mobilblogg - förlåt

Godkväll! Förlåt för min otroligt kassa uppdate idag! Men har haft fullt upp. Ligger i sängen nu och ska precis sova, vi hörs imorgon! :)

Två busfrön!

Hej Hej! Har haft en hel bra dag på Lindex, även idag! Slöt vid 17-tiden, så då cykla jag med Emma hem. Ska även äta här ikväll, så det lär bli trevligt! Skriver mer sen.  puss


Torsdag 31/1

Godmorgon, känner mig inte lika pigg idag och har dessvärre ont i halsen.. Men det går säkert över, under dagen! Även idag skulle vi få jobba på barnavdelningen en stund, vilket bara är roligt! Kan säga att första dagen var vi på underklädernas avdelning, vilket bara var jobbigt. Allt såg lika dant ut! Så det gjorde mig lite smått tokig! :)

Vi jobbar mellan 9-17 idag! Sen blir det hem och plugga, tyvärr! Vi hörs när jag kommit hem! :)


Bild från i somras, på gotland ring. Jag och Emma satt och kollade på alla coola killar som åkte runt, och en mindra cool tjej, som mer eller mindre var sämst! Haha.. ;-)


efterlyst

Nu blir det mys framför Tvn, efterlyst börjar om drygt 2 minuter! :)


Slarvigt!

Har hoppat i lite bekvämare kläder och slarvat ihop en toffs! Sticker iväg en sväng nu, vi hörs senare! :)

Tiden bara springer iväg!

Är äntligen hemma efter en hel dag på Lindex! När dagen börjat nå sitt slut, är man riktigt trött i benen.. Men dagarna flyger iväg, när man kollar klockan har det oftast gått flera timmar sedan man kollade sist! Helt sjukt! Jag och Emma har till största delen av dagen, jobbat på barnavdelningen! Finns så mycket snygga kläder som kommer in nu!! (Synd är det, att jag har några storlekar större..) Men barnstorlekarna slutar väl vid 170? och det kan jag fortfarande ha! Haha! Nu blir det mat tillsammans med familjen ♥
 
Efter maten blir det ut en sväng i det fina vädret, som hållit i sig hela dagen! Ihh, härligt! :-)



Bjuder på en bild från i somras, på finhamn. Minns ni? När jag var där med Emmas familj. En mysig resa, jag sent glömmer. Förutom min risiga frisyr, är det en härlig bild! :)

Mobilinlägg - Lunch paus!

 

Har precis haft en timmas lunch! Så jag och Emma cyklade bort till Hampus och lunchade med honom. Hittills har dagen gått i ett, men jag bara älskar det!


Nu kilar vi iväg!

Nu sticker jag och möter upp Emma. Vi jobbar (vad vuxet det där lät..) mellan 10-18 idag! Har redan glömt hur slutkörd jag var igår kväll, så ska bli jätte kul att köra en dag till! :-) Ha en bra dag, allihop!

 
Två solbrända tjejer, åh snart är vi där igen! Då ska vi steka under solen och busa kvällarna långa!! :-)


Onsdag 30/3

Godmorgon solstrålar! Känner att jag vaknat på helt rätt sida idag! Solen skiner, himlen är klart blå och det ser helt vindstilla ut, så härligt! Nu ska jag upp och äta min älsklings frukost! :-) ( Innan jag åt det jag äter nu, åt jag nästan aldrig frokust..) Och samla energi inför dagen! Vi hörs snart! :-)


Prao!

För er som inte redan vet det, så är det Lindex jag och Emma praoar på! :) Perfekt ställe för två kläd tokiga tjejer.


a popular guy




Tar det lungt!


Sitter inne på fejjan och chattar lite, dricker en kopp te och myser! Såhär borde det alltid vara. :)


Jag tar en dusch!

Är både frusen och trött, så förhoppnings vis hjälper en varm dusch!


Home sweet home!

Har jobbat mellan 10-17.30, vilket tär på krafterna. Har stått upp i princip hela dagen, så att få slänga sig på sängen när jag kom hem var helt underbart! Har haft det jätte bra, men är sliten nu. Ska försöka hålla ögonen öppna, för att hinna med allt som måste göras under kvällen!



mobilinlägg - lunchat

dsc00433 (MMS)

Har precis luchat med hampus och Emma! På donken, vårat absolut favvo ställe.. Jag var ironisk! Men det funka. Nu ska vi återgå till jobbet. Ha det bra! :)


Tisdag 29/3

Hej hopp! sovit gott? Jag har fortfarande inte kommit ur sängen, men det är ingenn fara! Börjar vid 10 tiden idag, skillnad från igår då bussen gick 07.30!! Nåja, dagen kommer bli super, är taggad som bara den!! :-)

Jag kan ge er en ledtråd! Det är ett ställe, som passar mig och Emma perfekt! ;) Nej nu ska jag försöka komma upp och äta frukost! Ha en fin dag, så hörs vi under dagens lopp! Puss ♥
 

En trött tjej i går morse, vid halv 7-tiden! Fy vad tidigt!!


Ibland är det viktigt att bara stanna upp, se sig om kring och lära sig uppskatta allt man har! Jag är dagligen tacksam över livet jag lever. Jag älskar mitt liv, har drömmar och mål som jag ser fram emot att få uppfylla! ♥


kvälls mat!

Ska nu som först äta kvälls mat! Har varit iväg med mamma på hennes jobb en stund, samt träffat Emma. Så har inte riktigt hunnit. Men bättre sent än aldrig!


S to the ämst

Hej Hej!

Vet inte vart jag skall börja.. Har haft min första prao dag och måste erkänna att den var sämst. Vi skulle praoa på Donnergymnasiet, men vi var som helt vanliga elever. Har fått olika arbetsblad som skulle göras.. Som en vanlig skoldag helt enkelt! Så jag och Emma har nu fixat ny plats tills imorgon, vilket känns toppen!




Tidig morgon...

Har knappt fått nån sömn inatt..Så pigg vill jag inte påstå att jag är. Marken utanför är åter igen snötäck, när blir det vår på riktigt? Ska börja göra mig i ordning nu, för redan om en timma blir jag hämtad..tidigt. Idag börjar våran prao vecka, min och Emma plats ligger dessutom en bra bit här ifrån. Så det krävs att åka buss ett tag! Jag berättar mer senare. Ha en bra dag! :-)


Trevlig kväll!

Har haft en lugn kväll med Emma, vi var ute en sväng men drog tillslut in! Så har suttit här hemma och snackat.


Standing strong!




Ego tid!

Sitter nyduschad med ansiktsmask! Har ägnat mig själv lite ego tid.


Nästan värt det..

Känner mig riktigt onyttig! Har ätit våfflor för andra dagen nu, men har man fika gäster så har man! ;) Får dock ta smällen nu efteråt, har svin ont i magen!


Uselt!

God morgon!

Har sovit uselt inatt! Så det lär bli en skön hemma dag idag! Vila upp mig och ladda inför den kommande veckan. Hoppa i myskläder och bara göra sånt som jag själv vill och orkar. Kanske ta en promenad!? Vi får se, vart dagen slutar!


Min lördagskväll..

Har spenderats inne vid grannen, riktigt trevligt! Har ätit gott och myst med deras sockersöta bebis! Kom rätt nyligen in och har precis fått bort all smink och hoppat i pyjamasen, ska snart sova!


Earth hour!

Var ni med och deltog i Earth hour? Tycker det är rätt coolt att det är så många som släcker ner! Vi gör vår jord en god gärning, helt enkelt!




Sjukt gott!

Har precis ätit en fantastisk god middag! Och tro det eller ej, det är verken tacos eller pannkakor..Haha! Utan kött och potatisgratäng! En klar favorit, sen år tillbaka! love it. 

Det ger mig konstigt nog en känsla av sommar. Trotts att man inte ens kan äta potatisgratäng under sommartid..tråkigt nog!


Eric Saades dansare.. sprakade!



4/5 dansare från Eric Saades framträdande är sparkade! Dom är ersättade med 4 nya, enbart för dom tidigare inte kunde sjunga.. I Svenska melodifestivalen får man ha inspelade körer under framträdandet, men i eurovirsen är det andra regler..

Startordningen i schlager-EM i Düsseldorf lottades ut i  tisdags och vårat bidrag går ut som nummer åtta i den andra semifinalen torsdagen den 12 maj. Det innebär att Eric Saade och hans ”Popular” har samma utgångspunkt som Abba och Carola när de vann tävlingen. Nu håller vi tummarna för att Eric Saade gör detsamma! :-)


Pinsamt! ;)

Har haft en härlig eftermiddag ute! Jag och Emma var en sväng förbi affären och köpte glass, alltid lika gott! Tur att vi rör på oss så mycket, annars hade vi nog rullat fram av all den här glassen nu.. Var även en sväng förbi IBK matchen. Jag och tjejerna gjorde bort oss, riktigt ordentligt.. Haha!

Det är nu några år sedan, men då hängde jag på varenda ibk match, bara för att se M.Lundin. Nu i efterhand hör jag hur löjligt det låter! Hur som helst, han är snygg och bra än idag. Men nu är hans sista match spelad..


bus time!

Har haft en väldigt skön lördag, så här långt! Tagit det lungt och njutit av ledighet. Nu ska jag där emot möta upp Emma för lite bus.

Vår värld!


Man står längst en strand och blickar utöver havet, eller upp emot himlen.. Det finns inget stopp! Man känner sig så liten, som ett sandkorn på en strand, i denna värld. Men samtidigt är jag så stor, i mitt egna liv! Liksom så stor, men ändå så liten på samma gång!

Ibland känns världen så himla liten! Som när man springer på en gammal dagis fröken man inte träffat på flera år, på en strand i Thailnad? Men samtidigt kan jag inte sluta farsineras av hur stor vår värld egentligen är! Det finns så många platser, vi vet så lite om. Mycket är dolt! Saker som hur andra människor lever och har det, hur saker skiljer sig åt. Det är dolt men ändå öppet för alla att se, bara de öppnar ögonen.



Våfflor!


Missade våffel dagen igår, och när jag ett svagt ögonblick insåg det blev jag genast sugen på våfflor! Så gjorde i ordning lite fika till familjen, trevligt och minst sagt gott blev det. Det roliga var, att alla mina våfflor fastnade i "locket" av våffeljärnet.. haha! Hur lyckas man med det? 


lördag morgon

Ännu en solig dag med klarblå himmel väntar! Ser där emot ut att bli lite kallare, än vanligt! Ska upp och göra mig i ordning nu, för att få ut något av den här dagen! Puss.


fredagkväll!

Godkväll kära ni!


Hur har eran fredags kväll varit? Jag och Emma har suttit barnvakt åt grannens barn. TVn var på, så vi små kollade lite på Let´s dance. Har faktiskt inte följt det i år, dels för sändningstiden är sämst, men även för att det är samma sak varje år.. Vilket är lite tråkigt! Men av kvällens framträdanden att döma, tycker jag Jessica var en värdig vinnare! Men Frank också var grym!

Kvällens favorit, Jessicas bugg! Har förövrigt fastnat lite för quickstep, verkar vara en rolig dans! :D



edit: filmklippet går endast att se en vecka efter upplagt datum!


Årets första!

Har inte haft tid att sitta inne vid datorn idag.. Jag och Emma  var bland annat en snabb sväng på stan.. Har precis ätit en god middag tacos (haha) Med jordgubbar till efterrätt, pappa vet hur man överraskar tre jordgubbs tokiga barn, han! :-) Årets första dessutom! Mumsigt.

Nu drar jag ut en sväng, puss.

 

ut i det fina vädret!

Hej igen! :)

Jag har precis gjort mig i ordning och ska nu möta upp Emma. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men det ordnar sig! Vi hörs senare! :)

Uppdarerar er med bilder, senare! :)

Parfym bomb!

Ska ta en dusch nu! Efter att Vilhelm spårade ur lite med sin parfym igår, så stinker luktar både jag, rummet och Emma killparfym! Fick en chock när jag kom in på rummet igårkväll, möttes av en så kallad parfym bomb! :)


På tal om parfymer! Så använder jag två olika. Oftast den här! Den luktar sjukt gott! :)


Mysigt!

Godmorgon solstrålar! :)

Vaknade av att solen tittade in i rummet samt en bamsekram av en jätte pigg lillebror! Ser ut att bli en fin dag, idag! Ska hoppa i myskläder och äta en mysig frukost med min lillebror nu!  


Längre, än vanligt!


Den här dagen har varit lång men ändå flygit förbi! Sånt som hände imorse, känns som en evighet sedan.. Börjar bli trött så ska satsa på lite sömn. Är ledig imorgon, så hoppas på en sovmorgon! Åtminstone längre än till 06.00.. Godnatt på er! :) ♥


Vårtäcken!

Har hört att det åter igen blivit vinter på vissa ställen här i Sverige.. Men än så länge håller värmen sig kvar här, vilket jag hoppas det fortsätter med! Jag njuter av var dag, då solen skiner och kylan är utbytt mot värme. Jag och Emma hittade ett klockrent vårtäcken idag! Det var nog länge sen, jag blivit så glad av att se en liten blomma! Haha.


Godkväll!



Hur har eran kväll varit? Min har varit väldigt trevlig. Har umgåts med två härliga personer, Emma och Vilhelm.

Under tiden vi väntade på att hans träning skulle sluta, åt vi varsinn glass! Har blivit tokig i glass på sistone.. Love it!





Drar iväg!

Jag och Emma kilar iväg till IBC en sväng, för att möta upp Vilhelm efter hans träning! Vi hörs senare! :)

Bild från i somras. Längtar så jag blir tokig, efter sommaren! Slippa jackan, långbyxor och tjocktröjor.. Brunbrända kinder och ben, jag ler med tanken! :)

Från och med nu!

Nu är alla prov avklarade, vilket är en otrolig lättnad! Från och med nu och i 10 dagar framåt, slipper jag skolan! Så det känns extra skönt att ha alla prov gjorda, så slipper jag plugga på ett tag! Nu ska jag städa, haha! :)


prov..

Känner mig lite nervös inför proven som väntar idag.. Man presterar alltid sämre vid nervöstitet.. Äsch, jag gör mitt bästa, sen får det gå som det gör.. Kan inte göra annat än mitt bästa!




Dags för refrängen!

 Godkväll!

 Jag sitter inne på fejjan, lyssnar på musik och smsar lite! Härlig blandning, det där! Tänkte vara smart och välja kläder inför morgondagen redan ikväll, eftersom det är de som tar sån tid varje morgon.. Men fann ingen framgång i det tänkandet! Det vill säga, jag kommer även imorgon få riva ut halva garderoben för att slutligen hoppa i det allra första plagget jag valde.. suck! Haha :) Vilka problem jag har! God natt på er, vi hörs redan imorgon igen!


Min hjärna får jobba!

Här pluggas det inför SO prov för fullt! Är snart helt insatt i Franska revolutionen.

I will be popular..

Jag och bror har hoppat runt som galningar till manboy och popular, under tiden jag stekte pannkakor för fulla muggar! Hur kommer det sig att dom flesta mindre d.v.s barn runt 5 års ålder fullständigt älskar Eric Saade? Att tonårstjejerna är helt tokiga i honom, är väl inte så konstigt! Då han har både utseéndet, sångrösten och det bästa av allt han kan dansa! Jag är helt mållös efter hans framträdande.

Det är så tråkigt med killar som bara står på en scen och sjunger rakt upp och ner! Utan att ens röra på kroppen.. Än mindre dom som vågar sig på att dansa, trots att dom är lika stela som en uråldrig gubbe..







fort,fort!

Har lite ont om tid, men slänger in ett snabbt inlägg ändå! Kom hem för en liten stund sen, och har precis fått i mig lite mellis. Ska springa iväg för att hämta bror på dagis! Sen blir det pluuugggaa! Skriver senare igen! :-)


Hot, hot, hot!

Klockan var inte ens sju och termometern stod på 11 grader ute härligt eller vad? Nu borde den sista snö som finns försvinna! :) Nu drar jag iväg till skolan, ha de bra! :)


Onsdag 23/3

Godmorgon!

Ligger och funderar på vad jag ska ha på mig idag? Solen skiner även idag och ett riktigt vår väder är just vad det är, så något med färg skulle vara kul! Får se vad jag hittar på! :) En lång dag väntar, och kanske den drygaste med.. Schemat är dock inget jag kan ändra på, utan får göra dagen till det bästa! :) Ha en bra dag!


Hittade en gullig bild på Emma och August, från i somras! Och som jag sa igår, bildbrist på den här datorn.. Men ska försöka samla på mig lite nya kort idag! :-)


Berömma sig själv!

Godkväll!

Har hört någon stans, att vi alla bör bli bättre på att berömma oss själva! Man är alltid bättre på att berömma dom runt om, än sig själv! Man känner sig lätt lite ego eller skrytsam! Känner ni igen er? Men jag måste berömma mig själv nu. Jag har alltid varit duktig på att skjuta upp saker och ting, tänka äch jag tar det sen! Men har nu lärt mig av misstagen! Det straffar bara mig själv, att sitta kvällen innan provet och plugga för livet, eller göra sig i ordning 10 minuter innan man skall träffa någon.. Det är bara så jobbigt!

Jag har för första gången på länge, gjort mig fri från en jobbig stess, känsla! En tjänst mot mig själv liksom!
Allt plugg jag kan plugga till, är nu gjort! Så sjukt skönt! Tror bestämt jag ska bli bättre på att göra mig av med allt som tynger ner en.. fortare!


Som borta..

Känns som hela kvällen just försvann? Somnade och var som medvetslös, så sjukt trött! Tankarna bara snurrade och det kändes som en jobbig karusell, haha sjukt! Tankar som aldrig ens excisterat tidigare, bara kom från ingenstans! Hann som tur var, med det viktisgaste plugget innan jag slockna! Skulle dock vara guld värt, om jag kunde få lite SO gjort också! Sen är jag nöjd!




Det passar aldrig..

Nu är det dags för plugg! Aldrig passar det, finns alltid något som lockar mer! Men nu måste jag ge det tiden! Trotts att vädret är på topp, jag har en leksugen lillebror, ja listan kan bli lång! Men som sagt, nu kör jag..

"Den gamla trogna plugg bilden! "


Dagis om en stund!

Haha, vilken kaos dag! Är iallafall hemma nu, och ska sätta fart med dagens planer! Ska börja med att ringa några telefonsamtal och duscha, innan det är dags att hämta bror på dagis! :)


Ni förstår nog!

Jag vet att gårdagens bloggning var usel! Men saken är det, att jag valde bort plugget för att få njuta av fritid en sista dag innan jag nu ska sätta mig in i allt plugg.. Dom kommande dagarna väntar tre prov! Så valde även bort bloggen, för att slippa sitta och häcka vid datorn! Jag vet att ni förstår, så behöver inte ursäkta mig, eller hur? ;-)

Jag hör av mig när jag kommer hem från skolan, vilket är om 1 timma! :-)


Bättre start, får man leta efter!


Vaknade av att solens strålar smög sig in i mitt rum! Trodde först jag hade försovit mig,haha. Det var dessutom år och dar sedan jag sov så bra som inatt. Känner att jag redan nu, har rätt inställning för dagen. Så den kan inte bli annat än bra! :-) Puuuss


ÖVER ett år sedan, men bildbrist på den här datorn! :-)


Hinner inte!

Hej på er!

Känner att bloggen hamnar lite i skuggan idag.. Andra saker prioreteras före och så får det bli idag! Har inte speciellt mycket intressant att rapportera till er, så ska kila iväg för att träffa vänner. Vi hörs senare, eller imorgon!!



mooorgon trött!

Godmorgon!

Kämpar för att hålla mig vaken.. Fick som vanligt snooza 3 gånger innan jag kommer upp! :-) Ska upp och äta frukost nu, så förhoppnings vis blir jag piggare då! :) Ha en bra dag, allihop! puss ♥

Sparkar igång nåt nytt!

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen.. Har haft en sjukt bra helg! Nu är det dock slut på ledighet och vila, dags att sparka igång en ny vecka! Ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. En massa prov bland annat.. Som gör mig tokig att bara tänka på! Så en tuff vecka med mycket plugg lär det bli, men något jag måste igenom! Finns inga genvägar!

Godnatt på er! ♥


solsidan

Ni missade väl inte kvällens avsnitt av solsidan? Som för övrigt var säsongens sista.. Vad ska nu ersätta solsidans höjdpunkt varje söndag? Jag hoppas innerligt att det kommer ännu en säsong. Eller vad tycker ni? :-)


Solsken!

Heej bloggen!

 

Jag har haft en fantastisk dag! Valde bort allt plugg och njöt av en dag i solen istället. Tog rådet att fokusera på ledighet , och samla på mig energi och ork för plugg i veckan istället! Så rätt, om jag tänker efter!

 

Vi promenerade hem till min moster med man, för en otroligt god vår lunch! Blev så mätt att det kändes som jag skulle spricka.. Sen efterrätt på det! Ojoj!


snabbis

Nu går jag och familjen bort till min moster med man för att äta lunch!


Daim med päronsmak!

Daim med päronsmak! Det lät ju som en spännande blandning, men eftersom jag gillar den originala daim glassen, prövade jag även denna!

 

 

Slutsats : En av dom godare, av årets nyheter! Helt klart värt att pröva! Jag som lätt kan tycka att det blir för mycket vanilj, passade päronglassen mycket bättre! Lite mer smak.

Den får 4/5


Orättvis!

Vaknade lite tidigare idag! Det är strålande sol och klarblå himmel utanför, så jag har världens lust att skita i dagens måste och bara vara ute och njuta av vårens strålar! Får klura vidare på hur jag ska få ihop allt.. Lite orättvist känns det, att behöva sitta inne och plugga en dag som denna!

Härlig vårbild tagen förra året! Emma snurrar av lycka, haha :)


godnatt

Nu är det dags att krama kudden för min del! Har haft en jätte rolig kväll, berättar kanske mer imorgon! ;) godnatt på er! Puss :)

Smiter iväg!

Vi fick gäster för en stund sen och har precis ätit middag! Jag tänkte smita iväg en stund.. Så ska fixa mig lite snabbt! Trevlig kväll! :)

Bild: sommras!


Jag är såld!

Jag har aldrig varit en så kallad ” klänning tjej” .. Men helt plötsligt finns det så mycket snygga klänningar , att jag inte vet vart jag skall ta vägen.. Kanske att årets sommargarderob kommer bestå av endast klänningar?








Glassigt!

Ni har väl inte missat GB glass nyheter 2011? Dom har gjort 13 nya glassar, om jag inte minns helt fel! Jag och Emma gick totalt loss på det, förra veckan då vi var i Stockholm! Vi har nu utmanat oss att smaka på alla , för att sen betygsätta dom! Så därmed min nya kategori här i bloggen! ( Vi har alltid varit lite smått tokiga, hehe ) :-)

Vi kommer att efter varje glass, göra ett inlägg med ett betyg samt varför vi gav det betyget, osv.. Första glassen pressenteras om en liten stund!


Våga hoppas!

Lånade med mig grannens bebis ut på en härlig promenad i solen! All snö som igår landade, har nu börjat försvinna! Riktigt härligt väder ute, kanske är våren trotts allt närmare än vi tror! Ingen mer snö, Tack!! Det har vi sett nog av nu.. :-)


Härlig dag!

Har varit iväg med familjen hela förmiddagen! En sväng förbi stan och sedan handlat lite inför kvällen. Trevligt! :)


Avslöt med en mjukglass, hur gott?


Läsa, nja..

Skall lägga mig och läsa en bok jag nyss påbörjat! Känner jag mig själv rätt, lär jag somna innan jag fått upp första sidan! Det där med att läsa, har aldrig varit min grej.. Men jag strävar efter förbättring! Så säger godnatt nu, vi hörs imorgon! :-)

 


Något nytt!

Godkväll på er!

Hur har eran fredags kväll varit? Min har varit super. Var och såg hur många lingon finns det i världen, som hade premiär idag! En klockren film, med mycket humor! Helt klart sevärd!

Vi prövade något nytt! Istället för dom klassiska bio popcornen valde vi …


Trevlig kväll, hörrni!

Har precis ätit en riktigt god middag, tacos! Bara älskar det! Har blivit helt galen i pannkakor och tacos på den senaste tiden.. Det är de enda jag vill äta!! :-) Ska börja göra mig i ordning nu, ska iväg på bio om drygt en timma! :) Om jag inte hinner skriva mer innan, så önskar jag er en trevlig fredags kväll redan nu! :-) Puss

 


Skit snygg!

Satt och kolla runt på olika sidor förut och hittade några snygga klänningar! Tänkte visa er, ännu en!


Jag blev helt kär! Den var galet snygg och lite "kaxig" om ni förstår vad jag menar? Har en till snygg, som dyker upp senare! :)


Vår/vinter (?)

Var helt hundra på att våren äntligen var på väg! Men det var lite synd , att ta ut glädjen i förväg.. suck. Snön var nästan borta och vissa dagar har det varit riktigt behagligt att vara ute! Men nu snöar det igen.. Har letat vårtecken och läste här om dagen att någon sett en tussilago. haha. Men jag får drömma vidare!


Skor by Kenza



Prövade ett par sjukt snygga skor av Kenza, när jag var i Stockholm förra veckan! Blev typ 2 meter lång med dom klackarna! Men snygga var dom! :)


Klänning

Hittade en snygg klännig från Bubleroom, som skulle sitta fint i sommar! :)


Freeedag!

Det är freedag, igen! Det är en extra glädje kick som infinner sig varje fredag. En energi kick men ändå ett visst lugn! Jag ska alldeles strax bege mig mot skolan, för några få lektioner! Vi hörs inom kort igen! :) puss


Dagens fail!

Vet ni vad jag lyckades med i skolan idag?

Jag fastnade med armen mellan trappräcket och väggen.. Satt verkligen fast och kom inte loss hur jag än försökte.. Fick nästan panik, när jag insåg att jag inte kom någon vart! Slöt med att Maja och Emma sprang och hämta hjälp.. Så vaktmästaren fick dra loss min arm! Haha! Det är sånt, som bara händer mig.. och det värsta är att jag säkert kommer göra samma misstag igen!




Higher!

Har ni sett reklamen för körslaget som börjar på lördag? Låten som spelas, har jag hakat upp mig på! Den spelas flitigt här hemma och är för övrigt ruskit bra! Det är Taio Cruz som sjunger och här har ni låten..!


Från depp till pepp!


Jag ber om ursäkt för att mitt humör dom senaste dagarna, smittat av sig på bloggen! Jag kan förhoppnings vis glädja er med att jag nu är tillbaka på banan igen! Alla har vi dåliga dagar ibland, och jag hade oturen att få ett flertal stycken på en och samma gång.. Mina deppiga dagar har nu vänt om och jag känner mig betydligt mer peppad!

Jag är på nytt, laddad med ny energi och glädje! Som jag ska försöka sprida ut till er! :-)


Torsdag 17/3

Godmorgon!

För första gången på länge vaknade jag utan att behöva snooza minst 10 gånger! Nu skall jag sätta fart och göra mig i ordning. Äta en dunder frukost dessutom! Nja, inte dunder kanske, men nästan! Ha en bra dag, puss.



Hittade en gammal sommarbild sedan några år, längtar verkligen till sommaren nu!!


Dom finns alltid!

Har fått frågor ett antal gånger angående mina vänner! Så här får ni ett litet svar på tal! :)

Jag valde att börja om från nytt! Sålla bland gamla vänner och bygga upp från grunden med nya. Det behövdes, efter tidigare händelser! Jag har nu ett gäng härliga vänner runt om mig, som bidrar med positiv energi dagligen! Jag känner mig trygg i deras närhet!

Vi deltar i varandras med och motgångar! Vi lyssnar och peppar! Vi skrattar och busar! Vi gör helt enkelt allt tillsammans. Jag vet alltid vart jag har dom! ♥ 


Snart tillbaka!

Sitter och skriver på en labb rapport och skall alldeles strax promenera bort till Ida för att lämna lite papper! Uppdaterar er om en liten stund igen! :)


Trötthet!

Känner att skolan tär allt mer på kraftera! Vi har inte överdrivet med läxor och prov som ligger och väntar, utan tvärtom nästan inga alls.. Jag känner mig kluven till att behöva gå till skolan och har svårt att fokusera.. Vilket aldrig hänt tidigare, i mina snart nio år i skolan! Tycker att jag brukar vara bra på att se det positiva i det mesta, men för tillfället ser jag inget ljus. Min motovation och mål har jag tappat längst vägen.. och allt känns just nu helt fel! Men det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa! Jag ser det här som en jobbig uppförsbacke, som jag måste upp för!

"För varje dag som går, är vi allt närmre våra drömmar "





Sluta aldrig..

Sluta aldrig hoppas


Sluta aldrig be


Sluta aldrig drömma


Under kan ju ske..





Det sötaste!

Har spenderat timmar med min grannes barn idag! Den yngsta är endast 4 månader och är det gulligaste jag sett, så har gosat med henne hela dagen! Åt där inne och avslöt kvällen med en cykeltur till en lekplats med Tilde ( mellersta barnet!) :)


Fina ord!

Har inte haft några vanliga lektioner idag! Utan vi i klassen samt vår mentor har gjort olika övningar och haft roliga diskussioner. Vi avslöt dagen med att skriva söta lappar till varann, ni vet som i lågstadiet? Haha. Vi skulle skriva ner några posetiva ord om varann, som vi sen skulle ge till var och en! Väldigt kul att sitta och läsa i

 


Dag med klassen!

Godmorgon!

 

Idag väntar en lugnare tisdag är vanligt. Vi skall ha en mentors dag och med det menar dom en dag tillsammans med klassen! Tror jag skulle ha en vanlig lektion, om jag inte förstod det fel! :-)

 Det här kortet är taget i början av åttan! Inser först nu vad vissa förändrats.. :o Kul!


Tankar!

Ibland går livet fortare än vad jag klarar av. Nya saker händer, man möter nya människor, förlorar folk man brytt sig om, tvingas göra en massor av val och mitt i allt detta hinna återhämta sig. Man står där, vet att allt har hänt, eller händer, accepterar det lite grann, men halkar efter. Tappar takten. Hinner inte bearbeta, sörja, glädjas.


Hjälp!

Jag vill ha en sån här skinnkjol Marie har på bilden nedanför! Någon som vet vart man kan få tag på en sån? ;)


Klippa och trixa!

Jag, Hampus, Jesper och Leo har spenderat vår dag framför en dator på region gotland! Minns ni att vi för några veckor sedan, spelade in en film i skolan? Det var idag dags för oss att klippa ihop den!

Det tog oss fyra timmar, så slöt redan vid lunch istället för halv fyra, som jag brukar!

 

   


Choklad

Hej hej! Sitter på mammas jobb och dricker varm choklad, hehe :-) skriver när jag kommit hem igen!

Two songs that remind me of summer!






Helt döds slut!

 Kom hem för en liten stund sedan, så har precis fått i mig lite mat! Träffade Vilhelm och Carl där borta, så det var trevligt! Jag och Emma var för övrigt nog dom enda som hejade på Älvsjö Aik, då alla andra hejade på vårat egna lag Visby Ibk! Men vi kände att efter tre timmar på samma båt, hade vi inget val! ;-)

Jag har just slängt mig på min egna säng för att ladda inför solsidan! Helt underbart, att få lata sig i sin egna säng igen! :) Känner mig helt död, efter en dag i full fart.. Inte en sekund i lugn och ro!



Kolla vilken ordning det blir efter mig och Emma.. Konstigt nog har vi båda alltid så städade rum! Men här har ni resultatet efter en dag i samma rum! Haha..


@ södervärn

Drar iväg för att se IBK - Älvsjö nu! Jag hann packa upp iallafall, haha! :-)


Home sweet home!

Jag är hemma igen! Borta bra men hemma bäst, eller vad är det man brukar säga? Jag ska sätta fart och packa upp, när jag ännu har ork till det! Så klassiskt att resväskan får ligga kvar under veckan och samla på sig damm.. Men inte den här gången!


Vi köpte upp oss på massa gott innan filmen "Bröderna Karslsson" började! En riktigt rolig film! :)


påväg hem!

Goddag! Vad gör ni? Själv sitter jag i bilen påväg mot båten! Det blev en kort trip till huvudstaden den här gången, men ska snart tillbaka igen! Jag skriver när jag är hemma igen! :) puss

Bra dag!

Bättre avslut på den här dagen, kunde det inte blivit! Eric vann och jag måste erkänna att svenska folket för en gångs skull röstat helt rätt! :-) Han och Danny bjöd på kvällens bästa bidrag, och dom båda fick en bra plasering!

Jag har haft en riktigt bra dag här i Stockholm! Har hunnit med lite titt i affärer samt sett melodifestivalen! Vi hade ordnat biljetter till genrepet, vilket var riktigt kul! Även den stora anlendningen till att vi är i Stockholm den här helgen..

Så under tiden vi nu suttit framför tvn för att se direkt sändningen har jag och Emma suttit och gjort oss lustiga åt att vi redan sett de! :)








Vem vinner?

Vem tror/hoppas ni vinner? Jag tror på Danny och Eric Saade. Tror båda kan lyckas bra i eurovision! Bättre än förra året iallafall, då det slöt med ett rent fiasko.. Haha!







finn ett fel!


Sprattel!

Jag och Emma var just och handlade, lite gott inför kvällen!







Titta! Dom säljer bruna bananer, fast det stod att dom  skulle vara röda.. Men jag tror bestämt dom som döpte dom till det är färgblinda! ;-) Skulle ni köpt bruna röda bananer?


Nu är vi vakna!

Godmorgon! Här har vi varit vakna sedan en stund tillbaka och har just ätit frukost!

När vi kom fram igårkväll hoppade vi i pyjamas och såg på tv. Kände att jag nästan skulle behöva tejpa upp ögonlocken, för var riktigt trött.. Men en mysig fredags kväll, iallafall!

Nu ska vi börja göra oss i ordning, inför dagen! Skriver senare, igen! puss.

 


bilresan kvar!

Sitter nu i bilen och diggar musik! Båtresan på tre timmar gick bra, sov en timma.. Medan alla yngre barn var pigga och glada och sprang runt som jag vet inte vad.. Haha. Nu väntar en timmas bilresa in till stHolm! :).kram

Man måste våga för att vinna!



Behåll det du vill behålla
lämna det som håller dig tillbaka
du har hela världen under dina fötter
dina drömmar är där att uppnå
om du vill satsa, gör det nu
gå all in och få största möjliga vinst
våga förlora
för att våga vinna
om du är en drömmare
vakna då upp
se att det inte är ouppnåeligt
utan vidöppet just för dig
du äger ditt liv
du styr dina handlingar
du väljer dina val
det vet du



Nu åker vi!


Ni må tro jag stressat! Men till slut så, fick jag allt att klaffa! Har till och med 20 minuter på mig att inte göra någonting, härligt! Jag och Emma skall som sagt till Stockholm över helgen och kommer hem på Söndag. Vad vi ska ska göra, får ni veta lite efter hand! En sak som är säkert, är att vi kommer ha en skit skoj helg tillsammans!


Har några tidsinställda inlägg, som dyker upp under eftermiddagen nu! Puss!


Vi taggar..!

Nu är jag hemma från skolan! Jag och Emma drog till affären efter skolan, för att köpa massa gott inför resan! Det slöt med att bådas cykelkorgar var fyllda till brädden, min skolväska och en påse på styret! super! Vi är riktigt taggade nu!

ska hoppa i duschen nu, sen blir det att packa! skriver mer sen.


Datasalen!

Hej Hej!

Sitter i datasalen och skulle fylla i nån enkät, som tydligen inte fanns.. Så vi fick fri tid vid datorn istället!
Så sitter här med två härliga tjejer, Emma och Maja! Slutar om några få minuter, så skall avsluta nu! Har bara 3 korta och chila lektioner kvar! Hörs när vi kommer hem , istället!


Nu är den över!

Godmorgon, redan fredag hörrni! Ännu en skolvecka har sprungit iväg, känns som jag sitter och är lika förvånad över tidigens fart, varje vecka! haha.

Har en rätt häktisk dag framför mig! Tror ni jag hann packa igår? Nej! Så det måste göras idag, samt allt annat som måste göras innan jag kan åka. Som en liten bonus ska jag till skolan först, så tiden är knapp när jag sen slutat.. :)

Vi hörs senare! :)


Jag sänder en tanke, till er som stod honom nära.. ♥


- Livet är inte känt för att vara rättvist! Jag inser än en gång hur lätt allt man har, kan tas ifrån en.. ♥
 


Snyggt inför sommaren!



1. En söt sommarklänning, inget speciellt märkvärdigt med den! Snygg till solbrända ben. En liten färg detalj skulle kunna vara skorna!
2. En lite " finare " klänning, som kan användas för fest! Skorna är en helt klar favorit! Vill ha! 
3. En snygg, enkel utan axelband! Skorna är snygga med den lilla detalj, som liknar en rosett!
4. Min absoluta favorit! Klänningen är galet snygg, och med dom skorna till det.. Ah, skit snyggt rent ut sagt!!


Packa,packa!

Nu ska jag sätta fart och packa! Vart ska jag nu då? Det får ni veta imorgon!


Kallt!

Brr vilket busväder! Det bara vräker ner snö blandat regn och blåser som aldrig förr.. Inget höjdarväder med andra ord! Cyklade hem från skolan, så hela jag var genom blöt när jag väl kom hem!


Torsdag 10/3

Godmorgon, jag vaknade med ett riktigt bra humör idag!

Ska börja fixa i ordning mig, när som! Ville mest önska er en bra dag! Har en lång skoldag som väntar..
Vi hörs senare, helt enkelt! :)


Godnatt!


Godkväll! Sitter inne på fejjan och chattar med lite vänner. Har haft en rätt lugn kväll, känner mig ännu lite groggi efter all lugnande jag fått tidigare idag.. Så ska gå och lägga mig nu, så jag orkar med skolan imorgon! :) så godnatt! :)


Myskläder, inte min grejj!

Ska börja fräscha till mig! Har gått klädd i mjukisbyxor och en stor tröja hela dagen, och en slarvig knut i håret! Ska följa med familjen på fika om en stund, så ska fixa håret iallafall. Dom får ha överseende efter vad jag gjort idag! :)

Skämdes lite, när jag klev in på sjukhuset i klädd myskläder! Men insåg rätt snabbt att det var fler än jag som var..


Jobbig dag!

Har sovit ända sedan jag kom hem! Allt gick bra, men det var en  jobbig upplevelse.. Jag fick lungnande så har haft svårt att minnas precis vad som hände.. Men börjar minnas allt mer nu! Men som jag skrev tidigare, det är väldigt skönt att ha det gjort nu!



Idag gäller det!


Godmorgon!

Jag är ledig från skolan, jag ska nämligen ner till sjukhuset på gastroskopi om en liten stund! Har fasat inför den här dagen länge nog nu, att det nästan ska bli skönt att få det gjort! Jag tror jag skrämt upp mig själv! Med onödiga tankar osv. Det blir lätt så! Så nu håller jag både tummar och tår, för att det inte är lika hemskt som jag inbillat mig!

Jag skriver när jag orkar, senare idag!

Vårat sjukhus..


Bild källa!


Drömmer mig iväg..

Har haft en fint solbränd moster, nyligen hemkommen från Thailand på besök ikväll! Vi har kollat igenom bilder och man blev ju bara mer sugen på att resa dit. Blir galen, snart!.. 

 


Born this way!

Vad tycker ni om Lady Gagas senaste låt, born this way? Jag tyckte till en början, precis när den släpptes att den var rätt kass! Men måste erkänna att den är riktigt bra! Ibland krävs det lite tid, för att få en uppfattning av vad man själv tycker!


Semlor!

Följde med mamma in till grannen för fika tidigare i eftermiddag. Blev kvar där och när jag väl skulle gå hem ville grann barnen också följa med! Så vi har busat en hel del. Kom precis in, sådär lagom genom frusen och skall snart äta! :)

Har ni ätit några semlor idag? - Jag åt en, inne vid grannen! Till skillnad från dom jag brukar äta, var det ingen mandelmassa på dom här, utan vaniljkräm istället! Det var faktiskt himla gott, det med! :)


Minns ni?


Ni ska få en liten tillbaka blick! Det är snart ett helt år sen, jag och några vänner hade en hel dag med fotografering! Vi fick massor av fina bilder, men även härliga minnen! En riktigt rolig dag, jag sent glömmer!

Det var en perfekt dag i början av sommaren! Jag minns att det var jätte varm, att jag helst bara skulle vilja hoppa i vattnet.. haha!



Dom här bilderna togs i " pauserna" , när jag trodde kameran var avstängd! Men nej.. tydligen inte!



Här har ni en liten del av resultatet! Det togs över 100 bilder, vilket jag tror ni sett en hel del av!




Fika paus! Haha, nej då! Bara skönt att sätta sig ett tag. :)


Vår i luften!

Idag har det varit ett riktigt vår väder! Himlen har varit klarblå nästan helt moln fri. Jag tog tillfället att lämna vinterjackan hemma och byta till den lite tunnare, så härligt! Det har varit riktigt behagligt att vara ute! Till skillnad från tidigare dagar.. Snön smälter och vägarna blir allt mer snö och is fria! Förmodligen bara en tidsfråga innan all snö är borta och blommorna börjat blomma!


Snart ett år sen!


Börjar få bråttom!

Godmorgon alla glada! :)

Somnade sent och sov lite längre än vanligt. Så det har nog gått jämt ut! Ska palla mig upp för att äta frukost nu!
Det väntas en kort skoldag idag, med endast 2 ½ lektion. Sen blir det skolbio! Vi hörs! :)


Dags, att vända om!

Jag är trött på dagarna och pigg på kvällarna! Lyckat! Nu går jag och lägger mig, med hopp om att somna i tid..ikväll! Vi hörs imorgon, godnatt! :)


Mys kväll!


Jag är så sjukt, galet, jätte trött! Så vad passar bättre än en lugn kväll framför Tvn?
Skulle helst bara vela och gå lägga mig nu! Men behöver vända tillbaka dygnet, efter en vecka med andra tider..

Nu blir det familjen annorlunda!


Snart så!

Sitter och dricker en kopp te, medan jag skriver lite på några inlämnings uppgifter! Snart klar, vilket är väldigt skönt! :)

Ibland kan det bara vara skönt att få lämna in alla inlämningar, så fort man är klar! För då vet man att man inte längre kan ändra något!
Så det är kvällens mål!

bild källa!


Trött? Inte alls!

Dagen har gått i ett! Har haft stunder då ögonen var såå nära att slockna.. Det var skönt att vara tillbaka och ännu skönare var det när lärarna visade hur några få veckor det är kvar till sommaren.. Men insåg i samma sekund, hur mycket vi skall hinna med innan dess.. haha! Blandade känslor på samma gång! Cykla med Emma hem en stund efter skolan. Där med min kassa uppdatering!

Hah, så här kul har vi i skolan..



Jag är vaken!

 

Det var en utmaning att öppna ögonen när alarmet ringde.. Det var nästan omöjligt! Det är något nytt att vakna så här tidigt och att det är ljust utanför.. Så var det inte innan lovet! Härligt!

Jag som gillar utmaningar, skall få en riktig utmaning idag! Försöka hålla mig vaken..! Hade svårt att somna igår kväll, vilket jag näst intill aldrig annars har.. suck... Så känner mig rätt sliten idag!

Men godmorgon på er! Ha en bra dag.


Ett leende..gör så mycket!

 







Slut på det goda..

Nu börjar allvaret igen, och leken är nu slut! Lite så känns det. Men jag har haft ett kanon bra lov och har njutit av varje sekund. Att få slippa allt inom skola har gett mig ny kraft och energi, att jag nu klarar det mesta! En härlig känsla!




Härligt!

Det är så skönt att ha allt man kan göra, gjort! Ett städat rum, alla inlämningar inför veckan klara, och en skolväska packad! Det är så mycket enklare att njuta av alla lediga stunder då, som nu solsidan!


Hemma igen!

Drog iväg för att träffa Vendela en stund! Vi tog en trevlig fika och har snackat i massor.. Kom precis hem och nu väntar det mat! Skriver senare igen, med bilder! :)




Då var det igång igen!

Har bestämt mig för att offra två timmar av min Söndag till plugg. För att sen kunna unna mig lite fritid. Så har hoppat i myskläder, dv.s ett par tights och en tröja! Nu står skolarbete på schemat! Hej på ett tag! :)


Brandman för en dag!

Jag har nog glömt att visa bilder, från att klassen var och fick en ”utbildning” på brandstationen! Kommer ni ihåg? Vi fick testa att släcka mindre bränder osv.. Här är i alla fall några bilder!

Första bilden, fick vi för oss att rulla ner för en något stor kulle..  Kläderna var för övrigt, stora och tunga! Branmän är oftast en aning större än oss, så det kändes som en enda stor klänning, med armar och ben!! Jag och Emma fick för oss att test springa i dom, och shit.. Det var svårare än man tror. Vi kom ingen vart..








Sista dagen..

Godmorgon! Känns skönt att få avsluta lovet med en sovmorgon! Det känns lite konstigt att det redan imorgon, är skola igen. Lovet har gått så sjukt snabbt! Tror jag missat halva , under en blinkning eller något? Skulle gärna tacka ja, till en vecka till! Men på något konstigt vis, längtar jag lite.

Jag har så mycket kul att se fram emot dom kommande veckorna, så det ska bli kul! Samt att man får en energi kick, nu när våren är på väg! Dessutom är det bara några veckor kvar, innan nästa lov! Så dom kommande veckorna lär gå på kick!

Här är ännu en bild från igår kväll! :)


Galen kväll!

Har haft en underbar kväll med vännerna! En riktig tjejkväll helt enkelt. Vi har ätit godis i mängder och skrattat massor.

Väntar på fler bilder, men har en att bjuda på tills vidare! :) Minns ni den här? Den drack man alltid som barn och man blev blå om tungan. Det blir man inte längre, kan jag ju tala om.. Besvikelse... ;)


Andra chansen!

Tror jag missar kvällens mello, eller rättare sagt Andra chansen. Prioreterar vännerna ikväll! Men har ändå gjort en chansning av vilka som går till globen! Mina chansningar stämmer dock inte alltid så bra.. Men bättre lyckat ikväll kanske? Det återstår väl att se.

Här har ni iallafall kvällens stora chansning, från min sida!


Föräldrafritt!

och halvt syskonfritt också för den delen! Det är för tillfället bara jag och min äldre bror hemma. Vilket är väldigt skönt. Vi skall alldeles strax laga mat, tacos. Enkelt och gott! Efter maten kommer lite vänner över för att umgås. Trevligt!

Jag och bror på Idol 2009! Vi båda har förändrats en hel del..


Hittade en jätte söt klänning..


Bad mode!

Dom två översta är från H&M och dom undre från nelly.com

    

Längtar!!

Dagens planer blev inställda, men känner att det inte gjorde så mycket! Får komma på något annat istället!

Sitter i köket och bara stirrar utåt, solen skiner och jag kan nu ana några få gräsplättar, under all snö! Blir så glad av att få se att våren äntligen börjat ta fart. Snart kan vi plocka undan vinterjackan och dom varma vinterskorna!

Det är väl bara en tidsfråga innan både blå och vitsippor börjat blomma!


Lördag

Fick mig en härlig sovmorgon, och vaknade för en liten stund sen! Till skilnad från andra dagar, flög jag upp ur sängen idag! haha. Vill bli klar så fort som möjligt, så jag hinner med allt jag vill idag! Nu ska jag äta upp min frukost! :)

Jag och Nadja för läänge sen! Är osäker på år, men har ett svagt minna av att det var förra året!`? :)


Girls Just Wanna Have Fun





Ett leende!

Ett leende gör större intryck än vad man kan tro.
Ett enda leende, inte ens något ansträngande, kan göra hela min dag.
Jag blir glad av att vara omringad av människor som är trevliga.
Det gör min tillvaro mer bekväm.
Leenden som inte behöver tillhöra någon speciell
utan som kommer från en främling vars anledning är okänd.
Det är dessa leenden som stannar kvar.
Länge.
Leenden som säger "Hej, du är lika mycket värd som mig".
Ett leende är ett kraftfullt vapen.
Ett leende kan smälta många hjärtan.




Grattis killar!

Godkväll! Den här dagen bara flög förbi! Har spenderat många timmar vid krullis, var hemma en sväng för att äta innan jag drog tillbaka. Ett stort grattis till Vilhelm och Villiams klass som vann guld! Dom spelade riktigt bra, så dom var värda en vinst! :)

Nu är mina kusiner med familj här och vi har precis ätit en fantastisk middag! En favorit, som hängt kvar i många år. Kött med potatisgratäng! Hur gott? Vi hörs lite senare! :)


Vilken väg hade du valt?

Jag hittade ett bra inlägg på en blogg jag läser lite till och från! Ville dela med mig av vad hon skrivit. Så här är ett utklipp från hennes inlägg! :) Så min fråga till dig lyder, Vilken väg hade du valt att gå?



Vår täcken!

Idag känns det verkligen som att våren är på ingång! Snön har börjat smälta och solen skiner till och från. Minusgraderna har vi bytt bort mot några få plusgrader!

Inte nog med det! Idag var det även dags att ta fram cykeln som så länge legat under ett ton snö! Jag älskar att gå, men att få cykla efter fyra månaders paus, var fantastiskt! Den sträcka som kunde ta mig 20-25 minuter att gå, tar mig drygt 8 att cykla! Det känns som man flyger fram! Love it!

Jag och Emma har så länge längtat efter att få börja cykla. Man får en så många fler val vad man ska göra, när man lättare kan ta sig.. (Misstolka mig inte! ) Frihet på något underligt sätt! Så nu väntar jag på att du ska komma hem, så vi kan ut och cykla tillsammans! ;) Hehe.



Se dina möjligheter!

Los Angeles, Kalifornien: Santa Monica



Jag drömmer om att få resa jorden runt! Besöka nya länder och få upptäcka världen på ett annat håll. Se vackra städer, smaka på annan mat och andas in en ny luft.

Det är en dröm som jag fått på senare år.. Tidigare såg jag bara alla begränsningar men har lärt mig att istället se alla möjligheter. Har jag en dröm, då ska jag se till att leva upp till den. Den enda som kan hindra mig, är jag själv!


Kort om tid..

Hej igen! Jag får fatta mig kort har lite kort om tid.. Jag ska möta upp Nadja om 10 minuter för att sen se fotboll. Kommer garanterat bli trevligt! Har ett och annat tid inställt inlägg som kommer dyka upp under dagen! 


Vi hörs senare!

Dagens bild får bli på Nadja! Rätt häftig bild!


fredag

godmorgon! känner mig både trött och pigg på samma gång? Hel knäppt! :) Jag ska iallafall upp och äta frukost nu, pröva min nya youghurt!?


godnatt..

Nu säger jag godnatt! Är inte jätte trött, men klockan börjar bli mycket och jag tror min dag sagt sitt nu! Har en dag att se fram emot imorgon med, så lite sömn skadar ju inte! Vi hörs, godnatt! ♥


Dröm om morgondagen..

Natten till idag, var hemsk! Jag vaknade till och från hela natten och drömde massa sjuka drömmar! Är nästan rädd för att behöva somna igen.. haha! Vad är det som gör att vi drömmer dom så kallade madrömmar? När jag var mindre kunde jag drömma flertal mardrömma var natt, medan jag idag gör det väldigt sällan? Varför drömmer vi över huvudtaget? Hmm..



Typiskt!!

Det är så typiskt! Jag lyckades få mamma att köra mig till maxi, så vi körde in på parkeringen exakt 4 minuter innan dom stängde! Jag slapp kööa iallafall! ;) Jag var bara där för att köpa youghurt inför min frukost imorgon. Men tror ni den fanns kvar? Nej! Där emot fanns ett flertal andra smaker.. Så får pröva en ny imorgon, honung! Spännande!


Inte slicka sig runt munnen..


Godkväll! Som rubriken lyder. Vi har haft " inte slicka sig runt munnen - tävling " här hemma. Ni vet, när man äter en vaniljmunk och så får man inte slicka sig runt munnen? Haha. Jag kan gå loss på vaniljmunkar, så himla gott! Så tävlingen passar mig utmärkt, synd att man inte kan tävla i det! ;) Finns dock risk för att jag skulle se ut som en levande munk där efter.. hehe.


Hej hopp!

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en sväng förbi kusinerna, men även en lång promenad med hunden! Så nåt skolarbete har jag ännu inte fått gjort.. Men hinner inte med det nu heller, för ska hoppa i varma kläder och prommenera hem med hunden till sitt! Skriver mer senare! ;)


One years ago..


Har varit ute på en promenad med hunden, fick även byta några ord med Emma som för tillfället är i Stockholm. Blev grymt hungrig helt plötsligt? Vilket inte är speciellt vanligt! Så fick skynda mig hem, för att äta några mackor. Haha. Ska fortsätta göra mig i ordning nu, eftersom jag bara fick hoppa i myskläder när det var dags för promenad Tss! :)

Det är nu rätt exakt ett år sedan vi var i Stockholm, för lite miljöbyte och shopping. Och snart är det dags igen!
I samband med resan för ett år sedan, togs den här bilden och en hundratals bilder till.. haha! Fint!

Ett hett tips!

Jag vill tipsa er om en fotoblogg som ägs av en jätte söt tjej! Hon visar dagligen upp nya bilder, som är otroligt vackra! Jag har fått tillåtelse att visa några bilder, men för att se flera får ni besöka hennes blogg. Som ni gör lättast om ni klickar här!








Jag toppar städningen med lite musik!


Nu börjas det!

Skall nu som först sätta fart med dagens måsten! Lika bra att få det överstökat. Så en städning av rummet står högst på listan..  vilket är behövligt!



Bild lånad från google! Jag skulle aldrig klara av att bo så som på bilden. Jag blir irreterad när min säng är obäddad, eller om en tröja ligger slängd på mattan.. Så jag kan stolt lova att mitt rum aldrig kommer vara så pass stökigt, så länge jag bor här! ;)


One piece.



Vad tycker ni om dom super populära one piece? Jag skulle personligen inte vilja ha en själv.. Kanske beror det på att jag aldrig varit en "mjukiskläder tjej". Men kan inte låta bli att medge att dom ser rätt mysiga ut.

Sovmorgon!

Godmorgon! Tog mig en sovmorgon idag och njuter av att bara kunna ligga kvar utan tidspress! Har sjukt ont i ryggen efter gårdagens träning, så en lugn dag sitter fint det! Skall ta tag i en storstädning av rummet samt lite skolarbeten! Kusin kommer även förbi och lämnar Ville ( hunden) en stund sen, så några promenader ska vi också få till under dagens lopp!

Jag och Ida igår efter träningen!


Trötter!!

Godkväll! Jag och Ida hade sett fel på busstiderna förut, så vi fick skjuts av min fina kusin istället! Kom hem för flera timmar sen , men har trotts det inte duschat ännu.. Är så fruktansvärt trött! Har lite bilder att visa er, men sparar på det tills imorgon! Samma sak gäller några inlägg.

Allt jag skriver blir så grötigt, att jag får ta bort och göra om, hela tiden! Det är nog inte meningen att jag skall blogga ikväll! Skriver mer imorgon, puss.


Hej hej! Har precis kört ett jobbigt spinn...

Hej hej! Har precis kört ett jobbigt spinningpass, men skönt nu efteråt! Ska snart ta bussen hem, skriver mer då! Puss


Repris på gårdagen!

Godmorgon alla glada! :)

Vaknade på helt rätt sida idag! Ska sätta fart och göra mig i ordning nu. Skall möta upp Ida vid halv tolv tiden för att sen se fotboll hela dagen, en repris på gårdagen helt enkelt. Sen blir det träning ikväll! Härligt! Som ni förstår, kommer uppdateringen vara sådär, idag med! Men det är ni väl vana med nu! Kan försöka fixa nåt mobil inlägg!

Ha en bra dag!


Jag och Ida förra våren!


Godnatt!

Konstigt nog har jag ännu inte kommit i säng! Jag och Anna har kört 10 frågor, så var helt fast i våran konversation, haha! Nu där emot, ska jag gå och lägga mig! Så godnatt gott folk! :)


Livet är skört!

Godkväll! Sitter inne på fejjan och chattar med vännerna! Har spenderat kvällen framför TVn. Såg Sofias änglar vilket alltid berör.. Jag påminns efter varje avsintt hur lyckligt lottad jag är som har en frisk familj, men framför allt hur lätt allt kan förändras.. Livet är skört! Skall alldeles strax gå och lägga mig, har en tidig och lång dag framför mig imorgon!


Så tröttsamt!

Somnade till i några timmar! Känns som hela dagen försvann, när det plötsligt var natt svart utanför! Har känt mig hängig hela dagen, det gör mig så less! Börjar bli så fruktansvärt trött på att aldrig få känna sig riktigt frisk! Har varit sjukt i princip i flera månader i sträck nu.. Att vara sjuk, det är som en elak energi tjuv! Man känner sig så tråkig, när man inte orkar allt man vill orka.. Ja, ni vet säkert vad jag menar!


Last year!


farmor och farfar!

Sitter hemma vid farmor och myser! Blev så trött och hungrig av att se fotboll så tog mig en promenad hit! Mysigt att vara här. Skriver mer senare? :)

Jag längtar efter sommaren!


tidig morgon..

Här sitter jag och äter frukost, i tidig morgon ( för att vara lov!!) och skall alldeles strax bege mig iväg för att möta upp Ida! Vi ska se fotboll. Så uppdateringen under dagen idag, kommer vara lite sådär! Men när jag kommer hem skall ni få massa inlägg! ;) Ha en bra dag, allihop!



RSS 2.0