Inspo

Är redan vaken och blir alldeles strax upphämtad! Jag ska ut till farmor och farfar där mina syskon redan väntar för det årliga julbaket. Ska slänge i mig det sista av frukosten så jag hinner klart innan jag ska åka. Så typiskt mig att behöva stressa ihjäl sig i slutet för att man dumt nog låg kvar en kvart längre i sängen än tänkt.. haha! 

Fredag

Har varit hos Jasse sedan i onsdags, därav min frånvaro! Nu har jag en fullspäckad helg framför mig och jag ska göra mitt bästa för att hålla uppdateringen vid liv. Ska jag ta en powernap nu innan jag ska iväg. Hörs mer senare!
 
 

Godnatt från oss




Favoriterna

 
 
 
 
Här är några av mina favoriter på jobbet just nu! Finns så himla mycket snyggt i butikerna över huvud taget just nu. Tack och lov hinner jag inte gå så mycket på stan längre! 

Ledig dag

 
Här sitter jag rätt bra faktiskt! Är ledig idag men tänkte ta någon timma till att skriva på några inlämningar. Satt och kollade över den tid som kvarstår innan vi åker, vilket typ inte är någonting! Vore skönt att hinna klart med allt nu innan. Det fixar jag!

Hemma i värmen

Det är alltid skönt att komma hem efter både skola och jobb, få tvätta bort smink, hoppa i myskläder och landa framför tvn under en stor filt med en kopp te. Speciellt en dag som den här när man mår halvkasst. Tror dessvärre jag åker på den där skiten som jag bärt runt på till och från i några veckor nu. Håller tummarna för att det försvinner fort!

Kvällspromenad

 
Det blev en powerwalk på 6,5 km, helt sjukt vad kallt det är ute! Tror på snö nu i dagarna. Har nyligen satt mig till rätta framför tvn med en stor kopp te, ananas och en värmedyna. Om en timma börjar Mistresses, en av veckans absoluta höjdpunkter! 
 

Måndag

 
 
Det här har varit en bra dag! Drog in till stan en sväng efter skolan, fikade med Jasse och några killar från klassen innan jag gick förbi jobbet och hämtade ut min kofta lite fort. Nu ska jag damma av joggingskorna för att ge mig ut på en pw. För länge sedan sist! Känner mig taggad för att bara gå utan mål med bra musik i hörlurarna och bara få rensa tankarna i lugn och ro. 
 
 

Söndag

 
Den här dagen är totalbefriad från allt som kallas söndagsångest. Jag ligger i bra fas med allt för tillfället så det finns inga tråkiga måsten som tynger ner. Går fortfarande runt i myskläder med en slarvig knut på huvudet och bara njuter av ledigheten. Har haft besök av farmor och farfar under förmiddagen och om en timma väntas födelsedagsfirande av Olivia. Där har ni min söndag!

En runda på stan

 
Det blev en snabb sväng på stan tillsammans med mamma och Jasse idag! Hittade en jättefin kofta som jag troligen köper i veckan, orkade inte ta beslutet idag. Drar runt på en riktigt sprängande huvudvärk, så tänkte ta en powernap och hoppas på att det ger med sig. Behöver krafterna till kvällen!

Lördag ♡


Njuter av en lugn lördagmorgon. Familjen är iväg på annat håll så här hemma är det minst sagt lugnt! 

Bästa!

 
 
 
Jag bara måste säga att jag älskar mitt jobb! Var inne och jobbade några timmar efter skolan idag, vilket som vanligt är jättekul. Är otroligt tacksam över att ha möjligheten att kunna kombinera skola och jobb som jag gör, trivs som fisken i vattnet! Kände att det var värt att kommentera. 
 
 

Gruppbild

Gruppbild efter en lyckad redovisning.
Jag bor för tillfället hos Jasse, vi njuter av att ha lägenheten för oss själva! Var i skolan en timma imorse för att förbereda inför en redovisning vi hade nu under eftermiddagen, annars har vi bara legat inne och sett på film hela dagen. Kommer hem imorgonkväll igen, skriver mer då! 
 

Kom igen nu Sverige!

Ikväll gäller det! Sitter bänkad framför tvn med bror och hans kompisar och hoppas innerligt på vinst! 

Hösten 2012

 För mig är händera mot himlen med Petra Marklund väldigt mycket förra hösten. Varje gång den spelas så är det som att tiden spolas tillbaka, en sjukt rolig och inte minst händelserik tid. Undra vilken låt som kommer att bli den här hösten? Det är lite kul att vissa saker kan bli så starkt förknippade med tidperioder i livet, allt från musik till olika dofter. 

Study

 
Idag efter skolan körde vi ett riktigt pluggrace hemma hos Maja. Vi har prov imorgon, så det var jätteskönt att få kolla igenom allt och kunna be om hjälp med sånt man tidigare inte förstått. Jag och Jasse har efter det bara hängt här hemma, ätit middag med familjen och tagit det lugnt. Skön dag!

Söndag

 
Jag och mamma tog en tur ut på landet för en fika tidigare idag. Mysigt med lite kvalitétstid bara hon och jag. Har faktiskt varit ute och bara kört i flera timmar idag, nu gäller det att finslipa det sista för snart gäller det! Nu ikväll har jag varit inne hos grannen, ätit middag, sett solsidan och hjälpt till med barnen. Trevligt!

Söndag

 
 Hade ni frågat mig igår om hur min söndag skulle spenderas så skulle jag utan tvekan svarat i myskläder framför serier. Det var precis vad jag kände för då! Idag är det inte vad jag prioriterar, utan jag har precis städat och bäddat rent på rummet och ska nu ut och övningsköra ett tag. Därefter blir det plugg och barnsittning. 
 
 
 
 

Lördag

Idag har jag varit ute och promenerat med Maja i någon timma samt varit på bio. Har länge velat se LasseMajas film men inte riktigt fått napp hos vännerna, så idag tog jag med mig granntjejen och gick och såg den! Vilket var mysigt och filmen var helt klart sevärd. Ikväll myser jag hemma med vänner till familjen. 

Redan helg igen!

 
 
Den här veckan sprang iväg hur fort som helst! Jag har känt mig hängig till och från och mest inväntat att det skulle bryta ut på riktigt. Tack och lov verkar jag ha klarat mig för idag mår jag bra igen! 
 

Snart så

 Nu är det bara några veckor kvar. Det ska bli så härligt att komma iväg till värmen och bara få njuta i några veckor. Jag ska ta igen den sommarledighet jag aldrig fick i somras och hoppas på att veckorna där går långsamt. 
 
 


Vet inte vad jag skulle göra utan dig. 


1 mil

 
Jag är sjukt sugen på att ta tag i träningen igen. Har varit påväg flera gånger men med sola och jobb finns det alltid något som krockar. Men den här veckan ser jag inga hinder, så nu jäklar! Tänkte köra en timma på gymmet efter skolan men med dålig luft i däcken på cykeln fick det bli en promenad hem istället. Haha, min vanliga tur! Har dock tagit två promenader utöver det, nu senast med mamma förbi posten och hämtade ut ett stort paket till mig! Totalt blev det 1 mil.
 

Morgonens bästa

 

Fars dag

 
Bästa du, grattis på fars dag! Jag älskar dig massor. ♥
 

Bra söndag

 
Idag har varit en bra dag. Tog en härlig powerwalk under förmiddagen och fick sedan naglarna fixade. Körde på en roséaktig färg och blev verkligen jättenöjd! Åkte sedan direkt vidare för farsdagfirande med familjen samt farmor och farfar. Vi åt middag på en mysig restaurang följt av ett besök hos kusinerna. Nu ska jag alldeles strax slänga mig på soffan med en kopp te! 

Inte helt enkelt

Försöker göra det bästa av dagarna som för tillfället är jobbiga. Idag har jag hängt inne hos grannen med småtjejerna och ikväll ska jag se till att ha en riktig egokväll på rummet. Läsa tidningar, lyssna på musik och bara ladda upp med ny energi. Det är viktigt just nu!

Onsdag

Sovmorgon, bra frukost, tända ljus och film. Tänk om man kunde starta alla dagar så! Börjar skolan vid 12.30 men ska luncha med Jasss innan och efter blir det jobb! 


Look back

Bild tagen för rätt precis ett år sedan. Något mörkhårigare. Såhär i efterhand är jag glad över att jag samlat alla bilder i mappar, i år och månadsvis! Jättekul att ha och titta tillbaks på. Okej, nu låter det som att jag är 30+.. Men ni förstår poängen! 

Trött som få

 
 Andra dagen som jag är sådär obeskrivligt trött utan anledning. Blev inringd av chefe imorse så fick hoppa in och jobba efter skolan. Inte det bästa när huvudet är någon annan stans. Börjar nästan misstänka att jag är påväg att bli sjuk.. Känns dock som att det är det sista jag behöver just nu! *håller tummarna för att jag slipper*.

Today

 

Tre år ♥

 
Idag fyller världens sötaste 3-åring år! Kommer precis där ifrån efter att ha firat henne med glass och presenter. Nu ska jag slänga mig framför solsidan som vi spelat in. 

Söndag, jobb!

 
 
Har vairt nere och jobbat på hotellet sedan tidigt imorse. Ja, jag vet... min lediga helg! Men blev inringd igår och kände att det faktiskt passade rätt bra när jag ändå var ledig från Lindex! Kom dock hem rätt sent inatt och sov dåligt de timmar jag kunde innan klockan ringde igen. (Jag hade tur som började 7 istället för 5 iallfall!) Nu är jag hemma och laddar om för att ut och övningsköra lite!
 

Let it shine

Likt varje år på allahelgona så har vi varit och tänt ett ljus för de som inte finns här hos oss längre. Alltid lika mäktigt att se alla ljus som brinner så fint i mörkret. 
 

Breakfast

 Startade den här dagen med pannkaksfrukost! Familjen är iväg på andra håll så jag njuter av ett lugnt hem. Har precis tagit en dusch och ska om en liten stund möta upp Maja för en runda på stan. Har lite saker jag skulle behöva ordna med där! 
 

Heeelg

Njuter av en stillsam fredagkväll framför Idol, får kämpa för att hålla ögonen öppna. Har gått i skolan fram till 14.30 och därefter jobbat några timmar. Men nu tar jag helg på riktigt, är ledig från jobb vilket kan vara ganska skönt ibland! 
 


RSS 2.0