Julskyltning

Hade en trevlig utekväll med tjejerna igår, det blev några drinkar och dans till bra musik. Nu vaknade jag rätt precis och ska upp och äta något innan jag ska iväg och jobba. Julskyltning idag, det är en kul dag att jobba, mycket folk, julmusik och bara en allmänt mysig dag. Sen blir det födelsedagsmiddag för mamma med släkt och vänner. 

Lördagsmorgon

God förmiddag! Jag ska röja undan lite plugg nu, sen väntar 2årskalas och senare ikväll utgång med tjejerna. Var ledig från skolan igår, himla lyxigt med tredagars ledighet där ifrån. Speciellt nu när det är sådär megamycket att göra hela tiden. Behövligt med en kort paus, även om det ändå innefattar plugg. Nu ska jag krypa upp med min kopp te och läsa på inför religionsprovet! 

Daglig plan

Jag har varit sådär ofattbart trött hela dagen och längtat hem till min säng. Nu har jag ställt in eftermiddagens pluggdejt, bäddat ner mig i sängen med frukt och några mackor, tänt massor med ljus och ska så effektivt som möjligt röja bort all dagens plugg så fort som möjligt. Så jag sen kan få sova en stund! 

Part 3, häftigaste jag gjort

 
Vi tog en halvdagsutflykt med elefanttrekking och rundtur för att få se hur man bland annat tillverkar thailänds curry, hur man odlar ris och gör kokosolja, skär i gummiträd och massor med annat. Väldigt intressant faktiskt, vi fick testa på och smaka på allt möjligt. Men det häftigaste var helt klart att få rida elefant, alltså WOW, Det var helt obeskrivligt. Låter bilderna säga sitt. 

30 dagar kvar

Godmorgon, måndag! Idag är det en månad kvar till julafton, det ni. Jag har haft en skön helg, var på julfest med jobbet i lördags.Skämdes bort med god mat och trevligt sällskap. Igår blev det en lugn hemmadag, mycket plugg, vila och en långpromenad med vovven. Nu laddar jag om för en tuff vecka med mycket plugg, börjar inte förs 12.45 idag så ska försöka vara effektiv fram tills dess. 
 

Part 2

Och självklart lite strandbilder. Det här var i fredags, vår sista dag där nere, så vi körde halva dagen på stranden och resterande vid poolen på hotellet. Häftigt hur fort allt ändras, idag har jag sprungit mellan skolbyggnaderna pågrund av den extrema kylan och exakt en vecka tillbaka låg man i en solstol med 35 grader. Livets kontraster. Nu - tillbaka till plugget! Ännu en kontrast.

Onsdagsmys

 
Har haft en trevlig eftermiddag med Emma på besök. Nu laddar jag om och tar tag i jättehögen med plugg, mindre kul. Är fortfarande sådär galet trött på kvällarna och pigg på morgnarna efter resan. Börjar undra hur länge jetlagen kan hålla i sig? Det är på både gott och ont. Hade gärna varit lika pigg på kvällarna som morgnarna. 

Part 1

Jag har varit ovanligt dålig på att ta med mig kameran ut om dagarna, det har känts meckigt vilket gjort att den fått stanna på rummet. Med det sagt finns det inte jättemycket bilder att visa. Men skall plocka ut några till att lägga upp, kul att ha i arkivet. Nu ska jag springa över till grannen för att passa småtjejerna en snabbis. Senare blir det filmkväll hos en vän! Vi hörs. 
 
 
 
 

Hemma igen

 Jag är hemma igen efter en fantastisk resa! Kom hem sent inatt till en saknad familj som så fint stod och tog emot mig vid båten. Hade bäddat rent sängen och ställt in en julstjärna på rummet trots ett tag kvar till jul. Med det sagt - så är det underbart att vara hemma igen, att få krypa ner i sin egna säng med vovven tätt intill och vakna upp till en eld i kaminen och SVENSK (!) frukost. Oslagbart. Bilder och annat kommer men nu ska jag mysa och ta igen lite tid med bästis. 
 
 


RSS 2.0