Trasig

Känner mig ledsen, frustrerad och ännu mer ledsen. Mycket som ska tas in och hanteras just nu. Godnatt!

Torsdag 28/6

Oj, nu var det ett tag sedan sist! Dagarna har gått i ett och jag har faktiskt inte hunnit. Idag är första dagen på väldigt länge som solen skiner och himlen är klarblå. Det har regnat varenda dag den här veckan! Men nu äntligen, ska jag få slänga ihop en somrig outfit! Börjar jobba om två timmar. Vi hörs efter det! Puss
 

Full rulle

Ett fyratimmar-pass på jobbet, fika med vänner och filmkväll med några grannar! Trevligt värre. Jag är dock fruktansvärt trött och skulle nog behöva sova, men funderar på att se något avsnitt av gossip girl innan. Men säger hur som helst godnatt redan nu, lär inte bli fler inlägg idag!
 

Måndag 25/6

Godmorgon, här vräker regnet ner utanför och jag riktigt drar mig från att behöva gå ut.. Börjar jobba klockan ett så förhoppningsvis hinner det lugna sig till dess. Ska sätta fart med frukost och allt som ska hinnas med, måste fan dra om en timma! Jag som hade tänkt mig en lugn morgon utan någon stress, haha.
 
Hittade en bild från februari, ser onekligen väldigt mysigt ut. Men inte tillräckligt för att jag ska kunna längta till vintern...ännu iallafall!
 

a little bit of crazy

 
Idag har varit en bra dag, känslomässigt! Har börjat packa ner rummet men finns fortfarande lite kvar att tömma. Kvällen har spenderats i soffan framför två bra filmer tillsammans med familjen, mys. Sitter i skrivande stund med fönstret öppet och hör hur regnet vräker ner utanför.. ganska skönt att vara inne! ;) Nu blir det läggdags, imorgon väntar första dagen på sommarjobbet. Vi hörs!

Söndag

Satt barnvakt i några timmar igårkväll och natt, kom hem sent och somnade snabbt. Imorse ringde klockan tidigt och det var bara att slita sig upp. Har hunnit varit iväg och planerat sommaren med jobb. Nu ska jag sova i 20 minuter innan jag fortsätter med dagens planer! Puss
Arkivbild.

23 Juni

 
Idag blir min lillebror hela sex år! Bara över en natt blev han stor och snart väntar liksom skola och allt.. Minns fortfarande bebistiden, känns som igår. Det är min solstråle och familjens lilla glädjespridare! Han kan han vara en liten retsticka då och då och har som alla andra sina svackor, men han är ändå en kille full av kärlek han gärna delar med sig av! ♥

Midsommar 2012

Har haft två dagar ute på landet tillsammans med familj och vänner! Igår blev det midsommarfirande med dans runt stången, god mat och trevligt sällskap. Även ett kärringdopp i havet fick det bli. Regnet har vräkt ner och det var stundvis isande kallt, men inne i partytältet med tända ljus gick det åtminstone att vara.
 
Som jag nämnde i förra inlägget så finns det saker som tynger ner och gör livet lite jobbigare just nu. Det går upp och ned. Och så kommer det att vara ett tag framöver. Jag ska försöka uppdatera er som vanligt nu igen, med undantag för de stunder då det känns tufft. Ni får ha lite förståelse.
 
Vad suddiga bilderna blev, vet inte riktigt vad som hände!

Tar en kort paus

 
Det har hänt tråkiga saker som kommer göra att bloggen får ta en liten paus! Hur länge det blir vet jag inte, men över helgen åtminstone! Hoppas ni får en trevlig midsommar! Vi hörs när vi hörs. ♥

Kvällen

Kvällen har spenderats med mina tjejer nere i Almedalen! Köpte med oss middag och lite annat gott att plocka med. Det var riktigt mysigt och jag hoppas på fler såna här spontana kvällar. Ska stänga av datorn nu och lägga mig för att svara på några sms innan jag somnar! Är sjukaste trött. Godnatt!

Summer

Idag har det varit riktig utlandsvärme här, vi har vindpustarna att tacka! För vissa stunder var det olidligt varmt, men man ska inte klaga! Har legat ute i solen och pressat sedan lunch tillsammans med Emma. Måste säga att det är 10 gånger trevligare att sola med någon än ensam. Kom precis ut ur duschen och ska nu ta en titt i garderoben innan jag blir upphämtad för en sväng på stan!
 

Onsdag den 20/6

Har sovit riktigt dåligt inatt och är därför fortfarande trött! Funderar på att förflytta mig ut i solen och där slumra till en stund. Ska bara orka ta det där steget och kliva upp ur sängen. Annars då? Har inga större planer för dagen men har en lista på saker jag borde göra.. Så som att ta mig in till stan, fixa garderoberna och börja packa! - Äsch tar det senare!
 

Black and white

 
 
 
Är hemma efter en mycket härlig kväll. Har lite att pyssla med men vi hörs imorgon igen!

Fika

Har haft en trevlig eftermiddag hemma vid bästis! Hon hade fixat en rabarberrpaj som vi satt och mumsade på, jättegott! Är lite stressad just nu, ska ut på middag vid mina kusiner och ska åka vilken minut som helst... måste hinna byta om! Vi hörs senare!

Tisdag den 19/6

Imorse ringde klockan 05.55 och då var det bara att traska över till grannen för att sitta barnvakt! Fick dock sova en timma till innan hon vaknade. Vi hade en mysig stund tillsammans och man kan ju inget annat ha än ett stort leende på läpparna i hennes närvaro! Efter dagislämning gick jag hem och sov igen och vaknade lagom till 12-tiden! Låg länge kvar i sängen och var ett tag inne på att strunta i dagen och bara somna om.. Men tog tag i en storstädning av rummet istället! Nu ska jag slänga mig på cykeln och dra bort till Maja en stund. Ha en fin dag!


Förbättring

Äntligen säger jag bara! Blogg.se har gjort framsteg! Fick ett mejl om att sidan har uppdaterat sig och när jag loggar in ser det inte alls ut som när jag loggade ut. Har suttit här ett tag nu och testat mig fram och tillbaka och har kommit fram till att jag gillar det. Under de snart tre år jag bloggat här har det funnits några småsaker man kanske tyckt skulle kunna förbättras.Så som att kunna ladda upp fler bilder åt gången, ( det suger att behöva ladda upp en och en, tar sån tid!) och att kunna svara på kommentarer tillexempel. - Det funkar nu! Hela sidan ser annorlunda ut och det känns jäkligt bra! Synd att ni inte kan ta del utav det.


Första dagen på lovet

Har haft en himla mysig dag ute i värmen! Jag och Emma tog med oss bror, Villmer och Elli till crossbanan och killarna fick cykla och busa hur mycket det ville. Vi fikade och hade det trevligt. Hann även med en sväng förbi en lekplats längs vägen hem. Förutom det jag nyss rabblade upp har vi fått vara med om en cykel vars keja hoppade hela tre gånger, en liten tjej som vägrade sova, ett barn som fastnade uppe i en klätterställning och en rejäl vurpa med cykel. En händelserik dag med andra ord! Kvällen spenderades ute vid mina kusiner.

Bild tagen för kanske två-tre veckor sedan, när jag tillsammans med tjejerna var nere i Almedalen.

Bilder







Några bilder från lunchen i fredags! Vi valde att sätta oss nere på bryggan en stund efter och hade det hur trevligt som helst.


Måndag

Har haft en riktigt seg morgon, vaknade sent och har sedan dess inte gjort någonting! Ska dock göra ett ryck nu så jag hinner klart, om lite mindre än en timma ska jag sitta barnvakt! Och eftersom solen skiner och det är drygt 22 grader så tar jag med mig bror och hans kompis på lite äventyr samtidigt, Emma följer med som stöd! Det här blir mitt första inlägg från paddan, så får se om det funkar! Ha en fin dag, vi hörs senare! :)

Får bli en arkivbild.


Söndag


Först ut var grannen som hade kalas vid 14-tiden, två timmar senare var det vår tur! Lillebror och pappa skulle firas. När kvällen kom var jag riktigt taggad på utgång, så jag drog iväg. Kom hem för en stund sedan och konstigt nog är jag riktigt trött. Så lär somna nu snart. Får se om jag hinner fixa ett till inlägg eller om jag skjuter upp det tills imorgon!


Gårkvällen



Igår var det dags för den årliga kvartersfesten! Regnet öste ner hela dagen men lagom till kvällen sprack det upp och vi fick en riktigt trevlig kväll. Vi avslutade inne vid grannarna och kom hem sent. Idag väntar dubbelkalas, eller rättare sagt trippelkalas! Även några fler bildbomber lär dyka upp. Ha en fin dag!


Bal #3









The girls










Här har ni några utvalda bilder från igårkväll! Det var en grymt mysig kväll. Vi grillade och satt ute länge och bara snackade. Taggade om till matchen och mumsade i oss en hel del sötsaker. Marängswiss och jordgubbar doppade i choklad bland annat. Jag sitter fortfarande på en hel del bilder jag inte hunnit visa, från balen, avslutningen och igårkväll. Får bli några bildinlägg nu framöver.


Full fart

Dom senaste veckorna har gått i ett! Framför allt de två senaste. Det har funnits så himla mycket att stå i och jag har känt mig jäkligt stressad. Jag satt och läste igenom startsidan här på bloggen och kan ärligt säga att jag knappt minns häften av allt som hänt. Jag ska därför försöka ta två-tre dagar till att bara varva ner och ta det lugnt nu innan jag kickar igång lovet på riktigt! Behöver få smälta allt som hänt och bara vara.

Liten sammanfattning av de senaste veckorna i bilder.


Tjejkväll

Har haft en trevlig eftermiddag med klassen, eller rättare sagt fd klass! Känns konstigt att kalla det så. Ska visa lite bilder och berätta mer senare eller imorgon. När som helst stormar det in tjejer här för grillkväll och mys! Ska bli riktigt kul, men måste fixa lite till innan de kommer! Så trevlig kväll allihop, vi hörs! :)


pictures








We are simply the best, better than all the rest



Det är många olika känslor som finns idag! Det känns faktiskt hemskt att lämna Södervärn efter tre år med många härliga minnen! Även om alla dagar inte varit dom bästa så har det alltid funnits något som gjort en glad. För att inte nämna klassen, fan vad jag kommer sakna er! En grupp med så många olika intressen och personligeter som gjort vår klass till just vad den varit. Södervärns bästa. Men vi får glädjas åt den tid vi haft och satsa på en återträff om 30 år som Jesper sa! haha. Ska snart ner till hamnen för en sista lunch med klassen, fixar ett tidsinställt inlägg till er med bilder från morgonen!


Om några timmar

Japp, då var den stora dagen här! Om några timmar går jag på sommarlov! Svårt att förstå, men skönt ska det bli. Har hoppat i dagens klänning och slängt på en enkel make up. Antar att mascaran kommer rinna ändå..nej fy, vill inte sluta ännu! För ett år sedan var jag taggad, nu är jag mest kluven..


Grattis pappa!




Ja må du leva uti hundrade år...hurra hurra! Stort grattis pappa! Vi älskar dig.♥



Bal #2









Fortsättning följer..


Balen 2012 - bästa!

Idag mår jag skit, men det var det värt! Hade så jäkla kul igår. Dansade in i det sista. Klackarna åkte av efter middagen och sen var det bara dance all night long som gällde. Det var hur varmt som helst där inne så man sprang typ ut var femte minut för att hämta andan. Det var en oförglömlig kväll med mycket skratt och dans. Alla var så fina och glada! Jag var helt hyper. Mamma fick dock komma med alvedon och halstabletter, haha. Idag kan jag knappt gå, har sjukt ont i vaderna. Tur man är ledig och slipper göra någonting! Bilder togs det en hel del av, så delar upp det lite.

Gradantalet höjdes nog med 100 grader när Euphoria och Dansa pausa spelades! Alla skrek och hoppade om möjligt mer än till de andra. Kommer leva på detta länge!




Det blir inte alltid som man tänkt sig

Har bunkrat upp med te och halstabletter här nu, mår riktigt dåligt. Febern smög sig på tillsammans med huvudvärken under förmiddagen men försvann med alvedon och en powernap. Det visade sig dock bara byta av med halsont. Trist att det kom just idag, väldigt olägligt om jag får säga det själv. Men jag ska försöka tagga ändå. Håller på att fixa mig inför balen nu, det här ska bli bra. Right?


Onsdag - stressigt!

Idag är en viktig dag! En dag jag stressat häcken av mig för i flera dagar. Ikväll går balen av stapeln och det finns en hel del att fixa med innan dess! Men först väntar sista skoldagen och den kommer spenderas med klassen! Ska titta igenom gamla bilder och fika! Solen skiner så nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig hela dagen! Skulle vara tråkigt om det regnar ikväll. Ha en bra dag!

Jag och Maja i fredags på studenten. Älskar dig tjejen!


Rebusjakten

Har suttit ute tillsammans med Maja hela förmiddagen, mysigt men kallt! Det var grått och dimmigt...tills vi kom hem, då tittade solen fram och nu är det klarblå himmel! Typsikt. Det var iallafall dags för den årliga rebusjakten, en tävling klassen vunnit varje år och vi fick därför sitta ute på stationerna idag. Jag och Maja hade bunkrat upp med filtar, mobilhögtalare och massa gott att mumsa på under tiden! Nu ska jag vila en liten stund innan dagen fortsätter, är rätt sliten. Senare ska balklänningen hämtas, frisyr ska testas och en sväng förbi stan hinnas med! Hörs senare!





Måndag

Har haft en härlig dag och även sista riktiga skoldagen! Nu byts lektionerna ut mot olika temadagar. Visserligen har dagen erbjudit en del annat än vanliga lektioner, målet var att bli klara med det som fanns kvar! Så jag la min tid uppe på slöjden och blev tillslut klar med min klänning! Hade bland annat en härlig timma tillsammans med en klass treor, grymt härligt gäng! Dagen avslutades med burken nere i tallunden, en av årets absoluta höjdpunkter om ni frågar mig! Fortsatte sedan hem till Emma och fick naglarna fixade och blev minst lika nöjd som vanligt. Där efter blev det en timmas fuego, kändes grymt att gå in i träningssalen igen! Jobbigt men jäkligt kul. Något jag kommer sakna under sommaruppehållet! Nu sitter jag här hemma med hårfärg i håret och ska alldeles strax gå och skölja ur det! Spännande!

Den här veckan kommer allt gå i ett, finns hur mycket som helst som ska hinnas med! Så finns risk för att uppdateringen blir sämre, men snart är det lov och då kommer allt bli som vanligt igen!



Last week

Fyra dagar kvar innan sommarlovet. Fyra dagar kvar på högstadiet och fyra dagar kvar med klassen. Den här veckan kommer gå fort. Mycket kommer hända och framförallt är det snart dags att lämna högstadiet för gott. Än så länge känner jag mig lugn, men ångesten hinner väl ännu komma. Betygen är satta och lugnet börjar infinna sig. Ska se till att njuta av de sista fyra dagarna, snart är det över!


Söndag

Kände att jag behövde ett litet uppehåll från bloggen! Har precis avslutat den här helgen och dagen med en runda på 8 km och en film med mamma! Är inte speciellt trött men somnar jag inte nu lär jag få ångra det imorgon! Vi hörs då, godnatt!

image description


Studenten 2012



Nu är jag verkligen jättetrött, kom hem för drygt en halvtimma sen och har precis hunnit tagit en dusch! Har haft en riktigt bra dag, solen värmde gott under timmarna inne i stan förut. Trodde man skulle smälta bort, lyckades även få en snygg bränna efter tröjan..haha! Det var som vanligt kul och se studenternas lycka och speciellt nu när man kände igen flera av dem! Man blir ju grymt taggad, tre år kvar! Orkar inte skriva så mycket mer, får kämpa för att hålla ögonen öppna. Men har som sagt haft en grym dag på alla sätt och vis, och med det säger jag godnatt!



Fredag och stundenten

Sitter hamma och äter en tidig lunch och njuter av dagen! Ska om drygt en timma röra mig ner åt Wisby Strand för att se när stunderna går ut! Men har en del att stå i innan dess, så ska lägga undan datorn och sätta fart! Ville mest titta in och säga hej!

Bild lånad från google.


Inte min förlust



Dagen startade med glädjande besked, trots det har den toppat det mesta i sämsta dagar! Blev bemött på bästa sätt när jag klev ur bilen här hemma, sötaste grannbarnet riktigt omfamnade mig! Det är lycka på hög nivå! Hängde med pappa ut i spåret och sprang 3 km. Väl hemma blev det även 2.5 km powerwalk.
Känner mig nöjd!


Torsdag - svårt att komma upp!

Godmorgon! Trodde det var ett skämt när klockan ringde, det riktigt sved att behöva gå upp! Nu har jag iallafall kommit upp och måste nästan skynda mig för att hinna. Om mindre än en timma ska jag vara nere på lassis en sväng innan skolan. Känner mig lite förväntansfull över vad som komma skall! Ska berätta senare. Nu ska jag sätta fart, ha en fin dag!

Det gick inte adda ladda upp några nya bilder (hinner inte leta efter felet just nu..) så det får bli en arkivbild.


Dagens träning



Med ännu en bild från igår säger jag faktiskt godnatt! Har haft en bra kväll på alla sätt och vis. Grannarna kom över på lite onsdagsmys vilket bara var trevligt, jag drog iväg och sprang 5 kilometer med Maja och har nu avrundat den här grymma dagen med lite tv-tittande. Nu kallar sängen, godnatt!


Äntligen

Även denna dag har spenderats nere i Almedalen! Idag var det dock betydligt mer folk, vilket iofs inte var så konstigt på grund av att kungen och drottningen var på besök. Så det var en aningens mer drag där idag än igår. Solen har varit framme hela dagen och med det även en härlig sommarvärme! Vi missbedömde dock kläder så det var på tok för varmt, men man ska inte klaga! :) Min familj och grannarna var också där nere så fick umgås med både vännerna och dem. Trevligt! Nu väntas middag och även den flyttades ut ikväll, hello summer!


Fler bilder








En bättre dag

Oj, vilken dag! Kom hem för ungefär två timmar sedan och har varit iväg sedan tidigt imorse. Men har haft en riktigt bra dag och har massor av bilder att visa! Vår sista lektion spenderades nere på glassbaren, kul med lite omväxling! Vi var sedan ett gäng som handlat med oss lite fika och drog vidare till almedalen. Där vi sen satt i flera timmar. Det har verkligen varit mysigt och om planerna håller så lutar det åt något liknande imorgon. Blev sen en sen middag hemma vid Emma innan jag drog hem. Låter bilderna säga sitt! Edid: Det finns så pass många bilder att jag delar upp dem i olika inlägg!








Måndag - Helt klar!

Känner mig ganska flitig idag! De fyra sista inlämningarna är nu klara och inlämnade. Och med det är jag också  helt klar för den här terminen, känns riktigt bra! Nu ska jag bara njuta av den sista tiden på skolan den kvarstående tiden. Har bortsett från inlämningarna hunnit med en sväng förbi bilskolan, frisören och en timmas träning. Om vi går tillbaka till skolan och inlämningarna och att det känns så jäkla skönt att vara helt klar... Så måste jag tillägga att det har varit otroligt mycket slit den senaste tiden. Mycket prov och inlämningar. Så den här dagen har varit väl efterlängtad.

Jag och Saga har separationsångest! Eller? Vi trotsade iallafall reglerna och hoppade ut genom fönstret, ner på taket i skolan idag. Det var något vi planerat sen en längre tid tillbaka så det var värt den lilla utskälningen vi fick på köpet!


Big brother 2012



Besvikelsen som uppstår när Annica inte vann.. Hejade på henne från dag ett! Men av de två finalisterna som fanns kvar efter henne, var Hanna helt klart värd vinsten! Även om hon aldrig varit min favorit. För övrigt känns det surt att årets säsong är redan är över.. Sad but true. Och med det säger jag godnatt!


Två bilder



Det var många kända ansikten man fick se i kortegen idag! En av dem var Majas syster Lisa som ni ser på bilderna här ovan! Hon var riktigt fin i sin ljusrosa klänning och kritvita lockiga hår. Det var väldigt kallt med undantag från det få minuter solen tittade fram. Nu tänkte jag skriva klart min sista inlämning och målet är att den ska vara inskickad innan bigbrother finalen drar igång om 50 minuter.


Söndag, sovmorgon!

Tog världens härligaste sovmorgon och vaknade för en halvtimma sen! Har hunnit med en sen frukost men ligger nu i sängen igen.. Måste dock ta tag i dagen nu, om rätt exakt en timma ska jag möta upp en vän! Vi beger oss då ner till hamnen för att se kortegen med stundenterna innan balen! Tråkigt att dom inte har vädret på sin sida! Håller tummarna för att det spricker upp när det väl är dags! Vi hörs senare!


Grym kväll

Har ont i ryggen efter att ha lockat hår i flera timmar, men resultatet blev grymt! Ska vara galen och skriva lite på en inlämning innan jag somnar, är helt överspidad! Hoppas ni haft en bra lördagskväll, för det har jag!


Trevlig kväll

Timmar på stan resulterade i att balskorna nu är fixade! Var helt galet trött när jag landade här hemma igen, så tog en powernap innan gästerna knackade på dörren! Nu ska efterrätten fixas innan jag lämnar hemmet och drar vidare! Har bildbrist på hög nivå, är för lat för att lägga över mobilbilderna till datorn. Så får bli en arkivbild. Och med det säger jag trevlig kväll! 


Lördag

Godmorgon! Tog en härlig sovmorgon efter en sen natt, vilket var behövligt! Sitter nu och äter frukost samtidigt som jag bloggar. Ska om drygt en halvtimma möta upp Maja för en runda på stan. Har lite saker som skulle behövas fixas. Vädret är riktigt grått och blåsigt så drar mig lite från att behöva gå ut. Fast det här ska bli en bra dag, right? Bjuder på en bild på mig och Majsan från igår.


Yesterday



Som jag nämnde så var klassen nere på O´Learys och åt middag igårkväll! Vi åt gott och hade väldigt trevligt tillsammans. Står kvar vid att spontant är bäst. Efter middagen var jag och Maja helt hyper och sprang runt nere på hamnen och busade. Haha. Togs en hel del bilder men de tre här över är dom enda bloggvänliga! Nu ska jag rota fram ett recept på rabarberpaj att slänga ihop innan jag drar ut! Trevlig kväll allihop!


Fredag, 1 Juni.

Japp, då var det redan juni då! Tycker det går lite fort nu, tiden kan gärna få sakta ner lite! Tittar man ut känns det snarare som April, grått och kallt. Vart tog sommarvädret vägen? Har för övrigt haft en av de sämre dagarna. Tråkigt att några personer ska få förstöra en hel dag.. Går inte in på det mer än så! Där emot så hade vi en trevlig stund i morse innan allt, där vi skulle måla av varandra! Hm, vad tycker ni? Lika? Haha. Vi hörs snart igen och då med bilder från gårkvällen! Puss




RSS 2.0