redan solbränd! :)

Idag väntar veckans drygaste dag, helt klart! Det är det fina vädret som lockar, annars hade jag nog varit körd. ( Inte orkat gå upp! ) Haha :)

Ha en fin dag allihop!



Årets första..

 
Vår powerwalk slöt i vattenkrig! Lite överraskande dök några vänner upp med vattenballonger samt pistoler.
Försökte till en början springa för livet, men gav tillslut upp! Det dröjde inte länge innan vi var genomblöta.



Powerwalk!


Nu väntar en härlig powerwalk med Emma i det finfina vädret! Hur härligt? Ska bara hitta en tröja, sen är jag redo! Trevlig kväll :)

Något i stil med detta !



Kom precis hem!

Har haft en jätte mysig eftermiddag nere vid hamnen, med tjejerna! Låter bilderna säga sitt.







Solar

Sitter ute i solen med två sköna tjejer, Maja och Emma! Vi väntar på Vendela som ska bli klar med ett prov. Sen blir det glassbaren! Ha det fint! :) puss

Bildbrist!

Godmorgon på er!

Skrev aldrig något mer igår kväll, men jag drabbades av en äcklig huvudvärk igen.. Har aldrig haft så mycket huvudvärk i hela mitt liv, som jag har just nu? Kusin och moster var även förbi en sväng, kusin tar nämligen sitt pick och pack idag, för att pröva livet i Norge!

Nu ska jag försöka ta mig upp för lite fix innan skolan börjar! En kort dag väntar, sen väntar några timmar i solen. tror jag. Vi hörs senare, ha en bra dag! :-)

 


Mysig eftermiddag!

Har suttit i en solstol hemma vid Emma hela eftermiddagen och endast njutit av en pluggfri solig dag! Hade med mig lillebror idag, vilket bara var mysigare.

Lånade ut mina solglasögon!






Vad ska man säga?



Ett väligt fint video klipp som väcker många starka känslor. Hemskt att se hur den lilla tjejen vid namnet chelsea fart illa. 
Verkligheten är hård! Klippet får mig att tänka till, allt är inte så självklart! 

Jag hoppas att hon en dag åter igen blir frisk! ♥
  

För att se klippet, klicka här!




Underbart!



Hade en jättemysig eftermiddag igår! Tillsammans med grannarna tog vi en tur till stranden, för fika och fiske. Det var helt underbart varmt. Trodde det skulle vara kallt nere vid havet, så hoppade i långbyxor och tjocktröja innan vi åkte. Ångrade rätt snabbt att jag inte packat med bikini.. Riktig sommarvärme fick vi njuta av!






Something is wrong!

Blogg.se har haft driftproblem under helgen! Det vill säga, inga av mina inlägg från det senaste dygnet har pubilicerats.. Så ska försöka fixa i ordning allt och förhoppningsvis finns alla inlägg som planerat uppe om en liten stund! :)


Test bloggar från mobilen! Det verkar vara...

Test bloggar från mobilen! Det verkar vara något fel, då inga inlägg kommer upp? Nu mer går det inte ens att publicera nya? Är det så för er med? Återkommer när allt funkar igen :)


Myskväll!


Har varit iväg och träffat Emma i nån timma, vi har mest tagit del av allt vi missat sen vi träffades sist. Nu väntar en mys kväll med mor och bror, några OC avsnitt blir det!


Ute och jobbar på brännan..

Så uppdaterar er senare!


I make it my own




Söndag 8/7

Godmorgon solstrålar!

Hade en mycket trevlig kväll igår. Med trevliga grannar och en söt bebis kan det inte bli annat! Vaknade för en liten stund sen, inte alls speciellt utvilad - blev inte många timmars sömn! Så försöker styra om dagens planer till något lugnare! :)



Trevlig kväll!

En liten powernup va tanken, men nu en timma senare inser jag att det nog blev lite längre än vad jag tänkt! Skönt var det iallafall. Ska skynda och göra mig i ordning nu, får gäster om 20 minuter! Trevlig kväll på er!


Promenad i det fina vädret!

Har varit ute på en lång promenad med Elli, som tillslut somnade gott i vagnen. Hennes familj kommer över på middag senare, så då lär det bli ännu mer Elli-gos! :) Haha.

Snyggare vagn och ett sötare barn får man leta efter!!


Hjälp mig!

Jag har verkligen besluts ångest!!


Segare än segast!


Gasch vilken seg morgon jag haft! Har precis börjat göra mig i ordning, och försöker bestämma en outfit. Vädret är strålande och varmt, men blåser lite svalt, så vet inte vad jag ska ha på mig? Får fundera vidare!


Lördag

Hej bloggen min & alla söta bloggläsare! Vad gör ni en sån fin morgon som denna?
Jag själv har just vaknat, så ligger och smsar llite och skall snart upp och äta frukost, I think. Skriver snart igen.

Gaammmal bild, med det bjuder vi på! ;)


Slut..

Är hemma efter en kväll med fullt ös! Är helt slut efter timmar på dansgolvet, men de är det värt. Haha! :)


Ikväll blir det disco!


Så jag, Emma, Linus, Quintus och Zamuel är och fixar i ordning inför det nu! Tagga - kvällen kommer bli grym!



Lunchat

Har precis varit och lunchat med Emma, på Form fitness/mat. Salladsbuffé, riktigt gott faktiskt!


Bild lånad från google!


En vecka!

NU ÄR DET BARA 7 YNKLIGA SMÅ DAGAR KVAR, TJEJER! TAAGGA!!!


On the floor

Sitter i datasalen och diggar till On the floor med Jennifer Lopez!


Fredag 6/5


Freeedag! Äntligen är vi i mål!

Skolveckorna flyter på men ändå så otrligt slitsamma! Jag vet inte vad det är, men trött och sliten känner jag mig varje dag. Så helgerna är minst sagt uppskattade.


Hemma!

Godkväll!

Har haft en jätte bra dag! Är dock rätt trött nu. Kom hem nu som först och har varit iväg ända sedan halv 8 imorse.. Så det var minst sagt skönt att komma hem. Jag och Emma har haft lite ärenden att fixa nu ikväll, bland annat ta emot högtalare vi lånat inför morgon kväll (berättar mer senare) och lite andra småsaker! Nu där emot ska jag prata lite med mamma, sen sova faktiskt! Vi hörs imorgon, godnatt!


Pannkakor!

Hej igen! Sitter fortfarande hemma vid Emma och häckar. Vi har precis ätit pannkakor, tror jag spricker av mättnad. Haha! Ska försöka tjata med mig latisen ut en sväng, men verkar inte ha några framgångar där inte..


Mobilblogg - hemma vid Emma

Sitter hemma vid Emma och latar mig! Vi har gått igenom massa musik inför morgondagen i snart 2 och en halv timma! Ska nog äta här ikväll, så någon klok uppdatering lär det inte bli förs ikväll. Men ha det fint, puss!

datasal


Sitter i datasalen och gör ett arbete om Colombia, rätt kul faktiskt! Har min sista lektion nu och slutar vid 14.45, drar då hem till Emma! Vi hörs senare. :)


Ha en bra dag!

Idag finns det ingen snö som kan hindra oss, så det blir en cykeltur till skolan!

Bilden: Jag lånar Majas cykel, och som ni ser är den en aning för liten för mig! Haha


Back on the track!

Godmorgon solstrålar!!

Här hänger regnet i luften, men ni kan väl vara solstrålar ändå! ;) Vaknade på så mycket bättre humör idag, troligtvis för att jag känner mig utvilad! Mår själv väldigt dåligt av att vara på dåligt humör.. Så visst hade det underlättat om man alltid kunde vara pigg och glad!! Idag väntar en lugn skoldag, ett läxförhör men inga prov eller inlämningar vilket är skönt!


Hemma kväll!

Har haft en mysig kväll hemma, sett några avsnitt av OC, ätit fluffig polkagris paj och gjort läxan tills imorgon! (Det sista var väl mindre mysigt.. haha) Nu ska jag fixa håret, sen gå och lägga mig! Vi hörs imorgon, puss.


Sommarminne del 3.


Ett av mina bästa sommarminnen är helt klar stockholms resan! Jag och Emmas familj var på besök i huvudstaden i några dagar, en perfekt resa som innehöll allt! Shopping, gröna lund, skärgårds tur och en massa andra roligheter! Helt underbara dagar!

Hoppas på något liknande i sommar! ♥


Vi sov oss igenom båtresan på tre timmar, inte så konstigt kanske? Då klockan bara var 03.30..


Skärgårds tur till Finhamn! En fantastiskt fin ö långt ute i skärgrårn.


Ett riktigt paradis, inte undra på varför sjön fick namnet paradissjön! Tråkigt nog var det jävligt
kallt i vattnet. Emma var den enda som riktigt doppte sig, vi andra nöjde oss med att bada fötterna! ( om ens det!)


Avnjöt en glass i solen innan båtresan tillbaka till det fasta landet, skulle påbörjas!


Äntligen grönan!! Vi var helt yra när vi vid stängning skulle bege oss hem!


Haha, så bra!

Icas nuvarande reklam slår det mesta! Den klistrar sig snabbt fast på hjärnan, haha!


It hurts..

Hej!!


Har dragit runt på en äcklig huvudvärk hela dagen! Men som räddaren i nöden, dök min mentor upp med en värktabblet. Vilket räddade min dag, jag klarade hela dagen och fick provet gjort! Tack!


Vi åker bara bil på vintern..

.. så då passar det med andra ord bra idag!


SNÖ!?

 
Ja ni läste rätt.. Gräset som senast igår var grönt och fint har åter igen blivit vitt. Vad kan man mer säga än att jag känner mig riktigt less? Vart tog det super varma vädret vägen? Kan knappt tro att jag för några dagar sen gick runt i kortbyxor. Vi har fått vinter på nytt igen helt enkelt! Vågra vägra vinter, någon som hakar på?

På en onsdag dessutom! Kunde inte kommit mer opassande, en fredag hade varit så mycket bättre. Onsdagar är den drygaste dagen på veckan, lång skoldag och allmän tråkig. För mig en helt onödig dag.

Bitter? Nej, inte alls..


90210


Äntligen..har nya säsongen av 90210 börjat! Egentligen redan förra veckan, men det är nu som först insett min lycka. Har saknat den där tiden en gång i veckan, då jag offrar mig tiden för att se på TV. Följer sällan Tv-serier men det här är ett undantag. 90210 förgyller mina tisdags kvällar!


Sommarminne del 2.


Det var en dag i mitten av sommaren! Nadja hade samma dag skrivit upp och fått sitt moppekörkort, så vi premiär åkte lite. Vi avslöt kvällen med ett kvällsdopp vid ett kalkbrott här i närheten. En jätte mysig dag och kväll!

Sånna dagar man nu kan längta tillbaka till! ♥






Bild från valborg..



Enkelt!



Nu är jag hemma och har precis hoppat i myskläder! Har planerat in en myskväll, utan en massa tråkiga måsten!
Skönt med såna kvällar ibland också!

Bilden
är tagen på slöjden idag! Som ni säkert ser, körde jag på en enkel och skön outfit idag! :)


Mobilblogg - kallt!

Hej hej! Sitter hemma vid Emma och värmer mig, svinkallt ute idag! Vi drog in till stan en stund efter skolan på jakt efter en hel vit outfit! We found it! Ska snart ut i det kalla vädret igen, måste hem ju! Skriver mer då :) puss

Frånvaron..

Godkväll på er! Förlåt för min frånvaro med som jag nämnt tidigare, vissa dagar räcker tiden helt enkelt inte till. Jag har iallafall haft en bra dag. Kvällen har spendeats hemma vid Emma där vi pluggade gärnet! Snart väntar en låång natt med förhoppningsvis timmar av sömn! I need it! Vi hörs imorgon! puss


Måndag 2/5

Godmorgon!

Börjar inte förs 8.50 idag, efterssom vi ska ha mentorsdag! Så tog en timmas sovmorgon, härligt. Nu blir det frukost, vi hörs! :)


OC ♥

Har haft OC-maraton med kusin, mamma och bror ikväll! Vi bunkrade upp rester från går kvällen, så som godis, chips och fluffig polka tårta! Så nu efter en promenad bort till Emma och tillbaka känner jag mig något fit for the fight igen! Nu väntar några timmars sömn innan vi sparkar igång en ny skolvecka! Godnatt!


Seg dag!

Har haft en väldigt lugn dag! Är så fruktansvärt trött och känner mig riktigt seg. Har inte ens varit utanför dörren idag och har ärligt talat inga planer på det heller. Kan vara skönt med såna dagar också! Helgen har minst sagt tagit hårt på mig.. haha. Har aldrig varit med om något liknande..


Sommarminnen del 1.


Den här dagen minns jag som en väldigt mysig dag! Jag och Emma var vid hennes stuga, solen sken och det var otrligt härligt väder. Hennes mamma förbjöd mig att ligga i solen, på grund av min solbränna. Fast där låg vi, i varsin solstol ändå. Åt färsk frukt i mängder, badade, lyssna på musik, grllade och bara njöt av sommarlov.








Samma tanke!

Det finns tydligen dom som tänker lika dant, som jag! Blev nu under morgonen informerad om detta. Kul! :-)


1 maj 2011!

Godmorgon hälsar en fortfarande trött tjej! Tog mig en lång sovmorgon, men det räckte tydligen inte. Helgen har varit intensiv med sena nätter och fullt ös under dagtid! Så har väl anledning till att känna mig sliten. Blir nog en mys dag idag!



RSS 2.0