Hockey och brunch

Lagom till hockeyfinalen laddade vi upp med nypressad apelsinjuice, smoothie, bananpannkakor och fruktsallad. En slö dag i soffan framför hockey och serier är precis vad jag känner för idag.  Mysigt med lite familjetid också, sällan vi hittar något som intresserar alla. ;)
 

Utgång

Jag och familjen var bortbjudna på middag hos morster igårkväll, det bjöjds som vanligt på himelsk god mat och trevligt sällskap. Lagom till efterrätten  (dålig timing av mig) drog jag vidare på mellomys och så småning om förfest innan det blev utgång. Bra kväll!
 

Invigning

Igår var en minst sagt händelserik dag. Förutom läkarbesök, sväng förbi gymmet, fika med Jasse, juridikprov och några timmars jobb, så var vi på jobbet bjuda på Hair Cut´s invigning. Väl hemma sprang jag över till granntjejen som fyllde år på födelsedagsfika. Så jag var nog inte hemma klokt förens 22-tiden. Ont i fötterna och såå trött, men oj vilken kul dag! 
 
 
 

Ledgiheeeet

 
 
Äntligen lov! Jag vet att man alltid påpekar hur otroligt behövligt och skönt det är med ledighet, MEN den här gången slår alla tidigare gånger. Ända sedan jag kom hem från Thai för över en månad sedan har det varit sååå himla mycket. Så det känns jäkligt bra att vara klar med alla prov, inlämningar och nu bara kunna njuta av 10 dagars ledighet. Som pricken över i;t har jag något SJUKT KUL framför mig i slutet på lovet, längtar så! 
 
 

Min dag

Godmorgon! Jag har redan hunnit med ett läkarbesök, en timma på gymmet och nu sitter jag på ett café tillsammans med Jasse och ska gå igenom det sista inför provet som vi har senare. Ska till skolan efter lunch för att skriva prov och sen blir det jobb! Bra dag! 


Min stora dag

 
 
Vi säljer det här armbandet i sammarbete med Min Stora dag på jobbet just nu. Kostar 50 kronor och då går hela beloppet  direkt till min stora dag. Ett enkelt sätt att vara med och bidra till att fler sjuka barns drömmar går i uppfyllelse. Läs mer om sammarbetet här! Jag köpte mitt idag.
 
 
 
 
 
 

Så mycket av allt

 
Nu börjar äntligen (ursäkta språket) helvetesbubblan ta slut! Det har varit så mycket på sistone, när ett prov äntligen är avklarat har det varit pang på nästa ämne. Somnar stressad varje kväll, orolig för allt som ska presteras dagen därpå. Förökte plugga på naturkunskapen igår, men utan några framsteg. Fick nog och tog en timma på gymmet istället, vilket gjorde det enklare att koncentrera sig efteråt. Ikväll lägger jag min absolut sista energi på ett prov inför morgondagen. Spooortlov, du är såå efterlängad!
 

Tänka om

  Från att sitta halvsovandes på sista lektionen till att springa till bilen, samla nya krafter för att sedan prestera på jobbet. Jag fick hoppa in lite oplanerat på grund av sjukdomar, så min plan om att effektivt plugga några timmar för att hinna till gymmet en sväng sket sig. Men så blir det ibland! Därav sitter jag fortfarande med naturkunskapsboken öppen, gäspande och drömmer om att snart få sova. Snaart så!
 

Ny vecka

Måndag, vilket innebär praktisk marknadsföring hela förmiddagen! Hämtade precis en kopp te som räddar sista timman. Har räknat ut att jag dricker runt 4-5 koppar te varje dag, haha. Hur som helst var jag och fick mina naglar fixade igårkväll, fick bli lila efter mycket velande fram och tillbaka. Blev jättenöjd! 
 

Slö dag

Igår var en sjukt mysig kväll. Jag och Jasse hade en riktig tjejkväll med massa gott. Så behövligt ibland! Nu ligger vi och slöar framför en film, perfekt start på en slö söndag.  Vi hörs!
 

Hej lördag!

 
Godmorgon! Sitter och planerar dagen samtidigt som jag försöker lägga över alla viktiga filer från datorn till en hårddisk. Vilket är en hel del, bara alla bilder från 3-4 år tillbaka, skolarbeten osv. Det är bara en tidsfråga innan datorn lägger av, en lättnad varje gång den startar. Vore så typiskt att förlora allt på grund av ren lathet, så nu jäklar! En kul grej med att gå igenom alla gamla bilder är hur mycket kul man hittar. Dessa är tagna sommaren 2012 när vi hejade fram Sverige, haha. 
 
 
 

Take me back

 White sand beach, Kao Lak! Stranden som hade allt man drömmer om. Kristallklart vatten och kritvit sand. Vill tillbaka, nu,nu, NUU!

Lycka

 
Äntligen fredag, äntligen helg och äntligen är jag av med mitt svenskatal! Som pricken över i;et så börjar den eviga tröttheten ge med sig och livet börjar sakta återgå till det normala. Kan inte bli bättre! Strartade min helg med en runda på stan och födelsedagsmiddag ute hos några släktingar. Nu: Matkoma! Trevlig helg!

Inställda lektioner

Slutade redan efter första lektionen idag tack vare att de andra blev inställda! Ibland har man tur. Så jag och Jasse drog in till stan och satt oss på ett café, fikade, snackade och tränade på våra tal inför morgondagen. Åt stans godaste chevre och honung toast också. Bra dag helt enkelt! 
 

Wooork

Var tillbaka på jobbet både igår och idag, två månader har gått sedan sist. I och med resa, skola, och allt inför körkort! Nu är jag dock back on track vilket är superkul. Förutom skola och jobb idag så drog jag direkt vidare hem till Maja för middag och plugg. Prov imorgon. Prov hela tiden, galet mycket i skolan för tillfället.

Ny vecka

Förra veckan var hemsk. Jag var extremt trött och inte alls i form och utöver det var det mycket som hände, vilket fick mig att dippa. Tröttheten finns fortfarande där (vet inte hur länge jag ska behöva dra på den?) men jag känner mig mer peppad och motiverad till att göra saker. Jag börjar dessutom jobba i veckan igen, vilket känns super! Tror helt enkelt på en bättre vecka den här gången. 

Pluggdag

Så här tillbringar jag min söndag, har en del plugg som behöver tas om hand! Hoppas kunna röja undan så mycket som möjligt på ett par timmar, för att sedan kunna slappa framför min nya favoserie. 

Bästa!

 
Jag och mina favorittjejer igårkväll! Så mycket glädje i en och samma bild. 

Min dag

 
 
Vi har under eftermiddagen varit iväg och firat farmor och farfar. Jag fick lite bråttom vidare medan familjen gärna ville stanna ett tag till, vilket resulterade i att jag fick ta farfars bil in till stan. Första gången jag körde automat, ovant men ack så härligt! Plockade upp Jasse och drog sedan till IBK-matchen. Är hemma igen nu, får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hörs!
 
 
 

Matbilder x10

 
Mycket matbilder nu, men jag ska ärligt säga att mina dagar för tillfället inte är de mest aktiva. Jag känner mig helt slutkörd och har ingen ork till något längre. Saknar att ha dagarna uppbokade av roliga planer men orken finns verkligen inte. Vet inte vad som är fel - mer än att jag trots 9 timmars sömn varje natt ligger på minus. SÅ ikväll kör blev det natchokväll med familjen för att så småningom krypa ner framför en bra serie.   
 
 

Våfflor

 
Såå himla gott och ett perfekt break i allt pluggkaos. Tack och lov att det är fredag imorgon, behöver ledighet.

Tisdag 4/2



Har haft en trevlig kväll med den här tjejen. Vi svängde förbi affären och köpte ananas och kesella som vi mumsat på. Samtidigt som vi uppdaterat varandra på saker som hänt sedan sist. Nu ska jag sova, börjar lite senare imorgon. Så ska njuta av en extra sovtimma. 

Bebismys

Söndag och helgen börjar ta slut. Sitter för tillfället barnvakt inne hos grannen med Emla sovandes i famnen. Himla mysigt! Dagen har sprungit iväg fort, födelsedagsfika hos farmor och sen lite plugg med mina tjejer. Nu ska jag fortsätta att mysa med bebis. Vi hörs! 

Favoritstället

Kata Lucky Villa är ett av få hotell som faktiskt är finare i verkligheten än på deras hemsida. Det måste vara unikt! Ett hotell vi alltid återvänder till och som vi alltid fäller en tår eller två vid avsked. Stället, personalen och stämningen är så speciell! Skulle kunna bo där för alltid. 

Myskväll

Dissar utgång för en hemmakväll den här veckan. Har bunkrat upp med tre favoriter, brieost, naturgodis och pepsi. Är så himla trött hela tiden, det spelar liksom ingen roll hur mycket jag sover så är jag likt förbannat lika trött ändå. Så det här får bli en vila-upp-mig-helg, vilket kan vara rätt skönt också! 

Behövligt

 
Sävefest i torsdags, dansade så benen värkte och hade en riktigt bra kväll/natt. Vilket man fick sota för igår, var så galet trött. Somnade vid 21-tiden när jag skulle natta granntjejen och vaknade nu för en stund sedan. Så behövligt!
 


RSS 2.0