Påskharen var tidig i år

 
Jag har precis avklarat mitt sista arbetspasset innan semestern, känns bra! Chefen överraskade med årets första påskägg som var fyllt med både godis och några smakprover på Lindex egna sminkkollektion som släpps nu i dagarna. Spännande! Nu ska jag försöka packa klart det sista för att sedan varva ner med en film. 

Sista fixet

Tisdag och en dag kvar innan vi åker. Har med andra ord en del att fixa med, ska iväg och handla det sista samt förbi banken en snabbis innan jobbet sen. Var i skolan en stund imorse och har precis sovit en kortis med voven, mysigaste stunden på dagen! Sitter nu och äter lite lunch innan jag ska ge mig iväg igen, ha en fin dag! 

Countdown

 Mösspåtagning 54 dagar. ♦ Balen 63 dagar. ♦ Studenten 68 dagar. 
 
Det börjar långsamt gå in för mig nu, JAG ska snart ta studenten. Helt otroligt jäkla sjukt är det när man tänker efter. Jag har liksom längtat efter det här sedan lågstadiet och nu är det snart dags. Måste bli bättre på att ta till vara på den här sista tiden och verkligen försöka njuta, det är bara några få skolveckor kvar nu. Låter så klyschigt men den här tiden kommer aldirg tillbaks, så från och med nu ska jag dansa upp när alarmet ringer och plugga med glädje. ; )
 
 

Sunday

 
Det är söndag kväll och ett skönt lugn har infunnit sig. Jag har fått allt som behövts göra gjort och kan med andra ord mysa ner mig framför kvällens avsnitt av Arne Dahl med gott samvete. Har precis tagit en dusch och tänt massor av ljus på rummet också, superhärligt. Det har varit en oerhört grå och tråkig dag, vädermässigt, så det ska bli skönt o få bädda ner sig i sängen med en godisskål. 

Lördagmorgon

 Jag blev väckt med blöta pussar strax efter nio, av en vovve som ville gå upp! Men vad vore en ledig lördag utan att få ligga kvar en timma extra? Så vi har precis ätit frukost och jag dricker fortfarande på min kopp te. Laddar för en långpromenad i skogen. Förutom det ska jag införbi stan något idag och även börja packa. Måste leta fram mitt pass nu också, bara fyra dagar kvar nu, ihhh. Ha en fin dag!

F r e d a g !

Freeedag, veckans absoluta höjdpunkt! Jag sitter i caffis här i skolan och skriver på en inlämningsuppgift. Ska ännu ha ytterlgare två lektioner och några timmars jobb innan jag kan ta helg. Överväger att handla med mig en påse dumle hem sen och bara ha en skön hemmakväll framför någon bra film. Känns himla lockande faktiskt. ♣

Hängig

Bara timmar från fredag och ledighet. Hur härligt? Jag har varit inne och jobbat några timmar efter skolan idag, likaså imorgon. Fick under de sista två timmarna världens huvudvärk som fortfarande håller i sig, åt middag lite fort när jag kom hem sen somnade jag på rummet. Ska försöka hålla mig vaken ett tag nu, sen blir det alvedon och godnatt! Laddar om för freeedag istället. 

Nedräkning

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker, ska bli så himla härligt med en veckas sol & bad. Längtar så. Ska försöka börja packa nu i dagarna också, problemet är bara att det är så otroligt tråkigt. Men börjar jag i tid så kanske det blir lättare, slipper den där stressen på slutet iallafall. Hur som, nu ska jag njuta av den sista tiden innan vi åker, sen går det så fort ändå.

Färdigpluggat

Alltså oj. Är så mätt att det står ur öronen på mig! Har haft en riktigt trevlig kväll med vännerna, lillebror följde också med. Nu har jag precis gått igenom det sista inför provet imorgon, snälla håll tummarna för att det går bra! Ska kolla av lite saker på datorn och sedan sova. Känns nästan lite ovant att behöva gå upp när klockan ringer imorgonbitti, har som sagt haft fyra dagars ledighet och kunnat ligga kvar i sängen så länge jag vill. ;)

Studiedag

 
Var effektiv och körde intensivplugg hela förmiddagen idag, kändes skönt o få det gjort! Jag och Ios mötte sedan upp lillebror vid hans skola när han slutat och tog en gemensam promenad hem, sen har vi bakat tekakor hela eftermiddagen. Supergoda blev dom! Nu ska jag alldeles strax iväg på smygöppningen för ny Mcdonalds, som öppnar typ 800 m ifrån där jag bor. Kommer bli farligt! ;)

Måndag

Godmorgon, hade tänkt ta sovmorgon idag men riktigt så blev det inte! Får ta det imorgon istället. Behöver hoppa in och jobba i eftermiddag, så får köra igång med dagens plugg redan nu för att hinna med allt innan jag behöver åka iväg. Ska försöka hinna ge Ios en ordentlig promenad också, känns dock inte så lockande med tanke på att det snöar ute.. fryser bara av tanken! Har laddat upp med värmeljus och en stor kopp te, så nu blir det pluuugg. 

Ledigheten fortsätter

 
Ikväll njuter jag både av att få krypa ner i en renbäddad säng, och känslan av att jag fortfarande har två dagars ledighet kvar. Hur lyxigt? Idag har jag suttit och läst på inför mitt kommande juridikprov i måånga timmar, var tvungen att bryta av med en promenad till slut. Vilket resulterade i nästan 8 km och en genomfrusen kropp. Men det var härligt! Nu blir det lite bokläsning innan jag ska sova, med betoning på lite - blir alltid så trött av att läsa! 

Lördag och jobb

Imorse när jag skulle åka iväg till jobbet var bilen täckt av ett tjockt lager snö.. Jahopp, ingen vår ännu med andra ord. Nu är det åtminstone sol men iskallt, snacka om bakslag. Hur som helst har det varit fullt ös på jobbet, kan ha varit det roligaste arbetspasset på länge. Nu är jag hemma och inväntar middagsgäster som kommer om en stund. Hade bara en kvarts lunch idag och den gick till att köpa skor, så jag är hungrig.. hehe. Trevlig kväll!

Snart sommar

 
Gick upp lite tidigare imorse för att hinna med en långpromenad med vovven och en klok frukost. Var sedan i skolan i några timmar för ett möte kring mitt gymnasiearbete och en retoriklektion. Skyndade mig sedan vidare för informationsmöte på jobbet, sommaren närmar sig och det är mycket nytt som händer och skall läras o tas in. Är taggad för ännu en sommar på samma jobb med samma arbetskollegor. Känns jättekul!

Bra dag

 
Startade dagen med långfrukost hemma hos Jasse, följt av premiärglass i solen, föreläsningar och tips för fortsatta studier, jobb och avslutningsvis har jag varit och kollat på granntjejens musikal! Vilken dag. Nu är jag hemma efter tre dagar iväg, har precis tagit en dusch och ska lägga mig och läsa en stund. 

Måndag och jobbig natt

 
Jag känner mig nästan tröttare nu än vad jag gjorde innan jag somnade igårkväll. Har haft en riktigt hemsk natt med magen, men hoppas att lite frukost och vila kan göra susen. Men nu till något roligare, det här är min näst sista skolvecka innan jag flyger mot varmare breddgrader. Hur härligt? Längtar så. 

Helgen är för kort

Tycker som vanligt att helgerna går alldeles för fort, men jag har haft det super! går var hela familjen för ovanlighetens skull iväg tillsammans, gjorde några ärenden på stan, lunchade och hade en skön dag ihop. På kvällen fick vi middagsgäster och körde även årets premiärgrillning. Alltså åh, helt oslagbart gott. Sen gick jag iväg och var barnvakt åt några grannbarn, såg mello och hade lördagsmys. Vi eller åtminstone jag, fick trevligt sällskap av Emma - medan barnen roade sig himla bra på egen hand! Tyckte för övrigt att det var helrätt vinnare i år, Måns kommer lyckas bra i eurovisen! ♣

Söndagsbrunch

Idag har vi haft finbesök av kusin med kille som är på besök från fastlandet, men även moster och hennes man. Vi hade fixat brunch i form av bananpannkakor med sirap och fruktsallad, korv, bacon, ägg, nybakade scones, färskpressad apelsinjuice och smoothie bland annat. Jättegott och väldigt mysigt. Tyvärr dog kameran precis när jag skulle fota hela bordet med allt gott på, så dessa bilder är vad jag hann innan batteriet tog slut. Härlig söndag!
 

Superfredag

 
 
God förmiddag! Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Har redan hunnit med en morgonlektion och satt mig sedan i bibblan och fick en massa skoljobb avklarat. Så nu kan jag ta helg med gott samvete! Ska alldeles strax gå på lunch och försöka hinna med en kort promenad i solen innan mina två sista lektioner. 

Vår i luften

Alltså OJ vad jag njuter av detta härliga väder. Hoppas att det är här för att stanna! 

Onsdag

Var i skolan klockan 8 imorse, det var betydligt enklare att kliva upp när solen lyste upp rummet och termometern visade 10 grader ute! Så himla härligt. Hade juridik, sen åkte jag hem och jobbade effektivt med några arbeten innan jag skulle tillbaka för dagens sista lektion. Eftermiddagen har jag spenderat på ett fik tillsammans med Hanna och Jasse, pratat Egypten och längtat ihop. Om tre veckor åker vi! En bra dag helt enkelt. 

Nytt

 
 
 
Som jag velat fram och tillbaka, har säkert testat den 100 gånger! Jag har ju trots allt en i svart redan, men den här färgen känns betydligt fräschare nu till våren. Så idag slog jag till, jippi! 

Tisdagstur

Jag är ledig idag, hur skönt? Har börjat dagen med en spontanfika med farfar och sitter nu med lite skolarbeten. Ska i eftermiddag ner till UF-mässan där klasskompisarna men också många fler, ställer ut sina UF-företag. Senare ikväll väntas även prisutdelning, för bästa affärsidé, bästa UF-företag, säljare osv. Ska bli kul att se på, speciellt nu när det är så många bekanta. 
 
 

Egen musli

Godmorgon, måndag och ny vecka! Jag älskar måndagsförmiddagarna, börjar ju inte förs efter lunch så har hela morgonen fri till annat. Vaknade nyss och ligger fortfarande kvar med en snarkandes hund brevid, ska alldeles strax fixa en god frukost innan promenad. Gjorde egen musli igårkväll, så ska bli kul o äta det till frulle. Ha en fin dag!

Helgen

 Vilken härlig helg jag haft! Igår var vi bortbjudna på tidig middag hos farmor och farfar, följt av mellomys hos vänner. Idag har vi haft fikagäster som kommit och gott, följt av middag hos kusinerna! Vi har för övrigt haft riktigt vårväder idag, runt 12 grader vamt. Så himla härligt! Har hunnit med både en löprunda, en långpromenad med vovven och lite terrasshäng i solen. Behövligt!

Veckoslut

 
Äntligen fredag, tycker veckorna går segt just nu! Var i skolan i några timmar imorse, hann sedan hem och vila en stund innan jobbet. Nu har jag precis avnjutit en god fredagsmiddag med familjen och tagit en snabb dusch, nu ska jag landa framför tvn och njuta av en lugn fredagkväll!

Minnen

 
 
Dessa tre låtar för med sig massor med härliga minnen. Det var under min skolresa till Tyskland våren -13 som jag började lyssna på dom. Jag får alltid såna flashbacks till då vi satt på bussen, fylls av så mycket glädje. 
 
 
Vi gjorde ett utbyte med tyska studenter, så jag fick bo hos en jättesöt familj och senare under våren tog vi emot tjejen jag bodde hos. Dagtid hängde vi svenskar ihop och gjorde utflykter och kvällstid träffades vi tillsammans med våra tyska studenter och bowlade, grillade och hade det mysigt. Vi var där i mitten på april och hade skön sommarvärme hela veckan.  Jär så glad att jag faktiskt gjorde det här utbytet. Fick se och uppleva så otroligt mycket nytt, en resa jag sent glömmer! 

Middag

 
Idag har vi haft riktigt vårväder, så jag och vovven har hunnit med två promenader i solen. Tänk så mycket lite sol och värme kan göra med humöret. Nu har vi precis ätit middag, jag testade att göra tacofisk för första gången. Jag kände mig nöjd och fick ett godkänt av familjen, alltid kul! 

Reseplanering

Mötte upp Jasse för lunch och reseplanering tidigare idag. Perfekt en grå och regnig dag som denna. Vi kollade flygbiljetter och la en plan för vilken ordning vi ska besöka länderna, känns kul men lite läskigt på samma gång. Efter sommaren drar vi!! 
 


RSS 2.0