this is..































Jag fick vara med om tuff vår!

Bytte klass!

Hamna på sjukhus.

Hade hemskt ont i magen.. - magsår!

Dansade en termin av Body Jam!

Dansavslutningen – 8 Maj!

En fantastisk sommar.

Var 2 veckor på vårt sommarställe – utan täckning på mobilen.

Började åttan.

Fått lära känna en massa nya människor!

Började och slöt på konfirmation!

Bröt upp med en gammal vän..

Hunnit med flertal shopping trippar till Stockholm, med Emma!

Var på Gröna Lund.

Var på skärgårdstur ut till finnhamn.

Färgat håret ljusare/blondare!

Har varit på två kryssningar.

Fick mina första betyg

Var med i skolkören – till avslutningen.

 

Det här året har innehållit allt! Både på gott och ont! Och det har säkert hänt hundratals saker som jag glömt att rabbla upp! Men det här är väl det jag kommer på just nu. Så skulle jag summera, har 2010 vart ett väldigt bra år, så gott som hela tiden! Att jag hade en tuff vår gick sen jämt ut med resterande året som varit helt fantastiskt! Så jag hoppas 2011 blir minst lika bra! ♥


Årets låt!

En låt som sprider glädje och energi! Den spelades flitigt i somras och den får mig att tänka och minnas. En låt som jag kommer koppla till det gångna året. Så därför döper jag här med den till årets låt!






I'd Rather Be With You - Joshua Radin


Nyvaken vid 16.15;)

Nu är jag på benen igen! Känner mig som en ny människa, tänk vad lite sömn kan göra. Nu skall jag börja fixa mig. Skall hoppa i klänning, fixa håret, byta sminkning osv.. Så nyårsfirandet snart kan börja! :) Vid 17 tiden kommer alla!


NYVAKEN!!


tagga!

Är hemma efter en repa på stan. Har även ätit en sen lunch och nu väntar en powenap för min del! Måste tagga inför kvällen! :) PUSS


Sömnlös natt..

Godmorgon, sovit gott? Jag har haft min värsta natt på väldigt länge, har vaknat var minut och bara legat och vänt på mig hela natten! Men känner mig hyfsat pigg iallafall! Skall sätta fart och fixa mig nu, så jag kan följa med mamma till stan en snabbis! Hörs senare! :)


Snart ett år sedan. När jag var i stholm med Emma!


Kvälls underhållning och tillbakablickar!





Januari. Fyllde 14, fick en egodag med mamma i Kista gallera, med mycket shopping!


Februari. Jag och Emma fick göra vår första resa till Stholm på egen hand. Några dagar med shopping och andra roligheter!


Mars. Fick under melodifestival finalen åka till sjukhuset.




April. Var på Finlands kryssning med familjen. Fick även en hel dag i regniga Finland.


Maj. Dans showen!


Juni. Efterlängtat sommarlov, samt att jag för första gången firade midsommar utan min familj.
Utan med Emmas familj i lickes istället!


Juli. Var tillsammans med Emmas familj i stockholm. 5 dagar med shopping, skärgårdstur ut till Finnham, Gröna Lund m.m!


Agusti. Kolmården tillsammans med familjen samt pappas kusin och mina a-kusiner!


September. Friluftsliv med skolan! En regnig och kall natt i skogen..


Oktober. En mini resa med familjen! Sol & Bad kryssnig, Stockholms besök och fixade naglarna för första gången!


November. Ute och fotade lite, med några härliga människor!


December. Neyos dop!






Lugn dag!

Min otroligt intensiva dag, som endast bestått av ego-tid och städning! Så en intensiv dag var nog att ta i, men det har tärt på krafterna ändå! Förutom att jag känner mig väldigt fräsch så kan jag njuta av ett nystädat rum, alltid lika uppskattat! Har legat och latat mig framför Tvn under kvällens lopp, på någon gala som var på kanal 4! Helt OK och en bra tidsfördriv metod! :)


Hiss/DissA

Det här blir min allra första Hiss/Diss! Brukar vara bra på att Hissa, sämre på att Dissa men sämst på att Hiss/Dissa! Fast det kan ju höra ihop med, att jag just kom på tanken med att Hiss/Dissa! ;)

2010 - 2011!


 2010 - Jag vill Hissa i princip hela året! Men Dissa dom små delar som varit mindre bra..

 2011 – Jag vill Hissa att vi snart går in på det nya året, med nya hopp och möjligheter! Men jag vill ändå Dissa att ännu ett år sprungit iväg, jag hinner inte riktigt med tidens fart! ;)


Bra start på dagen!




Sitter med hårinpackning i håret och tänkte fixa en ansiktsmask såfort jag satt punkt här! Skall sätta fart med att städa rummet snart också. Vi hörs senare!


Smart tjej!;)

Såg att Emma gjort ett väldigt smart upplägg på en liten snabb repris av året, på hennes blogg! Med mycket bilder och mindre text! Jag försöker ännu klura ut hur jag skall återberätta mitt år, hade tänkt att stapla upp några händelser och någon kul bild imorgon! Men nu blev jag genast lite sugen på något mer?! Kolla gärna Emmas blogg, http://www.emmaagahne.blogg.se/!


Dagens planer.

Trotts en härlig sovmorgon, känner jag mig ännu trött!? ;) Dagens planer ser så ut att jag skall vara hemma och pyssla om mig själv. Skall göra hårinpackning och ansiktsmask, göra mig fräsch inför imorgon helt enkelt! Ikväll blir det förmodligen utgång för min del! :)


Härligt med träningsvärk! Eller..?

Haha, jag vill knappt tro det själv! Men jag har världens träningsvärk i benen. Känner mig helt okontrollerad, benen rör sig efter sin egna vilja! Skall jag skratta eller gråta? Gråta vill jag nästan göra, för det gör så förbannat ont! Men skratta är roligare samt att anledningen till min träningsvärk är snudd på kul! Skidturen igår! Det värsta är, att det lär vara värre imorgon! ;)


Sökte på träningsvärk på google, här är resultatet!?


Smycken by Kenza!

Vad tycker ni om Kenzas kollektion hos Guldfynd? Jag tycker hon gör hel coola och snygga designer på smyckena! Har valt ut några favoriter. För att hitta just din, klicka här!


Dagens outfit!




Svarta leggings/Svart bas line/midje kort stickad tröja/smycken/


Tidsfördriv!

Har spelat monopol med pappa ikväll. Jag blev bankrutt och förlorade, men kul var det!





Dags igen!

Skall snart bege mig in mot stan, för att få mina naglar fixade! Uppdaterar med resultat senare! ;)


Olika färger!

Här kommer en liten snabb repris på det senaste året och min förändring av hårfärg!

















Från att ha brunt hår till att vara blond! Det skrämmer mig att jag haft en sån mörk hårfärg för 1 år sen, och alla dom här mellan färgerna innan jag blev riktigt blond? Nästan guldigt, orange ja behöver jag säga mer? Nu är jag iallafall nöjd med färgen! :)


days changing direction!

Skrev i ett tidigare inlägg att jag börjat misstänka att mitt dygn börjat ändra riktning! Nu har jag till och med insett det! Ännu en natt där jag satt vaken läänge. Men även en sovmorgon på det. Vaknade för drygt en kvart sen, och skall nu upp och äta frukost! :)


HAHA!


Snabbt och smidigt!

Jag måste dela med mig av dagens bästa! Klickade hem lite tillbehör till min mobil igår, ett silikon skal och skärm skydd! Redan idag fanns det till hands i vår brevlåda. På bara ett dygn! Så dagens Hiss går till www.skal-man.se ! Besök deras sida, för tillbehör till din mobil! ;)


En lång och härlig dag!

Hej på er!

 Hoppas ni kan godta min usla uppdatering idag. Men bloggen har varit sista prion.. Har haft en heldag med Emma, vilket var länge sen sist.. Vi har kämpat oss igenom 5 km i skidspåret tillsammans med, familj och kusin,moster och brors kompis! Mycket kul måste jag säga. Som jag skrattat, och tro det eller ej så har jag inte ramlat allt för många gånger! Vi fikade tillsammans och hade det trevligt innan vi slutligen åkte hem, efter ungefär 4 timmar!




Edit: Emma åkte rätt nyligen hem, så har precis hoppat i mina pyjamasbyxor! Hehe. Skall bänka mig framför Tvn nu och bara mysa. :)


Skidor!

Emma kommer in till stan över dagen åtminstone idag. Så här skall det åkas skidor! Vi är ett gäng på 8 personer som skall ta en repa i skidspåret, hur härligt som helst! Skriver med bilder och sånt senare. Puss


Jag förra året.


Today

Godmorgon, ännu en dag med en härlig sovmorgon! :) Satt uppe länge inatt , fastnade vid dator och mobil. Dagen ser än så länge ut att bli hur bra som helst!

 

 


Bananer i pyjamas..

Jag har aldrig varit ett större fan av verken mjukis byxor eller pyjamasbyxor! Men i år samlade jag mod till mig och önskade mig ett par pyjamasbyxor i julklapp. Vilket jag även fick. Måste erkänna att de är otroligt mysigt / skönt att bara strosa runt i här hemma på kvällarna! Love it. Så här sitter jag, fullt påbyltad i pyjamasbyxor och långärmad tröja, i ett rum som skulle kunna klassas som Thailands värme! Puh!




Bilder lånade av google.


Inget jag vill att hela världen skall veta!

Fick en fråga angående mina betyg och kan erkänna att jag valt att inte acceptera vissa kommentarer som handlade om mina betyg. Men här kommer svar på tal! En gång för alla.

 

Jag är minst godkänd i alla ämnen! Men än sen? Jag skulle kunna ha MVG i vart enda ämne, men skulle ändå inte nämna något om det här på bloggen. Inte i dagsläget iallafall. För mig är mina betyg privata. Eftersom dom är satta efter mina kunskaper och utveckling, finns det inget som säger att dom är offentliga. Snarare tvärtom , personliga och unika för var och en! Det är min syn på saken! :)  För faktum är det att, så fort du skrivit något på bloggen eller egentligen vart som helst på internet. Då är det frisläppt inte längre privat, utan hela världens befolkning skulle i praktiken kunna se det!


Mascar(or)

Den som spar han har! Haha. Jag kan ju inte påstå att jag har användning av alla. Snarare så att jag endast använder två av dem. Vattenfast eller inte? Alla är dessutom så gott som nya, oanvända, så jag skall minsann spara tills dom behövs! För tro mig, det kommer behövas! :)


Fundering..

Jag måste erkänna att min blogglust börjat torka ut.. Jag har saker att skriva om, men ändå känner jag inget större intresse för det. Just nu överväger jag att kanske ta en bloggpaus efter nyår! Tills vidare kommer jag fortsätta i vanlig ordning!

 


Nu vet ni! ;)

När jag kommit på hur man laddar upp bilder i mobil inläggen. Då kan jag lova er att jag skall utveckla min uppdatering, med dagens outfit, och en massa nya bilder! Så nu håller vi tummarna för att jag får hjälp med det, snarast. Ville bara göra er medvetna om det! :)



JAG ÄR EN TRÖTT OCH UTTRÅKAD TJEJ! ;)


fin besök

Har kusin och moster på besök, mycket trevligt. Har även hunnit med den sväng på stan. För lite byten och present Östling. Men oj vad folk det var idag, värre än igår!! Men mina ärenden gick ändå hyfsat snabbt! :-) Hörs sen!

Börjar förstå!

Börjar äntligen förstå att vi har lov, sovmorgnarna blir allt längre och jag börjar ana att mitt dygn börjat ändra riktning! :) Men det är sånt som är OK vid lov! Dagens planer är till en viss del ännu ganska oklara, men det återstår att se vart den här dagen bär av!


Bort med det gamla och in med de nya!

Här sitter jag och gäspar titt som tätt men känner mig ändå rätt pigg? Lustigt. Min garderob har aldrig varit så fint städat som den är nu. Så nu kära vänner, får ni öppna och titta hur mycket ni vill! :) I allafall imorgon, sen lär den väl se likadan ut igen.. Nog tjatat om det! Nu blir de en varm dusch, puss hej!



Kläääder

Här hemma håller jag på med en stor rensning av min garderob! Den var full innan alla julklappar och dagens shopping kom till.. Så ja. Men skönt lär det bli när allt är klart! :)

En walk in closet skulle vara perfekt. En dröm som jag skall se till att uppfylla innan mina sista andetag! :)


I'm alive!

Hejj! Är helt slutkörd efter timmar på stan. Trånga utrymmen,massa folk och ha det tog på krafterna.. Men så värt de. Fick med mig en hel del hem, and I love it. Sitter just nu vid farmor och farfar och väntar på efterträtt. :-) ville mest ge ett livs töcken, vi hörs när jag kommer hem. PUSS

Snabba puckar!

Försöker få i mig en tallrik med yoghurt såhär på morgonkvisten, om drygt 10 minuter blir jag hämtad. För en repa på stan och sen direkt vidare till farmor och farfar på mat vid 2 tiden! Skriver när tiden ges. Puss



Sådär lagom stressad..


mobil blogg

Hej hej! Är fortfarande vid mina kusiner, men eftersom jag nu fått igång blogg i mobilen, kommer jag lättare kunna uppdatera er. Vart jag än befinner mig, super. Här har vi iallafall ätit julmat, fikat med enastående julgodis och haft julklapp byte. Jag har nu samlat på mig en ursnygg handduk i tidlös med lacoste text, björnborg trosor, mascara och ett jätte fint armvband! Orkar jag, kan jag visa bilder på allt när jag kommer hem. :-) nu ska jag se film med bror, hörs sen. Kram

hej

Kusin har just lärt mig blogga. På mobilen. Hihi tack.

Sabbis!

Nu kilar jag iväg en sväng. Skall till kusinerna och fira ”jul” lite i efterhand. :) Vi hörs senare.


Paket #3



I paket #3 fanns en mobil. Behöver jag nämna att jag blev glad? ;)


Paket #2

Här är en liten sammanfattning av några paket! Olika Hud och hår produkter.



1. Sminkborttagnin från Olay
2. Ansikts rengöring från Olay
3. Värmeskydd för håret från Kérastase
4-5. Ansiktsmasker


Julklapp # 1

Istället för att stapla upp alla julklappar i en enda lång lista, som kan tyckas vara ganska tråkigt. Har jag valt att visa upp sak för sak i varsitt inlägg. Kommer inte att visa allt, men några enstaka saker är iallafall tanken! :) Så börjar här och nu, med paket # 1.

En klocka från märket ice! Du kan hitta deras klockor om du klickar här!


Jul , bara en gång om året!

Än är julen inte slut! Men självaste julafton är ju över, men vi har ju turen att få fira nästa år med! Jag hade en fantastisk jul, med frosseri av julmat och julgodis. Tror jag ätit för ett helt år framåt. Men som min farfar citerade Det är bara jul en gång om året, så sant tänkte jag och fortsatt äta! Haha. Stämningen var på topp hela dagen och när Kalle väl började, bänkade vi oss alla framför Tvn i sofforna. Måste påpeka att alla vuxna sov under en större del av Kalle och vaknade passande när det börja nå sitt slut.. Haha!

 

Jag kom under dagens lopp och tänka på hur tacksamma vi borde vara, som har en familj att fira jul med! Så många ensamma barn som vuxna som sitter runt om i världen utan några nära och kära som bryr sig om dem.. Hemskt att tänka så, men det som skrämmer mig mest, är att det är allt för många som har det så..

 

Insåg även att jag måste ha varit väldigt snäll i år. För oj vad paket jag fick, kan inget annat än tacka! Är jätte nöjd. och som sagt, så är julen ännu inte slut, så fortsätt njuta av alla små tomtar och härlig julmusik i ett par dagar till! :)

Jag hoppas ni hade en minst lika bra dag som jag, igår! :)


God Jul!

Godmorgon och Gud Jul på er!

 

Tänka sig att det redan är julafton! Jag skall så fort jag satt punkt i det här inlägget äta vår årliga gröt frukost tillsammans med familjen. Sen börjar alla förberedelser för att få den bästa julen.

Vid 1 tiden kommer delar av släkten hit och då blir det till att äta julmat i mängder, se på Kalle anka, öppna julklappar och umgås. Jag hade tänkt be om ledigt från allt bloggande idag! Jag hoppas och tror att även ni tänker som jag, och stänger av datorn! Fokusera på era nära och kära och njut av dagen! Kan hända att ett enstaka inlägg dyker upp, men förvänta er ingenting! Se nu till att ha en god jul allihopa! Puss på er!


Dagen före!

Visste ni att jag faktiskt kan längta lika mycket till den 23 December som den 24? Jag tycker alla dom här förberedelserna är så mysiga. Att klä granen, fixa dom sista julklapparna och leva i alla förväntningar inför morgon dagen. Jag har hängt upp min julstrumpa, så tomten kan lätta på sin säck redan inatt! :)


Christmas!



Nu knuffas det igång!

Som i vanlig ordning skall vi knuffa igång julen redan ikväll! Vi har som tradition tillsammans med 3 familjer till att äta skinkmaka den 23 December. Så dom kommer nu vilken minut som helst. Trevligt. Vi hörs senare, ikväll!



Kvällens outfit! Bortsätt från halsbandet, som är ett annat! :)


Klart!

Har varit en sväng på stan med mamma. Har nu införskaffat det allra sista inför julen. Min outfit jag skall ha imorgon är nu komplett samt att dom sista julklapparna är fixade!


Vår julgran!

Vi klädde vår gran igår kväll! Så nu börjar julstämningen nå sin topp här hemma. Härligt!


 


Smygtitt!

Här får ni en liten smygtitt på min klänning jag skall ha imorgon!


Äntligen!

Nu börjar alla förberedelser inför imorgon! Jag har jagat bilderna från igår, och har äntligen fått tag på dom! Så här kommer ett litet snabb race på de!








Jag var nervös! Men alla tre omgångar gick hur bra som helst och nu är det skönt att ha det överstökat! Nu tar jag ett väl behövande jullov och lägger allt som hör skolan till under is. Behöver dom här tre veckorna till att vila upp mig, umgås med vänner och familj. Men framför allt bara slippa allt plugg! Har varit en minst sagt krävande termin , med prov och inlämningar in i det sista!

Nu njuter vi alla av ett härligt jullov! ♥

 


Jag lovar er!

Förlåt för att jag verkligen uppdaterat dåligt idag. Men har inte haft någon lust till att blogga.

Har saker att skriva och berätta om, men har inte funnit den där lusten.. Lovar dock att uppdatera bättre imorgon! Nu skall jag krypa till sängs. :)


1 år sedan, om inte mer!


Nu drar jag och färgar håret!

Vi hörs när jag kommer hem! :) Puss

 

Blond eller brunt? ;) Vad tror ni?


I väntan på bilder..

Har latat mig i soffan sedan jag kom hem från skolan. Jag hade tänkt att visa er bilder och berätta lite om dagen, men har inte fått tag på bilderna ännu. Så sparar på det, till senare! Nu skall jag städa mitt rum och sen hämta lillebror på dagis! Puss


...

Hej vill bara säga att jag är hemma sen en tid tillbaka. Skall ta något att äta, sen skall jag rapportera om min dag!

Det kan bli pinsam..

 

Jag har kommit på vad jag tror kan bli pinsammast i kyrkan, idag! Det är att jag skulle få hicka. För er som inte hört mig hicka, kan jag berätta att min lärare bad mig gå ut från klassrummet när jag har hicka! Det låter med andra ord väldigt mycket. Så jag hoppas jag klarar mig ifrån det! Hes är heller inte så kul att vara, men då får jag väl stå och mima lite! Allt har sina lösningar.


Tiiidigt!

Godmorgon! Gissar på att ni fortfarande ligger och sover? Inte så konstigt kanske. Skall sätta fart och göra mig i ordning nu. Kan även meddela att jag börjar bli lite smått nervös! Men det kommer gå fint! :) Hinner jag, dyker det upp ännu ett inlägg innan jag drar iväg!


sent!

Klockan börjar bli mycket, speciellt när man skall upp tidigt imorgon! Har sett på tv, pluggat låt texter och duschat under kvällens lopp! Säger godnatt nu! Hörs imorgon. puss


1 dag kvar!

Ojoj helt sjukt att det är jul avslutning imorgon! Det är sjukt för jag dels skall stå i avslutnings kören, men det är också sjukt att en hel termin har gått. Att terminen gått snabbt vill jag inte påstå och skall sanningen fram har det varit en riktigt tuff och intensiv tid. Har haft prov och inlämningar in i det sista. Så jag känner mig ganska färdig, med allt det där! Så det är med nöje jag nu tar ett väl behövande lov!


Myys!

Nu skall jag kura ihop mig i en filt med en kopp te. Nu börjar andra avsnittet av Morden i Sandhamn.


Sorry!

Förlåt för min usla uppdatering idag! Men anser att jag inte haft så mycket att skriva om. Men har några inlägg som ligger och väntar på att få läggas ut på bloggen nu. Så vänta er minst 3 inlägg till innan kvällens slut! :) Puss


imorgon!..

Hej svejj!

Här har man sjungit för fulla muggar hela dagen! Hel knäppt att det är imorgon vi skall stå i kyrkan och sjunga för alla årskurser! Två dagar har vi haft på oss att träna och skulle nog behöva två till.. Sitter iallafall hemma vid Emma nu, så vi hörs senare.


S-m-s!

Jag var så trött när jag väl gick och la mig igår. Så jag bestämde mig för att ge mig en halvtimmas sovmorgon idag! Härligt tänkte jag och somnade gott. Vaknade dessvärre av ett sms vid 05.55 ändå! Men visst är det härligt med tidiga mornar, speciellt nu när jag är så trött också! ;)


HAHA här kom även den här bilden bra till pass!


Köör!

Hela dagen kommer att gå åt till kören idag!


Lugnet innan stormen!

Hann precis komma in i värmen innan den snö storm som är utanför bröt ut! Jag som var trött och sliten innan jag gick ut, ni kan ju gissa vad jag då är nu? Mitt humör tappade jag nog på vägen hem också.. Perfekt! Angående snöbollskriget, så vet jag inte riktigt hur man vinner? Vi blev mulade flest gånger, prickade flest gånger, men än sen? Vi gav ju inte upp! Där stod vi, som två levande prick tavlor.

 

 


Mössa!

Min mössa är från Inter Sport, för er som efterfrågat den! :) Kan även passa på att tacka för era gulliga kommentarer. De stärker mig att se och läsa! :)


Snöbolls krig!

Nu blir det snöbollskrig! Vem tror ni vinner, Killarna eller tjejerna? Jag tror sten säkert jag och Emma vinner! ;) Det återstår att se. Puss


Puh, hemma!

Hej Hej! :)

 

Vilken dag. Har ont i hela kroppen och är allmänt färdig. Kan väl börja att meddela att jag, Emma och TuaMaja har gått med i skolkören inför julavslutningen. Kan även erkänna att jag tvivlat stort på mitt val, under dagens lopp. Kan dessvärre inte gå ur nu heller, så det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av de här!

 

Drog in till stan en sväng efter skolan. Köpte lite påfyllning till garderoben, inför mitt stora genombrott i kören! ;) Skämt åt sido. Ni får se vad jag köpte på onsdag. Har även fått några julklappar av bockade nu! Skönt!


Måndag!

Sista veckan eller snarare sista dagarna. Inte långt kvar nu. Nu skall jag börja göra mig i ordning inför dagen. Kan varna er redan nu, för möjligtvis dålig uppdatering idag. Men skriver mer om det senare! :) Ha en bra dag!


Snart så!

Börjar äntligen känna att jag förstår allt inför proven imorgon! Skall lägga mig och läsa igenom allt några sista gånger , sen skall det nog sitta! Hoppas jag. Antar att det här blir det sista inlägget för ikväll, så säger väl Godnatt nu! ;) Hörs imorgon.


Åhh vad jag kan längta tillbaka till värmen!


REKORD!

Vi har slagit rekordet med besökare, igen! Härligt hörrni. Funderar starkt på att kanske köra en frågestund nu innan jul? Tåls att tänka på.


Sista plugget!

Min kock till far tillagade en otroligt god middag! Så här sitter jag, mätt och belåten. Nu väntar några timmar av plugg :) Och vet ni? Det gör mig ingenting, sista plugget och då kan man ju knappast klaga? Hörs om en stund, kan vara kul och se om min inställning angående plugget fortfarande är den samma!? Puss


Fryyser!

Nu är jag hemma efter en sväng på stan. Vi blev 4 tjejer som gick och strosade tillsammans, mycket trevligt! Fick en liten del av allt jag skulle behöva fixa, gjort. Jul & nyårs klänning är löst, samt en julklapp! Ni skall få vara med och bestämma om klänningen skall behållas eller ej. Har en beslut ångest, angående två stycken! ;) Visar er senare.


staan!

Nu åker jag in till stan en sväng med mamma. Dagens outfit går i stilen, mys! Mössan i högsta hugg, har jag också! Me like! :) vi hörs senare.





You’re amazing ♥












S(k)öndag!

Godmorgon! Ännu en dag med en härlig sovmorgon. Vakna med ett ryck när jag fick ett sms, haha.

Skall sätta fart med plugg inför Engelska och Biologi provet. För en gångs skull känner jag mig taggad till plugg. Kan det bero på att det är årets sista ? ;)


Sova (?)

Känner mig rätt ensam, när ingen annan är vaken? Har dessutom en massa som skall göras imorgon och skulle därför behöva vakna rätt tidigt. Det vill säga, att jag bör sova nu! Så jag säger väl Godnatt nu! :)


Kvällens låt!




Lugn kväll!

 Cha Cha bloggen! ;) Haha.

 

Har haft en ganska så lugn kväll. Emma och jag har för det mesta hängt här hemma vid mig. Suttit och spelat spel med min kusin bland annat. Trevligt, Trevligt! Hände en ganska kul grej på slutet ;) Haha!


Svar på tal!

Fick en fråga angående vad jag har opererat? Så svar på den frågan kommer här!

 Jag har opererat mig två gånger. Första gången tog jag bort polyperna. Andra gången halsmandlarna samt polyperna igen, då dom kommit tillbaka?






Hej sålänge!

Nu drar jag ut en sväng! Skall inviga mina nya skor , och träffa Emma! :) Hörs senare. Puss

 

 
Ser lite halvdöd ut! :)


Skor! Skor! Skor!

Mamma och Pappa kom hem med ett par skor samt en klänning till mig, från stan. Klänningen var ingen favorit, så skall lämnas tillbaka imorgon. Men skorna, ja behöver jag nämna att jag älskade dom? Jag bor i dom, redan nu. Mamma kommer få slita av mig dom sen när dom är använda utomhus. Tills dess, får jag ha dom inne! :)

Känns lite extra lyxigt att få nya saker, när det bara är dagar kvar till självaste julafton! Men jag klagar inte. :)





Dom låga varianten, är numer mina! :)


Love it!

Jag har haft en mysig dag med bror. Vi har varit ute och lekt, busat, skrattat you name it! Värmde på lite köttfärs och sen blev det min älskade Natchos till lunch. Vi fortsatte dagen med att trä pärlarmband, se film och rita! Myyys dag!



Här har ni en charm apa, på fyra år. Som fullständigt älskar att göra sig till när det kommer till att ta kort!


Glögg!

Sitter i skrivande stund och lyssnar på musik och dricker glögg! :) Hur gott som helst.


Så här blir det!

Jag vet att skolarbeten ligger i högar och väntar på att jag skall börja plugga. Men faktum är det att jag och August är ensamma hemma. Resterande familj är iväg på stan. Känner mig som en dålig syster, om jag skall stänga in mig på rummet och plugga. När jag vet att bror springer runt här hemma och är rastlös som jag vet inte vad.. Om det här är bortförklaringar till att slippa allt plugg, eller om jag känner medlidande för min rastlösa bror, det vet jag inte? Så jag övervägde just att ta mig tiden till att leka. Plugget tar jag senare. :)

Så får det bli! ♥


Sooovmorogon!

Godmorgon!

 

Dagen till ära har jag en del att fixa med! Skolarbeten som skall göras klart, plugg, fix med bloggen, ja det där var bara början! Skall iallafall börja med att gå upp och äta frukost, min mage kurrar!:)


Snögubbe vs snögumma?

Godkväll! Tänkte bara säga godnatt och sen sova!

 Har haft en minst sagt kall och rolig kväll. Har hunnit med en hel del, bland annat snöbolls krig! Behöver jag nämna att jag och Emma förlora? Jag var genomblöt när jag kom hem, och inte ens en dusch hjälpte mot min frusna kropp! :) Haha. Godnatt.


Kvällens ute outfit! :)


Läget just nu!

Emma är på väg hit! Sen beger vi oss ner till Puma en sväng för att se Anna dansa! :) Får se om vi blir kvar där eller hur det blir? Vi har en del att göra ikväll, kul! Vi hörs senare ikväll!



Broken heels!

Ohh älskar den här kvinnans musik! Dessutom är det en perfekt låt när man skall göra sig i ordning! Man blir liksom taggad och blir på det bästa humöret! Hiss för det!

 


Paketet jag hämtade ut!






Freeedaag!

Hej Hej!

 

Trotts fredag, och då menar jag en så kallad lugn dag. Har dagen gått i ett. Har konstigt nog ont i både ben och fötter!? Vi var som sagt på skolbio och såg Patrik 1,5 , vilket bjöd på en hel del skratt. Jag, Emma, Tua och Saga tog en lunch på Mcdonalds innan.

Efter bion blev det en sväng på stan, i väntan på att mamma skulle hämta upp oss! Var och hämtade ut ett väntat/oväntat paket på vägen hem. Visar snart.


in the school!

Hej Hej!

Blogg.se har även idag något problem med sin sida. Iallafall när jag skulle logga in hemifrån. Sitter i datasalen i skolan och konstigt nog funkar det här!? Nåja. Idag väntar en riktigt nice dag. Med datasal, film och även skolbio.

Vi hörs senare! :)

P.S Hampus är bäst! ;) Hälsar han.


Det har hänt något hel knäppt med blogg.se...

Det har hänt något hel knäppt med blogg.se. Jag kan inte logga in och därför inte skriva något till er! I såna här stunder är det bra med mobil inlägg! Vi hörs imorgon eller när blogg.se funkar! Kram


Nu; plugga

Har piggnat på mig! Dagar av vila ger resultat. Men känner ännu periodvis att något spökar inom mig. Så får se hur morgondagen blir! Skall ta och plugga lite Biologi, ifall att det blir skola imorgon! :)


Det visste ni nog inte!

 

  • Jag kollar alltid under min säng innan jag somnar!

  • Jag städar oftast mitt rum varje dag.

  • Jag har opererat mig 2 gånger..

  • Jag är egentligen mörk hårig!

  • När jag var mindre gick jag på fäktning!


En dag till!

Blir hemma idag också! Mår bättre men känner mig inte helt hundra ännu. Brukar alltid vara snabb tillbaka, men kände att en extra dag var nödvändigt den här gången! Så skall ta den här dagen till att vila upp mig ordentligt och kanske att jag klarar av skolan imorgon?


Dåliga nerver!

Godkväll!

 Min kväll har fortsatt i samma lugn som min dag har gått i.. Såg som sagt sista avsnittet av Maria Wärn, vilket var bra! Trotts mina allt för känsliga nerver, alltid lika skakig och rädd vid såna filmer. Så kan jag inte slita mig ifrån dom. :-)



En dag i lugnets täcken!

Har haft svårigheter med att komma på vad jag skall skriva om idag.. Har liksom inte hänt så speciellt mycket. Jag har flyttat mellan säng och soffa hela dagen, och först nu mot kvällen har jag lyckats få nåt gjort. Har kollat igenom Biologin och duschat, så ingen jätte insats kanske! Nu väntar jag på att klockan skall slå 21.00 och att Maria Wern skall börja.


Sjuuuk!


Klänning!


Sjunklingar!

Jag vaknade innan mitt alarm ens hade ringt, jag hade ont i hela kroppen , halsen var öm och mitt huvud var som en tickande bomb! Jag bestämde mig för att ta en dag hemma. Min alvedon har börjat värka nu, och jag känner mig någolunda piggare. Min lillebror är också hemma, så vi har ätit frukost framför julkalendern. :) Ville förklara läget för er!


Fel buss!

Jag har haft en bra dag! Förutom att jag,Emma och Jacob var för ivriga att komma på bussen hem. Att vi hoppade på fel buss, och fick åka en hel timma extra.. När jag och Emma väl kom hem var det dags att springa till nästa buss! Haha :) Vi var en sväng på stan, fixade även till två av mina naglar. Men nu orkar jag inte skriva nå mer, är för trött! Hörs imorgon! :) Godnatt.


Så är det!

Ännu ett livstäcken kommer här! Dagen har gått i 190. Har inte haft någon tid alls, och har egentligen inte det nu heller! Vi hörs senare :)


A bad start..

Godmorgon! Trotts en natt med mycket sömn, är jag grymt trött ! Jag mår även skit idag, har jätte och då menar jag jätte ont i hals och mage.. Huh! Fast det blir säkert bättre när jag kommit till skolan! :) Enligt mina morgonrutiner skulle jag gått upp för 40 minuter sen, så där brast den lugna morgonen! Vi hörs efter skolan!


Ajajaj

Jag har drabbats av världens huvudvärk! Så satsar på några timmars extra sömn, så kanske jag är kry imorgon! :)


Väckta gamla minnen!

Godkväll!

 

For iväg för att se min lite större brors luciatåg förut. Det var intressant och det väckte många gamla minnen. Jag minns hur jag och Emma varje år stod och dansade bugg till bjällerklang, efter lite tjat från vår envisa men härliga musiklärare! :) Träffade även min gamla lärare och det fick mig att tänka tillbaka. Tänk så lätt allt var, två läxor på sin höjd i månaden! Jag kan längta tillbaka.. 4-6 var ju absolut dom bästa skolåren! Men måste erkänna att jag aldrig haft så roligt samtidigt som många utmaningar på både gott och ont, som jag har nu på högstadiet! Men visst skulle det underlätta att vara åtta år igen! ;)



Har ni sett? Världens sötaste pepparkaka, och jag kan stolt meddela att han är min lillebror! :)


Lusse lelle!

Vilken jul kick man fått idag, av alla Lucia tåg. Har kommit på mig själv ett antal gånger, av att jag gått med ett leende på läpparna! Dagen än så länge finaste om inte annat gulligaste luciatåg var helt klart August på dagis. Jag fick ledigt från sista lektionen och hade turen att i år få se honom! :) Har knappt hunnit hem och skall nu dra igen! Vi skall hämta bror på hockey sen blir det att äta någon stans innan näste Lucia tåg kallar! :) Jag skriver mer och rapporterar med bilder senare ikväll. Puss!


Det visste ni inte!





Jag heter Lucia i mellannamn, så jag har alltså namnsdag idag! :)

Har alltid tyckt att det varit pinsamt att berätta vad jag heter i mellannamn. Har gärna hållit det hemligt. Börjar dock känna mig unik med det namnet! Inte många som heter det! ;) Så det här är första året jag vågar berätta det.


Lucia!

Godmorgon!

 Näst sista veckan innan lov! En vecka med mycket prov och inlämningar. Men ack så skönt det lär bli med helg sen! Idag är det även Lucia, så skall se det årliga Lucia tåget i skolan, som hålls av niorna! Spännande.


My day!

Godkväll! Min kväll gick åt till att skriva klart min SO och fixa det sista med min svenska redovisning inför imorgon. Skall hoppa i säng nu , men tänkte bara berätta lite snabbt om min dag!





Jag,Emma och Ida drog som sagt till maxi för att se på Idol – Olle, Linnea och Andreas samt E.M.D! Det var kallt, men värt det! Vi var hundratals stolta Gotlänningar som var där för att se Olle! När han var klar med sina två låtar, skrek alla – En gång till! En gång till!! Kul för honom! :)


Godnatt!


Jag lever!

Godkväll! Jag ville bara ge er ett livstäcken! Jag sitter med skolböcker runt om mig och försöker skriva klart min inlämnings uppgift om Jesus. Finns risk för att jag snart drunkar i alla papper och böcker! Jag ska skriva lite om min dag så fort jag är klar! Hej på ett tag! :)


Maxi!

Hej igen!

 Grannarna kom in på fika, så fastnade där en stund! Sitter just nu och väntar på att Ida skall komma hit. Emma och hennes mamma kommer sen hit och hämtar upp oss, så drar vi till maxi för att se på Idolerna som kommer och uppträder! Kul! :)


Läget just nu!

Jag har blivit klar med både Svenska redovisningen och min Engelska berättelse. Skall slut göra min SO inlämning om Jesus ikväll. Sen är jag så gott som klar för morgondagen! Nu skall jag fixa mig, och sen träffa Emma och Ida! :)


Grattis Ida!


Söndag

Valde att vakna lite tidigare idag, trotts min sena natt. Om jag skall hinna med nån fritid idag, behövs allt plugg göras nu! Så försöker skriva klart min engelska inlämning och när den är klar är det bara Svenska redovisningen och SO inlämningen kvar! Sen skall jag nog hinna med lite roligheter också! :)




Sent!

Jag fastnade framför Tv med familjen iallafall. Så något plugg blev det inte. Har sett på Sex and the city. Måste erkänna att jag var dum nog att se andra filmen före den första. Förstod ingenting. Så det var på tiden att se den första nu, och den var så mycket bättre än den andra! Eller var det bara jag som inte förstod något utav den? :)

 

Klockan börjar bli mycket men trotts det är min energi på topp! Kanske att det beror på att jag somnade i 2 timmar förut? Skall iallafall försöka sova så snart, för att orka med morgondagen! Ville mest säga Godnatt! Så Godnatt på er! :)



Lördags plugg!

Har ätit en sen men god middag tillsammans med familjen. Skulle egentligen vilja ha lite lördags mys med dom också. Men känner att plugget kallar, kommer förmodligen ångra mig om jag inte tar mig tiden till det nu. Så typiskt mig att sitta uppe hela natten dagen innan provet eller inlämningen, så nu börjar jag i tid! :) Hihi.



I skrivande stund!


Jul stämning!

Jag har haft en minst sagt mysig dag! Jag och mina syskon har bakat julgodis tillsammans med farmor och farfar. Med lite glögg och julmusik var julkänslan på topp!

Tack vare mjöl hade jag ett lik-liknande lillebror!






























Det som blev var;

 Några brända pepparkakor!
Cornflakes i mörk och ljus choklad.
Kola
Mandlar ( Heter det så? )



Julgodis!

Nu drar jag till farmor och gör julgodis! :) Vi hörs senare. Puss



Slö start!

Klockan börjar närma sig halv ett och jag har ännu inte klivit ur pyjamasen och morgon looken!

Jag skulle nog kunna gå runt i morgon stilen hela dagen! Om det inte var för mina andra planer idag. Me like!

 

 

 

 


Dagens fråga!

Fick en fråga angående hur mycket tid jag lägger på bloggen varje dag? Jag skriver i genomsnitt 7 inlägg per dag, och var inlägg tar mig ungefär 10 minuter att skriva ihop. Mer eller mindre! Sen att fixa och trixa med bilder och sånt, tar sin tid det med! Men jag kanske lägger 1 och en halv timma på bloggen varje dag! :)

 


Jag lovade mitt uttalande!

Angående Idol igår! Att Jay vann, var inget jag blev särskilt förvånad över. Han är överlägset bra, och omtyckt! Han har aldrig varit min favorit, så jag höll mina två tummar för Minnah igår. Hon var grym och förtjänade en vinst. Det är min åsikt. Men svenska folket sa sitt och nu har vi Jay Smith som vår Idol 2010!

Dom två höjdpunkterna förutom finalisternas framträdanden,  under gårdagens final var bland annat när Idolerna sjunger för Peter Jihde!





Eller idolernas öppningsnummer! :)


Lördag 11/12

Känslan av att slippa de eländiga alarmet två dagar i veckan är oslagbar, valbehövd, härligt! Jag fick sova ut och det gör verkligen mycket. I veckorna sover jag på sin höjd 7-8 timmar var natt men skulle nog behöva mer! Så det gäller att ta till vara på dom sovmornar man får! :)

 Mina planer för dagen känns ännu rätt oklara! Jag skall offra några timmar till plugg, men sen vet jag inte. Så får se vart den här dagen slutar! :)



Vinnaren av Idol 2010!

 Jay Smith. Hiss eller Diss? Skriv vad ni tycker, jag skall dela med mig av mina åsikter imorgon. Nu kallar sängen, Puss och Godnatt! :)



Vinter myys!

Hej Hej!

Har nu som först tid till att skriva till er. Skulle egentligen ha åkt buss hem från Emma förut, men kände inte för att stå i kylan och vänta. Så tog mig en rask promenad hem istället. Hämtade upp bror på dagis på vägen. Så vi har fikat med te och lussebullar samt kollat på julkalendern. Mysigt! :)


Emmis!

Sitter hemma vid Emma och har vart här sen jag slöt skolan. Vi fixar och trixar lite grann, men skall snart ta bussen hem. Skall hämta bror på dagis och plugga lite. Innan jag kan unna mig lite fritid! :) Hihi. Men skriver mer när jag kommit hem. Puss


datasal

Sitter i datasalen på vår SO lektion. Har precis haft ett matte prov, som inte gick att plugga till.. Gick nog inte så bra! Men det återstår väl att se! :) Nu skall jag fortsätta skriva på min inlämningsuppgift om Jesus. Hörs sen! Puss :)

14 dagar!

Idag är det endast två veckor kvar till Julafton! Love it. Nu skall det njutas av all den här jullängtan och allt julestök! :D


Fredag!

Äntligen fredag! Den här veckan har gått undan och visst har den varit bra på många sätt och vis! Men helgen är mer än välkommen, behöver ledighet och fritid! Skolan har tagit över mitt liv, på heltid!


something I like!











Tappat plugg lusten!

Min dag har varit väldigt seg! Har varit trött och inte haft någon som helst lust till plugg. Det har gjort att jag haft dålig koncentration som i sin tur gör plugget så mycket längre.. Känner mig piggare efter en varm dusch, så skall ge det ett sista försök! :)

Saknar dig kusiin!


Tagga om!

Hej på er!

Hade som sagt matte prov idag och det kändes bra! Nu gäller det att tagga inför morgondagens matte prov, också då. Känner mig matt i hela kroppen, så skall plugga efter dagens behov, sen skall jag vila upp mig! Skriver mer sen!

 

Bilden är tagen för rätt exakt 2 år sedan.


Så är det!

Godmorgon alla glada! När mitt alarm ringde var jag tvungen att Snooza en kvart till.. Har för ovanlighetens skull ingen lust att gå till skolan. Mår skit, rent ut sagt. Men har prov och 3 viktiga lektioner med genomgångar inför kommande prov. Så det är bara att kämpa vidare!



Boys!

Har haft en kall men ack så rolig kväll! Jag och Emma träffade på två finska (tror vi) killar, som var ett x antal år äldre än vi! Men dom börja kommentera våra val av skor bland annat? Man bah okej? Nåja, världen är full av konstiga killar! ;) Så är det bara. Har precis sett lite på TV och nu blir det att läsa igenom matten en sista gång, innan jag skall sova! Prov imorgon!.


Jag har en väldigt söt vän!


Långt inlägg!

Jag känner mig riktigt nöjd! Har fått allt jag behövt gjort! Tänk vad mobil och data kan förstöra?

Jag skall belöna mig själv med att dra ut och träffa Emma ikväll. Men tänkte berätta lite mer om min hel knasiga dag! ;) Jag, Maja och Linus hade vår sista dag i Caffis idag, vilket var rätt tråkigt. Vi har ju trotts allt haft tre helt otroligt roliga dagar som bjudit på många goda skratt, och idag var inget undantag! Vi har failat en hel del, bland annat började vi dagen med att jag och Linus fick skållhett kaffe över oss.. Har brännmärke över mitt lår! Som det kan gå! Skulle jag rabbla upp allt vi garvat åt under dagens lopp, skulle ni tröttna ganska snabbt, tro mig!

 


Linus namn fick vara med på ett litet hörn! Kan ni se det? ;)

På musiken hade vi uppspelning för vår lärare, jag och Emma skulle redovisa Idas sommarvisa på gitarr. Helt ärligt blev jag förvånad över betyget vi fick, hur bra som helst! :) Hemkunskapen som var vår sista lektion, var vi endast fyra stycken på. Både skönt och roligt. Vi skulle tillaga kyckling med valfritt tillbehör, på egen hand utan recept. Jag och Maja fyllde vår kyckling med någon påhittad röra, av philadelphia ost, vitlök och något mer? Otroligt nog, blev det gott. Vi tillagade pommes till det!




PLUGG!

Idag står det matte, svenska och SO på schemat! Skall pröva en ny plugg metod idag och hoppas det funkar bättre. Skall stänga av både data och mobil tills jag är klar! För hoppnings vis räcker det med 1-2 timmars plugg istället för 4-5? Good luck to me!

 


Nice day!

Ännu en bra dag i caffis! Hinner jag så skall jag skriva ett lite mer detaljerat inlägg med bilder och andra roligheter senare. Men just nu känner jag mig väldigt stressad, måste ta något att äta nu innan allt plugg sätter igång!


2 week..

Idag är det exakt två veckor kvar till jullov! Härligt som bara den. Me like.




Mina skridskor kunskaper!

Idag skulle hela klassen ha varit i ishallen på gympa timmen. Men till min stora lycka slapp jag, då jouren går före. Som tur är har skridskor kunskaperna ingen betydelse i betygen, så jag kan andas lugnt. Jag har aldrig varit en skridskor tjej, och har alltid haft bra ursäkter till att slippa.. Hehe! Alla har sina svaga sidor. Right? Men jag beundrar alla hockey och konståknings människor, som fortfarande kan ha kontroll över sin kropp och kunna åka klokt! Det är något jag nån gång skall satsa på att lära mig!


Onsdag

Börjar verkligen misstänka att en ny förkylning har börjat borra sig in i mig.. Att man aldrig skall få känna sig riktigt frisk! :) Men snart helg igen, och får hoppas på några lediga och lugna stunder. Idag blir det skola, har jour till 13 och sen två vanliga lektioner tills halv fyra. Då blir det hem och plugga järnet. Har satt upp ett så kallat plugg schema nu, så allt skall funka! Men mer om det sen, nu blir det att fixa mig och dra till skolan!


En kopp te!

Har satt mig till rätta i soffan med en kopp te! Mysigt är det rätta ordet. Var helt genomfrusen när jag kom hem för en liten stund sen, så en kopp te var den perfekta värmnings metoden! ;) Sitter och slö tittar lite på hockey och kollar igenom allt jag missat på vänners bloggar under dagens lopp. Skall snart böja göra mig i ordning inför sängen och sen blir det att läsa igenom matten lite grann!



Utsikten över Lickershamn! Härlig bild. ;)


Rörigt inlägg!

Hej på er!

 

Har haft en minst sagt bra dag. Ännu mer skratt, bus och visst har vi failat en del! Men än sen? Vi har haft kul. För visst nämnde jag att vi skulle stå i Caffis idag med? Fullt ös hela dagen.. Me like! Jag och Linus drog även upp till min slöjd när vi slutat och busade med dom där uppe, bland annat vår härliga vikarie! Haha! ;) Drog hem till Emma efter skolan, där jag fått lite hjälp med matten. Pappa räddaren i nöden kom och hämtade mig, när mina ögon var som närmast till att slockna totalt! Känner mig redan piggare efter en frukt, men skall ännu äta en god ( hoppas jag) middag och förhoppnings vis fylla på min energi ännu mer! :)



Tisdag!

Godmorgon! Då var vi redan inne på veckans andra dag, härligt. Skall stå i caffis tillsammans med två härliga människor idag med, så bättre kan det knappast bli? :) Haha. Vi hörs efter skolan, Hej på er! Puss




HAHA! :)


Skoltrött tjej!

Ännu en kväll i lugnets täcken. Börjar gilla det här nu! Har som sagt tagit ett varmt bad, ätit en god middag och fixat med mina naglar. En ego kväll kanske man kan kalla det? Sånt behövs, så det tycker jag vi Hissar! Trotts att jag har högar av skolarbeten som behövs göra, behöver man rensa tankarna och varva ner. Det är guld värt, speciellt då skolan kräver som allra mest. Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag var så lättat över att allt skolarbete hade blivit mindre, och att man nu hann med att andas. Men jag tar tillbaka det! För fy, vad mycket det blev helt plötsligt.. Men jag skall klara allt ihop, så är det bara. Från och med imorgon är det plugg var dag ända tills allt är över.

 

För helt ärligt tycker jag skolan borde vara mer medvetna om vad dom gör.. Efter så många år och elever som kommit och gått, så borde dom fått det faktum intryckt i huvudet.. Av ren erfarenhet borde dom försöka lägga proven lite mer utspritt, börja med dom tidigare och låta oss gå på lov utan om prov ( för vissa ) som väntar efter lovet, och nervösa nerver som väntar på prov resultat? Jag tycker dom plågar oss för mycket. För sammanlagt på en hel termin har vi ungefär samma antal prov som vi har dom sista veckorna innan loven.. Sjukt ju!


Nails!

Nu är det dags för en riktig nagel make over! Har dock lite beslut ångest för vilken färg jag skall väja! :) Vilka problem jag kan ha! ;)

 


Måndags mys!

 Det blev ett varmt skum bad istället! Väldigt skönt. Har även ätit en enkel kvällsmat med familjen. Natchos framför Tvn perfekt måndags mys! :) Haha.


Varm dusch!

Nu skall jag hoppa i duschen! Skriver mer sen.


Caffis!

Har ni haft en bra start på veckan? Jag har haft en väldigt bra dag på många sätt och vis. Men har haft stunder då jag varit skakig, magont och fått tvingas gå i jacka på grund av kyla! Har bara haft två lektioner idag, då jag Maja och Linus haft jour i Caffis. Det har bjudits på många skratt och visst har jag haft kul! :) Som tur var, varar vår jour i två dagar till!






Min morgon!

Såg att jag fått en fråga om jag inte kunde stapla upp mina morgon rutiner? Så here we go!

06.00 - Mitt alarm ringer!
06.30 - Går upp!
06.30 - 07.00 - Väljer kläder, börjar med sminkningen lite lätt.
07.00-07.15 - Äter frukost samt borstar tänderna!
07.15-07.30 - Sminkar mig och fixar med smycken och allt annat som hör till!
Någon stans mellan halv till 20 i åtta, drar jag sen till skolan! :)

New week!

En Ny vecka, med Nya tag! Det blir allt mörkare om morgonen och allt svårare att komma igång! Men när man väl är vaken och uppe, brukar det mesta rulla på fint!

 



Godmorgon föresten! Önskar er en bra dag! Puss ♥


SO-plugg!

Har tagit mig tiden till att läsa igenom delar av SO inlämningen som skall vara klar om en vecka. Är väl lika bra att börja i tid. För en gångs skull! Gav dock upp efter en stund, då mina ögon gick i kors. Finns ingen mening med att försöka lära sig något, när hjärnan ändå bara spottar ut allt igen! Vi får helt enkelt fortsätta en annan dag. :)



Bild lånad från Emmas blogg!


Lovley!

Till skillnad från andra helger har jag den här helgen tillbringat stora delat av tiden hemma. Jag måste nog erkänna att det varit väldigt skönt. Jag har för ovanlighetens skull inte blivit rastlös heller. Skall fortsätta med såna här helger emellanåt!


JUST NU!


dop & sminkborttagning!

Hej igen!

 

Är nu hemma från dopet. Känner mig hängig och allmänt o kry! Men jag hoppas det blir bra med en kväll i vilans täcken? Men tillbaka till dopet. Det var fint. Det bjöds på underhållning i kyrkan, av två jätte duktiga tjejer. Var nära på gåshud när dom sjöng, otroligt bra! Dop-fikat hölls i en lokal en bit bort, och även där var det väldigt trevlig.













Vi har nog besökt stans alla mat affärer på vägen hem. Min sminkborttagning var slut och behövde införskaffa ny. Men just den jag ville ha, fanns ingen annan stans än på Maxi, tydligen. Så typiskt, när vi för en gångs skull inte handlade där! Men det var bara att leta vidare. För har man väl hittat den rätta så är man fast vid den. Så är det bara! :)

 

 Nu orkar jag inte skriva mer. Ska försöka lägga ifrån mig datan och kanske sova en stund?





Klar!

Nu börjar det dra ihop sig! Jag blev just klar, med klädsel och allt som hör till! Väntar nu på att övriga familjen också skall bli klara, så vi kan dra! Min kamera är hel knäpp, så har valt att skita i den. Så ni får nöja er med kassa mobil bilder sen! :) Men bättre det, än inget antar jag? Vi hörs senare. Puss

 

 


Tidsfördrivt!



Tre saker jag gör när jag vaknar:

kollar mobilen, funderar ut dagens planer och går sen upp!

 

Tre saker jag måste ha under dagen :

Frisk luft! Sms och en stund vid datan.

 

Tre av mina personlighetsdrag:

Social

Klantig ( Kan tyckas! ;) )

Glad

 

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

Umgås med vänner och familj!

Fritid

Shopping!

 

Tre saker jag är rädd för:

Ensamma promenader hem på kvällarna!

Ormar!

Arga lärare! ;)

 

Tre saker jag blir glad av:

Glada och trevliga människor.

Sommaren!

Musik! :)

 

Känner du dig manad? Sätt ut den här på din blogg! :)

 

 


Your day!

Godmorgon! Söndag, andra advent och barndop! Ja det stämmer, vid ett tiden skall vi på dop. Min a-kusin fick en  liten Neyo i början av sommaren, som nu skall döpas. Så skall börja fixa i ordning mig inom kort. 

 Hinner jag, så skall ni få se outfit innan vi drar! Annars får ni det tillsammans med alla andra bilder, efteråt. :)



Natti!

Det börjar bli sent och jag borde sova. Måste upp i skaplig tid för att hinna med allt som skall göras.. Men mer om det då! Nu skall jag stänga av datan och försöka sova. Fast lär fastna vid mobilen en stund till. Men vi hörs imorgon! :) Puss


Jay Smith!

 

Jag är inget riktigt Jay fan! Men måste erkänna att hans framträdande av In the Ghetto igår var grymt! Han gjorde låten intressant och hans framträdande var unikt!


Ljuset i mörket!

Tänkte bjuda på några härliga bilder från i våras!





Det gäller att hitta lite ljus här mitt i allt höstmörker! Så lite tillbaka blickar från sommaren och även våren, är en bra medicin! :) Det hjälper för mig iallafall!


Minnen!

Ida gick precis! Har haft en riktigt trevlig kväll. Vi var en sväng förbi pulka backen, men gick in hit för att värma oss, med varm choklad och tårta! :) Vi har snackat en hel del och kollat igenom gamla bilder, tillsammans. Visste ni att hon var kärnan och tryggheten till att jag vågade byta klass? Vilket jag är tacksam över.


Det var i pulka backen vi var för första gången! Snart ett år sedan! :)


I skidspåret var vi andra gången!


Två fina påsk kärringar som är påväg till blåkulla! ;)



En springrunda sådär mitt i vintern! :)

Visst har vi härliga minnen. ♥


Hej svejj!

När kusinerna hade åkt, blev det att börja om på nytt igen! Min moster med man kom hit, och vi har precis avnjutit en god middag tillsammans. Jag skall smyga iväg en sväng och träffa Ida. Så vi hörs senare igen! :) Puss


13 skoldagar kvar!

Nu när veckorna springer iväg, och lovet närmar sig med storm steg! Har fasat länge inför det här, då minnena från veckorna innan höstlovet var hysteriska. Prov, läxor och inlämningar, var dag och mitt liv kändes grått och tråkigt.. Men lyckan är stor, när jag nu kollar igenom dom kommande proven. Lugnare avslut på terminen kan man nog inte drömma om. Fyra prov och en inlämning sen är det över! Jag är i himmelriket.

 

 




Kusin-vittamin!

Här har vi kusinerna på besök! Ännu ett mini firande av mamma. Trevligt.


Barn på nytt!

Nu är jag tillbaks igen! Fick en härlig vistelse utomhus tillsammans med lillebror. Vi hoppade och lekte i snön, kände mig nästan liten igen! :) Väl inne igen, blev det varm choklad. Nu är vi båda så trötta att vi legat och latat oss ett bra tag.

 

Ni skulle hört August ute. Jag stod och tog kort på var och varannan rörelse han bjöd på, så efter ett tag får jag kommentaren; Måste du ta kort på allt jag gör? Haha, så gulligt! :)


Vi trivs i turkost vi! ;)








Facelook!

Jag har ägnat lite tid åt att kolla igenom gamla bilder! Det är rätt fascinerande hur mycket vi förändras, på så kort tid! Nu skall jag klä mig varmt och bege mig ut med lillebror! :)

 

Dagens facelook!


Lördags morgon!

Godmorgon!

 

Ännu en seg lördags morgon! Älskar det, så skönt att slippa stress och en massa jobbiga måsten. Har läst igenom en drös mejl och snart väntar en god frukost!

Här verkar snön stanna! Så jag njuter väl ett tag till :)


Sad but true!

Jag är arg, eller besviken kanske är det rätta ordet! Jag var berädd på vad som komma skall, men ändå kom det som en chock. Hur man än vrider och vänder på det, var Olle helt klart värd Jays eller Minnahs plats i globen.. Så är det bara. Men tredje plats är inte så dåligt det heller, så Grattis till det! :)



??

Vad kan jag nu vara på väg att göra då? ;) Det återstår väl att se!


IDOL!

Ikväll är det semifinal som gäller, i Idol! Vilka tycker du borde gå till final? Motivera gärna.

 

För mig är Olle och Minnah dom två vi borde skicka vidare till finalen. Lite extra kul är det ju, att Minnah redan åkt ut en gång men hade turen att komma tillbaka. Jag tror dom som kommer tvingas duellera mot varann ikväll, är Olle och Jay! Som ni säkert läst femtio-elva gånger tidigare, så är Olle min favorit. Har nog vart det under hela Idol resan, men efter hans framträdande förra veckan bevisade han bara ännu mer att han är en klar stjärna! Han är värd att få framträda i Globen, det är han verkligen. Så kom igen nu Svenska folket, nu röstar vi på Olle och Minnah! ;)

 


Mysigt!

Har haft en väldigt lugn eftermiddag och kväll. Ätit en god middag med familjen, bland annat. Har som sagt känt mig riktigt seg idag, och med tanke på det härliga busvädret som är utanför fönstret bestämde jag mig för att ha en skön hemma kväll! Det är ju alltid mysigt att bara sitta och titta ut, på snön som yr! (:


Just nu, trött! :)


Sweet!

Mina ögon slocknade. Som på beställning. Var så trött, att jag var helt ur medvetandet i drygt två timmar. Lovley!

 


Jag är sämst på religion!!

Har funnit det där fredags lugnet i mig själv! Har bara strosat runt i min egna värld hela dagen. Vi såg som sagt film på dom 3 första lektionerna idag, så en endaste lektion återstod. Jag och Maja påbörjade våra arbeten på SO/Religion som snart skall in. Den timmen gick snabbt vill jag lova, och kul hade vi! :) Haha.



MAJA! [;


Fredag!

Godmorgon, fredag idag! En lugn skoldag väntar. Skall se film under dom tre första lektionerna, sen blir det EV sen hem! Mycket nice! :)

 

 

Trotts att jag somnade i tid igår, så är det svårt att hålla ögonen öppna! Är så trött. Men då passar det bättre än bäst, med en filmdag i skolan.

 

Nu ligger jag efter i tids schemat! Så får skynda mig upp, och börja göra mig i ordning! Trevlig fredag gott folk! :)


Vilket kalas!

 

Här har mamma varit i centrum hela kvällen! Farmor & Farfar kom förbi på middag och firade henne med tårta och mat. Vi skall ännu fira henne med resterande vänner och familj, på lördag. Men fick nöja oss med ett litet mini firande idag! Mycket trevligt! [:



Hittade en ur cool tårta! ;)


Inför julen!

Fetmarkera det du föredrar.


Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äpplemos
- Senap
Äkta gran - plastgran
Ljusstake - stjärna
Svensk julmusik
- utländsk julmusik
Barmark - snö
I Sverige - utomlands ← Är gärna utomlands, men inte över julen!


Eländiga virus..

Har en infektion i kroppen, som spökar!

Är helt ömm i hela kroppen, ont i både huvud och hals. Har inga krafter kvar och är allmänt trött hela tiden! Det är aldrig speciellt lägligt att vara sjuk, men framförallt inte just nu. Så jag försöker hålla ut, och får ta igen mig på kvällarna! [:


Lugnet efter stormen!

Hej kära ni!

 Från att igår haft en stressig dag, övergick dagen till det motsatta. Lugn och ro i skolan, det är som en dröm! Även såna dagar är nödvändiga! Jag har varit usel på att förse mig med mat och energi det senaste dygnet.. Så har varit galet hungrig och min energi var så gott som bortblåst när skoldagen äntligen var slut!




I våras!


andra december!

Vaknade vid 06, och började göra mig i ordning, i en takt snigeln skulle hinna ikapp! Vid 07 startade vi upp mammas dag, med sång och paket! Min frukost bestod även av en pepparkaks glass, så en bättre energi start får man nog leta efter! ;)

Nu skall jag dra till skolan, vi hörs när jag kommer hem! :) Puss


Grattis!



GRATTIS MAMMA! ♥


I´d rather be with you!

En låt som väcker många minnen! Blev snabbt en klar favorit, och spelades flitigt i somras. [:



Första December!

Det vill säga, bara 24 dagar kvar till julafton! Årets första avsnitt av julkalendern gick av stapeln i morse, och har hört olika uppfattningar angående den. Så skall ta mig tiden att se den, och skaffa mig en egen uppfattning! Vad tyckte ni om den? Första luckan ur chokladkalendern skall också öppnas! Ohh jag är lyrisk, inte långt kvar nu!



Och inte kunde vi fått en bättre start, på en vintermånad som denna! 13 minus, och snön ligger tryggt kvar! Härligt!


Allt i ett!

Hej på er! Här kommer allt i ett.
 
Jag som hade börjat på ett inlägg imorse, hade tydligen glömt att publicera det! Otur! Min dag har gått i full fart. Hade simtest med klassen idag, och smart som jag var glömde jag både plattång och ring där.. Men som tur var, fick läraren med sig det tillbaka! Jag har haft världens träningsverk från gårdagens gympa lektion. I både mage och lår. Så har försökt undvika trapporna i skolan!

 

Fick mig en härlig och kall promenad hem från skolan idag med! Hann även bli mörkt innan jag slutligen nådde hem. Mamma stod så gott som påklädd i hallen och väntade, hade helt glömt bort mitt utvecklingssamtal som var idag! Så mamma hade laddat med nybakat bröd och varm choklad jag kunde smaska på, i bilden dit! :)




RSS 2.0