Del 2

 
 
 
 
Första dagen upptäckte vi staden mycket på egen hand, testade oss fram med bussar och gick längs Karl Johan. Ett stort shoppingställe, motsvarande till Drottninggatan i Stockholm. Det var även då den första snön kom, vi hade precis köpt glass och när vi kommer ut snöar det. Lite kul sådär. När kusin slutat jobba möttes vi upp och gick till Operahuset. En annorlunda men häftig byggnad. Isande kallt var det, men vi trotsade kylan och gick längs taket och tog en hel del coola bilder. Fler lär ni få se med tiden!
 
 
 
 

Onsdag

Både jag och Emma slutade relativt tidigt idag, så vi tog en pannkaksdejt här hemma! Spontant och bra. Vi satt sen barnvakt åt lilltjejen och bror. Hade planer på att plugga, men somnade. Är konstant trött just nu, sover dåligt om nätterna. Har blivit otroligt lättväckt, så vaknar av de minsta lilla.. Om jag har tur får jag 2-3 hela timmars sömn. Hur som helst nu taggar jag om för träning!
 

Tisdag

Idag var det tillbaks till verkligheten! Svårt att komma upp imorse vill jag lova. Jag och Jasmine drog iväg till studie och yrkes-mässan efter andra lektionen. Där har vi sen spenderat vår eftermiddag och försökt sälja in skolan och programmet. Det gick ändå hyfsat bra! Känns skrämmande när man tänker på att det var vi som gick runt där för ett år sedan.. tiden går fort! kväll var det dags för fuego igen, nu är jag helt slut. Ska bädda ner mig och läsa lite i engelskaboken hade jag tänkt! Hörs mer imorgon!
 
 

Del 1

 
 
 
 
 
Här har ni några bilder från själva resandet. Första är när vi sitter på Burger King och slår hål på lite tid innan tåget skulle gå. Resterande från den långa tågresan. Sista, två slitna men förväntansfulla tjejer! :)

Borta bra men hemma bäst

Har suttit med alla bilder ikväll, rensat och redigerat. Det är en hel del! Kom hem sent igår kväll efter en 17 timmars lång resa. Tänk att det kan ta sådan tid att åka till grannlandet, det går fortare att flyga till Thailand. Kan säga att man uppskattade sin säng otroligt när man väl var hemma!

 

Jag har haft en fantastisk resa och själva resandet har flutit på väldigt bra. Vi tjejer har bott på olika håll men ändå setts lite då och då. Hanna har guidat mig runt och jag har stått med kameran i högsta hugg. Oslo var en otroligt häftig stad men coola kontraster. Med tanke på alla bilder jag har, så delar vi upp det här! Det kommer med andra ord fler inlägg med bildbomber och mer text.

 

 

 

 

 


NORGE

Resan har varit bokad i nästan två månader, och varit ett bra mål mitt i allt plugg! Vilket delvis var tanken. Nu har vi taggat tillräckligt och nästan längtat ihjäl oss, så nu drar vi! Till Norge och Oslo. En weekend som sträcker sig ända tills Söndag natt, då är vi hemma igen! Ska bli skönt att komma bort, och dessutom få se och uppleva något nytt. Vi är fyra förväntansfulla tjejer! Nu ska vi snart möta upp de andra nere vid båten, ha det fint!
 

Tisdag

Imorgon såhär dags är vi på resande fot! Så idag ska allt det sista fixas.Om en timma möter jag upp Maja och cyklar in till staden. Så ska börja göra mig iordning nu, vi hörs mer under dagen! :)


Nu börjar det

 
Nu är vi helt plötsligt väldigt nära! Försöker packa smart men det är ju snudd på omöjligt. Dessutom toppar packning min top-10 på tristess. Har varit vid doktorn idag och fick veta att jag har borrelia. Så nu går man på pencillin i 10 dagar. Mindre kul, men på något sätt var det ändå tur vi kollade upp det innan jag hann åka iväg. Nu håller jag tummarna för att pencillinet hjälper och att det inte blir värre! Ska slänga mig i soffan och säkert packa om minst tio gånger innan jag slutligen stänger till väskan. hehe. Ha det fint! :)

Måndag

Idag måste jag ta mig in till banken, det känns ju onekligen som ett trist vuxen-måste! Sen kommer Jasmine hit, en efterlängtad brud som varit bortrest en vecka. Vi har med andra ord en del att ta ikapp. Men först av allt, så ska jag ta något att äta!  Sen kickar vi igång dagen. Ha det fint! :)

Suddig och fin bild på mig och Jasmine!

 

Modig

 
Har varit och sett filmen modig på bio! Jag och lillbrorsan. Mysigt. Nu sitter jag och leker lite med paddan och väntar på Käk. Kvällens planer ser ut så att Majsan kommer hit om en stund, treeevligt! 

Söndag - tjejfix!

Godmorgon, har precis tagit mig upp ur sängen! Söndagar uppskattas sällan, men nu när man har en veckas ledighet känns det trots allt helt okej. Locktången är på värmning och jag inväntar besök. Ska locka hår och sminka en tjej inför namngivning. Kul! Nu knackar det på dörren, hörs senare!
 

Saade live

Såg ni Saade live på svt ikväll? Jag satt bänkad iallafall. Var ju där i våras och såg hela konserten live. Kom på mig själv med att sitta och smålé hela programmet igenom, hehe. Dock var konserten tro gånger bättre än den förkortade verisionen på tv! Men är än en gång imponerad av hans show, minns att jag var helt mållös efteråt. Hans dans och musik, jaa hela han är ju grym! Eftersom min telefon återställdes för ett tag sedan, har jag inga bilder från den kvällen kvar.. Så får dela några lånade bilder! Bättre bildkvalité. ;) (Programmet finns på svtplay att se för er som missat eller vill se igen.)
 

Planering

 
Har suttit på wayne´s i timmar och snackat, taggat och planerat. Nu när det börjar närma sig är vi mer taggade än någonsin. Ser verkligen fram emot detta! Är nyligen hemkommen och väntar nu på middagsgäster. Börjar känna av huvudvärk så hoppas lite mat kan göra susen. Ha det fint!

Lördag

Imorse var jag uppe tidigt och körde frallor med mamma! Eller rättare sagt, jag joggade runt och delade ut min del. Så det blev ett litet träningspass på samma gång. Egentligen är det lillebrors jobb, men den här gången krockade det med hockey. Kom hem vid strax innan nio igen och då slocknade jag bara jag nuddade kudden. haha. Nu är jag dock uppe och har precis käkat frukost! Ska göra mig i ordning för stan, ska fika med de tjejer jag reser iväg med om 4 dagar. Nu ska det taggas och planeras!
  

Hööstloov!

 
Charmig bild! Inte sant?  Har gått på höstlov nu, otroligt härligt och väldigt behövligt. Bortsett från de vanliga fredagsrutinerna har jag hunnit med ett möte, sväng förbi bilskolan, promenad med hunden (är hundvakt i helgen) och fixat två granntjejer inför disco! Nu blir det en lugn fredagskväll framför x-factor för min del! Kan vara rätt mysigt ibland.

Feelgood

Har haft en riktig feelgood kväll, tagit hand om mig själv och gjort sånt som får mig att må bra! Kände att det behövdes just nu. Så började med att ta en promenad med hög musik i lurarna och fick rensa tankarna lite, tog sen en lång varm dusch. Där efter har jag lagt ner lite extra tid på att föna och platta håret ordentligt och samtidigt låtit favoritlåten gå på reapeat här i mitt rum. Underbart med såna här kvällar ibland, det behövs liksom inte så mycket! Tänkte dessutom avsluta med att gå och lägga mig redan nu, så att jag är pigg och utvilad imorgon! Jo juste, när jag var ute och gick förut fick jag en dagsuppdatering från Rhodos och kom på mig själv att gå och skratta högt när jag läste den, haha. Måste ha sett väldigt dumt ut. Nej, godnatt hörrni!
 
Det här ser ju inte alls härligt ut? Såna här bilder plågas jag med varenda dag kan jag säga. haha!

Dagens lunch

- Passar du pizzan?
- Jaadå!
Japp, här har ni resultatet. Haha, brorsans fel! Förutom de svarta och torra kaneterna, var den riktigt god! Filmen var för övrigt väldigt bra, så pass bra att jag funderar på att se den igen! Den rekomenderas med andra ord. :)
 

The Lucky One

Har legat vaken mestadels av natten på grund av huvudvärk, så när klockan ringde var jag helt död! Övervägde att stanna hemma och så fick det bli. Har nu ätit en ordentlig frukost i lugn och ro och tänkte sätta på en film. The Lucky One, har ni sett den? Har hört mycket bra, så hoppas den lever upp till förväntan. Hunken Zac Efron har en av huvudrollerna, riktigt ögongodis med andra ord!
 

Snart så!

Har spenderat min kväll hemma vid bästis. Kollat på medan hon packat, målat naglarna och provat kläder! Hon drar nämligen iväg till värmen nu, ha det bäst!! Påtal om resor drar även jag iväg snart. En liten weekend tillsammans med några tjejer, utanför Sveriges gränser! hm.. berättar mer senare! Godnatt!
 

Jag saknar dig

 
 

Powewalking

Japp, då var halva veckan avklarad! Har som vanligt bara två lektioner på onsdagar och slutar sådär härligt tidigt. Under första lektionen när man är mer död än levande gick brandlarmet och alla fick springa ut. Därefter var man vaken kan jag säga! haha. Ska snart möta upp Maja för en pw, hörs senare!
 

Träning

 
Hemma igen! Som vanligt känner jag mig så jäkla glad efter träning, speciellt efter en timmas fuego! Sitter och skriver med J som precis hört av sig från Rhodos. Vilken lycka! Mycket glädje på samma gång, hehe. Hade tänkt hinna föna och platta håren innan SHF, börjar bli snålt om tid! Vi hööörs! :)
 

Tisdag, arkivbild!

 
Kom precis hem och sitter nu och snabbladdar energi, genom en billypizza. Ska hoppa i träningskläder och dra bort till friskis om ett tag. Kommer inte hem förens närmare 20-tiden ikväll och då blir det att taaaggaa svenska hollywoodfruarna! haha, älskar tisdagskvällar! Nej, nu får jag sätta fart ska ännu hinna packa träningsväskan! Hörs senare. PUSS!
 
 

True words

 
 
Hittade den här när jag skummade igenom instagram lite fort. Tyckte den var så härlig att de fick sig ett eget inlägg, hehe. Nej, nu kallar Project runway Sverige. Ska bädda ner mig under en filt i soffan och zappra på kanalerna hela kvällen. Något som känns lyxigt, som jag ofta får bortprioritera för plugg. Men nu är man pluggfri och det ska fan njutas av!
 

Nya kärleken

 
 
 
Har länge suktat efter ghd´s plattänger. En av mina närmsta vänner har en vilket har blivit en drog varje gång jag är där. Det är dit jag alltid ringt när jag behöver fixa håret inför fester osv. Har uppenbarligen lyckats övertala mamma och pappa(betydligt lättare än vad jag trott) om superkraften i plattången, för igår kom hon hem med en! Lyckan är toootal!

Söndag

 
Idag har jag några timmar utan något inplanerat. Kanske ska se något avsnitt 90210, läsa bloggar och framförallt baara vara. Skönt med lite sån här tid ibland! Vid 15-tiden drar jag till Maja och pluggar lite innan vi sticker till IBK-matchen. Just nu tycker jag att de mesta går i ett vilket jag iofs inte har något emot, men ibland är det faktiskt skönt att bara kunna lata sig här hemma med gott samvete.

Ek12a

Igårkväll var det dags för klassfest. Jasmine kom hit lite innan så gjorde vi oss ordning och käkade tillsammans. Mötte upp delar av klassen vid busstationen innan vi åkte ut mot Burs och festen kunde börja! Tror alla var jäkligt nöjda med kvällen. Vi dansade och skrek oss hesa, försökte oss på gangnam style-dansen och jaa.. Kan bara säga att jag har hamnat i en helskön klass. När jag kom hem inatt väntade Emma här och vi låg länge och snackade innan iallafall jag somnade på bara någon sekund. En lyckad kväll med andra ord.
 
 

I staden

Har strosat runt på stan med Maja i flera timmar! Mysigt. Fick bland annat med mig nya byxor hem eftersom mina andra sprack igårkväll! haha. Och appropå det så kommer de ett inlägg om de snart. Inte om mina byxor som sprack, utan kvällen i de stora hela! ;)
 

Lördag

Igår var tiden verkligen knapp så bloggen blev bortprioreterad! Hade en riktigt rolig kväll men tänkte berätta mer om de senare. Har haft en lugn morgon, jag och Emma har mest hasat runt här hemma. Utan några större framsteg. Nu är jag dock påväg in mot stan för att möte upp bästis för lite häng! Vi hörs mer senare!
 
Bild på mig och Majsan från en av våra tjejkvällar.
 

Ett år går fort

För exakt ett år sedan satt jag på ett flygplan uppe i luften någonstans nu. Påväg från kalla Sverige för en härlig och högst efterlängtad semester i Thailand. Inte en sekund har gått utan att jag drömt mig tillbaka idag, saknaden är stor. Vi hade det ofattbart bra och jag minns hur skönt det var att bara komma bort ett tag. Slippa all stress, skola och annat som kanske tyngde ner en. Det i utbyte mot lite sand mellan tårna, solbränd hy, turkost vatten och kvalitétid med familjen. Nu är det mest ett minne blott.
 

Torsdag

Oj, nu var det redan två dagar sedan jag uppdaterade här! Dagarna går och jag hinner knappt blinka. Känner ständig ångest över att inte kunna lägga den tid på vännerna som jag gärna hade önskat, men tiden räcker inte till! Nu närmar sig helgen och sen vet jag att allt kommer lugna sig den kommande veckan. Ska försöka ta kontroll över allt. Den här kvällen försvann helt när den sista planeringen inför morgonkvällen skulle spikas.
 

Fuego

Har varit iväg och tankat lite energi genom att dansa fuego! Jäklar vad glad man känner sig efter. Nu ska jag försöka använda mig av den energin till att plugga inför idrottsprovet imorgon. Wish me luck! Om en timma riktar jag in mig på en av veckans höjdpunkter, Svenska hollywoodfruar!
 
 

Regnig tisdag

Sitter fortfarande i skolan trots att jag redan slutat. Väntat på skjuts, som borde komma vilken minut som helst. Regnet vräker ner vilket det gjort hela dagen, ganska mysigt så länge man slipper gå ut. Hehe. Bjuder på två bilder från dagen. Ha det fint! :)


Måndagkväll!

Har känt mig halvhängig hela dagen, men hoppas för allt i världen att jag håller mig frisk nu! Efter skolan satt jag barnvakt åt lilltjejen och nu ska jag bädda ner mig med lite chips framför 90210. En bättre måndagskväll.
 

Genomfrusen

 
Har hängt i ishallen hela dagen, tillsammans med Emma och familjen. Först för att kolla på lillebrors träning men sen även för att åka lite själva. Kändes bra att August 6 år fick lära oss att åka.. hehe. Efter middagen drog vi iväg och mötte upp Carl och Vilhelm för en liten promenad, för att sedan hinna hem och landa i soffan framför solsidan. Äntligen säger jag bara! Fryser fortfarande något sjukt. Aja, vi hörs imorgon igen! :)
 

Söndag

Vaknade tidigt imorse och kunde verkligen inte somna om! Så har sysselsatt mig själv med att gotta mig i alla snygga höstplagg som börjar ramla in på sidorna.
 

Lördag - mot stan!

Sitter med en stor kopp te och försöker piggna till! Har varit iväg och kollat på farmor och farfars nya lägenhet nu på morgonkvisten. Ska snart in till stan med pappa och bror! Som jag nämt tidigare, har sån sjuk buldbrist för tillfället! Så här har ni en bild sen i somras på mig och bror. :)


Cozy friday

Har haft en mysig kväll! Har känt mig trött och sliten hela dagen, så det här blev helt perfekt. Pizza, tjejsnack, myskläder och en himla massa skratt, som det alltid blir i vårt sällskap. Precis vad man behöver ibland! Toppade kvällen med att köra hem, vilket gick finfint! Träffade kusinerna lite fort innan de drog hem också, trevligt. Nu sitter jag här nyduschad och tänkte bädda ner mig framför x-factor på datorn! Slänger med en suddig bild från skolan här om dagen. Haha. Hörs imorgon!
 

Heeeelg!

Kickade igång helgen med en välbehövlig powernap! Nu ligger jag här nyvaken och lyssnar på lite musik, njuter av tanken att en hel helg väntar!  Fick precis veta att lillebror ska hämtas vid kompis, så får springa iväg lite fort nu! Hörs senare!
 
Bild från Lickershamn i somras, jag och bror. ♥
 

Dependence


Belöning

Har suttit hela morgonen och skrivit prov nu, är helt slut. Belönar mig själv med lite fika. Nästa lektion börjar inte förs 12.45. Älska fredagar!


Insnöad

 
Samma visa varje gång. Men kan ni fatta att det är fredag imorgon? Jag är lika förvånad som alltid, veckorna verkligen springer iväg. Ber om ursäkt för sen uppdatering idag, men har varit så insnöad i plugg ikväll. Har ett juridikprov imorgon, så håll tummarna för mig!
 
 

Kort onsdag

Imorse var det dags att spänna tandställningen igen, börjar få in rutin på det här nu. Det ömmar med andra ord väldigt fint i underkäken nu efteråt. Nätterna brukar dock vara värst. Hade för övrigt endast en lektion idag, så från typ halv tio till ett blev det pluggtid i skolan. När jag var klar kom Emma förbi och vi drog vidare hem hit. En middag och massa tjejsnack senare sitter jag här nu ensam igen. Nu blir det 90210!!
 
 

Words

 
Idag har varit en sån där bra dag! Ni vet, när allt flyter på sådär overkligt bra, vilket de flesta dagarna faktiskt gör numer. Och det fick mig att tänka till. Det må vara mycket just nu, prov hit och läxor/inlämningar dit.. Men det funkar! Anledningen till det är att jag har så jäkla roligt och mår sjukt bra av hela situationen just nu. Är dagligen omringad av människor som får mig att skratta och må bra. Allt känns så rätt!

You smile, I smile.

 
 

Pain

Blev ingen skola för min del idag. Har varit vid doktorn och undersökt min ljumske med ultraljud. Smärtan släpper inte och som jag nämnde i lördags gör det riktigt ont. Imorgon blir det dock att pallra sig iväg till skolan, man blir så rastlös av att bara ligga hemma. Speciellt när man känner sig pigg! :)
 
 
 


RSS 2.0