En dag kvar

En dag kvar tills vi lämnar ön och rör oss mot Thailand! Har med andra ord en hel del som skall hinnas med, behöver införskaffa det sista och sen packa färdigt. Aalltid i sista stund - hatar att packa. Behöver utöver det förbereda mig inför ett viktigt prov jag har imorgonbitti. Kom precis in efter en långpromenad med mamma och vovven och skall alldeles strax in till stan för en fikadejt med Lollo. Sen lägger jag all tid på att förbereda mig inför morgondagen. Ihhh, snart åker vi. G A L E T. 
 
 

Fredag

Fortfarande jätteförkyld. Nässpray är min räddning. Var inne och jobbade idag, mycket att hålla koll på och fullt ös från början till slut. Skitkul! Men det var underbart att få landa hemma, äta tacos med familjen och se idol. 

Tre favoriter

Fick rycka in som barnvakt för mina gulliga grannbarn idag. Vi tog en härlig höstpromenad med hunden och att lyckas få ett bra foto där alla tre kollar framåt var... svårt. Men måste ändå säga att jag älskar detta foto. 
 
 
 

Höstförkylning

Jag har blivit dunderförkyld över natten. Så nu bunkrar jag upp med en ordentlig frukost, te och alvedon för att sedan beta av lite plugg. Ska in till stan med Jennifer senare för att införskaffa lite nödvändigheter inför resan. Sen blir det hem och kurera sig igen! 
 
 

Ny vecka

 
 
Godmorgon! Jag har haft tre otroligt lugna dagar, så jag känner mig ordentligt utvilad och redo för en ny vecka! Idag ska jag jobba från lunch till stängning, sen blir det plugg hela kvällen. Har satt upp mig på två arbetspass den här veckan, rätt lagom med tanke på allt annat som skall hinnas med! Nu ska jag kliva upp och fixa något att äta. 

Oktobermorgon och höstlov

Så var det höstlov? Kan knappt förstå det, tycker allt har gått så fort sedan vi började i augusti. Jag har lovat mig själv att få en pluggfri helg, men nästa vecka kommer jag behöva sitta mycket med skolarbeten! Har två stora prov direkt efter lovet och utöver det tänkte jag läsa på så jag ligger på plus i alla ämnen inför resan. 

Dreamer

 
 
Sitter på lektionen och drömmer mig bort. Två dagar kvar till ledighet. 15 dagar till jag lämnar Sverige. Taggad till tusen men samtidigt otroligt stressad över allt som skall hinnas med innan. Men det kommer det vara värt, hundra gånger om. 
 

Måndag

Min dag? Var i skolan vid 8 imorse, höll mitt retoriktal och åkte sedan hem och sov igen. Tog en långpromenad med Ios i skogen innan min sista lektion i skolan. Hade sedan för ovanlighetens skull 30 minuter mellan skola och jobb, så hann äta lite och ladda upp med ny energi innan mitt superkorta pass mellan 16-18.10. Nu kom jag precis in efter kvällspromenaden och ska bara ta det lugnt resterande tid. I skrivande stund sitter jag framför kaminen och värmer mig.  H ä r l i g t ! 

Here we go

Ingen söndagsångest här inte. Har varit iväg med jobbet på Afternoon tea i Djupvik hela eftermiddagen och nu ikväll varit och sett One Directions nya film på bio. Sen var det dags för alla söndagsrutiner, långdusch med hårinpackning, plocka lite på rummet och tända ljus för att höja mysfaktorn för plugget. En vecka kvar till höstlov, det klarar jag! 

Nostalgi

Inflyttningsfest hos Linus igårkväll, och även om jag mår bra så är jag trött! Har sovit några timmar nu på eftermiddagen, så nu är jag på banan igen. Tog en långpromenad med vovven, gick en "ny" runda och insåg hur mycket barndomsminnen jag har här uppe! Hörde på förra höstens spellista och blev ännu mer nostalgisk. Nu har jag precis ätit en god middag med familjen och ska försöka njuta av en lugn kväll. 

Bio

Igårkväll tog jag, Jasse och Jennifer en spontanbio. Vi såg filmen The Maze Runner, jag var skeptisk innan men den var faktiskt bra! Jäkligt bra till och med. Nu sitter jag och försöker memorera mitt retoriktal jag skall hålla om mindre än en timma.. Varför är man alltid i sista sekund? Skönt att få det gjort iallafall och kunna lägga fokus på något annat. Ha en fin dag! 

Onsdagsmorgon

 
Godmorgon! Redan onsdag vilket innebär att halva veckan är avklarad. Här laddar vi upp med en ordentlig frukost, ska se en film och bara ta det lugnt. 
 

Ändrade planer

 
Jag har precis fixat en kopp te, tänt lite ljus och satt mig till rätta i soffan. Hade tänkt ta tag i lite plugg, men ångrade mig precis. Jag behöver en pluggfri helg. Sätter därför igång en film istället, känns bra mycket bättre.

Lördagsmorgon

Godmorgon! Tidig lördagmorgon och jag är redan vaken. Om en timma väntar fotbollsavslutning med laget, sen kilar jag direkt vidare för jobb! Hade en mysig hemmakväll med granntjejerna igårkväll, såg idol och hade det bra. Härligt! 

Rosa månad

 
 
Jag tror att det är det 12e året som Lindex engagerar sig i kampen mot bröstcacer! Tycker det är värt att uppmärksamma, förra året kunde vi tillsammans skänka 6,7 miljoner kronor!! Förutom det rosa bandet så säljer varje butik årets armband i samband med cancerfonden! Jag är helt kär i mitt, enkelt, snyggt och pengarna går till något väldigt bra. Blir ditt för 100kr - så värt! Näst på tur är Paul Gaultier som designat en specialkollektion för kampanjen, där 10% går till detta! Släpps den 8 oktober, så in och köp! 
 
 
 
 
 
 
 

Spakväll

Igårkväll hade jag och Jasse en jättemysig kväll uppe på 13;e våningen, med utsikt över ett upplyst Visby. Vi bunkrade upp med frukt och choklad, och satt länge och bara pratade. Skönt med ett break från allt plugg ett tag, så behövligt. Idag tog vi sovmorgon och vaknade med beskedet att vår enda lektion var inställd, så jag är ledig fram tills jag ska jobba vid 14! Skönt.
 

Hösten är fin

Helt sjukt vad fort det går nu. Tycker måndag,tisdag går rätt segt varje vecka, men sen hinner man knappt blinka innan det är söndag igen. Nu börjar hösten ta plats, det blir kallare för varje dag och kvällarna blir allt mörkare. Jag älskar den här årstiden, älskar att se bladen gulna och falla av, få tända värmeljus i mängder, krypa upp under en filt till en bra film eller bara lyssna på bra musik. 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0