Frukostdejt

 
Började senare imorse. Så efter att jag lämnat av pappi på jobbet köpte jag med mig färska frallor och åkte hem till bästis! Bra start på en bra dag. Vi har hållit på och städat huset som två galningar hela eftermiddagen, äntligen är vi klara! Haha, livrädd att någon ska stöka ner nu. Har precis duschat och ska snart iväg en snabbis. Om en timma plockar vi upp gänget och inhandlar det sista för kvällen! Det här blir nog super. Vi hörs!

Fotboll och kubb

Igårkväll var jag på informationsmöte inför kvartersligan som snart drar igång. Japp, jag håller i det även i år! Fick med mig Jasse som sällskap och bärhjälp. Vi fyllde bilen med fotbollar, lagtröjor och andra tillbehör som behövs. Spännande! Idag har vi kört kubb med en killkompis. Gick sådär om jag ska vara ärlig, haha. Nu ska jag ta ännu en kopp te (allt för att halsen ska bli bättre) , duscha och sen sova. Imorgon väntar en kort dag och därefter en del fix inför kvällen. Hörs!
 
 

Måndag förmiddag

Godmorgon! Idag sväljer jag taggtråd, eller ja.. det är så det känns. Har jätteont i halsen, så har redan hunnit med två koppar te. Ska slänga ihop mina saker i en väska och dra till skolan. Sover borta inatt så det är lite mer än de vanliga som ska packas ned. Bjuder på en gammal bild från förra våren i brist på annat. 

Ny vecka

Helgerna passerar alldeles för fort. Tack och lov väntar en kort skolvecka, rättare sagt två och en halv dag med sammanlagt fyra lektioner. Jag tror jag kan klara av det! haha. Börjar få ont i halsen, så ska ta en kopp te och sen sova. Får inte bli sjuk nu!
 
 

Dans

 Idag var det dags för den årliga dansuppvisningen! Det var sådan nostalgi att kliva in där, sist jag var där stod jag själv på scen. Så det var premiär att sitta i publiken och få se hela showen. Jättekul att se på och alla var superduktiga! 

Dinner

Kvällens middag bestod av grillade hamburgare. Såå gott! Nu är jag proppmätt och trött - men taggar för en kväll med plugg. 
 

Reunited

 Rensade telefonen på bilder igår och hittade den här. Tagen i höstas när Sina var på besök från Tyskland. Jag saknar vår trio. Det verkar dock som att vi får återförenas i sommar igen - vilket vore fantastiskt! Hoppas, hoppas bara det blir av.  
 

Igårkväll

 
Jag hade en jätterolig kväll igår! Hade inga planer alls på att dra ut egentligen, men vid 18-tiden bestämde vi oss för att dra ut ändå. Spontant är alltid bäst! Vi var hos Jennifer innan, fick skjuts ner, dansade till stängning. Sedan drog vi till killarnas lan och hängde ett tag, men var nog hemma vid 4-tiden igen. Idag ska jag plugga effektivt i några timmar, för i eftermiddag har jag och Jasse något kul planerat! 
 
 

Shopping

Hann med en snabb vända på stan med mamma innan vår lilla road trip. Så det här fick följa med hem, en träningstopp, hårsnuddar och en tröja som åker på redan ikväll! 
 

Härliga lördag

Jag har haft en heldag med min familj, händer ytterst sällan. Så det var minst sagt mysigt! Vi åkte ut på landet, fikade, umgicks och åt en tidig middag. Nu har vi precis fått gäster och jag ska när som helst dra iväg, blir en spontan utgång. BRA dag! 
 
 

Freeeedag!

Nu har jag flyttat hem igen! Var så himla trött efter skolan så jag somnade en stund, jätteskönt. Har nu ätit middag med familjen och skall alldeles strax bege mig iväg. Ville mest kika in lite fort. Trevlig fredagkväll! 

Bra kväll

Vi har haft ännu en bra dag tillsammans. Jag är så jäkla glad över att ha henne hemma igen. Nu ikväll har vi spelat årets första kubb med några killkompisar. Kul. Sitter nu hemma i hennes lägenhet och snackar om allt mellan himmel och jord. Sover här inatt med - men kommer hem imorgon eftermiddag. 
 
 

Mysig dag

Jag och Jasse tog en liten road trip efter skolan. En glass på hamnen och sen en tur längs vattnet med bilen. Fick provköra deras bil eftersom vi ska ha den några dagar nu när vi bor ensamma. Alltid lika läskigt med andras bilar som man inte är van vid. Men det gick fint! 
 
 

Valborg 2013

 
Valborg förra året firades tillsammans med vänner här hemma. Vi grillade och hade det supertrevligt. I år får vi se vad som händer. Insåg här om dagen att det bara är en vecka kvar, hänger inte riktigt med just nu. Hinner säkert planera in något kul! 
 
 
 

Vitt + jeans

Den här söta blusen fick följa med mig hem från stan idag. Planerar att använda den redan imorgon med ett par ljusa jeans till. 
 

Soooool

Ännu en dag med strålande väder. Vi hade turen att ha en lektion inställd så det blev en långlunch, som spenderades på stan med några från klassen. Vi åt glass och kikade i lite butiker, härligt. Nu är jag dock hemma och ska fixa något att käka innan jag ska få träffa min vän efter 2 veckors utlandsresa.. om jag längtar? 

Tillbaks till verkligheten

Igårkväll avslutade jag mitt lov med en bio. Vi såg spider-man som faktiskt var bättre än jag föreställt mig. Inget filmval jag själv skulle gjort, men ångrar det inte. Hämtade även hem lillebror som varit på hockeyresa i Tjeckien i en vecka, så nu är familjen komplett igen. Med andra ord - nu börjar vardagen igen. 
 

Finbesök

Granntjejerna tittade införbi en sväng. Alltid lika roligt. Nu ska jag värma på resterna från gårkvällens middag - mums! Sen blir det en dusch och förberedelse inför kvällen. 
 
 

Underbart

Äntligen, som jag längtat efter det här! Har legat ute på terrassen i flera timmar, lyssnat på musik och bara varit. Så himla härligt! Hittade en gammal spellista som jag lyssnade igenom, haha. Nu sitter jag dock inne i skuggan med fönstret vidöppet, det blir såå varmt på vår baksida när solen ligger på. Ska alldeles strax ut igen - vill njuta liite till innan jag måste åka iväg på lite ärenden. 

Sommarstället

Den här bilden hittade jag på facebook här om dagen. Tagen i Lickershamn - på favoritstället. Visst var den häftig? Jag kan stolt gå i god för att det är precis lika fint i verkligheten. Ser fram emot att få spendera mycket tid där i sommar, förra året fanns det ingen tid i och med jobb. I år tänker jag envisa mig med att köra (!) ut de kvällar jag har möjlighet. Slipper vara så beroende av andra för att komma ut. Vilken frihet! 

Mat i mängder

Ännu mer matbilder. Men här gör vi knappt annat än äter under påsken. Igårkväll kom mammas sida av släkten över på middag. Maten var så galet god, en maträtt vi tog från våra vänner som vi själva blev bjuda på i fredags. Fyllda lövbiffrullader med philadelfia i hälften och grönmögelost i de resterande. Till det hade vi en potatisgratäng med västerbottenost och wiskeysås. Blir typ hungrig bara av att skriva allt det här! 
 

Påskafton

Igår var det dags för den traditionella påskmiddagen hos farmor och farfar. Den enda som saknades var lillebror som är iväg på hockeyresa hela påsken. Vi hade som i vanlig ordning påskäggsjakt, mat i mängder och trevligt sällskap. På kvällen blev det utgång. 
 

Vårvärmen

 
Vädret har varit på topp både igår och idag, med upp emot 20 grader i solen. Jag och August hängde på Majas terrass igår förmiddag och det var så himla härligt. Idag har vi promenerat i tunna kläder, ätit glass nere på hamnen och bara njutit. Det här var precis vad alla behövde nu, t-shirt och shorts. Hoppas på liknande väder imorgon - vore underbart! 

Lördag morgon

 
Min morgon har startat med huvudvärk och näsblod. Härlig start! Satt igång veckans avsnitt av Vikingshill och låg på helspänn genom hela - som alltid. En serie av SVT med 10-minuters avsnitt som släpps varje torsdag eftermiddag. Har ni inte sett den än - gör det! Man har verkligen ingen aning om vad som komma skall och det är galet spännande från första sekund. Klicka här! för att komma direkt till sidan. 

Spontant är bäst

 
Jag hade inga planer för dagen så slängde iväg ett sms till Maja som nappade. Vi tog en spontan tur ut till högklint, köpte med oss massa gott och satt oss i solen. Timmarna flög iväg och det var så skönt att bara sitta och prata om allt möjligt. Nu har jag dock superbråttom , för om 20 minuter ska jag iväg på middag!

Rather be

 
Den här låten går på repeat här hemma och i bilen. Klicka här! om ni inte kan se klippet ovan.  Jag har för övrigt tagit en ordentlig sovmorgon och är nu piggare än någonsin. Ska om en stund plocka upp Maja för lite äventyr, kameran följer med så uppdaterar här senare. 

Igårkväll

Hade en asgrym kväll igår. Ett helskönt gäng som bestod av min kusin med vänner från fastlandet samt jag och några killkompisar. Vi började i deras hus de hyrt och avslutade på sävefesten. Det blev ungefär 4 timmars sömn innan mitt 8-timmarspass på jobbet. Inget att rekomendera - det har känts som en evighet. Pappa kom förbi och levererade mat från donken vilket uppskattades! Vore det inte för att Lollo var på besök hade jag nog aldrig utsatt mig själv för fest och jobb några timmar därpå. 

Redo för kvällen

Vi har precis ätit en god middag här hemma och nu ska jag  alldeles strax bege mig iväg på fest. Kommer bli grymt!

Bra dag

Jag har haft en superhärlig dag och än är den inte slut! Mötte upp min kusin från fastlandet efter jobbet, vi promenerade runt i innerstan och pratade ikapp om allt möjligt. Tog sedan en glass med hennes vänner och planerade kvällen. Drog och handlade och nu är jag hemma. Har tagit bort smink och hoppat i mysbyxorna för middag med familjen innan kvällens planer. Behövde verkligen komma hem och bara andas ut lite! 
 

@ work

 
Godmorgon! Jag befinner mig redan på jobbet och har varit här en timma. Vi har nu frokustpaus innan öppning, så passar på att kika in! Var egentligen ledig idag men behövde hoppa in några timmar. Slutar vid 14 och då väntar fika med en vän! Solen skiner och termometern visade 19 grader i solen när jag drog hemifrån, så det ska jag få njuta av sen! Ha en fin dag. 

Tisdag 15/4

Förutom jobb har jag hunnit med en glassdejt med lillebror och ett bra träningspass med Maja. Kom hem vid 21-tiden och åt en sen middag. Är galet trött och ska faktiskt sova alldeles strax. Har två intensiva men roliga dagar att se fram emot, så lär behöva all sömn jag kan få. 
 

Seriekväll

 
Nu har jag hållit igång till tusen hela dagen och ska därför bara slappa framför serier resten av kvällen. Det var bra tryck på jobbet idag - det gillas! Timmarna bara flög förbi och helt plötsligt var det dags för stängning. Laddade snabbt om för ett träningspass med grannen när jag kom hem, älskar att träna på kvällen! Då gör man av med sista energin och somnar gott när det väl är dags. 
 

Lunch i solen

Hann med en snabb lunch ute i solen. Hoppas det här vädret håller i sig även de dagar jag är ledig. Nu ska jag ta en dusch och skynda mig iväg, är kattvakt så måste hinna förbi och ge de lite mat innan jobbet. 

Ledighet

Godmorgon! Påsklov - hur underbart? Jag har precis kommit hem efter en timmas promenad och ska nu ta något att äta. Börjar jobba vid 14 till stängning, ett perfekt pass tidsmässigt. Ska försöka få ihop tiden så jag kan dra till gymmet efteråt. Får passa på nu när skolan inte tar någon tid!

Bebismys

Världens sötaste Emla var på besök tidigare. Så mysigt med en bebis att gosa med. ♥

Utgång och glass

Igårkväll blev det utgång efter en liten förfest här. Dansade tills de stängde och drog sedan direkt hem. Idag har jag varit trött men ändå lyckats hålla igång. Var och kollade på lillebrors bandyturnering, följt av fika hos vänner och en glass med Maja! Ikväll har vi haft grannarna över på middag - men nu blir det en luugn kväll på rummet. 

Sen natt

 
Skulle köra igårkväll/natt, men jag var så sjukt trött efter veckan, samt skola och jobb på dagen. Så jag somnade till och snoozade mig genom alarm för att hålla koll på tiden. Men det gick bra! Somande inte förens närmare 04-tiden sen, så är halvseg idag. Ska snart gå upp och äta frukost och planera dagen. Vi hörs!

Du är saknad.

Jag känner mig halv utan den här människan vid min sida. Saknar någon som skrattar åt mina skämt, som agerar bollblank i de mest simpla besluten, lyssnar och bara finns där. Ikväll är en sån kväll jag gärna hade ringt eller åkt bort och ockuperat hennes soffa. ♥

Yvonne Ryding

 
Jag blir ofta bortskämd med lyxiga testprodukter genom jobbet!  Idag fick jag med mig dessa två från Yvonne Rydings hudvårdskollektion. En bodylotion och eyegel som ska dölja trötthetstecken - perfekt för mig som sover uruselt just nu. Otroligt smidigt med en pumpbar bodylotion för övrigt. Spännande!

Favoritdagen

 Bara jag som vaknar med ett jätteleende varje fredag? Ännu större idag när jag snart kickar igång påsklovet. Jäklar vad skönt det skall bli! Men först väntar skola i några timmar följt av ett långt arbetspass - men jag är taggad! 

Kvällen

 
 
Har precis fixat apelsinklyftor och vaniljte som är stående favorit här, tänt ljus och startat min superlista på spotify. Kände för en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll ikväll. Så ska färga ögonbrynen, torka och platta håret och bara ta det lugnt. Se några avsnitt av 90210 kanske. Helt perfekt! 
 

Inspo

Jag ser fram emot den dagen då jag får inreda min egna lägenhet. Kan sitta i timmar och bara kolla runt på olika inredningssidor. Så himla härligt. Men än är det inte dags, jag får med andra ord drömma vidare ett tag till. ♦ 

Nytt

Ytterligare ett nytt plagg som fått flyttat in i garderoben. Den hittar ni hos Lindex för endast 199:-. 

Summer

 
Sitter och drömmer mig bort till sommaren. Känns som vi aldrig får någon riktig vår, regn och rusk är istället vad som levereras. Vi kanske kan spola förbi den här otroligt gråa våren och hoppa på sommaren direkt istället. Jag känner ett enormt behov av sol och ledighet. Ska visserligen jobba en hel del - men det ser jag fram emot!  Har för övrigt skyhöga förväntningar på sommaren, har redan nu mycket kul planerat! Men först måste vi ta oss igenom den gråa våren som förhoppningsvis blir annat än bara regn!

Give away

 Igårkväll överraskade jag familjen med en fotobok med bilder från vår semester. Något som blev otroligt uppskattat. Jag la min beställning hos photobox.se, där jag fick designa allt själv, efter eget behov och vilja. Superkul! Enkelt och snabbt gick det - ett bra presenttips! Beställer ni nu innan ikväll får ni dessutom 60% på utvalda fotoböcker. 
 

Måndag morgon

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost, somnade om igen efter att jag lämnat pappa vid jobbet och hämtat böcker i skolan. Efter en välbehövlig paus från allt plugg i helgen, så ska jag nu vara effektiv och röja undan så mycket som möjligt under förmiddagen.  
 

New in

Äntligen är den min! Superenkel men så snygg om ni frågar mig. Vitt är den absoluta favoritfärgen så här års, himla fräscht till ett par jeans. Invigde den redan i fredags kväll med ett snyggt halsband till, perfekt!
 

Dinner

Kvällens middag bestod av grillat, det bästa i matväg. Nu blir det en promenad med bra musik i lurarna. 
 
 

Lugnaste dagen

 
Idag har jag verkligen ingentng planerat. Vilket känns bra! Ska skriva klart en inlämning, men det är verkligen det enda måstet som finns. Hade tänkt träna, men eftersom jag misstänker att jag har något virus på G vill jag inte riskera något. Såå, det blir en slappardag.  

Barnvakt

 
Sitter barnvakt inne hos grannen ikväll. Det har varit fullt ös - medvetslös - typ hela kvällen. Vi tog en promenad till en närliggande lekplats och bunkrade sedan upp med det mesta i chips-väg framför Gladiatorerna. Har precis nattat den älsta och sista, så nu kan man äntligen andas ut. Sitter och vaggar vagnen fram och tillbaka för att hålla bebis sovandes samtidigt som jag halvsover i soffan. Mysig kväll iallafall. 
 

Sol och värme

 
 
Har varit på stan och lunchat tillsammans med familjen. När de var klara och åkte hem tog jag en tur vidare med bilen längs vattnet. Vårvädret har skämt bort oss med sol och värme i flera dagar nu och jag kan inget annat än älska det. Åkte därför ut till flundreviken och satt där en stund, skönt med lite ensamtid ibland. 

Igårkväll

 
Jag kunde nog inte fått ett bättre avslut på veckan. Som ni vet har jag haft en riktig mardrömsliknande vecka, så det var sådan lättnad att komma hem igår och bara känna att JAAAG KLARAADE DET! Haha. Firade det tillsmmans med Jasse, vi åt middag här, tog en efterrätt på stan och avslutade på en härlig hemmafest. Kom hem i bra tid inatt och det kändes verkligen lagom, speciellt när jag vaknade pigg och glad imorse! :)

Fredag

Äntligen fredag! Blev upphämtad av pappa och lillebror efter skolan sen åkte vi ner till almedalen och matade fåglarna (läs, pappa matade medan jag och bror stod på avstånd!) och fikade! Supermysigt. Somnade till en stund när vi kom hem och vaknade av att Jasse kom hit, så vi har precis käkat och ska nu börja göra oss ordning för kvällen! Den här helgen kommer bli såå bra!
 

Soool

Det här vädret gör mig glad! Tänk vad lite tunnare kläder och solglasögon kan göra med humöret. 
 

Tränat

Jag har precis varit iväg och tränat i 90 minuter. Så ska köra de sista övningarna nu innan dusch. Superskönt att få springa av sig den sista energin såhär på kvällen. Dessutom alldeles lagom med folk på gymmet, perfekt! 
 

Sovmorgon!

 
Godmorgon!! Börjar 12.45 idag, så jag har precis vaknat efter nästan 10 timmars sömn. Älskar känslan av att känna sig riktigt utvilad. Ska skriva matteprov hela eftermiddagen så den energin lär behövas. Ska faktiskt göra mig i ordning lite fort nu för att möta upp Jasse på stan för en fika innan.  Termometern visar 15 grader i solen, kan det vara så bra? Tänkte faktiskt ta cykeln idag så hoppas vädret håller sig!
 
 
 


RSS 2.0