Bilder jag glömt att visa er!


Lördag

Godmorgon!

Blev aldrig nåt mer inlägg igår, som jag trodde att de skulle. Mamma,pappa och jag for iallafall in till stan en snabbis. Åt lunch och gick i lite affärer. Hämtade sen upp Samuel och August och åkte ut till Lickershamn. Vi var dit bjudna på middag tillsammans med 25 st andra typ. Vi var iallfall rätt många, fick lite smått panik när jag insåg att alla var min släkt ;oo. Hahah. Kvällen slöt med att jag gick på en promenad med Rozika, Stoffe och Neyo. Familjen hämtade sen mig på Restaurangen nere vid hamnen, där vi satt. Hade trevligt, så tack för en trevlig kväll! (:

Åkte sen tillbaka hit där vi somnade till en film allihop. August sov tillsammans med mig, så han både väckte och drog upp mig nu på morgonen.. cute..!

Vi hörs snart igen.


Omgjorda bilder!









Blandat inlägg!

Hej igen!

Har nu gjort mig i ordning, valt outfit,packat upp, bäddat sängen och allt dedär som varje morgon skall göras.
You name it! Så fick en ledig stund, så lånar pappas data lite snabbt.

Flyttar hem på Söndag och då får jag tillgång till min dator igen. Så då skall de bli bilder från hela sommaren, samt allt jag shoppat i Stockholm. Så ni får vänta lite till, innan de kommer . Tills dess får de bli bilder som finns på den här datan.

Har även funderat på att kanske starta en frågestund? Brukar ju ha en varje månad och sist jag hade en , var i början av Juni! Så vad tycker ni? Skall vi köra på en frågestund, när jag kommer hem?


Vi hörs senare igen!


Dagens planer

Dagens planer är att ta de lungt och va med familjen nu på dagen. Till kvällen/eftermiddagen skall vi ut på middag till Lickershamn, tillsammans med massa andra. Pappa har dock lovat att vi inte skall stanna där för länge..

Jag har även en hel del att packa upp, som för tillfället bara står lite överallt. Så skall nog passa på nu innan mamma och pappa kommer tillbaka! (:


Gotland! ;dd

Godmorgon!

Resan hem igår gick riktigt bra, dom tråkiga båttimmarna sprang snabbt förbi. Emma och jag satt och skojja lite med några killar. Som vi trodde var betydligt mindre, men som tydligen var lika gamla som oss. Hahah. De som egentligen tog tid och var långtråkigt, var när vi skulle åka av båten.. Fy vad långtråkigt de var, + jag som var påväg att somna. höhö.



Mötte sen upp mamma och lasta in all min packning i våran bil. Satt och snackade med mamma och pappa i en timma tror jag, så klockan hann bli 2 innan jag somna.

Vaknade för en stund sen och blev helt överfallen av min lillebror, vad jag saknat honom!!

Vi hörs snart igen! (:


Älskar den här bilden! (:

De här är nog världens snyggaste bild, genom tiderna!




Handling:
Vi alla 3 stod uppställda för att få en fin bild. Men både jag och Emma trodde bilden var tagen, och skulle tävla om vem som kom fram till kameran först! Så våra miner är helt oslagbara. Hahaha! Love it!


Hemfärd!

Då var man påväg hem igen då. Sitter i bilkö i Nynäshamn just nu och väntar på att få köra på båten.
Det har ju regnat i stort sätt hela dagen, så vi har inte gjort så speciellt mycket. Var på någon Restaurang innan vi åkte mot båten. Åt kött och potatisgratäng m. bea sås. Jätte gott faktiskt!

Måste påpeka att de känns som halva stockholm är med i min packning hem. Min väska är så full den kan bli, + att jag fått packa i påsar.. Kanske dags att hyra släpvagn? Hahaha! (:

Vi hörs senare, eller imorgon!

Puss


3 bilder från igår!








Kolla mitt ansiktsuttryck! (:


Regn

Hej Hej! :)

Vi har vart på stan en stund, fick med mig de lilla sista som skulle shoppas. De har småregnat hela dagen, men har ändå varit behagligt att vara ute. Numera vräker de ner här utanför, så vi sitter i soffan och ser på någon film? och äter glass. (: Har ont i magen och känner mig hängig.. hoppas de bara är vädret som är felet.

Vi hörs snart igen! :)


Sista dagen!

Godmorgon på er! Som sagt så är de här sista dagen här i stockholm idag. Både tråkigt och skönt. Vad vi skall göra idag vet jag inte ännu. Går kvällen var hur bra som helst. Vi åkte de som vi kallar dom värre karusellerna ;) Haha. Vi åkte hem då de stängde och hade då ännu inte ätit mat.. Så vi åt vid kvart i 12 :)Haha. Vi hörs senare.

Grönalund!



Nu blir de Grönalund! Vågar jag åka allt jag vill? Vågar jag åka frittfall?
De återstår att se, vi hörs! :)


min dag, hittills

Hej Hej , igen!

Har vart i Skärholms Centrum idag. Fick med mig några påsar hem idag med. Börjar känna mig färdig med shopping nu, har en sak till som skall in handlas. Men det får fixas imorgon. Vi åt även en god lunch där, som bestod av Kyckling sallad för mig och Emma. Åkte sen tillbaka hit efter några timmar där. Vi har nu fikat lite, jag och Emma har även vart nere i köpcentret här nedanför några gånger och bytt och köpt nytt.

Sitter just nu och skall ta en frukt, haha. Skall börja göra mig i ordning, vi skall kila vidare om en halvtimma till bussen.

Vi hörs senare ikväll!


Lite uppdatering

Hej igen!

Passar på att skriva ett till inlägg, medans Emma är i duschen. Vi har just ätit frukost och skall nu börja göra oss i ordning. Som de verkar just nu blir de shopping i Skärgårdens centrum nu på dagen och Gröna Lund ikväll. Så de blir nog bra de.

Skall kolla facebook lite snabbt nu, sen blir de att göra mig klar. Vi hörs ikväll eller imorgon! :)


Finnhamn!

Godmorgon!

Orkade som sagt inte skriva något inlägg igår, fick bli ett mobilinlägg istället. Men vi hade en jätte bra dag.
Vi gick upp vid 7, så vi var ganska trötta när " resan " sen började. Iallfall jag. Vi åkte en skärgårdstur ut till Ön som vi skulle vara på över dagen. Båtresan dit gick väl på ca 3 timmar, kändes som åratal.. När vi sen kom fram blev de lunch, och bad i Paradisviken. Innan vi sen åkte tillbaka in till Stockholm igen. De var en mycket större båt men resan gick på nästan 4 timmar, men vi hade mycket roligare på resan hem än dit. Haha!

När vi väl kom tillbaka hit där vi bor, så gjorde vi oss i ordning och skulle ut och äta. Men hitta igen bra resturang i närheten så vi gick förbi affären och handla med oss lite hem istället. De blev varma mackor på balkongen vid halv 11! Haha, helt sjukt att klockan var så mycket.

Somnade sen gott lite efter 12. Så vi hade en bra dag, kan lägga till att Ön vi var på var riktigt fin! ;)


Vi klädde på oss varma mjukiskläder..


Innan vi bytte om till lite svalare kläder! (:

Vi hörs senare idag, Puss


Hej bloggen! Har haft en jätte bra dag ida...

Hej bloggen! Har haft en jätte bra dag idag. Orkar dock inte skriva något klokt inlägg nu. Så vi hörs imorgon:) godnatt.


Ny design, och första dagen i Stholm.

Hej på er!

Den här dagen har varit hur lång som helst. Alarmet var ställt på halv 3, då mamma sjussa mig till Emma och hennes familj. Båten var lite försenad, men drygt 30 minuter skulle jag tro. Vi somnade och sov hela båt resan + att jag sov en del av bilresan in till Stockholm. När vi väl kom fram var klockan inte mer än 8, så vi gick och köpte frukost. Åkte sen iväg till Ullriksdags trädgård, och kollade på en massa blommor och tillbehör. Sen blev de ett stopp vid Fjärillshuset och fikade. Tog in en morotskaka och varm choklad m. grädde! gott :) Sen åkte vi till Kista Galleria och shoppade lite. Kommer att visa bilder på allt som köpes här i Stockholm när jag kommer hem till huset igen. Nu ikväll har vi ätit en god middag och vart ute på en lång promenad vid Strandgatan. Rätt trevligt faktiskt!

Vi har just bäddat ordning sängarna och skall gå och sova. Blir upp tidigt imorgon också, för att åka ut till någon Ö! Men mer om det imorgon.


Så svar på en fråga, Ja vi var i Kista Galleria idag!

Vi hörs imorgon , och då kanske vi har lagt in bilder i datan.

Puss och Godnatt!


Det är nu resan börjar! Kan tänka mig a...

Det är nu resan börjar! Kan tänka mig att många av er inte ens har somnat ännu.. Men själv har man sovit i 3 och en halv timme redan. Sitter nu i bilen påväg till båten och skall möta upp Emma nu. Vi hörs senare, kram :)


Jag gjorde de igen!

Ni som läst min blogg sen tidigare, vet att jag älskar att spara på saker och ting jag skall göra.
Inget undantag den här gången.. Jag skall nämligen åka iväg tillsammans med Emma och hennes föräldrar nu inatt, till Stockholm. Allt kommer bli så roligt, de enda som tar i är resans start.. Båten går vid halv 4 i natt, men de är de väl värt antar jag! Skall försöka sova hela båtresan , så man kanske blir någolunda pigg.
Vad som skall göras dom här dagarna, får ni läsa här på bloggen.

Vi hörs imorgon! Puss på er.


Har just packat klart..

Men vart skall jag åka??!


Hungrig!

Sen jag skrev sist har jag sett film, som för övrigt var säämst. Följde även med mamma och pappa in till stan igen och bl.a handlade, visade våra nya hyresgäster vårt hus och så. Sen åkte vi tillbaka ut hit, sitter just nu inne vid mina kusiner och väntar på mat. Chattar lite med Emma också. Börjar bli grymt hungrig, men de kanske är förståkigt eftersom klockan är över 8 ;oo inte normalt.

Vi hörs snart igen! :)


Hahaha!


Stan

Tjenare!

Har vart iväg med familjen ett tag. Var hemma i huset och vinkade av våra hyresgäster och jag hämtade lite saker i huset. Medan August var på kalas, drog resten av familjen och åt lunch på något mysigt ställe. Jag åt pankakor m. sylt ocg grädde. Gott! :) Kom precis tillbaka hit till husvagnen och skall nu se en film. Vi hörs senare! ;:)


Xoxo


lite uppdate.

Hej igen!

Har precis duschat och gjort en inpackning, så känner mig fräsch nu! (:

Skall börja fixa kläder, och om en timma blir de stan. Har inte så mycket annat att skriva om nu, så vi hörsväl om en stund igen! ;dd


Puss


Söndag!

Godmorgon känns lite väl sent att säga nu, så vi kör på God middag istället!

Hela familjen fick en skön sovmorgon idag, men tror dock jag vakna först. Så har väl kommit upp nu rätt nyligen och har just ätit frukost. Verkar som vi slipper regnet idag, vilket känns skönt. Börjar känna mig trött på att hela tiden behöva sitta inne och trycka. Fast de är ju ganska mysigt när man sitter inne och ser på någon film eller nåt när de regnar. Trotts att man knappt hör något, när man bor i husvagn. Eftersom de låter grymt mycket från allt regn.! Haha.

Dagens planer är att göra sig ordning som vanlig ordning. Skall sen åka hem till huset och hämta lite saker, har även en film som måste ses idag. Får se om de blir nåt mer som skall göras, men de får vi se!

Vi hörs senare! :)


Godnatt!

TjaTja bloggen! ;)

Sen jag skrev sist har jag inte gjort så speciellt mycket, eller jag sprang just ner och hämtade laddaren till datan. Haha. Känns bra att ha rört på sig lite iallfall. Börjar få ont i magen igen :( Grymt jobbigt, så vill mer än gärna få svar på vad som är fel?!.. Om jag nu någonsin får svar på de? Nåjaa, finns dom som har de värre.

Fundera på att gå ut till husvagnen och lägga mig, snart. Tänkte lägga mig och smsa lite med mina nära & kära!

Imorgon eller de blir väl idag, eftersom klockan är över 12 ;) Så har jag en del att stå i. Men är ganska beroende av att vädret håller sig, vill inte att de skall vräka ner som idag.. Eller de blir ju igår.. Haha lustigt.

Men nu skall jag börja röra mig neråt och tillsist ut till mitt nuvarande hem. Usch gillar inte att kalla de hem!.

Vi hörs när jag vaknat! PUSS



Blöö

Har vart påväg att skriva en massa inlägg som var tanken att läggas ut på bloggen. Men vad jag än skriver blir de helt konstigt?? Vet knappt själv vad jag skriver om, liksom?!


Läget just nu är iallafall helt okej. Ligger upp i min kusins säng och gömmer mig från dom andra. Orkar inte med att sitta där nere just nu. Alla barn verkar leka någon lek " vem skriker högst?"  haha,. Så ligger här och chattar,lyssnar på musik och kollar runt lite. 

Vi hörs nog snart igen, med en massa knasiga inlägg! ;D


ingen nöd

Sitter och ser på TV med familjen och kusinerna, trevligt. Har tidigare ätit en god middag som bestod utav Tacos!

De går ingen nöd på mig.



Hej på er!



Kom precis " hem ", har vart och gjort lite olika saker. Var först på stan med mamma och köpte lite presenter till August kompisar. Vi var ju inte ensamma på stan, kan jag lova. haha. Blev sen avsläppt vid Ida, så vi snacka i typ 2 timmar. Skönt att äntligen få träffa henne igen! Mamma och pappa hämtade mig igen, vid 4 tiden. Då åkte vi till Maxi och handla lite, innan vi for och hyrde lite filmer. Tror stans halva befolkning var på maxi och resten på Hemma kväll! Shiitt vad folk.

Skall nu se film med bror, så vi hörs efter!

KISSES



Bild tagen på vår lilla utflyktsdag. Ute i Bläse bl.a!



Lite uppdatering

Planerna för dagen verkar bli att träffa Ida. Vilket skall bli jätte kul, var ju inte igår man träffade henne dirrekt.. Men dehär vädret gör att man inte orkar med nånting.. Ser bara allt dåligt just nu, istället för att försöka se allt som är bra? Blir väl lätt så, sånna här dagar.  

Kollade just min bloglovin, insåg att min inläggs räknare har sänks.. Från att ha 55 inlägg per/vecka har den sjunkit ner till 6 inlägg per/vecka.. Lite tråkigt. Men den skall nu höjas igen! ;d haha


Vi hörs senare igen!


snart 12 ;oo

Börjar nog bli dags att gå upp nu, men vädret är inte så lockande.. Börjar känna att magen kurrar , så blir nog in till kusinerna och äta lite frukost! :) Hörs senare

PUSSEN


Dagens låt!



Har verkligen fastnat för den här låten! Ha-Ha!


lördag!

Godmorgon!

Sovit bra? De har iallafall jag! Både somnade och vaknade desvärre med jobbig magont.. Men de känns bättre nu! :) Ligger fortfarande i min säng ute i husvagnen då jag skriver dehär. Har legat och roat mig med att lyssna på regnet som droppar mot taket. Rätt mysigt faktisgt. 

Dagens planer har vart lite till och från. Men tror jag skall träffa Ida en liten stund iallafall? 

Vi hörs snart! :)

 
Bild från Gotland Ring!


Min dag!

Lite mer om dagen!

Min familj åkte ifrån Lickers redan igår, vilket kändes sådär.. Eftersom jag nog var den som längtat mest där ifrån och fick stanna längst. Ha-ha. Vaknade redan vid 5 utav en j*vla fluga. Finns de något värre sätt att vakna på? Kunde heller inte somna om förens 7 tiden.. :P Började jobba vid 11 och skulle egentligen ha jobbat till halv 4. Men vädret var så kasst att jag inte gjorde så stor nytta. Så slöt redan vid 1 tiden. Då sa jag hejdå till alla på jobbet och fick pengarna jag nu samlat ihop :) . Åkte sen in till stan, vilket var riktigt skönt. Packade upp alla mina saker i husvagnen och åkte sen in till stan. Fixade mina solglasögon som tappat en skruv, hehe. Sen mötte jag,Samuel och August upp farmor och farfar och åt mat på nån resturang. Jag åt en nachos tallrik vilket var riktigt gott måste jag säga. Sen blev de cirkus. Popcorn,sockervadd, blinkande leksaker och allt vad de innebär.
Haha, helt okej! (:

De var väl min dag de, haha!


XOXO


Äntligen!

Hej på er, nu är de jag här igen Emilia!

Hur skönt som helst att äntligen få tillgång till dator och kunna blogga igen. Antar att de inte gått någon nöd på er eftersom ni fått uppdatering iallfall!? Tack Emm, för hjälpen! :)

Jag har väl egentligen haft de hur bra som helst dom här veckorna , men trotts de har de kännts konstigt och jobbigt. Dom dagar man har vart iväg på olika äventyr, så som stranden, olika fik eller bara en sväng förbi affären har vart bättre än dom dagar då man inte gjort något alls..! Jag är en sånn person som tycker att de alltid skall hända saker och ting. och blir lätt rastlös. hehe. Har ju även jobbat under några veckor och idag var sista jobbdagen. Både skönt men kanske lite tråkigt också. För er som undrar varför de vart jobbigt att bara gå och strosa på vår gård, att ha stranden,resturang,kiosk och allt annat folk drömmer om i närheten? Så är problemet de att jag inte haft någon täckning.. Vilket att vart tufft. Men nu när vi är i Vibble vid mina kusiner, tänker jag passa på och smsa och ringa mina efterlängtade vänner! :) haha.

Tyvärr kommer inga bilder från dom här veckorna ännu, eftersom mitt bild-usb är hemma.! Men såfort jag kommer hem dv.s om drygt en vecka, då kommer bilder! De kan jag lova!

Vi hörs snart igen! :)
Puss


Hej och förlåt! Är ful...

Hej och förlåt! Är fullt medveten om min dåliga uppdatering.. Men kommer f.om ikväll uppdatera som vanligt igen! Vi hörs då! Puss, Emilia!:)


Skrivet av Emilia 13,25

Hej på er!

Sitter i bilen påväg till affären så jag har lite täckning, så jag få passa på att skriva lite nu. Gårdagen var jag inne i stan hela dagen med Emma, vi badade för det mesta.På kvällen kom kusin ut till Lickershamn, vi tog ett kvällsdopp samt en liten fika. Trevligt!

Idag lär det inte bli så mycket som skall göras, förutom att jag ska baka en paj och ta det lungt. :)
Bara 2 dagar kvar tills jag kommer hem till stan igen. Längtar! Men vi hörs. puss

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Uppdate

Oj, det var ett tag sen jag skrev ihop ett inlägg nu. Sist var det även ett rätt deprimerande inlägg, men självklart har allt ordnat upp sig nu! ;) haha.

Sen jag skrev sist har jag färgat och klippt håret, varit på konsert och hade hela gårkvällen på mig att va inne i stan tsm med Emma. Idag har jag vart i Slite ett tag, och nu jobbar jag. De var väl en kort sammanfattning om de här dagarna. Hoppas ni ha det bra, puss! :) <3

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Allt är kaos!

Mitt humör är så gott som slut, strömavbrott på hela Gotland, regnet öser ner och jag ör hungrig! Jag har inte ätit något mer än frukot.. Vad gör man?
Vi hörs!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Utflykt

Hej hej!

Miin dag har varit bra! Galet varmt om inte annat. ;)
Mamma, Samuel, August, Emma och jag har varit på en lite utflykts dag. Har vart i Ar och gått i vattnet till en annan ö. Har även vart vid Gotland ring och i Bläse där vi åkte ett gammalt tåg, badat och fikat lite, Har tagit en massa bilder som kommer visas här senare. Vi hörs, puss!


En dröm

Ligger på stranden då ja skriver dehär. Solen ligger på, vågorna är stora och allt är som en dröm. Riktigt härligt! Vid 2 tiden blir dde hem igen, och sen jobba. Lite snabbt om gårkvällen, vi gick hem till pappas kusin där vi blev en del som grillade och åt tillsammans. Trevligt! Kan även påpeka att jag nu börjar få blogg-llängtan, vill kunna skriva och berätta allt jag är med om.. Men det är bara drygt 1 vecka kvar, sen kommer jag kunna uppdatera själv igen. Då med en massa bilder;) vi hörs, puss på er!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)
Skrivet av Emilia klockan 13:39


Rute

Hej på er!

Vaknade senare än vanligt idag, beror nog på att den vanliga värmen i husvagnen som brukar ligga på 35 grader bara låg på 22 idag. Vilket var riktigt skönt, även värmen ute var skönare och mer behaglig idag. Så mamma, Samuel, August och jag drog till Rute och åt brunch! Gott de! ;) Vet inte när Emma skriver det här på bloggen men i min skrivande stund så är vi påväg och ska bada, vid halv 4 blir det jobba för min del och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på? ;) Men vi hörs, puss! <3

Emilias ord men skrivet av Emma! :)

Just nu sitter Emilia i kiosken, där hon sommarjobbar. Det var alltså ett antal timmar sedan hon skickade smset med den här texten till mig, men jag hoppas det inte gör något att den kommer upp lite senare här på bloggen. :)


Tisdag

Hej bloggen!

Hur har eran dag varit? Min har varit super. Har haft en ledig dag så jag åkte till stranden och var där i flera timmar, och färg har jag fått. Nice! Har nu ikväll vart med Emma och vi har väl snackat och planerat mycket. Fast mer om de en annan gång, hihi. ;) Vi hörs, puss! <3

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Jobbat

Tja!

Har jobbat även idag, trodde jag skulle dö pga värmen men jag klarade mig! Slutade vid halv 4, mamma, Samuel och Agge hämtade mig och vi åkte in mot stan. Vi ska lämna blommor på morfars grav, för han fyller år. Så grattis till honom och Jesper  som också har födelsedag idag! ;) haha
Hopps ni haft en bra dag, vi hörs imorgon igen! Puss på er :) <3

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Söndag

Tja tja bloggen!

Har lyckkats få tag på ett sommarjobb, där jag kommer att jobba några timmar näst intill varje dag. Känns lite konstigt faktiskt, hade inte väntat mig ett jobb i år, utan hade tänkt vänta ett år till! Men så blev det inte. ;)
Även idag har det varit en riktigt varm dag, skönt, men nästan lite för varm om man får klaga? Jag började även dagen med en lång prommenad med faster och ett morgondopp! härligt. Har varit med Emma nu på kvällen, och vi har för det mesta gått på täcknings jakt på hamnen! Vad de nu innebär? ;) Men ha det bra, kram!


Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Lördag

Åkte till stranden tidigt imorse med Emma. Själv tyckte jag att det var varmt i vattnet men Emma tyckte nog de motsatta, trotts de blev det ett och annat dopp! Efter stranden blev det hem och fixa mig. Sen blev det att åka in till stan tillsammans med en delmav familjen. Blev även en middag i stan, trevligt! Dagen har varit så galet varm så det är skönt att vi nu är påväg hem. Kusinerna väntar i lickers så det lär bli ett kvällsdopp ikväll, nice! :)
Ha det bra, kram!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Stan!

Åkte in till stan tidigt imorse med bror. Gick på stan i drygt en timme och fick med mig en och annan påse hem. Har ätit en god lunch med mamma och ska spendera hela dagen på hennes jobb, verkar det som.. Kan kanske bli kul? ;) haha

Men vi hörs, puss!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Sool

Igår
Ännu en härlig dag med sol! Har legat ute i solen några timmar och även varit nere vid hamnen. Jag börjar känna mig uttråkad här ute, så lite miljö byte skulle inte skada!.. Men det blir nog 2 veckor till här ute innan vi flyttar vidare. Vi hörs snart igen :)
Puss

Emilias ord men skrivet av Emma! :)

Jag har även märkt att det har kommit upp lite frågor här på Emilia's blogg, tyvärr kan jag inte svara på dom då jag inte har svaren på alla. Så hoppas ni har tålamod att vänta tills hon själv har tillgång till dator och kan svara på era frågor! :)


Smultron

Kändes som att hela husvagnen skulle flyga iväg inatt.. som det blåste!
Men annars har dagen varit riktigt bra, jag tog en prommenad upp till Jungfrun tidigare idag och plockade smultron, jag hittade riktigt mycket! :)  hihi. Ha det bra puss!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Sitter på bussen med emma och bror. Har va...

Sitter på bussen med emma och bror. Har vart vakna sen halv 9.. Tidigt! Men nu vantar en dag i stan. Hoppas vädret blir bättre! Ha en bra dag! Puss / Emilia :)


Emilia här igen! ;)

Hej på er!

Nu är de jag här igen, tur att man får låna Emmas data då &då.

Min dag har spenderas här uppe vid Emma, inte för att vi gjort så mycket men kul med lite sällskap.
Var hemma en stund och åt mat med familjen, gick sen tillbaka hit. Skall sova här inatt och imorgon blir de bussen in till stan. Kommer nog bli bra!

Känns tråkigt att de inte blir fler inlägg just nu, men ni vet ju varför! ;)

Vi hörs en annan gång, puss på er!


GAMMAL BILD! Hittade den på Emmas data!.. höhö


Snabbt Hej, från mig!

HejHej, nu är de jag Emilia här igen!

Är med Emma och fick en ledig stund över, och ville kasta in ett inlägg lite snabbt. Har inte bloggat på drygt 2 dagar, och saknar de redan.. Tur att Emma uppdaterar lite åt mig iaf! :)

Vi skall om en stund åka in till stan, för att få en dag med vänner och sol & bad. Det är t.om värt att åka bil 1 timme, bara för att komma här ifrån en stund. Visst jag har de bra, de går väl ingen nöd på mig som mamma säger.. Men egentligen gör de nog de.. Saknar att inte kunna ha kontakt med vänner, såsom smsa och ringa.. Vi har ju ingen teckninng nere där vi bor.. Därför jag är här hemma vid Emma så mkt! ;D haha.

Vi hörs en annan gång!

PUSS


Dålig start, bra slut!

Början på den här dagen var rent ut sagt sämst! En och annan tår föll t.o.m. men efter en prommenad till hamnen med bror blev allt mycket bättre! :) Har även varit i stan en sväng och är snart tillbaka i Lickershamn!

Emilias ord men skrivet av Emma! :)


Räddare i nöden!



Emma kommer att vara min bloggerska i några veckor nu! Låter inte de bra?
Så hon kommer alltså att skriva åt mig, så en liten uppdatering får ni allt iallafall!

Ibland är vänner väldigt bra att ha, Så tack snälla Emma! :)

Ni kan även följa hennes blogg här!


Snart tillbaka igen!

Kommer ni ihåg att jag skrev i ett tidigare inlägg, att min uppdatering skulle bli = 0 under några veckor i sommar?
Dom veckorna börjar idag.. Jag kommer att åka ut till Lickers ikväll och kommer inte ha med mig min data. Kommer såfort data finns i närheten, att kasta in ett inlägg. Men att uppdateringen inte kommer vara den bästa, hoppas jag ni förstår.

För er som följer bloggen!

Lämna gärna en kommentar med eran bloggadress, så kan jag lämna en kommentar på er blogg när jag är tillbaka igen! :)

Jag kommer att ta massor av kort och samla på mig med massor av roliga saker att sen kunna berätta och visa er! Men hoppas ni får en bra sommar allihop!

Vi hörs igen om några veckor!


PUSS






( Kommer nog komma små inlägg då & då, iaf! ;) ))


Snålt med inlägg!

Idag har jag varit rätt snål med inlägg.. Har haft fullt upp hela dagen. Stack iväg och badade efter lite små fix här hemma, och snabb besök på maxi. Badade inte så mycket, utan mest solade. Men var iaf på badet i flera timmar även idag. När jag kom hem vid 5 tiden var de dags att hjälpa mamma och pappa med att fixa i huset.
Har förutom lastat ut kläder, saker, täcken, kuddar och annat till husvagnen, städat alla våra skåp och lite annat.. Så har vi hunnit med en sväng förbi affären och handlat en soffa till terassen och en middag på en kvarterskrog. Mycket trevligt, bara vi 3!

Var nyss så duktig och skulle hjälpa mamma att hälla ut skurvattnet, misslyckades och hällde allt på golvet.. Haha, So me! Så har just torkat upp allt. Fick även ta en liten rast, då bloggen kallade! ;)

Skall fortsätta att hjälpa till nu, så även dom kan få lite sömn inatt!


Vi hörs imorgon!

PUSS på er!


Ensam hemma!

Vaknade upp i ett helt tomt och tyst hus. Hur skönt som helst. Att kunna sova ut, utan småsyskon som sparkar i väggen, skriker och inte vill gå upp när dagis väntar.. Så den här natten har gjort mig gott! Haha.

Skall försöka hitta nåt att äta, sen fixa de sista ute i trädgården, innan jag möter upp Emma och drar o badar.

Vi hörs om en stund! :)



RSS 2.0