Puss och Hej!

Oj vad klockan hann bli mycket, konstigt nog blir det alltid så när jag sätter mig vid datan!?

Skall springa till badrummet och göra mig i ordning nu på en gång. Eller kanske inte bokstavligen springa men nästintill! :) Imorgon är det min favorit dag, you know? ;)

 

Vi hörs då! Puss och Godnatt! ♥



You make me happy!

Har haft en mycket trevlig kväll! Eftersom det är Samuels dag, var det även han som skulle bestämma mat. För oss som känner honom kom det inte speciellt oväntat, han ville ha bakad potatis. Absoluta favoriträtt enligt han! Men det var gott och med trevligt sällskap kunde kvällen inte bli annat än bra!

 

Slänger in ett bildmaraton från kvällen, istället för en hel roman av text! :)
( Ni får ha överseende med min kassa kamera, bilderna är inte de bästa! )



  Vi bjöds på sång och även lite dans! :)















Jag har nog världens finaste familj/släkt! I det sällskapet vi var ikväll, kan allt hända. Vår humor slår allas och vi skrattar oss igenom det mesta! Älskar er!


Kvällens out

dsc00306 (MMS)

Här är kvällens outfit!Nu skall det sista fixas, om ca 10 minuter kommer dom! Vi hörs senare med bilder! Hoppas ni får en trevlig kväll. kram


Miini firande! :)

Ikväll blir det en lite mini firande av bror, som fyller år! Vi skall egentligen fira honom på Lördag med släkt och vänner. Men ikväll kommer kusin och moster med man hit och äter middag. Dom åker nämligen på olika håll i världen imorgon och kan därför inte fira på Lördag. Så nu taggar jag inför en trevlig kväll! :)

 


Sen dag!

Hej på er!

 Slöt skolan för drygt  2 timmar sen, så en rätt sen dag! Har haft stunder med huvudverk under dagen, men fick härda ut. Har trotts det, haft världens energi! Lite för mycket energi till och med. Dagen har rullat på bra, niorna var tillbaka från sin prao, eller bara över dagen! Så det har vart mer eller mindre fullt ös igen, vilket har känts lite konstigt? Kan bara föreställa mig hur det kommer kännas sen när dom är tillbaka om 1 vecka igen? Men måste erkänna att jag saknar vissa! :) Det märks direkt när vissa klasser är borta! Liksom tomt!

 

Nu blir det att städa rummet och skall försöka ta det lugnt! Har haft så fullt upp inför den här dagen. Med läxor och saker som skall lämnas in, så det är otroligt skönt att det äntligen är över! Puh! :)


Svenska

Hej Hej!

 

Sitter i skolan och har Svenska. Skall försöka skriva ihop en kärleks novell? Näst sista lektionen nu, slutar vid kvart i 3! Vi hörs när jag kommer hem! Kram


Grattis bror!

Idag är ingen vanlig dag, för det är brorsans födelsedag, hurra, hurra, hurra!

 Ibland kan du verkligen vara världens jobbigaste, en retsticka, skitunge, vissa stunder skulle jag bara vilja lägga ut en annons på blocket! Men tro det eller ej, men det finns faktiskt bra stunder också. Och oavsett vad, så älskar jag dig!


Retsticka! ;)

Känner att det varit rätt oseriösa inlägg idag.. Men det blir lätt så när man inte har något annat att skriva om!

 Måste ge mig själv lite + poäng. Jag har nu varit hemma i drygt 2 dagar, och till skillnad från alla andra gånger, så är jag inte rastlös! Jag blir väldigt lätt rastlös.. Vill helst att det skall finnas saker att göra hela tiden! Det går ofta ut på min familj, då jag blir en riktig retsticka! :) haha. Men jag verkar klara mig fint den här gången!


Gästbok!

Har fått till en liten ny funktion här på bloggen nu! Gästbok! Vill ni inte kommentera ett inlägg kan ni alltid lämna en kommentar i Gästboken istället! Gästboken hittar ni högst upp i menyn. :)

 

 Nu blir det plugg för min del! Matte,Engelska,Kemi och Svenska skall lämnas in imorgon.


Följ mig via Bloglovin!

Ni har väl inte glömt att ni kan följa min blogg via bloglovin? Ett enklare sätt att hålla sig uppdaterad på sina favorit bloggar. På så sätt kan ni lättare kontrollera dom bloggar du följer. Något jag kan rekommendera!

 

Tryck här! Eller på ikonen över menyn till höger, för att börja följa bloggen!


 


Jobba hemifrån!

Somnade till en stund, skönt. Nu blir det att jobba ikapp allt jag missat dom här två dagarna + plugga inför prov och läxor som skall in! Vi hörs senare! :)

 

 


en lektion....

Det blev en kortare skoldag än vad jag hade trott.. 1 lektion klarade jag av! Alla dess ljud gjorde mig tokig.Huvudet klarade inte av det.. Så jag drog hem! Nu blir det vila. Vi hörs senare.

 

 

 


Back to the school

Godmorgon! Känns som att det är en mardröm att vakna varje morgon, något man nästan drar sig ifrån.. Det är så fruktansvärt kallt. Det är så man darrar! Har vaknat till och från hela natten, har trott att jag försovit mig.. Jobbigt. Idag blir det skola för mig iallafall, klarar inte av att vara hemma en dag till. Rastlös.

 

Måste bara uttala mig lite om går kvällens Idol! Såg ni utröstningen? Det gjorde inte jag, men läste på internet att det var Andreas och Alice som gått vidare.. Sämst! Bokstavligen. Alice sjöng som en kratta.. Så jag förstår inte hur hon kunde få så mycket + poäng från oss alla? Dessutom ville jag ju att Björn och Elin skulle gå vidare.. Nu känns det som att svenska folket inte tycker detsamma som jag. Mitt sista hopp är nu att juryn väljer Sebastian,Björn och Elin till sina wildcards! Eller vad det nu heter!

 Vi hörs senare!

 

 


Anders Bagge! Haha

- Det här blir de allra sista inlägget för ikväll!


Jag har haft en mycket trevlig kväll tillsammans med mamma och pappa . Vi har sett på Idol, druckit Te och ätit choklad. Love it! I kvällens idol hejar jag på Björn och Elin! :) Har även kommit på att Anders Bagge är min nya kärlek. Han är ju alldeles för go!:)

Nu lockar sängen. Jag hoppas jag orkar upp till skolan imorgon!

Godnatt.



Han är minst lika go & glá i vekligheten!


IDOL

Godkväll! Har suttit i timmar med en labb rapport som skall in på Torsdag. Blev precis klar, så det var en lättnad! Labb rapporten kommer delvis avgöra mitt betyg i kemi i åttan.. Så det var värt jobbet, hoppas jag! :)

Har hunnit med en snabb dusch också, så känner mig fräschare och piggare! Nu blir det Idol!



Ny design!

Kände att det var dags för ny design! Vad tycker ni? Jag blev väldigt nöjd, så tackar Emma! :) Här har man haft en väldigt lugn dag. Med film och mys framför Tv,n. Har strosat runt i mjukis byxor och pyjamas tröja hela dagen. Har dom senaste 2 timmarna fokuserat på skolarbetet och pluggat en hel del! Känns dock som att jag inte kommer någon vart.. Högen av läxböcker blir bara större och större! Men som sagt, det är bara att kämpa på!

 

 


En bild säger mer än 1000 ord!

Det har varit så mycket med skolan dom senaste dagarna, och än är stormen inte över! Jag har alltså inte haft den tid jag kanske velat, till att delvis visa er bilder jag nu hållit på i snart 2 dagar. Men även en hel del annat!

 

Här kommer några utvalda bilder från i söndags kväll iallafall! Jag hade en väldigt rolig kväll, och det kommer nog märkas när ni ser bilderna! :)

 










En personlig favorit! :)



Bilderna säger det mesta!
Har en hel drös till med bilder, men dem kommer dyka upp efter hand här på bloggen! :)


veckans.


Sjuk!

Godmorgon! Jag somnade tidigt igår kväll och fick mig några extra timmars sömn. Precis vad jag behövde!

När klockan ringde i morse, kände jag mig hängig och inte alls speciellt kry.. Hade dunkande huvudverk bara jag rörde mig, och halsen var helt öm.. Hur jag än bäddade in mig i täcket, kom kylan in.. Jag frös som aldrig förr! Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag.. Så nu skall jag vila upp mig så jag blir frisk!



Tidig kväll!

Har sett på Idol! Måste erkänna att jag hejar på Sebastian och Madeleine, i kvällens kval! Skall nog göra mig i ordning och hoppa i säng tidigt ikväll! Är så grymt trött och så känner jag mig inte helt kry heller.. Så kan nog behöva nån timma extra på natt sömnen! :) Imorgon skall jag visa er bilder från igår kväll. Har tyvärr inte hunnit idag! Vi hörs imorgon, Godnatt! :)


Kärlek!

Min kväll har bestått av kärlek! En hel del kärlek! Håller på med ett arbete på Svenskan, som skall handla just om kärlek. Så här har det skrivits dikter,citat och en novell väntar! Spännande vart det här skall sluta.

" Kärlek är som schack - ett feldrag och du är matt "

" Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, och minst då behöver jag det bäst "



Källa : Google


Det rätta valet!

Minns ni att jag bytte klass i slutet på sjuan? Jag är så otroligt tacksam för det alternativet! Visst fanns det tveksamma stunder som fick mig att tänka till , ett x antal gånger. Men hur man än vrider och vänder på det, så gjorde jag de bästa valet! Sammanhållningen är bra och vi tar verkligen hand om varann! Det är väl så det skall va?!

 


Kan allt!

Jag är bäst på att göra 1000 saker samtidigt! Eller? Det sägs att tjejer skall kunna göra minst 2 saker samtidigt. Jag kan inte ens det! Det kan nog Emma instämma! Men hur det än ligger till så vill jag, jag vill kunna mer än jag kan! Så här sitter jag med hur mycket bilder som helst som skall sorteras, har 3 texter jag håller på och små skriver på, skall skriva en labb rapport, bilder skall redigeras och alla ni som smsar och chattar skulle väl vara dumt att glömma bort!? Men skall man få något gjort så! :)



Nytt i garderoben!



En koftaktig tröja som kommer användas flitigt i höst! love it! :)


Första baggi byxorna i min garderob! :)


Höst väder!?

Hej på er!
Vilket höst väder det är! Nästan så man blåser bort, när man gått utanför dörren! :)

 Skolan har varit bra. Lite tomt utan alla nior, som för tillfället är på prao i 2 veckor.. Så det betyder att vi i åttan numer är stört! Haha. Trotts min måndags förbi, har dagen gått hur bra som helst. Har haft en eländig huvudverk och kanske till och med feber?! Men pigg och glad har jag allt vart, min energi har vart som aldrig förr! :) Hade Tyska prov, och det gick väl bra. Första provet, och VG!

 Under dagens som gått har lärarna tryckt på oss läxor efter vart annat.. Känns som halva skåpet är med hem. Nästan allt är dessutom till Torsdag, så nu blir det plugg!







Måndag morgon!

Godmorgon!

Då var det Måndag på nytt igen då. Ännu en vecka av skola,läxor,plugg, tidiga mornar ,roligheter och en massa annat! Som jag brukar säga, Ny Vecka, Nya Tag! Idag är det dags för terminens första prov. Så skall bli spännande och se hur det går. Håll tummarna för mig! :)

 Har nu legat och dragit mig från att gå upp i över 20 minuter, måste ta tag det här nu! Haha, vi hörs efter skolan! Puss




N.E.E + J.H (?)

Godkväll!

 Har haft en mycket trevlig kväll. Tillsammans med Emma,Nadja,Jesper och Håkan. Vi har tagit en hel del bilder, snackat och lekt burken. Haha. Tack för en trevlig kväll, hörrni! Kom hem för en stund sen, pappa skulle förhöra mig på Tyskan. Haha säger jag bara! :) Men tack pappa, de var bra gjort av dig! :) Kan även påpeka att jag är väldigt trött på att plugga Tyska nu.. Så på så sätt är det skönt att det nu är över! :) Nu skall jag bädda ner mig själv, och sova! Godnatt på er. Puss


Home again!

Hej på er!

 Har precis landat här hemma. Idag var det som sagt inskrivning på konfirmationen, vi såg film och gick med ögonbindel till något ställe? Nåja, det var rätt kul faktiskt. Pappa håller på med maten, men tänkte att jag skulle hinna med lite plugg innan! Vi hörs senare! :)


My way to go!

Har precis kommit hem från en härlig promenad! Ligger just nu med datan i knät och lyssnar på musik. Skall om sådär en halvtimma, hämta Ida sen blir det konfirmation. Fösta gången idag, så ska bli kul och se vad det är för nåt! :)

Jag och Ida!


s(k)öndag

Godmorgon! Somnade sent och vaknade rätt tidigt! Men försöker lära mig allt inför provet, imorgon.. Dagen är full med saker som skall göras. Vid halv 1 tiden, blir det konfirmation, och kvällen kommer bestå av 2 härliga människor. Emma och Nadja! Skall även hinna med plugg och annat små fix inför veckan.. Det är min dag! Mitt mål är att utrota den tråkiga söndagen och göra den till något bra istället!



00.54

Känns helt sjukt att min hjärna har funkat så här länge.. Klockan är långt över 12, och jag sitter och pluggar Tyska? Snälla säg att det är något fel på mig.. Huset är helt tyst.. Det enda som hörs är musik från min eller brors stereo, i andra sidan huset. Tvn är också på, lite tyst sådär.. Annars är det helt tyst. Båda min syskon sover, en på soffan och den andra där den borde.. i sängen! Så här sitter då jag, mitt i allt ihop! Och pluggar! Men har man prov på måndag, så har man!



Gammal bild!


Skön hemmakväll!

Godkväll!

 Har haft en mycket lugn kväll. Sett en film. Ätit gott. Mysigt. Det vill säga, en mycket bra lördag kväll. Fick för mig att ta en dusch, så även det är nu gjort! :) Jag är inte alls speciellt trött, så funderar starkt på att kanske plugga lite? Det gäller att ta till vara på alla stunder.


My sweat heart!

Mamma och pappa är iväg en sväng! Har precis nattat lillen och nu blir det film och lördags mys med Samuel! :)





Du är älskad! ♥


" stora kulor"

Hej på er!

Har ni haft en bra lördag? Det har jag haft, och jag ber om ursäkt för dålig uppdatering! Men har inte haft någon tillgång till data. Jag har som sagt varit med Nadja, vi har hunnit med en hel del. Först tog vi pappas moppe och åkte in till stan. Fick med mig ett par byxor och en kofta hem. Bilder kommer senare. Vi har även hunnit med en sväng förbi Elgiganten och InterSport tillsammans med min familj. Kan nu meddela att jag nu är klar med vinterjacka, för första gången i god tid! Grymt snygg!

Vi avslöt kvällen med att se innebandy. Visby IBK - Uppsala tror jag! IBK vann! :) Vi fick oss ett och annat gott skratt.. Bland annat då Nadja sa lite högre att hon ville ha " 2 stora kulor " men egentligen hette det sura kulor.
Alla i kiosken inklusiva vi, fick oss ett gott skratt! :)



nadja

Nu blev allt bestämt på en och samma gång! Känner mig lite stressad. Nadja kommer hit när som, och då tar vi moppen in till stan! :) Vi hörs senare!


Lördag

Godmorgon! Fick en härlig sovmorgon. Väl behövande och väldigt skönt! Skall upp och göra mig i ordning och sen plugga lite. Sen blir det Nadja! :) Vi hörs senare!


Sleep time!

Godkväll! Har haft en skön och framför allt en lugn hemma kväll! Vilket var väldigt behövligt, då jag är helt slut.. Har sett på idol och ätit godis! :) hihi. Har även roat mig vid datan en stund. Har chattat och smsat med vänner. Skall snart stänga av datan och krypa ner och sova! Puss på er!


Memories!

Har suttit och läst igenom gamla inlägg, jag skrivit. För sådär 1 år sedan. Det är nästan läskigt, för jag minns allt som det vore igår. Känner verkligen igen mig, i allt jag då skrev! Nästan så man saknar sjuan lite. Allt nytt som hände, alltid lika " spännande" att gå till skolan, ni vet säkert vad jag menar! Men måste erkänna att åttan är minst lika roligt det!


Bilder!

Om inte jag är lat, då kan ingen vara lat! Jag är inte alltid lat, men ibland! Och då finns det nog ingen som slår mig! Det är nämligen så, jag orkar inte ens lägga in bilder i datan? Det är bara en av alla saker, jag skjuter fram.. -Jag tar det sen.. Juste! ;) Här kommer iallafall bilder från min korta skolvecka, på sådär 2 dagar! :)











länge sedan..

Morgondagen kommer tillbringas tillsammans med Nadja! Det är verkligen på tiden! Var riktigt länge sedan sist. Hittade lite härliga bilder på oss, från i somras!



Love my life!

Ja som rubriken lyder! Jag älskar verkligen mitt liv, finns inte alls mycket att klaga på.

Allt eller det mesta rullar på. Precis som det skall vara! Finns dom som har det så mycket värre än jag, så försöker uppskatta det jag har! Försöka att se allt det ljusa, istället för att fastna i allt det dåliga som händer.


 Livet är ju inte alltid en dans på rosor. Utan också tvärtom.. Har varit med om en jobbig period som jag fortfarande minns.. Men jag reste mig och gick vidare! Vilket jag är väldigt stolt över! Ni som känner mig väl, vet vad jag menar!

 

Det kommer alltid finnas stunder man ångrar.. Men istället för att älta gammalt, ta åt dig och gör det bättre nästa gång! Man blir bara starkare av misstag! Så utan alla misstag, vad skulle vi då va?
Tänk på den!


Idol

Har precis ätit en god middag tillsammans med familjen! Nu blir det
mys framför Tvn. Idol!



Behöver hjälp!

Är på jakt efter nya bildprogram att redigera bilder i! Har du något bra program som du är nöjd med och kan dela med dig av? Skulle vara tacksam för hjälp! :)


Plugg

Hej igen! :)

 

Har precis avslutat städningen av huset. Så känner mig rätt nöjd! :) Nu blir det att läsa Politik.. Prov om några veckor! Vi hörs senare!


HELG!

En kort skoldag, som gick hur snabbt som helst! Har haft ett leende på läpparna hela dagen, måste bero på att de nu är helg! :) Hemkunskapen blev inställd, eftersom vi skulle ha någon brandutbildning istället. Så slöt även tidigare än vad jag skulle, skönt! :) Har precis duschat och sitter just nu och ser TV med bror! :)


Freedaag! :D

Godmorgon!

 

Äntligen sköna fredag igen, blir så glad bara med tanken av att det snart är helg! :) Känner verkligen lättnade av att jag nu skall vara ledig i 2 dagar! Uppskattat!

 

Blev en sen kväll igår, så valde att hoppa bloggen. Hade annars fastnat vid datan, och aldrig kommit i säng!.. Så gjorde nog rätt val!

 

Idag blir det då skola igen, slutar vid lunch. En kortis dag. Sen blir det hem och fixa med småsaker här hemma. Plugg, städning bland annat! Men mer om det då, vi hörs senare! :)



Food!

Blev inget av Tyskan.. Blev istället en snabb städning av rummet och lite klädbyte inför kvällen!

Har precis ätit middag. För en gång skull, var de faktiskt inget gott.. Fisk med någon sås. Så åt köttbullar istället! :) Nu blir det att hoppa i skorna och möta Emma! Vi hörs senare ikväll!

 

 

PS: Det är nåt fel på blogg.se, så kan inte lägga upp några bilder?!


Everything feels so good!

Hej Hej!

 Då var skoldagen över, dagen har gått riktigt snabbt. Fast att de är en rätt lång dag. Men de klarade vi fint de! :) Min energi har varit på topp! Har haft lite läxförhör och de gick hur bra som helst! Jag kan inget annat säga än att dagen har vart super! :) Måste bara påpeka en sak. Nu när skolan verkligen rullar på, med läxor,plugg och allt som hör till, jag känner mig verkligen glad och mår hur bra som helst! Så hoppas det håller i sig! :)



Blondin!

Sitter och äter frukost. Inte varje dag ni får mer än ett inlägg på morgonen. Men såg att jag fått en fråga, som var värd ett svar!

 Frågan löd, på ett ungefär: Vilken färg blev ditt hår?

 Svar: Blond! Min hårbotten var nästintill svart.. Så det var verkligen på tiden! Jag är numer en äkta blondin igen. Har äntligen något att skylla min virrighet, dumhet, och mitt sätt att tänka på saker och ting på! :) Tänkte lägga ut en bild, senare efter skolan. Så ni får se! :) Hoppas du blev nöjd med svaret! :)



Torsdag!

Godmorgon på er!

 Det var en aning ovant att vakna så här tidigt igen! Fast tro det eller ej så vaknade jag en kvart innan jag skulle. Så jag har legat kvar i sängen och bara mysigt nu en kvart! :) Skall nu sätta fart med att platta håret, så att jag sen kan äta frukost och göra mig i ordning! :)

 Fast att jag är grymt trött och jag fasar lite för att behöva gå upp, så känner jag en energi som bara vill ut. Men först måste jag vakna till lite! :) Känns som att det kommer bli en bra dag.

 

Puss på er!


Nyfärgat hår!

Har haft en himlas trevlig kväll, med Emma! Det var hela 4 dagar sedan vi var, om man räknar bort skogs övernattningen! Så vi hade en hel del att snacka om, en hel del skratt att dela med oss av! Fick även hjälp med att färga mitt hår. Det är fortfarande blött , så vet inte riktigt hur resultatet blev. Får se imorgon! Spännande. Skall krypa ner i min säng nu, läsa lite Kemi och smsa lite. Imorgon väntar en vanlig skoldag igen. Faktum är det att det var 6 dagar sedan jag var i skolan sist! Så kommer nog vara segt att komma upp vid 6 imorgon! Haha.

 

Godnatt på er! :)



Vad tror ni?

Nu är det dags att göra något åt mitt hår! Men vad? Resultat får ni senare ikväll! ;)
Nu skall jag möta upp Emma! :)


Ouutfit

Här får ni dagens outfit. Eller kvällens snarare sagt. Har ju latat runt i mjkis byxor och en gamal tröja hela dagen.! :)



Svarta halvblanka leggings - Vero Moda
Svart, hög kjol -Lindex
Randig tröja - JC
Smycken: Klocka och 2 armband!


Mat

Min lediga dag, har varit riktigt skön! Har tagit de lugnt och bara strosat runt i mjukis kläder med en hårinpackning i . Har varit iväg på ett litet ärende nu precis, och kom just hem. Skall snart äta och sen blir det att träffa Emma, ikväll! :) Nu ropar pappa att det är mat, vi hörs snart igen! :)



Myspys dag!

Jag och bror bäddade ner oss i varsin soffa, åt en sen frukost till en bra film! Nu skall jag snart ta tag i dagen, och göra mig i ordning! :) Men är man ledig så är man, ingen stress här inte! :)


Panic Room!

Panic Room!

 

Jag blir ofta rastlös när jag ser film, kan liksom inte koncentrera mig, sitta still och fattar ingenting! Så när jag väl hittar en film då jag hänger med, är det guld värt. På vår lilla filmkväll igår, såg vi 2 riktigt bra filmer. Den ena var ju The blind Side, som jag tipsa om igår. Tänkte tipsa om den andra här och nu.

 

Panic Room. En film som fick mig att krypa upp brevid pappa i soffan. Den var läskig men ändå bra.

 

Handling : Första natten i nya huset blir Meg och Sarah tvungna att fly in i husets panic room, när tre tjuvar bryter sig in i huset. Det är ett säkert rum som är säkert med överlevnads saker, separat telefonlinje och övervakningskameror till alla rum. Tjuvarna är ute efter värdefulla obligationer som förvaras i ett kassaskåp i panic room. Om dom nu har allt dom behöver där inne, vad kan då gå snett?

 

Den får 4/5 stjärnor av mig!




Källa: Google

 


My room!

Ni har tjatat så många gånger tidigare om bilder på rummet. Har aldrig fått till det, men nu blev det av! Här kommer bilder, på mitt rätt så tråkiga rum! Men jag älskar det! :)












Ny härlig dag!

Godmorgon!

 

Har sovit lika bra som en björn som gått i ide! Det vill säga väldigt bra. Fick en sån där härlig sovmorgon på köpet också. Ledig idag. Mycket mer än så, kan man inte be om! Har lite plugg att göra, så skall ta tag i det. Sen blir det nog att va med Emma någonting! :)

 


Natti, Natti!

Har haft en mysig hemma kväll! Nu återstår sängen! Ni ska bara veta hur efterlängtad min sköna, mjuka säng är. Efter en natt i skogen, kan det inte bli bättre! :) Vi hörs imorgon, Puss och Godnatt!


The blind side!

Har ni sett den? I så fall, vad tyckte ni? Jag tror det var en av dom bästa filmer jag sett! Filmen är baserad på en sann historia. Vilket gör den lite extra intressant, men även väldigt sorglig!

 

Handling: Den sanna historien om Micheal Oher, en hemlös afroameriskansk yngling från ett trasigt hem. Som tas in av familjen Touhy, en välbergad vit familj, som hjälper honom att uppnå sina fulla potential!

 

Filmen får av mig: 5/5, det vill säga topp betyg! Sevärd!


Källa:Google


Bara så ni vet..

Har lite kort att visa er. Men hade redigerat dem i fel storlek, så får bli en annan gång! :)Nu väntar familjen, maten, filmen! En perfekt kväll att ha som familje/filmkväll, speciellt en höstkväll som denna! :) Vi hörs senare.


Latis!

Åh vilken seg eftermiddag jag haft! Har latat mig framför Tvn, somnat till då och då. Nu taggar jag inför en skön hemma kväll tillsammans med familjen. God mat, film, mys, me like!

 

Vi hörs senare! :)


Att leva i skogen, inte min grej!

Ja, vart skall jag börja? Det har varit en upplevelse för livet, men inget jag kommer göra om!För att börja med alla bra saker, så har det varit mysigt,roliga stunder, och har väl lärt mig ett och annat onödigt överlevnads trix! ;) Om vi nu skulle vända på det hela, och se allt de dåliga, en fy helsike natt, spö regn, geggigt, ni kanske börjar förstå?

 

Gårdagen bestod för det mesta bara utav att bygga ihop sitt vindskydd, och fixa sin så kallade plats!Vi blev indelade i grupper, så jag,Emma,Saga,Frida,Gustav,Lars och Quintus var i en grupp! Vårt samarbete var riktigt bra. Vi delade snabbt upp allt som skulle göras, så det gick med farten!

Jag och Emma stod för maten i gruppen. Någon gryta av potatis,morötter och korv skulle göras. Vi lyckades dessvärre spilla ut den så kallade grytan, så det var bara att börja om på nytt igen! Kvällen bestod av lite lekar, grillning av marshmallow och till sist började det även regna! Jippi!

 

Nu till natten! Det regnade in, det fanns stunder jag trodde jag skulle dö! Vi låg som packade sillar, alla frös. Jag är nog en av dom få som fick sova ett par timmar, så skall förmodligen inte klaga så överdrivet! Klockan var väl kvart över 3, då var både jag och Emma klarvakna! Tror även det var 5 minuters paus från regnets sida där, men det övergick snabbt till spö regn igen! Jag sov på dom mest konstiga sätten man kan , hur jag än vred på mig var det liksom oskönt!


Dagen till ära, var det äntligen dags för hemfärd! Först skulle vi fixa eld, äta frukost och riva ner allt vi så fint byggt upp igår! Inget slår känslan av att äntligen komma hem igen. Har jobbat hårt på att komma ifrån den eländiga rök doften! Sovsäcken,liggunderlaget, väskorna fick en plats ute på terrassen, för av vädring! Nu blir det vila! Vi hörs senare! :)









Hej, på ett tag!

Nu är det så, att jag och cirka 60 åttor till, skall pröva på livet mitt ute i skogen! Så långt ifrån den normala vardagen, och de moderna livet man kan komma ungefär. Vi kommer att vara borta tills imorgon vid lunch tid. Det vill säga att jag inte kommer att blogga, förs då! Jag håller dom 2 tummar jag har, för att vädret skall hålla i sig. Slipper vi regnet, kan det nog bli riktigt bra!

 

Har jag förstått det rätt, så kommer Emma att ta med sin kamera. Så ni kommer få en massa bilder så fort jag är hemma igen! Nu håller vi tummarna för att vi kommer levande hem igen. Vi hörs förhoppningsvis imorgon, Ha det bra! :)


Sen Söndag, tidig Måndag!

Godmorgon! Till skillnad från dom andra Måndagarna, så fick jag en timmas sovmorgon.

Fast o andra sidan, gick jag och la mig rätt sent. Vid halv 12 insåg jag att jag inte hade på börjat packningen ännu! So me! Så mamma och jag satte fart med det. Kom nog i säng vid halv 1 tiden, vilket är alldeles för sent, för att vara Söndag!

 

Jag har nu cirka 2 timmar på mig, att göra mig ordning nu. Så det är rätt skönt, att slippa stressa.

 

Vi hörs senare! :)


valvaka!

Har ätit en riktig god middag, Taco-paj stod på menyn! Kvällen kommer bestå av familjemys framför Tvn. Jag skall för första gången i mitt liv, se på valvakan. Kan bli intressant. Alliansen eller det rödgröna? Det är frågan det, vad tror ni? :)

 Kom precis in efter en härlig promenad i regnet! Inbillar mig, att man blir piggare när man rör på sig! :)

 

Nu kallar soffan och familjen, vi hörs senare! :)

 

 









Apan Emilia! ;)

Min dag har verkligen varit en trist söndag! Har mått apa, och inte alls känt mig speciellt kry.

Har sovit till och från, men är trotts det lika trött. Har betat av lite skolarbeten, så det känns väl ok. Fick åka med till affären och handla det sista inför imorgon, så piggnade väl till när jag fick träffa lite folk. Ni skall se vädret! Det var solsken nyss och nu vräker det ner, som aldrig förr!


Ny duschad, trött , tjej med loockigt hår! ;)


Bläää

Jag mår riktigt dåligt.. Illamående, magont, huvudvärk och hur trött som hälst!

Återkommer när jag känner mig bättre!


Vädret!

Om man nu skall förlita sig på väderprognoser, så ser det inte så jätte ljust ut för oss imorgon nej..

 

Enligt SMHI: Grått och regn , både natt och dag!

Enligt Klart.se : Växlande molnighet , men regn över natten!

Enligt Yr.no : En blandning mellan dom två övre, regn över natten!

Enligt vaderkanalen.se : Soligt över dagen , men regn över natten!

 

En sak som vi förmodligen kan vänta oss, är en kall och regnig natt! Inget som står överst på min önskelista!


Värdelös dag!

Godmorgon! Kom hem sent inatt, helt ärligt har jag dålig koll på klockslaget. Klockan var garanterat över 12 iallafall. Jag somnade sudd på direkten!

 Då var det söndag, en av dom värsta dagarna som finns.. Har näst intill aldrig något roligt att erbjuda, enligt mig är det en helt värdelös dag. Men jag har en hel del att stå i , så vem vet? Dagen kanske förvånar mig, och blir till något bra? ;) Vad är det som skall göras då? Allt det som jag aldrig hann igår, Städa och plugga till exempel, även införskaffa matsäck och stövlar, packa inför imorgon. Skall även hinna med att duscha och göra mig i ordning, för att förhoppningsvis hinna med en träff med Emma!

 

Skall försöka beta av allt plugg idag! Så hej på en stund!


bildlöst inlägg

God kväll!

 

Sitter hemma vid mina kusiner och lördags myser lite. Vet inte hur länge jag kämpat med det här inlägget? Får liksom inget riktigt flyt på skrivandet, känner jag. Har haft en sån grym jobbig mag värk.. Men börjar som tur är gå över nu! :) Vi hörs senare.

 


Trötter!

Jag somnade till en stund. Andra gången jag gjort det misstaget idag faktiskt? Lite konstigt, jag som aldrig somnar annars? Tror det är något fel på mig, just nu! :)

 

Skall börja göra mig i ordning nu, sen röra oss utåt mot kusinerna! Vi hörs senare, Puss

 


Ta det lugnt!

HejHej!

 Min ” bra att ha lördag ” har inte blivit precis som jag hade tänkt. Har inte hunnit med allt jag hade som mål. Men jag har hunnit med en hel del andra saker. Har vart iväg med familjen på olika håll och hämtat allt från hockey utrustning till bror, till mjukis byxor och regnkläder till mig. Har även lagt undan ett par gummistövlar som skall hämtas ut imorgon.

 

Har precis varit ute på en lite längre promenad med hunden. Sitter just nu och ser på Tv med bror. Skall ta det lugnt en stund nu, sen börja göra mig i ordning. Vi skall nämligen ut till mina kusiner och äta mat senare! :)



Kallt!

Hej igen!

Här har de minsann inte varit någon lördags-seg-morgon, som det brukar. Nej då! Jag for upp och åt frukost sen följde jag med familjen ut på något möte i kvarteret. De blåste rätt mycket och jag frös, så jag tog bror och hunden med mig hem! :) Vet inte om jag är sjuk, eller bara väldigt trött? Men nåt är det.. Får försöka rycka upp mig.

Vi skall så fort mamma och pappa kommer hem, dra iväg och fixa lite. Vi hörs mer senare! :)

Puss



Bra-att-göra-lördag

Godmorgon på er!

 Då var det redan lördag, på nytt igen då. Veckorna bara flyger iväg, och helgerna är på tok för korta!

Jag vakna med tuppen idag, redan vid 9 tiden var jag vaken. Fundera starkt på att pallra mig upp och äta frukost, i tid den här gången! Om ni minns? Jag åt frukost vid halv 2, förra veckan! Inte OK!



Min dag kommer att bestå av ”bra att göra – lördag ”. En sån dag borde alla ha lite då & då.

Man ser till att göra sånt man skjuter upp i veckorna. Städa rummet är en sån sak, plugga är en annan. Skulle även behöva åka in till stan med familjen för att fixa lite! Så jag har nog att göra.

Vi hörs senare! :)


Natti!

 Nu kryper jag mot sängs. Är alldeles för trött för att klara av att vara vaken ännu en stund.

Kommer garanterat somna , bara huvudet landar mot kudden. Men det är väl så det skall va på Fredagar? Godnatt på er! :)



Måndag - Tisdag!

Jag har nämnt lite saker om måndag, här i bloggen lite till och från. Kände att det nog är dags att utveckla det lite!

 Det är nämligen så att alla åttor iallafall på Södervärn skall ut i skogen en natt. För att pröva på att överleva, ute i en öde skog. (?). Där man skall bygga ihop sitt egna vindskydd som man skall sova under, ja och självklart en hel del annat. Jag är inte så insatt i vad och hur vi skall göra, men ni kommer få en massa detaljer när jag vet. I värsta fall efter att jag vart där.

 

Som sagt så skall min klass och två till åttor ut i skogen på Måndag till Tisdag. Så jag har en hel del att fixa med , innan det är dags. Packning. Jag är inte så hemskt taggad, men jag är säker på att det kommer bli bra. Jag är lite rädd för vädret.. Tänk om det får för sig att vräka ner regn? En aning jobbigt skulle det vara. Eller att något äckligt djur kryper ner i min sovsäck? Haha.
 



Källa ; Google.


fredag kväll.

Godkväll bloggen min!

 Har haft en helt OK fredag. Jag och Emma har cyklat runt och snackat en hel del. Har haft jobbiga kramper i magen.. Sitter och kollar runt lite på datan, chattar och smsar lite. Känner mig rätt trött, så fundera starkt på att kanske gå och lägga mig snart? Känns hemskt att behöva gå och sova vid 22-tiden.. hehe! Vi hörs snart igen!



Yeey

Nu skall jag lägga upp ett så kallat plugg schema! Har alldeles för mycket läxor som behövs pluggas in. Vi hörs senare! :)


Dagens planer!

 

Mina planer för dagen, ser ut såhär:

Vi är hundvakt så måste ta ut Harly ( Hunden ) på promenad. Sen blir det att dra med Emma och kolla efter Gummistövlar, som behövs tills Måndag. ( Mer om det senare ) Behöver även dra och kolla på ett par Converse på Team Sportia. Får sen se hur kvällens planer blir?!


En salig blandning!

Hej på er!

Äntligen är det Fredag igen! Trotts min favorit dag, har det inte varit något speciellt GO! I mig idag.. Skolan har faktiskt varit riktigt seg..Hade Hemkunskap som sista lektion, och även den här veckan blev jag och Maja i samma grupp. Haha säger jag bara, men morotsbullarna blev goda.. Bra teamwork! ;)

Gårkvällen bestod av film,godis och mycket skratt. Iallafall under filmens gång! Vi såg Remember Me, en film att rekommendera. En riktigt fin film som jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna i slutet.. Men som sagt, har du inte sett den så se den! :)

Har inte varit den bästa på att uppdatera sedan igår. Men har inte haft någon lust.. Men skall göra mitt yttersta för att hålla en bra uppdatering i helgen! :)

Vi hörs snart igen!


Movie! ;d

Hej igen!

Sitter hemma vid Emma just nu. Vi väntar på Emma.L och Emelie som kommer när som. Sen blir det film.

Skriver mer när jag kommer hem. Puss


Matte

Kände mig nöjd med min insats i matten igår. Då jag jobbade ikapp dom tal vi skulle och till och med lite extra. Hade då som mål att verkligen ge allt, för att hänga med och inte komma efter igen. Nu när jag då gick hem tidigare från skolan och missade matten, är jag rädd att ha missat igen. Så nu blir det att räkna matte..

Pigg som en...

HejHej!

Skolan idag var rätt kort för min del. Jag drog hem vid lunch, var så sjukt trött och kunde inte konsentrera mig klokt på lektionerna. Har vart riktigt trött nu i flera dagar, så undrar vad det beror på? När jag kom hem, somnade jag nästan direkt. Så efter drygt 2 timmars vila, känner jag mig som en människa igen! :)

Har hämtat lillebror på dagis och suttit ute på terassen och passat honom, medan han lekte.

Vi hörs senare! :)


Torsdag!

Godmorgon! Vad kallt det är hela tiden.. Speciellt på morgonen! Var tvungen att kolla om mitt fönster var öppet, för det kändes som det blåste in? Fönstret var dock stängt.. Känner mig hängig idag. Har ont i halsen och typ i käken? (haha) Skall nu gå och äta frukost, sen fixa det sista och sen bär det av mot skolan.

 

Efter skolan blir det att dra till Sko kanonen och kolla gummistövlar ( inför Måndag* ). Ikväll blir det förmodligen filmkväll med Emma,Emma och Emelie! :) Vi hörs senare. Pusss


Här är vi, alla 4. Emma,Emma,Emelie & Jag! :) För 1 år sen.


Godnatt

Vet ni? Jag orkar inte skriva mer ikväll. För en gång skull, är jag osäker på vad jag ska skriva.. Vi hörs imorgon istället!


.....

Jag som hade bestämt mig för en hemmakväll, fick andra saker att tänka på.. Jag och Emma träffades och har snackat lite. Det har hänt en hel del konstiga saker under kvällens gång, men det kan vi ta en annan gång.. Har verken tid eller ork just nu! Vi hörs senare.


.....

Jag som hade bestämt mig för en hemmakväll, fick andra saker att tänka på.. Jag och Emma träffades och har snackat lite. Det har hänt en hel del konstiga saker under kvällens gång, men det kan vi ta en annan gång.. Har verken tid eller ork just nu! Vi hörs senare.


Plugg time!

Mitt rum är numera nystädat och fint! Jag är nyduschad och fräsch! Kan det bli bättre? ;)
Har nu sparat det bra/tråkiga/jobbiga, ja hur man nu ser det. Plugget till sist. Vi hörs om en stund! :)


En rätt skön skoldag!

HejHej! Är helt slut. Den här skoldagen har satt sina spår. Men har haft kul också, så klart! Slöt vid 13.40, men stannade kvar i skolan till halv 4 och väntade på Emma. Mamma kom sen och hämtade oss, eftersom regnet än en gång vräkte ner! Tack mamma! Sitter just nu och tar det lite lugnt.. Skall snart sätta fart på allt som skall göras innan kvällen är slut!

 Det som skall göras :

 Städa rummet!
Duscha, samt föna och platta håret.
Träna in Engelska läxan.
Jobba lite matte.

 Jag är mästare på att komma på en hel del småsaker att göra på vägen. Så har en känsla av att jag kommer få göra så himla mycket mer än det där! :) Haha.



Busväder!

Godmorgon! Har vaknat på helt rätt sida idag, så hoppas på en bättre dag idag! Hatar att vara på dåligt humör.. Mår bara dåligt utav det själv. Vädret verkar där emot ha tagit över mitt går dagliga humör, om inte värre. Regnet vräker ner, och man hör in hur det blåser..! Brr, fryser bara med tanken att behöva gå ut i det! :) Tur att jag och Emma har snälla föräldrar, som i det här fallet är Emmas mamma. Så vi får åka bil till skolan idag! Nu måste jag gå och kolla efter, vad jag skall ha på mig idag? Alltid lika svårt! :) Vi hörs senare!





.


Godnatt! ;)

Har haft ännu en skön och väl behövd hemmakväll! Har fått lite matte gjort, med hjälp av mamma.

Har även varit ute och lämnat information till kvarteret. Fick sällskap av lillebror, så vi hade en riktigt rolig promenad i regnet. Det bestod av mycket hopp i vattenpölar. Dock bara för August del! Jag roade mig åt, att bara kolla! :) Brukar alltid lyckas vara iväg då Idol och andra bra program är på TV.. Men passade på att se på Idol ikväll , då jag ändå var hemma. Så har med andra ord haft en skön hemmakväll! Tråkigt nog har jag inte kunnat visa er bilder jag velat.. Men får ta det en annan dag istället! :)

 

Med risk för att ha svårt att vakna även imorgon, eller rent av samma kassa humör imorgon.. Så säger jag Godnatt nu och går och lägger mig! :) Jag taggar inför en ny dag,med nya tag! Puss på er!

 

 

 


Inga bilder!

Ohh blir så besviken.. Blogg.se har fortfarande nåt problem, verkar det som! Jag kan inte ladda upp bilder utan att allt låser sig.. Så det spelar ingen roll hur mycket bilder jag har att visa, det går liksom inte.. Rätt irriterande! Nu blir det iallafall Idol för min del! Vi hörs senare. Puss



Källa: Google!


Wrong?!

Det har uppstått något fel med blogg.se, men så fort det är ordnat kommer det inlägg med en massa bilder! Så stå ut! :)


Trötter!

Kände mig både frusen och trött, så jag somnade!? Lite förvånande faktiskt, men skönt var det!Det hör inte till vanligheterna att vara nyvaken vid kvart i 5? :) haha. Känner mig bättre nu, humöret har kommit tillbaka och det var väl tur det! :)


Humöret..

Mitt humör har gått som en berg o dalbana idag! Det vill säga att jag haft en aning stora humör svängar.. Inte blev det bättre av att Beep-testet gick åt skogen!? Men nu satsar jag på bättre resultat till nästa gång! Min kondition skall bli ännu bättre! :) Hård träning väntar! Vi har även haft en debatt om politik i aulan idag.

 Är iallafall hemma nu och sitter just nu och mummsar lite äppelpaj! :) Vi hörs snart igen!




Min kondition... höhö.

Glömde att berätta en sak , i det förra inlägget! Men idag är det dags för Beep-Testet. För er som inte är så insatta i det här, så är det ett test då man kollar hur bra kondition man har. Kan berätta mer om vad det är, senare! I vilket fall som, så är det dags för det testet nu idag. Om drygt 1 timma.. Ganska nervös faktiskt, för jag har sämst kondition.. Ville bara dela med er om den informationen!


Tisdag!

Godmorgon! Det var svårt att få upp ögonen idag.. Ville bara somna om. Det är i såna stunder, man får muta sig själv! Kan ligga kvar i sängen och mysa en stund till. Behöver nämligen inte offra så mycket tid på att göra mig i ordning idag. Vi har nämligen Gympa som första lektion.

Vi hörs senare! :)


Skön kväll!

I min familj äter vi väldigt sällan kvällsfika! Men när vi väl gör det, så är det mycket uppskattat! Jag drog ihop en äppelpaj tidigare ikväll, så vi har just avslutat kvällen med äppelpaj och vaniljsås! Brukar ni äta/fika något innan ni går och lägger er? :) Min kväll har till övrigt varit lugn! Har små fixat lite på rummet och hunnit med en promenad! Skall nu börja göra mig i ordning inför sängen! Vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Hemmakväll!

Ställde just in planerna för kvällen! Himlen är så mörk den kan bli, och man nästan ser hur regnet väntar på att vräka ner!.. Så det kändes inte så lockande att behöva gå ut då. Så satsar på en hemmakväll istället! :) Vilket kan vara skönt det med!


Right now!


What is love?

 Sådär lagom i rätt tillfälle dök den där låten upp i huvudet på mig idag. Det komiska var att vi hade Svenska med temat Kärlek. Så det var ju lite kul. Rätt timat, allafall! :) Så det får bli dagens låt! What is love?



Dagens outfit!

Väldigt suddig bild! Men där har ni iallafall dagens outfit! Ganska enkel och tråkig!

Randig t-tröja – H&M
Jeans – JC


Home sweet Home!

Då var första skoldagen för den här veckan, avklarad! Skönt. Tiden går snabbt när man har roligt. Stämmer hur bra som helst! Inte för att lektionerna alltid är så himla roliga, men resterande tid!

Jag och Emma har för det mesta skrattat igenom skoldagen. Tillsammans med resten av klassen. Nu blir det att ta tag i städa av rummet! Vi hörs senare. :)


skolan

Sitter i datasalen och skall skriva kärleksdikter! ;) Har bara en lektion kvar efter dehär sen slutar vi! Chiill! :)

Vi hörs när jag kommit hem! :D


Ny Vecka, Nya Tag!

Då var det Måndag igen! Ännu en vecka med nya tag skall upptas! Måndagar brukar ha lätt att bli sega.. Men skall försöka att göra det bästa av dagen! Skall även försöka att inte fasta här vi datan.. Som jag brukar! Skall istället ta mig upp och göra mig i ordning! Vi hörs senare, ha en bra dag Allihop! :)



Vill ha!

Har hittat lite saker som skulle behövas till hösten!










Är väldigt inne på stickade tröjor! Har fått en känsla av att det kommer behövas varma och sköna kläder den här hösten! Så jag letar efter mysiga höst kläder! Kommer dyka upp fler plagg under den kommande tiden! Så håll ögonen öppna!


Höjdrädd och beslut!

Jag och Ida for som sagt ner till Domkyrkan tidigare idag. Vi har nog bestämt oss, för att konfirmera oss i år. Jag har hört av flertal att det skall vara både roligt, händelserikt och så lär man sig nog en hel del! Vi var iallafall där på en liten rundtur och inskrivning idag, och gud, så tiden gick snabbt!

Vi var bland annat uppe i kyrktornet, vilket var en cool upplevelse! Utkik över hela stan, riktigt fint! Men jag darrade, för tro det eller ej men är lite höjdrädd. Men försöker övervinna min rädsla och gick upp iallafall, lite stolt är man ju! ;) Trapporna upp var branta och garanterat byggda på 1700 talet! Haha!





Visst är det fint?


Slapp kväll, för min del!

Har blivit allt mer slarvig med att städa mitt rum, känner jag! Det var ju tanken att jag skulle städa medan min inpackning var i , men fick en massa andra saker som skulle göras först! Jag går och små-plockar hela tiden, men hinner aldrig med att damma av eller att damsuga! Får försöka ta tag på det, imorgon! Nu blir det mat och sen ut gång! Kommer köra på en slapp-söndag-kväll. Har verken platta håret eller gjort nån speciell outfit! Kan vara skönt det också! Vi hörs ikväll.



I vintras! Klumpig som jag är! ;)


Hår inpackning!

Drog som sagt ut och sprang förut! Alltid lika skönt efteråt. Skall nog satsa på det oftare! Sitter just nu med hår inpackning i håret, skall städa av rummet sen skölja ur. Känner mig rätt sliten efter den här dagen, men ännu är den inte slut! Skall förmodligen ut efter maten. Jag kommer somna gott ikväll!



Springtur!

Kom precis hem, men hinner inte skriva så mycket mer än så! Skall byta om till träningskläder, sen bär det av till P18 spåret med Emma. Skriver mer senare! Se you later!


Snabbt hej!

Nu drar jag ner till Domkyrkan, för att få information om Konfermation! Vi hörs när jag kommit hem igen! :) Pussen.


Daddy´s Girl!

 Pappa är väldigt sällan speciellt intresserad över vad jag köper på stan. Ingen jag klandrar honom för, hur många pappor är det egentligen? Men i somras när jag kom hem efter Stockholm resan, hände det något? Han blev helt plötsligt rätt intresserad? Kan ni gissa varför?





En tröja som väcker många kommentarer! Men visst är den lite söt? Pappa blev iallafall glad, när jag visade upp den! :)

 Hade på mig den , bland annat då vi hämtade pappa på flyget i Fredags! ;)


Namnbetydelse!

Var sugen på att kolla upp vad mina namn ( Emilia Alice Lucia ) betydde. Hittade en hemsida med alla namnbetydelser och andra roliga saker! Här kommer en sammanfattning om just mina namn!

 

Emilia – Flitig och Artig!

Alice - Namnet tillkommer ofta i Frankrike,England och Tyskland! Betyder ljus och ” Av ädel härkomst

Lucia – Är ett latinskt namn, som betyder den ljusa, den lysande eller den upplysta!

 

Är du också intresserad av att kolla upp vad dina namn betyder? Klicka här! För att komma till rätt sida!

 


S(k)öndag!?

Då var man vaken! Det är väl hemskt vad helgerna går fort. Kan inte riktigt bestämma mig för, om jag gillar Söndagar eller inte? Men oavsett hur snabbt helgerna är över, så kan vi inte göra så mycket åt saken? Istället börjar vi om och taggar inför nästa helg. :)



Trött!

Godkväll! Har haft en mysig hemmakväll tillsammans med Emma! Vi har sett på Tv och snackat en hel del! Skulle ha träffat Xx, men dom skulle tydligen iväg!? :) Så vi får ta det en annan dag istället!Emma drog hem vid 10 tiden, så har sett film tillsammans med bror. Men nu blir det att krypa ner i min säng och smsa lite, tills jag somnar! :)

 

Vi hörs ! Puss och Godnatt på er! :D



Saknar!


XX

Hur kvällen kommer bli, är ännu rätt oklart! Att jag skall träffa Emma är bestämt, men vi har ännu inte bestämt hur vi skall göra.. Men antar att det blir att träffa XX. We hope so! Har iallfall gjot mig i ordning nu.

 Vi hörs senre! :D

 


Cykel tävlingen!

Har glömt att visa er bilder från cykelutflykten! Så det är väl bäst att jag gör det nu!

Om jag inte redan sagt det så kom vi trea! Det vill säga att vi får göra om hela tävlingen tillsammans med resten av skolan även nästa år.. Hade vi haft 2 poänger till så hade vi fått vara kontrollanter istället.. Lite tråkigt om inte annat otur..








Skogs promenad!

 

Min kropp ville inte riktigt komma igång idag. Tror jag åt frukost vid 1 halv 2 tiden.. Det kan inte vara normalt? Har varit ute på en skön höst promenad med lillebror, vi gick genom skogen och lekte kurragömma! Mysigt. Skall byta om lite snabbt och sen dra iväg och möta upp Emma! Vi hörs senare!

 


10 saker ni ( kanske ) inte visste om mig!

1. Jag har två sjuka förbi (er ) – Ormar och blodådror! Något jag verken tål se eller höra något om!

 
2. Jag är rädd när jag går hem själv – Har en rädsla, en klump i magen varje gång jag går hem ensammen på kvällarna! Ryser bara med tanken!

 
3. Jag går alltid i takt med musik! - Skyller på att jag dansar! Men kan nog se rätt kul ut, då min gå takt sjunker vid en lugn låt och tvärtom! Haha.

 
4. Jag är ingen häst tjej – Dom allra flesta tjejer är helt besatta i hästar. Men inte jag! Har aldrig varit någon riktig hästtjej! Kommer heller aldrig bli det!


 5. Jag är riktigt kass på att göra armhävningar – Får inte till det!

 
6. Jag klarar inte av tillgjorda människor som tror att dom är något..


 7. Jag heter Alice Lucia i mellannamn – Något jag har skämts lite av genom åren..


 8. Får rysningar av sandpapper – Vilket har varit svårt att hålla sig ifrån, då man har träslöjd!


 9. Jag älskar tuggummin! - Man kan nog kalla mig Tuggoman!


 10. Vill resa jorden runt! - Jag vill åka jorden runt, när jag gått ut skolan! Något som skulle vara en cool upplevelse.


we are the world!

 Mamma är helt fast i låten ” We are the world ” med Michael Jackson. Så hon visade mig , en ny variant av den. Dom har gjort om hans låt , med en massa nya kändisar och sjunger den för Haiti. Riktigt bra faktiskt! Värt att se. Så lägger in den här, kolla!



Top 3!

För en gångs skull har jag gjort en topp 3 , på snygga killar! Dock inga av dom jag umgås med!Dom här killarna, är kända och ni kanske har stött på dom i någon film eller nåt annat innom TV? ;)Kanske till och med har träffat dom på riktigt? Lämna gärna en kommentar om vad just du tycker om dom här?



Eric Saade.


Taylos Lautner


Zac Efron


Källa:


Lördag morgon!

Godmorgon! Somnade alldeles för sent inatt, fick dock en skön sovmorgon idag istället.
Undra vad man ska göra av den här dagen? Har lite att välja mellan. Men måste få tag på Emma innan jag bestämmer något! Vi hörs om en stund!


00.55

Klockan börjar bli mycket! Man fastnar alldeles för lätt framför datan.. Huset är nedsläckt och alla sover, sedan ett tag tillbaka. Så lugnt, är det iallafall. Det enda som hörs är när mina fingrar rör sig över tangentbordet och när min mobil vibbar till och från. Även lite svag musik. Tycker det är rätt mysigt att sitta uppe i lugn och ro! Det hör inte till vanligheterna , här hemma. Trotts att klockan är mitt i natten, känner jag mig inte speciellt beroende av sömn, ännu. Men det lär nog vända snabbt!

 Sitter och små skrattar lite åt några sms jag får! Det är inte bara jag som blir flummig när jag är trött! ;) Hahaha. Tror inte det blir några fler inlägg ikväll / natt men det återstår väl att se! Om inte annat, så hörs vi när jag vaknat! Puss på er!


Se vad brunt hår jag hade för 1 år sedan! ;)


Gottegrisar!

 Köpte med mig lite godis och drog bort till Emma förut. Vi har sett Eclipse, den tredje Twilight filmen. Den var bra, och jag inser nu hur snygg Jacob är! Hihi. Hade lite svårt att hänga med till en början, då XX smsade mig hela tiden, så fastnade med mobilen.. Typiskt! ;) Kom hem för en liten stund sen, och håller just nu på att installera lite nya saker till bloggen! Jag återkommer snart igen! :)

 Här är lite bilder från kvällen!



Vi alla 5!

Vi var och hämtade pappa på flyget tidigare. Äntligen är han hemma, från en jobb resa. Familjen är nu komplett igen! Vi har varit ifrån varandra på olika sätt sedan i Måndags nu. Så det är skönt att nu kunna vara tillsammans igen! Huset är fullt, helt enkelt!




Thailand för snart 2 år sedan!


Höst!

Hösten är här! Den klassiska höst förkylningen dyker upp lite här och var. Regn ser vi allt mer ofta.

Blåser gör det också! Äntligen är den här, hösten. Tror vi alla hade klarat oss utan den där eländiga förkylningen, men vem kan få allt här i livet? Trotts den snabba och o-förvarnade övergången från sommar till höst, så tycker jag att det är mysigt! Nu har man en perfekt anledning till att bara sitta inne och mysa och slappa framför en film i mys-kläder. Fast det finns stunder då man kanske skulle önska lite varmare grader på termometern . Ett lysande exempel är väl då man är ute på kvällarna, då det slutar med darrande händer och genomfrysta fötter. (Hela kroppen är väl genomfryst? Kanske är det dags att införskaffa varma höstkläder nu? :) Vad tycker ni om hösten?



One years ago!


Höst!

Hösten är här! Den klassiska höst förkylningen dyker upp lite här och var. Regn ser vi allt mer ofta.

Blåser gör det också! Äntligen är den här, hösten. Tror vi alla hade klarat oss utan den där eländiga förkylningen, men vem kan få allt här i livet? Trotts den snabba och o-förvarnade övergången från sommar till höst, så tycker jag att det är mysigt! Nu har man en perfekt anledning till att bara sitta inne och mysa och slappa framför en film i mys-kläder. Fast det finns stunder då man kanske skulle önska lite varmare grader på termometern . Ett lysande exempel är väl då man är ute på kvällarna, då det slutar med darrande händer och genomfrysta fötter. (Hela kroppen är väl genomfryst? Kanske är det dags att införskaffa varma höstkläder nu? :) Vad tycker ni om hösten?



One years ago!


Frågor angående skolan!

Har fått lite frågor angående skolan och så! Tänkte ta mig tiden till att svara på dom nu! :) Så här kommer frågor och svar, om just skolan.

____________________________________________________________________________

Fråga : Har du något plugg tips? Hur pluggar du lättast, osv? :)

Svar:
 Jag är nog helt fel person att fråga om plugg tips! Jag har ofta svårt att komma i gång med självaste plugget. Vill gärna prioritera andra saker före, även om jag nu försöker att ändra på det. När jag väl kommer in i plugg så går det galant! Jag sätter på lite bra musik och sätter upp dom krav jag har på dagens pluggande. Sen är det lätt att följa dom krav, och pricka av efter hand! På så sätt , får man allt gjort! Jag gled igenom årskurs 7 på så sätt, att man satt kvällen innan en inlämning skulle vara inne. Jag klarade mig fint, men mådde dåligt av det. Blev väldigt stressad av det själv. Så nu till 8an blir det att ta tag i allt, redan första dagen!

Fråga : Tycker du skolan är rolig? Är du och din kompis poppulära? :D

Svar: Jag har aldrig hört till dom som tycker skolan är tråkig. Kan till och med tycka det är skönt att komma tillbaka dit, efter en längre tid ledighet.( Självklart har även jag en stor längtan till lov och andra lediga dagar! Missförstå mig inte! )Jag försöker göra hela skolgrejen till något kul. Bara att träffa alla människor och på så sätt fylla energin är ju kul! Vi är nog inte mer populära än andra i vår omgivning!



 

 


mys

Nu blir det mys tillsammans med bror. Vi har just tänt en massa värme ljus, dukat fram te och sockerkaka, nu blir det att se film! :) Precis sånt man skall göra när höstvädret är här. :)

 


Hemma igen!

Då var man hemma från skolan! Dom 4 lektionerna gick riktigt snabbt. Toppade dagen med Hemkunskap, där vi bakade bullar. Kom i samma grupp som Maja. Vi klarade det galant, våra bullar blev jätte fina! ;) Jag och Emma var sen kvar i skolan en stund, innan vi drog hem.

Precis när jag kom inför dörren här hemma, så vräkte det ner! Hade iallafall tur med vädret! Jätte mysigt att sitta inne och mysa lite när regnet slår ner, utanför!

 


Fredaag!

Godmorgon! Fredag, idag! En dag jag längtar till jämt och ständigt! Känner mig trött och har en jobbig illamående känsla, som sprider sig genom kroppen.. Men jag skall stå ut! Har en riktigt kort skoldag som väntar, med endast 4 lektioner. Vi hörs när jag kommit hem, Ha en bra dag allihop!


Snart ett år sedan!


Natti! ;D

Jag somnar snart.. Är så trött! Har ännu en del att fixa innan jag slutligen, kan få lägga mig och sova.. Imorgon är det Fredag, längtan är stor. Min absolut favorit dag! Vi hörs då! Puss och Godnatt på er!


Bilder från skolan idag!







WOW! Jag kan cykla utan att hålla i styret!! ;)


Trötter!

God kväll!. Har haft en trevlig kväll ute. Jag och Emma har lagt ner mycket tid till att snacka igenom, viktiga saker. Eller saker som är viktiga för oss! Haha. Sitter och kollar runt lite på datan och smsar lite. Skall nog gå och göra mig i ordning för att sova snart! Är verkligen hur trött som helst! Men vi hörs snart!

 


Klar! :D

Känner mig nöjd! Har hunnit med att göra alla läxor nu. Har skrivit en jätte fin.. Kärleks Dikt ( ironi! ), läst igenom Fysik + gjort en massa frågor, jobbat ikapp Matten samt matte läxan. Har även precis avslutat ett engelska arbete om min fritid! Har fått in en liten middags paus där emellan också! Tänkte skriva ner det sista nu, sen dra ut! :)

 


Nytt i Garderoben!

Dagens outfit bestod av det jag fick av mamma igår kväll!



Svarta leggings. Blanka på framsidan och vanliga bakom - BikBok
Svart Baslinne - BikBok
Midje lång tröja - BikBok
Gör lite reklam för BikBok, känner jag! ;) hah.
Tillbehör:
Klocka - Födelsedagspresent.?
Pärlarmband - By Emila & Emma.


Pluuugga!

Har en hel del att plugga. Känns som att det är läxor som skall in varje dag den kommande veckan..Nästan iallafall! Så tänkte ta mig tiden till att plugga så mycket jag orkar nu, så jag slipper sitta med det i helgen.



Kul dag! ;pp

Vilken dag! Jag och Emma har varit som natt och dag, eld och vatten. You name it! Hon har varit trött, känt sig hängig och låg samtidigt som jag varit på mitt bästa humör! :D  Trotts dom olika sidorna, så har allt funkat fint ändå. Jag fick hennes humör att vända! Stolt.

Den allra jobbigaste lektionen som skulle vara SO, ett långt SO-pass blev till något kul . Vi åkte nämligen ner till stan och ställde frågor till alla partier inför valet. Eftersom dom sitter där nere i Valstugor. Jag,Emma,Leo och Ludde var en grupp. Haha säger jag bara! Vi var sen klara lite tidigare än dom andra, så vi drog tillbaka till skolan. Så vi busade lite där, innan dom drog hem.. Jag och Emma stannade och väntade på några kompisar.

Har så himla mycket kul jag skulle vilja berätta för er, om min dag . Men inlägget skulle bli så långt.. Kanske att det blir många småinlägg om dagen istället. :)






Morgon!

Somnade inte förs sent igår kväll. Min typiska ” Skall bara göra lista ” blev för lång.. Men huvudsaken är att jag vakna i tid och orkar ta mig upp! Har en rätt lång skoldag idag, rätt jobbigt..

Slutar 14.45 min näst längsta dag. :) Skall börja göra mig i ordning nu, platta håret, sminka mig ja You name it! Ibland skulle det underlätta att vara en kille. Att gå upp halv 8, dra i lite wax, ta med en macka på cykeln och dra till skolan. Låter inte det rätt skönt? Men nu råkar mitt liv inte riktigt se så ut. Men en sån diskussion kan vi starta en annan dag! Vi hörs senare! Pussen

 


Varning för långt inlägg!

Godkväll bloggen!

 Sitter som vanligt i sista minut och skriver till er. Har precis gjort mig i ordning så direkt när det här inlägget har lagts ut, blir det att krypa ner under täcket och sova.


 
Jag har haft en trevlig kväll. Jag och August promenerade bort till min moster och hennes man förut, för att äta mat. Eller August åkte ju vagn, så det var nog mest jag som promenerade. Haha. Samuel kom även lite efter. Vi åt Spagetti med Köttfärssås, mycket gott. Det slöt med att Hanna oh Julia ( Kusiner) kom dit. Även mamma kom förbi så fort hennes plan landat. Så fick träffa alla saknade på en gång! :) Gick sen ut för att träffa Emma. Jag har ju en sån tur , att Emma bor i samma område som min moster. Kan vara till en fördel! Vi har vart på maxi och fyllt på min energi lite, träffat kompisar och snackat en hel del.

 

Drog hem lite tidigare ikväll för att hinna få lite tid med familjen. Fick även ett paket av mamma.Med lite nytt till garderoben i , visar bilder imorgon! :) Vi har sett Idol tillsammans och pratat lite. Nu är det bara pappa som saknas i huset.. Han kommer dock hem på Fredag igen! :D .

 
Jag i skrivande stund!

Jag och August, i Somras!

Nu skall jag sova! P.S Alla bilder jag lovat lägga upp idag, får vi ta imorgon istället. Har inte haft tid med det. Puss och Godnatt på er! :)


Moster! ;D

Hej igen! Är redan uppe i 6 inlägg idag. Så det här blir det sjunde. Har så mycket att skriva om! ;)
Huset är nystädat och det luktar ljuvligt av det nybakta sockerkakan. Jag skall bara byta om sen tar jag och August en härlig promenad bort till min moster. Hon var så snäll så vi fick äta vid dom ikväll, nu när vi är ensamma hemma. Det är vi tacksamma för! Vi slipper iallafall gå hem, eftersom mamma då landat på ön igen. Så kommer hon och hämtar oss! Men nu skall jag bege mig bortåt.

 Vi hörs senare ikväll!



syskon! (y)

Hämtade hem lillebror från dagis lite tidigare än planerat. Ville ha hem honom. Så vi har precis städat av huset och skall nu börja baka lite. Han ville baka en kaka med hål i? Kan ni gissa er fram till vad han menade? ;) Sockerkaka! Haha, sötare unge får man nog leta efter! Puss på er.


Föräldrar Fritt!

Minns ni att jag skrev ett tidigare inlägg om att mina föräldrar skulle vara borta i omgångar? Då är det ju så att mamma åkte i Måndags och kommer hem ikväll. Pappa åkte i morse.. Så vi ( Jag,Samuel och August. ) är nu ensamma hemma idag. Det vill säga att jag måste hämta August på dagis ännu en dag. Nu har jag ju en sån tur där, att han alltid vill följa med hem. Så det går ju fint! Fundera på baka eller någonting tillsammans med honom?

 
GAAAMMMAAAL  BILD!


Hemma!

 

Då var man hemma från skolan då! Dagen har rullat på bra, och bjudit på många skratt. Tänkte ta tag i pluggandet nu, så jag har det klart sen! Har Engelska läxa tills imorgon, en massa matte till på Fredag.. Ligger tydligen efter i matten? Har inte en blekaste hur det kunnat gå till? Men det är väl bara att bita ihop och jobba ikapp.. Inte nog med det, så har vi läxa i Matte också. Det känns att skolan är igång igen!


Nu drar jag till skolan!

Hej igen! Är helt klar med allt, som skall hinnas med innan skolan. Så fick lite tid över och tänkte skriva ett snabbt inlägg. Jag slutar runt halv 2 idag, så ännu en rätt kort dag. Det funkar! ;) Så jag uppdaterar mer då. Kom på mig själv igår, jag har ju en massa bilder jag glömt att visa er. Så kanske att det blir en massa bildinlägg idag? Skulle det gillas? Vi hörs senare, ha en bra dag allihop!


Nu drar jag till skolan!

Hej igen! Är helt klar med allt, som skall hinnas med innan skolan. Så fick lite tid över och tänkte skriva ett snabbt inlägg. Jag slutar runt halv 2 idag, så ännu en rätt kort dag. Det funkar! ;) Så jag uppdaterar mer då. Kom på mig själv igår, jag har ju en massa bilder jag glömt att visa er. Så kanske att det blir en massa bildinlägg idag? Skulle det gillas? Vi hörs senare, ha en bra dag allihop!


Jag är tillbaks! :)

Godmorgon!

Till skillnad från igår, så har jag vaknat på rätt sida. Mitt humör är på topp och vad kan nu gå fel?

Antagligen ingenting. Förutom att det måste vara något fel på vårt hus? Det är så galet kallt, så det är väl det enda som drar en från att behöva gå upp.. Haha. Nu skall jag ta mig upp och börja göra mig i ordning. Insåg just att jag har en gympa väska som skall packas. Vi hörs efter skolan, helt enkelt! Puss på er.

 


Ojoj, vilken kväll!

 Godkväll!

 Har haft en bra men stressig kväll? Haha. Vill inte avslöja för mycket, men jag har skrattat så jag fått hicka. Mitt hjärta har slagit hur snabbt som helst, på grund av min och Emmas missuppfattning av tiden.. haha. Jag som är sämst på att säga -nej vi hinner inte, Och älskar att säga – Jo absolut vi kommer när som. Måste nog inse att jag har sämst tidsuppfattning.. Jag vill hinna med så mycket mer än vad tiden räcker till. Så blev det ikväll kan man väl säga. Inte sant Emma? ;)Så som vi stressat, har vi nog aldrig gjort tidigare. Det slöt iallafall med en lyckad kväll!

Där med säger jag Godnatt! :)





Finns det något bättre än  en nybäddad säng? ;)


:)

Fick inte riktigt till den där plugg viljan.. Så valde att hoppa över det. Har redan gjort klart de läxor som skall in dom kommande dagarna. Så behöver nog inte känna nån press! Just nu spelas musik högt ur mina högtalare samtidigt som jag håller på och fixar mig! Väntar just nu på plattången skall bli varm nog. Nu skall lockarna bort! :) haha.


Min eftermiddag!

 Har hunnit med en hel del den här eftermiddagen! Har stor städat rummet, det tog ett tag kan jag lova. Brukar ofta damma och dammsuga rummet, men väldigt sällan jag rensar och gör rent lådor och annat små saker. Men nu är det gjort! Skönt. Har även hunnit med att duscha, hämtat lillebror på dagis, och nu skall jag sätta fart med pluggandet! Vi hörs om en liten stund! :) Pussen.

 



Älskar dig!


Nu, tar jag tag i det!

Tänkte ta tillfället i akt och göra saker jag annars är bäst på att flytta upp! Så som att städa rummet, plugga, lägga över all rentvätt till garderoben, You name it! Tänkte även försöka att hinna med att duscha, föna och platta håret innan jag skall hämta lillebror på dagis. Men får nog vara nöjd om jag ens hunnit in i duschen innan det är dags att hämta honom. Har även annat små fix som skall göras!

 Skall sätta fart nu! Hörs senare.



Byxlösa i skolan!

Trotts mitt humör som för tillfället är väldigt upp och ned. Har jag bestämt mig för att göra det bästa av situationen! Att jag känner mig låg, går bara ut på folk i omgivningen. Så skall försöka att se allt bra istället för att klaga på små saker! Trots en rätt seg dag i skolan , så har jag haft rolig. Vi hade bara 4 lektioner, så det gick väl hyfsat snabbt. Sista lektionen var Slöjd. Där jag just nu håller på att sy om ett par långbyxor till kortbyxor.



Där med min rubrik! Jag och Emma var byxlösa i skolan.. Haha. Vi var livrädda att det skulle komma nån som inte borde komma, där vi stod och bytte om. Men vi slapp oväntat besök, och allt gick bra!
Haha! Kom rätt nyligen hem och sitter just nu och äter mellis. Skulle egentligen ha vart med Emma Larsson men var tvungen att ställa in pg.a att jag inte mår helt bra. Så skall ta tag och göra saker som man annars glömmer bort att göra.. Mer om det senare! :)



 Kul att bloggen får fler och fler besökare, men kanske inte det roligaste starten för er! Eftersom bloggen nog har slagit depp rekordet på det sistone! Men det skall det bli ändring på!

 


Jobbig start!

Hade helst bara legat kvar i sängen, ville bara dra täcket över huvudet och somna om.
Jag känner mig lika deppig och låg idag som igår.. Så är inte speciellt taggad inför skolan idag..
Men får bita ihop. Börjar undra vad det beror på? Men alla har väl sina stunder?!
 Skola idag, börjar med Gympa, skall springa 3 km. Slutar redan vid 13.30 så det är bara 4 lektioner.

Vi hörs senare!



Saknar 


Jobbigt!

Drog hem lite tidigare än vanligt ikväll. Har tagit det lugnt och lyssnat på musik en stund nu.
Känner mig låg och trött. Känns så fel?
Jag hoppas på att må bättre imorgon! Känns hopplöst att känna sig så nere?! Vad har jag för anledning till det liksom?


Utgång!

Har precis ätit en god middag tillsammans med Pappa och syskonen . Lite tråkigt men den här veckan kommer mamma och pappa vara bortresta i omgångar. Jobb-resor. Det vill säga att vi inte kommer vara hela familjen förs om nästan en vecka. Men det kommer vi klara fint!

 Skall vänta på att pappa har fixat min punktering sen blir det ut och busa ! Haha. Skämt åt sido, jag skall iallafall ut en sväng!



Hemma!

Fick mig en skön promenad hem. Fick punktering på vägen hem till Emma så lämnade kvar den och har just hämtat hem den. Med lite bra musik i hörlurarna så gick allt mycket snabbare! :) Skall äta mat när som, vi hörs där efter!


Vilken dag!

Hej på er!

Mina ben är helt slut körda.. Men vilken dag! Har haft jätte roligt på vägen, säg sådär 2,5 mil.
Med lite punkteringar, cykel krockar och andra små hinder så klarade vi allt galant! Jag och Emma cyklade även lite vilse, men Simon,Jesper,Tim och Oliver räddade oss. Haha säger jag bara. Skriver kanske ett längre inlägg om dagen senare. Sitter nämligen hemma vid Emma just nu. Har även bilder att visa er senare!

Vi slöt iallafall vid 12 tiden och drog då hem och åt. Har nu vart inne i stan en snabbis och snabbt besök förbi Maxi. Känns som vi cyklat tillräckligt idag! Hahah :)

Vi hörs senare!



Gammal bild!


Vi skall vinna!;)

Godmorgon! Åh vad skönt att börja veckan med 1 och en halvtimmas sovmorgon.
Vi skall ha den klassiska cykeltävlingen i skolan idag, skall bli kul. Vår klass skall såklart vinna! ;)

 Vi hörs efter skolan! :))

Klassen


Sleep time!

Go kväll bloggen! ;)

Sitter uppkrupen i sängen och småfryser. Har haft en mysig kväll ute, med vänner.
Fick till en trevlig pratstund med Emma och Frida. Skall snart stänga av datorn och gå o lägga mig.
Kommer nog fasta med mobilen en stund innan jag väl somnar, kan jag nästan lova! Hehe.

Vi hörs imorgon!



Älskar den här bilden! :)


Idol!

Idol. Vi hade ju VIP-biljetter så vi gick på Röda mattan in till för-minglet. Där man fick träffa dom deltagande i Idol, sjunga karaoke, ja och en massa annat. Vi fick sen platserna precis bredvid scenen inne i själva studion. Kände sig rätt ”cool” när vi gick runt där med våra VIP kort. Haha. Hela upplevelsen var riktigt coolt. Nåt man lärde sig efter båda Idol och Singing Bee var att Tv-studion där det spelas in, är mycket mindre än vad man tror.


Bilden säger det mesta! Förutom att ingen av oss ser speciellt normala ut, så fick vi 2 nya vänner! ;) hah


Inte varje dag man står på Idol scenen! (:


Lite uppdatering

Hej  på er!

Jag hann aldrig med att skriva något inlägg innan jag for ut förut.. Jag och august drog nämligen ut för att leka lite. Vi var förbi mitt gamla dagis och lekte en stund, hade så många minnen där ifrån som kom fram. Härligt. Emma kom även dit och där efter har vi varit på en hel del olika lekplatser och haft kul . I 4 timmar stod jag ut, sen lämnade vi honom hemma. Haha. Bilder från dagen får ni senare! :) Sitter just nu hemma vid Emma, har just ätit lite tårta och sitter nu och väntar på att hon skall äta klart. :)


Hej på en stund!


Tv-hösten -09

Kollade igenom lite bilder från förra året. Förra hösten var ju en riktig TV-höst för oss. Minns ni?

Mamma fixade 10 biljetter till TV inspelningen av Singing Bee. Så tillsammans med grannar och kompisar var vi uppe i Stockholm och kollade på det. Sen fixade mamma 5 VIP-biljetter till Idol också. Så självklart var vi även där! Måste erkänna att Idol var hur coolt som helst.



Båtresan upp till Singing Bee, 3 av oss 5 tjejer som åkte!



S(k)öndag

Hej Bloggen!

Är redan vaken. Känner mig trotts sen natt och tidig morgon, hyfsat pigg. Såg att jag fått en kommentar om vad vi gjorde igår kväll? En kort sammanfattning vi blev inbjudna till en fest. En fest för en som hade fyllt år. Så vi föredrog att sitta där inne och höra på musik än stå ute i kylan! Vi var lite schyssta där i slutet, så vi hjälpte till att städa! Hehe.


Fin bild! ;D


01:03

Hade skrivit färdigt ett inlägg som skulle pubileceras var tanken. Hade tydligen lite får bråttom och glömde bort det. Jag har iallafall haft en skit kul kväll. Orkar inte skriva mer, klockan är mycket och jag måste sova. Vi hörs när jag vaknat! Godnatt på er! :)


Dagens mest spelade låt!

Det är faktiskt Jason Derülos nya skiva som spelas allra mest just nu!


Dagens Emilia!



Dagens :
Lila lång skjorta - JC
Svarta leggings - Lindx
Skärp - Gina T.
Klocka - Present.


Före och efter!

Har som sagt haft en seg start idag. När klockan var 2 gick jag fortfarande runt i pyjamas.
Har precis gjort mig klar nu, duschat,fixat håret och allt det där. You name it!









Sånna dagar bör man ha oftare!

Jag har en känsla av att det här kommer bli en lugn dag. En dag då man bara kan ta det lugnt.

Har lite saker jag skulle vilja hinna med, men funderar starkt på att bara ha en mys-dag! Kanske Tagga inför kvällen? För då blir det att träffa kompisar. Lite plugg skulle jag nog också kunna få till idag?



Bild från Stockholm i somras!


Så sant!


Jo då..

Jag skäms lite! Klockan är 12 och jag ligger fortfarande i sängen.
 Men det är Lördag, då får man göra det! Vi hörs snart igen!


..

Hatar det här.. Blir inga fler inlägg ikväll.


Fredag kväll!

Godkväll!

 Har haft en trevlig kväll. Vi var förbi maxi och handla choklad, sen var kvällen gjord!Fredag då får man vara onyttig. Det är min åsikt iallafall. Emma drog hem för en liten stund sen, så kollade på dom sista minuterna av fotbollen med pappa och bror. Så har varit lite social nu iallafall! :) Sitter just nu och lyssnar på musik och bara myser! Love it!

Kommer att dyka upp minst ett bildinlägg om en liten stund! :)

Hörs snart!



Dans Schow!

Har fått en kommentar om att jag skall skriva och dela med mig av bilder från den 8 Maj! :)

så då kör vi! Vi spolar helt enkelt tillbaka tiden till den 8 Maj, Dansuppvisning!

Det är ett stort arrangemang som hela Visby Dansskola har en stor plats i.
Vi dansar ni kollar. Det är 2 tillställningar, en tidiagare för dom lite yngre,
och en senare för oss lite äldre.




Iallfall. Jag, Emma och Nadja och självklart ett flertal till dansade BodyJam.
En riktig rolig dans. En blandning mellan dom flesta dansstilar. Anledningen
till att vi har olika färger på kläderna var pg.a att vi var indelade i 4
grupper i dansen! ;) Därför jag och Emma är oranga, och Nadja Blå! ↓




Trotts att vi fixat oss hemma, gick det inte att stå i mot.. Vi gick och
småfixa med hår och smink tills tiden var inne att gå upp på scenen.





Ni kanske redan har läst inlägget om vårat lilla fel den dagen? Om inte rekomenderar
jag er att läsa det. Vi hade stor tur och tack vare det, så hann vi aldrig
blir riktigt nervösa! Haha. Klicka Här! För att komma till inlägget jag skrev då.

Hela uppvisninge var en upplevese. 

Om inte minst dom få minuterna vi själva stod på scen. Kommer ihåg att jag hade feber och kände mig sådär jobbigt hängig. Men fokuserade så mycket på dansen, att jag glömde bort att jag mådde skit. Men det var så galet roligt, alltihop! Vill göra om det, nu! ;)




Snart iväg igen!

Hej Hej!

Pappa hämtade mig vid Emma förut, och nu har jag precis ätit kvällsmat. Blev smörgåstårta ikväll, gott de! Sitter just nu och väntar på att plattången skall bli varm nog. Sen blir det att fixa sig lite snabbt, och sen iväg. Skall träffa Emma, blir även att träffa Ida en stund. Sen får vi se vad vi hittar på! Nu blir det att fixa sig, iallafall!
Puss


Ledig! :D

Hej på er!

Då var sista skoldagen för den här veckan avklarad! skönt. Vi började dagen med SO sen rullade dagen på med Matte, So som vi bytte till Bild, sen Hemkunskap för halva klassen. På bilden målade vi våra hjälmar, jag och Emma valde färgen lila. Haha, so nice! Vi vill nämligen ha stilpoäng på cykeltävlingen på Måndag. Mer om det senare! På Hemkunskapen jobbade jag med Ludde, vi gjorde dom bästa sconsen. Helt klart! Emma var så snäll och väntade, trotts att hon redan slutat. Hon hade även träffat några nya vänner? Som även jag fick träffa sen. Haha, härliga 7;or.

Hennes pappa har både kört oss till och från skolan idag, så vi slapp regnet. Skönt! Vi har just sett filmen Last song. 

Vi hörs senare! :)


Nu och Då!




Fredag!


Godmorgon! Ännu en seg morgon. Det tar liksom i, att behöva gå upp när klockan ringer..
Dels för att det är sjukt kallt, men också för att jag gärna skulle sova i nån timma till. Så den här helgen skall jag sattsa på sovmorgon.

Äntligen Fredag, min favorit dag. En bra skoldag väntar. Bra lektioner´slutar även 12.15. Pg.a Hemkunskap!

- Bestämde mig just för att ligga kvar i sängen en stund till. Jag skippar att platta mitt hår och då har man tid med sånt. Hehe! :)

Vi hörs senare!



Bild tagen då jag var nyvaken!? För 1 år sedan


Tårta! :D

God kväll!

Har haft en kall kväll ute. Fast har för ovanlighetens skull vart inne en stund också.
Det var som att vi kände på oss att det skulle vräka ner? För precis när vi kom in till
Emma, var det som att vända på en hand. Som de regna! Det gick ingen nöd på oss inte, vi åt
tårta och firade henne, ännu lite till :). Sen drog vi ut igen, hade dock slutat regna då.
Haha.

Kom precis in, och skall gå och lägga mig! Har ju vart så grymt trött hela dagen! :)

Godnatt på er!



Ännu en bild från dansuppvisningen! haha.


Musik är livet!

Visste ni att jag tänker bättre när musik spelas? Skall jag plugga, är det musik jag lyssnar på. Skall jag vara helt ärlig, så hör jag på musik väldigt ofta. Så fort jag får tillgång till det. Musiknörd, jah!

Så en lite fråga! Vad lyssnar ni på för musik? Har ni någon speciell favorit artist eller låt? Kommentera gärna! :) Kunde vara kul, och se att vi alla har olika musiksmaker.



Bild från Dansuppvisningen -10.


Älskar hösten!

Mysig årstid!


Veckans Blogg!

Veckans Blogg är nu avslutad! Har räknat ihop rösterna och kom fram till att
vinnaren är Fanny Dahlgren! Här får du en fet länkning! ;) www.fannyydahlgren.blogg.se .
Så besök nu hennes blogg!




Det kommer att dyka upp fler tävlingar innom kort, så håll ögonen öppna!


Hemma igen!


Hej igen!

Har precis kommit hem från Emma. Ligger och tar det lungt med datan i knät.
Skall väl äta om en liten stund,sen blir det förmodligen ut ikväll.

Funderar starkt på att ha mjukiskläder på mig ikväll.. Det hör inte till
vanligheterna!! Vi får se. Hah :)

Skall avsluta Veckans Blogg snart ! :)


Skolfota = huh.

Tja, Tja Bloggen! ;)

Skolan har varit helt ok, har dock varit ganska trött. Till skillnad från alla andra dagar, har vi haft skolfoto idag.
Hatar sånt, ser aldrig bra ut.. ;oo. Alltid lika missnöjd. Slöt vid 14.30, men jag och Emma stannade i skolan tills halv 4. Vi skulle dels snacka med några kompisar, men hade även saker att fixa med. Skåpstädning och lite annat, som är lättare att göra när korridåren inte är full med folk. Drog sen hem till mig och fikade lite.

Nu sitter jag hemma vid Emma. Hon har precis öppnat paket. Kan nu avslöja att hon fick
en svart långarmad tröja, med lite puffarmar, eller hur man skall säga? Och öronhängen, av mig.

Vi hörs senare! :) Puss



Insåg just, att Emma har en hel mapp med bilder på mig i.. Upps! Bland annat den här bilden, som är tagen i vintras. Hahaha :)


Grattis Emma! ♥




Torsdag


Godmorgon! Om ni bara visste hur kallt det är här.. Brr.

Somnade sent igår, och upp tidigt nu.. Skall försöka ta mig upp,
och göra mig iordning. Vi hörs senare! :)


Godnatt!

Har precis gjort mig i ordning inför sängen. Är fortfarande ensamm hemma, lite
läskigt att behöva gå och lägga sig då.. Typiskt mig att tycka sånt är läskigt?
Hah. Vi hörs mer imorgon, Godnatt på er! :)


Saknar längden på håret..


Kväll

Godkväll bloggen! :)

Har haft en trevlig kväll ute, som vanligt. Haha. Vi var tvungna att dra hem tidigare, för att passa lillebror som dock sover. Min andra bror är på något läger med skolan, ute på landet och är sjuk. Så mamma och pappa var tvungna att åka och hämta han. Stackarn. Emma drog just hem, så sitter här nu och ser lite på TV.

Vi hörs senare! :)



Nåt fel på blogg.se, så kan inte lägga in några bilder! Förlåt.


Lite uppdatering!

 

Hej igen!

Har hunnit med en hel del den här eftermiddagen! Sen jag skrev sist har jag pluggat.
Matte och Engelska. Duschat, fönat och plattat håret. Hämtat min lillebror på dagis.
Fikat lite med han. Vart med Emma, och cyklat runt en hel del! Har precis ätit middag
tillsammans med familjen. Skall nu hjälpa pappa med att städa lite, sen blir det ut med
lite kompisar! :)



1 år sedan.


Lite bilder från skolan!


Dikt!


Läste en dikt i skolan idag, som jag tänkte dela med mig av!

Låt mej få vara en trotsig
tonåring,
jag kommer att bli vuxen.
 
Låt mej få skrika och
springa min väg,
jag kommer att återvända.

Låt mej få hitta min egen väg,
jag kommer ändå att söka.

Låt mej få snubbla
jag kommer att resa mig.

Låt mej få deppa och vara sur
jag kommer att bli glad igen.

Låt mej få hitta mitt eget liv
jag kommer ändå att lämna er snart.

Låt mej få ha hemligheter
jag kommer att berätta dem sen.

Låt mej inte bli sårad
jag litar ju på er.
Låt mej få prata när jag behöver,
jag klarar inte det här själv.

Låt mej få gå när jag är redo
men släpp mej inte helt.

Låt mej få komma igen
och vara liten
jag vill inte alltid vara stor.
 


angående veckans blogg!

VILL BARA TALA OM ATT VECKANS BLOGG RÖSTNINGEN KOMMER ATT FORTSÄTTA TILLS IMORGON!
DÅ RÖSTERNA KOMMER ATT RÄKNAS IHOP. FÖR ATT RÖSTA, KLICKA HÄR!


Onsdag!

 

Hej på er!

Hur har eran Onsdag varit så här långt? Bra hoppas jag.Min har varit super. Vi har
haft en och annan lektion utan ström. Eftersom det har vart strömavbrott, till och
från idag. Hela korridorerna var mörka. Haha så  kul! ;)
Vi började iallafall med Fysik, sen rullade dagen på med Bild som vi bytte mot SO,
Gympa, Matte Labb, och Musik . Sen slöt halva klassen, som nu jag råka inkludera.
Dom övrikga från klassen, har nu hemkunskap. Så det är rätt skönt att sluta vid 13.35!

Har en hel del som skall göras nu. Har precis gjort klart min Engelska text, som
skall redovisas imorgon. Ätit mellis har jag också hunnit med. Nu skall jag hoppa
i duschen, sen fixa mig, hämta August på dagis och passa han. Har även Matte att plugga på.

Vi hörs helt enkelt om en stund! :)


Haha!


Onsdag!

 

Godmorgon på er!

Idag var en sån där dag, då man helst skulle vilja ligga kvar i sängen. Riktikt jobbigt
att komma upp idag, faktiskt! Trotts seg start har jag hunnit med att fixa mig samt
jobbat matte! Så är numer klar med Matte läxa + jobbat ikapp dom tal jag låg efter med.
Skönt. Nu har jag Engelska kvar att plugga till. Det tar jag dock efter skolan!

Skall äta frukost nu, Så vi hörs efter skolan!

Puss



RSS 2.0