:-)

Nu kan jag hela läxan rätt bra :-). Känns riktigt bra. Fast kommer säkert glömma bort allt innan det är dags för läxörhör iaf! Men får gå och små plugga hela dan imorgon med! Och eftersom jag har Tyska sista lektionen , så hinner Emma förhöra mig lite innan :-).

Nu ska jag platta håret sen gå och sova! Ni anar inte hur trött jag är, och det har vart så nära att jag somnat flera gånger..Haha! Som tur är har jag lite sovmorgon imorrn, så jag har inte lika bråttom iaf! SKÖNT :-).

Men orkar inte skriva så mkt mer just nu.

Vi hörs imorgon!

kram


Jag hatar att plugga!

Att lägga massa energi på något man ändå inte förstår ett skit av, känns onödigt!

Pluggar Tyska, och det går sakta men framåt.. Men jag ska klara det här nu , så...

Vi hörs senare :-)


Måndag; långt inlägg.

Hejjs :-). Allt bra med er? Med mig är det iaf super.

Skolan idag har varit bra, men väldigt slö.. Har varit trött och känt mig sjuk. Men bestämde mig för att stanna dagen ut. Bra val eftersom jag kände mig bättre efter maten :-) För första gången gick slöjden  bra, jag kom igång bra och allt! Men fick jobba som aldrig förr eftersom det här tyvärr var sista gången vi hade syslöjd! Svenskan har gjort så jag missar dom sista 3 gr och alla andra gånger jag missat slöjd..Men men ;-)

Efter skolan skulle jag till tandläkaren , och det gick bra. Sen hem och duscha och nu sitter jag här vid datan och ska snart plugga lite. Var det iaf tänkt :-)

Men nu ska jag berätta lite om gårdagen som jag aldrig hann igår!

 

Moa och jag stack in till stan runt 12 , och eftersom vi inte skulle till Lindex och din sko fören runt 1 så tog vi en snabb sväng på stan innan. Sen hämtade vi ut våra snygga tomte kläder. Sen bytte vi om och så inne på Lindex. Jag fick en kort tomte kostym och Moa en lång! När jag säger lång så menar jag typ en morgonrocks lång.. ;-) Haha vi fick oss många skratt innan vi gick ut, det kan jag lova!

Sen var det bara ut och dela ut pepparkakor, till en början var det rätt pinsamt men det kändes bättre efter ett tag!  Vi var där i ca 2 h, under  dom timmarna kom det folk vi kände och skulle ta kort och  allt.;s Som numer hotas med att läggas ut på facebook, hah! Efter vi hade ” jobbat ” klart bytte vi om och gick till donken och åt lite! Fett ont i benen efter att ha gått runt i 2 timmar.

Sen kom mamma och hämtade oss sen var det snabbt ombyte hemma innan det var dags för kalas!

Väl där var jag ass trött och hade ingen ork att stanna någon längre stund! Men vi fick massa god mat och kakor m.m! Jätte gott var det verkligen.

Så var min dag igår, men här kommer lite bilder! :-)


Hah min snygga outfit! :-)
Moa i sin snygga morgonrocks outfit ;-)





Det var allt från mig :-)

Ett långt inlägg, hoppas ni orka läsa!

Vi hörs senare! * <3


Ny vecka , nya tag!

Godmorgon!

Ännu en vecka startar nu! Men den kommer gå snabbt, och eftersom det bara är 3 veckor kvar innnan jul, så kommer det gå ännu lite sanbbare :-) ÄR jätte trött just nu och har ingen ork att gå upp men  ska försöka göra mig i rodning nu!

Vi hörs efter skolan!

Kram

Ny vecka , nya tag!

Godmorgon!

Ännu en vecka startar nu! Men den kommer gå snabbt, och eftersom det bara är 3 veckor kvar innnan jul, så kommer det gå ännu lite sanbbare :-) ÄR jätte trött just nu och har ingen ork att gå upp men  ska försöka göra mig i rodning nu!

Vi hörs efter skolan!

Kram

Söndag, snabbt hej!

Hej på er!

Försöker plugga tyska fast jag egentligen inte har någon ork alls.. Har ingen tid att skriva blogg , men skriver ett sanbbt inlägg iaf!

Tomte jobbet gick bra! Kommer berätta allt imorgon med bilder och allt! Efter tomte saken gick vi till donken med Amelia och Ida sen kom mamma och hämtade mig och moa och körde hem oss! Hade typ 4 min på mig att fixa mig i ordning innan vi skulle på kalas. Har inte så mycket mer att skrva mer än att jag nu mer är PROPPAD med mat och kakor, så det räcker för ett helt år... Usch mår nästan illa, skulle inte ha ätit så mycket xD.

Ajja ska plugga igen, men vi hörs imorgon!


Puss på er!




Söndag

Godmorgon!

Har ni sovit gott och drömt nåt kul? Jag har iaf sovit jätte bra och drömt en jätte rolig dröm :-)
Hoppas ni gjort detsamma! ♥

Idag tänkte jag fixa min engelska text som ska in imorgon, men de kommer gå snabbt eftersom den var rätt lätt :-). Sen ska jag fixa mig och ta mig in till stan med Moa! Klockan 1 ska vi vara ombytta och klara för sen spendera 2 timmar i tomtedräkt! Emma hade skrämt upp mig med att det skulle spö regna idag, så det första jag gjorde när jag vakna var att kolla vädret. Som det ser ut just nu kommer nog solen va med oss idag :-). Tur de.

 

Just det är första advent idag, och det betyder att det bara är 24 dagar kvar till julafton!

Tänkte försöka pynta min blogg med lite jul saker nu när det äntligen är dags för jul!

Som jag längtar, tills den 23 December, dagen innan. LOVE IT!

Men nu ska jag försöka komma på något kul att smyga in på bloggen med! En adventsstjärna kanske?

Eller lite snö kanske? Ah men ni får väl se snart!

 

 

Puss på er så länge!

 Bjuder på den! Haha kanske 9 år gammal bild? :-)


Lördag; kväll och nystädat!

Hej på er!

Trotts all städande så har jag väl varit rätt bra på att uppdate? Eller hur? ;-). jag är iallafall rätt nöjd.


Har iaf städat klart nu och det blev riktigt bra, allt skiner nu mer här hemma. Sköönt :-).
Har även vart med Emma.L en stund, skönt att träffa henne igen <3. ( Nadja Synd att du inte kunde va med.. <3)

 Måste säga att jag har sjukt ont i mina ben, måste vara träningsverk från igår.. Lite konstigt att det kommer nu då? Borde ha kommit tidigare tycker jag xD. Men ont har jag iaf..

Pappa är just nu och hämtar pizza, så jag väntar på mat just nu! :-)

Ikväll ska jag antingen va med Moa & Emma.L eller Emma.G, eller så är jag hemma och tar det lungt! Får se lite vad som händer :-)

Imorgon är det julskyltning! I love it! Jag tycker det är så mysigt att gå på de och kolla på allt och så. Då känns det verkligen som att julen är på väg :-). Men imorgon kommer jag nog inte kunna gå och kolla på allt som jag brukar!

Ska ist va Tomte med Moa och dela ut pepparkakor ;-) Hahah kan nog bli rätt kul, men kanske lite pinsamt..

Men nu ska jag kolla lite bloggar och så innan maten kommer :-)


Vi hörs senare, Kram <3


 

kanske en viss likhet? Eller ? :-)

Tar en paus från städandet!

Tycker redan det är tråkigt att städa.. Men har inte så mycket till val just nu, så får väl fortsätta och hoppas på att Larsson kan  rädda mig sen :-).

Det bästa med att storstäda allt, är att det blir fint efteråt, men just nu är det allt annat än fint! så får väl se hur det kommer se ut när vi är klara... :-).

farmor & farfar var här och sa hej snabbt, fick massa godis och glass av dom, så jag tog nu en paus med lite glass ;-)

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, så ses vi senare!

Xoxo



Lördag

Godmorgon!

Igår blev det en skön hemma kväll med film! Mysigt! kom i säng runt 12 och vakna väl runt halv 10 idag!
Har nu sett på Riverside och ska precis äta frukost. Vi ska typ städa här hemma idag och fixa lite, så det kommer inte att vara såå mkt inlägg idag, men något till kommer det att bli!


Vi hörs senare!

Xoxo :-)


Är rädd & Orolig... ♥


Nu drar jag...

Till Emma och mot Maxi :-).

Vi hörs senare, tycker jag!


Kiss and hug as long as!

See you soon :-)



Långt inlägg ;-)

Hej på er!

Nu ska jag bli bättre på att uppdate, det kan jag lova :-).

Tänkte berätta lite om både igår och idag, eftersom jag glömde bort att skriva igår ;S.

Igår; Jag och Emma tog en snabb sväng till Maxi och köpte popcorn och ostbågar, sen fick vi lite bråttom hem när vi såg vad klockan va.. Blev inte bättre av att det var motvind , nej ;-). Hah,när jag kom hem var det mat på en gång sen gjorde jag mig i ordning! Runt 8 kom alla, och vi hade det jätte trevligt!
Efter Singing Bee, bestämde vi oss för att ha lite skojj ;-). ( Bilder kommer nedan.. )

Runt 11 kom jag i säng och somna rätt snabbt, skööönt!

Idag åkte jag och Emma bil med Pappa till skolan. Lata, nej inte alls. Haha.! Väl i skolan hade vi Tyska , det gick rätt snabbt eftersom vi körde massa tävlingar och så, jag skulle rita bl.a. en helikopter, haha ett under att dom andra i mitt lag kunde se vad jag gjort! XD. Sen hade vi idrott. Vi körde typ någon konstig lek då man skulle springa en hel del, hah! Rätt kul men jobbigt var de.. Är helt röd på mitt lår nu, för Emma.T sköt en boll på mig xD. Iaf tur att vi hade 40 min " rast " efter, för jag var verkligen helt död efteråt :-).Sen So och det gick väl bra, sen var det bara matte och mat kvar! Så dagen har gått rätt snabbt :-) ( Åkte buss hem, )

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, men ska va med Emma om en stund!

Bilderna kommer senare , något fel just nu...

Men kolla in om en stund igen!

Puss på er! :-)

 BILDTORKA på hög nivå!
Men bilden är iaf tagen på singing bee.!

Haha!


snabbt hej

hej, förlåt för dålig uppdate igår! inner inte skriva så mkt nu e´heller, men vi hörs efter skolan!

P.S inlägget innan detta är inte jag som skrivit!

Kram

drömkillen min......

Hej igen!

Börjar känna mig trött?! Ska snart äta mat och sen kommer ju tjejerna. Sedan skall jag drömma  om  min favoritkille, han är så go och rar. Han har fina biceps, hans leende är underbart... oooh pappa!  I love U!!

Emilia Hissar&Dissar





 


























Torsdag; love it!

Hej på er! Hur har eran dag varit?

Min har varit bra iaf!

Började med SO. Vi var i datasalen nästan hela tiden, så det var en rätt chill lektion. Hah när alla var kvar i datasalen så stack jag, Emma, Amelia och moa till klassrummet och hängde gubben och skrev massa kul på tavlan! När johan kom tyckte han vi skulle sudda bort allt, men jag och Emma lyckades få ha kvar " 74 = bäst " .
Men när vi gick förbi i slutet av dagen hade 83;orna ändrat så det stod " 74= suger.. " Dom ska nog få tillbaka ska ni nog se :-) Haha... xD.

Har även haft Matte, musik , NO och Bild! Fick tbx mitt matteprov jag gjort tidigare! Det gick rätt bra, så jag är ganska nöjd! På läxförhöret fick jag 13/13 rätt, inte helt fel! Så jag kunde inget annat än vara glad när jag gick från matten :-) Men kommer nog bli besviken när jag får tbx mitt NO prov.. Kändes inte så bra, så vi får väl se hur det kommer gå!

 

Nu ska jag ta det lugnt eftersom jag inte har några läxor att göra! Hur skönt är inte det liksom?

Ikväll klockan 19.45 kommer Frida,Emma och kanske Moa hem hit! Vi ska se på Singing Bee som vi är med i , kommer bli fett skojj. Så det kan ni inte missa :)



fundera på att göra en hiss&diss idag, hmm ;-)


Men vi hörs senare!

kram


I skolan

Sitter i skolan och ha SO, försöker hitta fakta om Nilen, men går inte så bra...

Hann iaf i tid till skolan idag ;)

Vi hörs senare.


Xoxo

Torsdag:

Godmorgon bloggen!

Har ju sovmorgon idag, hur skönt som hellst. Men får gå upp i go tid så jag inte kommer försent igen ;S.
Igår efter ha pluggat sönder ( kändes de som ) tog jag en dusch och gick och la mig.. Bara det att jag just nu ser ut som en skurmopp med mitt lockiga hår!!! USCH! Så får nog ta en timme till att platta det idag..

Nu måste jag sätta fart, skriver mer sen om jag har tid!


Puss så ses vi senare :-)

Kram



Nu äntligen funkar det!

Har nu sen länge tillbaka försökt att lägga ut ett inlägg på bloggen, men inte lyckas! Pga. Något fel på blogg.se! Men nu verka det ju funka ;)

Pluggar just nu NO och har ännu matte att plugga! Så får nog stanna hemma ikväll, om jag ska kunna allt inför provet och läxförhöret imorgon!

När jag pluggar tycker jag det är lättast att höra på någon bra musik samtidigt, lär mig allt snabbare då? Konstigt nog. Så just nu spelas Lady Gaga med Pokerface, helt okej låt!

 

Efter jag pluggat ska jag duscha och äta mat, kanske se Tv om jag hinner! Har sovmorgon imorgon, ass skönt J Så har inte lika bråttom i säng som alla andra dagar ;)

Skriver mer ikväll, om det inte är något fel på hemsidan igen!

Kram




Bild tagen från stholm! Haha bildtorka ;)


Tisdag;

Förlåt för verkligen urr dålig uppdate dom senaste 24 h! Men jag har verken orkat eller haft tid.. Men nu ska det bli bättring det kan jag lova :-)

Dagen har rullat på och allt har varit helt okej! Har haft ont i huvudet en stund men annars har det varit bra :-)
Har haft helium lek på No , hah fett skojj :-)

Slöt klockan halv 4 och har nu ätit mellis och ska snart plugga plugga och än en gång plugga :-)

Men vi hörs senare, Puss <333

Tisdag; dålig uppdate

Förlåt för dålig uppdate idag, men har inte orkat! :P.

Skolan har varit bra, bara de att jag kom 10 min försent i morse ;S. Men men..
Annars har allt varit super :-). Efter skolan har jag vart med Emma Larsson, jätte skönt att få va med henne igen :-).

Nu chattar ja med lite folk och ska snart äta sen ut :-)

men vi hörs senare ;-)


Kram


Tisdag

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, och är rätt trött! Så jag ligger och hör på musik och försöker vakna till liv.

Idag är det en kort dag, vilket är riktigt skönt! Ska va med Emma. L efter skolan, ska bli  kul , var ett bra tag sen sist!

Ja tänkte börja med dagens poäng! Någon kommer få dagens poäng varje dag, när man sagt/gjort något kul under dagen- Det kan nog bli kul! Haha

Jag hade skrivit ett rätt långt inlägg till er, men jag ångra mig precis när jag skulle lägga ut allt på bloggen..

Så det får bli ett kort inlägg ist :-)

Vi hörs efter skolan, kram


Kväll .




Har varit ute i spö regnet med Emma , hah jag är verkligen super blöt xD. Men kul har vi haft , hah :-).

Kom hem för en stund sen och ska nu plugga de sista så jag verkligen kan det tills imorgon!
Ska hinna med att platta håret innan jag somna också, så börjar få bråttom haha! Mina ögon går snart i kors.

imorgon slipper vi första lektionen så jag har lite sovmorgon , iaf till 8.50 :-). Så kan sova en eller 2 timmar längre ;-)

Vi hörs senare , Puss :-)

En sak i taget?

Jag blandar ofta ihop saker , och tänker inte alltid på de.. Som nu när jag försöker skriva ett blogg inlägg på min brors data, samtidigt när han spelar rock band ( Inte helt ljudlöst) och ska svara på msn , det går bara inte ihop.. Det jag skulle skriva i en chatt på msn dyker liksom upp i texten jag skriver till er nu ?

Ett annat tillfälle är när jag är ute och cyklar och skriver sms samtidigt då får den jag är med helt konstiga svar och dom som väntar på sms får något helt annat än frågan jag skulle svara på…

 

Jag ska helt enkelt rikta in på en sak i taget. Eller vad tror ni? ´:-)


Har iaf pluggat klart nu och har även vart i affären med pappa. Ska snart äta mat sen blir det ut emd Emma som gäller!

Vi hörs senare!

Puss :)


måndag

Hallu bloggen!

Hur har eran måndag varit? Min har iaf varit bra :-).

Fick sluta efter Engelskan idag med alltså klockan 2 men jag och Emma stannade kvar ett tag iaf.
Nu ska jag plugga klart min tyska som ska in imorgon och sen ska jag maila över en sak till min mentor, sen är jag redo att gå ut :-).

Orkar inte skriva mer nu , men vi hörs!


Xoxo

Måndag;

Godmorgon bloggen!

Nu är det dags för en ny vecka då.. Men den kommer nog gå snabbt den med :-)

Idag slutar jag vid halv 4 oc då ska jag plugga färdigt det jag inte gjorde igår, låter inte det bra? ;-)

Haha det blir ett väldigt kort inlägg eftersom jag håller på att platta håret samtidigt som jag skriver.. Så jag ska helt enkelt fortsätta platta nu så jag hinner till skolan :-)


Vi ses senare!


Xoxo

Söndag; pigg , piggare piggast!! :-)

Det är Söndag klockan är snart 10, och Emilia är inte trött?? ;O.

Haha helt konstigt, brukar alltid vara helt slut på Söndags-kvällar, men idag är det tvärtom! :-)

Ska nog gå och göra mig ordning snart iaf, annars kommer jag inte komma upp imorgon bitti...

Har precis druckit te, plattat håret och pluggat klart.  Så nu är typ allt klart inför skolan imorgon, skulle ha skrivit en text om Stor Britaniens klimat , men jag kom inte på vad jag skulle skriva hah! får ta det en annan dag :-)


Men vi hörs väl imrogon?


Puss och kram! <3

Snart så....

Snart kasta jag ut min förbaskade Tyska läxa genom fönstret!

Jag har nu försökt plugga till min Tyska läxa i en evighet, och jag lär mig verkligen inte den... Som tur är den tills på Tisdag, så jag hinner plugga imorgon med! Tack o lov!!
såå nu ger jag upp! ''/.

Idag har jag tagit det lungt och gjort matte läxa fram till typ 3 då gjorde jag mig i ordning och gick till Linds i spö regn.. Skulle handla blommor till min granne som fyller år, från min faster! ( Som inte bor här på ön! )
Sen när jag kom hemhade jag 2 min på mig att göra mig i ordning fort och sen var Emma hemma vid mig och då stack vi till IBK match. Shitt... Vad mkt folk det var :-). Men vi gick typ en kvart innan de var slut för jag skulle hinna hem i tid!

Nu har jag ätit mat, och pluggat... Ska snart gå och lämna blommor sen ska jag nog se på film :-).

Det var allt från mig den här otroligt tråkiga men ändå roliga söndag!


Kram :-)


Hösten 09-



    




Haha Se min min! :-)




Tråkigt nog så får jag bara bilderna med mig, så tyvärr har jag inga bilder på doma dnra jag brukar va med!
Men ska nog lyckas få tag i dom ;-)


Ha de bra!

Kram

Ttåkigt att det inte blev som planerat!



Hej igen!

Idag skulle jag ha vart med Emma.l men hon skulle på bio med Emelie då, bion vi två egentligen skulle se..
Så nu kan jag inte va med henne!? Och Att plugga en hel dag mår ingen bra utav så jag ska försöka komma på något annat kul att byta ut med sen när jag pluggat klart!

Idag känns allt himla tråkigt, kan ju bero på det tråkiga höstvädret!?

Idag kommer det nog bli några få inlägg från mig.. Men ska försöka skriva ett långt om dagen ikväll :-)


Vi ses senare eller imorgon!


Kram



Söndag; morgon!

Godmorgon bloggen!

Då är det söndag igen då.. Hatar verkligen den här dagen, blää.!
Ska nog gå upp och äta frukost nu :-)

Vad ska ni göra idag?

Min dag;

 Duscha

Platta håret och göra mig i ordning!

  Plugga
 Träffa Emma :-)


Vi hörs senare :-)


Kraam

Söndag

Godkväll/Godnatt! Hoppas ni haft en trevlig Lördags kväll, det har iaf jag haft! Är helt slut nu , så ska snart stänga av datan! Hela huset är helt tyst, nästan läskigt tyst faktisgt, så det känns som ett bra läge att sova nu! Innan man inbilla sig massa onödigt skit.. Som Att det är ngn utanför min dör m.m, såå typiskt mig!Haha

Ikväll har jag varit ute med Emma.G,  ´Vi har bl.a träffat Emma.L & Moa och snacka lite med dom :-). Sen har vi typ tänt tomtebloss och haft skojjskojj! Gick typ hem runt 10 och såg på film med familjen, - johan Falk! Sjukt bra ;-).

Imorgon ska jag nog se ibk match med Emma.L , kul! Måste även plugga inför ännu en skolvecka... (Suck!)

Tog massa bilder ikväll men dom har Emma på sin mobil, såå typiskt! Men får be henne skicka dom imorgon så ska jag nog dela med mig av dom :-)

Hur har eran kväll varit??






Så jag säger nog godnatt nu så ses vi lite senare!


Puss

Basket och Michael Jackson!

Dagen har varit allt förutan lugn! Haha! Känns som jag gått flera mil.. Det börja med att jag och Emma cykla till maxi, men fick punka på vägen.. Så vi fick gå hem till henne och hämta pengar och massa eftersom vi skulle på bio! Sen gick vi till bussen men den gick inte fören typ 1 h senare och då skulle vi inte hinna.. Så vi gick in till stan. Men det slöt med att klockan närma sig 2 och då börja bion så vi typ sprang dit. haha, men vi hann precis! Som tur var hade mamma och bror redan köpt godis och allt så vi kunde bara springa in till bion på en gång! ( mamma var inte med och såg på bio, bara bror och Emma! ) Vi såg This is it med Michael Jackson föresten ;-). Den var skiit bra, och jag tror jag har en ny förebild, gud så bra han var på att dansa!!! ;O. Iaf sen när den var slut kom pappa och hämtade oss och sjussade mig och Emma till söderv. där vi såg på basket, sen gick vi hem!

Haha känns som jag gått väldigt mkt idag , så har ont i benen! ( Det blev ju inte bättre av att man hade skor med klack heller nejj ;-) Haha!

Ajja ska va med Emma ikväll, blir nog skojj!


här kommer bild på dagens outfit!




lång tröja - JC
Jeans-leggings - BikBok
höga strumpor - Kapphal tror jag?!


Hoppas ni får en bra kväll!


Kram


Emma Skickade en låt till mig på msn, och nu är jag helt käär! Hör bara på hans röst,  helt otroligt!!






Lördag;

Reza åkte ur idol igårkväll, tyckte det var lite tråkigt eftersom jag börja gilla henne igår liksom.. Men men  , ngn måste ju åka ut! Somnade iaf runt 12 och vaknade fär 30 min kanske?? ;-).

Tänkte fixa lite med bloggen idag , så ni får titta in lite senare igen och kommentera vad ni tycker ;D.

Kram så länge!!

<3


Min nya favorit ;-)

Go kväll på er!

Här hemma är det Idol som gäller ikväll! Kärleks-tema är det som gäller och jag tycker idolerna gjorde det rätt bra! Har ingen aning om vem som åker, oerhört jämt ikväll, men man kan ju hoppas på Mariette(?).
Själv har jag hittat en ny favorit....





Haha just precis, ingen mindre än Agge Bagge!!

 August blev lite sugen på att också göra debut men tråkigt nog är det 16;års gräns på Idol så han kör järnet här hemma ist! :-) Med hitten Upp & Hoppa! Gulligt värre.. <3


Jag mår bättre nu än vad jag gjorde tidigare idag, har fortfarande ont i huvudet men annars känns det helt okej!
Ska återgå till Tv nu!


Hoppas ni får en trevlig kväll!


Puss

Lite gladare :-)

Sen jag skrev sist har jag sovit i ca 2 h! När jag vakna ville jag inget hellre än somna om igen! Usch hade ont över allt och mådde skit! Som tur är kom mamma och rädda mig med ipren! Tack mammi! Mår lite bättre nu , är typ hungrig så fundera på att ta något att äta snart!!

Ser just nu på Tv, haha det finns typ inget att se på , så ja ser på ngt barnprogram?? ;O.

Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs senare!

Ska nog se på ( skiit-) idol ikväll! Inge kul längre nu när min Eddie♥  inte är med längre... Får väl försöka hitta en ny favorit! :-)!

Bi hörs, Kram<3

'ahhhh ;@

Hej på er!

Skolan har varit allt förutom bra idag.. Har verkligen inte orkat något. Tillslut orka jag inte mer, och bestämde mig för att gå hem.. Så nu ligger jag här och ska typ sova! Mår verkligen skiit..

Jag hade verkligen längtat efter den här dagen, för jag äntligen skulle få va med Emma L igen! Så blir man sjuk, ahhhh orkar inte!


Skriver sen när jag är på bättre humör!


Kram

Fredag, yeeh!

Godmorgon, redan Fredag hur skönt är inte de??

Ska nu göra mig i ordning och cykla mot skolan, men har verkligen ingen lust idag! Mår inte alls bra, men antar att det är för sprutan ;S. Så jag får väl gå ändå ''/.

Hoppas ni får en trevlig Fredag, så ses vi senare!

KKiss and Hug

Torsdag; kväll

Hej är allt bra med er?

Här är allt nästan bra, har bara ont i min arm.. ''/. Har precis ätit mat och ska nu ta det lungt! Skulle egentligen har vart med Emma ikväll,  men det regna för mycket! Tyvärr.

Ni måste se något coolt! Men ni måste lova att se hela! Annars är det ingen idé ;-) 

Klicka här;



Hoppas ni får en  bra kväll, Puss!


Ta mig tillbaka till värmen! ♥



En bild säger mer än 1000 ord! ♥


Torsdag;

Hejjs!

Kom hem från skolan för kanske 15 min sen.! Fick hämta Agge på dagis idag och det var inte det roligaste när ungen inte ville följa med hem!

Skolan har iaf varit bra, fick ta den där sprutan idag! Kändes riktigt bra faktiskt, har rätt ont i armen nu i efterhand men det är det väl värt antar jag ;-).

Ska nog va med Emma ikväll om det inte regnar, kan nog bli riktigt skojjd ;-).


Men vi hörs senare!
¨

Xoxo

Torsdag;

Godmorgon! Somnade typ runt 8 igår kväll, jag mådde verkligen dåligt! Har inte alls kunnat sova bra i natt och känns som jag vaknat varannan minut.. När min klocka ringde tog det sin tid innann jag var redo att gå upp!

Ska snart börja göra mig i ordning och dra mig mot skolan, får se om jag orkar med hela dagen!? Har fortfarande sjukt ont i halsen...

Slutar halv 4 , börjar verkligen bli trött på att sluta så sent 3 dagar i veckan! Typ alla 8;or har ju lyckats byta bort vissa av sina sena dagar, -_-. Men vi måste liksom gå så länge?! Rättvist :S?

Efter skolan ska jag plugga, om jag har någon läxa!

Men nu måste jag sätta fart och platta håret så kan jag maybe ha utsläppt i skolan idag :-)

Ha det bra!
Puss :*

Bullbak!

Hejj på er!


Är helt slut nu, fast jag inte gjort så mycket!

Har varit med Emma idag, vi började med att åka till maxi och handla pepparkaksdeg :-). Sen hem till mig och hämta lite saker sen så cykla vi hela vägen hem till henne i motvind XD. Sen började vi baka. Tro det eller ej men det blev riktigt lyckat! För att vara vi som bakat iaf. Vi bakade både bullar och pepparkakor.

Sen har vi typ flummat och haft almänt skojj! Sen var det dags att cykla hem ( i regn)

Så nu har jag ätit och ska kanske se en film och ta det lungt! Hoppas ni haft en bra dag,


Kram!








Jag fick uppdraget att se till att pepparkakorna inte blev brända! Så fick ta det säkre före det osäkra och satt mig därför framför och passade dom :-) Haha!

Såhär blev det! Inte illa va? ;-)

:-)

Ska nu börja göra mid i ordning och sen kila ut en sväng! Ska träffa Emma och jag tror vi drar direkt till maxi och handlar pepparkaksdeg och sen hem till henne och baka :-)

Jag har en liten  fundering, som jag inte kan sluta tänka på.. Så jag tänkte att ni kude hjälpa mig med att svara?! ;-)

Nu börjar vi ju närma oss julen, men räknas det som vinter nu då? Eller är det fortfarande höst?
Själv vill jag ju att det ska vara vinter, men jag vet inte vad det är som avgör om det är det eller inte?

så ni får gärna svara :-).

Ska platta håret och så nu , men vi hörs senare!


Puss


Morgon :-)

2 minuter efter att jag skrivit det sista inlägget till dig igårkväll, så sov jag! Var så trött, så trött!
Har sovit hur bra som hellst hela natten jätte skönt verkligen! Så nu är jag vaken , och ligger och hör på lite musik. En låt jag inte kan sluta höra på är I Wish I Was A Punkrocker som sjöngs av Tove i idol i fredags!
Hon är verkligen duktig, men efter min träff med henne är jag en aning besviken!...



Men av det man ser på scen så är hon riktigt bra! :-)



Eftersom det blev lite fel igår när jag skulle göra min lista av saker jag skulle göra idag, haha! Så gör jag om den nu, när jag är lite mer vaken ;-)




  Duscha!

 Städa rummet!

 Se film med bror!

Fixa håret!


Vi hörs senare!


Kiss and hug!♥

Morgon :-)

2 minuter efter att jag skrivit det sista inlägget till dig igårkväll, så sov jag! Var så trött, så trött!
Har sovit hur bra som hellst hela natten jätte skönt verkligen! Så nu är jag vaken , och ligger och hör på lite musik. En låt jag inte kan sluta höra på är I Wish I Was A Punkrocker som sjöngs av Tove i idol i fredags!
Hon är verkligen duktig, men efter min träff med henne är jag en aning besviken!...



Men av det man ser på scen så är hon riktigt bra! :-)



Eftersom det blev lite fel igår när jag skulle göra min lista av saker jag skulle göra idag, haha! Så gör jag om den nu, när jag är lite mer vaken ;-)




  Duscha!

 Städa rummet!

 Se film med bror!

Fixa håret!


Vi hörs senare!


Kiss and hug!♥

Diss!!!!!

Just nu hatar jag det här... Det funkar inte att få igång den j**la filmen..

Jag har ingen ork, inget tålamod, ingen lust att fortsätta förska! ( Man kan nog kalla det ge upp)
Så jag skiter i det här och stänger nu ner datorn och hoppas på att allt funkar bättre imorgon!


Puss&Godnatt bloggen!


Kväll; film

Hej igen! Känner mig rätt bra på att uppdate idag! 
Har varit med Emma ikväll, vi har typ flummat, tror du skämmde ut dig en del för den där tjejen ;-). Haha!
Vi bestämde iaf att vi skulle va imorgon med och då ska vi baka pepparkakor :-). Nu ska jag se film och kanske sova, är rätt trött nu när jag tänker efter ;-). Hah!

 

Morgondagens göra lista ´´

 

 

• Städa rummet!

• Duscha

• Se film med bror!

• Va med Emma!! <3

Nu börjar filmen! vi hörs;-)



 


Snabbt hej !

Hej!

Kom hem för inte så länge sen.. Har varit på stan en sväng med lillebror! Var och fikade vid farmor en sväng och sen kom pappa och hämtade oss! Nu ska jag snart äta mat sen duscha och efter det ska jag träffa E´m så det blir nog skojj!

Men måste sätta pungt här , mamma sa precis att det var mat nu !



Vi hörs senare ;-)


Kram

Tisdag;

Hej, hur har eran dag varit? Min har varit hur bra som hellst! Slöt klockan 2 idag och cykla då hem  med Emma! Kom inte hem fören typ 3, eftersom jag typ stanna med Emma och snacka med henne ett tag! :-). Ska va med henne ikväll med!

Nu ska ja ta det lungt ett tag och ska kanske fixa lite inför nästa vecka ;-). Ni får kanske veta sen.

Men vi hörs senare, Xoxo

Tisdag;

Godmorgon!

Mitt alarm ringde 06.15 för att då gå upp och platta håret, men jag kom inte upp fören halv 7! Så trött jag är, har jätte ont i halsen idag med ;S. Hoppas på bättring nuu orkar inte vara sjuk!

Ska snart gå och göra mig oiordning och sen cykla mot Skolan! slutar 2 idag, sköönt!

Men vi hörs senare

Puss&Kram

/En morgon trött Emilia ;-)

Så mörkt hår jag hade ;O.

trött? Sjuk??

Hej igen!

Har varit och handlat med mamma och kom precis hem! Skulle egentligen har vart med Emma idag,men jag är såå trött att jag orkar ingenting! Ska sattsa på att sova tidigt ikväll så jag orkar skolan imorgon..

Svar på kommentarer;

fråga;
har du opererat dig? Vart tappade du bort dig i din hemstad?

Svar; Jag har opererat mig 2 gr! Polyper och halsmandlar ;-). Haha jag gick " vilse" i kvarteret brevid när vi var nyinflyttade här för ca 7 år sen , var då 5-6 år. Så jag hitta inte hem :-) ( En lång historia blev nu kort ;-)

fråga;
Har du brutit ett ben? Vilket i såfall? :-)

Svar; Jag har inte direkt brutit ett ben, men har fått en spricka i armen, och det är ju nästan att bryta ;-). Kan bara säga en sak, det gjorde riktigt j*vla ont :-P.



'Ska snart äta mat sen blir det att plugga och kanske se en film innan jag sover!

Vi hörs kanske senare!


Puss*



Tést

Har fått kommentarer tidigare att jag borde göra fler test och lite mer roliga saker på bloggen! Så jag tänkte börja med det nu, det här testet är kopierat från en annan blogg!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 150 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en/flera tatuering(-ar)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. - på sommarn

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) i mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x]
Jag har sagt "lol" i en riktig konversation
[/] Jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - haha

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[/] Jag har brutit ett ben i kroppen
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i Usa.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[/] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ x] Jag har krockat en bil.
[/] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. ( film)
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi &/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ /] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x]
Jag äger en mp3 / ipod.
[ ] Jag har/ haft en ohälsosam relation med anime/manga
[/] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från h&m.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på tradera/e-bay.

RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[x] Jag vet hur man skjuter
[?] Jag är kär i kärleken.
[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga



Haha kul test!

Jobbigt att läsa? :-)


Måndag; trög dag..

Hej :-).


Sitter här på lillebrors rum eftersom pappa har tagit mitt rum för tillfället! Så jag sitter och skriver mitt ibland alla dess leksaker, allt från bilar till mat m.m! Det är inte varje dag man gör de ;-)


Skolan har varit okej, fast måndagar är alltid sega! Vi slapp vår sista lektion eftersom vi hade tid över från att vi drog över tiden med Svenskan tidigare! Så ist för att sluta vid halv 4 så slöt jag klockan  2! Najjs :-).
Så  nu sitter jag här och ska se på Tv sen ska jag plugga lite!

Men vi hörs senare, Kiss and hug! <3

Vet inte vad jag ska skriva här.. :-)

Hej igen!

Har nu gjort mig i ordning, kände mig rätt dum när jag bytte om från pyjamas klockan  16.10,  haha! Men det är Söndag och då får man vara seg :-). Pappa har nu hjälp mig att sätta upp min spegel och lamporna, ass snyggt blev det! Tack daddy <3. Ska snart träffa Emmiz ska bli roligt fast det bara vardrygt 24 h sen vi var sist xD.

fråga;

Har du bara bloggat i 2 månader?

Svar; Nej, jag har bloggat sen lite innan sommaren tror jag :-). så snart i ett halvår ;-).


Men ska nog fixa mitt hår lite snabbt nu innan jag drar mig ut;åt.

Haa det gött,



Söndag;

Vaknade runt 10 idag och gick upp och såg på Tv. Har stor städat mitt rum och väntar just nu på att pappa ska komma hem och hjälpa mig att sätta upp en spegel och så på väggen som jag köpte på ikea när vi va i stholm!
Lägger upp bild sen hur allt blev :-).  Sitter ännu i pyjamas och chattar med lite folk och ska nu fixa
Victorias blogg! 

Men vi hörs senare!

Puss :-)



Lördag/Söndag

Moa gick hem för nästan en timme sen, och jag har typ tagit det lungt sen dess. Har Tagit bort smink och tagit på mig pyjams nu, är helt slut, men orkar inte sova ännu :-).

Jag har funderat på ändra på min blogg helt och hållet. Asså inte designen och så, utan allt det andra.? Vad tycker ni om de?? :-)

Nu tänkte jag fixa det sista på blogg-designen och sen kanske stänga av datan och sova!

Hah klockan är redan över 12 och jag sitter här och skriver ännu ett helt meningslöst inlägg!? Helt otroligt!

Måste försesten lägga upp min nya favorit låt! Har typ hört på den om och om igen idag.. Har kommit på mig själv när jag gått och små sjungit på det lilla jag kan av låten. Men den är bra!






Men jag antar att jag säger Godnatt nu, så hörs vi imorgon(?)


Kram



Boda borg! ;-)



En hel dag tillsammans med Emma & Moa! En riktigt rolig dag med massa skratt!
Vi har varit på Boda Borg i ca 5½ h. Har ont i magen nu i efterhand från all dess skratt!
Vi har springit från rum till rum men allt slöt med att vi satt i ett lekrum och halv sov, jag är iaf trött nu!

När jag kom hem hade vi tydligen gäster! Trevligt. Dom hade redan ätit så jag fick äta lite efter, men det funka det med :-). Ska nog träffa Moa nu ikväll sen ska jag fixa lite med bloggen!

Känns som dom flesta tyckte jag skulle ha header nt 4! Så antar att det blir den :-).

Börjar känna mig sjuk, har ont i halsen och känner mig varm m.m! Blää.

Ajja vi hörs senare!



Kram , ( Bilder kommer nog senare :-)


Hjälp mig :-)

Hej på er!

Sitter här nu och ahr precis gjort mig i ordning! Eller det är ännu lite kvar att göra men det orkar jag inte just nu ;-). Ska va med Emma om en stund, ska bli kul de!

Tänkte även byta header påmin blogg idag, så ni ska få rösta vilken ni tycker är snyggast ;-)

Här kommer dom som ni kan  välja emellan!

 1.

 2.

3.

4.


Så nu får ni kommentera vilken jag ska ha :-)


Vi hörs senare!



Kiss and hug ♥

Lördag

Godmorgon :-)

Liggere här med datan i knät, det enda som hörs just nu det är när jag skriver! Alla andra ligger och sover, så skönt :-). Igår var jag med Moa vi var på maxi och typ träffde alla våra lärare ;S och sen var vi på hockey m.m. En lyckad fredag om ni frågar mig ;-). När jag kom hem lagom till 10-halv 11 var det dags för utröstning i idol... Eddie åkte och jag har nu bestämt mig för att Idol är ett skit program! Fast att han åkte med flaggan i topp som han själv sa , så tycker jag att det var han som gjorde programmet bra! Så det var riktigt tråkigt!..

Själv är jag glad att Fredag den 13;de är slut, så jag får hoppas att det blir lite mer tur för min del idag :-).

Idag ska jag nog va med Emma.G iaf på dagen och kanske Moa ikväll!
Ska även fixa lite annat som jag kanske ska börja med redan nu så jag hinner ut innan ikväll ....
Idag ska jag försöka ta mer kort och försöka döda min bildtorka på bloggen! Men det är bara det att man ska komma ihåg att ta kort på allt också...

Men vi hörs senare, allihopa!



I Gonna Miss you!

Haha mitt & Emmas hjärta som vi gjorde när vi skulle göra pankakor :-)

Fredag den 13 ;S

Fredag den 13! Det säger det mesta, jag har alltid haft otur då och varför skulle det vara annorlunda just idag?
Jag börja dagen i skolan med att halvt ramla i trappen, sen har det bara rullat på! Ett under att både armar och ben förtfarande är hela.. Men dagen är inte slut ännu!

Dagen i skolan har varit riktigt skön, inte alls många lektioner och vi har fått massa extra tid eftersom lärare skulle iväg och så. Så jag tror vi har haft typ 2 h håla idag. Hur bra är inte de?? :-). Men det var verkligen rätt dag att ha så idag, har verkligen varit trött idag! Iaf dom första lektionerna..

Haha våran SO-lärare Johan han kallade mig för Sigrid idag?? ;S. Vart fick han det ifrån liksom?? :P.

Cyklade med Moa hem, trevligt!
Nu ska jag ta det lungt en stund sen får jag väl hitta på något kul :-).

Ikväll äre Idol med teamat Låtar som legat på topp-listan i år! Så jag tror jag ska se det, kan nog bli riktigt bra! Desutom ska man sjunga i par ikväll också. Och min favorit Eddie ska sjunga med Reza.. Får se hur det ska gå! :-).

Vi hörs senare!



Puss



 Hah, bild tagen av Clara igårkväll hemma vid kusin! Lånade Hannas mössa, ursnygg ju ;-)

Haha!


Fredag :D

FREEDAG!!! Gud så skönt att det äntligen är helg! Har nog aldrig varit så beroende av det som nu ;-)!
Har typ bara 4 lektioner idag och slutar typ12.50 så mycket bättre kan det inte bli!

Hoppas ni får en  bra dag så hörs vi senare!


Kiss and hug

Ahh!?

Har precis ätit mat, det stod pastavagnen på menyn ikväll! Helt okej! Mamma,jag och Agge ska snart åka till Julia ( kusin) där resten av kusinerna också kommer att va! Efter ett tag ska jag nog dra ut en stund, så det blir nog en trevlig kväll :-)

Hoppas ni får en bra Kväll,


Kram


Haha den här bilden skrattas det mycket åt! Emma tycker det ser ut som jag har två fluffiga öron men det är bara luvan ;-) Så skratta om ni vill :-)


Kram

Glader :-)

Är så glad så glad! Min mobil kommer tbx idag. Den har ju varit på lagning av någon konstig andledning men idag är den tillbaka, sjukt skönt :-). Har lånat en mobil av Emma så länge men det är alltid skönt att få tbx sin egna!

Sony Ericsson W595 vit (3G)   Den här har jag lånat!

Sony Ericsson W508 grå (3G) Den här får jag idag :-)


Puss


Torsdag´;

Hej på er :-)

Kom hem för inte så länge sen, har varit en hel del skojj i skolan! Hade matte-prov och det kändes jätte bra!
Orkar inte skriva så mkt mer om de. Men cykla med Moa hem och kom som sagt hem för ett tag sen!
Ska hem till min kusin och fika ikväll och kanske va med Emma!

Men vi hörs senare :-)


Kram

Snabbt hej!

Hej igen!

Sitter nu här som vanligt i ststa minut och är hur stressad som helst ;S. Äter frukost nu och ska snart cykla!!
Hinner inte lägga upp ngn bild på outfit så jag skriver bara lite snabbt ;

Svata jeans - JC
Lila tröja - JC
Svart strumpor - ???
Vita nike skor - Stadium


Hoppas ni får en bra dag :-)

Kram

Torsdag; sovmorgon!

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har jag , och för en gångs skull fick jag sova ut på min sovmorgon :-).
Ska snart göra en kopp te och se Tv sen göra mig i ordning och cykla mot skolan! Tänkte lägga upp outfit innan ja drar om jag hinner :-D.

Idag hoppas jag även på att få ta sprutan :-)).

Ajja nu ska jag sätta fart , så hinner jag nog med ett och annat inlägg till ;-)

Kram


Hej igen :P




Den här låten har spelats upp hela dagen idag i caffis.. Fick en känsla av att dom som hade jour där gillade den låten ;-) Iaf när dom satt och sjöng med allihop! Haha, jag fick mig ett gott skratt! Men jag kan hålla med dom , låten är riktigt bra!




Sen jag skrev sist har jag inte gjort så mycket mer än sätt på TV och tagit det lungt! Men ska bara se ett program på Tv;n nu sen så ska jag sätta igång med det ltie mer viktigare.. Plugg ''/.!

Ajja vi hörs väl av.,


Kram

Onsdag;

Nu är jag hemma igen! Har varit i skolan idag och det har väl varit ok! Hadde 2 h hål jag och Emma var typ i caffis med dom andra tjejerna hela tiden! Förutom dom sista 40 min då drog vi in till stan en stund :-). Vi skulle ta spruta idag och jag har varit såå rädd.. Men när jag äntligen var taggad nog! ( Tack vara killarna i klassen ) Så fick jag inte ta den.. Bara för jag såg tjock ut i halsen och var inte helt frisk??.. Så jag får ta det en annan gång med 8/9:orna!!

Nu ska jag ta det lungt en stund sen plugga inför provet imorgon, och sen kanske jag ska va med någon :-).

Men vi hörs senare.


Kiss and hug! <3


Onsdag

Godmorgon:-)

Ska till skolan idag igen! Har håla i ca 2 h så vi får se vad jag hittar på där :-).
Blir även spruta för mig idag, kommer döö.... Hah!

Ajja vi hörs efterskolan kram!

Just nu ;

Nu ska jag,mamma och Samuel se på Johan Falk och äta popkorn :-) Mysigt!
Precis vad man behöver när man  är sjuk ;-)

Vi ses senare . Xoxo

Skuk...

Hej på er.!

Mamma fick komma och hämta mig i skolan efter två lektioner! Jag mår illa,ont i halsen och fryser.. Så det var nog bäst att jag gick hem! Har nu sätt på TV och kollat lite "filmer" på datan. Ska ta det lungt och lyssna på musik nu tror jag! Kanske ska passa på att lägga in mer musik i mobilen , sånt man aldrig annars har tid med! Sen tar man headsett och tar de lungt :-). Har ni något tipps på bra musik??  Har även fått tbx mitt NO prov idag, hah det gick jätte bra :-D.

Måste även kommentera den gulliga kommentaren jag fick av en kille i skolan idag; Hej då Emilia, krya på dig!
Haha känner inte han så bra så det var ju ´gulligt :-).

Ajja nu ska jag fixa lite sen bli frisk :-)

kram


Tisdag; Dienstag

Igår blev det riktigt dålig update... Men ska bli bättre! Var med Emma igår kväll vi träffa Håkan & Simon som typ följde efter oss ;S. Sen hann vi även med lite annat bus, när vi äntligen blivit av med dom :-)

Nu börjar jag få rätt bråttom om jag ska hinna till skolan  xD. Slutar 2 idag fett najjs! ;-)
Men vi ses då, hoppas ni får en trevlig dag!

Kram

Fråga

Hur många kan se min meny på högersida av inläggen??
Har hört att den kanske inte syns, så kommentera så jag vet om det stämmer eller inte!

Kram :-)

Måndag; Helt otroligt ;D

Hej på er!

Skolan idag har varit helt okej! Har som sagt haft 2 prov idag, NO tror jag gick jätte bra , får nog tbx de imorgon eller så! :-). Engelskan klara jag :-D Fett nöjd är jag! Har nu lärt mig att det hjälper att plugga :-)
Våran  klass har städvecka ;S. Så jag och Emma har gått och suddat väggar och skojjat med folk idag :P.
Haha jag tänkte köpa varm choklad i caffis idag, men jag ångra mig när jag såg vem som stod där ;S Haha!

Vi slöt en halv timme senare eftersom vi hade det där med Svenskan.. Men den extra halvtimmen gick rätt snabbt , inte för att jag och Emma var med så mycket men men :-P.

Jag och Moa gick/sprang hem från skolan när vi kom på att det regna xD. Ska nog va med henne på Onsdag, ska bli kul eftersom det var jätte länge sen sist! ( Tyvärr.. )

Ska snart plugga lite inför nästa prov som är på Torsdag, sen ska jag kanske ut eller något :-)

Vi hörs senare!


Xox





Måndag igen då...

Godmorgon :-)

Har ni sovit bra?? Det har iaf jag gjort :-). Har precis ätit lite frukost och ska nu gå och platta håret och göra mig ordning!
Går i skolan till klockan 4 idag ;S. Tack vara något svenska projekt? ( stavning??)

Ajja ska göra mig i ordning nu , vi s senare!

Och önska mig lycka till på proven :D

Kiss and hug

Hiss&Diss



• Brunchen idag :-)
• Den här helgen!
• Allt det braiga ;-)




• Att det är måndag imorgon ''/.
• Alla prov..
•  Att jag inte kommer på något mer :P

Pluggar snart sönder ;-b

Sen jag skrev sist har jag pluggat och varit ute och gått! Tar just nu en snabb paus i pluggandet... Men måste snart fortsätta igen ''/. Har ju liksom två prov imorgon, men No kmr gå bra men värre med Engelskan.. :-P.

Tror inte det blir så mycket mer inlägg från mig idag, är redan nu trött liksom!

Hinner förmodligen  skriva någon rad imorgon innan skolan! Börjar ju 08.20 så har lite mer tid på mig då än vanligt :-).

Ska göra en sabb hiss&diss nu innan ja fortsätter med pluggandet!

Hoppas ni haft en trevlig helg,

Kiss and hug

Söndag; pluggdag!

Hej på er!

Vaknade runt 10 i morse och börja plugga på en gång! ( i sängen xD ) Sen gick jag och Samuel och sa grattis på farsdag till pappa och sa att han skulle få sin present lite senare ;-). Sen gjorde vi oss i ordning och åkte mot stan! Där farmor och farfar också stod och väntade.. Ingen hade någon aning om vad vi skulle göra :-). Sen gick vi till Wisby hotell och åt Brunch ( stavning) Sjukt gott var det, har ätit så mycket att jag tror jag klara mig ända fram till jul nu :-). Jätte mätt är jag iaf! Sen gick vi mot bilen och¨och åkte hem! Ska nu plugga igen! Har inga bilder här eftersom jag lånar brors data medan han gjorde något... Passade då fort på att skriva ett inlägg...

Nu kommer han!

Kiss and hug



( Hoppas du blev nöjd pappa, love u<33 )

Godnatt eller godmorgon??

vet inte om jag ska säga godnatt eller godmorgon?? :-).
Har precis tagit en sen dusch skönt & tagit bort sminket och nu ser jag på film igen!

Börjar bli rätt trött nu! Så sängen för mig snart tror jag :-)
Imorgon/idag ska jag ta mig tiden att plugga! Det är ju det söndagar tyvärr är till för -_-!

Det är ju även fars dag nu! Så grattis alla pappor!

Säger godnatt nu Kram!



2009-11-08 @ 00:12:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördags kväll! :-)

Hej på er :-)

Emma gick precis hem.Vi har haft en jätte mysig kväll! Vi möttes ute och pratade och hade kul! Sen gick vi hem till mig och hålde min lillebror sällskap. Vi såg på en film om Björn Gustafsson hah som vi skrattat... Har min favorit ;-). Sök på Björn Gustafsson flygtur på youtube så får du nog en träff ;-). Vi åt godis och såg på film medan vi var inne sen stack vi ut igen. Men nu har hon gått hem ... Tråkigt! Har haft en jätte rolig kväll med dig<3
nu ska jag se film med lillebror Nothing hill ( om den nu heter så?? ... :-) Får väl se när mam&pap kommer hem.

Vi hörs antagligen snart igen :-)

Kram



Mätt&Belåten

Ja ni ser rubriken! Jag är mätt.. Vi har precis ätit kina mat, jätte gott var det :-)

Ska åka till stan om 8 min och träffa Emma så det blir ett snabbt inlägg nu! ( Kommer fler inlägg ikväll! )
Puss& Hej <3

Haha

Bra på att uppdate idag känner jag! Men har inte så mycket annnat att göra just nu..  Har kollat massa bloggar och så men nu finns det inget mer att kolla? Så har du en blogg? Skicka den på kommentaren så kollar jag in den ;-).

Övrigt just nu lånar jag Mangnus data och hör på musik! Filip sover och dom andra barnen är lugna just nu :-)
Mamma & dom fixar fortfarande med köket, ska snart gå och hjälpa till tror jag :-).

Mamma ska köra in mig till stan efter att vi ätit här, ska då förmodligen träffa Emma.G! Får se vad vi hittar på, något skummt antar jag ;P.

Tror vi ska äta Kina mat, var jätte länge sen sist! Men det blir nog gott de! :-)
Om ni läste min blogg igår så såg ni att jag och Emma hade köpt varm choklad på Donken. Jag fullständigt älskar varm choklad och kan liksom längta efter att bl.a åka båt , där dom säljer bland den godaste ( 'enligt mig :-) Iaf Tanja har en maskin där man får ännu godare choklad , med skumm och så.. Haha asss god är den :-)
Haha bra vetande , men men :-)


Vet inte vad jag mer kan skriva känns som ni nu vet allt onödigt och lite till :-)


Kommentera om du har något tipps om vad ett inlägg kan handla om ;-)

Lördag; fullt upp

Hej Hej igen!

Har precis fått tag på en data mitt i allt ihop! Mamma,Pappa, Magnus och Tanja håller på att få ihop deras nya kök medans jag leker med barnen! Har även fått springa ut och in och hämtat saker till dom vuxna! Men nu tar jag en lite paus medans dom andra sliter :-).

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Vi hörs senare med massa bilder!

Kiss and hug




Lördag;

Godmorgon!

Vaknade runt 9 imorse och gick och la mig vid lillebror och mamma! Pappa och Samuel hade redan åkt iväg!
Vi ska snart göra oss i ordning och sen hämta Samuel på hockey och sen åka till mina kusiner och hjälpa dom sätta upp ett kök :-). Så jag får nog passa dom små så länge!! :-). Haha kan nog bli kul det med!
Ikväll ska jag försöka få mamma att köra in mig till stan igen, så ska jag nog va med Emma Gahne! :-).
Måste även plugga lite idag....

Igår kväll var jag ju och fira Emma Larsson , hon fick ett halsband och öronhängen av mig! Hon hade fått jätte mycket annat fint och hon verka nöjd med dagen! :-). Vi var till en början  hemma  - ( Emelie var också med igår <3) - och träffa Simon och Charlye en stund! Sen stack jag hem och åt mat med familjen och såg på Idol! Skönt med en hemmkväll ibland :-). Eddie hängde inte löst igår och jag var såååå glad, haha!
Så en bra fredagskväll kan man verkligen säga att det var!

Ajja nu ska jag gå och äta frulle sen fixa i ordning mig!

Vad ska ni göra idag?

Hoppas ni får en super bra dag!


Kiss and hug <3

Här kommer bilder jag glömt att dela med mig av;

Från förra veckan då jag och Emma var på spöjackt ;-)



jaaaaa, han sitter säkert :-)


Fredag; kväll

God kväll!

Sitter just nu och väntar på att idol ska börja igen! Hoppas för allt i världen att Eddie inte åker ut... Gillar han!
Så kom igen alla, rösta!

Kan passa på att tacka för alla grattis kommentarer till Emma :-).

Skriver mer imorgon, för nu ska jag se på TV kram!

Jamo hon leva, jamo hon lever uti 100 år....

Äntligen är dagen här, den dagen du hat haft nedräkning till i nästan 2 veckor! Som du längtat, och nu är den här :-) Hoppas det blir precis som du önskat och att du får allt du hoppats på!

Det skiljer nästan 2 år på oss, det är helt sjukt! Men ändå är vi så lika, du är som en jämngamal vän!<3.
Jag har nu känt dig i 1 år men ändå är det här första gången jag får vara med och fira dig! Så det ska bli kul, även om jag inte kan stanna så länge!

Men hoppas du får en super bra dag&kväll för det förkänar du gumman!


Puss på dig! <33


         Min lilla 12;is :-)


        


♥  



( Tryck på bilderna för att se dom större ;-)




Fredag :-)

Hejjj :-)

Äntligen Fredag är det inte skönt?? Det tycker iaf jag :-)

Skolan har varit super! På idrotten spelade jag och Emma pingis, haha! Hände en rätt rolig sak medans vi väntade på att idrotten skulle börja... Jag & Emma och några till var på stål-lecktaren (stavning)) Iaf jag satt på det där blåa , va man nu ska kalla det för? :P. Men jag tappa typ balansen så jag ramla så missa jag trappsteget så jag ramla typ ner för två stycken,, hahahah! Rätt skojj, alla fick iaf ett gott skratt :-).

Efter skolan stack jag och Emma in till stan och fixade present till Emma Larsson som fyller år idag:-) Kan inte säga vad jag köpte efter som hon kanske läser ;-). Träffade även massa " kompisar " från skolan, och även farmor. Hennes hund hon tar hand om på dagarna åt hennes bror skällde typ ut mig över hela stan ;S PINSAMT!!
Vi avslöt med en varm choklad på¨donken. Sen tbx till skolan och hämta våra väskor sen hem!

Och nu sitter jag här och ska snart göra mig i ordning och ska dra mig mot Emma!


Vi hörs senare :-)


Kiss and hug

( bilder kommer senare, ;-)


flumm ;-)

Hej på er :-)

Sitter just nu hemma vid Emma och flummar! Vi lagade pankakor tidigare ikväll, dom blev riktigt goda! Tror vi ska satsa på kock när vi blir stora! ( Kanske inte riktigt ;-) Vi har även hunnit vara ute och kommit på massa rapp medans vi väntade .. Hahahah! Tror inte jag ska lägga upp rappen   här på bloggen xD

Nu har vi fixat lite med bloggen också! Men vi hörs senare( imorgon)

Kiss and hug <3

Emilia Hissar & Dissar



• Att det snart är jul!

• Snart helg!

•  Att det är Fredag imorgon :D




• Alla prov & läxor...

• Det tråkiga höstvädret!!

• Allt det tråkiga ...

Torsdag;

Hejj :-)

Skolan idag har varit bra, har haft  SO,NO,Matte,Musik och bild! Så det var rätt okej lektioner :-).
Hah när jag kom till skolan i morse kändes det som det blev blöta spår efter mig och Emma.. Vi var så blöta att det skulle gå att vrida ur all vatten och fylla en hink ;-). Haha!

Ska cykla bort till Emma om en stund vi ska laga mat själva ikväll... Vi får väl se hur det går :-). Vi ska även plugga inför engelska provet och om vi hinner ska vi nog ut också :-).

Jag tänkte göra en hiss&diss på bloggen idag!


Vi ses snart!

Kiss and hug ♥



Snö nu???

Godmorgon!

Vaknade runt 7 för pappa hade glömt bort att jag hade sovmorgon igen...
Till skillnad från dom andra dagaran så möttes jag av en snö-täckt trädgård :-).
Nyss var det ju höst? Men vad jag vet brukar det inte snöa på hösten?? ;-).

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik och så.. Ska se lite på Tv och äta frukost snart sen ska jag fixa mig! Fundera på att ha en och annan lockig slinga i håret idag (?) . Ajja vi ses senare!

Kiss and hug ♥

Fryser -_-

Jag är rätt nöjd över mig själv idag! Har faktisgt varit rätt bra på att uppdate bloggen idag!? Eller hur ;-)

Kvällen har iaf spenderats med Emma! Kände mig så duktig när jag tog på mig en halsduk och vantar + min sköna vinter jacka! Men jag glömde helt bort att ta på mig stövlarna! Så jag hade mina nike skor och det ångrar jag sååå nu! Mina fötter känner jag inte av längre...

imorgon har jag sovmorgon, yeeh! Fett skönt att slippa gå upp runt 7 , så nu ska jag se Tv och ta det lungt och sen gå och sova... :-)

Hoppas ni haft en bra dag/kväll!


Ses imorgon!


Kram


Det är just sådna här dagar som idag då man, saknar sommaren, då man fullständigt sket i vilka skor man hade...
:-)

Uppdate

Sen jag skrev sist har jag städat mitt rum, plattat håret och fixat lite annat! Har precis ätit och ska snart cykla iväg mot Emma, får väl se vad vi hitta på!Något kul antar jag :-)


Här kommer lite höst/flumm bilder från igår! :-)

       


Ja som sagt, flummbilder! ;-)




Nu drar jag!

Ses / hörs imorgon , trór inte de blir  fler inlägg idag!


Kram





Ja ser det snöar ja ser det snöar...

Hej på er!

Var nu ett tag sen jag satt och verkligen la ner tid på ett inlägg.. Men som sagt har jag haft data förbud, men nu har jag lovat att bättra mig :-).

Skolan känns hur bra som hellst just nu. Allt bara rullar på , och tiden då man inte har någon lektion blir bara roligare och roligare! Har hela tiden något kul att göra! Och är något tråkigt gör man det till något kul!!

Även fast det är jätte skönt att bara få komma hem och ta det lungt är det nästan så att man ibland kan längta till nästa skoldag? Haha!

Just nu är det jätte mycket i skolan, känns som vi har prov hela tiden. På måndag har jag 2 prov som ska läsas på till , + att jag har prov fredagen där på också! Kommer plugga sönder känns det som ... Men det klara ja :-)
Målet är ju att slippa göra omprov!! :-).

En låt som jag har gått och sjunit på hela dagen är Livin on Prayer! men den låten kan jag inte tröttna på... I love it! 

Idag när jag cykla hem var det inte bara motvind utan det kom även snö!? Känns som att det kanske är lite tidigt nu , men  det kan vára rätt kul det med! :-). Har ju köppt en jätte skön vinter jacka så frysa det har jag glömt bort vad det är ;-)




Älskar dom här låtarna.. Vissa av låtarna behövs spolas fram en del! Men lyssa på dom;-) Vi hörs senare Xox

Nu ska det bli bättring!!!

Har haft dataförbud och därför inte kunnat blogga... Men nu är det över oc från och med idag ska jag uppdate mycket mer! Har bråttom nu om jag ska hinna allt, men vi hörs efter skolan!


Kram


Förlåt för dålig uppdate...

 Hej och förlåt för dålig uppdate! Men har verkligen inte haft tid..

Här kommer iaf en sammanfattning!

Fredag tillbrang jag tillsammans med Emma Larsson vi var bl.a på hockey!
lördag var jag med Emma Gahne då vi har gjort lite allt möjligt. Var även på graven tillsammans med mina kusiner och min familj! Där tände vi ett ljus för våra nära och kära.. När jag kom hem blev det kvällsmat och sen ut med Emma igen! Vi var ute och hade skojj! Runt halv 11 då vi skulle hem ( jag skulle sova vid Emma ) Så var vi kvar utanför henne.. Emelie hade halloween fest med en massa kompisar och vi fick uppdraget att skrämma dom! Haha vi lyckades hu bra som hellst, någon ville ringa pokisen och dom flesta var allmänt rädda! Dom vågde inte gå hem ensamma hah! Men dom kom på oss i en buske tillslut och som dom skratta åt sig själva i slutet!

Vi gick sen in till Emma igen och åt äppelkaka, och bestämdeoss sen för att göra något mer bus så vi smög in till dom och satt oss i en garderob där vi gjorde läskiga ljud!
När alla hade gått hem tänkte vi hjälpa Emelie och Ebba att städa ,men det slöt med att vi satt i deras sofffa med varsin skål chipps och dricka och kollade på när dom andra städa! :-).

Vi somna runt 12 och gick upp 09.20 och gjorde oss i ordning och åkte och såg på en match! Sen hem till henne igen och fikade och iväg igen! Så det har varit rätt mycket farnade idag.. :-) Är nu hemma och ska plugga en del och sen till min kusin tror jag ;-)

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag iaf haft!

Kram




     



RSS 2.0