2013

Som i vanlig ordning avslutar jag varje år med en minisumering av året som gått.  Tidinställde det här innan vi åkte för att slippa leta upp internet och pubilicera det.  Enkelt och bra! (Grym funktion.) 
 
Så, vad har hänt 2013?
Stockholm med Emma.
Renoverade rummet tillsammans med Jasse.
Fyllde 17.
Fick ta ur min tandställning, den känslan alltså! 
Var på kusins bröllop.
Spenderade en grym vecka i Tyskland.
Firade valborg med en störtskönt gäng.
Blev ljushårig igen. 
Började jobba på hotellet. 
Hade en helhärlig vecka tillsammans med tyskarna som bodde här. (Läs, fest hela veckan)
Jobbade hela sommaren, no stop!
Jobbade extra på ett bröllop tsm med Jasse.
Stockholm m. bästa!
Började skolan igen. 
Började jobba på Lindex.
Studieresa till stockholm. 
Fick finbesök av Sina. 
Bodde en heel del hos Jasse. 
Började ta tag lite extra i övningskörandet. 
Avslutade året med en resa till Thailand. 
 
 
Nu blickar jag framåt och laddar om inför det nya året! Har redan nu grymma planer inplanerat och om 17 dagar fyller jag 18!! Bara det är stort. Men först ska jag se till att njuta av de sista veckorna här i värmen. 
 
 
 
 

Stort grattis!

Grattis världens finaste du! Idag tänker jag lite extra på dig och hoppas att du får en fantastisk dag. Jag är ledsen över att inte få vara på plats och kunna fira dig men är säker på att släkt och vänner ger dig en värdig dag ändå. Du är underbar, glöm aldrig det! Stor grattiskram till dig ♥
 
 
 
 

Äntligen!

Lämnade Sverige vid lunchtid idag och sitter nu på Frankfurt flygplats och inväntar nästa flyg! Följ mig på instagram, @emiliabenneck, för bättre uppdatering. Det är där jag lägger mitt fokus när vi har internet. Har något inlägg tidsinställt men annars hörs vi om en månad igen! Nu ska jag se till att njuta ordentligt av sol och värme, och framförallt ledighet!! 


På väg


Startade dagen med en stor hotellfrukost, nu är bagaget incheckat och snart drar vi! Laddade till tusen, som vi längtar.

Julbord på Wisby hotell

Julbord och minijul med familjen plus farmor och farfar! Vi har ätit mängder av julmat i flera omgångar, jättemysigt var det. Bytte lite julklappar och kramades innan vi åkte hem. Känns så himla tråkigt att inte fira jul tillsammans i år, men vi får en långresa istället! Man kan inte få allt. 

Ohållbart

Mysig hemmakväll med bästa, tjejsnack och bara massa mys! Obegripligt hur jag ska klara mig utan den här människan i en hel månad. Vi som alltid pratar ihjäl oss efter två-tre dagar ifrån varandra. Nu ska jag försöka skicka in min absolut sista inlämning och bli helt skolfri, vore så skönt. 

13 December

 Jag älskar Lucia! Har hunnit se både skolan och gotlandslucian idag, vi fick till och med fika på mattelektionen! Bra dag. Kom precis hem och ska om 5 minuter springa över till grannen och vara barnvakt i några timmar. Hörs mer sen!

Minijulafton

 
Igår jobbade jag mina absolut sista timmar för i år, i helgen reser vi iväg. Tomten kom på besök tidigt i år, både på jobbet och hemma. Vi firade minijul tillsammans med moster m. man igårkväll, fick finfina presenter både från dom och från jobbet! Vilket resulterade i en glad tjej här.
 

Grått och tråkigt


Vilket tråkigt väder vi haft idag, snön är så gott som borta och kvar är bara slask. Halvvägs hem i regnet efter skolan stannade jag till hos Majsan ett tag, tog en fika och värmde mig! Supermysigt. 

Trött som få

 
Två bilder som får sumera min dag! Har varit så övertrött och frusen hela dagen tack vare en sömnlös natt. Anledning? Kom aldrig till ro och tankarna var någon annan stans. 

Slappardag

Jag och Jasse har haft en riktigt slö söndag vilket varit såå skönt! Det började med att vi tog en riktig sovmorgon utan några telefoner som störde. Sen blev det mysfrukost i lugn och ro följt av rester från igår (läs: massa chips och läsk) framför tvn. Blev jag upphämtat under eftermiddagen, så nu är jag hemma igen efter fem dagar iväg! Kommer kännas tomt när man ska sova sen.. 
 

Bra kväll

Hade en otroligt trevlig kväll igår! Vi var valborgsgänget plus/minus några som höll till hemma hos Jasse, åt middag och hade det mysigt. Låter bilderna säga resten! 

Lördag morgon


Godmorgon! Ska om en liten stund iväg och jobba, 10-16! Där efter blir det till att fixa det sista här inför kvällen. 

Idol 2013


Kul att Kevin tog hem det! Så mycket skit han fått stå ut med under hösten och trots det alltid levererat med ett stort leende på läpparna! Hans charm fick mig på fall från första stund! Grattis! 

Already friday

Dagarna går och det är redan fredag! Jag har en rolig helg framför mig vilket känns grymt. Berättar mer när jag är hemma igen på söndag.

Lovely morning

Börjar som vanligt sent idag, så en lång sovmorgon och frukost i lugn och ro har jag hunnit med. Ska börja packa i ordning mina saker, flyttar hem till Jasse idag och kommer hem på söndag igen. Om lite mindre än en timma ska jag bege mig ut i regnet för en lektion.. Det är dagar som denna man längtar lite extra efter körkort! Vi hörs.
 

Grattis

Idag fyller min fina mamma år! Jag är så glad över att alltid ha dig vid min sida, oavsett vad. All kärlek till dig!

Monday again

Sitter på lektion, har praktisk marknadsföring hela förmiddagen på måndagar. Utöver det har jag bara två lektioner till innan jag slutar. Helt okej faktiskt! Skönt att ha ett bra schema på måndagar, det ger veckan lite hopp. 

Första advent

Har varit iväg och jobbat mellan 11-17 följt av ett tidigt födelsedagsfirande för mamma som fyller imorgon. Var ute en sväng nyligen, men nu är all energi helt slut! Familjen hade förövrigt hunnit adventpyntat hela huset medan jag jobbade, härligt att komma hem till. Hörs mer imorgon!
 

Time for work

Godmorgon! Förra året kom det ordentligt med snö natten till första december, minns att jag gick hem den morgonen och att det var svårt att gå på ställen där man inte hunnit ploga än. Håller tummarna för att snön är här nu i dagarna! Ska iväg och jobba om en liten stund, tror på mycket folk idag iom julmarknaden. 
 
 

Kvällspromenad

 
Ikväll har jag varit barnvakt hos grannen. Tog med mig yngsta och älsta tjejen ut på en promenad för att möta upp Majsan som kom förbi. Annars har vi bara hängt där inne, haft lördagsmys och lekt massor. Nu måste jag verkligen sova - imorgon väntar jobb och födelsedagsfirande!

Julbak

 Julbaket idag gick jättebra! Det är så avkopplande att komma dit, sen att vi numer har skåpen fyllda av julgodis är bara en bonus. En helmysig dag med julmusik och glögg i mängder, jag bara älskar den här tiden på året. Vi hjälptes åt att adventspynta där hemma också innan jag somnade till en stund på soffan.
 
 


RSS 2.0