Sommarvärme

Idag har jag spenderat första dagen ute på landstället! Vi har haft riktig sommarvärme, spelat kubb, chillat i hängmattan, ätit grillat och cyklade ner till hamnen nu på kvällen. Himla mysigt! Jag kommer jobba dagtid dessa veckor, så lär bli en del pendlande fram och tillbaka. Men det känns faktiskt helt okej! De senaste somrarna har jag knappt fått någon tid här ute, så jag passar på nu när det går att lösa. 

Flyttar ut till landet


Idag flyttar vi ut från huset i ett par veckor på grund av uthyrning. Så efter jobbet idag mötte jag upp familjen för lite middag i en park här i närheten innan de åkte ut till landstället där vi ska bo nu så länge. Jag stannar i stan inatt, men åker ut imorgon. Skall faktiskt bli himla mysigt att komma ut på landet ett tag, även om jag kommer jobba i stan på dagarna. 

Göteborg

Jag och Jasse bilade till Göteborg i tisdags och har haft ett par riktigt härliga dagar. Förutom några felåkningar och att vi blev utlåsta från vårt hotellrum i två timmar mitt i natten så har vi hunnit göra Ikea, varit på One Directions konsert på Ullevi, Liseberg, middag på Vapiano och igår gjorde vi Ullared på vägen hem. Några fullspäckade men otroligt roliga dagar.

En av livets lyckligaste dagar

Så ofattbart jäkla bra. 

Midsommar

Det blev en mysig men annorlunda midsommar i år. Den tillbringades ute i När med nära och kära, åt gott och hade det bra trots ett halvtråkigt väder. Kom in till stan nu under eftermiddagen, skönt o hinna landa lite hemma innan några fartfyllda dagar drar igång. Så spänd på allt som väntar! 

Gårdagen

 
Hade en riktigt bra dag igår! Hann med en mysig lunch i värmen med Emma, åt en god pasta pesto och tog igen en massa snack. Tog sedan en snabbvisit hos Jasse innan jag drog hem en kortis. Kvällen spenderades på hamnen med Maja, vi tog en glass i kvällsolen och konstaterade att det var evigheter sedan vi senast sågs. Idag har jag jobbat 8-14 och jobbar även imorgon innan jag tar ledigt 9 dagar. Känns bra!

Spontankväll på stan

 
Det blev en drink och massa tjejsnack på stan igårkväll. Mysigt och behövligt. Den här helgen bor vi syskon hemma själva och eftersom jag hade min utekväll i fredags var det min tur att ta hand om lillebror igårkväll. Så vid 00-tiden drog jag hem och bytte av mina andra bror som ville ut med sina vänner. Så fick lite lördagsmys med smågodis och prinsbröllop på TVn innan vi gick och la oss hyffsat tidigt. Otroligt skönt att vakna upp ordentligt utvilad idag. 

Äntligen sommar

Sommaren har precis börjat och jag har än så länge bara några småpass hit och dit på jobbet. Går på mitt sommarschema först om två veckor, så tills dess njuter jag av försommaren och ledighet! Vi har haft några riktigt varma dagar nu med över 20 grader. Såå skönt. Igårkväll tog jag och Jasse några cider här hemma innan vi cyklade in till stan. Idag blir det troligtvis en sväng ut till landstället för lite häng i solen. ÄLSKAR sommaren!
 

Utspringet

Vi var klass nummer 6 ut vilket är precis i början, hela klassen var så äckligt taggade. Vi stod bara och hoppade upp och ner och skrek EK12a det högsta vi kunde. Minuterna innan själva utspringet var så himla häftiga och fyllda med så mycket lycka och förväntningar. Sen var det äntligen dags för oss att springa ut på balkongen framför ett hav av människor. W O W. Allt gick i slow motion, jag bara njöt av våra minuter där uppe och hade så kul. Det var helt sjukt!

Studenten!!!

FÖR ATT JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Alltså WOW. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv, hade så ofattbart kul. Jag njöt av varenda sekund och ville aldrig att det skulle ta slut! Nu har det gått precis en vecka och jag har nog ännu inte insett att det är gjort. Jag lever ännu på all glädje från den dagen. Det är fortfarande svårt att sätta ord på allt mer än att det var så jääääkla kul!! Mer bilder utlovas efterhand, har så galet mycket bilder. 
 
 

Pynt

 
Idag har vi varit ute och pyntat studentvagn hela dagen. Vi köpte ut pizza till lunch och har faktiskt haft en mysig dag ihop. Blir nog en halvdag ute imorgon och förhoppningsvis är vi klara efter det. Tre dagar kvar innan det är dags på riktigt!
 

Mer bilder

SÅ mycket bilder, svårt att bara välja ut några. Jag måste erkänna att efter allt velande mellan klänningar, färger och all otur som ett tag aldrig tycktes ta slut. Så är jag sjukt nöjd med min balklänning! Både färg och modell kändes så himla rätt. Även håret blev jäkligt bra, trots flummiga förklaringar lyckades Tessan fixa ihop något som kändes helbra! 

Studentbal 2015

 Igår var det äntligen min tur! Jag bara ler när jag går igenom bilderna, så mycket glädje. TACK till alla som kom och till alla fina kommentarer jag blivit överöst med. Det kändes så himla overkligt och allt gick så jäkla fort. Men OJ vad kul det var! Jag har så mycket bilder så kommer fortsätta lägga upp i fler inlägg. Måste få landa och smälta gårdagen lite, sen kanske en bättre sumering kommer! 


RSS 2.0