Måndag

Okej, såhär fint har det inte sett ut idag! Vårvädret byttes ut mot snöstorm.. 
 
Har varit iväg och flängt på olika håll hela eftermiddagen. Hann hem en snabbis och fylla på min take away mugg med te, sen iväg igen. Nu ska jag alldeles ta tag i dagens plugg, max två timmar tänker jag lägga. Det känns rimligt! Familjen annorlunda och ett eller kanske två avsnitt av 90210 står i belöningspotten ikväll! 

Viljan

 
Jag har en riktig helvetesvecka framför mig. Mycket i skolan nu. Så pass att det bildas i en klump i magen så fort jag tänker på hur f..n jag ska få ihop all pluggtid. Jag vill som alltid få bra resultat i det jag gör men vill samtidigt inte stänga ute allt annat bara för det. Jag behöver få göra annat också, sånt som får mig att må bra. Umgås med vänner, träna, jobba eller bara slöa framför serier om jag så vill. Men jag tror och hoppas det ordnar sig efter hand. 

Söndag

Idag är jag trött! Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag kom hem klockan 6.30 imorse. Hade en riktigt trevlig kväll,natt och morgon, men idag är jag....sliten. Var dock förvånansvärt hurtig och tog en promenad med Maja i vårsolen en halvtimma efter att jag vaknat för att hämta hem bilen och prata ikapp om sånt som vi missat. Väl hemma var det fika på grannarnas altan. Så jag har haft en himla mysig dag trots allt. NU blir det årets första grillmiddag, såå efterlängtat!!

Äntligeeeen

 
 Freedag! Det har hänt massor de senaste dagarna, så jag ska försöka ragga tag på lite bilder att lägga upp. Tills vidare får den här duga! Våren har verkligen anlänt nu, riktigt varmt och skönt ute.Hoppas den är här för att stanna! Jag har precis ätit en sen middag efter ett arbetspass och ska snart iväg till Emma. Mycket folk på stan idag, vilket innebär myyycket att göra på jobbet, KUL! Men nu har jag ont i rygg och ben, haha. Neej, nu måste jag skynda mig iväg, hööörs!

Ledig dag

Godmorgon! Jag laddar upp för ett gympass, men först ska jag se klart filmen jag precis påbörjat. Behöver jag ens nämna hur skönt det är med en ledig dag? 

Hemma igen

 
Har bott hos Jasse sedan i söndags. Så kom hem idag och har nu haft en lugn kväll hemma med minstingen, medan resterande varit iväg på andra håll. Med eld i kaminen och tända ljus var mysfaktorn på topp! Vi har sett film, ätit popcorn och bara chillat i värmen medan regnet slagit mot rutan. Nu har lillplutten somnat och jag ska snart göra detsamma. 

Glass i mängder

Jag fick på riktigt tjata med mina syskon för en premiärglass på hamnen igår. De var motstridiga och skulle absolut inte med. Men något positivt måste det haft med sig för idag skulle vi iallafall tillbaka. Kan nu efter två dagars glassätande rekomendera smakera, vit choklad med crisp, saltlakris, pecannöt kola och djungelvrål! 

Ändrade planer

Vi fick finbesök av de mitt emot, så jag fick skippa både plugg och serier för bebismys. Lyckades få lilltjejen att somna i famnen, så vi kröp upp brevid Tilde i soffan och spelade spel på telefonerna. Kvalitétstid med mina favoriter! NU måste jag dock verkligen snabbläsa igenom psykologin några gånger. 
 
 
 

Det tråkiga först

För att få min efterlängtade seriekväll så behöver jag röja undan lite skolarbete först. Har ett psykologiprov imorgon - så det ska jag roa mig med ett tag nu! Mamma kom hem med en ask vindruvor som får agera som pluggmuta. Perfekt!
 

En dag kvar till helg

Idag körde jag på en superenkel men såå skön klädsel! Är så himla nöjd med mina nya skor, färgglada och jäkligt bekväma. Annars då? Jag och Jasse har varit riktigt effektiva och fått massor gjort under våra hålor. Såna dagar uppskattas! Ikväll har jag planerat in en riktig seriekväll, det behövs. 

Inte min dag

Jag har nu överlevt en dag med sprängande huvudvärk efter en natt med alldeles för få sovtimmar. Förutom skola och jobb så har jag hunnit se säsongsavslutningen av pll med Jasse som var... GRYMT! Väl hemma såg jag sista perioden i hockeymatchen med familj och grannar! Nuuu - sova! Hoppas på en piggare dag imorgon! Natti.


Bästa

 
Saknar oss tre. Bästa trion någonsin! 
 

Ut och resa

 
 Jag och Maja har under eftermiddagen planerat en eventuell resa nu framöver. Hade onekligen varit helt fantastiskt att få en vecka med sol och bad. Har varit så grymt ressugen ända sedan vi landade i Svergie efter Thailand. Så nu håller jag tummarna för att vi hittar något bra!
 
 
 
 

Skön dag

 
Har varit ute och lekt med den här busingen idag, på deras terass var det lä och såå skönt. Tog under eftermiddagen en promenad med mamma och pappa, invigde mina nya skor och hälsade på våra vänner som håller på och flyttar. Härlig men lugn dag!

Nytt

Är det bara jag som verkligen behöver fylla på garderoben med såväl vår som sommarplagg? Mycket ljusa färger ska få flytta in samtidigt som allt höst/vinter skall bort. På Onsdag släpper Lindex massa fina plagg tillexempel de här ovan. Kate Hudson kommer att vara modell för tre Lindex-kollektioner nu under våren. Först ut är en bohemisk stil - det ni kan se lite av här ovan. Spännande!

Lördag morgon

Tittar man ut idag är det svårt att tro att det var sol och varmt igår. Snöblandat regn och storm, usch. Här hemma har vi iallafall startat dagen med färska frallor och långfrukost. Nu är vi på väg iväg för lite ärenden. 
 

Heelg

 
Njuter till fullo av dessa soliga dagar! Startade helgen med en riktigt god ischai, helt klart nya favoriten! Vi promenerade både dit och sedan till affären, såå härligt. Den här helgen är för övrigt så oplanerad den kan bli - superskönt! 
 
 

Våååååår

 
Tänk så mycket enklare allt blir med lite sol och värme. Hoppas innerligt att våren är här för att stanna och inte på snö till helgen som många andra påstår.. Känner mig klar med alla tjocka kläder och såå redo för lite vår.

Fotboll

 
Idag har vi i klassen spelat i sävecupen! Okej, vi var 6 som spelade men resterande fanns på plats och hejade. Jag var innan orolig i och med huvudet, men det gick fint! Vi förlorade tyvärr både våra matcher, sjukt surt, vi var såå himla nära på mål flera gånger. Men vi hade kul ändå och det är huvudsaken. 
 
 
 

Huvudvärk

 
Har varit barnvakt hos grannen en stund. Kom precis hem och ska försöka sova så fort som möjligt. Jag har sådan huvudvärk att jag stundvis inte vet vad jag ska ta mig till, tappar ord och ser suddigt. Började lagom till rättegången vi besökte tidigare idag och har inte släppt ännu. Ska släcka ner och sova, allt starkt ljus är jobbigt. Nattiii. 

Fint igen

Fick ett ryck och städade hela rummet. Garderoben har länge behövts tas om hand men har helt ärligt inte orkat. Nu är det dock ordning och reda igen, kläderna är vikta och upphängda som de skall! Superskönt. Som en bunus är hela rummet numer städat också!
 
 
 

Favorit just nu

 
Här har ni min eftermiddag i bilder. Favoritmelliset just nu är rostat bröd med färskost, avokado och örtsalt. Såå gott! Utöver det kom granntjejen inspringande när jag kom hem, så vi har lekt med lego i några timmar. Nu ska jag ta tag i lite inlämningsuppgifter! 
 
 

Sköna tisdag

 
Min dag har so far varit super! Förutom skola har jag hunnit med en fika på stan samt fixat mina naglar hos bästa Emma. Så nu sitter de förhoppningsvis några veckor till! Kom hem för en liten stund sedan för att hinna äta lite fort för nu skall jag alldeles strax iväg igen. Vi hörs senare! 
 

Måndag förmiddag


Sitter på lektion och jobbar på min affärsidé. Be careful med Jason Derulo går samtidigt på repeat i hörlurarna, så jäkla bra! 

Chailatte och 90210

Avslutar den här helgen med en god chailatte framför några avsnitt av 90210. Ska om en stund krypa ner i en renbäddad säng, den känslan är helt oslagbar. Har för övrigt haft en mysig söndag som inkluderat en fika hos grannar och en långpromenad med Maja och Hilda. Nu kallar sängen!

Lördag kväll

Blev överraskad av gårkvällens gäster med sång och presenter, himla gulliga! När vi satt och åt efterrätt med våra gäster får jag ett sms där det står att jag ska vara klar för upphämtning om 20 minuter. Jag hade velat fram och tillbaka hela dagen hur vida jag skulle med ut eller inte, så jag behövde nog någon som tog beslutet åt mig. haha! Det blev förfest hos några av hennes vänner följt av utgång. Bra kväll! 
 
 

Dagen i bilder

 

Trevlig fredag

Alltid lika skönt med fredag. Det firade jag in med en glass på stan och en powernap här hemma! Ikväll myser jag hemma framför serier (har skjutit på det hela veckan pg.a annat som kommit i vägen hela tiden!). Glad fredag på er!
 

Torsdagsträning

 
Kom nyligen hem efter en timmas träning, ska bara skicka in min inlämning och sen sova! En tidig morgon kvar innan helg, hur skönt? Trots en väldigt ojobbig vecka (varför är inte alla veckor det?) så skall det bli riktigt skönt! Ledighet är aldrig fel och för att toppa det lite extra är jag helt pluggfri. Härligt!

Bra start

Godmorgon! Sitter nyvaken och äter frukost i sängen efter en skön sovmorgon. Passar på att se ett avsnitt av 90210 också. Dagens planer är att dra till skolan för en lektion, sen ska jag på utbildning hela eftermiddagen följt av ett möte. SEN ska jag belönas med veckans avsnitt av pretty little liars som släpptes inatt. Bra dag! 
 

Hemma igen

 
Kom hem under eftermiddagen, packade upp, tog en dusch och somnade. Blev inte så mycket sömn inatt så det var behövligt. Har sån träningsvärk i benen så det finns inte,  de senaste dagarna har alltså inte bara varit fika och flottig mat utan någon slags träning har jag även lyckats med. (Läs: köat läääänge och dansat/ hoppat tills benen vek sig).  Fick precis besked om att min första lektion imorgon är inställd - skönt! Sooovmorgon.
 
 
 

2 mars 2014

OKEJ, jag vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska sumera alla tankar och känslor från gårdagen. Kvällen var magisk, så bra att det inte finns ord. Vi stod på drömplatsen - längst fram! Jag är sådär fånigt lycklig och kommer leva på gårkvällens upplevlse i ett bra tag framöver. SJUKT BRA SHOW! Vill se den igen, igen och igen. 

Huvudstaden




Slänger in ett snabbt hej från Stockholm! Jag och Jasse kom hit idag och stannar tills måndag. Vi har promenerat runt i gamla stan och fikat på ett jättemysigt fik, ätit hämtmat framför mello (vapiano hade tydligen åldersgräns efter 18..) och nu ska vi sova! Om det går. Jag är såå förväntansfull inför morgondagen. Berättar mer då, hörs! 


RSS 2.0