En kväll här i huvudstaden

Akut godisbehov resulterade i att vi sprang ner till en icabutik här i närheten! Just nu är det en salig blandning av aktiviteter här hemma, någon jobbar matte, någon ser på TV och en bloggar.. Men vi har det mysigt! Nu ska jag dyka ner i min godispåse och vända bort blicken mot TVn, vi hörs imorgon!


Dag3. Valborg

Vi har spenderat vår dag i ett soligt Uppsala, har aldrig besökt den staden tidigare så det var en ny upplevelse! Det var ett jävla drag där idag då det var dags för mösspåtagning, nationsfester och forsränning för alla stundenter! Vi strosade runt och besökte deras kyrka och slott, vi hann även med en fika och lite shopping. Ett jättehärligt ställe om ni frågar mig. En kul upplevelse. Bjuder på några bilder!






Leaves Stockholm to visit Uppsala

image description

Dag2.

Hej!
Sitter här i soffan tillsammans med Emma och väntar på middag! Är helt färdig efter en dag som denna, har sprungit in och ut i affärer hela dagen! Vi startade på stan för att sedan möta upp hennes föräldrar vid kaknästornet för fika. Det var en spännande upplevelse eftersom jag aldrig tidigare varit där! Vi fortsatte sedan i Kista galleria. Imorgon beger vi oss iväg för en lite längre utflykt. Mer om det då, nu ska jag vara lite social!


Grym kväll!

Fler bilder och detaljer om kvällen kommer när jag är hemma igen!

image descriptionimage description

kort sammanfattning

Det blev en runda i skärholmens centrum idag, lite shopping och fika hann vi med! Nu chillar vi här i lägenheten och ska snart äta sen bär det av mot globen! Woops!


Dag1. Sovmorgon? Hehe nej..

Hej fina ni! Jag har precis vaknat upp i ett soligt Stockholm, Emma sover ännu så jag tänkte passa på och blogga lite! Vi kom fram vid 20-tiden igår och placerade oss då framför Let's dance! Idag väntar nog en runda på stan eller om det var Skärholmen jag minns inte vad vi bestämde, kvällen kommer bli grym!! Men det berättar jag mer om senare! ;) Nu ska jag föröka slå hål på lite tid medan min sjusovare till kompis sover.. Ha en fin dag så hörs vi! Slänger med en bild från igårkväll!
image description

Nu drar vi

Sitter i bilen tillsammans med Emma och hennes mamma och ska snart få köra på båten! Har inte nämnt det så mycket i bloggen tidigare, men vi åker iväg på en liten weekend till vår huvudstad över långhelgen nu! Ska bli riktigt skönt att komma bort här ifrån ett tag och byta ut allt plugg mot lite shopping. Jag har ingen aning om hur bloggandet kommer se ut under dem kommande dagarna, men ska försöka fixa åtminstone ett inlägg varje dag! Lovar er en bildbomb när jag är hemma igen! Nu, är det dags att köra på båten, vi hörs! Puss


image description


Fredag

Godmorgon! Här vaknade jag redan klockan 06 och har sedan dess packat klart, skönt! Känns dock som att jag har på tok för mycket med mig, men så blir det väll alltid?.. Jag ska under dagen få allt avklarat i skolan sedan blir det snabbt hem, hämta packningen och sedan drar vi med båten! Lovar att berätta mer sen, nu ska jag skynda mig så jag hinner till skolan i tid.. ett NP väntar! Ha en fin dag! :)

Jag lovar att bättra på mig när det gäller att fota lite mer, blir allt mer arkivbilder nu.. hehe!


Helt slut

Min kväll har varit kaos! Dom senaste timmarna har jag gått på högvarv, tror jag hållit på med som mest 7 saker samtidigt!! Jag har varierat allt plugg med att packa och fixa.. Nu i slutet kändes det som att allt bara snurrade, är så trött. Får nog ställa klockan lite tidigare imorgon och packa klart det sista då, nu ska jag bädda ner mig och kolla igenom några bloggar, svara på sms och bara varva ner innan jag somnar. Allt har gått i ett de senate timmarna! vi hörs imorgon, godnatt! :)


Slutspurten

Har massor jag borde ta tag i men vet inte vart jag ska börja! Har ingen större lust och känner mig bara allmänt stressad inför morgondagen. Det är då dags för den sista delen av engelska NP vilket är uppsattsen, förutom det väntar även en redovisning och ytterligare ett prov. Tack och lov väntar något som är värt allt slit därefter! Hur som helst ska jag försöka ta tag i allt och hoppas på att komma någon vart nu. Har som sagt en del att stå i. Har några inlägg på g, men det får vänta till senare eller eventuellt imorgon!



Torsdag, tur i oturen

Godmorgon, det var länge sedan jag hann med ett morgoninlägg såhär innan skolan! Det är knappt med tid idag med, men var tvungen att mejla iväg några saker så hade datorn igång! Har för övrigt haft en väldigt bra start på dagen på dom drygt tjugo minuterna jag hunnit varit vaken! En inlämning jag kämpat i timmar med igår hade jag visst glömt spara.. MEN som tur var fanns den kvar! Min värld rasade där i några sekunder innan jag hittade det!
Nej, nu måste jag sätta fart och fixa en snabb frukost innan alla andra morgonrutiner drar igång! Ha en fin dag!

Arkivbild. Hinner inget annat.

image description


Onsdag

Har haft en otroligt chill skoldag! Vi nior hade mattedag hela förmiddagen och fick hjälp att förbereda oss inför NP som börjar närma sig! Efter lunch var det dags för en föreläsning nere på Wisby Strand! Blev sedan upphämtad av farfar i hans lastbil för att det regnade så, jättesnällt! Nu väntar några timmars intensivt plugg och lite senare även träning! Vi hörs!


Det rullar på

Ojoj, vilken dag! Kom hem för ungefär tjugo minuter sedan och har varit iväg sedan strax innan nio imorse! Skolan var chill, som tisdagar alltid är. Följde sedan med Emma hem och åt även där för att sedan bege oss ut på inlines (!). Det var första gången för mig, men det gick faktiskt ganska bra! Vi ramlade två gånger varav en var ganska rejält.. Men det är smällar man får ta! I två timmar rullade vi runt på alla möjliga ställen, slutade med att vi fick sällskap av Carl! Nu, ska jag läsa lite om andra världskriget sen sova! Vi hörs imorgon!


Mycket nu



Kommer ha fullt upp med skolan den här veckan, jättemycket just nu! Som tur är har jag något grymt att se fram emot i slutet av veckan, det gör allt lite enklare att slita hårt nu! Har precis kommit hem från skolan och ska ta tag i lite skolarbeten, har inte så mycket tid idag då jag drar iväg på träning om ett tag. Fuego ikväll, sitter och taggar med musik från passet!


Rena cyklar

Har haft en skön söndag! Har för det mesta hängt hemma vid Emma, vi låg och solade på hennes baksida och passade även på och tvätta våra cyklar! Nu väntas en lugn kväll här hemma framför en bra film och veckofinalen av big brother. Lär somna tidigt med tanke på att jag är supertrött.



Söndag, rörigt inlägg!

Godmorgon! Sitter här och försöker blogga samtidigt som jag varvar det med lite smink och det klassiska klädproblemet. Ska sticka iväg och träffa bästis om en liten stund, så vill hinna med allt innan! haha. Förlåt för utebliven uppdatering igår! Jag valde att prioretera annat. Var ute hela dagen med bror och Elli, följt av en runda på stan med mamma. Kvällen tillbringades med Maja och en himla massa tjejsnack. När klockan började närma sig 11-tiden trotsade vi regnet och drog ut en sväng. En riktigt grym kväll! Slänger in någon bild från gårdagen och vår lilla utflykt i skogen..hehe!


En bättre kväll

image description

Freeedag

Äntligen fredag! Är fortfarande hängig och har varit hemma även idag, men jag är glad ändå! Anna var precis här och lämnade tredje säsongen av Gossip girl och med det räddade hon även mina kommande dygn. Har verkligen blivit helt besatt i den serien.. Blev klar med andra säsongen igår och det kändes verkligen surt när jag insåg det! haha. Ikväll väntar för övrigt en lugn hemmakväll för min del, vilket kanske inte var så svårt att lista ut. Nej, nu ska jag sätta igång ett avsnitt av gg..

Arkivbild. Är inte så flitig med fotandet för tillfället.


Torsdag

Var och gjorde näst sista delen av engelska NP imorse! Tre intensiva timmar, kände mig helt färdig när det väl var klart! Blev därefter upphämtad och lunchade lite fort innan jag somnade på soffan.. Var helt död i flera timmar. Har precis repat mig lite och tänkte nu ta tag i lite skolarbeten. Sådär lagom tråkigt. Annars då? Mår lite bättre idag, men fortfarande inte helt hundra! Hade varit bra om jag kunde återgå till skolan imorgon, men känner mig tveksam som det är just nu.. Aja, återstår att se! Ha det fint!


Morgondagen kan bara bli bättre

En mycket lugn dag börjar nå sitt slut! Har mått riktigt kasst till och från och har därför inte fått speciellt mycket gjort. Rättare sagt ingenting. Fick dock lite energi efter kvällens middag och har därefter läst på lite inför morgondagens NP och tagit en dusch. Ska lägga mig tidigt nu och hoppas på det bästa inför morgondagen! Har bestämt mig för att åtminstone dra iväg för att avklara ett nationellt prov. Vill ha det gjort! Vi hörs imorgon igen!


Sick, again..

Starta min dag för andra gången idag! Var uppe redan imorse men insåg ganska fort att jag nog bör stanna hemma.. Vet inte riktigt vad jag åkt på för skit den här gången, känner mig som jag skrev igår väldigt hängig med huvudvärk, öm kropp och nu även halsont.. Förhoppningsvis räcker det med en dag hemma, har inte möjligheten att vara sjuk mer. Har precis fixat lite att äta och tänkte bädda ner mig i soffan framför gg. Har lite småjobb att fixa via datorn senare, så vi hörs säkert då! Ha en fin dag!


Tisdag

Har haft en tuff dag, därav min frånvaro! Som pricken över i;t känner jag mig dessutom hänig igen, har sovit i timmar och slappat framför ett gäng avsnitt av gossip sedan jag kom hem. Vilket nog var just vad jag behövde idag. Ska ta en kort paus och skriva klart en labraport som skall in imorgon, sen återgår jag till gossip girl..hehe!Jo, förresten.. Det finns alltid något gott att glädjas åt, kanske berättar senare! Måste få samla tankarna lite. Puss!


Dagens träning

Känner mig helt död efter dagens träning! Var trött redan innan jag gav mig dit, så ni kan väl gissa hur jag känner mig just nu? Hehe. Men sjukt skönt att fått ännu ett dubbelpass avklarat. Vi började med ungefär en timmas gym, med en blandning av kondition och styrka. Tog en kort paus och kastade oss sedan in i danssalen för en timmas dans. Nu taggar vi galet inför onsdagens fuego, helt sjukt kul är det! Aja, har precis fått i mig lite mat och tagit en snabb dusch, tänkte sätta på ett avsnitt av gossip innan kvällens big brother går av stapeln! Hörs senare!


Grymt

Har haft en förbannat bra dag, allt har rullat på hur fint som helst! Nu väntas träning med Maja, så ska tagga med lite frukt. Är hemma vid 20-tiden igen, hörs då!

Får bli en gammal bild på mig och Maja, från februari. Är lite smått stressad så hinner inte leta mer än så! Puss hej!


Måndag - tillbaka till verkligheten

Godmorgon! Jäkligt segt att komma upp idag, trodde det var ett skämt när klockan ringde! Känns sådär att 10 dagars ledighet redan har passerat.. Som tur är, är det inte allt för länge kvar till nästa lite längre ledighet, då det även väntas en miniresa! 13 dagar kvar, woop! Nej, nu måste jag sätta fart. Vi hörs senare!

Arkivbild.

image description


Söndag

Har haft en fantastisk start på den här dagen! Tog en lång sista sovmorgon och vaknade vid 12-tiden, efter en snabb frukost tog jag med mig Elli i vagnen och mötte upp Maja för en pw. Kom hem för en liten stund sedan och valde då att ta en glass ute i solen. Så satt mig mot husväggen och kollade på medan bror spelade fotboll. Nu väntar några avsnitt av gossip tror jag. Trött tjej idag.

Bild på mig och Elli från gårdagen, så härligt att vårvädret börjar visa sig igen! Kanske vänder det nu? Hoppas.


Eter en lång dag, godnatt!



Två bilder som sammanfattar min kväll! Stack iväg lite spontant efter maten för en kväll med tjejsnack i mängder! Supermysigt. Kom hem för en liten stund sedan och ska nu krypa till sängs. Vi hörs om några timmar igen, godnatt!


Lördag - äntligen sol!

Var uppe med tuppen imorse och hjälpte bror med att lämna ut frallor! Kallt som fan och sjukt trött..haha! Somnade gott när vi kom hem igen och vakna vid 11-tiden av att vi hade besök. Följde sedan med farmor till affären en snabbis och nu är jag hemma.. ska träffa Elli om en liten stund! Så ska göra mig i ordning. Solen skiner så jag tänker vara ute hela dagen! Hörs senare!



En av de bättre

Kom precis hem och måste försöka sova, trots att jag är piggare än piggast! Ska upp om drygt fem timmar igen..woops! Har haft en galet rolig kväll som började med en sen middag vid Emma, vi slängde ihop en pasta med kräftsås. Lika gott som vanligt. Sen har kvällen rullat på bra med en himla massa bus och skratt. Nej, om jag ska stänga ner och försöka sova nu.. kommer vara dödstrött imorgonbitti annars! Vi hörs, puss!


Utsparkad hemifrån

Fick hämta hem en överlycklig tjej från dagis idag! Lyckan var total från båda håll och inte nog med en dagishämtning, jag fick även passa henne i några timmar, kunde inte bli bättre! Vi hade även sällskap av August och Emma. Just nu hjälper jag till lite här hemma, brorsan ska ha hem 10 grabbar hit ikväll så det är en del som ska fixas. Själv blir man då utsparkad och får istället spendera min kväll hemma vid bästis. Vilket kommer bli grymt.


Fredag

Godmorgon, har sovit helt sjukt bra inatt! Vaknade nu pigg och utvilad, huvudvärken är som bortblåst men har istället övergått till en förkylning, men hellre det! Ska upp och fixa något att äta nu, sen blir det att slappa i någon timma innan dagens planer tar fart!

Jag har verkligen bildbrist just nu, så slänger in en bild på mig och min sakande kusin från i somras!


Kvällens



Kvällens insperation kommer från h&m. Snyggt mönstrad klänning som kommer bli snyggt till solbrända ben. Ska försöka få tag på den när jag besöker huvudstaden här näst. Annars då? Jag har tagit det väldigt lugnt hela dagen och kunnat beta av ett flertal avsnitt av GG. Trots det börjar även halsen värka nu.. Aja, ska sova snart, måste vara pigg imorgon! Har planer jag vägrar ställa in och som jag verkligen ser fram emot. Spar er på all info tills morgondagen! Godnatt!

Sjuk..

Ville bara titta in och säga hej! och japp, är sjuk idag! Är egentligen pigg men huvudet värker. Har tvingats ställa in dagens planer och får istället köra på en lugn dag framför några avsnitt av Gossip girl. Nej, ska krypa (??) ner under täcket igen. Vi hörs senare!


Snabbrepris

Hej igen! Är helt död efter ett dubbelpass, redan efter första kändes det som att benen skulle vika sig! Men grym känsla nu efteråt, är riktigt nöjd! Har precis varit och mött upp Anna och fått låna andra säsongen av Gossip Girl, så tänkte se några avsnitt redan ikväll. Behöver varva ner och bara ta det lugnt.

Har haft ett händelserikt dygn som varit hur bra som helst! Det började med att Maja kom hit igårkväll, vi såg bland annat big brother och snackade om allt mellan himmel och jord i timmar. Vi somnade vid 03-tiden och kompenserade det med en ordentlig sovmorgon idag. Hon åkte hem någon gång efter lunch och då tog jag med mig grannbarnen till dagis och hämtade upp lillebror. Dom cyklade och jag gick sen till en lekplats en bit här ifrån. Vi lekte i timmar på två olika lekplatser, plockade blommor och hade det riktigt härligt. Jag har räknat ut att vi sammanlagt gick 5 km, sjukt bra. Väl hemma kastade jag i mig lite mat och drog iväg och tränade. Nu...gossip girl!


Laddad till tusen

Förlåt för min värdelösa uppdatering det senaste dygnet, men jag har mina skäl. Berättar mer om det senare, ska dra iväg på en dubbelträning nu. Är laddad till tusen, vi hörs! 


Vi säger godnatt!

image description

Påskafton



Här är tre utvalda bilder från i lördags! Vi hade som sagt middag här hemma med min moster och hennes man samt en av mina kusiner med pojkvän! Det var väldigt trevligt. Jag stod för kvällens efterrätt som blev vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar, vilket blev en succé. Det blev dessutom så mycket över att t.om våra grannar fick till sin middag! Haha. Kvällen till ära plockade vi även fram och dammade av vårt sing star, ojoj vad kul vi hade!


Igår och idag

Godmorgon, fan vilket tråkigt väder vi har idag! Blåser som aldrig förr och ser ut att börja regna vilken sekund som helst. Vilket gör att jag helst stannar inne framför en bra film eller två, är sjukt trött idag! Får se, känner jag mig själv rätt sticker jag säkert iväg en sväng senare. Är för rastlös för att sitta hemma en hel dag. Har förresten några inlägg jag ligger back på här efter påskfirande och lickers bland annat, ska försöka komma ikapp med det idag!

Hade en trevlig kväll igår då jag hann med både en träff med vänner och filmmys med familjen! Emma och jag startade kvällen med en rejäl cykelrunda för att fixa några saker, vi mötte sedan upp Håkan och Jesper här i närheten en stund innan vi drog hem. Haha, låter bilderna säga sitt!


Hemma igen!

Jag är hemma igen efter ett dygn ute på landet! Har haft det fantastiskt skönt på alla sätt och vis. Kom hem vid 15-tiden och har sedan dess hunnit med en fika med grannarna, middag med familjen och är nu påväg ut.. ska möta upp Emma om drygt 10 och sitter här med dyblött hår efter en snabbdusch! Men ville mest säga hej och bjuda på en bild! Vi hörs senare! :)

Vad tycker ni om våran snögubbe som mer liknar en läskig fågelskrämma? Haha.


Vi hörs imorgon!

Hade en väldigt trevlig kväll igår med grymt sällskap! Tänkte dock bespara er på bilderna tills en annan gång, har inte tiden att sätta mig ner och kolla igenom och eventuellt redigera bilderna. Är nämligen påväg iväg, bestämde mig lite spontant för att åka ut till Emma som befinner sig på vårat sommarställe! Stannar tills imorgon så bloggen får lida lite tills dess. Ha det fint!

Bjuder tills vidare på en arkivbild på mig och Emma.


Glad påsk!

 Om en timma kommer gästerna och jag vaknade nu precis! Tog en powernap och ska sätta fart och göra mig klar nu. Angående bloggandet så hörs vi antingen seanre ikväll eller också imorgon! Ska samla på mig massa bilder som jag kan visa! Trevlig kväll allihop och glad påsk!


En vit påsk, varför inte?

Förlåt för utebliven bloggning igår, men hade en hyfsat lugn dag så det hände faktiskt inte sådär jättemycket! 
 Idag där emot fick jag en skön sovmorgon och blev väckt lagom till frukosten! Så har precis avnjutit en god frukost tillsammans med familjen och ska nu börja göra mig iordning. Följer med familjen in till stan en sväng och fixar lite inför kvällen! Då kommer mammas sida av släkten hit och firar påsk! Men mer om det då, nu måste jag skynda mig!


Långfredag


Känns som igår.

Godmorgon, tog en härlig sovmorgon och vaknade upp till ett regnigt Gotland! Jag tänkte ta den här dagen till att få allt plugg avklarat och slippa ha det hängandes över en under ledigheten! På så sätt är vädret väldigt passande. Nu väntar dock lite frukost, hungrar snart ihjäl mig!


Pastell Watches



 
Har fastnat för dessa klockor som finns i alla möjliga färger! Den marinblå är en av mina favoriter men även den rosa och gröna vore inte helt fel. Pastellfärger är ju lite av vårens färger, så varför inte? Har hittat dessa hos Asos och de kostar runt 200-300 kronor!


Påsklov!

 



Då var det äntligen påsklov, dessvärre har det inte börjat som jag hade tänkt mig! Under dagen som förövrigt var hur härlig som helst trillade ett oväntat meddelande in i min telefon. En nära vän som skulle ha kommit till ön inatt fick förhinder och resan ställdes in i sista minut. Trots timmar sedan beskedet känner jag mig fortfarande lesen och besviken. Man blir alltid besviken när saker man sett fram emot inte blir som man tänkt, det går inte att komma ifrån! Men den här gången känns det tusen gånger värre. Det var verkligen evigheter sedan vi sågs och det har hänt så mycket i båda våra liv som vi nu skulle få tid att ta igen. Tråkigt nog blev det som det blev och vi får istället börja räkna ned till nästa tillfälle istället. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, right?


Somebody that I used to know

Godmorgon! Sista dagen innan lovet, är grymt taggad för ledighet! Tror vi alla behöver det efter några intensiva veckor. Dagen kommer för övrigt inte erbjuda några lektioner då det är dags för den årliga våryran! För er som inte vet vad det är, så tävlar man gruppvis ( ett blandat gäng med sjuor, åttor och nior) i olika klassrum med tidspress. Utmaningen är väll att klara så många tävlingar som möjligt på tre (?) timmar eller något. Brukar faktiskt vara ganska roligt! Bara det att man börjar senare och slutar tidigare är väldigt uppskattat! Vi hörs om några timmar!


Onsdag

Hej! Vet inte vart jag ska börja, har haft en riktigt bra dag på alla sätt och vis! Kom hem för drygt två timmar sedan och har sedan dess bara tagit det lugnt! Dagen har gått i ett och jag har haft fullt upp sedan imorse. Skolan blev otroligt chill då bad ändrade vårt vanliga schema. Lunch med delar av klassen på donken och avslutade dagen med en oerhört lugn SO/Bildlektion. Plugg med Emma efter skolan för att sedan bli upphämtad för träning med moster, kusin och Maja. Prövade ett nytt pass idag som jag hört många tipsa om, väldigt kul! Kommer helt klart variera gym med pass från och med nu. Puss!


work of



Hade behövt ta igen lite i matten, men smart som man är glömmer jag böckerna i skolan.. trött man blir! Jag drar istället bort till gymmet en stund, får se hur mycket jag pallar. Är ganska sliten, men är ändå rätt taggad! Satt ihop en träningsoutfit här ovan, är inne på färgen röd nu till våren! Snyggt!


Lite nytt i garderoben


Såg nu att det blev två helt olika ljus på bilderna, ena ser nästan lite gul ut.. ajja så blir det ibland! Har hängt inne i stan hela eftermiddagen vilket resulterade i att två nya tröjor fick följa med hem. Dessvärre hittade jag inte det jag letade efter, så typiskt!


Tisdag, våren är tillbaka.

Har inte kunnat sova inatt, har legat vaken i flera timmar och har på sin höjd sovit 3-4 timmar! Trots det känner jag mig pigg idag (än så länge iallafall..) och tur är väll det! Börjar lite senare idag så sitter fortfarande i köket och äter frukost i lugn och ro! Dagens planer inkluderar ett tandläkarbesök och en runda på stan med bästis! Nice day! Nej, nu måste jag sätta fart för att slippa stressa. Ha en fin dag!

image description


Mars 2012

Ny månad, nya tag! Mars var för övrigt en ganska jobbig period av olika anledningar.. Så det känns skönt att nu kunna lämna allt det bakom sig. Men trots en tuff månad har jag faktiskt hunnit med ett och annat kul också. Har tagit en väns idé om att köra en snabbrepris och upprepa sånt som är värt att upprepas! Nu ser vi till att April blir något bättre, har en hel del att se fram emot! Watch out!

•En trip till huvudstaden med bästis!
•Var ambassadör för sexornas föräldrar.
•Satt barnvakt åt fyra underbara barn och hejade fram Loreen i mello!
•Spexfoto med klassen.
•En fotodag.
•Började träna på riktigt igen.





Jag sätter stopp för mig själv


 
Jag tänkte försöka mig på en powerwalk, mest för att försöka hålla igång träningen nu när jag ändå lagt den lite på is pg.a höften. Vilket för övrigt är jäkligt surt. Vill verkligen träna. Trots att det bara är några få plusgrader det vill säga svinkallt, ger jag mig ut för lite motion och kan samtidigt passa på att rensa tankarna lite. Uppdaterar er mer senare, har en rolig idé på gång! Puss


Perfekt avslut på en bra helg




Fick ihop en snygg våroutfit! Blev helt kär i den mönstrade tröjan, tänk er den till ett par ljusa eller evenutellt ett par svarta tighta jeans! Hade inte sagt nej! Ska mysa ner mig i soffan nu framför veckofinalen av big brother med mamma och kusin. Perfekt avslut på den här helgen!


En ny upplevelse



Jag har haft en riktigt mysig eftermiddag som jag kommer leva på länge! Mamma kom med det ultimata förslaget att vi kunde åka till Djupvik för afternoon tea. Det var ett otroligt mysigt och inte minst väldigt fräscht ställe. Där satt vi i lugn och ro och tog del av allt gott som fanns. Det var skönt att komma iväg en stund, tror det gjorde mig gott! Hade förmodligen legat och degat i myskläder här hemma fortfarande annars. Framförallt händer det inte allt för ofta vi gör sånt här tillsammans, så det var lite extra kul!



Söndag, stressad!



Här ovan får ni en liten skymt av gårkvällens outfit! Slängde ihop något och vips hade vi något som funkade alldeles utmärkt till kvällens planer. Vi var bortbjudna på middag till min moster med man, min kusin som annars bor i Norge var även där på besök! Så det var superkul att få träffa henne igen! Hade gärna skrivit mer men är lite stressad, är påväg iväg! Jag är den som ligger sist till här hemma just nu, så måste skynda mig! Vi hörs senare igen!



RSS 2.0