Redo för nytt

2014 var det år jag fyllde 18, tog körkort och ÄNTLIGEN fick se Jason Derulo live. Hann med två thailandsresor, en vecka i Danmark med familj och vänner och skaffade världens sötaste hundvalp. Jag har lärt känna så himla mycket nya människor som jag ikväll firar in nya året ihop med.
Kan inget annat säga än att det här har varit MITT år. 

 

Som varje år vid den här tidpunkten så undrar man. Vart tog tiden vägen? Det här har varit ett händelserikt år som varit mitt bästa hittills. Jag har haft så otroligt roligt och fått uppleva så himla mycket kul längs vägen. 2014 är ett år jag alltid kommer vilja minnas!Med bara timmar kvar tills det nya året så känner jag mig taggad och redo för allt nytt! 2015 har varit ett år man sett fram emot länge. Det är äntligen min tur att få ta studenten!! Gott Nytt år allihop!

 


2014

Hittade och tog den här från en annan blogg. Tyckte det var ett kul sätt att se tillbaka på det gångna året. 
 
Beskriv året med tre ord.
Händelserikt, lärorikt & kul. 
 
Bäst köpet?
Hunden! Fast det inte var från min plånbok. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
All of me, Rather be, Thinking out loud, I see fire och Timber. Men självklart såå många fler! 
 
Vem har du umgåtts med mest?
Jasse. 
 
 Vart reste du 2014?
Thailand 2gr, Danmark, Tyskland  och Singapore. 
 
 
Vad var din största tabbe?
Glömde lägga i handbromsen så bilen backade in i grannens staket. Tur ingen skadades! 
 
Vilka ser du som de största händelserna under året? 
Körkort utan tvekan! Och när vi hämtade hem vår Ios som valp. 
 
Har du blivit bättre på något?
Jag har blivit bättre på att känna efter och säga nej när jag inte orkar mer. 
 
Vad var extra dåligt med året? 
Ingenting vad jag kan komma på
 
Vad var extra bra?
 Allt. Jag tycker det här året har varit det bästa hittills. 
 
Vem saknade du?
Sina!
 
Lärde du känna några nya människor?
Jaa, massor!
 
Gjorde du något 2014 som du aldrog gjort förut?
Jag åkte till Thailand för första gången utan familj. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
 Massor.
 
 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Leva lite mer.
 
Tror du 2015 kommer bli lika bra?
JA! Har mycket kul att se fram emot, bland annat studenten! 
 
Vad kommer du sakna från 2014?
Valptiden. Mysigaste tiden. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och fikabesök. 
 
Och så slutligen.. dina planer inför 2015?
En egyptenresa i april, studenten i juni och sen en höst i asien. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Njut och ha kul!! 
 

Hemma igen!

Det blev en kort vistelse på fastlandet den här gången. Men oj så skönt att få komma iväg lite! Kameran har hängt med i väskan hela tiden, men endast fått komma upp två gånger.. Därav lite snålt med bilder! Vi har iallafall haft det jättemysigt och hunnit med otroligt mycket på kort tid. Dom två sista bilderna här ovan är från vårt hotellfönster, härlig utsikt och lagom avstånd till båten! ;) 
 

Spontant är bäst

Det blev en spontan utekväll med tjejerna igårkväll! Precis som rubriken lyder, spontant är bäst och det stämmer verkligen så bra. Hade jäkligt kul. NU ska jag packa ihop mina saker för några dagar på fastlandet, ska bli skönt att få komma iväg med familjen om så bara en kort sväng. 

Mellandagsrean

Idag väntar ett sista arbetspass innan ledighet. Imorgon åker jag och familjen till fastlandet i några dagar, vilket ska bli jätteskönt. Insåg först inte varför klockan ringde, var nära på att stänga av och somna om - när jag insåg att det var pg.a jobb! Nu ska jag sätta fart. 

Christmas day party

 
Igårkväll dansade vi loss på Wisby Strands juldagsfest! Det var galet mycket folk och bra stämmning. Invigde min nya byxdress som jag inte riktigt kunnat bestämma hur vida den är ful eller snygg? Men jag gillade den, skönt att ha en hel outfit i ett. ;) Jag och Jasse kom hem till henne sent och tror jag totalt sov 4 h innan det var dags att röra sig mot jobbet. MEN det gick fint! 

En halvvit jul

Jag hade en fantatisk julafton igår! Hela huset var fullt av släktingar och god mat. När vi satt och skulle dela ut alla julklappar började det SNÖA. Som i en julfilm, jättemysigt! Idag fortsätter julfirandet, vi ska alldeles strax åka hem till moster och ikväll blir det utgång. Vi hörs!

Tillbakablick

För ett år sedan firade jag jul & nyår på stranden i Thailand. Älskar det stället, men i år ser jag fram emot en riktig svensk jul med hela släkten och allt vad det innebär. Nu ska jag bädda ner mig i sängen efter en lång dag, godnatt  och GOD JUL!!

En dag kvar

Godmorgon, en dag kvar till julafton! Är ni laddade? I söndags kväll fick granen komma in och genast höjdes julstämningen något enormt. Otroligt mysigt. Nu ska jag göra mig i ordning och smyga iväg på jobb, idag väntas ett tolvtimmars-pass. Spännande! 

Söndagslat

 
Igårkväll firade vi Jasse som äntligen fyllde 18! Idag skulle jag ha jobbat 12-16, men hade en söt arbetskollega som erbjöd sig att ta passet! Bara att tacka och ta emot. Så jag kan ha haft den segaste söndagen på läänge, bara degat och njutit av att vara helt ledig från allt. Så behövligt. 

Överraskningsfest

Igårkväll hade vi överraskningsfest för Johan som fyllde 18! Jättebra uppstyrt. Tror vi alla hade en himla rolig kväll! Jag var tråkig och drog hem när de andra gick mot stan, men kände mig inte helt pigg och behöver krafterna de kommande dagarna.

Leedighet

 
Skolan har tagit ALL min tid och energi de senaste veckorna. Så nu när den allra sista inlämningen är inskickad känner jag bara... wow. I did it! Nu har jag jullov och det kunde inte ha kommit mer lägligt. Ska fira in det med att julklappshandla lite med syskonen, sista chansen för mig idag och imorgon, sen jobbar jag alla dagar fram till jul. 
 
 
 

Julbak

 
Nu är allt julgodis klart, för idag var det nämligen dags för det årliga julbaket hos farmor och farfar! Julmusik, glögg och pepparkakor med mögelost, mums. Lillebror kämpade på med pepparkakorna medan jag och farfmor gjorde knäck, mandlar och cornflakeskakor. Det här är något vi gjort i alla år, så länge jag kan minnas, älskar det. 

Tidig morgon

 
Godmorgon! Har precis vaknat efter att ha sovit i åtta timmar, så känner mig för en gångs skull utvilad. Härlig känsla. Nu ska jag se de två avsnitten av julkalendern som jag missat, sen väntar några timmars jobb! Så himla klass på att ta bilder just nu, så får bli en arkivbild tills vidare. Trevlig lördag!
 
 

Fredag 12/12

Nu var det himla länge sedan det blev ett ordentligt inlägg. Såhär har iallafall min dag sett ut. Startade med att ta en promenad i innerstaden, åt julfrukost och hade julklappsbyte på jobbet innan jag sprang vidare till skolan och möttes av en iställd lektion.. Min vanliga tur! Eftermiddagen har bestått av luciafirande på mammas jobb och fika hemma hos Johanna. Nu har jag och syskonen precis ätit tacos tillsammans och jag ska iväg och träffa Jasse en stund. Känner jag mig rätt lär jag somna tidigt ikväll! :)

Otur mitt i all kaos

 
Mysfaktorn är på topp här hemma! Tänk att det bara är 13 dagar kvar till julafton, längtar så. Idag hände något som nästan fick mig att bryta ihop.. Inlämningen jag skrivit på i flera veckor har av misstag blivit raderad. Och den skall in under morgondagens lektion! Så det var bara att börja skirva igen, haha.. 
 

Vill ha

Jag säger ja tack till sol och värme! Om nu snön inte tänker komma. 

Sista nu

 
En uppsats, tre prov och två inlämningar är vad som kvarstår innan lov och ledighet! Två skolveckor går förhoppningsvis fort. Jag är helt slut, men får försöka leta fram den sista energin! Nu ska jag krypa ner brevid vovven och spela lite Cooking Fever innan jag somnar. ;)

Idolfinal

 
 
Ändrade planer, familjen tog vardagsrummet så jag åker hem till Jasse och ser idolfinalen! Har längtat hela hösten efter den här kvällen. Jag hade trott och hoppats på Lisa och Josefine i final sedan kvalveckan. Så gissa min besvikelse när favoriten fick lämna förra veckan? Ikväll hejar jag med andra ord på Lisa!

Freeeedag

Fredag och bara timmar ifrån helg och… ledighet! Det här blir min enda lediga helg på hela December. Ska se till att vila och ladda ny energi. Det är vad jag behöver mest just nu! Ikväll blir det soffläge och Idolfinal, men först en eftermiddag med jobb! Vi hörs. 
 

Fikamys

 
 
Idag fick jag världens ryck och städade av hela huset! Skönt nu innanhelg. Sen åkte jag hem till Johanna för en mysig julfika bestående av lussebullar, glögg och julmust. Gäller att njuta till fullo nu! Älskar förresten att Mix megapol börjat spela julmusik hela dagarna. Det gör mig lycklig i all denna stress! 

Hello December

Idag startar äntligen årets absolut mysigaste månad! Nu är det bara snön som saknas för att mysfaktorn skall vara på topp. Vilket jag tror och hoppas är nu i dagarna. Skall ta tag och städa rummet, bädda rent för att sedan krypa ner och se första avsnittet av julkalendern. Det växer man aldrig ifrån va?
 


RSS 2.0