Imorgon åker vi

 
Dagarna har gått i ett hela veckan. Det har varit mycket på jobbet plus sena nätter i och med uthyrningen. Så ingen är gladare än jag över att numer ha en veckas ledighet! Imorgon lämnar vi dessutom vår ö för en vecka i Danmark med familj och vänner, kommer bli grymt! Ska bli supermysigt att bila ner också, älskar att åka bil. 
 
 

Klantligt värre

Idag har jag fått min livs första p-bot. Kul? Nej. Dagens lärdom: Kommer ha bättre koll på förbudsmärkena i framtiden. Man lär sig något nytt varje dag. ;)

Samma som vanligt

 
 
Har precis kommit hem efter vår kick off med jobbet. Femkamp i almedalen som mitt lag dessvärre förlorade, följt av middag på Joda. Jag åt som vanligt mina kycklingspett -  så nu ligger jag i matkoma. Hade behövt röra på mig efter det, men sen kom jag på hur mycket jag sprungit på jobbet idag. Haha. Nu ska jag vila fötterna med gott samtvete, vi hörs imorgon!

Lång dag

Godmorgon! Bjuder på den här bilden, haha. Jag har varit uppe i snart en timma och ska om ungefär 20 minuter bege mig iväg för jobb. Jobbar 10-18 idag, och direkt efter väntar kick off med jobbet. Där har ni min dag, väl hemma lär jag väl somna direkt. 

Nedräkning

Det är mycket som ska göras den här veckan, förutom jobb hela dagarna ska vi packa ner huset inför uthyrning. Jag som troligen åkt på bihåleinflammation har mindre ork än vanligt, och blir trött för minsta lilla. Men jag är glad ändå, fem dagar kvar tills jag går på en veckas semester och reser iväg! Bara att hålla ut. 
 

ghd - rekomenderas!

 
Möttes av en trevlig överraskning nu på morgonen, vår nya plattång levererades i dörren! Jag kan helt ärligt säga att ghd har de bästa plattängerna utan att ens behövt testat så många andra olika. Håret håller sig platt i flera dagar och blir platt med bara ett drag. Vi har varit så himla nöjda med vår tidigare tills den gav upp för några veckor sedan. Så det var med glädje jag tog emot vår nya plattång, äntligen kan håret få bli som förut! 

Liten blir stor

Idag fyller vår finaste August 8 år! Min lilla solstråle och familjens glädjespridare, i hans närvaro har man aldrig tråkigt. Jag är så himla stolt över hur han blivit, han har ett stort hjärta som alltid vill alla väl. I alla lägen. Stort grattis! ♥
 

Sommarfräscht!

En skål med körsbär och jordgubbar får vara mitt kvällssnacks. Somrigt och fräscht med frukt och bär. Jag tänkte lägga undan datorn för idag och se lite serier innan jag går till sängs. Imorgon börjar mitt sommarschema på jobbet, hoppas bara jag mår bättre och orkar jobba! 

Födelsedagskalas

Andra kalassöndagen på rad. Den här gången för lillebror som blir 8 år imorgon! Så vi har haft huset fullt av släkt och vänner hela eftermiddagen, trevligt. Nu har vi precis avnjutit en god grillad middag och jag är så mätt att jag näst intill spricker. 
 

Midsommar

Såhär såg jag ut under dagens firande. 
 
Kvällens outfits. Bortsett från skorna och plus lite lockar i håret. 
 
 Vilken mysig midsommar jag fick! Först firade vi ute på landet med sillunch och lekar, för att sedan åka in till stan igen för att fixa det sista inför kvällen. Vi var ett gäng här hemma som grillade och firade tillsammans. Tack och lov slapp vi regnet och kunde därför både grilla och spela kubb på baksidan. Gårdagen gick åt till att städa huset innan familjen kom hem, en promenad med Maja i innerstan, pizza och filmkväll med familjen. 
  
 

Frukost

 
Godmorgon! Pappa kom precis in med frukost på sängen till mig. Det gjorde min morgon. Känner mig seg i kroppen pg.a förkylningen jag åkt på, men behöver ladda om. Vi ska ha födelsedagskalas för bror om en liten stund. Ett inlägg med bilder från midsommar kommer upp senare idag, hörs då!

Trevlig midsommar!

Godmorgon! Jag ska om en liten stund bege mig ut på landet för lite midsommarfirande med bästis. Vi åker dock in till stan igen i eftermiddag för grillning och fest med vänner. Bilden ovan är från förra året, nu ska jag skynda mig med det sista! Trevlig midsommar.

Höjdpunkten

Har varit iväg på födelsedagsfirande hela kvällen. Nu ska jag landa framför senaste avsnittet av Pretty little liars, har längtat hela dagen.Imorgon väntar ett drömpass på jobbet och sen lite fix inför midsommar. Vi hörs mer då!

Roadtrip

 
I förmiddags packade vi in oss i bilen och åkte ut till mitt landställe. Där har vi bara njutit hela dagen, promenerat runt, ätit gott och laddat massa ny energi. Så himla härligt! Ett av mina löften till mig själv den här sommaren är att hänga mer där ute, förra sommaren var en riktig besvikelse på den fronten. Men allt blir så mycket enklare med körkort!

Det bästa med sommaren?

 
Det är helt klart allt grillat. Kan aldrig få nog.
 
 

När allt går emot

 
Det är läskigt hur fort huvudet ställer om sig till semestermood. Var inne och jobbade första passet på en vecka och allt har verkligen gått emot mig. Huvudet ville bara inte, haha. Jag ska njuta av några dagars ledighet till innan jag går på mitt sommarschema, förhoppningsvis blir det bättre då! 

Kvällspromenad

 
Jag och Emla har varit ute och promenerat i en timma. Hon sovandes i vagnen och jag lyssnandes på en podd. Tänkte fortsätta med en egokväll på rummet, färga ögonbryn, föna&platta håret, läsa VR och lyssna på bra musik. Imorgon ska jag hoppa in och jobba lite så ska satsa på att få mina 8-9 timmars sömn inatt. 

13/6-14 One Direction

Jag tycker helt ärligt att det är jättekonstigt att tidningarna sågar konserten med dåliga recensioner. För enligt mig var det GRYMT! Vi fick hyfsat bra platser, långt fram, men kände att vi inte hade någon lust att trängas med alla andra. Så vi ställde oss långt bak och dansade istället och hade såå kul. Jag är inget jättefan av gruppen, men jag njöt verkligen och ville precis som alla andra där inne att det aldrig skulle ta slut. 

Sommarfräscht!

 
Jag har länge känt ett behov av att ljusa upp håret en aning. Tycker att jag på senare tid fått en mer orange ton, vilket jag helst vill undvika. Så nu under vår visit i huvudstaden fick jag till en dejt med faster som är frisör. Hon la i lite ljusare slingor samt en toning (om jag inte minns fel) som tog bort den guldiga nyansen. Och OJ så mycket fräschare det känns, är supernöjd! Jag och Jasse som hade ont i hela kroppen efter konserten fick njuta i salongens massagestolar medan hon fixade med håret, LYXIGT! 

Grattis!

 
Grattis bästa du! Jag säger det sällan, men jag älskar dig något otroligt. Du finns alltid där och stöttar i alla lägen, vad hade jag gjort utan dig och mamma? Hoppas du känt dig uppvaktad idag på din dag. ♥
 

15 juni

 
Här hemma är det födelsedagsfirande för min fina pappa som fyller år! Jag mår inge vidare så har dragit mig undan och tänka försöka sova en kortis och hoppas på det bästa. 

Hemma igen

Har haft ett par fantastiska dagar i huvudstaden. Det var nästan tråkigt att lämna och åka hem, även om det var underbart att få landa hemma hos familjen och i min egna säng igen. Här kommer ett par bilder som får summera våra sköna dagar, konserten får sig ett eget inlägg så snart som möjligt! Den här resan var nog precis vad jag behövde. Komma bort ett par dagar, tänka på annat och koppla av. Har fått skratta så magen värkt och tårarna runnit. Nu är jag såå pepp på att få kicka igång sommaren på riktigt, soo, here we go summer! 

Resedag

Tidigt imorse lämnade vi ön, kom fram runt lunch och dumpade då av våra saker innan vi begav oss ut på stan. Har haft en jättemysig dag, men nu är jag helt slut i benen. Så nu ligger vi helt utslagna i sängen och planerar morgondagen. 
 
 

I DID IT

Jag har klarat av att springa mellan skola och jobb, pluggat tidiga morgnar och sena nätter för att få allt att gå ihop. Utöver det har jag lyckats ta körkort när jag låg som mest efter i skolan efter vår långresa i vintras. Nu är jag klar med mitt näst sista år på gymnasiet. Jag har nu 12 dagars ledighet innan jag börjar jobba vilket lär behövas för att stressa ner. Imorgon drar jag dessutom till Stockholm i några dagar, kommer bli grymt! 
 

ÄNTLIGEN!

 
Jag är numer PLUGGFRI! Vilken lättnad. Har kämpat på bra med allt idag, fått iväg både min slutuppgift i marknadsföring och samhällsinlämningen. Imorgon får jag sommarlov och på torsdag kickar vi igång lovet i huvudstaden med fina vänner. Kan inte bli bättre! Nu ska jag alldeles strax sticka iväg och jobba några timmar. 

Here we go again

Idag packar jag ihop mina saker och flyttar iväg igen. Den här gången för en hel vecka framöver. På torsdag drar jag till huvudstaden i några dagar, känns grymt att få starta lovet så! Har med andra ord en del att stå i idag, packa, städa, bädda rent och plugga massor. Skönt sen när allt är avklarat!

Bra dag!

 
Jobb, studentmottagning följt av en mysig kväll ute hos en vän på landet! Japp, det får sumera min dag. Är fruktansvärt trött just nu så ska snart stänga ner och sova. Men ville ändå kika in lite fort! Har haft en jättemysig kväll på alla sätt och vis. Bara en massa gott att äta och tjejsnack i mängder. Så välbehövligt! 
 

Sköna kvällar

 
Som jag längtat efter kvällar som dessa. Vi har grillat med grannarna och sen suttit ute på terrassen hela kvällen. De sitter fortfarande där! Kanske finns det hopp om sköna sommarkvällar trots allt? Eftersom jag knappt är hemma någon alls nu för tiden var det extra skönt att få vara hemma idag och ikväll. Har varit iväg en sväng, fick bland annat träffa min saknade Maja en snabbis. Men annars har jag bara varit hemma! Såå skönt. Nu ska jag alldeles strax sova och ladda om för jobb imorgon. 

Lugn dag

Förmiddagen spenderades ute i traume för fotbollssammandrag, tycker allihop blir duktigare och duktigare för varje gång nu! Kul att få följa och se deras utveckling. Nu är det dock uppehåll till efter sommaren. Därefter väntades lunch med familj och grannar nere på hamnen, mysigt. 
 
 

Nästa gång är det jag

Så mycket glädje på en och samma gång. Jag blev sådär löjligt lycklig av att se alla vänners glädje. Var på plats när de sprang ut och så länge jag kunde. När de sedan åkte iväg på vagnarna satt sig jag och Jasse på en filt, med pizza och massa gott för att se på de vagnar som passerade. Blev sen lite fest innan vi mötte upp alla studenter på gute! Dansade tills benen inte orkade mer. Tänk att om ett år är det min tur, helt sjukt. Jag är så taggad så det finns inte! Har lovat alla som redan gjort den där resan att njuta till fullo nu tiden som är kvar. 

Stundentbal 2014

 
Hur fina är dom inte? Jag och Jasse har varit på plats hela eftermiddagen, fotat, hängt med vännerna och letat inspo inför våra klänningar till nästa år. Haha.Tur med vädret har dom iallafall, första varma dagen på typ en vecka!  Jag hoppas de får en underbar kväll!

Grillkväll x3

Vart tog den här dagen vägen? Jag sitter fortfarande uppe trots att ögonen svider av trötthet. Behöver egentligen plugga men inser att det inte kommer ge någonting såhär dags. Har ikväll kört tredje grillkvällen på rad, kvällsdopp (jag tittade på) och en glass på hamnen. Hade planer på utång med några klasskompisar, men ställde faktiskt in. Kroppen säger ifrån! Imorgon väntar en lång men rolig dag, men först .... sooova!


RSS 2.0