16 år

 
Idag fyller min fina lillebror 16 år, han är inte så liten längre. Vi väckte honom med sång och presenter tidigt imorse och har nu ikväll haft släkten här för firande. ♥

Kvällsmys

 
Såhär spenderar jag min kväll. Har pluggat i flera timmar och tagit en lång promenad med hunden, så det här var verkligen såå skönt att bara få släppa allt nu. Sitter och lyssnar på en podcast och tar det lugnt. Ska gå och lägga mig snart och satsa på att vara ordentligt utvilad imorgon. 

Dagens tidning

 
Wow, vilken dag! Ligger helt död i sängen och tar det lugnt i en liten stund. Det har varit fullt ös på jobbet, mamma  var min hjälte när hon kom sprngandes med mcdonalds mat på min jättekorta rast. Slutade 15 och då satt familjen startklara i bilen utanför redo för släktkalas. Nu ska jag göra mig klar för kvällen, det väntas utgång! Inte jättetaggad, men det blir nog bra! 

Lördagmorgon

 
Godmorgon! Jag håller på och förbereder mig inför jobb om en timma. Ska faktiskt bli kul att jobba lördag, tror det kan bli mycket folk idag. Min fredagkväll blev inte precis som jag tänkt mig, men den blev inte sämre för det. Jag hade planerat in en hemmakväll, med chipsskålen framför Idol. Det blev istället en kväll med vännerna, jag tog en nykter kväll och åkte hem när de drog ut. Kändes SÅ bra idag när man vaknade. 

Helg

 
Freeedag hörrni! Och jag har ett ofantligt sug efter tacos?? Sitter och googlar bilder och blir ännu hungrigare. Hoppas på det till middag. Jag sitter iallafall i skrivande stund med juridikboken uppslagen brevid mig, har prov om en vecka och tänkte för en gångs skull starta i tid. Har snart gått igenom alla begrepp så har kommit en bit på vägen iallafall. Ska snart lägga bort alla böcker och kicka igång helgen med en runda på stan med mamma. 

Regnig torsdag

 Det blev en mysig fika på stan efter skolan idag. Vi satt länge och bara pratade, vilket var behövligt. Nu laddas det om för träning. 

Naglar

 
Igår var det dags för återbesök hos Emma! Några naglar hade hunnit ramla av och de andra börjat se småfula ut. Så det var behövligt med andra ord. Den här gången fick det bli blåa helfärgade, svårt att fånga rätt färg på bild. Men är himla nöjd iallafall, som alltid.

Tisdag

 
Idag efter skolan åkte jag och vovven ut till farmor&farfar, hjälpte farmor med hennes nya telefon och blev ordentligt ompysslad. Som alltid där. Därefter har jag varit och extraknäckat lite och kom hem nu rätt nyligen. Trött, hungrig och frusen. Så efter att jag ätit tog jag en snabb dusch och har nu bäddat ner mig i sängen. Lär somna tidigt ikväll - kan vara rätt skönt!

Höstväder

God kväll! Här blåser det storm och man riktigt hör hur regnet slår mot fönstret. Så här hemma har vi tänt kaminen och massa värmeljus för att maxa mysfaktorn och skall alldeles strax hugga in på mammas äppelpaj. Hur mysigt?  Älskar alla dessa härliga höstkvällar.

Rent och fräscht

 
Så var det söndag igen! Den här helgen har varit otroligt lugn, men trots det sprungit iväg alldeles för fort. Känns faktiskt bra att bara ha tagit det lugnt. Jag har nu ikväll städat rummet och bäddat rent med nya påslakan, så gissa om jag längtar efter att få krypa ner där? Men först lite tvmys med familjen. 

Kräftor

Igårkväll hade vi vänner över på middag. Jag fick äta både med barnen (som åt kött och pommes) och kräftor med de vuxna. Himla gott både och. Mamma och jag hade hunnit renovera hela allrummet under dagen, så var helt slut. Det var med andra ord skönt med en lugn kväll hemma. 
 
 

18årsfest

Här är några bilder från Majas 18årsfest som jag inte hunnit visa. 

Snart där

Idag drömmer jag mig bort lite extra. Nu är det inte längre jättelänge kvar tills vi lämnar sverige. Lite mer än en månad och på den tiden hoppas jag vi hinner få lite kyla här hemma så det blir extra skönt att lämna. Längtar något enormt.

Favorit

 
 
 
Har haft en himla bra dag. Hann med både lunch och en snabbrunda på stan innan jobbet. Jag tog in en chevre och hasselnötstoast, en klar favorit! Skulle kunna leva på det. 
 

Ledig torsdag

Godmorgon! Sitter nyducshad framför tvn med lite frukost. Är ledig från skolan idag men skall in och jobba några timmar istället! Vid 12-tiden skall jag in till stan och luncha med Jasse innan jag börjar. Men först ska jag och vovven ut och promenera lite. 

121220

Den här bilden togs den 20 december 2012! Det känns som igår samtidigt som att det lika väl kunde ha varit i ett annat liv. Har hänt så sjukt mycket sedan dess. Men trots det kommer den kvällen alltid att minnas med ett stort léende på läpparna. ♥

Bra dag

Vi har varit uppe på hällarna med geografigruppen idag, hade frågesport i den ofattbara värmen. Det var liksom kallt när man gick till skolan imorse, men helt plötsligt var det över 20 grader varmt. Hello septembervärmen! Hann hem och sova en snabbis på 20 minuter, innan vi fixade hämtmat och jag drog bort till fotbollen, sista matchen och vi förlorade med 7-0, insåg där och då hur mycket jag kommer sakna "mina" ungar. Därefter väntade studentmöte med klassen. Alltså OJ, jag blir verkligen helt till mig såfort studenten kommer på tal. Det här är liksom på riktigt nu!! Galet.  Nu varvar jag ner med popcorn framför Idol. 

Helgen

 
Familjen har varit bortresta hela helgen medan jag och hunden blev kvar hemma. Trots det har vi aldrig varit ensamma, utan haft vänner som kommit och gått hela tiden. Igår var vi ute på landet och promenerade längs havet tillsammans med Maja. Annars har det blivit mycket vila, filmtittande och mys med vänner. Ikväll sitter vi bänkade framför valvakan tillsammans med två klasskompisar. 

Favoriter

Har ni sett den här? Herre guuud, SÅ BRA. Den här låten har varit min favorit sedan i våras när den släpptes och den blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. En annan favorit just nu är Thinking out loud med Ed Sheeran. Dom två låtarna går på repeat här hemma, i bilen, i hörlurarna - ja jämt! Klicka på bilden för att komma till klippet. 

Vi har makten

Jag hoppas att alla ni som får rösta tar och gör det! Allas röst är viktig och det är vi som avgör hur vårat land kommer att styras de kommande 4 åren. Jag var och röstade igår, mitt första riksdagsval! Är ni fortfarande osäkra? Se det här klippet där Marcus Oscarsson pratar om vart alla partier står någonstans. 
 

Dagens tidning

 
 
Imorse fick jag höra att vi från jobbet var med i tidningen, och mycket riktigt. Bilden är ifrån våran after work för kunderna förra veckan. Visst är vi snygga i våra matchande outfits? 
 

Tidig morgon

 
Godmorgon! Gick upp i vanlig tid trots att jag hade kunnat sovit lite längre, men nu har jag hunnit med en promenad med vovven och frukost framför tvn. Helt okej start ändå. Ska till doktorn om en stund och sedan till skolan för information inför gymnasiearbetet och en retoriklektion. Sen blir det jobb hela eftermiddagen. 

Och så kom hösten...

 
..helt plötsligt, kylan kom väldigt fort! För mig är hösten efterlängtad, jag blir glad av att få tända massa värmeljus över allt, dricka te och sitta uppkurad i soffan under en filt om kvällarna. Det här är en otroligt mysig årstid!  Längtar tills bladen börjar gulna och falla till marken. Nu ska jag iväg och peppa mitt fotbollslag till vinst. 
 
 
 
 

Road trip

I eftermiddags tog vi en road trip ut till fårö. Vi fikade och åkte runt och kollade lite, jättemysigt. Kom hem lagom till middagen och somnade sedan till på soffan en stund. Nu ska jag försöka få lite skolarbeten klara samtidigt som jag kollar på Idol. Hejar såklart på gotlänningar som är med! 

Solstråle

Det är sjukt hur fort det här året har gått. Minns fortfarande när jag satt med henne endast ett dygn gammal i famnen. Nu går hon runt själv och är världens sötaste, gladaste och härligaste ettåring. ♥
 

Sista lektionen

 
Sitter på sista lektionen nu och ska så fort den är slut iväg till jobbet. Med min vanliga tur har det precis börjat regna och jag ska för en gångs skull gå här ifrån. Håller tummarna för att det hinner sluta! Ikväll väntar 1-årskalas för lilltjejen mitt emot, myyysigt. 

Höstvärme

Det är den 7 september och vi har fortfarande över 20 grader dagtid! Hur härligt?´Jag och Ios passade på att åka ut till farmor och farfar på sommarstället. Har kunnat bära klänning och det måste ändå vara rekord för den här tiden. När vi kom in till stan igen mötte jag upp några vänner från igår, åt pizza och pratade igenom gårkvällen. Haft en rätt bra söndag med andra ord! 

Festande

Igårkväll var jag bjuden på både 18 och 20årsfest. Typiskt att det skulle krocka. Så min tanke var att jag skulle börja på 20årsfesten och sedan dra vidare till de andra.  Men jag blev kvar på första stoppet hela kvällen. Var hemma i en bra tid så jag är faktiskt pigg idag! Skönt. 

Yeeeeh

 
Det är freeedag! Tycker veckorna går så ofantligt fort just nu, hinner knappt blinka så är det helg igen. Ligger hemma i soffan ikväll, ska se film och bara mysa. En bättre fredagskväll helt enklet!

Lyckat

 
 
Vilken kväll vi fick! Jättemycket folk från början till slut, jättekul! Vi har haft modevisning och presenterat höstens nyheter, mingel med cider och snittar, toppat med bra erbjudanden. Blir inte så mycket bättre än så. Kom inte hem förs närmare 20-tiden så det var minst sagt skönt att få krypa upp i soffan, med en kopp te, datorn och myskläder framför Big brother. Lär somna tidigt ikväll!

Gårkvällen

 
Gårkvällen blev väl inte riktigt som tänkt.. Vi hade filmkväll med vännerna, men mitt huvud pallade inte så jag gick faktiskt och la mig! Missade med andra ord vår filmkväll.. Det positiva är dock att jag idag är ordentligt utvilad. Ska till skolan i några timmar sen väntar jobb till sent ikväll. Vi kommer ha after work för våra kunder ikväll, så kommer vara fullt ös! Men jättekul såklart.  Mer än så avslöjar jag inte nu! ;) 
 

Onsdagsmorgon

Ska alldeles strax påbörja min andra och näst sista lektion för dagen. Mitt schema det här året är verkligen hur bra som helst! Vi ska på lunchen iväg och prova mössor inför studenten, något man suktat efter varje år när treorna drar iväg. Nu är det vår tur! Efter skolan väntar jobb följt av filmkväll med vänner. Det här blir en bra dag!

Tjejkväll 30/8

 
I lördags kväll bjöd Felicia in till tjejkväll med dresscode pyjamas. Hon hade gjort så himla fint, med mat i mängder som en buffé. Goda efterrätter blev det med,  som var to die for.  Vi lekte lekar och hade det allmänt trevligt. Bra initiativ, sånt behövs oftare. 

MacBook Air

Om jag är lycklig? JA. 


RSS 2.0