Rent och fräscht

 
Jag startade dagen med en timmas promenad, gick förbi jobbet och köpte ett par nya byxor och sen hem igen! Eftermiddagen har gått åt till att städa ordning på rummet och bäddat rent i sängen, så nu känns det rent och fräsht igen. Skönt! Ska alldeles strax bege mig iväg på middag, så trevlig lördagkväll!

Vårnytt

 
1. Här.  /  2. Här. / 3. Här. / 4. Här. 
 
Fyra vårfavoriter från Lindex. Dags att uppdatera graderoben med ljusa färger, trött på allt svart. Även denna jacka står högt på önskelistan just nu. 

Förmiddagsplugg

 
Fredag förmiddag och jag har faktiskt bäddat ner mig i sängen igen. Tänkte få lite skolarbeten klara så jag kan få vara ledig i helgen. Har tre arbeten som behöver få vara någolunda klara tills på måndag, men har skjutit på det hela lovet nu! Börjar jobba vid 14 och därefter hoppas jag kunna ta helg och slippa tänka på det. Det är dagens mål! 

Soligt men blåsigt

 
Jag är fortfarande inte bra, det pendlar något otroligt! Passade på att ta en tur med Jasse idag, medan jag fortfarande hade orken. Vilket jag är glad för, behöver komma ut och göra lite annat än bara soffhäng. Tror det gör en gott! Nu väntar andra och sista avsnittet av svt:s serie En midsommarnattsdröm, spännande.

Allt i ett

Världens mysigaste sovsällskap! Lördag igen och jag har numer lov, mitt näst sista innan studenten. Skall jobba så gott som varje dag, så riktigt ledig blir jag inte. Har haft en jobbig vecka med magont och faktiskt varit hemma hela skolveckan, var hos doktorn igår så nu hoppas jag att det blir ordning på det! Vill kunna jobba som planerat i veckan. I eftermiddag blir det födelsedagsfirande för Tilde och ikväll för moster. Ha en fin lördag! 

14 februari

 
Alla ♥;ns dag, dagen vi skall sprida lite extra kärlek! Förutom att hela ön blev strömlöst och man insåg hur jäkla beroende vi är av att all teknik fungerar, så var dagen bra. Jag överraskade mina föräldrar med en hotellövernattning, det tyckte jag att dom var värda! För min del blev det en tjejkväll, förade lite hemma hos Johanna innan vi drog ut. Idag har jag bara varit hemma, försökt förbereda mig på morgondagens tal samt umgåtts med nära och kära. Mysigt!
 
 
 
 

Ledig torsdag

 
Idag hade vi möjligheten att jobba hemifrån, vilket jag valde att göra! Så tog en ordentlig sovmorgon och satt sedan i 2-3 timmar och skrev konstant på ett och samma arbete. Det kommer man himla långt på! Värmde på soppa till lunch, det är det som ser ut som kattmat på bilden. 

Redo för vår

 
 
Kan det vara möjligt att våren redan är på gång? Hoppas det! Både igår och idag bjuds vi på sol och några plusgrader. Jag sitter kvar i skolan trots min 3-timmars håla. Anledning? Vi tog ett studentmöte och sen var det "bara" två timmar kvar och då kunde jag lika väl sitta kvar och skriva på några arbteten. Duktigt va? Snart lunch och sen en lektion kvar. Onsdagar är en skön dag! 
 

Ett lugn

 
Det här har varit den lugnaste men också mysigaste helgen på länge! Jag känner mig pigg och utvilad men även gladare och mer motiverad till allt som komma skall. I förmiddags hade jag och Maja en hunddejt, hundarna fick springa fritt och vi fick ta igen lite tjejsnack. Sen har jag hunnit med både födelsedagsfika för farfar och en kvällsfika hos några grannar. 

Smultronställe

Igår var en mysig dag. Vi var nästan hela familjen samlad, bortsett från Samuel som stannade hemma och laddade inför match. Men vi andra promenerade i Lickershamn och njöt av det härliga vädret. Längtar till sommaren och att få spendera lediga dagar där ute. 

Studentmössan

För varje dag som går är det ännu ett steg närmare studenten. Jag kan verkligen inte förstå att det bara är 119 dagar kvar, igår var det exakt fyra månader. Idag kom studentmössan och plötsligt började allt kännas på riktigt. Det är verkligen min tur snart, gaaah! 
 

Freeedag

Treafest igårkväll, hann sova ungefär tre timmar innan klockan ringde. Men jag hade kul och det känns idag. Tack snälla att det är fredag, ser fram emot att få krypa ner i soffan sen och ha en riktig hemmamyskväll. Två lektioner kvar innan jag tar helg! 
 

Red roses

Har blivit bortskämd med fina blommor. 

Bra kombo

Min kväll spenderas i sängen med kiwi och senaste avsnittet av Pretty little liars som sällskap. Kunde haft det sämre! 

Hej mitt vinterland

 
Var hemma några timmar i förmiddags mellan dagens två lektioner. Så jag passade på och ta en långpromenad med Ios, otroligt härligt väder så det var faktiskt väldigt mysigt! Sen var både jag och vovven nöjda och somnade en stund här hemma innan jag åkte tillbaka till skolan. 

Min dag

 
Var i skolan lite tidigare idag i jämförelse med vad måndagar brukar innebära. Jag och Jasse skulle hålla en lektion i affärsjuridik för ettorna innan lunch. Vilket gick bra. Nu sitter jag och inväntar att en föreläsning i pedagogiskt ledarskap skall börja, tror det kan bli intressant. Sen blir det jobb och födelsedagsfika hos farmor & farfar ikväll. 

The Body Shop

 
Så börjar även denna helg närma sig sitt slut. Jag har precis tagit en dusch och smörjt in mig med mina nya produkter från the body shop. Fick en hel korg med produkter där ifrån när jag fyllde år, doftar ljuvligt alltihop! Ska avsluta kvällen och den här helgen med en film tillsammans med familjen. Mysigt!


RSS 2.0