En saknad

Idag har det varit ett riktigt skitväder om man får uttrycka sig så. Det har blåsit storm och snön har riktigt piskat mot ansiktet. Saknar med andra ord den där olidliga värmen lite extra just idag, att kunna ligga och guppa på en strandmadrass bland vågorna, svalka sig med en Ice tea och att promenera längs stranden och kika på folk. Får fortsätta drömma om värmen.
 
 

Torsdag

Min dag i bilder. Jag och Jasse drog hem hit på hålan och gjorde äggmackor, fick ett sånt jäkla sug efter det i skolan! Förutom det har jag varit på återkontroll hos MOK samt ett snabbesök hos farmor och farfar. Väl hemma hann jag busa lite med dessa två innan det var dags för middag. Nu ska jag börja ladda om inför kvällen! 
 
 
 

Kvällsmys

Har en mysig hemmakväll med veckorevyn och några avsnitt av 90210. För tillfället skypar jag dock med mina tjejer, så himla härligt. Kul att få en liten uppdatering om livet i tyskland. Ska snart stänga av och bädda ner mig framför serien igen, en bättre söndagkväll helt enkelt! 

Fotboll

 
Fotboll i stort sett hela kvällen även igår, hann sova 3 timmar innan det var dags för jobb kl 05 imorse. Var tillbaka på hotellet vilket inte var igår, vi som jobbade var ett riktigt bra team som fick allt att funka trots mycket folk. Skönt! Kastade mig iväg för att hinna se finalerna efrer att jag slutat. En riktig fotbollshelg - inget mig emot, men det är på grund av GA-cup som spelas sista helgen i januari. 
 

Lördag dag

Var iväg tidigt imorse för att köra på min älsta bror och kompisar, passade på att köpa hem färska frallor till resterande i familjen. Gissa om jag var omtyckt då?? SÅ himla praktiskt med körkort, jag njuter verkligen. Tog sedan med mig minstingen iväg för att heja på kusin som spelade match, svängde även förbi affären och köpte med oss godis hem. Mysigt med lite egentid ibland.
 

Fredag kväll

 
Min kväll igår var bra på alla sätt och vis. Började med att jag åt middag med dessa härliga tjejer, evigheter sedan vi sågs allihop senast så det var minst sagt uppskattat! Förstår egentligen inte varför vi inte gör sådant oftare. Jag tog in kycklingspetten, en favorit som alltid återkommer.  Därefter hämtade jag upp Jasse och drog för att se fotboll. Blev rätt sent, så idag är jag sliten. Tänkte ta några timmar till att bara slappa framför serier innan jag laddar om. 
 
 

Celebrate

Kvällen till ära firade vi med god mat och semlor! Årets första semla är alltid lika oslagbar. Nu ska jag alldeles strax stänga ner och sova, lika trött som vanligt! 

Körtkort!!

 
 
ÄNTLIGEN KÖRKORT! Det är omöjligt att sätta ord på hur lycklig jag känt mig idag, bästa dagen någonsin. Känns så himla skönt. Jag har lagt ner så mycket tid på att övningsköra o plugga teori. Så nu äntligen kan jag återgå till det normala livet. Tusen tack för alla gratulationer! 
 
 
 
 

Onsdagsmys

Har haft en riktig myskväll hos Jasse framför senaste avsnittet av Pretty little liars, veckans höjdpunkt. Kom nyligen hem och är så ofattbart trött, behlver verkligen sova men har en del saker att ta tag i innan. Annars då? Två dagar kvar till helg, underbart. 

Det blir bättre!

 
 
 
En riktig energiboost har jag laddat upp med idag. Bara uppgåtts med vänner och tagit det lugnt. Just nu är det mycket som rör sig i huvudet och då är det skönt att bara släppa allt för ett tag. Prata om annat och bara va. Ska läsa igenom det sista inför matteprovet imorgon sedan sova. Hörs!
 
 

Thailand 13-14

 
Nu är palmer och iskalla drinkar mest ett minne blott. Har påbörjat projekt rensning och redigering, så från och med torsdagkväll kommer några rejäla bildbomber från resan. Deal? Ikväll är jag upptagen med något som enligt mig anses tråkigare än tråkigast för tillfället. Snart vill jag ha belöning för allt slit.  

Klocka

En av alla fina presenter var den här klockan. Jättesnygg i en härlig mix av färgerna roséguld och silver. Var införbi stan tidigare för att ställa in den efter min handled, så imorgon skall den invigas. Det här med klockor går verkligen i vågor, från att använda det dagligen kan det gå månader utan. Nu blir det dock ändring på det! 
 

Slö dag

 
Det här är bland de segaste dagarna jag upplevt tror jag, sliten som få. Blev rätt sent inatt och iom att jag fortfarande är lite hängig blir väl smällen än hårdare än vad den blivit annars. Bäddade just rent i sängen och ska snart krypa ner för att sooova. Hoppas på en mer effektiv dag imorgon. 
 
 
 
 

18!!

 TACK till alla som grattat, uppvaktat och gjort min helg till den bästa! Jag kunde inte fått en bättre 18-årsstart. Inser gång på gång hur fantastiska människor jag har runt omkring mig. I fredags blev jag totalöverraskad av kusin som kommit hem från fastlandet i smyg för att fira mig, så vi kickade igång med en utgång direkt. Igår var släkt och vänner här på fika och på kvällen blev det utgång igen. Tusen tack för allt! 

Snart så!


Uppdateringen suger, jag vet! Det är dels för att vårat internet krånglar men även för att jag är sjuk och känner mig så galet stressad över allt som ska presteras. Stannade hemma igår iallafall, var tillbaka hos doktorn och fick pencelin så idag kunde jag återvända till skolan. Fortfarande tjock och öm i halsen men det funkar. Bättre uppdate och resebilder utlovas...snart så! 

Sjukling

Har mått riktigt kasst hela helgen och gör fortfarande. Besökte läkare tidigare  för att reda ut om det var halsfluss eller ej, vilket det inte var. Nu avslutar jag helgen med min fjärde kopp te och senaste numret av VR, håller tummar och tår för att jag orkar med skola imorgon! (Har en del att ta igen efter semester!) 


Hemma igen

Igår eftermiddag kom vi äntligen hem till huset efter en hemresa på 34 timmar! Hann kramas med grannbarnen som reser iväg idag och träffa Jasse en stund innan jag somnade gott i MIN säng. Tog en liten sovmorgon men är nu påväg till skolan. Bilder och allt annat som rör resan kommer dyka upp här senare. 
 


RSS 2.0