1 månad!


Jag har haft en utmaning den här månaden, vilket var att undvika godis! Hade ett otäckt socker behov och åt sötsaker allt för ofta. Så det kändes som en bra lösning, vilket det faktiskt var! Målet var en månad vilket har gått idag. Så idag ska jag fira med godis, haha!

Nästa mål blir att inte äta godis annat än på helgerna! Sommaren närmar sig och jag vet att det kommer bli en hel del glass och godis då. Så jag laddar inför det, helt enkelt! :)


Fluffig polkagris tårta!

Gav mig på en utmaning idag! Ville prova något nytt, vilket passade utmärkt idag! Det blev en fluffig polkagris tårta, till efterrätt. Den gick hem hos alla, vilket var väldigt kul! kommer med all säkerhet göras fler gånger.

Gillar ni smaken av polka, kommer ni älska den här!


Serveras med chokladsås!

polk5
Bild och resept källa!


Trevlig valborg!

Sitter hemma vid några vänner till familjen, och väntar på att männen här ska grilla klart! Senare blir det att kolla eld någon stans, för att sen fortsätta kvällen hemma vid oss! Trevlig kväll!

Stan!


Har varit på stan hela dagen och hjälpt bror och mamma att välja kläder! Kul, att få tipsa om idéer! Har även åkt från mataffär till mataffär, på jakt efter ingredienser till min efterrätt jag tagit på mig att göra till kvällen. spännande! Uppdaterar er senare, om hur och vad det blev! ;)


Kväll med dom bästa!

Hade en jätte mysig kväll igår! Som vanligt i tjejernas sällskap. Vi startade kvällen uppe på hällarna, där det var rally. Men drog snabbt vidare till affären, för att handla en massa onyttigheter. Annars blev det en rätt lugn kväll, vilket var väldigt skönt. Vi såg på talang, spelade spel och hade det riktigt trevligt. Love it! Sov sen kvar vid Emma inatt, eftersom hennes föräldrar inte var hemma.

Kvällen blev lång, så känner mig rätt sliten idag!












Trevlig kväll på er!

Ska packa och tagga inför en kväll med tjejerna! Sover sen kvar vid Emma inatt, kommer bli super! Ska möta upp Maja, Vendela och Emma om en liten stund, så har bråttom nu! Ha en bra kväll, puss

Bild från en tidigare tjej kväll!



Jag ska laga mat!


Kusin kommer hit när som helst, så hade tänkt börja laga mat! Tacos blir det!

 


Smoothie



Jag och Emma provade en ny smak på smoothie, förut! Vilket blev ananas. Resultatet blev dessvärre inge vidare.
Det gick att dricka/äta, men förmodligen inget vi kommer göra om. Men det var kul att testa. I fortsättnigen håller vi oss nog till vår älskade jordgubbs smoothie. ♥


Äntligen!

Som ni ser har jag äntligen bytt design! Visst ser den vår fräsch ut? Jag är verkligen supernöjd. Tack Emma! ♥

Menyn är numer flyttad till flikar under headern, det är väl den enda förändring som kan vara lite ovant för er läsare.

Här får ni en före/efter bild.




Vad tycker ni? :)


Mobilblogg

Hej hej! Sitter hemma vid Emma och får designen ändrad, så får blogga via mobilen just nu. Skoltimmarna gick snabbt! Hade inga kloka lektioner, då vi fått en ny tjej i klassen idag! Kul! Slöt som vanligt på fredagar vid 11.25 , så drog hem till Emma då! Vi har fixat lite, och drog sen till våran gamla skola igen. Fick träffade våra gamla lärare från 4-6, vilket var väldigt trevligt. Vi fick prata med deras nuvarande klasser, om hur det är på högstadiet osv. Intressant att komma tillbaka och få en överblick över hur vi en gång hade det. :)

Sovmorgon, ja tack!

 Freedag hörrni! Riktigt skönt, med helg!

Om ni bara visste vad jag tycker om tidiga mornar.. Får snooza minst 4 gånger varje morgon. That's life.


Fick bara en sak gjord ikväll..

Har inte fått mycket gjort ikväll, inte! Nu kallar sängen, så puss & godnatt!


Super remix!

Den här låten fast i en super remix, dansade jag loss till förut! Det var den allra sista låten, så mina ben var som kokt spagetti. Haha.


Jobbig träning - precis som det skall va!


Nu är jag hemma igen! Det blev ett jobbigt tränings pass, men väldigt skönt nu efteråt! Nu blir det lite mat, sådär klockan nio haha! Blir en lugn hemma kväll för mig ikväll, både jag och Emma hade lite arbeten på datorn att göra. Är dessutom skit trött.. Så det passar mig utmärkt!


Oturs dag!

Hej på er!


Har haft en så kallad oturs dag! Allt började imorse, när mitt cykeldäck small.. Sen har det fortsatt i samma spår.
Som tur är har dagen inte bara bjudit på otur, utan även en hel del flyt. Jag och Emma for iväg till vår gamla skola under lunchen för ett litet möte. Spännande!

Ska hoppa i tränings kläder och springa iväg till bussen, för att möta upp Ida! Ikväll blir det träning, som gäller. Är sjukt taggad. Vi hörs senare. :-)

Förra gången vi var och tränade tillsammans. Då hade vi tjocka viner jackor och mössor på oss, nu blir det en aning lättare kläder! :)


En extra halvtimma!

Godmorgon!!

Snoozade en halvtimma! Skönt. Nu väntar en lång dag i skolan, men tanken på att det är fredag imorgon ger mig ny ork! :) Ha en bra dag!


Livet leker!


Lever i någon slags bubbla. Allt rullar på så pass bra, att jag börjar ana att allt är en enda lång dröm. Livet leker och jag mår fint! Känner att jag lägger allt mindre tid på bloggen, men har börjat göra andra prioreteringar vilket leder till att bloggen hamnar i ett konstigt under läge. Har fortfarande en passion för bloggen och älskar att logga in här och få skriva av mig! Men tiden är knapp och jag börjar misstänka att dagarna blir allt kortare..
Ska försöka bättra mig, men å andra sidan bör ni inte sitta framför datorn och häcka.. När det är ett kanon väder ute!


Men nu, sovdags! Godnatt!



Punka!


Hej på er!

Vilken dag, är helt slutkörd! Hade punka på cykeln när jag skulle cykla hem.. (Precis vad man har ork till, efter en heldag i skolan.. ) Det ordnade sig dock fint, med lite hjälp av två lärare. :-) Väl hemma, hade jag glömt nycklarna.. Utlåst! Där någon stans tappade jag mitt humör och var allmänt bitter.. Haha!


Snurriga jag!

Godmorgon!


Principen med veckodagar försvinner helt, under längre ledigheter! Det blir sena kvällar och nya tider, det känns helt enkelt som en längre helg. Jag blir alltid lika snurrig när man ska återgå till vardagen, hänger inte riktigt med. Kom på mig själv ligga och med och mot argumentera varför det skulle vara tisdag idag? Haha. Innan jag kom på att det till och med var onsdag! Snurrigt värre!


Trotts en natt med skön natt sömn, känner jag mig riktigt trött! Gick och la mig lite tidigare igår, för att orka. Och tur var väl det, annars hade jag nog inte fått upp ögonen idag! Ha en bra dag, allihop! Puss

Har jag nämnt bildbrist förut? Bilden är iallafall tagen för drygt två år sen!


träna


Måste medge att det känns riktigt bra, efter ett tränings pass! Nu blev det dock inget pass, utan var bara ute och sprang. Blev även ett litet dans pass nu ikväll! ;) Skönt det! Sitter och äter en sallad, mamma ordnat till mig!



Knappt om tid..


Hej, hoppas ni haft en bra dag! Jag har lite knappt om tid, men ska kasta ihop en snabb repris av min dag!


Skol timmarna gick undan, med endasr 4 lektioner! Det var nästan skönt att få träffa alla igen. Jag och Emma tog en sväng förbi stan på vägen hem, för att sen chilla hemma vid henne en stund. Drog hem för en timma sen och har precis ätit lite mat.

Nu ska jag dra iväg för att möta upp Maja, för en springtur! Vi hörs senare igen. puss


46 dagar!



46 dagar kvar!

På den tiden är det mycket kul som skall hinnas med! Så det lär inte dröja länge, innan det bara är några få dagar kvar.. Längtar! :)


Jag föredrar inte vakna nätter..



Hej hopp!

Sovit gott? Själv har man varit vaken ungefär 80 % av natten.. Men resterande 20 % innehöll härlig natt sömn!
Vaknade till och med 20 minuter innan alarmet skulle ringa,  då gav jag upp! sjukt! Får se vart den här dagen slutar?

Skall börja göra mig i ordning för skola! En väldigt kort dag väntar, sen en sväng på stan. Är jag tillräckligt snabb hinner jag med en tupplur på altanen senare..Haha!

Ha en fin dag!



Fantastiskt lov!


Vet ni? Jag är inte alls redo för skola imorgon.. Känner att jag skulle behövt några dagars vila till.. Finns tyvärr inte mycket att göra åt saken. Så istället går jag in med inställningen, att jag ska ge gärnet dom sista 7 veckorna innan sommarlov. Som är ett betydligt längre lov!!

Hur som helst, har jag haft ett fantastiskt lov! Hade inte kunnat ana,hur mycket jag skulle hinna med, på bara en vecka! Och tur med vädret har vi haft. Underbart!

Nu - tagga inför skola!


Kan ni gissa vilka som kom åt pennorna till tavlan? Haha


Snabbt inlägg!

Hej Hej!

Har haft en trevlig kväll ute! Vi var och köpte glass och njöt av en sista kväll på lovet! :) Har precis duschat och skall ringa ett samtal, men skriver senare igen! :-)

 


Utgång!

Snart väntar en förhoppningsvis god middag med familjen, sen utgång med Emma! Ha en trevlig kväll, gott folk! :)


Härliga dag!


Vädret är så underbart just nu, riktigt kortbyx-väder redan i april! Att sova ute i solen, är nog bland det bästa som finns! Hade nämligen tänkt plugga ute i solstolen, men jag somnade istället.. Antingen var plugget väldigt tråkigt och ointressant eller solstolen som var väldigt bekväm? Jag tror på en blandning av båda alternativen!

Hade Emma här en stund förut, vi fikade ute i solen. Hade lite kvar av kladdkakan jag bakade igår, så kompletterade med några ananas skivor och hallon glass! Hur gott?

Nu har jag flyttat in och ger plugget ett nytt försök!


Är ute på promenad!

mms_img68017 (MMS)

Är ute på promenad i det fina vädret, med Elli! :) Skriver mer senare.


Måndag 25/4


Då var det sista dagen av ledighet, ska se till att njuta av varje sekund! Har lite skolarbeten att stå i, men det lär gå snabbt! Sen skall det bara njutas, av det fina vädret!! Nu blir det fukost, Hej på ett tag! :)



Godnatt på er!


Har haft en jätte härlig kväll! Vi satt länge ute och bara njöt. Dukade långbord och åt massor av god mat. Min kladdkaka blev en succé! Serverades med hallon glass och grädde. Enkelt och gott, kommer göras fler gånger! :-)

Lånade in grannens bebis medan dom åt. Hon är verkligen en av det sötaste, är helt såld! ♥



Prov köra!

Fick prov köra moppe idag, vilket var sjukt kul! Det gick lite hackit i början, men sen rullade det på fint! stolt! :)

Hittade en snygg moppe som skulle passa mig perfekt! Ni vet ju hur såld jag är för blå och turkos! Hehe.


sneakpeek på min nya header!

Som ni vet är en ny design på väg! Den är inte helt klar, så ni får nöja er med en liten sneakpeek. Men snart så, då kommer den även upp här på bloggen.


Trevlig kväll på er!

Hej igen!


Här skall snart huset fyllas av liv och grillen skall tändas! Det väntas en trevlig kväll med vänner. Har precis ställt in en kladdkaka i ugnen, som är tänkt som efterrätt! Hur ser eran kväll ut att bli?


Solstrålar!


Det är helt sjukt, vilket väder vi har! Solen skiner och det är en riktig sommarvärme. Kan inte minnas, när man  kunde ha kortbyxor i april månad, senast? Sitter i en solstol på altanen och bara njuter! Livet är jäkligt behagligt just nu! Har varit ute på en lång promenad med grannens bebis, underbart!

Ha en härlig dag, hörrni!



Färska jordgubbar!

Startade dagen med en tallrik yoghurt med färska jordgubbar! Hur gott?


Söndag 24/4


Godmorgon solstrålar!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort. Vaknade upp pigg och utvilad, vilket inte var igår man gjorde sist..haha!
Jag har faktiskt ingenting planerat idag, vilket känns otroligt skönt. Har haft så fullt upp varje dag nu, att det nästan börja bli jobbigt.. Så tro det eller ej, men jag ska riktigt njuta av dagen. Ta allt som det kommer och inte bestämma nåt i förväg.


Påskafton!



Har haft en riktigt trevlig kväll! Trerätters middag och vi premiär satt ute, och åt förrätt! Underbart! Det var kusin och moster med man som var här! Ytterst trevligt! Fick ett gulligt påskägg med bland annat en biocheck!

Efterrätten bestod av en smarrig fruktsallad med kesella vanilj!


Kände mig helt plötsligt blek!?

 

Vilken underbar dag!

Har varit iväg och fart hela dagen! Var en sväng förbi stan med mamma tidigare, vi handlade inför kvällen och fixade mina skor. Väl hemma blev det lunch ute på altanen, äntligen är alla möbler ute igen!! Sen blev det en härlig power walk i det fina vädret med Ida! Vi hade så mycket att prata om, hon har varit i Spanien lite för länge.. haha!


Nelly.com - 30%

Ett litet tips, Nelly.com har sänkt 100-tals plagg med 30 %, sista helgen nu!


Glad påsk!



Brukar ni pynta erat hem upp till tusen, när det är påsk? Med söta kycklingar och allt vad påsken hör till?
Jag tycker påsken är för kort för att behöva pynta så överdrivet, det ska ner lika snabbt som de kom upp.. Så ett påskris får räcka för våran del! Glad påsk på er! ♥ 




Det går snabbt nu..

Snart kan man köra på bara ben och kortbyxor igen! Längtar!

 




Föreläsningen!

Här om kvällen var jag på föreläsning, som för övrigt var väldigt intressant! Fick även träffa stor bloggaren Alex Schulman. Haha, blev även ett litet kort!


Ny design!

 

Har suttit och skissat på en ny design, i säkert två timmar nu! Börjar nu som först känna att jag kommer någon vart, och tur är väl det! Annars hade jag nog blivit galen. haha. Skall snart skicka iväg skiss, för att sen få tillbaka en färdig design. Alltid lika kul och framför allt spännande. När man sitter och ritar upp en plan på hur den skall se ut, har man ingen aning om hur det blir? Men det brukar oftast bli ett riktigt bra resultat.


Mat i stora mängder!

Hej på er!

Efter jag skrivit klart förra inlägget, blev det brådis! Hade missat lite på tiden och fick stressa ordentligt, för att hinna. Vi var bort bjudna på påsk middag vid farmor och farfar. Vi åt så pass mycket att min stakars mage fick en chock. Haha. Som pricken över i;t blev det även den årliga påskäggsjakten!! Som vi letade.

Sitter i skrivande stund ute på terassen och myser. Så härligt att man äntligen kan sitta ute. Undra hur länge min otroliga vår glädje kommer hålla i sig? Haha :)


Hemma igen!


Har haft ett helt underbart dygn tillsammans med Emma och hennes familj! Vi har haft det så himla roligt, så det var trist att redan idag behöva lämna det. Har planer på att åka tillbaka redan på söndag igen! :) Det har varit så himla varmt, att det nästan kändes som vi var utomlands! Så härligt!

Hinner inte skriva så mycket mer just nu, sitter fortfarande med blött hår, osminkad och skall på middag om 50 minuter! Vi hörs senare! :)









brs

Drar tillbaka till södervärn för att se niornas final i Brs! Ha en fortsatt bra dag! :) puss

Förlust!

Matcherna gick sådär! Förlust för båda lagen, vilket var tråkigt!

Jag och Emma har njutit av det fina vädret! Snackat ihop oss om dagen osv. Jag packade precis klart och kan lova er att väskan nu är proppfull! Det blev lite ändrade planer, så hon fick ta med min väska på en gång. Eftersom vi skall iväg en gång till, precis innan vi drar sen!

Jag lider av bildbrist på hög nivå för tillfället! Så ni får nöja er med några gamla tills vidare. Skall försöka bli bättre på att fota! Lovar! ;)


Snart tillbaka igen!

Nu sticker jag iväg! Är hemma om en liten stund igen, då blir det att packa det sista, städa och sen dra igen! Haha. Ha det bra! :)


Torsdag 21/4

Godmorgon solstrålar!

Klockan är inte ens 9 och jag är redan vaken! Skall dra iväg för att se semifinalen i BRS! Som jag nämnt tidigare skulle dom två lag jag hejat på möta varann, i semi! Det blev inte så, som tur var! Så nu kan jag heja på båda med gott samvete! :)

Ska börja göra mig i ordning, om en timma drar jag!


Godnatt!

Nu ska jag bädda ner mig i en ny inbäddad säng! Sova några få timmar innan alarmet ringer vid 8.30 på lovet.. haha! Godnatt! :)

Packa - check!


Imorgon åker jag med Emma och hennes familj till landet! Ska faktiskt bli skönt att få komma ifrån stan ett tag. Även om det inte varar så länge, men det kanske räcker! Jag har för en gångs skull packat i god tid. Tror dock jag glömt hälften, väskan väger typ ingenting och är knappt halvfull!? Men är bara borta ett dygn, så  det ska nog inte vara någon fara. ( Om inte annat, har säkert Emma packat med det jag troligtvis glömt)


Min dag i snabb sammanfattning!

Godkväll på er!

Förlåt för min frånvaro! Men dagen har gått i ett och jag har helt ärligt inte hunnit med.. Tänkte dra dagen så kort jag kan. Med risk för en rörig text! 

Drog in till stan en sväng, åt lunch med farmor och strosade runt lite i affärer. Fick med mig en ny foundation bland annat. Jag och Emma handlade med oss allt som behövs för en smarrig marängswiss, som vi sen slängde ihop hemma vid henne. Hann knappt hem innan det var mat och sen var det dags att åka iväg igen. En snabb sväng förbi graven, sen på föreläsning. Avslöt kvällen hemma vid kusin och moster på mysig fika! :)

Hoppas ni haft en bra dag!


Nu drar jag till stan..

Blir nog inte så länge, eftersom jag har andra saker att hinna med också! Men vi hörs senare! puss


Onsdag 20/4

Godmorgon solstrålar!


Vaknade upp och insåg att jag är genom förkyld! Haha, ska man skratta eller gråta? Är det inte det ena, så är de det andra. Jag skall om drygt 1 ½ timma, bege mig in till stan! Så skall börja göra mig i ordning nu! :) Vi hörs!


Kräsna brudar!

Hej bloggen! :)


Har suttit inne och kollat på BRS ( innebandy cup, för er som undrade förut) i flera timmar idag, trotts det fina vädret. Dom två lag jag var där för att heja på gick vidare till semi , och skall nu möta varann på torsdag. Vilka ska man heja på då? När vi var klara där, drog vi vidare på jakt efter jackor. Utan resultat! fy, vad dåligt med jackor det finns.. eller är det vi som är kräsna?


Äventyr!

Ha en underbar dag allihop! Jag drar bort till södervärn för att se innebandy en stund nu, med Emma. Sen vidare på andra äventyr.. Mer om det senare! :) puss


Lungnet före stormen!

Min morgon har gått i lugnets täcken. Latat mig framför Tvn, ätit en god frukost och bara tagit det lungt. Nu där emot blir det lite ändring, skall sätta fart och göra mig i ordning. Om en timma, skall jag möta upp E. för att se BRS en stund. Sen fortsätter dagen, med andra planer! :)


I´m in love! ♥


Tisdag 19/4


Godmorgon!

Ännu en tidig morgon, har dessutom haft en usel natt. Så pigg vill jag inte påstå att jag är.
Ligger fortfarande kvar i sängen, och ser på Tv. Skall snart upp och äta frukost, men lär nog vänta på bror.




We can make music!

 



Här är Vendela, Maja och jag när vi satt och spelade gitarr i korridoren, i skolan. Fick tag på det här smygtagna bild, nu ikväll. Snyggt!


Härliga dagar!


Med risk för att låta tjatig, men vilket väder vi har! Våren har verkligen tagit plats, och solens stålar ger oss alla ny energi. Måste vara ovanligt varmt för den här säsongen, i år? Medeltempraturen brukar ligga på 4 grader, i april månad. Så vadå? Vi har bara 15 grader varmare i år. Härligt!

Har haft en trevlig kväll! Jag och Emma mötte upp Leo och Ludde för att lira lite fotboll. Riktigt trevligt, och det bjöds på en hel del skratt. Glömde helt bort tiden, men från att ha varit ljust blev det snabbt helt svart! Så tiden gick med andra ord rätt snabbt! :)

Medan vi väntade, på grabbarna!



Känner ni igen platsen? ;) ↓





Dagens outfit!




[ Invigde ett par nya converse idag, ett perfekt vårtäcken! ]


Hemma vid Emma! ;)

Sitter hemma vid Emma och väntar på mat! Hon duschar, så jag passar på att låna hennes dator. Vi har varit iväg och tränat, jag tog en löparunda. Skönt när det är gjort! :) Ska lägga upp dagens outfit, så kolla in om en stund igen! :) puss


22 grader!! underbart!

Nu sticker jag iväg och kollar på BRS-cup! Drar sen direkt vidare, på träning. Ska försöka fixa lite outfits bilder till er senare! Tills vidare, ha det bra! :-)

Kläder..


Försöker fundera ut dagens outfit. Brukar ni ha svårt att bestämma kläder? Igår var det värst, för min del. Rotade igenom hela garderoben, vilket resulterade i att jag bytte om 4 gånger under dagen. Ingenting passade! ( enligt mig.) Så jag hoppas på ett enklare val, idag! :)

Hittade den här enkla snygga klänningen, när jag kollade runt lite! Prefekt för beach 2011!


Måndag 18/4

godmorgon solstrålar!

Hade intalat mig själv att det skulle vara grått och kallt idag.. Så fel man kan ha! Här är det nämligen sol och riktig sommar värme. Vid 9-tiden när jag kollade var det 18 grader och förhoppningsvis stiger dom under dagen.

Vaknade lite tidigare idag, så hade tänkt bädda ner mig själv i soffan en stund. och njuta av den här morgonen - som vaken! Dricka min dagliga kopp te, för att dölja det halsonda och bara ta det lungt i nån timma.


Har sagt det tusen gånger tidigare, men skadar aldrig att säga det igen.. Älskar dig!


Det är bara att köra på!


Går fortfarande och drar på någon skit.. Huvudvärken och det halsonda återkommer hela tiden. och är så mycket tröttare än vanligt.. Hör nog ihop med att jag aldrig tillåter mig själv vila. Kör på som vanligt, trotts att något spökar inom mig. Känner att det vore synd att ligga ner bäddad under lovet. Jag tror dock man kan bli frisk av frisk luft också, inte bara av vila!

Med det säger jag godnatt! ( Får ta vara på natt sömnen istället! )


Underbart och härligt!

godkväll!

Känns som jag nämnt underbart och härligt minst 1000 gånger i varje inlägg idag! Antar att det är dom enda orden som kan sammanfatta min dag. Kvällen blev inget undantag, vi har haft en sjukt rolig kväll ute!  Avslöt kvällen här hemma, med te och muffin. Myys!

Årets första kväll, utan jacka! Klockan börjar närma sig elva och tempraturen ligger fortfarande över 10!! Härligt!


Underbart!


Idag har det nästan känts som sommar! Så underbart, när man kan sitta ute i endast tröja. Ett säkert vårtäcken är när man möts av den härliga grill doften, när man öppnar dörren. Även vi hade premiär grillning ikväll. Hade nästan glömt bort hur fantastiskt gott det är!

Jag och Emma har suttit ute i solen och snackat, gjort jordgubbs smoothie och ätit glass! Riktigt glassigt! Nu väntar även en kväll ute, det gäller att ta till vara på stunderna. Puss


Hot,Hot,Hot!

Vilket härligt väder! Idag kan man lämna jackan hemma med gott samvete. Tog Elli ( grannens bebis) på en promenad, tills hon somnade. Nu skall jag cykla iväg för att möta upp Emma. Vi hörs senare! :)


Söndag 17/4

godmorgon bloggläsare! så kul, ni blir bara fler och fler! :)

Har haft en hemsk natt. Först låg jag vaken i säkert 2 timmar, kunde verkligen inte somna.. När jag väl somnat, har jag drömt massa konstiga mardrömmar.. Har vaknat flertal gånger med nån slags panik? Haha. Skönt att det är över nu iallafall.

Anar en fin och varm dag idag! Solen skiner och det är redan 15 grader ute, så skall styra om dagens planer lite efter vädret. ;)




snart är vi där igen. Då skall det solas och badas, som aldrig förr!


Ska stänga av nu...


Borde sova, har varit så trött hela dagen. Men ville kolla av läget på datorn en snabbis innan, checka mejl, bloggar och facebook. Nu väntar några härliga timmars natt sömn och förhoppnings vis en skön sovmorgon.

Godnatt kära ni♥


Flickan från ovan


Såg filmen nu ikväll! Kämpade förgäves för att hålla tårarna tillbaka, men tillslut kände jag ändå hur tårarna brände mot kindarna.. Nej fy, det var en hemsk film. Som innehöll spänning genom hela filmen, det var först dom sista minuterna jag kunde andas som vanligt igen. Det var en väldigt fin film, som var häftigt gjord. Men den var sevärd, den var både bra,sorlig,hemsk och fin på samma gång. Ni som vill se en riktig gråt film..se den!

Den handlar om en flicka som luras av en man in i en underjordisk låda som han byggt själv när hon är påväg hem från skolan, och hon märker ganska snabbt att det är nånting fel och försöker fly. När hon har dött kommer hon upp till ett ställe som är mellan Himlen och Jorden där hon är fast. Hennes familj får reda på att hon har blivit mördad när polisen hittat hennes mössa och massa blod. De börjar leta efter mördaren och hon hjälper sina familj medlemar från det stället där hon är. Mer tänker jag inte säga!


Inte alltid man får som man vill!

Lånade brors rum, jag var nämligen den enda här hemma som ville se körslaget. Inte alltid man får sin vilja igenom! Så sitter här och njuter av lugn och ro. Senare blir det dock film med familjen. Så lite variation blir det allt.

Ps. Andreas och Jacob! Vem håller ni på?


Myys

Ligger här med bror brevid och tar det lungt! Han spelar något spel på min mobil medan jag halvsovade läser igenom lite bloggar. Snart kommer resten av familjen hem med mat, gott! :)


Dagen som fög förbi..

Oj vad snabbt den här dagen försvann! Har spenderat hela dagen med mina grannbarn. Vädret har inte varit så mysigt, så vi var ute en liten stund och lekte, men har annars bara varit inne. Bakat muffin med riven choklad, sett film och busat en hel del! Härlig dag, med andra ord! :)


Do you remember?

Minns ni fotobloggen jag lyfte fram här i bloggen, för nån månad sedan? Tänkte att det var dags igen. Den här gången fotade hon Victora och Daniels besök i stan. Riktigt fina bilder! För att se fler bilder, tagna av henne klicka här!







Jag skulle behöva...



Vet inte riktigt hur jag tänkte igår kväll!? Mitt värmeskydd till håret, gör att det blir äckligt halt på golvet. Vet inte hur många gånger folk halkat här.. Så har efter erfarenhet börjat stå på min matta när jag sprayar håret, men igår glömde jag helt bort det.. Och resultatet är - svin halt! Haha.


Lördag 16/4

Godmorgon - jag har sovit riktigt bra i natt! Vaknade med en jobbig ångest, hade intalat mig själv att jag skulle plugga hela dagen och kände mig stressad.. Tur att jag kunde lugna mig med att det är lov! :) Nu väntar frukost!




godnatt bloggen ♥

Har haft en mysig kväll! Träffade Emma och vi stod länge och bara snackade. Till skillnad från tidigare kvällar, var det inte alls lika kallt. Så det var nästan skönt att bara stå, slippa hoppa runt för att hålla värmen! ;) Trotts tempratur skillnad kände jag mig frusen när jag kom hem ( är inte helt frisk..) så tog en varm dusch. Bra avslut på den hära kvällen/veckan.

Ska faktiskt sova redan nu, klockan är inte speciellt mycket men är riktigt trött. godnatt ♥


Bjuder på ännu en snygg bild på mig själv, från förra året! Ha, ha.
 


Kvällens planer!


Taggar för en kväll ute, med Emma! Får se om vi bestämmer träff med någon mer under kvällen, eller om vi kör på som planerat. Lugn kväll, eftersom vi båda varit sjuka. Hur ser eran kväll, ut att bli?



Härliga barn!


Har haft en väldigt härlig eftermiddag! Trottsade mig själv en aning, struntade totalt i vad huvudvärk och halsont är. Och tog med mig grannbarnen till affären och köpte glass, i det fin fina vädret! Väl hemma igen, gosade jag med Elli, deras söta bebis. Fick precis gäster, så skall hjälpa till med maten! Puss


Summer feeling!


Sitter i skrivande stund ute på terassen, och bara njuter! Solen skiner och det är riktigt behagligt ute. Drömmer mig bort och inser att det endast är två månader kvar, till skolavslutning och sommarlov. Känns som tiden som återstår, kommer gå riktigt snabbt.


conscious collection


Igår släpptes H&M´s nya kollektion! Fanns en hel del snyggt! Vitt är både fräsch och otroligt snyggt till en snygg solbränna! Klänningen längst ner, var riktigt snygg samt kavajen brevid. Även blusen på andra bilden uppifrån till höger. loveit. Vilken/Vilka är eran favorit? :) 

 

Ledighet!

Gick endast till skolan för två prov idag! Dumt nog, hade vi lagt dom på den sista lektionen. Så det blev lite stressigt där. Göra ena, lämna in, tagga om, göra nästa! puh! Skönt att ha det gjort nu! Och hörrni, nu är det lov! Njut, njut och än en gång njut!


En lite halv kry tjej! Ska vila upp mig, återkommer om en stund! :)


fredag 15/4

Godmorgon! Då var det fredag igen och jag ska tillbaka till skolan. Tror jag är lite för snabb tillbaka, men hade det inte varit lov nästa vecka hade jag stannat hemma en extra dag.. Tänkte ta en kopp te så kanske de halsonda kan lägga sig! Solen skiner och det är redan klarblå himmel, kommer bli en bra dag! Vi hörs!


Ibland borde man tänka lite extra på sitt välmående..

Hade tänkt att säga godnatt nu! Har pluggat i några timmar och satsar på skola redan imorgon igen. Har fortfarande dunkande huvudvärk och ont i halsen, så en dag till hemma skulle inte sitta fel. Men vill så gärna bli av med alla prov innan lovet. Vilket troligtvis är förståligt! Godnatt kära bloggläsare!



Tv-mys!

Har laddat med en stor kopp te och nu blir det semester duellen!






Sommarens hetaste - virkat!

Vad tycker ni om det heta virkade byxorna? Som dom flesta skulle döda för. På något konstigt vis känns det som byxorna förföljer mig, vilken blogg jag än besöker dyker dom upp i ett inlägg. Jag tycker då inte dom är speciellt snygga och kommer med all säkerhet inte sätta på mig några såna under sommarens varma veckor.

Jag har inget emot virkat i sig! Skulle lätt kunna ha en virkad oversize tröja i en läcker färg,  det skulle sitta super snyggt! Men just byxorna, är inget jag inspereras av i år.



"Lugnet före stormen"

 Dagen har gått i lugnets täcken, men så fort huset börja fyllas med liv, var allt lugn som bortblåst! Nu väntar en god middag inom kort. Ciao

Soff liggande!

Ligger fortfarande i soffan, helt död och tittar på tv. Emma är också hemma idag, så har lite sällskap av henne via msn och sms. Har precis fått i mig lite lunch, stekte några ägg och åt det på rostat bröd med lite grönsaker. Verken smak eller aptid är något att hurra över, allt smakar detsamma...skit! Men är medveten om att mat och dryck är ett bra sätt för att snabbare piggna till. Hur mår ni idag?


Torsdag 14/4

Som jag misstänkte! Har åkt på nån skit, är hemma och är sjuk idag. Vaknade med svin ont i hals och huvud, efter en urkass natt. Har mesta dels bara legat och vänt mig efter vart annat, så många timmars sömn blev det inte. Har precis bäddat ner mig i soffan med täcket, och myser framför Tvn!


Enkel kväll!


Min kväll har varit lungn! Har spenderat den framför TVn med en stor kopp te, hemma vid Emma. Vi känner oss båda hängiga, så det var skönt att bara ta det lungt. Väntade in pappa, så jag kunde få skjuts hem! Nu kallar sängen, godnatt!


hej...hopp!

Drog hem till Emma direkt efter skolan för några timmars plugg. Åt även här, pannkakor! Nu ligger vi helt döda och kollar på datorn.. Vi hörs senare! :)



Onsdag 13/4

Godmorgon! Försov mig, vilket var helt fel dag att göra det på.. Har så mycket att hinna med innan jag ska dra (om 30 minuter) så det här får bli ett kort inlägg. Ville mest önska er en bra dag, så hörs vi senare igen! :)


Haha, jag älskar er tjejer!


Impossible





Skitigt..

Jag och Emma har suttit ute och snackat i säkert en timma. Grabbarna kom även förbi en stund, så vi bytte några ord med dom. Satt mig även i en blöt rabatt av misstag, så var helt svart när jag ställde mig upp.. Lyckat! Har haft en härlig kväll, iallafall! :)


M.y.s!

Har precis duschat och hoppat i myskläderna. Väntar för tillfället på att maten skall bil klar. Sen promenerar jag bort till Emma i myskläder, myys!

Gaaammmaall bild! :)


Bullar!

Pappa var så snäll och hämtade mig i skolan idag, trotts att han är sjuk! Bror fixade även fika till oss tre, bullar!
Både mysigt och gott! Nu laddar jag för lite skoljobb.. Har inte haft kloka lektioner på en vecka nu, eftersom jag har jour. Så har lite att ta igen!


Jobbigt, jobbigare, jobbigast!

Heeej bloggen!

Har kämpat med en jobbig huvudvärk, hela dagen. Som vägrat ge med sig..

Jag och Vendela har för övrigt stått för underhållningen i caffis idag. Spelat och sjungit Eye of the tiger samt lille katt! Haha, super fint! Imorgon är det förmodligen dags för musik redovisning, vilket känns sådär. Har inte haft nån större chans att öva. Får träna ikväll, helt enkelt!



Det är nästan så jag hoppas att det är lite små kallt ute ikväll.. Så jag kan få använda min mössa, igen!

Tisdag 12/4

Godmorgon alla glada!

Tog en liten sovmorgon, på ungefär 40 minuter! Var så trött när alarmet ringde första gången. Så något piggare är jag nog. Ser ut att bli en fin dag ,  bakom dimman anar man en blå himmel iallafall. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare! :)


Godnatt bloggen!

Min hjärna har gått på hög varv hela dagen, tankarna har bara snurrat! (Vilket jag inte är van med ;) Haha, skämt åt sido. Skall bli skönt att avsluta den här kvällen nu, godnatt!


Har inte hunnit, uppdatera er..

Hej på er! Här har det inte varit tjockt med inlägg idag, inte! Men har haft lite annat och tänka på. Har bland annat haft utvecklingsamtal idag, konstigt nog blir jag alltid så trött under sånna möten.. vilket gör att jag gäspar minst 1000 gånger. Haha!

Sitter här med Emma just nu och skall snart bege oss in till stan, en snabbis. För lite ärenden. Fick mig ett gott skratt när jag hittade den här bilden, i datorn.. Haha, det roliga är att vi har ett 20-tal till fin-fina bilder! ;)


Nu drar jag till skolan!



Måndag 11/4


Godmorgon på er!

Har ni sovit bra? Det har jag! Ligger och lyssnar på lite musik och försöker piggna till. Måndag igen, vilket innebär att en lång skolvecka väntar. Massa prov också för den delen! Men sen är det lov, vilket ska bli sjukt skönt.

Skkooolaa! ↓


Vi hörs imorgon!

Börjar känna mig trött och skall börja göra mig i ordning för sängen. Vi hörs som sagt imorgon igen. Puss!


Lyckat bus!


Ikväll var det äntligen dags för mitt och Emmas bus! Det var menat till den 1;a april, men med olika hinder längst vägen blev det fram skjutat till ikväll. Nästan synd att vi inte filmade, för oj vad kul det var!


Vi satt fast ett gäng tomma läskburkar, i dragkrogen med hjälp av snöre. Vilket ledde till att det lät förjävligt när bilen sen åkte iväg. Samt en skylt på framrutan! Minns inte när jag senast skrattade så mycket som när han åkte iväg, och burkarna skramlade efter.. Haha! Vi och alla andra som rörde i trakterna där bilen åkte, fick oss ett gott skratt iallafall!



Kör på!

Plugga var det jag skulle göra, men somna var det jag gjorde. Har en riktigt slö dag, orkar inte resa mig ur sängen.. Hade helst bara ställt in planerna för kvällen och tagit en skön tv-slappar-kväll! Men tanken att behöva missa en rolig kväll ute, svider! Så jag kör på som det är sagt!


Dagens planer!

Kan ni tänka er, att jag tycker det är härligt med söndag idag? Dagen ser ut att gå i lugnets täcken, vilket kan vara rätt skönt. Jag ska offra några timmar åt att ta hand om mig själv. Göra hår inpackning, ansiktsmask och måla naglarna. Plugga lite, skulle vara super om jag hinner! Typiska söndags sysslor, helt enkelt!



Lika bra som vanligt!

Vilken lyckad kväll igår! Hade riktigt trevligt, vilket man alltid har i tjejernas sällskap. Hampus och Jacob kom förbi en stund och spelade med andra ord med oss! Ett riktigt roligt spel, som vi nästan alltid spelar. När killarna hade gått återgick vi till all tjejsnack, satt länge och bara pratade! Tack för en bra kväll!

   

  


Sovmorgon!

Godmorgon! Fick en härlig sovmorgon som väldigt behövande, men känner mig fortfarande lite sliten.. haha! Ska upp och äta frukost nu, sen kommer en rapport från igår kväll! :)


Bild från 2009!


I hope you understand!

Sitter här och gäspar efter vart annat och kämpar med att hålla ögonen öppna! Har haft en jätte bra kväll och lovar att skriva mer utförligt imorgon. Är så galet trött , att jag inte längre orkar tänka.. Godnatt!


Tjej kväll!

Ikväll är det dags igen! Har skickat iväg familjen och bjudit hem tjejerna. För en trevlig lördag kväll tillsammans. Av tidigare tjejkvällar att döma, kommer kvällen bli super.

Trevlig kväll på er!


Brunett så hett!

Har vart sugen på en förändring länge nu, och funderat på att färga tillbaka till mitt mörka hår. Har velat fram och tillbaka.. och såhär blev resultatet!





Kilar iväg!

Nu är jag klar! Så drar iväg och möter upp Emma, ha en bra dag! :)


Seg start!

Sitter och kollar igenom mejlen, som jag tydligen glömt dom senaste dagarna. För oj vad olästa mejl det fanns! Har haft en seg och skönt start på helgen, sitter fortfarande i pyjamas. Ska snart sätta fart och göra mig i ordning.


Upp till dig!

Godmorgon!


Idag har jag bestämt att det skall bli en bra dag! Solen skiner, himmlen är klarblå och jag är på topp-humör! Bestämmer man sig för något, är sannolikheten rätt stor att det blir så! Det kan dyka upp motgångar, men med en bra inställning fortsäter dagen vara lika bra, men med EN dålig händelse! :)


kort med inlägg idag..

 

Godkväll och snart godnatt! Var nära till sömn, redan vid 16-tiden idag.. Gissa hur jag känner mig nu? Det är knappt så mina ögon klarar av att hålla sig vakna.. Ska inte dra ut på det här, utan fortast möjligt bara få somna! Godnatt!




Trevlig kväll!

Snabb städar rummet lite, skall om en stund möta upp Vilhelm.. Så har lite bråttom. Jag ska visa er bild på håret senare också, men hinner inte nu. Hoppas ni får en trevlig fredag kväll! :)


Bild tagen tidigare idag, innan färgning av håret!


Mobilblogg - Hår färgning!

Är påväg in till stan! Ska färga håret, är lite nervös för resultatet. Kan ni gissa vilken färg det blir?

 


Långsamt!

Äntligen fredag! Den här veckan har gått riktigt långsamt, kan bero på att jag redan i tisdags trodde det var fredag.. Men det har ändå rullat på fint! Det skall bli bra härligt, att äntligen få ta helg! Nu sparkar jag igång en sista skoldag, som inte innehåller någon lektion för min del. Då jag även idag ska ha jour! ( Caffis)

Ska duscha nu och köra på själv lockigt hår idag! :)



Åren går!

Har haft en lugn kväll med tjejerna, snackade gamla minnen och pratade ikapp allt vi missat. Eller egentligen långt ifrån allt, finns ännu massor att berätta. Men det var trevligt!


Snabb dusch!

Hej, hur är det?

Jag kom hem för drygt 20 minuter sen, och har hunnit med en snabb dusch. Väntar på att maten skall bli klar, sedan blir det att fixa mig lite fort för utgång med vännerna. Hoppas ni haft en bra dag, puss.


Sitter vid frisören och väntar på att Emma...

mms_img13453 (MMS)

Sitter vid frisören och väntar på att Emma ska bli klar. Sen bär det av hem till henne. Hörs då, puss


Torsdag 7/4

Idag väntar en dag i caffis med Hampus och Jesper. Kommer med all säkerhet bli kul! Känner mig lite nere idag, men hoppas på en vändning under dagen. Har även ett prov idag, som bara ska bli skönt att bli av med.

Ha en bra dag, vi hörs senare igen! :-)


Rensa och sortera!


Har precis rensat och sorterat bland mina 1000-tals bilder! Det är sjukt vad bilder man samlar på sig, när man bloggar. Så kul att titta igenom, tänkte visa er lite bilder imorgon, men nu ska jag sova! Godnatt!


Jag tog mig igenom det! :)


Har haft en jobbig period sedan i Oktober, då jag åkt på allt! Har haft förkylning efter förkylning, influensa, virus you name it! Var aldrig frisk. Hann aldrig återhämta mig, innan något nytt bröt ner mig totalt. Jag halka efter i skolan, fick där med massor att ta igen samtidigt som jag kämpade med alla dess sjukdomar.. Bara skolan, tog enromt på krafterna! Men nu, får jag tillbaka allt jag missat! Börjar äntligen känna igen mig själv igen! Min energi och glädje, kan åter igen intas. Jag tar effektivt hand om tiden. Så både plugg och fritid funkar. Bara det att orka ger mig en otrolig kick! Allt rullar på så bra, nästan lite för bra för att vara sant! ´





Nu börjas det igen!

Ligger och försöker plugga in en låt som skall redovisas om en vecka! Känner att skolan börjar ta mycket tid nu igen, alla prov ligger som vanligt precis innan lovet. Känns dock helt ok! Då allt flyter på och jag hänger med riktigt bra!

Fick mina betyg prognoser idag, vilket jag är rätt nöjd med! Ser bra ut, vilket ger mig ett skönt lugn.



Haha, måste nästan bjuda på den här bilden! Ser lite ledsen ut..? Ett år sedan iallafall! :)


Hoppsan!

Hej hopp! Sovit gott? Jag har sovit bra, men lite.. så är fortfarande trött! Idag väntar en mentorsdag. Vi skall få våra betygprognoser samt jobba med dom hela dagen,lång! Tills lunch iallafall. Jag och Maja skall även stå i caffis dom första timmarna, vilket kommer bli grymt kul! ;)

Det berömda hopp-bilden! Jag, Maja och Ida från vänster.


Hellre regn än snö!



Godkväll!

Här byter man snabbt ut solglasögonen mot regnjacka! När jag för en stund sedan skulle cykla hem, regnade det för fullt! Fick låna en röd regnjacka, vilket resulterade i att jag var mer lik rödluvan helt plötsligt! Men jag klarade mig från det värsta regnet. Har precis hoppat i min älskade pyjamas, så härligt! Gissar på att jag redan om 10-15 minuter, är djupt inne i drömmarnas värld! Godnatt ♥


Saknar!












Tillbaka blick!

Nu är det snart ett år sedan jag och Emma var ute i Lickershamn en helg. Vi tog med oss kameran ut på en liten promenad upp till jungfrun som är gotlands största rauk. Här är några få bilder där ifrån! - Som sagt, ett år sen!








Minne som en guldfisk!

Hej hur är det? Med mig är det super, lite trött men annars så! Sitter hemma vid Emma och pluggar lite.

Ska fixa ett bildinlägg som dyker upp inom kort! :) Tills vidare får ni en bild från somras, eller möjligtvis förr-förra året! :) haha


Trötter!

Har haft en underbar dag men nu väntar några timmars sömn! Redan imorgon väntar nya äventyr! Puss


Efter regnet kommer sol!


Hej på er!

Vilken härlig dag det blev, trotts allt! Under förmiddagen bara föll regnet, som att det saknade ett slut.. Men någon gång där efter sprack det upp och nu skiner solen från en klarblå himmel! Så solglasögonen åkte på och nu är det riktigt behagligt att vara ute, 14-15 grader! Riktigt vår väder, med andra ord. Jag och Emma hade bestämt plugg-dag, men lika snabbt som vädret ändrade sig, gjorde vi detsamma! En dag ute, lockade mer! Skall alldeles strax äta här hemma vid henne, för att sedan dra ut igen! :)



Skit!

Godmorgon! Gissa om det var skönt att somna i sin egna säng, igår? Borta bra men hemma bäst, helt klart!

Idag vräker regnet ner.. Så ett riktigt skit väder rent ut sagt! Fast dagen kan bli lika bra ändå, vi hörs senare! :)


Home sweet home!

Nu är jag äntligen hemma! Har hunnit packa upp och skall hoppa i duschen snabbt, för att sen iväg snabbt igen!

Bjuder på en gammal risig bild.


Snart hemma!

Hej hopp! Sitter på båten och väntar på att vi skall avgå mot Gotland igen. Har rest sedan 9 imorse, så börjar känna mig rätt trött.. Direkt när vi kommer fram, bär det av till farmor, farfar och faster för middag.


Grattis! ♥

STORT GRATTIS TILL VENDELA SOM IDAG FYLLER 15 ÅR!! Välkommen i gänget, gumman! ;)


Sleep time!

Godnatt bloggen! Ska sova nu, så jag orkar upp imorgon. Då resan hem börjar tidigt.. Har för övrigt haft en väldigt trevlig kväll, men nu börjar ögonen sakta men säkert slockna. Det är som att dom väger bly.. Godnatt! ♥

Take me back!


Rasmus Eriksson som igår medverkade i Talang var helt otroligt, duktig! Var en ren slump att jag såg han igår, då jag aldrig annars brukar se på det. Men shitt vad grym han var! Kan lyssna om och om igen, hoppas han går långt!

Fin låt, dessutom! Alltid ett stort plus!


Kista Galleria!

Hej!! Hur har eran lördag varit så här långt? Bra hoppas jag! Min har varit super. Har gått i affärer i flera timmar, och haft en hel-dag bara med mamma. Bara det kändes lite lyxigt. Har shoppat som bara den , visar er när jag kommer hem! :)


Lördag 2/4

Godmorgon! Sovit gott? Sitter här yrvaken framför datorn. Skall alldeles strax börja göra mig i ordning. Idag väntar en heldag med shopping! underbart! Ha en bra dag! :)


April bus!

Godkväll! :) Är framme i Stockholm nu! Resan gick bra och snabbt. Sov nästan hela båtresan..Vi kom fram vid 9-tiden, hit där vi nu skall bo dom kommande två nätterna! ( Vid mammas kompis med familj! ) Har precis hoppat i pyjamasen och skall satsa på några timmars sömn, så jag orkar med morgondagen! Vi hörs då! :) Puss ♥





Ps: Har ni gjort några roliga april bus? Dela gärna med er isåfall. Jag och Emma har ett skit bra som ligger och väntar, på att jag skall komma hem. Så vi kan genomföra det!! Så kul! Älskar första april, ett super bra skäl att få busa hur mycket man vill med allt och alla! Tråkigt nog kunde vi inte göra vårt idag, då vi jobbat hela dagen sen har jag rest.. Så i veckan , blir några utsatta för våra bus.. hehe! ;)


Mot båten!

Hej på er!

Det här är ett tidsinställt inlägg, var nämligen osäker på om jag skulle hinna med ett inlägg här eller inte.
Har nu jobbat min sista dag på Lindex och är påväg mot båten. Skriver mer senare ikväll, tills dess - ha det fint! :-)


En sista dag..

Då är jag klar, och ska nu bege mig mot stan, till lindex. Jobbar mellan 9-15, så en kortis dag helt enkelt! Sista dagen också, vilket känns lite overkligt. Veckan har flygit förbi och jag har verkligen haft jätte kul. Känns lite vemodigt att behöva lämna allt.. Men så är det! Vi ses kanske igen Lindex?

Ps. Idag sänker vi priset på kosmetik varorna!  





Stressad!

Godmorgon! Idag var alarmet satt på 06.00.. Vilket är betydligt tidigare än vanligt! Men har en del att stå i , innan jag börjar vid 9-tiden på lindex. Ska med båten i eftermiddag, vilket jag faktiskt glömt att nämna. Jag och mammi, ska till Stholm över helgen! Så har lite panik-packning kvar!! Haha! :-) Skriver mer snart!



RSS 2.0