Torsdag

Har haft en riktigt bra dag! Vi i klassen var på en utbildning med Röda korset och fick lära oss en del om skador och hur man ska hantera allt i nödsituationer. Helt okej faktiskt! Fick även skada oss och rädda varandra, haha väldigt kul! Eftermiddagen har spenderats med bror, Elli och Maja! Nu taggas det inför kvällen, middag med klassen väntar! Hörs senare!






Onsdag

Känner mig så himla seg, men piggare. Trycket i huvudet har börjat lätta vilket så klart är väldigt skönt. Har tagit det lugnt framför några filmer och tänkte nu försöka fixa lunch och sen sätta igång och plugga. Slänger med en härlig bild på mig och tjejerna från Tofta. Puss!


Surt

Har varit ledig idag! Tråkigt nog har jag varit sängliggandes hela dagen på grund av huvudvärk. Har varit mycket sånt på sistnone nu och det börjar kännas jäkligt uttjatat. Något som överraskade mig var att min balklänning kom idag, beställde den i lördags så det gick väldigt fort! Är supernöjd, den satt dessutom hur bra som helst! Ska passa på och skriva lite på en inlämning nu när huvudet ändå känns ok! Hörs senare!

Snart är vi där igen. ♥


Blivande rockstjärnor





Något ni missade igår var småstjärnorna på lillebrors dagis! Här över ser ni han och hans kompis framföra heavens on fire med Kiss. Har varit väldigt skeptisk till framträdandet innan men ångrade mig när dom klev upp på scen. Dom var riktigt grymma! Likt förra året missbedömer jag min brors mod, han är fan gjord för att stå på scen!! Var riktigt stolt över killarna! Fler bilder kommer troligtvis.



Grattis på morsdag!

Du kan göra mig galen, irreterad och sur sådär som ingen annan kan få mig. Du kan tjata och gnälla över hur slarvig jag alltid är. Du kan retas och dra dåliga skämt som jag aldrig förstår mig på.. Du kan få mig stressad och arg över att du aldrig kommer i tid. Men du ställer alltid upp och finns där för mig! Du ger mig lycka och stöd i allt. All credd till dig för att du är du och alltid finns där när vi behöver. Jag älskar dig! ♥


Lugn kväll väntar

Det är inte ofta man har en heldag med familjen, väldigt sällan faktiskt! Men vi har haft det riktigt mysigt och samtidigt hunnit med en hel del! Klockan 11 befann vi oss på gutavallen för att kolla in landslaget där efter en lunch på crëperiet, följt av ett besök på sommarstället och fika med farmor och farfar, längs vägen hem blev det även ett stopp vid kusinerna! Känner mig helt färdig, otroligt sliten och har varit det hela dagen! Huvudet känns som en tickande bomb, så min kväll kommer spenderas framför gossip girl och big brother. Ha en fin kväll!


Happy

Klickade hem en klänning nu ikväll inför balen! Hade egentligen en klar inför det tillfället, men ångrade mig när jag fick se denna! Känner mig helt överspidad när jag ser den, kan man verkligen bli kär i en klänning? Nu ska bara skor och smycken fixas. Känner mig dock lite dum när jag tänker efter, drog trots allt runt mamma och bror i typ tjugo butiker när vi var i Stockholm senast.. in och ut i provrum, långa köer och en beslutsångest som aldrig förr! Men får trösta både dom och mig med att den kommer användas under sommaren ändå, fast vid andra tillfällen! Kommer bli grymt snygg till brundbrända ben! Puss och godnatt!

Var inne på den rosa till höger från början men den var slutsåld lagom till jag skulle beställa den (har fortfarande inte kommit över det..) . Så det blev en helt annan, men den får ni se den 13 Juni!


Det här är stort

Den efterlängtade segern är vår! Det kändes helt overkligt när vi drog ifrån alla andra redan innan ens hälften av alla länder redovisat sina röster! Nu ser jag fram emot att se finalen i Sverige nästa år! Är helt hyper, fyfan vad grymt!! Bilderna är tagna från aftonbladet!


Nu kööör vi

Här taggas det med euphoria på högsta volym! Överallt tippas hon som segrare! Jag tror tyvärr Tyskland tar hem det i år. Jag ska snart ta godisskålen och traska över till grannen, har bjudit in mig själv där eftersom folket här hemma inte tänker se eurovisen! Nu håller vi tummarna, fan vad grymt det vore om hon van hela skiten!


Det går bra nu

Verkligheten kom ikapp mig efter timmar på stan, somnade så fort jag var hemma! Har sedan hjälpt till här hemma eftersom det väntas middag här ikväll. Nu sitter jag på rummet och tänkte ta tag och fixa några inlägg! Min uppdatering har blivit allt sämre på sistone men det beror på att det är så himla mycket just nu. Men allt flyter på så jäkla bra och jag måste säga att livet leker just nu. Är så sjukt glad!

Har förresten glömt att lägga upp den här bilden tidigare! Den togs på en av våra fototillfällen inför den nya designen, i typ Mars. Kommer ihåg att det kändes som vår, det var 4-5 plusgrader och snön hade precis försvunnit. Haha, snacka om att man blir hjärntvättad av vintern. NU är det vår, 20-23 grader.  


Tidig morgon!

Det är inte varje lördag man startar med att gå upp klockan 06! Tog med mig täcket och gick över till grannen och kunde faktiskt somna om en liten stund, innan lilltjejen vaknade. Ska inte klaga för vi har haft det hur mysigt som helst, barnprogram och massa bus! Vilken energikick! Vi somnade till en stund framför en film och det var bara så mysigt när hon låg där i min famn! ♥ Nu ska jag vila en liten stund innan jag rör mig in mot stan!


Godnatt



Kvällen startades med att Emma kom hit och åt middag, vi fortsatte sedan ner till stan där vi träffade på en hel del trevligt folk! Kändes som en sommarlovskväll, helt underbart. Vinkade sedan av henne vid busstationen och påbörjade min cykeltur hem, helt död var jag när jag kom hem.. haha! Har nu snackat i telefon i en timma med bästa och ska nu sova! En tidig morgon väntar, 06.00 ringer klockan! Då ska jag springa över till grannen och sitta barnvakt, trots att tidiga mornar aldrig varit min grej så ska det bli kul! Vi hörs, puss!


Freeedag!

Sitter ute på terassen och njuter av det härliga vädret! Har precis planerat det sista inför kvällen och ska snart börja fixa mig. Dagen har varit grym, fick sluta nästan två timmar tidigare och drog då in till stan tillsammans med Emma och Saga. Vi satt på en uteservering och drack varsin shake och snackade galet. Hade sjukt kul, även en runda på stan och en träff med polisen hann vi med! Haha.. Fick sen lite bråttom hem, missbedömde tiden liiite men skulle sitta barnvakt. Vilket var lika kul som vanligt!


Hemma

Har kämpat mig igenom hela skoldagen med världens halsont och huvudvärk, nu gav jag upp! Ligger hemma och ska försöka sova en stund. Är rädd att det är halsfluss jag åkt på.. hoppas inte! Vi hörs senare!

image description


En bättre dag

Efter någon timma i skolan och ett tandläkarbesök drog jag och Emma oss ner mot almedalen, vi köpte med oss lite fika och satt sedan där i flera timmar. Himla härligt var det. Hemma igen väntades det middag och även en snabb dusch innan jag for iväg på soaré. En av det bättre föreställningarna jag sett faktiskt, och sällskapet var inte så dåligt det heller! Håkan och Jesper fick oss att skratta som aldrig förr.


Onsdag,

Godmorgon, den här dagen kommer bli grym! Är helt hyper och studsar typ fram här hemma. Vi är lediga från skolan idag, eller rättare sagt solidaritetsdag. Men jag och Emma tänkte dra dit en sväng ändå, för att få våra klänningar klara! Det börjar bli knappt om tid. Det blir dock ingen längre stund för strax efter lunch väntar ett besök vid tandläkaren. Sen får vi se vad vi hittar på! Funderar på att ta min frukost utomhus idag, klarblå himmel och vaaarmt! Ha en fin dag!


Tisdag, flyr från värmen



Gick hem efter en lektion idag och har sedan dess tagit det lugnt här hemma! Det behövdes. Skulle behöva sätta mig och skriva på några inlämningar men det känns jäkligt trist när det är strålande sol utanför. Dock har det varit anledningen till jag i flera dagar nu skjutit fram allt, så antar att jag måste ta tag i det nu! Ligger för övrigt i sängen med vidöppet fönster och nerdragna parsienner, försöker fly från värmen. Det tar i när man hör hur syskonnen med kompisar hoppar på studsmattan precis utanför..


Kvällens




Kommer sakna dig

Louise kom hit en stund idag, vi gick en sväng och satte oss för att gunga och snacka. Fick avsluta med att säga hejdå, hon åker nämligen hem imorgon! Men får trösta mig i att hon kommer tillbaka i sommar igen. Vi gick i linne och kortbyxor när klockan närmade sig 20-tiden, helt sjukt! Har förresten fått testa att köra moppe ikväll, haha det var en upplevelse det! ;)





Fullt ös

Vilken dag! Det har varit helt sjukt varmt, riktigt sommarväder! Sådär galet varmt då man stundvis tror man ska tuppa av, men jag klagar inte. Härligt. Har haft en av det bättre dagarna på länge, allt har känts så jäklga bra. Jag och Louise köpte med oss fika och satte oss nere i Almedalen och även strandpromenaden en stund. I fem timmar satt vi där och snackade, fanns så mycket att ta igen! Vi hann även med att mellanlanda i varsin solstol här hemma! Som jag nämnde tidigare så var det väldigt länge sedan sist, så det var minst sagt uppskattat att träffas igen! Ta igen och planera sommaren. Kvällen har spenderats med Emma, Håkan och Jesper. Fotboll och en sväng förbi stan. Trevlans! Nu kallar sängen, slänger med några bilder från dagen!






Grym dag


Söndag

Godmorgon! Vaknade av att några sms trillade in på telefonen, annars hade jag nog sovit ett bra tag till! Är fortfarande trött. Men ska upp och fixa en ordentlig frukost så jag piggnar på mig. Dagens planer är att träffa Louise, det har gått ett halvår sedan sist så vi har att ta igen! Har lovat att snabba mig så ska sätta fart nu, vi hörs senare igen! Puss


three pictures



Lugn, mysig och en mycket trevlig kväll tillsammans med systrarna Eksholm! Kom nyss hem och ska nu försöka skriva på några inlämingar, I know helt stört att göra det en lördagskväll! Men vad gör man inte för att kunna spendera hela morgondagen med en av de bästa?


Kvällens planer

Min dag har spenderats i en solstol, på stan och inne vid grannen! Ska hoppa i lite andra kläder och dra iväg nu tänkte jag, ska nämligen spendera min kväll vid min andra halva! Men ville mest önska er en trevlig kväll, vi hörs senare eller imorgon!




Ta mig tillbaka

Ser ut att bli en riktigt härlig dag, solen skiner och det är varmt! Sitter dock fortfarande i pyjamas och har inte haft någon större ork till att göra mig iordning. Har suttit hela morgonen och drömt mig bort, tog fram sommarkläderna som senast användes i Thailand. De luktade..Thailand. Har haft många såna dagar nu, där allt drar små kopplingar tillbaka. Funderar på att toppa allt och hoppa i bikini för några timmars solande! Låter inte helt fel va!


Happy girl

Har haft en otroligt trevlig kväll med Maja, vi slingade varandras hår, dunkade musik och hann såklart med en hel del tjejsnack också! Resultaten är svåra att se nu när det är så mörkt, men min fruktansvärda utväxt är åtminstone borta! Hon cyklade hem för ett tag sedan och jag ska alldeles strax sova, har varit en lång dag och jag är riktigt trött. Känner mig otroligt lycklig just nu, alla bitar börjar falla på plats igen.. jag kan inget annat än le!  Godnatt! ♥


Dagens




Slängde på mig något lite snabbt imorse när tiden var knapp, men det blev riktigt lyckat! Trivdes riktigt bra. Har för övrigt hunnit med lite fix här hemma, ärenden med mamma och en runda på stan med bästis. Ska faktiskt möta upp henne nu igen för en sväng till affären och sen hem hit. Är liiite nervös för kvällens planer men samtidigt så taggad.. Hårfärgning står på tur! Vi ska testa något helt nytt. Visar resultatet senare!


A taste of summer

I´m back! Det blev ingen längre vistelse ute på sommarstället, men ett dygn räckte! Kände att det fanns saker och ting som behövdes ta tags i här hemma innan helgen. Men jag fick komma bort, rensa tankarna och bara vara. Allt går alltid i ett så det var väldigt skönt med ett kort break. Hjälpte till en del där ute och umgicks med min farmor och farfar vilket jag väldigt sällan gör nu för tiden. Tog även en promenad med hunden upp till Emma som lyckligtvis också var där ute, vi gick upp till klinten och satte oss på en bunker. Hade nästan glömt bort hur fint det var där, riktig summerfeeling fick man. Blev sen upphämtad av två söta pojkar och åkte hem igen! Väl hemma blev familjen spontant inbjudna på middag vid grannara,  finaste grannarna! Har även hunnit med en pw med Majsan och kvällens avsnitt av big brother. Nu ska jag ta igen alla bloggar jag missat!


Lämna stan för ett tag

Vilken förvirrande dag, har sprungit runt som en yr höna och trott det varit fredag, haha! Nu väntas iallafall långhelg vilket ska bli grymt skönt. Har en del roliga planer framför mig. Först blir det iallafall en trip ut till sommarstället, åker när som helst och kommer hem antingen imorgon eller på freadg. Får se hur det blir. Tror det kan vara skönt att bara komma bort ett tag, men samtidigt ha nära hem. Vi hörs när jag är hemma igen! Puss!


Kvällsinlägg

Nyduschad och trött tjej här, får bli lite gossip girl innan jag somnar! Har suttit och skrivit på några inlämningsarbeten en stund men var för trött för att kunna avsluta det, så jag började fixa med annat istället! Till exempel så är morgondagens planer så gott som planerade. Så något har jag allt fått gjort. Nej, nu blir det gg.


Lyckan är total!

Nu äntligen är alla nationella prov avklarade, skrev det sista imorse och har känt en enorm lättnat efter det. Det har varit en (i mellanåt) tuff period med prov i kombination med allt annat, but we done it! En annan stor lättnad idag var att min cykel hittades ute i Vibble av en kompis. Lyckan var och är total, sken upp som en sol när telefonen ringde. Ibland ska man ha tur också och inte bara det motsatta. Tog ett spontant beslut tidigare ikväll och hängde på pappa och hans arbetskamrater ut på en löprunda. Styrkan fick jag dock hoppa över pågrund av otrolig träningsvärk..haha!


Besvikelse

Förlåt för sen uppdatering! Men har sedan jag kom hem legat i sängen och stirrat upp i taket! Känner mig tom, arg och bara jäkligt ledsen. Min cykel blev stulen idag och ni kan ju försöka föreställa er vilken förlust det är om man ständigt cyklar överallt. Jag, Emma och våra cyklar. Vi är som ett memory, två kort som hör ihop. Efter ett bra tags letande av både mig och vänner, (Tack till alla er som på något sätt bidrog med letandet!) var jag tvungen att ge upp och traska hemåt! Vad är glädjen i att ta något som tillhör någon annan? Det är en av alla tankar som snurrar i huvudet just nu.

Men vet ni? Hoppet är det sista som överger människan. Jag tänker inte sluta hoppas bara för att jag inte hittade den idag.. Förhoppningsvis hör någon av sig om den dyker upp. Den personen kommer jag vara i evig tacksamhet till. Så om ni hittar en svart damcykel i märket Sjösala, som saknar plingklocka, har en mycket sliten cykelkorg samt en svart "matt" sadel..Hör av er!


Måndag, skrattretande!

Då var det måndag igen då och en kort skolvecka väntar! Har haft en riktig mardröms morgon med allt vad det innebär! Kom upp för sent, hittade inga kläder och allt bara gick fel.. Kom iallafall iväg till skolan, dock tio minuter senare än tänkt så jag och Emma anlände fem minuter sent.. DÅ inser vi att vår första lektion är inställd och vi börjar inte förens 10-tiden. Kul? Sitter iallafall hemma vid Emma nu och har gjort det ett tag, ska börja röra oss tillbaka om en liten stund! Ha en fin dag!

Arkivbild.


Kvällens träning

Sprang en ny runda idag och la på en kilometer, men det gick hur fint som helst! Körde även lite styrka med bror som coach och tidtagare när jag var hemma igen. Är riktigt nöjd över kvällens insats, tror även att jag hittat mitt nya runda. Den gamla var så tråkig.

3x30 - plankan
2x20 - situps
3x30 - 90 grader
3x10 - rumpövningar


Whithout you i´m nothing

Idag och alla andra gånger jag är med den här tjejen slår det mig, hur lyckligt lottad jag faktiskt är! Att ha världens härligaste tjej som en av mina närmaste vänner. Älskar allt med den tjejen. Det räcker att vara i hennes närhet för att man ska må bra, hon får mig alltid att lé oavsett vad! Jag älskar att jag ibland inte måste säga något, det kan räcka med en blick så vet hon hur jag mår och tvärtom. Hon är en sån som alltid finns där, peppar och stöttar! Kan bara önskar alla hade en vän som dig! ♥


It feels like summer

Jag har haft en förbannat bra dag! Känner att jag börjar hitta tillbaka efter några jobbiga veckor, vilket känns riktigt bra! Vi köpte med oss lite fika och satte oss i park i en närheten, där jag och Maja kunde snacka galet i flera timmar samtidigt som Elli kunnat springa runt helt fritt och leka. Solen påverkar verkligen humöret en hel del, känner mig som en helt ny människa efter timmar ute. Till och med fräknarna börjar titta fram, då är det vår!






Söndag - Lite stressad

Godmorgon, eller kanske god förmiddag? Vaknade upp till ett riktigt sommarväder idag och med det försvann även söndagsångesten! Jag fick ett roligt telefonsamtal strax efter att jag vaknat men förfrågan om barnvakt en stund idag, och svaret blev såklart - jaaa! Så lilltjejen får hänga med mig och Maja lite idag! Tidsoptemist som jag ibland kan vara, har jag nu tjugo minuter på mig att göra mig i ordning! Ha en fin dag, kanske mobilbloggar under dagen!


En bild som summerar kvällen



Ser onekligen osmakligt ut att stå med tre påsar godis som dessutom är choklad alltihop! Så vill mest poängtera att allt inte var mitt. Har för övrigt haft en mycket trevlig kväll, nu kallar sängen! Hörs imorgon igen!


Kvalitétstid

Innan jag drog ut förut hade jag en väldigt trevlig stund med familjen! Vi bestämde oss för att äta ute, så vi gick iväg eller vi syskon cyklade. Regnet hängde i luften och det var riktigt ruggigt, men mysigt. Jag beställde in en nachotallrik och blev sååå mätt.. såg inte ut att ha rört maten när jag var klar! hehe. Men gott var det! Kvalitétstid.♥


 


Ändrade planer

En hockeykväll hemma var det tänkt, men rastlös som jag var drog jag iväg ett sms till en vän! Spontant är bäst. Ska kasta mig på cykeln vilken minut som helst, en kväll ute väntar. Vi hörs senare, trevlig kväll allihop!

Arkivbild.


Lördag - Lite om gårdagen

Har precis kommit ur duschen och ska snart börja rota igenom garderoberna, men jag vill bara sitta kvar, lyssna på musik och njuta en liten stund till innan jag kickar igång dagen. Som jag nämnde igår hade jag en väldigt bra dag, men det säger ju sig själv. Fredagar är alltid bra! Jag fick finbesök av prinsessan mitt emot när jag kom från skolan, så spenderade min eftermiddag tillsammans med henne och även lillebror som vi hämtade hem från dagis. Kvällen blev spontan, grannarna kom in på middag och när hockeyn började tiddade ytterligare ett grannhus in. Jag spenderade dock min kväll ute med vänner istället, vilket inte var helt fel det heller!


Freeedag, grym dag!

Mina ögon flimrar av trötthet, ser fram emot att få sova. Sova ut ordentligt och vakna upp pigg och glad. Nej men har varit så frukansvärt trött hela veckan, somnat sent och varit nära på att slänga klockan i golvet varenda morgon.. Fy. Har för övrigt haft en galet bra dag på alla sätt och vis, har bilder jag ska ta och visa men det får bli morgondagens to do. Kvällen har varit riktigt rolig, kan bjuda på två bilder där ifrån.. puss och godnatt!

Är så trött att allt jag skrivit smälter ihop som en soppa, smsen jag skriver blir så pinsamt dålig stavning i och jag måste snart smälla till mig själv för att hålla mig vaken...zzzZzz.


Dags att drömma sig bort

Imorgon väntas prov och läxförhör, så ni kan väl gissa hur min kväll sett ut? Fast jag hade bättre koll än jag trodde, så det gick ganska fort. Har precis hoppat i mjukisbyxor och en stor tröja och tänkte mysa ner mig med en kopp te framför Gossip girl. Det var ett bra tag sedan sist, men det varit så himla mycket annat på sistone. Så får ta igen allt nu.. Vi hörs imorgon igen! Puss.


Snyggare än snyggast

Torsdagar som annars klassas som den drygaste dagen, har än så länge varit en av de bättre! Fick beskedet om att vi hade en två timmars lång håla och sitter därför hemma vid Emma för tillfället. Börjar inte förens 14-tiden igen. Vädret är på topp med hela 20 grader varmt, så idag blir det att ta tag på allt plugg fortast möjligt för att hinna ut en sväng. Nu väntas lite lunch, hörs senare!

Hittade en mer eller mindre snygg bild på mig och Tua från Tofta, vad tycker ni? haha.


Nytt och fräscht

Ett stort tack till min fina vän Emma som på bara några få minuter lyckades få mig helnöjd och överraskad! Jag slängde iväg en chatt i hopp om att hon skulle orka påbörja en ny design ikväll och fick precis veta att det var både klar och pubilicerad. - Tusen tack!




Tofta 2012

I måndags cyklade vi ut till Tofta, tredje året för dom flesta av oss! Vi stannade till i toftagropen för lunch och några aktiviteter. Vi kom fram till stugan vid 15-tiden och då slängde vi bara in packningen för att sedan bege oss ner till stranden. Det var några som badade i det svinkalla havet, medan den större delen av oss tittade på. Vi körde några stafetter innan vi gav oss tillbaka. Det blev några omgångar kubb, medan andra bakade och vissa bara chillade. Vid 18-tiden hoppade vi på cyklarna igen och drog bort till en pizzeria i närheten, supermysigt. Resten av kvällen och natten var ganska fri, hockey var på tv, kortspelen var framme och musiken spelades högt ute. Vi hade det riktigt bra. Natten erbjöd inte speciellt mycket sömn även om jag tror att jag var en av dom som sov mest.. men vid 05-tiden blev det iallafall tyst i någon timma!

Ett minne som kommer leva kvar länge var när jag, Tua och Saga satt ute på vägen vid 02-tiden och snackade om allt mellan himmel och jord, kollade stjärnorna och bara tog till vara på stunden.












Onsdag,

Vilken dag! Hade livräddning på solberga idag, 14 minuter fick jag göra alla övningar på (fick gå före alla andra) för att sedan springa in i duschen. Var klar med allt på 30 minuter, vilket var ett personligt rekord! Där efter fick jag kasta mig på cykeln för att möta upp klassen vid tingsrätten, där vi fick delta på en rättegång. Jag var helt anfådd när jag väl kom fram, haha. Hemvägen som annars skulle ha tagit 10 minuter tog 40 minuter tack vare den klassiska motvinden... Nu taggas träning! Fuego, taggar för fullt till musiken!

Slänger in en bild från Tofta på mig och Ludde. Resten kommer upp senare ikväll när jag är hemma igen.


Hörs imorgon igen!

Inlägget om Tofta är på gång, det är bara bilderna jag väntar på nu! :) Får se om jag skjuter upp det tills imorgon eller hur det blir. Är trött och behöver nattens sömn för att klara av morgondagen. Har sovit i timmar under eftermiddagen och varit helt utslagen, tog en promenad efter middagen men ska lägga mig snart igen. Vi hörs troligtvis inte mer ikväll, utan säger nog godnatt redan nu! Puss! 

Arkivbild.



Berättar mer senare

Hemma igen efter ett dygn med klassen ute i Tofta! Har precis packat upp min väska för sista gången på ett bra tag, städat rummet och fixat en del annat! Skönt att ha det gjort, nu kan jag sova och ta det lugnt resten av dagen. Vi har haft det super, men tänkte berätta mer sen när jag fått tag på lite bilder. Tills dess bjuder jag på en bild på mig och Maja från någon gång inatt.. Nu ska jag mysa ner mig under täcket framför en film och sova. Sliten tjej idag. Hörs senare!


En bättre kväll

Har haft en bra kväll, man brukar säga att man tog två flugor i en smäll men ikväll utvecklar vi detta till fyra flugor i en smäll!! Först fika med grannarna följt av en löprunda ner till Maja, hämtade min cykel, mötte sedan upp Emma för en sväng in till stan. Där var det dansuppvisning, men det var så sjukt kallt så vi avslutade kvällen inne på Max med en kopp te. Mysigt värre. Väl hemma blev det en snabb dusch, påbörjade mitt packande (som jag egentligen skulle ha börjat med för sju timmar sedan..hehe) och nu ska jag somna till några sköna låtar från dirty dancing. Imorgon väntar övernattning med klassen, kommer bli grymt! Efter att knappt ha varit hemma den senaste tiden känns det nästan lyxigt att få sova i sin egna säng.. Sov gott!



Hemma igen

Kom hem till ön igen vid 15-tiden idag och blev så väl välkomna av pappa och bror på terminalen! Det blev en kort vistelse i huvudstaden den här gången, men det räckte gott och väl! Har hunnit handla tillsammans med Emma inför morgondagen och ska nu börja packa upp och packa en ny väska. Det har blivit en hel del packande och resande hit och dit den senaste veckan, men nu blir det sista gången på ett tag framöver!..puh! Finns inget värre än att packa om ni frågar mig!


Dirty dancing

Har haft en fantastisk kväll! Vi startade med en middag på Vapiano, åt en sjukt god pastarätt. Det följt av Dirty dancing på China teatern. Som jag skrev tidigare hade vi skyhöga förväntningar, men vi blev långt ifrån besvikna! Det var riktigt grymt. Tror inte en endaste person gick där ifrån utan ett leende på läpparna. Det var en otroligt proffsig show på nästan tre timmar! Sista scenen var helt klart det absolut bästa.. man ville bara se mera! Nu är vi tillbaka på vårt hotellrum igen och ska snart sova, imorgon börjar resan hem igen!








Laddade till tusen

Vi har precis kommit fram till hotellet efter en heldag på stan. Har provat minst tio klänningar men hittade tillsist den "rätta". Nu blir det att chilla lite här på rummet, och om en stund blir det att börja göra oss i ordning för middag och kvällens planer! Vi är laddade till tusen och förväntningarna är skyhöga! Vad händer ikväll då? Jo vi ska se musikalen Dirty dancing! Wooop. Hörs senare!


Mot Stockholm, igen!

Godmorgon! Har precis stigit upp och är...något sliten! Jag ska om drygt tjugo minuter röra mig ner mot båten, så ska fixa det sista och sen åker vi! Hann ju vara hemma i tre dagar iallafall, innan det var dags att återvända. Haha. Datorn är med så vi hörs när vi kommit fram till hotellet, puss!

Googlade fram en bild i brist på annat.


Heja Sverige!

En lyckad kväll inne vid grannarna vilket var minst lika trevligt som vanligt! Lite spårade det nog också när jag helt plöstligt satt med en ful Sverige-tröja..haha! Men vi vann, så någon tur kanske den hade med sig? Nej, nu ska jag sova. En tidig morgon väntar och då menar jag verkligen TIDIGT! 06.00 ringer alarmet. Hua. Godnatt fina ni!


Bättre sent än aldrig

Dagarna går och det har snart gått en hel vecka, men jag har fortfarande inte hunnit berätta om min kväll i lördags! Det var en kväll jag sent kommer glömma och som jag mer än gärna skulle vilja uppleva igen! Det bjöds på världens show i nästan två timmar. Det var riktigt mäktigt. Jag och Emma fick biljetter till Pop explosion när jag fyllde år så vår väntan har varit lång, men så värt. Det var fullsatt och stämningen var på topp. Har säkert tre hundra bilder från den kvällen men har inte hunnit (okej, det var en kass anledning..) eller kanske mer inte orkat lägga in allt i datorn. Därför får ni tre bilder som får sammanfatta kvällen. Grymt.







Trevlig kväll

Hello! Hur är det? Här är det bra. Har precis kommit ur duschen och ska nu fixa mig lite fort. Vi är inbjudna till grannarna för att se kvällens match, spännande! Ska försöka hinna fixa ett tidsinställt som kompensation för dagens dåliga uppdatering. Tills vidare får ni en bild från dagen på mig och Maja! Trevlig kväll gott folk!


Torsdag - skola

Sitter i ett klassrum tillsammans med Emma och spelar hög musik, pluggar och har det ganska chill! Det är för övrigt väldigt härligt väder även idag, så har planerat in en runda till affären under vår långa lunch för att köpa glass! Tog en löprunda imorse som gick hur fint som helst, slog mitt egna rekord! Grymt.

Hittade ännu en härlig sommarbild , den här på mig och Emma från sommaren 2010. Tur man har facebook, när det ekar tomt på skolans datorer. :) Ha en fin dag!


Sunset



Kvällen har jag spenderat tillsammans med Emma och bror, vi tog en runda på inlines! Träning ska ge färdighet, inte sant? Konstigt nog kände jag mig bättre första gången än andra, hah. Men det blir säkert bättre med tiden. Nu ska jag bädda ner mig i en varm säng och svara på några sms, sen lär jag somna! Klockan är ställd tidigt imorgon, får se om jag kommer upp eller om jag gör som idag och somnar om en timma. Godnatt! 


Onsdag

Har haft en förbannat bra dag, det härliga vårvädret smittar verkligen av sig på humöret! Det har till och med varit riktigt varmt så vi var några stycken från klassen som satt ute i solen hela lunchen. Cyklade hem i kortarmad tröja vilket måste vara ett av de bättre vårteckena. Har förresten kickat igång nationella i matte nu, sista ämnet vilket innebär att det snart är över! Puh! Hoppas ni haft en härlig dag!


Borta bra men hemma bäst

Det var riktigt skönt att komma hem idag och speciellt när man blev så välkomnad som jag blev! Både syskon och grannbarn kom springandes när bilen rullade in i kvarteret. Bästa energikicken. Innan båten hem idag hann vi med en runda i Haninge köpcenter, vilket blev vårt femte shoppingcenter den här resan! Inte illa! Sitter i skrivande stund och kollar på humorgalan på TV och njuter av att vara hemma, ska snart skölja ur hårinpackningen och sova tror jag. Är riktigt trött och en tidig morgon väntar imorgon. Ska förresten sätta mig och kolla igenom alla bilder från resan imorgon eller något och först därefter kommer dem upp här! Ha det fint sålänge!


Dag4. Last day!

Godmorgon! Idag är vår sista dag här i Stockholm, en härlig långhelg med ett skönt avbrott från den annars så trista vardagen var nödvändigt. Resan hemåt startar i eftermiddag och jag får komma hem till familjen lagom tills middagen! Vad händer tills dess då? Jag tror vi skulle göra några sista ärenden i köpcentret här nedanför och sen är det nog dags att packa ihop våra saker! Vi hörs senare igen, ha en fin dag!

Hittade en bild från en kväll i sommras här på Emmas dator, skulle inte tacka nej till en solbränd kropp igen! Men snart så..



RSS 2.0