Fredag och snööö

 

Började skoldagen med att tappa ut mina böcker över en okänd kille! Haha. Har varit inne i en härlig fredagsbubbla hela dagen och utöver det har det snöat, så har varit sjukt glad! Kom precis hem och har nu slängt ihop mina saker i en väska, ska sova vid Maja inatt! Men innan dess ska familjen ner till BB och titta på bebis!

Suger på att blogga just nu, men livet går i ett. Imorgon hoppas jag kunna återgå till det normala igen iallafall.


Onsdag - 2 dagar kvar till helg!

 
Har haft Emma och Elli här hela eftermiddagen. Vi har käkat pannkakor och snackat massor. Sitter i skrivande stund och pratar med Jasmine i telefon, spelar quizkampen och försöker blogga! Många bollar i luften samtidigt. Haha. Ska försöka komma igång med bloggandet som vanligt igen, har bara varit så himla mycket annat på sistone. Hörs senare!
 
 

Tisdagslyx

 
 På grund av att jag legat sjuk sedan fredags, har träningen halkat efter lite. Men idag kunde jag äntligen köra igen! Misstänker dock att jag sträckt ljumsken eller skadat den på annat sätt, har riktigt ont. Haha, lyckas med allt. Hur som helst har jag precis fixat en chailatte och sett lite serier. Bland annat de sista avsnitten av portkod1321. Fler såna serier tack!

Det går bra nu

 
Den här sötsaken fixade till kvällens frisyr innan matchen förut! Haha ja, nästan iallafall! Har precis hämtat bror på träningen, passade på och köra och trots att det gått ett tag sedan sist gick det väldigt bra! Börjar nästan tro att jag kommer få körkortet om ett år ändå. ;) 

Söndag

Mår bättre idag, halsen och rösten är fortfarande inte bra men på rätt väg! Har suttit och pluggat på allt inför veckan och det ska snart belönas med ett avsnitt gossip girl. Och om lite mer än en timmar möter jag upp Jasmine för att se IBK-matchen.
 

Dinner

 
Efter en seg dag i myskläder, framför avsnitt av bland annat gossip girl kändes det nästan lyxigt att få hoppa i något annat än mjukisbyxor! Har varit iväg på middag och kom hem för en stund sedan. Fick en liten inpuls och färgade håret, svårt att se resultatet nu när det fortfarande är blött. Men det kommer förmodligen imorgon! Mår för övrigt lite bättre nu!
 

Sjuuuk

 
Idag är halsen snäppet värre, låter förjävligt gör jag också! Tänker för en gångs skull lyssna på kroppen och ta det lugnt. Leta nya serier och bara slappa. Ligger och läser igenom gamla blogginlägg vilket kanske blev en insperationkälla till nästa inlägg.. ;)
 
Jag och Maja förra helgen, i brist på andra biler.
 
 

Take me back

 
 
 
 
 Haha, älskar första bilden. Drömmer mig dagligen tillbaka till Thailand!
 

King of Rap

 
Faaan! Han som skulle stå i final?

Xfactor

Kvällens fredagsmys intogs framför xfactor tillsammans med syskonen! Måste erkänna att Awa är riktigt duktig, hon äger scenen. Snygg är hon också! Tror och hoppas finalen står mellan henne och antingen JEM eller MalcolmB.


Fredag

Äntligen fredag! Har känt mig hängig och haft ont i halsen hela dagen, har nu fått veta att lillebror åkt på halsfluss, stackarn.. Hehe, peppar peppar! Eftersom en stor del av klassen är iväg och ser SHM ikväll var det ganska tomt på lektionerna idag, så vi andra fick därför vår vilja igenom och fick se film under förmiddagen! Heelt okej.Hade dock hellre varit på friends arena ikväll.. Bitter? NEJ DÅ....
 

Fredagsfeeling

 
Blir helt lycklig av att höra låten och sen den här videon till.. Kommer alltid koppla filmerna till låten! Överväger att dra ut och springa, behöver göra av med överflödet av energi, eller sätta på en film och bara ta det lugnt! Får se hur det blir. Har förresten gått rund med värsta fredagsfeelingen hela dagen,vilket gjorde dagen lite enklare att ta sig igenom!
 
 

Aerobics

 
Har varit iväg och tränat i en timma. Gav mig på ett aerobicpass igen, och har nu kommit på att det inte är något för mig! Inget slår fuegon. Hur som helst tänkte jag köra lite styrka nu innan jag hoppar i duschen. Sen ska jag läsa igenom historian en sista gång inför provet imorgon!
 

Tips på klockor

 
 
Är ni som jag och en flitig avnändare av klockor? Då kan jag rekomendera www.luxstyle.se! Tittade in av en slump för någon vecka sedan och såg att de sålde ut sina klockor för 50kr/st! Så klickade hem två stycken och hade dom här hemma på bara någon dag. Hade dock oturen att ena var lite skadad när den kom, men det rättade vi till snabbt och smidigt! För direktlänk till utförsäljningen, klicka här!
 

Jul och nyårsfin

Har egentligen plugg att göra, men hittar ingen energi till det! Har istället suttit och kollat igenom nellys utbud på jul och nyårskläder, det börjar trots allt närma sig. Hittade mycket snyggt, så satt ihop ett litet collage. Den första, längst upp i vänstra  hörnet är jag bra sugen på att klicka hem! 

Träning

Efter kvällens träningspass drog jag hem och körde en halvtimmas styrka, med situps, plankan osv. Nu har jag precis duschat och tänkte avsluta kvällen med solsidan som jag missade i söndags och även veckans avsnitt av portkod 1321. Är sjukt trött men insåg precis att klockan inte var mer än 20.30.. Lär bli en tidig kväll för mig!
 

Home sweet home

Sov borta inatt, så har precis packat upp väskan och fyllt den med träningskläder istället! Ni skulle sett när jag cyklade hem, hade sidvikt på grund av en otroligt otymplig väska och motvind på det! Haha. Om en timma är det dags för kvällens träningspass, är trött men ändå hyfsat tagg!
 

Here we go again!

 
Ikväll intog jag biomörket igen, för att se breaking dawn part 2 igen! Och som den tönt jag är, sitter jag och lyssnar igenom soundtracket till filmen nu och bara njuter. Det var riktigt kul att höra allas kommentarer och reaktioner till filmen, eftersom vi redan visste vad som komma skall! Hahah. Helt klart en grym film! Skulle kunna se den igen.
 
 

Söndagsplaner

 
Ogillar den kassa upplösningen på mobilbilderna, men antar att de är bättre än inga alls! Den här dagen kommer spenderas med vänner, men även lite plugg och söndagsfix imellan! Ska hoppa i träningsklädera nu och ge mig ut på en pw. Hade egentligen velat testa spinning idag, men har mått lite upp och ned nu under helgen, så väntar med det!

Kvällens

 
 
 
Vi har middagsgäster här ikväll! Tog tillfället att använda en nyinköpt tröja från idag. Tröjan är från Lindex och är transpanent i armarna, lite svårt att se på bilden. Har snöat in mig på glitter, så även den här är det. Lär användas flitigt!

Så mycket bättre

Jag gillar Magnus Uggla och hans musik starkt! Så satt självklart bänkad framför så mycket bättre nu ikväll! Mina absoluta favoriter av honom är Kung i baren och 1:a gången. Men efter ikväll har astrologen fått en ny betydelse, fan vad Darin är grym! Han toppar varenda avsnitt med sina versioner. Är än en gång helt såld!
 
 

Fredagskväll

Det blev en seg start här för mig! Men nu är jag påväg upp. Hade en trevlig kväll igår, vi drog ihop gamla tjejgänget från gamla klassen, och höll till hemma vid Emma. Som vanligt när vi ses bunkrar man upp med ohälsosamt mycket skit, haha. Men det var roligt att träffa alla igen. Jag var dock tvungen att lämna ganska tidigt, på grund av att jag skulle sitta barnvakt! Kom väl hem hit vid 02-tiden och somnade typ direkt.
 
 
 
 

Instagram

Har haft en jobbig dag, ni vet när allt går emot en? Tur det är fredag, lättare att tackla motgångar då. Har precis tagit en powernap och ska snart börja fixa lite här hemma. Ska dra bort till bästis om ett tag och hjälpa henne att städa inför kvällen. woop woop! Ska försöka höra av mig med små uppdateringar under kvällen, men det brukar vara svårt att hålla! Om inte annat får ni ha en trevlig kväll!
 
 
Slänger med en uppdatering från min instagram, följ mig gärna där! @emiliabenneck heter jag.

Freeedaag

Yes, då var det fredag igen! Jag har varit vaken ett bra tag, har sovit extremt dåligt inatt, så lär vara pigg idag.. Men har redan bestämt att det här ska bli en bra dag! Så det är bara att leva upp till! Ska börja med att ta steget upp ur sängen, men ibland finns det inget svårare..haha! Vi hörs senare.


Breaking dawn part 2

Filmen slår alla de tidigare filmerna med hästlängder! Sjuukt bra var den. Satt helt uppslukad under hela biobesöket och ville aldrig att det skulle ta slut! Det känns faktiskt väldigt tråkigt att hela den här twilight-sagan nu är över.. Men ett bättre slut kunde det inte varit!
 
Tveksamt om jag kommer kunna sova efter det här, känner mig helt hyper. Ni bara måste se filmen!
 

Torsdag -

 
Sov som sagt vid Jasmine inatt, och bilden här ovan sumerar vår kväll ganska bra! Hon var ensam hemma igår, därför jag sov kvar som sällskap. Ikväll är det dags för breaking dawn del 2 med bästis, har förstått av andra att den ska vara grym! Så är riktigt pepp. Vi ska käka och se den sista filmen tillsammans nu innan. Vi hörs!

Onsdag

 
Jag och Maja var och fikade med vår gamla mentor tidigare idag, på gamla söder. Det är sjukt vad mycket minnen man egentligen har, fick såna flashbacks när vi gick runt där inne. Ska rota fram alla bilder någon dag och slänga ihop ett inlägg. Kan vara kul och ha senare om inte anant! Hur som helst har jag hunnit med lite mer än så. Emma kom till skolan när jag slutat och vi satt och pluggade, kändes skönt att komma i fas med allt. Vid straxt efter 15-tiden var det dags för utveckligssamtal, följt av dagishämtning och barvakt åt granntjejen. Nu där emot ska jag packa ihop mina saker och dra till Jasmine, där jag sover kvar tills imorgon! Hörs!
 

41 dagar

Idag är det en månad kvar till Lucia och 41 dagar till julafton!! Jag blir typ helt hyper bara med tanken. Är helt galen i julen och allt som hör till. Kalla mig tönt, men jag blir lycklig av julmusik och adventsljusstakar! Men vem blir inte det? Ligger faktiskt och lyssnar på julmusik just nu, haha! Bjuder på en bild från Lucia förra året, ser ni mig? ;)
 

Snart träning

Var på waynes med Jasmine på lunchen! Gott fika och massa tjejsnack, det uppskattas. Chai latte är helt klart den nya drogen,såå gott!! Ska ta det lugnt en liten stund till nu innan det bär av mot träningen. Fuego ikväll ju!! Bara att tagga det.
 
 
 
 
 

Tisdag

Börjar lite senare idag, så har precis klivit upp och tänkte fixa en ordentlig frukost. För en gångs skull. Tänkte på en sak tidigare.. När man i vanliga fall måste gå upp 06.45 är man villig att betala i stort sett vad som, bara man får sova en stund till. Men när man som idag har möjligheten att sova längre, vad gör man inte då då? Jo vaknar samma tid som vanligt. Känns onekligen onödigt. Ha en fin dag!
 
Arkivbild, i brist på annat.

Fake it until you make it

 
 
Här har ni två bilder jag och Emma knäppte i Lickers i helgen! Det fick även bli en ny header, lite provesoriskt. Får se hur länge den får sitta kvar. Nu: Ett stort glas oboy och en historiainlämning.
 

Måndag

 
Den här dagen har gått ovanligt fort, måndagar har annars en tendens att vara dryga! Sen följde jag spontant med grannen till gymmet. Var dock väldigt fullt, så blev en halvtimma på löpbandet och tillsist lite styrka. Ska ge mig på en inlämning nu när jag ändå har orken, sen får vi se hur kvällens planer blir!
 
 
 
 

Grattis på farsdag!

 
Stort grattis på farsdag, pappa!
Du kan vara otroligt jobbig, tjatig och irriterande! Men vet du? Jag älskar dig ändå. ♥

Hemma igen!

 
Har haft ett lugnt dygn ute i Lickers med Emma och hennes familj! Uppskattar verkligen det stället allt mer. Ibland kan det vara skönt och bara komma bort lite. Försöker ta chansen när man kan! Sen vi kom hem idag har det varit fullt ös. Trerätters vid farmor och farfar, fika vid kusinerna och nu som först ska vi få landa i soffan framför solsidan!
 
 
 
 
 
 

Lördag

 
Hade en trevlig kväll igår, jag och Jasmine kom väl hem hit runt 01-tiden och somnade ganska direkt! Vi har legat och segat hela morgonen nu, men ska väl snart ta tag i livet! Om två timmar har jag och Emma bestämt oss för att åka ut till landet, där vi stannar tills imorgon. Kan vara skönt med en lugn helg nu, vi hörs som senast imorgon igen!

Fredag - utgång!

 
 
Jag och Jasmine håller till här hemma just nu, ska snart käka sen tagga inför fest! Vad gör ni ikväll? Har haft en kort skoldag vilket var skönt. Nu är det heelg och det känns grymt. Vi hörs imorgon!

Torsdag -

 
Några bilder från min instagram nu i veckan! Idag är en sån dag då bloggen får lida, har en stor inlämning som ska in om några timmar. Fick inte veta det förs idag, därav all stress. Men imorgon är det fredag, då blir uppdateringen förhoppningsvis bättre! Ha det fint!

Sista delen

 
 
 
 
 
 
Min sista dag i Norge tillbringde jag tillsammans med kusin! Vi gick runt och njöt av det fina vädret. Hon visade mig bland annat akke brygge, ett turistkärt ställe! Mitt i allt kaos stöter vi på de andra tjejerna, vilket var lite kul. Vi fortsatte vår tur genom stan, köpte med oss fika och gick till slottet. Satt där i solen och fikade, innan vi tog en snabb runda genom några shoppingcenter. Kvällen var det tänkt att vi skulle gå till Vapiano, men det var tydligen 20-årsgräns efter 18.00!? Så det fick big horn steakhouse istället, vilket inte var helt fel det heller! Den sista middagen tillsammans på väldigt länge. Det kändes tråkigt och nästan lite jobbigt att veta att hemresan var så nära. Hela resan gick så fort.

Klantigt

Har ni varit med om att skosnöret fastnar när man cyklar? Det har jag, flera gånger. Men idag var jag helt fast, det hade verkligen trasslat till sig. Pinsamt nog stod vi precis längs huvudleden till maxi, där det var högtrafikerat. Så vad gör man? Jo, lossar på snöret, lägger ena skon i cykelkorgen och går resten av vägen. Det var svinkallt kan jag säga! och lite skämmigt. Tur Emma var med så jag hade någon att skratta åt det med!! Hahaha, sånt här händer konstigt nog alltid mig!
  
 
 
 

Sovmorgon

Börjar inte förs 11.30 idag, så hade tänkt ta sovmorgon. Därför jag sitter och äter frukost klockan åtta, haha! Nej men tänkte dra till gymmet nu innan. Så sitter och samlar ork till att göra mig klar och dra. För att byta ämne lite,har ni haft koll på valet? Jag har nog aldrig varit så medveten och insatt i det tidigare, men i år har jag till och med varit vaken stundvis under natten för att kunna följa det! När jag var vaken vid 03-tiden ledde Mitt Romney, så intalade mig själv att det var kört för Obama. Nästa gång jag vaknade hade Obama vunnit! Bra där! Ha en fin dag!
Lånad bild från google.

Träning

Mitt mål är att kunna träna regelbundet, men ibland kan jag känna att tiden inte räcker till! Sen är jag en riktig periodare, ibland flyter allt på jäkligt bra i några veckor men sen tröttnar man. Därför försöker jag variera gym med pass, för att slippa samma visa varje gång. Nu har jag kört gym i två dagar, så då väntar två dagars pass nu innan jag tar några dagars vila. Och med det drar jag på fuego nu!  
 

Tisdag

Idag har varit en jäkligt bra dag! För att toppa det hela kom man hem till nybakta bullar och varm choklad, det är då man önskar att pappa vore hemma varje dag! ;) Nu sitter jag dock och försöker planera helgen med Emma samtidigt som jag packar träningsväskan! Vi hörs senare!
 

Bra grannar!

 
Ibland räcker det med något litet för att någon ska bli lite extra glad! Den här tårtbiten kom min söta granne inspringande med för en stund sedan. Vilket satt rätt fint lagom till tv-tittandet och allt. Tack så mycket! Nu ska jag bädda ner mig i en varm säng och fortsätta läsa lite i engelskaboken innan jag somnar. Godnatt!
 
 
 
 

Lyxigt!

 
Var och lyssnade på en intressant föreläsning imorse, angående egen företagare! Velar fortfarande mellan juridik och ekonomi som inriktning, men efter dagens föreläsning väger ekonomi lite tyngre!  Jag och Jasmine tog en timma på gymmet efter skolan, kändes jäkligt bra faktiskt! Lyxade sen till måndagskvällen med ett varmt bad, tända ljus och lite läsning i engelskaboken. Nu väntar project runway.
 
Slänger med en bild på mig och Jasmine i våra snygga tröjor, från mässan förra veckan!
 

Välkommen!

 
Var iväg en stund ikväll och invigde då den här skönheten! En varm och mysig väst med päls framtill. Kommer bäras till helsvarta outfits men även till jeans. Gillar den starkt! Den blev sig inte riktigt rättvis på bilderna tyckte jag, bättre bilder hittar ni nog på H&Ms hemsida!
 

Del 3

 
 
 
 
 
 
Nu var det ett tag sedan ni fick någon uppdatering från våra dagar i Oslo! Idag har det redan gått en vecka sedan vi kom hem. Hur som helst, andra dagen tog jag och Hanna tunnelbanan upp till Holmenkollen, Oslos högsta punkt om jag inte minns helt fel. Där ifrån var utsikten grym. Efteråt tog vi en runda i frognerparken också, googla det! En enorm park med massvis av statyer.
 
 

Vi tänker på er ♥

 
Ikväll var det dags för den årliga rundan på kyrkogården, tillsammans med de vanliga gänget! Vi tände ljus hos våra saknade och sänder en extra tanke till dem ikväll.
 

New in

 
 Har länge varit på jakt efter en tröja i det här stuket. Har hittat den andra färger, men aldrig vit. Men igår när jag var på stan sprang jag på den här, så den fick följa med hem och även invigas redan igårkväll. Lär användas flitigt nu i höst.
 
 
 

Grattis!

 
Idag fyller världens sötaste 2-åring år! Har precis varit där och fikat och lekt massor. Min kärlek till den här ungen är obeskrivlig, min energikälla när allt är tungt. ♥

Yesterday

Hade så sjukt roligt igårkväll! Tillsammans med tre av mina närmsta vänner, och många fler, dansade vi hela kvällen. Det var trångt, varmt och helt kaos, men jäklar vad kul. Vi gjorde som sagt oss i ordning hemma vid Jasmine innan, taggade och hade det bra! Fler bilder kommer säkert.
 
 

Freeedag

Äntligen fredag! Mötte upp Louise på stan när jag slutat skolan, vi hann fixa lite småsaker innan vi tog bussen hem. Nu ska jag välja kläder inför kvällen och sen hoppa i duschen. Om en timma ska vi två bort på middag och fixa oss tillsammans med några andra tjejer. Sen blir det fest! Vi hoppas på en bättre kväll. Hörs senare eller imorgon!
 
Passande bild, haa.
 
 

Torsdag - full fart

Det har i stort sett varit fullt ös sedan jag vaknade imorse! Det ena har bytt av det andra. Blev kvar i skolan lite längre än planerat, sen blev det ett spontant gymbesök med grannen. När jag kom hem hade vi gäster samt att Lollo redan hade kommit, så det var bara att slänga i sig lite käk innan vid stängde in oss på rummet. Har utöver det hunnit med att färga håret och ska nu krypa ner nyduschad i sängen och plugga. Har prov imorgon och är som vanligt ute i sista sekund! ;) Imorgon är det fredag, vilket ska bli otroligt skönt!
 
 
Åh, den här bilden säger så jäkla mycket! Ler stort bara jag ser den. Från en av min och Lollos lite smågalna kvällar i somras.


RSS 2.0