Kul i bilen


Slår på stort

Finns det något bättre än att nyduschad kunna krypa ner i en renbäddad säng? Eller jo, det finns det säkert. Men just nu känns det oslagbart. Tänkte även slå på stort och ge mig på att läsa något. Jag som nästan aldrig läser eller rättare sagt hittar läsvärda böcker.. Fick helt plötsligt beslutångest. Tror dock det blir den till höger, igen! Läste den säkert tre gånger under vinterhalvåret. Riktigt bra! Säger godnatt redan nu, vi hörs imorgon!


Träning

Ikväll dammade jag av joggingskorna och gav mig ut på en liten runda! Stannade till och körde lite fotboll med grabbarna innan jag sprang vidare. Var allt för läge sedan jag tränade nu, men tanken är att jag ska ta tag i det igen! Man blir lätt bekväm nu under ledigheten.


Min älskade lillebror! Han ramlade under en fotbollsmatch här hemma igårkväll och bröt armen. Det riktigt värkte i hjärtat att se honom så ledsen och med den smärtan. Olyckligt nog satt jag barnvakt. Men ska det hända är det väll just då! Tack och lov för snälla grannar som kunde hjälpa oss ner till akuten ( där mamma och pappa mötte upp oss) och till Maja som fanns där som stöd! Idag har vi passat upp på honom lite extra! Spelat spel, kollat filmer och kommit springande med det han önskat. ♥
 
 
 
 

Snabbt hej

Har knappt hunnit andas idag. Allt har verkligen gått i ett. Nu har vi middagsgäster och efter vi ätit drar jag vidare mot stan. Vi hörs senare..
 

Summer

Ännu en dag med klarblå himmel och riktig sommarvärme! Jobbar för tillfället men kan anpassa det efter vädret. Så sitter ute i solen just nu. Slutar klockan 17 då blir det hem och ladda om inför kvällen. Ha det fint!


Torsdag 26/7

Det måste ha varit årets varmaste dag igår och det ser ut att bli detsamma idag! Kanske blir det lite sommar trots allt? Igår var vi iallafall på stan, vi delade upp oss och några åkte de blå/gula tåget medan vi andra tog en runda på stan. Fick med mig ett par skor och lite bra och ha saker! Kvällen spenderade jag tillsammans med syskon och kusiner ute i Västerhejde med pizza och bad. 
 
Bild från förra sommaren.

Igårkväll

Igårkväll drog jag, mamma och Tanja in till Vero modas förhandsrea och fyndade. Hem en snabbis för att äta sen iväg ner till hamnen med hela stora familjen, där vi ängnade några minuter åt Minna som skulle ha fyllt 13 år igår! Folk släppte ut rislyktor i solnedgången, väldigt fint! Vi avslutade kvällen med en glass där nere med vänner från fastlandet.
 

Kvällens

 Kör på en knallfärgad topp ikväll, som inte riktigt fick sin färg rättvis på bilden!
 
 

Härlig dag

Idag har vi haft 26 grader och gassande sol! Vi tog oss ut till varplöse vattenpark i Roma. Jag som hade tänkt sola medan de andra badade fick hoppa i iallafall, riktigt varmt var det. Hoppas värmen håller i sig!


Full fart

 
 Har haft tre fartfyllda dagar och är nu riktigt trött och sliten. Har bland annat varit ute i Hide. Kom hem för en stund sedan och tar det för tillfället väldigt lugnt. Laddar inför kvällens jobb. Bör sätta fart och ta en dusch och käka något snart. Behöver energi. Den här veckan kommer innehålla en hel del jobb, men det är även sista veckan. Vi hörs senare!

Kärlek


Filmstjärnor

Min kväll starade hemma vid Maja! Vi åt mat och planerade kvällen innan vi gjorde oss i ordning och stack ner till stan. Där efter har vi haft en riktigt rolig kväll. Som spårade lite när vi plötsligt blev tillfrågade om att delta under en filminspelning?! Hm, vi tackade dock nej och gick vidare! Haha. Kort sagt, vi har haft det super! Här kommer lite pics. Fler lär dyka upp med tiden.
 

Igår och idag

Ledig även idag. Passade på och la mig i solen för att bättra på brännan lite.Tänk vad mycket lite bra väder kan göra med humöret?! Här kommer lite bilder från gårdagen, vi var iväg på öns norra sida. Åkte ett gammalt stentåg, åt lunch på en mysig gård, var på Gotland Ring och även teatern i lickers. Sånt som blivit tradition genom åren. Edit: Det är något krångel med bilderna, får bli en tills vidare.
 
 
 
 
 
 
 

Bra men regnig kväll

 
Visar fler bilder imorgon! Var helt genomfrusen när jag kom hem, så har precis tagit en dusch och ska faktsikt sova nu. Det har varit många sena nätter på sistone och allt för sega dagar, imorgon ska jag satsa på att komma upp i tid. Godnatt!

Laddar om

 
Jag håller på och laddar om här hemma och taggar inför en kväll nere på stan. Har haft en mysig dag ute på landet, bilder kommer troligtvis imorgon. Hinner inte riktigt fixa med det just nu. Ska rota fram lite andra kläder sen hem till Maja och mellanlanda en stund innan vi drar vidare. Vi hörs om en stund!  
 
 
 
 
 

Torsdag - Ledig!

Fick ledigt idag och åker därför med familj och kusiner på en liten tur runt ön! Man hade kanske hoppats på lite sol och badväder, men det var för mycket begärt såhär i Juli månad.. Hehe. Nu ska jag fokusera på att få i mig frukosten och hinna byta om innan jag blir upphämtad om sådär 20 minute.. Ha en fin dag, vi hörs via telefonen!
 
Hade inga nya bilder på den här datorn, så får bjuda på en arkivbild.
 

Hemma

Slutade jobba 01.30. Cyklade hem på 10 minuter. Men det kändes som 40. Helt klart värsta cykelturen någonsin. Mitt hjärta slår fortfarande i etthundranittio.. Från och med nu blir det taxi hem efter varje nattpass. Godnatt!


Trötter

Kom hem sent inatt. Är trött idag. Har bäddat ner mig i soffan framför TVn, tänker inte göra ett jota förs jag börjar jobba senare. Vårt internet vill inte riktigt samarbeta med mig idag, så vi hörs senare om jag får det att funka.


Work

Har precis städat av rummet, duschat och valt kläder! Börjar inte jobba förens 17.30, men ska fixa något att käka samt hinna förbi affären innan. Slutar sent inatt, så vi hörs då eller imorgonbitti! Puss på er!
 

Instagram

Nu under sommaren är inte alltid uppdateringen den bästa! Ett tips, på instagram uppdaterar jag dagligen med bilder, så följ mig gärna där! @emiliabenneck.
 

Yesterday

Hade en härlig dag nere på hamnen igår! Det var jag och Maja och alla barn, Filip, August och hennes Emil. Vi tog en glass och lekte länge nere vid havet. Idag är vädret desto gråare, så det blir en lugnare dag för min del. Ska jobba ikväll/natt så jag tar det lugnt och vilar upp mig inför det. 
 
 

Du finns i våra tankar!

Jag har legat vaken mestadels av natten, tankarna har varit många. Jag förvånas över hur folk kan behandla andra så jäkla illa. Hur svårt kan det vara att bara respektera varandra? Och inse att alla är vi lika mycket värda. Den här gången gick det på tok för långt. En tjej på 12 år tog sitt liv. En tolvårig tjej, som hade hela livet framför sina fötter.
 
Idag går alla mina tankar till dig och dina nära och kära! Det är fruktansvärt hur någon ska behöva lida på grund av andras svagheter. Det här slutade olyckligtvis riktigt illa.. Se det här som en varning, hur lätt hänt det är.. Du vill inte ha på ditt samvete att någon tog sitt liv på grund av dig. Tänk att du ska leva med det resten av Ditt liv.
 
Vila i frid! ♥
 

Mot Lickers!


Lördag 14/7

Vaknade vid 11-tiden och kastade då på mig träningskläderna och mötte upp Maja för en pw. 6 km fick det bli. Regnet hängde över oss hela tiden och sista kilometern kom det, ganska skönt faktiskt. Blev upphämtad hemma vid henne och sitter nu på en parkering och väntar in mina föräldrar. Kom just på att jag inte ätit frukost ännu så ska väl hem och fixa något att käka. Haha, bättre sent än aldrig! ;) hörs om en stund igen!


Rörigt

Var väldigt trött på den gamla headern, så kör på något provisoriskt ett tag. Ska ännu ta tag i designen, behöver något somrigt. Men har inte tiden som det är just nu.
 
Har haft en väldigt lugn kväll. Drog med mig syskonen till affären en snabbis tidigare, sen har vi väl mest suttit ute på terassen och umgåtts. Vilket vi gör allt för sällan. Har fixat framför datorn i typ en timma nu, hade massor att fixa men nu behöver jag sova. Powerwalk med bästa väntar imorgonbitti! Natti.
 

work

Har ätit en stadig frukost för en gångs skull, och förbereder mig just nu inför dagen. Efter en veckas ledighet är det nu dags för jobb igen. Jobbar mellan 13-18, så vi hörs därefter igen! Puss
 
 

Dagens träning

Har haft en riktigt härlig kväll! Jag och Maja tog en längre promenad på två timmar längs strandpromenaden och upp genom stan. Supermysigt. Det blev lite mer en 1 mil. Det är så skönt med den tjejen, man kan snacka om allt. Hon har verkligen varit till stort stöd under den senaste tiden. ♥ Hade tänkt sova nu, imorgon väntar jobb.
 
 
 

Stångaspelen

Sitter i bilen på väg hem nu! Har spenderat några timmar här ute i stånga och hejat på en vän som spelat pärk!


Torsdag - sol

Kom igång väldigt sent idag. Så har precis ätit en sen frukost/lunch som fick bestå av våfflor! Solen skiner och termometern visar 22 grader i skuggan, nu hade jag kanske valt att spendera dagen i en solstol med musik i lurarna, men dagens planer är lite annorlunda! Ska åka iväg på en liten road trip. Vi hörs via telefonen!
 
Tills vidare får ni en bild från förra veckan. Det var jag, August och en vän som var nere i Lickers och fiskade. En mysig dag.
 

Girltalk


Dagens

 
 

Det kan bara bli bättre

Hade en dålig dag igår, vaknade på fel sida och allt kändes bara tio gånger jobbigare! Det var som att verkligheten kom ikapp en. Idag ska dock bli en bra dag! Har tid hos frisören om en liten stund sen får vi se vad som händer. Har fått information om att blogg appen ska fungera som vanligt igen, så ska testa senare! Hade varit bra att få igång mobilinläggen igen, blir svårare att uppdatera när datorn ständigt ska startas. Det blir sällan av! Ha en fin dag!
 

Måndag

Vaknade imorse och mådde otippat nog bra! Packade väskan och följde med grannarna till stranden. Årets första dopp, bättre sent än aldrig. Där efter blev det picknik i almedalen med familj och grannar följt av en glass på glassbaren tillsammans med vänner från fastlandet. Solen och värmen verkar ha hittat tillbaka, riktigt härligt! Hoppas den stannar!
 

Piggare

Det här blev en riktig slappardag framför en och annan film! Med tanke på att jag sov bort halva dagen flög timmarna bara iväg och helt plötsligt stod gästerna utanför dörren. Jag som tidigare känt mig väldigt risig blev genast lite piggare. Fick träffa lilltjejen igen vilket var ett tag sedan sist, annars springer man över några gånger varje dag men friheten försvinner liksom när dem inte bor kvar under sommaren. Tur det sover kvar över natten så vi kan leka lite imorgon med! Vi har iallafall haft en riktigt trevlig kväll med god mat och grymt sällskap.
 
Arkivbild på mig och Elli.
 

Söndag

Jag ljuger om jag säger att jag mår bra, har sovit i nästan 12 timmar så är utvilad men hängig. Huset ekar tomt på folk så jag tänkte passa på att beta av en film eller två. Och med tanke på att jag är feberfri idag så tänkte jag även lägga lite tid framför datorn. Har lite bilder jag inte hunnit visa ännu, så det lär dyka upp senare. Tills vidare får ni en bild på solnedgången från i fredags. Puss!
 

Blixtar och dunder

Jäklar vilket väder vi fick igår! Vi han i princip bara in genom dörren innan ovädret drog igång. Blixtrar och dunder, några rejäla smällar skrämde livet ur oss alla. Ha ha. Jag hade iallafall en trevlig kväll inne i stan innan jag tog bussen tillsammans med Emma ut till Lickers. Somande gott men hade där efter en helvetes natt. Från ingenstans kom feber och en huvudvärk från hell.. Blev upphämtad innan lunch och har sedan dess legat i sängen och degat. Får gäster om tjugo minuter så har precis duschat och piggnat på mig lite. Bloggar från paddan nu så vet inte riktigt hur det blir.. Vi hörs!
 
 

Tre bilder från kvällen

 
 
 

Fredag

Imorse var jag uppe tidigt för att hinna övningsköra med  pappa! Det var första gången och jag trodde det skulle vara en nära döden upplevelse.. Men det gick fint! Direkt vidare till jobbet och blev klar lagom till 13-tiden. Hade där efter en tid vid tandläkaren, min tandställning behövdes fixas lite! Vet inte om jag nämnt det tidigare förresten? Jag fick iallafall tandställning i underkäken förra veckan. Hur som helst när vi var klara där blev det en sväng förbi några affärer och sedan hem. Fick med mig lite nya hårprodukter och ett par vita låga converse. Har letat i sammanlagt 12 butiker efter skorna så som i Stockholm som här hemma. Slut överallt. Så det var lycka när jag väl hittade ett par. Ska hoppa i duschen nu och göra mig i ordning inför kvällen.
 
 
 
 

Fix och trix

Kvällens träningspass var riktigt jobbigt men jäkligt kul! Kunde inget annat än le. Har fixat och trixat här på rummet sedan jag kom hem, packat upp alla saker från katongerna och fått allt på sin plats. Vi har hyrt ut en kortis så det känns skönt att vara hemma igen.
 

Igår och idag

Har nyligen kommit hem igen efter några timmars jobb! Familjen har även kommit hem nu, så det allt annat än lugnt här hemma. Hade en mysig kväll igår. Bästis kom hit och höll mig sällskap, en sväng förbi affären och köpte hem lite godis innan vi bäddade ner oss framför en film och massa tjejsnack. Imorse ringde alarmet relativt tidigt och då var det dags för oss båda att tagga jobb. En liten försmak på sambolivet skulle vi kunna kalla det. ha ha. Nu ska jag hoppa i träningskläderna för ett efterlängtat fuegopass! Ha det fint!
 
Bild från Maj månad skulle jag kunna tänka mig.
 

Onsdag - repris!

Nu var det ett tag sedan ni fick en klok uppdatering här! Men som ni säkert märkt så har det varit ganska mycket på sitone. Har så mycket jag vill berätta men tiden räcker inte till. Tänkte därför nöja mig med en snabbrepris på de senaste dagarna. Söndag till idag.
 
Jag har då varit i Stockholm sedan i söndags kväll av olika skäl. Ett av skälen var att vi skulle besöka en närstående som är väldigt sjuk. Det gjorde vi i måndags. Förutom det hann vi även med en liten runda på stan och en mysig middag.  Igår vaknade vi upp på ett hotell mitt i stan och traskade där ifrån bort mot grönan med några stopp längs vägen. Timmarna där bara flög iväg, riktigt kul hade vi! När vi var klara tog vi oss bort till Stockholm stadion för att se fotboll. Djurgården - Göteborg. Det var en häftig första gången upplevelse. Sen tog vi nattbåten hem och kom inte fram till landstället förens vid 04-tiden inatt. Idag har jag jobbat från 12.30 och har känt mig ganska så sliten. Sitter nu hemma i huset igen och väntar på att kvällens sällskap ska titta förbi!
 

Stockholm

 
Har varit ute på vårat sommarställe sedan i fredags. Fiskat, plockat smultron, långa promenader och bara avkoppling har stått på schemat! Varken teckning eller internet har funnits och endast nått sms har lyckats trilla in till och från, Ikväll vid 19-tiden tog jag och mina syskon båten över till fastlandet där våra föräldrar mötte upp oss! Sitter fortfarande i bilen och har nyligen käkat sen middag på donken! Är grymt trött och vill bara komma fram till vårt stopp så jag kan sova! :)


RSS 2.0