kamping?

Jag och Emma var på hamnen tidigare idag och tog en sväng förbi glassbaren. Påväg hem möttes jag av denhär blicken;



Jo de är sant! Någon eller 2 par husbilar hade slått sig ner på Ö&B parkeringen? Tell me why?
Kul kampingställe?

Haha


Nice kväll! ;dd

Godkväll alla glada! :D

Här är allt på topp. Jag känner mig lite för mätt, har ätit snacks, smörgåstårta, tårta, jordgubbar doppade i choklad och lite annat. Har nästan ångest för allt nu i efterhand.. Men de var ju så gott! :) Vi var ju och firade min a-kusins mamma Jesica som fyller 40, vilket var riktigt trevligt. När vi sen skulle åka hem, följde båda mina små bröder med min farmor och farfar ut till Lickershamn. Åh så skönt de kan vara  att bara få vara ensamt barn ibland. Trotts att de nog kan kännas tomt i längden. Så resterande familjen de vill säga, mamma,pappa och jag for förbi mina kusiner påvägen hem! :) Trevligt, de med!







Hörs snart!


Snabbt inlägg!

Nu åker jag iväg på 40-årskalas. Återkommer förhoppningsvis med bilder och så när jag kommer hem! :)

En sak är säkert, vi hörs senare! ;)

Kisses


somnade om! :)

Efter att jag skrivit de förra inlägget till er, somna jag om på nytt. Skönt! Så vaknade för ca 40 minuter sen.
Har nu ätit frukost och fixat mig lite, väntar nu på att Emma skall bli klar.

Vi hörs senare idag! :)



Bild från Lickeshamn tidigare i vår!


Onsdag

Godmorgon!

Har sovit sjukt dåligt inatt.. Så de är skönt att natten äntligen är över.

Idag finns de lite att göra. Tror jag kanske skall va med Emma en liten stund? Sen ikväll blir de ut på "fest " vid pappas kusin och min a-kusin! :) Kul, har typ inte träffat Lollo på 1 år.. ;oo Nåjaa, vi hörs snart igen.


Sleep

Tänkte stänga av datan nu och läsa lite bok och kanske lyssna på lite musik, sen blir de att smsa lite och sen sova. Bra vetande va? ;) Haha. Ajja vi hörs imorgon.

Kisses.


Coolt! ;)

Har ni sett dehär? Rätt coolt faktisgt. De är en Toalett mitt ute på stan, skulle jag tro.



Där folk kan spegla sig..
 


Medan man gör sina behov!

Rätt coolt eller hur? Eftersom de är en stor spegel, och man kan vara där inne och kolla ut på alla, men ingen ser in! :) Haha.


1 år..

Fråga ; Fin bild! :) Tycker du att du har förendras mycket på ett år? Isånnafall hur då? På bra eller dåligt sätt? Gemför gärna med bilder! :D

Svar: På sätt o vis! Vissa saker är jag fortfarande väldigt lika med vissa saker. Alla förendras ju hela tiden, så jag är väl inget undantag. På vilket sätt? Hmm.. De var svårt att svara på, för jag vet inte..?  Jag hoppas jag förendras på ett bra sätt och inte ett dåligt..


För rätt exakt 1 år sen!


Bild tagen i vintras!


Bra kväll!

Då var jag hemma efter en trevlig kväll. For som sagt ner till stan tidigare ikväll, tillsammans med 2 av mina kusiner och moster. Vi kollade på Tilljans, vilket var helt OK. De var en ur-gullig kille i 8;års åldern med som sjöng Higher med Erik Grönwall. Fick även veta att Erik hade ringt och hälsat han Lycka till innan framträdandet, tyckte de var lite gulligt? (a). Team Mojje från självaste Körslaget kom även dit och gästade oss. Mycket kul om inte annat bra framträdanade. Annars så tyckte jag allt var helt OK, dom deltagande var duktiga och så, men dom flesta hade samma musik-stil! De vill säga, ballader.. Vilket kanske var lite tråkigt. Hade behövts lite mer upp-tempolåtar tycker jag! :) Vädret var på vår sida och de var en perfekt sommarkväll. Så varför klaga?

Mycket trevlig kväll! (:

 
Vi bjuder på den här va? Hanna från studenten förra året! :) ♥


Tiljans Tallanger!

Har nu duschat och fixat mig! Väntar på att mamma skall komma hem med mat, så jag kan äta lite snabbt. Om ca 35 minuter kommer min moster och hämtar mig. Skall följa med till Tiljans tallanger, så de lär väl bli kul. Var där förra årets final också, dock spöregna de då, men vädret verar vara bättre i år. Fortfarande riktigt varmt ute, trotts att klockan börjar bli mycket.

Jag skriver mer när jag kommer hem senare ikväll! :)

PUSS


Emma på badet, igår!


Hemma!

Är nu hemma efter 4 timmar med sol och bad. Är sådär genom slut.. Har precis fått i mig 2 mackor, så kanske att jag piggnar till? Skall snart duscha sen fixa mig. Blir även en tidig middag för mig ikväll, då jag sall iväg..! ;)

Hörs snart igen!


Dagens Outfit!




Blåa jeans-shorts - Lindex
Gul och Vitt randigt linne - Gina ( tror jag ?)
Bikiniöverdel - H&M


Nu drar jag och badar! Vi hörs när jag kommer hem!

Puss


Deisgnbyte!

Blev ett litet designbyte, hoppas ni gillar den!

Har vart uppe och ätit frukost, men gick sen o la mig igen. Fastna vid datan när designen skulle fixas.
Skall börja fixa mig lite nu! Lägger upp dagens outfit, om 10 minuter! :)

Puss så länge!



Tidig morgon..!

Somnade efter lite bokläsning och sms´ande! Och har sovit hur bra som helst, vaknade för en liten stund sen. För såklart kan jag inte sova ut när jag är hemma? ha,ha. Även idag blir en oväntad Sol och bad-dag! Man får ju nästan ta vara på dom dagar solen vistas! Fast nu verkar de som om solen kanske stannar? Härligt, isf!

Vi hörs om en liten stund!


Bild från förra året!


Timmarna!?

Gokväll på er! Eller kanske Godnatt? Jag har inte riktigt hunnit med klockan, känner jag. Klockan var 10 då jag kom hem och sen har timmarna bara flygit iväg. Mitt rum är nu helt nerpackat och tomt! De enda som återstår är en sista städning och så. Sen är jag redo att flytta iväg i slutet av veckan. För er som inte vet , så skall vi hyra ut huset. Alltså inte flytta, helt!  Så nu när klockan börjar närma sig 12 tycker då mamma att jag bör gå och lägga mig? Tror nog jag skall vara så duktig och lyda henne. . Eftersom jag är riktigt trött!

Vi hörs helt enkelt imorgon ! :)


Sola och bada..

Vilken dag! Har sammanlagt vart på badet i 5 ½ timma idag, förutom i drygt 10 minuter då jag var hemma och åt lite. Färg har jag fått , och badat i massor har jag också gjort! De var till en början rätt lungt tills badet blev rena kaoset. Fullt med barn, 2-3 fritids var på besök. Hahaha. Till deras lycka, lyckades dom skvätta ner både mig och Emma.. Höhö. Min söta granne var en av dom som bada, så vi lekte lite med henne i vattnet. Träffade även på lite kompisar där. Såsom Emma.L,Emelie,Jenna, Jennifer,Ebba, Håkan,Jacob,Robin och Kippel. Kan ha glömt någon. De var iaf rätt många där, vilket jag kan förstå. Värmen har ju varit på topp, trotts att de blåsit då och då så har värmen hållt sig kvar.

Skall ta och hjälpa till med maten nu! :)

Puss


Nu drar jah!

Nu är jag klar! Har fått i mig lite frukost nu samt valt en outfit för dagen.
Emma är påväg hem ifrån stan, så skall möta upp henne om drygt 15 minuter skulle jag nog tro?

Skall packa min väska med solkräm och allt sånt där nu, så jag kan dra dirrekt sen. Hoppas ni får en bra dag!

Puss


Perfekt sommardag?

Solen ligger på, värmen är på topp, allt är precis som en perfekt sommardag skall vara.
Så även idag blir de sol & bad för min del. Dock måste jag vara mer nogran med solskyddsfaktor idag..
Om 1 timme redan drar jag iväg, så måste ta nåt att äta nu. Skulle egentligen ha ätit förut, men hittade ingenting? Irreterande, att de knappt finns nåt att äta? hehe.


Vad skall ni göra idag?

Skall iallfall börja göra mig i ordning nu, så jag är klar då Emma kommer hem! Skriver snart igen!

Kisses



Bild tagen, från dagen m. Nadja och Emma.


Dagens hiss!

De här är helt sjukt.. hela 30+ ute idag, de gillas!


Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, har inte orkat gå upp ännu bara. Tänk vad konstigt nu har jag sovit ut i flera dagar, iaf till klockan 10-halv 11, men så kommer jag hem och vaknar vid 9?? konstigt. Nåjaa, skall nog ta mig upp nu och äta frukost. Börjar bli hungrig. 

Hörs snart! :)


Godnatt!

Min kväll har varit helt knasig!?

Jag och Emma har vart snälla och hjälpt våra vänner m. lite! Vill inte skriva så mycket på bloggen, kanske att jag gör de imorgon? Kanske att jag har lite fler ord att skriva ner då? Känner mig helt tom och lite smått schockad.

Kom iallfall hem vid halv 11 och har sen dess krypit ner i min egna säng. De var 4 dagar sedan jag sov i denhär sängen nu , tro de eller ej men har nog skanat de..! Om man nu kan sakna en säng? Skall stänga av min data nu och smsa lite innan jag tillslut kanske somna? Har varit en dag full med olika saker. Har inte hunnit tagit lungt nånting, och de känns. Är helt slut!

Vi hörs imorgon!

PUSS


Right now!


2300!!

De här blir mitt 2300;de inlägg, här på bloggen!

Ville bara göra er uppmärksamma på de. Haha! :)


läget just nu.

Har sen jag skrev sist ätit mat, packat upp och nu väntar jag på att Emma skall bli klar.
Vi skall dra ut, får se vad The Guys gör kanske? Återstår att se.

Tänkte lägga upp bilder från igår också, men de blir i ett senare inlägg. Typ då jag ska sova kanske? Brukar vara då jag har mest tid. hehe .

Nu skall jag fixa de sista här i mitt rum, innan jag draar ut. Vi hörs senare! :)


just nu.


Ingen vila, igen.. ro! ;d haha

Visst är de skönt med sommar? Finns alltid tid för sol och bad, inte kan man få för mycket av de heller? Härligt.
Så varför ligga inne och slappa när vädret är på topp? Så tänkte jag tidigare då jag sket i slappandet och for iväg till badet i några timmar. Skönt. Träffade på lite vänner där så tiden gick snabbt.

Har precis duschat och skall nu packa upp alla mina saker från Lickers. Vi hörs snart igen! :)


home sweet home!

Nu är jag hemma igen! Är dock helt slut efter dom här 3 dagarna.. Tror att de blir att lägga mig och iaf vila en stund, för se om jag kanske somnar? (: Har sen jag kom hem hjälpt till lite här hemma, eftersom August skall ha barnkalas här nu.. Haha! Vi hörs om en stund!


Snart hemma igen! (:

Vi tog oss en riktig sovmorgon idag, vaknade för 10 minuter sen! skönt. Nu blir de att packa ner alla våra saker igen och sen blir de hemåt som gäller. Undrar om min väska går igen idag? De gjorde den knappt sist.. haha.
De återstår att se!

Vi hörs när jag kommer hem och datan är uppackad igen!


Godnatt!

Antar att jag inte kommer somna ännu, men lika bra att stänga ner data nu. Om inte annat skriva ett sista inlägg iallafall. Mitt magont börjar sakta men säkert gå över, kanske att jag får sova lite inatt då?!

Skall lägga mig och Smsa med lite folk nu! Vi hörs imorgon!


Sol och bad!

De blev ett inlägg till iallafall. Är galet trött och börjar känna mig illamående?  Vi har nu lagt oss, vilket kan vara skönt. Då kan jag somna om jag vill, hah! :) Min dag har bestått utav sol och bad, för de mesta iaf. Jag var riktigt seg på att komma upp i morse, de slöt med att Emma halvt drog upp mig.. Så vi tog varsinn skål m. glass och lite chips och satte igång en film. Sen gjorde vi klart tårtan och gick sen ut och sola. Blev även lite fika och sen sol och bad. Så har vår dag ungefär sett ut. Kvällen har också varit bra. Vi har spelat kubb och massa andra spel tillsammans med Emmas föräldrar. satt ute länge och de var inte ens kallt? riktigt skönt!

Kan nog förstå varför jag börjar må illa och har ont i magen.. Har nog ätit för mycket onyttigheter idag..
Tror jag måste börja inse att de alltid slutar med magont.. usch.

Där har ni allfall min dag! Den har varit bra men seg, haha! :) Orkar inte lägga in alla bilder i datan ikväll, så ni får dom imorgon istället!

Vi hörs snart igen! :)


Emma ! :D haha


hmm!?

Jag är galet trött.. och klockan är inte ens 12 ännu? Får se om de blir något klokt inlägg med bilder och så från dagen eller inte. Annars kommer de imorgon. Haha. Kul inlägg dehär blev..

XoXoo


Älska sommarlov!? ;:D

Efter en hel dag ute i solen, sitter jag just nu inne och har precis duschat. Väntar nu på att även Emma skall bli klar, och efter de blir de mat. Känner mig faktisgt lite hungrig.

Tänkte skriva ett längre inlägg om dagen senare och även lite bilder! Vi hörs senare! :)


solen

- Nu blir de ut i solen en stund, vi hörs snart!

PUSS


lördag

Godmorgon! :)

Somnade inte förens sent inatt, klockan hann nog bli 2 om inte mer. Men fick energi-kick och både jag och Emma låg och tänkte på en massa, högt! Haha. Vi vaknade för en timme sen, och har ännu inte hunnit göra så mycket annat än ätit frukost. Får se vad den här dagen har att bjuda på! Vi hörs senare! :)



Godnatt!

Vi hörs när vi vaknat, igen!

PUSS :)


Några bilder!

- Det gick snabbare än jag trodde, att lägga in bilderna i datan! Här kommer några av dom iallafall!









Vi avslutar med en lite speciell och konstig bild! Hahaha.


Min midsommar!

God kväll på er bloggen!

Har ni haft en bra Midsommar? De har iallafall jag, och hoppas även ni har haft de. Vi har badat, ätit tårta, sett på midsommar-firandet nere i hamnen. Där jag och Emma hoppade in lagom till långdansen, och så passande att man fick glass i slutet av den? Ha-ha. Vi träffade även en del " kändisar" där nere. Alltså sånna som vi känner. Vi har även ätit en god middag, spelat kubb i flera omgångar, badminton och spel med Emmas föräldrar. Trevligt! Vi avslöt nu kvällen med en film. Filmtips, kommer senare! Vi har nu bäddat ner oss i varsinn säng med datan i högsta hugg.

Vi hörs! :D

Det går så otroligt segt att lägga in bilder i datan, så jag orkar inte göra de nu..! Visar dom imorgon eller nåt istället.


Midsommar!

Ville bara önska er en trevlig Midsommar!


Bild lånad från ; länk

Vi hörs senare ikväll, med bilder och lite
annat! :)


Fredag!

Godmorgon!

Har ni sovit gott? De tror jag att jag har, förutom att de vart lite kallt.. haha. Vaknade vid 10 ungefär!
Vädret verkar inte vara på sin bästa sida idag, så får se om vi klara oss från regn eller inte?

Kram på er!


ingen rubrik

Nu skall jag stänga ner min data! Vi hörs imorgon!

PUSS på er!


Älskar sommaren!


Lite uppdatering!

Godkväll på er!

Även idag har både sol och värme vart på topp! Bilresan ut hit kändes så mycket längre än vanligt, kanske har en del med värmen att göra. Väl framme bytte vi om till bikini och la oss i solen och stekte! Så vår dag har bestått utav sol,bad och ännu mer solande! Eftersom jag brände mig så igår, fick jag försöka sola ryggen och de idag. Var även mer nogrann med solkrämen idag, trotts de har jag nog bränt mig i nacken idag..!

Vi har ätit en god middag ute i solen, bakat, lyssnat på musik och suttit ute i värmen länge. Och ätit glass! :D haha. Jätte mysigt har vi de här ute. Just nu sitter vi inne på Emmas rum med varsinn data och skriver blogg. hehe.

Här kommer lite bilder!


Påväg hem till Emma tidigare idag, stannade vi och smyg-plocka lite blommor inför Midsommar.
Som vi även hållde på att glömma när vi sen börja åka mot Lickers. Tur att Emmas mamma var med, och sprang snabbt ut och hämtade dom! :)


De här var de som behövdes idag! (:


Jag hitta chips skålen!


Hahaha!

Vi hörs snart igen!


...

- Nu skall datan stängas av och packas ner! Skriver mer från Lickershamn sen!


Packa!

HejHej!

Här packas de för fullt. Försöker att bli klar, så jag kanske hinner sätta mig ute i solen en stund ínnan jag drar.
Skall nämligen följa med Emma och hennes familj ut till Lickers och fira midsommar! Ska bli riktigt kul faktisgt, var hur många år som helst sen  jag fira ute i Lickers sist. Min familj skall till andra sidan av Gotland och fira med några vänner, så kommer kanske bli lite tomt utan dom?? Kanske inte? haha. Det är andra året jag inte firar med dom, men den andra gången var då August föddes.

Min data kommer att följa med, så uppdatering kommer ni allt få ändå! Ibland är de smidigt med en liten,lätt och bärbar data. Speciellt då man bloggar!

Vi hörs snart igen! :)


planer för dagen!

Idag har jag faktisgt en del att stå i. Skall förutom passa August till 1 tiden, så skall jag även packa och städa rummet. Lär även bli en hel del lek, eftersom en 4 åring väldigt sällan sitter still..!

P.S kul att ni börjat kommentera nu! De gillas, fortsätt så. :)


Torsdag!

Godmorgon!

Har sovit sådär halvbra inatt pg.a mina solbrända ben och mage. Blev väckt vid kvart i 8 idag, och fick flytta över till August säng. Eftersom både mamma och pappa skall jobba halvdag, så fick August vara hemma med mig och Samuel idag. Fick somna om i drygt 1 timme innan han vaknade..

Så vi har just bäddat ner oss i soffan och kollar på Tv.

Vi hörs om en liten stund! :)




godnatt

Nu blir de att stänga av datan! Riskerar att få vakna tidigt imorgon också, men mer om de imorgon!
Känner mig faktisgt lite hungrig.. höhö såhär dags? har nog aldrig hänt tidigare..

Men vi hörs iaf imorgon! Godnatt PUSS


Tjata lönar sig!

Ibland lönar det sig att tjata. Hade jag gett mig från början hade jag fått tagit de Nej som jag fick..
Men efter några dagars tjatande så gick de hem. Tack Mamma och Pappa! :D


Fler bilder från kvällen!

Som sagt så kommer de fler bilder ifrån kvällen nu!


Fråga mig inte?






Som ni kanske ser så ser jag ut som en tomat i ansiktet. Emma tyckte jag matchade mot " klätterställningen"? haha.


23 Juni!

OJOJ vilken dag! Är sådär genom slut just nu.. Men har haft en otroligt bra dag så det är de nästan värt!
Huvudpersonen idag är ju faktisgt August, iallafall här hemma, och han verkar vara nöjd med dagen. Vilket är huvudsaken! Tur med vädret fick han på köpet också. Har tilloch med vart riktigt skönt att vara ute ikväll.
På kalaset satt vi alla ute på terassen, så de blev en liten invigning på vår nya terass. Härligt! (:

Känns verkligen som sommar just nu! Hoppas vädret håller sig kvar.



Tårtan bestod utav jordgubbar och blåbär! (:








Snyggingar! Hahahah..



Kräfftan!

Hej på er!

Har nyligen kommit hem efter en hel dag med sol och bad. Hur skönt som helst. De var inte ens kallt i vattnet?
Emma kallade mig kräfftan innan jag drog hem, och jag förstår vad hon menar.. Färg har jag allt fått!
Har precis tagit en dusch och sitter just nu och snabb äter några mackor. Mamma och August kommer hem om drygt 10 minuter och då skall hela huset fixas. Inför kalas! Jag uppdaterar mer senare och då med bilder bl.a!

Ha en fortsatt bra dag!

Puss


Jobb,jobb! ;d

Hej igen!

Här har inte en minut gått utan att jag har sprungit runt och gjort massa jobb. På 2 timmar har jag lyckats fixa mig, städat mitt rum, damsugat och fixat lite i hela huset, rensat ogräs mellan våra stenar på vår uppfart.. Nu är jag äntligen klar! Skall bara tvätta händerna och packa bad-väska fort. Drar till badet med Emma en sväng nu, vi hörs senare ! Puss på er!


Grattis!

Idag fyller min sötnos, hela 4 år! :)





Jag vet att du fortfarande är för liten för att kunna läsa dehär.. Men nån dag kanske du kikar in och hittar dehär?!
Men jag älskar dig verkligen. Mitt lilla scharmtroll, som alltid överraskar med något nytt!


GRATTIS! ♥


Tidig morgon!

Godmorgon på er!

Att jag redan är vaken är ingen slump, utan de är för att mamma väckte mig och Samuel redan vid 8 idag..
Självklart fanns de en anledning till allt. Om inte minst att min lillebror fyller år idag! Så vi har firat honom nu på morgonen. Men han drog just till dagis, så nu är det sådär lungt här hemma igen! ( hah) De enda som hörs är jag och Samuel som sitter på varsitt rum med olika musik på högsta volym. Haha, så skall de va!

Har en massa att fixa med, så tänkte ta tiden i akt nu när jag ändå har en massa tid till godo här på morgonen!

Vi hörs snart igen! :)


Snart iallafall!

Tror jag ska ta och vara lite duktig och börja göra mig i ordning för sängdags snart. De är ju en dag imorgon också, och hade de inte varit för att jag måste upp tidigt hade jag inte haft lika bråttom. Det kommer nämligen vara fullt hus här imorgon, eller inte på dagen men på eftermiddagen och kvällen. Har planer för hela dagen imorgon, så hoppas vädret tillåter allt.. Om vädret inte är på vår sida så blir de lite jobbigt, eftersom planerna är att bl.a bada! Haha.

Skall gå och göra mig iordning nu, blir minst ett inlägg till! :)

PUSS


Tävling!

Ja tävling är de, men inte här på min blogg dock..

Jag har nämligen deltagit i en tävling hos  " bellezzaofsweden". Där man kan vinna priset att få 3000 fler besökare till sin blogg. Och eftersom jag tänke att ni kanske också ville delta så tipsar jag er om denhär tävlingen.

För mer info om tävlingen, eller kanske bara kika in på hennes blogg!

http://bellezzaofsweden.devote.se 


Lycka till!


Biiilder!

Godkväll på er!

Då var jag äntligen hemma, efter en hel dag borta/hemifrån! Men de har inte gått någon större nöd på mig, har haft en rolig dag. Tillsammans med vännerna. Har precis lagt in dom få bilder jag faktisgt tagit idag, så tänkte visa er lite.!


Huvudperson: Emma Larsson, som verkar helt inne i filmen! (:


Emma Gahne! :D


Gårdagens outfit!


Vi hörs snart igen!


Uppdatering

Tjenare bloggen!

Har haft en helt OK dag. Man har inte kunnat vara ute lika mkt som jag kanske velat? Men med lite film så blev även den här dagen bra. Har även vart inne på stan med mamma en snabbis och fick med mig en bikini hem, najs. Har just ätit här hemma vid Emma, blev pankakor. Gott de!

Sitter just nu och fördriver tiden medans Emma gör sig i ordning, skall nämligen ut en sväng. Vädret verkar ju bli bättre, nu ser man tilloch med lite utav en blivande blå himel? Niccie de.

Vi hörs senare, med bilder och så! :)


Puss


tjej dag!?

Det blev lite ändrade planer för dagen. De som till en början bara skulle va jag och Emma Larsson slöt nu med att vi skall ha en " tjej dag" ist. Tillsammans med Emma.G och Emelie. De blir att se nån film o så. Men vi hörs senare och då med bilder!

Ha en bra dag allihop! :)


Emma och Emma! xPP

Hej igen!

Har fått i mig lite frukost nu. Sitter i vardagsrummet och chattar med Emma & Emma medan jag ser på Tv.
Ska nog börja göra mig i ordning, de brukar ju ta ett tag.. Kanske att jag lägger upp dagens outfit idag? ;)


Ny dag , men samma tråkiga väder!

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen, så har inte gjort så mycket mer än att ligga här och slappa. Chattar lite och hör på musik också! Min mage har börjat kurra så tror jag skall ta nåt att äta snart.. hehe. Planer idag är att va med Emma Larsson, men vad vi skall göra vet vi inte ännu.. Vädret rent ut sagt suger ju!!..

Nu kallar frukosten..


00.22

Klockan är redan halv 1, har spenderat allt för lång tid här vid datan nu.. Utan att ens lägga märke till de. Tragisgt! Nej inte de minsta, jag lider inte så mycket utav de. Förutom att jag riskerar att få fyrkantiga ögon, hihi.

Känner mig inte speciellt trött ännu, men är säker på att jag kommer somna gott iallafall! Så tror jag stänger av min data nu, så inte ännu 3 timmar flyger iväg.. Haha.

Godnatt på er!


Film-tips!


Bring it on- in it to win it

En av dom filmer jag och Emma såg idag. En riktigt bra/rolig film om ni frågar mig.
Gillar ni dans och har humor, bör ni gilla filmen med! Kanske att den är lite tjejig! ;)
Den får iaf 4/5 stars av mig! :)



Hemma igen!

Godkväll!

Jag verkligen njuter av sommarlovet, har nu som först efter en vecka förstått att de är lov.
Min dag har varit bra trotts de tråkiga vädret. Skulle gärna vilja ha bättre fantasi till att komma på roliga saker att göra i vissa tillfällen. Idag är ett exempel, men med en och annan film har jag lyckats bra med även den här dagen! Börjar känna mig rätt trött, så får se hur länge ögonen orkar hålla sig öppna! ha-ha.

Vi hörs snart igen! :)


Mat, snart?

Nu är jag hemma och ligger och tar de lungt i min säng. Tror de är mat när som! Vi hörs efter! :)


Film dag!

Hej Hej!

Har haft en riktigt chill dag, med film. Har även vart ute i spö regn som till en början bara var små regn.. Så är sådär genomblöt, eller var om inte annat! Skall snart kila hem ifrån Emma och äta. Tänkte bara skriva snabbt hej så ni vet att jag lever! :)

Vi hörs senare!


klar!

Nu är jag klar! Har valt dagens outfit som är rätt tråkig idag, ätit frukost, smink, och lite annat!
Hade som mål att bli klar till 12 och jag lyckades , härligt! :) Jag cyklar bort till Emma nu,  vi hörs senare.


Jag är usel...

På att komma ihåg veckodagarna!

Nu när de är sommarlov och dagar inte spelar någon större roll, eftersom alla dagar är sig lika. Så har jag svårt att komma ihåg vad de är för dag. Så jag får nästan tacka bloggen till att jag har den lilla koll jag faktigt numer har.


*Ändrade planer..!

Godmorgon!

Fick mig en härlig sovmorgon, så jag känner mig riktigt utvilad! Planerna idag var att dra och bada , men de känns inte så lovande.. SMHI har lovat mörka moln över Visby hela dagen.. Så de verkar bli en filmdag ist.


Skall nog ta nåt att äta nu, vi hörs!


Snart så!

Tro de eller ej, men är redan trött! Så nu blir de att gå och ta bort smink, borsta tänderna och allt som hör till.
Vi hörs imorgon! (: PUSS







Plopp - ??




Nu som först!

God kväll på er!

Min data blev inte uppackad förs nu och inget annat från min väska heller för den delen..!

Min dag har varit härlig och rätt chill. Mamma och pappa kom även hem från sin stholms resa idag, så de var väl rätt skönt. Vi åt en god och snabb köpt middag, var nämligen hungrig som jag vet inte vad? De blev pommes och grillad kyckling m. rödvinsås. Gott! Har sen vart ute hela kvällen, har spelat fotboll , cyklat runt lite, träffat på olika folk, pratat . Så en kväll där jag i stort sett hunnit med de mesta? hah. Kom hem för en liten stund sen , och har typ bara packat upp min väska. Ska ta de lungt nu! (:


Igår blev som sagt första doppet i år för min del! Fick dock bara fotobevis på Jacob och Emma!


Tanja bjöd på en god sommartårta igår kväll! Den inte bara ser god ut, utan var!


Bortsett från pipande väckarklockor, blinkande lampor så sov vi bra! (:

Vi hörs snart!


Hemfärd!

Hej på er!

Har precis börjat packa ner alla saker i väskan igen och skall nu gå en sväng genom huset, för en extra koll. Så tråkigt om vi skulle glömma något?! Onödigt om inte annat. Jag skriver mer när vi kommer hem och då bilder som jag lovat!

Hej på en stund!


Godnatt!

Godnatt på er alla söta bloggläsare!

Efter en och annan fotbolls-spels-match har vi nu äntligen bäddat ner oss i varsinn säng. Samuel är dock nere och fixar sig, medan jag och August ligger och ser på film . Andra sidan häcken, tror jag? hihi. Kvällen har varit riktigt mysig, jag har bl.a färgat Tanjas hår och tror nog hon blev nöjd. Tuur! :). De har inte varit helt lungt här hemma, med barn som springer runt och skriker och är allmänt leksugna, så jag är helt slut för tillfället.

Mitt bild-usb ligger nere i min väska och jag har ingen ork att springa ner för att hämta de. Ni får bilder från dagen imorgon istället. Nu skall jag stänga ner datan och mysa med min lillebror.

Puss på er!


Cute!


Godnatt!


Brölloppet!

Jo angående det här med Brölloppet.. Jag tycker personligen att hela grejjen med Brölloppet har tagit väldigt stor plats. Eller hur man ska förklara? Men jag kollade på vigsen och så. Tyckte att allt var jätte fint och förstår hur mycket förberedlese de tagit. Men förstår inte varför dom tagit så stor plats i media och allt?? Men de är min åsikt!


Bild lånad från; länk!

Grattis på Brölloppsdagen, haha! (:


kusiner!! :D

Hej på er!

Då var man i Västerhejde då. Har precis ätit middag och de stod Kött och pommes på menyn. Med lite olika tillbehör, jätte gott verkligen! Så jag och Kusin Vittamin har just satt oss i soffan och spelar lite spel på datan. August och Filip springer runt som 2 hulliganer! :) haha. Så här är de full rulle vill jag lova.

Skönt att jag tog med mig datan, då det blir lättare att uppdatera till er! Skall lägga in alla bilder från dagen i datan senare, om jag kom ihåg att packa ner bild usb´t. I hope so!

Så som sagt så hörs vi snart igen, och då kanske med bilder?! ;)


Nu åker jag!

Skall stänga av och packa ner datan nu! Tanja hämtar mig och bror om ca 7 min, vi hörs senare! (:

Puss


Brölloppet!

Nu blir de att kolla på Brölloppet! Ska ni se på de? Om inte varför? (:


16 grader, är kallt!

Årets första dopp är nu gjort. och kallt var de, hela 16 grader.. Har nu lärt mig att 16 grader är sjukt kallt!!
Hahaha, men jag ångrar mig inte! (:


Lite uppdatering!

Hej på er!

Har nu fixat en lättoutfit och är så gott som klar för att dra ut! Bara att Emma nu skall bli klar?
Har inte ätit någon frukost ännu, och tror jag hoppar de. Vågar inte äta nåt så länge min mage är som den är..!
Har pratat lite med mamma och pappa som är i stholm. Dom var överlyckliga för att dom sett Kronprinsessan Viktoria och Daniel, dom hade även vinkat åt dom? wow! haha. T.om Poliserna är finklädda idag?
Kanske att de kommer ett inlägg om min åsikt om Brölloppet!!..

Nu skall jag börja fixa de sista innan jag drar iväg. Puss på er!


Lördag, tror jag?

God morgon! Hoppas ni sovit gott inatt , för de har inte jag.. Har haft så sjukt ont i min mage att jag fått springa upp varannan minut för att hitta nån smärtstillande såsom Alvedon,Ipren eller nåt liknande. Hittade tyvärr inget.. Så har fått sova i små korta stunder men trotts de känner jag mig pigg och glad! Fast har fortfarande ont..!

Skall försöka göra de bästa utav dagen trotts motgångar. Så skall om en liten stund gå upp och göra mig i ordning. Sen träffa Emma, tror vi kanske skall dra och bada? Men är inte säker. Sen ikväll kommer Tanja eller Magnus och hämtar mig, sen far jag till Vibble/västerhejde och sover där inatt.

Men vi hörs senare!



Finns bara 5 ord.. Vi är som vi är! ;)


1 sak i taget! :)

Nu blir de nog att stänga av datan! Skall krypa ner i min säng och smsa lite med mina nära & kära.
Imorgon blir de att va med Emma på dagen och på kvällen drar jag till Vibble / Västerhejde och blir kvar där över natten. Men mer om morgon-dagens planer imorgon..! :)

Godnatt på er!


Bad day!

Godkväll kära blogg läsare! Appropå bloggläsare, skulle ni inte kunna lämna en kommentar med vem ni är?
Så skulle jag kanske kunna få en liten inblick på vilka ni alla är? hehe.

Från att ha haft en skit start rent ut sagt på min dag, så blev den faktisgt rätt lyckad! Vilket de brukar bli, efter att jag haft en dålig start. (: . Jag och August tog en lång och härlig promenad i både med & mot-vind tidigare. Då han även somnade.. Fick väcka han, vilket kanske inte var de roligaste? Fick även byta om och små fixa lite här hemma innan min moster och kusse Hanna kom! Vi lagade Tacos tillsammans och åt jordgubbar till efterrätt. Gick sen ut för att träffa Emma en stund. Vi spelade fotboll med en annan Emma och Robin. Har nog lärt mig att en hel dag hemma, inte håller.. Har haft över-energi som jag vet inte vad? hahaha. När jag kom hem blev de lite TV tittande med " familjen här hemma ". Finns inte så mycket annat än Brölloppet på Tv nu, så ni kan väl gissa vad vi kolla på?! hihi. De jag tyckte var mest intresant var nog Roxettes come back. Me like!!

Har inte tagit så mycket bilder idag, men ni får en gamal ist..!


August Gästbloggar!

 nbvbhjjjhggggggggggggggggggggg225566u8ii,m,m,.---..,,mnnnn


Översättning!


Maja,Mira,Abbe, Vilmer och Wille.



Risifrutti xpp

Hej Hej!

Mitt humör börjar äntligen kännas bra igen, efter att ha haft en sjukt dålig start på den här dagen..
Jag for till Maxi förut och köpte min efterlängtade Risifrutti, haha. Hämtade även hem lillebror från dagis. Vi satte fart och bakde hallon och björnbärs muffin. Så vi har just fikat lite. Gott. August sitter just på sitt rum och leker medan jag ser lite på TV.

Vi hörs snare!


myskläder!

Har ingen speciell tid att passa för tillfället, vilket är rätt skönt. Ligger just nu bara i soffan och ser på TV i myskläder. Mamma och pappa var nyss hemma, men åkte just till båten. Så nu är de lungt igen, haha.
Är sjukt sugen på Risifrutti? Så fundera på att kanske göra mig i ordning och cykla förbi Maxi? Får väl se!

Vi hörs om en stund!


Fredag!

Godmorgon!

Vaknade av att telefonen ringde. Känner mig trött och låg idag? Så skall försöka ta dagen till att vila upp mig och ladda humöret lite. I eftermiddag blir de att hämta lillebror och ta hand om han i 2-3 timmar. Då kan de behövas lite tålamod. Fårse om Emma hänger på då? Känns även som de är rätt dag att vara hemma, eftersom vädret inte är på topp.

Mamma och Pappa åker till Stholm idag, så då kommer min moster óch en av kusinerna hit ikväll och äter och sover här! (: trevligt.

Men mer om de senare! (:

Idag blir de nog mycket inlägg.



...

- Godnatt


Saknat mig?! ;)

Hej på er!

Oj ni märker ju knappt av mig här längre.. Men änn så länge har jag faktisgt uppdaterat så som jag lovat, minst 3 inlägg per dag.

Min dag har varit hot. Vilket värme vi haft, har inte hunnit kolla men tror minsann jag fått färg på benen.
Kan ju alltid hoppas. Jag har spelat fotboll i massor, solat, och massor av annat. Jag och Emma hämtade August på dagis vid 3, och drog där efter till en lekplats. Där Agge lekte medan jag och Emma spelade fotboll, försökte även lära bror lite fotbolls trix. Utan någon framgång..! Slöt med att han gjorde en olycka.. Så  vi var tvungna att dra hem och byta kläder på hnm samt duscha hnm. Sen blev de storstädning av huset när mamma och pappa kom hem. Så nu är de rent och fint här hemma igen! :D. Efter maten for jag och Emma till Glassbaren, och sen förbi en ny cool lekplats. Den sista timmen var vi med Håkan och Jesper och kan ni gissa? Vi spelade fotboll. Eller dom iaf, vi sprang efter som 2 små små-ungar. hahaha.


Glass-ätande!


Den nya lekplatsen. Fanns bl.a en studsmatta! hahahaa.


Suddig bild! Men skall föreställa Jesper.


Härligt kort! Taget på hamnen förut ikväll.

Vi hörs snart igen!


rubriik?

Sitter hemma vid Emma och just druckit jordgubbs smoothie. Gott! Ska snart röra oss hemåt, skall hämta bror på dagis om en timme! :) Vi hörs senare


:)

Godmorgon!

Ännu en härlig dag med sol väntar. Har sovit hur bra som helst inatt, och fick även till en liten sovmorgon!
Nu blir de frukost ute i solen, kanske!?


Snart 1 år!

Psst! Visste ni att de är nästan 1 år sen som jag och Nadja lärde känna varann!? Känns som tiden bara flygit iväg.. Men de är väl så när man har kul? :)







Jag älskar dig! ♥


Första lediga dagen!

Godkväll på er!

Då var första dagen av sommarlovet avklarad. Så otroligt skönt att veta att jag nu slipper allt som hör skolan till i 10 veckor framöver. Trotts att jag själv inte riktigt insett de ännu, känns ännu bara som en helg. hehe.

Min dag har varit rätt chill. Har vart med Emma, vi har bl.a fixat lite i vår trädgård och lite annat. Vid 5 tiden åkte jag och familjen ner till strand-promenaden och grillade med några av mammas jobbarkompisar m. familj. Vädret har ju verkligen varit på topp. När jag kom hem, drog jag ut en sväng och kom nyss hem.






biilder (?)

Har efter en mysig stund ute på trappen i pyjamas och lite blåsbubblor-blåsning var de bara för mig att kasta på mig lite kläder. Sen lämnade jag bror på dagis. Ska snart fixa lite frukost till mig och sen fixa mig.

Vi hörs senare!


Att de inte är några bilder just nu, är därför jag har pappas data. Men bilder får ni ikväll ;).


Onsdag

Någon riktig sovmorgon blev det ju inte, men jag känner mig rätt pigg ändå!
Jag och bror sitter i vardagsrummet, han ritar och jag chillar vid datan, haha. Skall om ca 1 timma dra och lämna lillplutten på dagis!  Har lite saker som skall göras idag, så de är väl lika bra att börja snart? ;dd .

Nu försvann Agge, ska gå och leta upp hnm! :)

Vi hörs!


soon sleep.

Nu blir det nog att stänga ner min älskade data. Får se hur mycket sovmorgon det blir för mig imorgon?
Har ebjudit mig att lämna bror på dagis senare, så även han kan få lite sovmorgon! :)

Men ska smsa lite granna nu , innan ögonen slocknar! Godnatt på er, och ni...

Nu ärre sommarlov!! :D


FÖRVARNING!

Under sommarlovets gång..

Kommer jag att prioretera vänner och familj före blogg. Självklart kommer jag fortsätta blogga, men kanske inte lika flitigt. Kommer att bli minst 3 inlägg per dag då jag har tillgång till data, kan jag lova. Kommer också att bli bättre på att ta massa kort som jag även kommer dela med mig av, till er. Men så att ni iallafall är berädda på dehär! Kommer att åka runt på lite olika ställen under sommarens gång, där data inte kommer finnas till hand. Men som sagt så kommer jag både förvarna er och så blir de inlägg när jag kommer hem! (:

Så hörreni, ta nu vara på sommaren! Sitt inte och häcka vid datan eller tvn, det kan ni göra hela resternade året! ;) hahaha.


Trevlig kväll!

Har haft en mysig kväll med både familj och vänner!

Var som sagt inne i stan och åt middag med familjen, eller hamnen lättare sagt. Joda blev de, uteservering och utsikt över hela hamnen. Jätte mysigt. För min del blev det en natchos, hehe so me. Jätte gott faktisgt!
När vi kom hem gick jag en sväng med lillebror och lämnade inbjudningskort till hans kalas om drygt 1 vecka. Hann knappt hem innan Emma var här, så blev ett snabbt ombyte innan vi for ut. Vi har bl.a spelat fotboll.
Drog hem rätt tidigt, men tror jag ska sattsa på att komma i säng i tid och kanske sova ut lite mer den kommande veckan, för att komma igen med all sömn. hehe. (:

Vi hörs snart!


SOMMARLOV!

Äntligen är de Sommarlov! Nu är de slut med tidiga morgonar och sega lektioner i 10 veckor framöver. Så galet skönt.

Hela dagen har rullat på bra och vi klarade oss utan regn, vilket var skönt. Hade kanske inte den bästa morgonen imorse kan jag väl avslöja.. Min plattång small och börja brinna, jag fick panik över mig själv och allt var fel..
När jag väl kom till skolan var allt bättre. Alla var jätte fina, vi började i kyrkan. Därefter hade klassen en sista samling i klassrummet där vi bl.a fick priser från olika tävlingar. Vi kom på delad andra-plats från Rebusjakten igår, tsm med 83. Inte dåligt, vi hade 1 fel. Vi fick sen glass och snackade lite , gav blommor o så till våra lärare.
Sa även ett " sista" hejdå till Oskar eftersom han ska flytta t. Stholm. Sen slöt vi.

Jag o Emma for då till Terra Nova skolans avslutning för att kolla på min bror och lite kompisar.
Kommer väl ihåg avslutningen för 1 år sen, då de spöregna och jag och Emma  dansade. haha.
Därefter drog jag & Emma in till stan och åt bl.a lunch.

Hinner inte skriva mer nu, ska ner till stan och äta en middad m. familjen! ♥


Terra Novas skolavslutning!




Min outfit!



1 år sen. Ser ni? De regnar. haha


yeeh!


Grattis ♥

Grattis Pappa!

Jag vet att jag inte säger det så ofta.. Men du vet
Att jag älskar dig mest! Och du är världens bästa pappa.



Idag smäller de!

Godmorgon på er!

Det här är första natten på länge jag verkligen fått sova, skönt.

Ojj kan ni förståa att det nu är sommarlov, om ett par timmar? De är knappt så jag kan förstå. Nu ska ja både platta och locka håret, och börja fixa mig. Vi hörs senare!


nerräkning

- Imorgon, då smäller de!


kväll

God kväll på er!

Har just bäddat ner mig i sängen o skall när som stänga av datan. Har sett på tv med familjen ikväll, vilket har vart trevligt. Hör inte till vanligheterna. Imorgon blir de tidig uppgång för hår och smink stiling inför avslutningen.
En hel dag med massa annat skojj väntar också, vi hörs imorgon helt enkelt! :)


snart ska de badas igen,

Godnatt


:

Hej!

Jag och Emma har nu fixat blommor tills imorgon, fixat våra naglar och jag har även hunnit äta. Ska nog dra iväg med mamma om en stund o köpa strumpbyxor tills im. Vid 8 skall jag även se sista avsnittet utav 90210 Beverly hills. Sen blir de nog sova som gäller för trötta mig.


Snart är de slut på skolan, de är dags för...

... SOMMARLOV!

Hej Hej!

Då var den här terminens sista skoldag avklarad. Som sagt så har vi haft Rebusjakt idag, vilket har varit riktigt roligt. Jag som gick dit som ett enda stort frågetecken, fick allt förklarat och de var väl tur det! Vi klarade så gott som alla, och jag kan nästan lova att jag och Emma fick alla uppförsbackar.. Schitt som vi cyklat. men vad gör man inte för klassen? ;). Slöt vid 1 tiden så har bara hunnit äta, snackat m. bror och nu ser jag på TV.

Skall hoppa i duschen när som, så jag har de avklarat. Sen har jag lite annat att fixa med idag med..
Så som, dra till Linds och köpa blommor m. Emma, fixa naglar, in på stan, platta håret. Så jag kommer nog somna gott ikväll med! :) hehe,

Vi hörs senare!


Sista skoldagen.

Godmorgon! Jag vaknade med halsont, de ömmar när man sväljer.. Hoppas de inte är påväg nån infektion nu..!

Idag är de rebusjakt i skolan, är inte så insatt ide där och har egentligen ingen aning om vad vi ska göra.
Men förhoppnings vis får vi lite mer info på plats. Jag känner mig iallafall rätt taggad inför de, haha. Vi börjar inte förens vid halv tio, vilket är otroligt skönt.

Vii hörs senare! :)



Hemma igen!

God kväll!

Jag är i ett stort behov av sömn just nu, men vill skriva ett inlägg först.

Min kväll har varit riktigt trevlig. Åt inte mat förens sent, men gick sen ut och mötte upp Ida. Vi tog skydd i en busskur då de började regna, vi pratade om de mesta vilket var trevligt. Tog även lite kort. Kom hem för drygt 20 minuter sen, har väl inte gjort så mycket sen dess.

Tänkte bjuda er på lite bilder från dagen som gått.


Maja och August.






Nu ropar sängen, vi hörs imorgon bitti!

Godnatt på er!


Börjar närma sig nu!



- Inte många dagar kvar nu , nej!


Lungn & ro!

Har äntligen fått till en ledig stund. Vilken dag. Är verkligen helt slut, så att nu få sitta ner och bara ta de lungt var riktigt skönt. Ska ju iväg om en stund igen, för att träffa Ida.

Fick värsta städ-rycket förut? Började städa hela köket, vardagsrummet och har nu även småplockat på mitt rum. Men de känns bra att ha deltagit lite här hemma, nu iaf! :)


Jag lever!

Förlåt att jag inte uppdaterat nåt alls idag.. Men den gången jag haft tid, glömde jag helt bort er..

Jag har iaf haft en härlig dag ute i solen. Jag och Emma har vart barnvakt åt August och hans kompis Maja. Vi har vart på maxi och handlat glass, lekt på olika lekplatser m.m. Jag och Emma har även vart hemma vid henne och fikat lite, med Daim Tårta innan vi for hit igen. Här har vi lockat håret och kollat lite frisyrer , för att lättare kunna bestämma hur vi skall ha på Skolavslutningen. Fick även fikagäster så vi fikade även här.

Kom precis hem efter lite ärenden ute. Vi var och lämnade lite saker till Emma.L och till The Guys.
Så nu sitter vi här, jag är sjukt trött. Skall även va med Ida efter maten.. Kommer somna gott ikväll! (:

Vi hörs senare och då med lite bilder.


Smink-tips!

Fråga: Fler tips, de gillas! Hur brukar du sminka dig? Vad använder du för smink? Sånna tips vill jag ha!  

Svar: Skall försöka bli bättre på att tipsa om saker och ting! (:. Eftersom ett sminktips verkar intresant, så fixar jag de på en gång.

En vanlig skoldag brukar jag ha en rätt enkel sminkning. De smink jag då använder är
Foundation, Mascara, och ibland ögonskugga. Hur sminkar jag mig?

1. Försöker att få ett jämnt lager foundation.
2. Lägger på första lagret mascara.
3. Använder ögonfrans-böjare, för att just få lite mer " volym".
4. Tar lite lätt med Foundation på ögonlocken, för att få en lätt grund
5. Brukar oftast ha en ljus ögonskugga över, så som ljusgrå,ljusrosa ex.
6. Slutligen tar jag ännu ett lager mascara.

Som sagt en enkel sminkning, som jag nästan använder var dag! (:


Nerräkning!


Lördag kväll

God kväll på er!

Klockan är redan halv 12, förstår inte riktigt vart den här kvällen tog vägen? Tiden har sprungit iväg, men antar att den gör de när man har roligt! (: . Jag och Emma har cyklat runt, har även träffat på lite kompisar här & var. Bl.a Håkan och Jesper, dom spröt parfym på oss så jag stinker nu.. Träffade även på The Guys. en del av The guys iaf. 1 av dom.. haha! . Kom hem vid 11 tiden och har sett lite Tv med mamma och pappa.

Vi hörs snart igen! :)


..!

Har precis ätit middag och fixat mig lite, ska dra ut en sväng nu.

vi hörs senare


hemma

Hej på er!

Vilket blås väder de är idag.. Som tur var så kunde mamma köra in oss till stan förut, hade aldrig kommit fram om vi skulle cykla. Vi gick och strosade lite på stan i ett par timmar, fick med mig bl.a lösnaglar hem.
Ni skulle ha sett mig och Emma, vi flög runt som ett par vantar, när vinden fångade oss. Rätt läskigt men vi skratta gott efteråt. Vi tog bussen hem och när vi nästan var utanför Emmas hus, insåg hon att hennes nycklar var hemma vid mig.. Så vi fick göra de sista av sittvationen och bygga nån slags kojja utav dynor för att gömma oss för blåsten. Efter drygt 20 minuter kom hennes föräldrar hem, så vi åt lite och sen satt vi oss i soffan och fikade samtidigt som vi kolla tv. Pappa kom sen och hämtade oss. Emma tog sin cykel,jacka och nycklar och for hem på egen hand nästan direkt efter vi kom hit, så jag gick och la mig. Somnade i 1 timme vilket var riktigt skönt.


- hahahaaah

Ska hoppa i duschen nu, vi hörs snart!


Sitter på bussen påväg från stan. Har med ...

Sitter på bussen påväg från stan. Har med mig lite hem, idag med. Ska nu hem till emma en stund och fika. Uppdaterar när jag kommer hem. Vi hörs senare!:) kram


Dagens outfit!



Dagens outfit:

Blå jeans shorts - BikBok
Rosa linne - BikBok
Svart koffta - Kaphal (?)

Smycken:
Halsband - födelsedags-present av Emma
Klocka - Födelsedagspresent av familjen.

Hår:
Uppsatt toffs & vågigt lockigt! (:


Uppdatering!

Hej Hej!

Sitter just nu i sängen med datan i knät , ska närsom börja fixa mig med de sista som finns kvar.
Tänkte bara skriva ett inlägg först! Sen jag skrev sist har jag ätit frukost, valt outfit, pratat med Emma och borstat tänderna. Haha. Har även lyckats slå i 2 av mina tår i en vägg , eller lister kanske man ska kalla de. Gjorde inte så ont just när jag gjorde det, men de känns nu. De bara dunkar i tårna, haha jag lyckas alltid? :pp

Men skall sminka och fixa frisyr nu, lägger upp outfit om en stund! :)


Lördag, morgon

Godmorgon på er, vaknar som vanligt utav att jag har ont i min mage.. känns som att jag kanske ska kolla upp varför, snart?! För en gång skull så skiner ju solen, de verkar dock blåsa regält. Men sålänge vi klara oss från regn och de tråkiga grå vädret, känner jag mig nöjd. Idag har jag även en del att fixa med, ska bl.a in till stan en snabbis med Emma, ska även pröva lite olika frisyrer och lite annat. Har ingen aning hur de kommer bli med bloggandet idag, men ni kommer få ett inlägg då tiden ges.

Ska ta de lungt en stund till nu, innan jag ska upp och göra mig i ordning! (:


Lördag, morgon

Godmorgon på er, vaknar som vanligt utav att jag har ont i min mage.. känns som att jag kanske ska kolla upp varför, snart?! För en gång skull så skiner ju solen, de verkar dock blåsa regält. Men sålänge vi klara oss från regn och de tråkiga grå vädret, känner jag mig nöjd. Idag har jag även en del att fixa med, ska bl.a in till stan en snabbis med Emma, ska även pröva lite olika frisyrer och lite annat. Har ingen aning hur de kommer bli med bloggandet idag, men ni kommer få ett inlägg då tiden ges.

Ska ta de lungt en stund till nu, innan jag ska upp och göra mig i ordning! (:


kommer jag att gå & lägga mig?

Börjar känna mig trött, kanske att man bör gå och lägga sig? Ser ingen anledning till att hålla mig vaken längre? Men konstigt nog blir jag alltid piggare efter ha skrivit ett Godnatt inlägg till er? haha, jo de är sant.
Men jag tänker göra de ändå, tror även jag verkligen ska stänga av datan på en gång nu. För att sen kanske va vaken o smsa en stund innan man somnar, orkar jag de?

Godnatt på er! Vi hörs imorgon med nya äventyr! (:

Puusss


Nerräkning!


Förlåt, igen!

Godkväll på er!

Insåg just att jag inte skrivit något inlägg sen innan jag for in till stan.. Men de har verkligen inte blivit någon tid över..

Nu halv sitter jag i min säng, med en slarvig toffs och invirvad i en filt. Fryser, så de finns inte.
Var ju som sagt på stan med mamma och Samuel förut, efter drygt 2-3 timmar där kom vi äntligen hem. Fick med mig lite hem. Så som, avslutnings klänning,linnen i olika färger, kortbyxor, öronhängen,Sminkbort-tagning och en BH. När vi kom hem var de i stort sett mat på en gång. Tur var väl det, annars hade jag nog ätit upp min egen hand..! Haha. Efter maten gjorde jag mig snabbt i ordning, ett litet klädbyte hann jag även med innan jag cykla för att möta upp Emma. Vi har vart ute, sett på tv och pratat om de mesta m.m. Så när jag väl kom hem, efter en cykeltur i spöregn. Så kröp jag ner i sängen brevid min lillebror, så halvsomna brevid honom.
Där har ni min dag, som ni säkert märker har jag inte haft så mycket tid till att uppdatera! : )


Åker till stan, nu!


Trötter?!

Hej igen!

Tro de eller ej, men jag somnade till efter att jag skrev förra inlägget. I 2 timmar, så jag har inte gjort så mycket vettigt. Ska börja göra mig i ordning nu, för när mamma kommer hem blir de stan för min del. Måste ta tag i mina skolavslutnings kläder, tror aldrig jag har varit såhär sent ute? haha. Så förhoppningsvis blir de av idag, så jag slipper känna dendär pressen.

Vi hörs om en liten stund igen, pussen.



Jag älskar dig, sötnos!


Chill dag!

Hej på er!

 Skolan idag har faktisgt varit rätt rolig. Vi började 8.45 och Emmas pappa sjussade dit oss + våra cyklar. schysst. Vi som egentligen skulle på utflykt fick ställa in de och ist blev de massa skojj i skolan. Vi har haft massa tävlingar och haft allmänt roligt. Vi gick ut vid 11 tiden och grillade Hamburgare, så hela klassen hjälptes åt att fixa där ute. Så vi kunde sitta under tak, och allt blev riktigt lyckat! : )












Morgon.

Godmorgon på er!

Då var de äntligen Fredag igen, en regnig och grå Fredag.. Men de ska nog gå och göra även denhär dagen till nåt bra! Börjar inte skolan förens 8.45, och då ska vi egentligen cykla iväg på utflykt till nåt ställe. Men känns som att vädret nog hindrar oss, så vi får väl se hur vi gör nu? Vi ska iaf ha Mentorsdag.

Har som vanligt ont i min mage nu igen, har de varje morgon. De är desvärre de jag även vaknar till varje morgon, så nåt alarm behöver jag inte längre..! Suuuger.

Ska så snart jag orkar försöka ta mig upp ur sängen och börja fixa mig, en aning.

Vi hörs efter skolan! :D


natti

Ska ta och stänga av datan nu , tror jag. Vi hörs imorgon bitti igen!

Puss och Godnatt!


Sääämst

Tjenare! ;)

Jag och bloggandet har väl vart rätt kasst idag, men så kommer de bli ibland nu framöver.

Min dag har iaf vart bra. Både skönt och roligt att få träffa Emma igen. Vi har snackat i massor, allt som vi missat under tiden vi inte vart. Vi har även fikat, vart ute, på maxi m.m. I slutet var även Emma & Emelie med. Ett riktigt Em-gäng. Emma,Emilia,Emma och Emelie! ♥ Vi åkte sen åt olika håll, Emma.L och Emelie, och jag och Emma.G. Men Emma & Emelie åkte tydligen hem till mig och letade efter Emmas mobil, utan resultat? Så jag och Emma.G åkte tbx och hjälpte dom, och vem tror ni hittade den? ;) Hmm? Jag. haha.

När de började regna så åkte jag hem igen , och ska snart ut o snacka med mamma lite.

Vi hörs om en stund!

Ps! De var rätt mkt Emma i texten. Men de är därför att de finns 2 st att hålla ordning på idag.
Emma Gahne - Emma Larsson. Rätt kul för sen var de Emilia - Emelie rätt lika namn? hahaa.!


Bild tagen 8/5. Nån timma innan Dansuppvisningen började, så jag taggade med goodis! ;dd
( Ser ut som en kaniiiin!? :))))


Nadja! ♥



Finare än finast, du kommer vara bland dom finaste! Eller vad tycker ni? Balen är trotts allt bara en gång, så se nu till att ha kul! Hoppas du får en underbar kväll! ♥


Snart Emma

Hej igen!

Sen jag skrev sist ha jag hunnit med att städa rummet, bytt kläder, plattat håret och nu tar jag de bara lungt.
Jag och Emma flyttade fram allt till klockan 2 ist, de var väl lika bra de. Hade aldrig hunnit allt annars. hah! :)

Men vi hörs senare.


Kort dag

Hej på er!

Sitter här i vardagsrummet och ser på TV, men skall snart gå och städa rummet. Slöt skolan vid halv 11 idag, så drygt 2 timmar i skolan. Chill. Själva SO-vandringen gick bra men de var kallt. De gick ut på att man skulle följa en karta och lägga upp en egen stratteski på vilken ordning och så man skulle gå. I min grupp var vi Emma,Saga, Ida och Tua-Maja. Känns som de gick rätt bra för oss, så nu är de bara att hoppas på en vinnst kanske? (:

Sen jag kom hem har jag ätit lite och sett på TV! Nadja har även vart förbi en snabbis och lånade ett par skor. som hon ska ha på balen ikväll, tror jag. Ska börja städa rummet nu, för om drygt 30 minuter kommer Emma Larsson hit. Vi hörs senare!


Hahahah!


Torsdag!

Godmorgon!

Vaknade av att jag hade galet ont i magen, jobbigt. De verkar som tur är, ha gått över just nu.
Börjar inte skolan förens 9 idag, så behöver inte stressa så, vilket är skönt. Vi ska ha nån SO-vandring inne i stan idag? ingen aning vad de innebär, så de återstår väl att se. Efter skolan blir de att träffa Emma.L om planerna håller? Sen ikväll ska jag nog va med Emma.G! Så en riktig Emma-dag kanske.

Känns så otroligt tråkigt att vädret är som de är just nu.. Vi har liksom sommarlov om en vecka och solen visar sig inte speciellt mkt.. De fullständigt suger! Vill ha sol och värme, nu!



Vi hörs senare!


Nerräkning!




Min dag!

God kväll!

Kom hem för en liten stund sen, de blev en lång promenad. På sådär 2 timmar, så de känns i benen vill jag lova. Men de känns bra att ha vart ute och rört på sig nu iaf.

Min dag har iaf varit bra, vi började i Svaide slöt vid 12. Drog då hem och duscha o så, sen kom Emma lagom tiills jag bakat klart. Funderar på om de kanske fanns nån tanke bakom att hon kom precis tills dom var klara? haha. Goda blev dom iaf. Sen drog vi hem till Emma och var där tills de var dags för mat. Eller jag och bror lagade pankakor, och de blev riktigt lyckat. Sen blev de en låång promenad och nu är jag här . haha.

Där fick ni en kort samanfattning på min dag!


Hampus och Linus!


Smily?! :D haha


promenad.

Hej på er!

Känns som att uppdateringen idag har varit sådär, inget klokt inlägg har iaf hunnits med..

Hinner inte just nu heller eftersom jag och mamma skall ut på en promenad.. Men vi hörs när jag kommer hem, men bilder och lite annat från dagen! :)


Uppdate

Hej igen!

Sen jag skrev sist har jag sett på TV, duschat, städat i köket, bakat och nu är jag med Emma.
Jag fick värsta bak rycket och satt igång med muffin. Så i slutändan blev de björnbär och hallon muffin, lyckade blev dom också. :) Nu sitter vi här på mitt rum och gör väl inte så jätte mkt, vi hörs senare.


hemma,.

Är redan hemma från skolan, skönt. Vi har ju som sagt haft orintering i Svaide idag. Trodde de skulle bli regn, men vi slapp de och solen har ju to.m vart framme i mellanåt. Vi har faktisgt haft rätt roligt, trotts att orintering inte är min starka sida. Men stolt som jag är så gick jag inte vilse nån gång, de var rätt många som gjorde de men jag slapp ifrån de! hih. I början gjorde vi några lekar som uppvärming där mitt lag vann 2 gr, bra vah? ; )
Sen på självaste Orinteringen sprang jag med Emma och Saga. niice.

Men ska se TV och ta de lungt en stund nu, skriver senare. Även bilder kommer dyka upp senare! :)


Snart Svaide!

God morgon på er!

Känner mig bättre idag, och mkt gladare. Fick mig en sovmorgon på 1 h och 15 minuter idag, härligt. Skall snart gå upp och börja packa ner allt som skall med och sen fixa mig själv. Om en timme skall jag möta upp alla tjejer. Vädret verkar ju inte vara de bästa, men hoppas vi klarar oss från regn iaf! Det räcker för min del!

Kommer uppdatera mer när jag kommer hem och då med bilder! :)



Saknar ♥


' ..

- Tårarna bara rinner,..


Mina nycklar är tbx!

Jah ni hörde helt rätt! Mina nycklar som jag nu letat efter i flera dagar är äntligen återfunna! Ni anar inte hur lättad jag känner mig!


Klumpig jag r..

Hej Hej!

Min eftermiddag har väl varit Ok. Skulle möta upp Ida,Maja och Vendela vid Linds men skulle möta upp Emma på ett annat ställe först. Men när vi både väl var på väg kom jag på att jag glömt mitt kort hemma. Så de var bara att vända. Insåg rätt snabbt att de var borta? Så fick dra till maxi utan kort.. Förlåt att ni fick vänta på oss! Jag fråga runt lite på maxi o så om dom fått in mina saker , men ingen hade fått in de. Så typiskt! Så vi drog sen hem till mig jag och Emma dåda, prata lite med mamma om allt som hänt. Kom sen på vart mitt kort var , så de är återfunnet . Tack och lov! Nu är det bara nycklarna kvar? ''/. Vi skall ringa polisen im, och kolla med dom också. Hoppas dom fått en dem.

Skall snart äta sen blir de ut med Emma. Vi skall till maxi o handla eftersom vi båda hoppade det förut.

Men vi hörs senare! :)


nästa, maxi.

Hej på er... igen!

Sen jag skrev sist har jag ätit lite lunch/mellis , sett TV, fixat lite i köket och nu sitter jag här.
I mitt rum med en kopp te och lyssnar på musik. Hur mysigt som helst. Skall snart börja fixa mig lite för att sen möta upp girlsen. Vendela skulle också med, fick jag nyss höra. Niice.

Men skall dricka upp mitt te nu, sen blir de iväg. Vi hörs när jag kommer hem igen! :)


1 vecka kvar!


planer

Planer för dagen!

Ska ta de lungt fram till 3 tiden, sen blir de att möta upp Emma,Ida och Maja för att sen dra till Maxi. Och handla matsäck inför morgondagen, då vi ska till Svaide stugan på orintering. Efter Maxi blir de nog hem och äta mat, för att sen kanske va med Emma ikväll. Niice dag . :)


redan hemma.

Hej på er!

Shitt vilken slapp dag det vart idag. Skulle egentligen ha slutat vid 2 men slöt vid halv 12 ist.
Vi började med matte där jag och Maja spelade yatsi ( stavning? ) tyvärr vann nog maja. hihi!
Sen SO/SV där vi hade skåk rensning, så nu är mitt skåp helt tomt, skönt. Desvärre är mina nycklar ännu inte hittade. Sen var de Engelska men jag och Emma var ute på andra uppdrag. Vi skulle nämligen införmera hela Tyska gruppen om att den var inställd. Så vi hade bara en halv engelska lektion där vi åt glass och fick prata lite 1 och 1 med läraren. Sen så slöt jag och Emma. Hur skönt som helst! :)

Vi hörs snart igen.


Tisdag

Godmorgon på er!

Vaknade för drygt 15 minuter sen, känner mig frusen.. Skall gå upp om 10 minuter och platta håret, sen blir de frukost och sen skola. Efter skolan ska jag va med Ida ett tag, ska bli kul, har inte vart med henne på länge..
Får sen se om jag orkar dra ut nåt ikväll eller om jag ska vara hemma ikväll med?

Föresten nu är de exakt en vecka kvar, härligt va?! ; ).

Var bara tvungen att dela med mig av den informationen till er som kanske missat de! haha.

Vi hörs eftre jag vart med Ida senare.


Sista inlägget..


De här blir nog de sista inlägget för ikväll. Skall snart stänga ner datan och små fixa lite med andra saker som måste göras. Sen blir de nog Sleep time för min del! Hur jag nu redan kan vara så trött , ah de kan man ju undra? Men jag måste komma igång med sömnen igen känns de som. Sover bara i korta perider under nätterna och vaknar ca 1 gr i timmen, de suger. Man vill ju inte vara trött, och tjurig?! : )

Appropå ingenting så blir bara statestiken högre och högre, vilket bara blir roligare. Så fortsätt såhär bloggläsare! :)

Men vi hörs imorgon bitti, Puss på er!


Nerräkning!


Ett blandat inlägg

God kväll på er!

Har nu sett klart på TV, riktigt mysigt att sitta inne när de bara vräker ner utanför.. Men de var mindre roligt då jag var tvungen att gå ut, för att kolla genom bilen. Mina nycklar är nämligen borta.. Så sjukt jobbigt. Det värsta är att jag inte har nån aning om vart dom kan vara? Så jag har sprungit runt som en galning och letat igenom alla ställen dom skulle kunna vara på? Utan resultat. Typiskt!

Nu till något helt annat. Jag är sugen på att göra något nytt här på bloggen, tråkigt nog saknar jag fantasin att komma på något. Så har ni nån idé får ni gärna dela med er om den! :)


Fullständigt älskar den här bilden. Jag och Emma hinner springa iväg innan kortet är taget. Meningen med de hela var nog att vi alla skulle stå snyggt, men ah.. Som de kan gå!? :)


Nu...

..Blir de Tv och en kopp te.



Bilden är lånad ifrån ; länk!


Bilder från i Söndags!


Syskonen Eskelind, tog sitt första dopp i år! (:


Jag och Emma nöjde oss med att sitta och steka i solen....


Och bara kolla på vattnet! :) hahah


Uppdatering!

Hej hopp! (;

Sen jag skrev sist har jag sett TV, damsugat vardagsrummet, ätit mat och städat rummet..
Känslan av att vara på ett nystädat rum är super, I love it! Till mat blev de Pasta med skinksås, jätte gott.
Nu ligger jag i min säng i mjukiskläder och myser. Känner mig sådär kontigt, inte trött men ändå låg? Fryser gör jag också. Så fundera på att fixa te tills klockan 8, då 90210 börjar. Vi får väl se.


Saknar..


Veckans planer.

Fick mig en strålande idé efter att ha kollat Nadjas blogg. Så tänkte köra på samma sett som hon, hihi.

Veckans planer:


Bilder från fotograferingen!

Här kommer 4 bilder från Lördagens fotografering.









skolan

Hej på er!

Hur har eran Måndag varit? Min har faktisgt varit helt OK. Känner mig dock trött och hängig nu, men skall ta den här dagen till vila.

Skolan idag har gått rätt snabbt, vissa lektioner var de inte ens nå jobb. De vill säga alla utan Idrott och slöjd.
Idrotten var vi ute i tandlunden och körde burken, riktigt kul. Sen på slöjden fick jag uppdraget tsm med Linus och Emma att damsuga ett av rummen. Sen slöt vi. Sådär 1 h före vi sulle, fast vad gör de?? Jag och Emma stannade kvar i skolan ett tag tills klockan blev typ halv 4 då drog vi hem . Har nu ätit mellis o kollat på TV en stund.

Nu skall jag städa rummet, ta de lungt och sen får vi se vad som händer! :)


Måndag morgon!

Godmorgon på er!

Då var de måndag igen, veckorna bara springer förbi?? Fast de är väl skönt, de med. De är bara idag och imorgon vi har vanliga lektioner sen blir de massa andra saker vi skall göra. Fast de tar vi då!

Har hunnit platta mitt hår sen jag vakna, de är väl de enda. Jag skulle egentligen ha en plattfri vecka, och bara låta de vara lockigt. Men fick nog på mitt hår igår, och ville helst bara raka av hela skiten.. Så jag bestämde mig för att vänta med den plattfria veckan. Kommer ju inte platta de så speciellt mkt i sommar iaf.

Vi hörs efter skolan, vid 4 tiden! :)


min söndag

God kväll på er!

Har haft en jätte bra dag, ute i solen. jag och Emma for till kalkbrottet förut där vi solade, Nadja,Jesper och Orre kom även dit. så vi fick lite sällskap. Sen vid 2 tiden drog vi hem och jag åt lunch. Jag tog en dusch och la mig sen ännu en stund i solen. Spelade lite fotboll med bror , innan jag for och mötte upp Emma igen. Vi tog oss en härlig promenad till maxi och handla glass :). Var sen ute hela eftermiddagen och skojjade tills de blev mat. Grillat kött och Potatis klyftor stod på menyn ikväll, riktigt gott. Sen drog jag ut igen och kom nyss hem .

Har bränt mig på benen, så har svin ont.. Sommarn har just börjat och jag har redan vart duktig och bränt mig??

Hinner inte lägga in några bilder nu, för tror jag ska sova. Men imorgon kommer dom.

Puss och Godnatt.


uppdate

Är nu hemma från kalkbrottet, har just ätit en sen lunch! Skall dra ut igen.
PUSS


Nu drar vi..

- Vi hörs när jag kommer hem!


Frukost

HejHej igen!

Somnade faktisgt om förut, men de kändes behövligt. Ligger fortfarnade i sängen , chattar lite med Emma o så.
Börjar känna mig hungrig så fundera på att gå upp och ta nåt att äta. Sen blir de att göra sig i ordning och dra iväg. Kanske hinner lägga upp en outfit innan jag kilar iväg?


nerräkning


söndag

Godmorgon på er!

Usch vad jag hatar myggbett.. Vad ska dom vara bra för? ;o. Har över hela benen samt några på armen, inte bra.

Ajja, då var de dags för Söndag igen. Ännu en pluggfri Söndag, fast jag kanske skall börja vänja mig med att ha pluggfria helger. Skönt. De börjar ju dra ihop sig nu, 1 vecka och 2 dagar kvar, sen är de Bye to the school!
Verkligen hur härligt som helst . 

Idag blir de att skippa smink, hår stilying och allt sånt där. Jag och Emma skall ta oss till kalkbrottet och sola.
Skall bli jätte skönt och om inte annat så kanske man får lite färg? Fick färg på armarna igår, men vill ha på benen också! Och kalkbrottet är väl där jag vågar visa mig, pg.a mina myybitna ben.. haha.

Som ni säkert förstår så kommer inte uppdateringen att vara så där jätte bra, men kommer att lägga ut bilder och så senare, när jag kommit hem! :)


natti

Börjar känna mig trött nu, så skall gå och tävtta bort sminket o de nu.

Vi hörs när jag vaknat.

Xoxo


Lördag i ord & bilder!

Hej på er!

Har inte varit så bra uppdatering idag, men har inte haft tillgång till dator.

Min dag har iaf vart hur bra som helst. Jag och Emma drog ner till stan en sväng förut, fick med mig en jätte mysig tröja hem. ( Bild kommer nedan..) Sen drog vi hem till Emma och åt lite lunch och hämtade kamera. Drog sen hem till mig och lämnade av påsarna från stan sen mötte vi upp Nadja. Sen har vi vart ute i flera timmar och fotograferat oss. Jätte fina kort blev de, dom kommer att dyka upp här i bloggen imorgon. Vid 4 tiden skulle Nadja hem så vi drog hem. Jag och Emma hjälpte mamma med att dra och handla sen hem till mig och fikte lite.

Sen var jag duktig och lagade mat till famljen, fick dock bli nåt enkelt. Men tydligen nåt jag kunde misslyckas på ändå. Tackos. Hela familjen åt, förutom jag. haha. Min kusin och hennes kille var även förbi trevligt. Sen drog jag och Emma ut. Vi var en sväng förbi maxi och handla glass, var på hamnen och sen har vi cyklat runt en del.
Vi tog oss en utmaning.. Upp för den brantaste banten upp från hamnen i motvind, men benmuskler fick vi nog. hehe.

Kom hem vid 10-11 tiden så nu sitter jag här och har just svarat på alla era frågor! :)


Tröjan jag fick med mig hem!


Jag,Emma och Nadja!


Bild tagen från hamnen. Fint vah?


I den här fina miljön tog vi massa bilder idag! Resultatet får ni se imorgon!


Frågor och svar!

Här kommer som sagt svaren på era frågor! :)

Anonym om Frågestund!:
Vart kommer glasögonen ifrån som du har på dig i inlägget min dag? :) snygga

Svar: För att komma till inlägget klicka här! Solglasögonen är iaf från Team Sportia. Visst är dom snygga, jag fullständigt älskar dom! :)

Anonym om Frågestund!:
Vem är the guys?

Svar: Kommer inte att svara på det!


Envisaste Elvira! :) om Frågestund!:
Har du nåt tips om nån rolig dans? :) Vilken nivå dansar du? Hur många nivåer finns det? Varför är du så söt? :D <3

Svar: Bodyjam! Sjukt roligt. Annars Disco eller hiphop. Jag dansar på nivå 3-4 och de finns 4 nivåer som högst tror jag, möjligtvis en femte? Naaw, vad gullig du är! Ingen aning faktiskt! hihi. <3

Anonym om Frågestund!:
Varför vill du granska kommentarerna innan dom visas på bloggen? :) :cool:

Svar: Vill att jag skall vara den första som läser kommentaren innan den visas på bloggen. Man vet ju aldrig vad ni får för er att skriva. haha. Så då kan de vara skönt att granska dom innan jag bekräftar dom! :)

Ann-Marie om Frågestund!:
Jag tycker det är gulligt av dig att ta så mycket tid från din fritid till din lillebror. De är kärlek de! Föresten är ni riktigt söta tillsammans! :) Hur många år skiljer det på er? :)

Svar: Hehe,vad kul att du tycker de! :) Roligt att höra. De skilljer 10 ½ år mellan oss, så rätt stor skillnad. Har ju även en bror där emellan. Och tur är väl de, hade nog vart tråkigt att bara ha en bror på drygt 10 år yngre. :)

Emma om Frågestund!:
När ska du berätta vem The boys är? :P

Svar: Jag vill inte berätta de, och så är de med det! Får se när jag nämner några namn.

Anonym om Frågestund!:
Har du några sommarplaner? :) När får du sommarlov?

Svar: Mjaa.. Planer har man väl alltid, men får se hur mycket av de som blir av. Förhoppnings vis de mesta. Jag får sommarlov den 15 Juni!

Emelie om Frågestund!:
Vad vill du jobba med som stor?
Är det kul att blogga? Nämn minst 1 bra och dålig sak med bloggande. Vilket är ditt favorit skolämne? :)

Svar: Jag har börjat tänka en del på de, är lite inne på Polis faktiskt. Men får se, hinner ångra mig innan de är dags.
Oj, 1 bra sak är ju att man alltid kan skriva av sig, 1 dålig sak är nog att jag har inte så bra koll på vilka de är som läser min blogg. Vilket kan vara rätt läskigt ibland, när folk kommentera i " verkligheten" saker ja skrivit här. :) Mitt favorit ämne tror jag nog är Biologi, har insett nu att de är riktigt kul!

Maiia om Frågestund!:
Är du en tävlings människa? Dålig eller bra förlorare? :D 2 frågor iaf.

Svar: I vissa sammanhang är jag nog en tävlingsmänniska! Jag kan nog vara både en bra & dålig förlorare, men innerst inne tror jag nog att jag är en dålig förlorare! hehe. :)

Anonym om Frågestund!:
Kommer du att sluta blogga i sommar? Eller vad menade du med förra inlägget? :(

Svar: Sluta blogga kommer jag inte göra , men sämre uppdatering kommer de bli. Kommer inte lägga så stor tid vid datan , så ibland nån dag kanske de inte ens blir nåt inlägg.. De var mer så jag menade i förra inlägget! :)

rebecka om
Frågestund!:
Vad tycker du om bloggen
http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

Svar: Jag var precis inne och snabb kolla på den, och de var första gången! Vad jag hann se, tyckte jag de verka intresant. Gullig blogg.

Ida  m
Frågestund!:
1. Kan vi va på söndag eftermiddag elr kväll?
2. Kan vi va någon gång i veckan?
3. Vet du ifall du och Emma ska cykla på onsdag till Svide-stugan, isf får jag cykla med er då? ^^<333
4. Hur kan du vara så söt älskling?

Här fick du lite frågor iaf! :D <3333333 Puss älskar dig!

Svar: 1. Kanske imorgon kväll! : )
2. Ja absolut!
3. Vi ska cykla och självklart får du cykla med! <33
4. De är du som är söt, sötnos!
Puss på dig med,  :) <333333

Anna om
Frågestund!:
Hejsan! :) Här kommer lite frågor då !
1. Vart bor du? :P
2. Vad vill du gå för linje på gymnasiet?
3. Är du en badkruka?
4. Blir du lätt brun?
5. Vilket land är ditt favorit land?
Ha det bra! Kram<3

Svar: HejHej!
1. Jag bor på Terra Nova!
2. Jag vet inte riktigt ännu..! (:
3. Njaa, ibland är jag nog de! hehe.
4. Nej, mer röd skulle jag nog säga.
5. Thailand är nog ett favorit land.
Ha de bra du med, Kram! :) <3

Här var då alla svar, Vi hörs snart! :)


Lördag morgon!

Godmorgon på er!

Somnade vid 12 tiden, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna längre än så?!.. Vädret verkar iaf vara på topp, vilket är bra om dagens planer skall bli så bra som möjligt . Jag skall nämligen vid halv 12 möta upp Emma för att dra ner till stan en snabbis, för att förhoppningsvis få med mig ett par kortbyxor hem? Sen vid 1 tiden ungefär drar vi hem till Emma och hämtar kamera och sen möter vi upp Nadja. Så en hel kul dag kommer de att bli!
De var ju hur länge sen som helst vi var med Nadja senast, tror de var på dansuppvisningen den 8 Maj! Hämskt ju..


Här är 1 av alla bilder vi tog sist, vi var ute med kameran. Förhoppningsvis blir de fler idag! :)




Trevlig Fredags kväll!

Godkväll på er!

Ni som följt bloggen sen en tid tillbaka har väl lärt er, att uppdateringen inte är den bästa då en frågestund är igång. Anledningen är väl den att jag vill att ni skall lägga mer fokus på den än mina inlägg! ;) Men självklart blir de lite inlägg ändån.. Min kväll har iaf vart bra. Vår familj blev inbjudna till grannen på middag, så vi grilla kött och åt nå potatisliknande. Jätte gott verkligen. Gick sen ut och träffa Emma, vi sprang ner till en fest där bror var och skämde ut hnm lite och passade även på att göra lite andra saker när vi ändå var i dom områdena. Cyklade även förbi Emma där jag lånade en cykel av hennes mamma, schysst! :)

Sen hem till mig och såg på Tv. Vi såg de sista av Talang och lite av nåt program där de är massa olyckor som dom filmat? Vad de nu heter!? :hah. Sen drog vi ut igen och snacka och bestämde en massa inför imorgon. Fullt schema vill jag lova. Mer om de senare eller imorgon.

Vi hörs om en stund!



Eller klicka här!


Eftermiddag!

Hellu bloggen!

Min eftermiddag har varit jätte trevlig. Jag gick förbi dagis påväg till Emma och fick med mig August. Vi cyklade sen till Maxi och handlade glass, som vi sen satt ute i solen och åt! :) Vi tog sen cyken och cyklade hemåt, men August ville även idag åka förbi en lekplats, så vad gör man inte? Vi lekte och August uppskattade nog de hela. Vi följde sen Emma en bit och gick sen hem. Helt seriöst så tror jag aldrig att jag hört ett barn skrattat så mycket som han gjorde på hem vägen. Vi sprang och jaga varann vilket han tyckte var jätte roligt. När vi väl kom hem blev de lek på studsmattan och lite vila i solen. Känner mig helt färdig nu, hah. Som tur är så är jag ensam hemma just nu och kan ta de lungt! :)










Här har ni ävens eftermiddagens outfit:

Ljusa halv korta jeans leggings - Vero Moda
Vitt bas linne - Bik Bok
Orange/ apprikos färgad tröja - Åhlens
Svart kofta - Kommer inte ihåg!
Smycke - Från Emma!



Vad tycker ni?

Jag såg att jag fått lite frågor om både de ena och de andra i kommentars feltet! Kanske att de börjar bli dags för en ny frågestund? Vad tror ni om det?!

Själv tror jag nog att de skulle vara en bra idé, eftersom att jag försöker ha en frågestund varje månad. Och så fort sommarlovet börja kommer de att bli mindre uppdatering om dagarna, så kanske är de bättre att ha de nu?

Kommentera vad ni tycker, de är ju trotts allt för eran skull! :)


Fredag ; Ich bin Müder!

Hej på er!

Har precis kommit in efter en timmes slappande ute på terassen. Vill verkligen få färg nu. Somnade to.m en liten stund där, hur skönt som helt. Eftersom min dag har varit skit. Eller så nära en skitdag de bara kan vara! Jag har nämligen känt mig svin trött och inte haft nåt humör alls.. Vi började med Tyska som tur var krävdes de inte så mycket tänkande där, eftersom vi bara satt o snackade om sommar planer m.m. Där efter skulle vi ha matte men hela vår klass var borta? Helt seriöst!. Så efter kanske 30 min gick vi o frågade Cilla, och fick då veta att hela vår Ae (bl.a vår klass!)  var i Aulan? Hmm.. Vi fick heller inte gå in dit för då skulle vi störa, så vi fick oss en håla ist, vilket var bra. Sen hade vi SO/SV där vi såg film och efter de Musik. Så att dehär skulle bli en skitdag känns helt fel? Men efter att ha kommit hem sent i går kväll + knappt ha sovit nåt inatt, och sen upp och en hel dag i skolan?.. De blev bara för mycket. Men nu efter att fått tagit de lungt en stund ute i solen, så känns de som att jag laddat mina batterier! :) Skönt! Så jag känner mig både pigg och på ett glatt humör igen.

Skall närsom börja göra mig i ordning för att sen möta upp Emma!


Nerräkning!

Fick tid över, så lägger in nerräkningen nu!


Inte så många luckor kvar att öppna. kan ju medela att vi nu öppnat 15 luckor men änn är de hela 11 kvar!


Studenten 2010!

God morgon på er, hoppas ni sovit gott! ♥

Studenten 2010 här i Visby var verkligen bäst! :) hah.

Men hem sent igår kväll så hann aldrig skriva något inlägg. Min både dag och kväll var hur bra som helst.

De började såklart med skola, hade Gympa och SO/SV sen slöt vi vid 11, eftersom vi slapp dom andra lektionerna. Vi drog då ner till stan , jag och Emma drog förbi affären och köpte med oss dricka Youghurt. Eftersom vi inte ätit nån lunch.. Sen tog vi oss en liten promenad ner till Wisby Strand där vi verkligen inte var ensamma, sjukt mycket folk. Vid 12 börja de hela och alla studenter i gruppvis kom ut på Scenen/trappen och visade upp sina lyckor över att få nu slippa skolan. Vissa redan fulla då. Vid 2 tiden var de dags för alla vagnar att åka iväg, så vi alla samlades runt om vägen där dom sen åkte förbi. Vi och alla andra drog sen upp till stan, vi hämtade upp våra cyklar på vägen. Men fick dock gå med dom.. hah. Efter att ha kommit upp till öster, insåg vi rätt snabbt att de var så sjukt mycket folk, så vi drog hemåt. Köpte även glass och var förbi skolan påvägen hem.
Jag åt sen mat och efterrätt vid Emma! Gott! :) Vi gick sen ut och har cyklat efter fulla studenter hela kvällen. Har träffat på en massa roligt folk. Såsom Kalle, Simon, Robin, Jacob, Emma, Simon, Tim och Challe. Vi har cyklat runt halva stan känns de som, fast vi var nog aldrig längre än Stan?!. När klockan börja närma sig 11 var vi fortf. ute i tunna kläder utan jacka. Hur bra och skönt är inte de? :)

Som sagt så kom jag hem sent, och somnade bara huvudet nuddade kudden! heh.


Här är mina outfit´s, kan väl ekänna att jag även hade en tredje! ; )


Vår efterrätt som bestod av Glass och Jordgubbar!


Glad? =)





Använde mobilkamera och därmed de sudda bilderna!


Vi hörs efter skolan, igen! :)


Uppdate

Hej på er!

jag och Emma har nu precis kommit hem efter en lång dag på stan i kokande värme.. Vi skall göra jordgubbs smoothie och ta de lungt tills att vi skall äta. Äter nämligen här ikvääll, vid Emma. Efter maten blir de ut o kolla studentbilar! :) Vi hörs senare


Mobilinlägg

Vi slapp dom sista lektionena och slöt nu! Jag och emma är nu påväg in till stan för att se studentena. Värsta sommar vädret är också, härligt. Vi hörs senare.


Torsdag morgon!

God morgon!

Idag kommer de verkligen inte bli så bra uppdatering. Jag och Emma har massa planer som skall avklaras, och därmed sämst uppdatering. Hinner jag så blir de ett långt inlägg ikväll med bilder och så. Kanske att de blir ett o annat kort under dagen också? :) Hoppas det är OK!

Nu skall jag försöka ta mig upp från min otroligt sköna säng, hihi! :)




Ha en bra dag allihop, så hörs vi senare!


Trött!

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en dusch, kändes behövligt. Så nu känner jag mig sådär fräsch igen! :)
Börjar bli trött, jäspar efter varannat andetag känns de som? Eftersom jag har varit så pigg & glaá idag, så vill jag inte riskera att hamna i ett sånt där " Allt är tråkigt,skit och eländigt " läge.. Så jag har faktisgt bestämt mig för att gå och sova nu. Har en svag känsla utav att jag kommer somna bara jag lägger huvudet på kudden! :)

Godnatt på er!


Bild tagen efter dans schowen på Wisby Strand!


Nerräkning!


Min dag!

God kväll på er, hur har eran dag varit? Jag har ju inte hunnit med något klokt inlägg idag, så tänkte göra ett nu.!

Min dag har iaf varit bra på många sett, men mindre bra på andra sett.. hah. Skolan rullade på rätt bra, nu är både prov och Engelska redovisning avklarat. vilket är skönt. Efter maten fick jag en sånn sjuk smärta i magen? Så kunde inte riktigt konsentera mig på lektionen, så bestämde mig för att göra Biologi provet och sen kila hem. Vilket jag nog gjorde rätt i, för efter en alvedon och en liten tupplur ute i skogen var smärtan nästan bortblåst! :)

Jag och mamma hade missuppfattat varann. Jag skulle alltså inte hämta bror, utan bara ta hand om han senare?
Så han och jag låg ute i solen och prata och lekte lite, tills Emma kom. Då tog vi oss en härlig promenad till Ica Maxi. Där träffade jag hur mycket folk som helst, som jag kände? lustigt. Vi köpte glass och gick ut och satt oss o åt. Jätte trevligt, och varmt var de verkligen. Efter att August fått sitta i en vagn en bra bit, blev de en lekplats som avslut på en trevlig eftermiddag.

Ikväll har jag och Emma vart på nya äventyr! Eller nästan iaf! ;) Fast de mesta vi gör leder till något äventyrs liknande? Kan bara lämna en kommentar från kvällen.. : Skrattar först som skrattar sist! Lite så har de väl varit, men på en normal nivå för en gångs skull. hah.







Vi hörs snart igen!


uppdate

Hej på er, igen!

Har inte haft någon tid att uppdatera och har inte så mycket tid nu heller. Skall byta om sen cykla bort till Emma!
Skriver ett långt inlägg med bilder, senare!

Puss på er! :)


hemmaa

Hej på er!

Sitter ute på teassen med ett glas juse och ett ällpe. hihi. Skönt med värme, nu igen!
Skulle egentligen ha slutat klockan halv 4, men slapp den sista lektionen. Pg.a jag hade så ont i magen.. Hann iaf göra klart provet, och de kändes riktigt bra faktsikt! :)

Har just tagit en alvedon och får hoppas magen blir bättre. Skall om ca 1 timme hämta lillebror på dagis.

Vi hörs efter det!

PS Ni får ha tålamod med min kanske konstiga stavning på vissa ord. Men jag ser knappt vad jag skriver pg.a solen.. hahah! :)


Tyska!

Hej på er!

Sitter i datasal och har Tyska med nån vikarie. Vi fick typ fritt nu dom sista 15 minuterna. Chill.
Min maga verkligen kurrar,så mat passar bättre än bäst här efter! :) Sen efter maten har jag bara 3 lektioner kvar, bl.a prov. Efter skolan har jag väl ca 15 min på mig att ta mig till dagis o hämta bror! :).

Ajja nu orkar inte jag skriva mer, är för hungrig! haha!

Vi hörs senare! :D


Onsdag morgon!

Godmorgon på er alla glada och utvilade. Känner mig riktikt pigg och energifylld idag, häärligt.
Börjar inte skolan förs om 1 timme så skall snart börja göra mig i ordning, sitter just nu och äter frukost.

Har NO prov i Biologi idag, känner mig inte alls nervös. Har verkligen inte behövt lagt ner nån tid till att plugga den här gången.. Kunde redan allt ifrån genomgångar på lektioner och så. Nice!

Slutar skolan så sent som halv 4 tror de blir att hämta upp lillebror på dagis då och sen hem.
kanske att vi hittar på nåt, roligt!? :)

Men skall äta upp min halvuppätna macka nu, Puss på er!


Godnatt

Klockan är inte så mycket ännu, men tror jag skall vara lite duktig och gå och lägga mig redan nu. Behöver de verkligen. Somnar inte förs sent trotts att jag går och lägger mig, men kan vara värt ett försök. Jag är så trött hela dagarna och pigg på kvällarna, känner mig även låg och deprimerad i vissa stunder? ;o Men skall försöka vända tillbaka på dygnet och komma igång med allt igen. Så säger Godnatt nu! :)

Godnatt på er, sov gott! :)


Nerräkning!


Sommaren!

Nu är de rätt exakt 2 veckor kvar tills Sommarlovet nog alla räknar in på skall börja..
Jag är nog inget undantag utan längtar minst lika mycket, men jag är orolig.. Att vi inte skall få en varm sommar.
Jag använde liksom vantar ikväll och de känns som att den perioden borde ha vart över för länge sen?
Jag vill verkligen ha en varm och skön sommar, som alla tidigare år? Vad tror ni? Kommer de bli kallare än vanligt? Jag hoppas iaf på att allt skall vända om och att solen skall komma hit och sen stanna. De var ju jätte varmt för några veckor sedan, så pleas come back! ;)

1 år tillbaka..








Give me summer, now!


Ont!

God kväll på er!

Har typ kramper i mitt ben, eller från foten upp till knät? Hmm, underligt? Nåja min kväll har varit både bra och kall. Jag och Emma har haft saker att göra, kanske inte de lättaste men vi klarade de till sist. Nyfikna på vad?
Tråkkigt, för ni får inte veta! ;) hah. Nej men kolla in på Emmas blogg och kolla om möjligtvis hon skrvit något om de! Kom iaf hem för typ 30 min sen, har chattat med Nadja och lite sen dess . Trevligt de.

Skall kolla runt lite på datan nu, vi hörs snart igen! :)


Min plattång är sönder..

För er som inte känner mig så kan jag tala om att min plattång är som en bästavän! Eller nästan iaf!
Jag använder den dagligen och de är sjukt jobbigt nu när den är sönder.. Hoppas den går att laga, annars får jag väl se till att skaffa mig en ny.. Som tur är så har jag min gamla kvar, dock så är den sämst, men den får väl duga för tillfället!..


Läget just nu!

Sen jag skrev sist har jag städat rummet, dukat bordet och hjälpat pappa med att laga punka på min cykel.
Eller hjälpt och hjälpt, men nu vet jag iaf hur man gör! :) hihi.

Skall fixa mig nu, platta håret byta kläder m.m, så att jag kan dra såfort jag ätit upp! :)

Skriver snart igen!






Mullig han var vah? hah..





Vi har lekt på flertal olika lekplatser..



Vart ute i skogen och tagit knasiga kort! ; )









Älskar dig! ♥


Hemma efter en sväng på stan!..

Hej på er!

Vädret börjar äntligen ge med sig, och himlen är to.m blå för tillfället. Känns som vi fått nog utav regn nu, så lite bättre väder skadar ju inte! ;)

Kom hem för en liten stund sen. Drog in till stan med Emma efter skolan, skulle leta efter klänning till avslutningen. Hittade dock ingen klänning som matchade med mina tankar på hur den skall se ut.. Hittade en annan tunika/linne aktigt som jag kanske skall ha ist? Hmm,  svårt dedär! Vi gick iaf hem till farmor en stund, där vi var ett tag tills Emmas mamma kom och hämtade oss. Så mina mål är nu att städa av rummet lite snabbt och plugga. Efter maten blir de nog utgång för min del! I think!


Har funderat på att börja med lockigt hår igen? : )


School.

Hej på er!

Sitter i skolan och har datasal, skall skriva klart min Sveska saga.. Vi har värsta långa SO/SV pass nu, sen dirre efter har vi ett långt engelska pass, de suuger! verkligen.

Ajja skall fortsätta eller egentligen börja skriva nu. Så jag förhoppnings vis hinner bli klar på den här lektionen.

Vi hörs senare! :)


Tisdag morgon!

Godmorgon !

Känner mig änn idag riktigt frusen av mig.. Usch, vad jag hatar att frysa. Skulle helst bara villja krypa ner under täcket igen och bara värma mig.! Tyvärr har jag nu ett stort,lockigt,trassligt,jobbigt hår att fixa med!.. Ibland skulle jag vara nöjd om jag inte hade nåt hår alls? Slippa allt jobb.. Ajja, ska man vara fin får man lida pin? Eller?!

Skolan idag brukar vara rätt chill, speciellt på Tisdagar! Får se om planerna håller, men om vi skall utgå ifrån de så blir de stan för min & Emmas del efter skolan.

Vi hrörs sneare!



RSS 2.0