Dagens låt!

Dagens låt, får bli Alexandra Burke med låten Broken Heels.


Fräsch!

Skönt med en varm dusch! Tinade upp min frusta kropp. Har även smörjat in mig i strawerry body butter, målat naglarna, och tvättat bort allt smink och så! Så känner mig riktigt fräsch nu! Härligt.





Nu: Blir det lite plugg. Eller skall rättare sagt läsa igenom matten, och försök att läsa ut min bok!


Ett hjärta av snö!


10 minus ute! Brr, vad kallt! Så ett glas varm choklad satt perfekt, efter min vistelse utomhus! Nu blir det en varm dusch, på det!

Vi gjorde en massa snöhjärtan ute! Så fint! ;) ♥


Iskalla dagar!

Hej Hej!

 

Hur har eran tisdag varit, hittills? Min har varit bra, på många sätt!

Tisdagar är en av dom bättre dagarna, om man kollar på mitt schema. Jag och Emma höll i uppvärmningen på gympan idag. Fick bra feedback, av både klasskompisar och gympa läraren.:) Körde även styrka på gympan, så mina ben har varit helt matta under dagens lopp! Skönt att känna resultat. Dagen har gått i lugnets tecken, och inte krävt speciellt mycket.

 

Jag och Emma fick oss en sådär lagom härlig promenad när vi skulle hem. Iskallt! Tog mig dryga timmen. Haha. Har aldrig varit så seg tidigare!! :)





Tog en blogg paus!

Igår blev det endast ett litet inlägg. Men jag insåg innan jag somnade, att jag bara tagit en kort blogg paus under dagen. Det behövdes, för att samla ork till att fortsätta igen. Jag for iväg till skolan vid halv 9, och kom inte hem hit förs 22.30-22 igen! Så jag hann helt enkelt inte med..

 

Dagen igår var annars hur bra som helst! Var trött och sliten, men ack så kul jag hade! Både i skolan, och efteråt. Skrattade så jag hade träningsverk i magen..

 

Vaknade upp med halsont idag.. Jag har varit små sjuk i en månad nu, blir liksom aldrig riktigt frisk? Konstigt! Nåja, nu skall jag göra mig i ordning! Vi hörs efter skolan, igen! :)


Förra årets, vurpa! Emma var snabbt uppe med kameran? ;)


Monday morning!

Ojoj vilken start jag haft! Mitt alarm ringde för en timme sen, och jag har ännu inte kommit upp ur sängen.. Som tur är, börjar jag inte förs 9.10 så har lite tid att ta ifrån! Nu ska jag sätta fart! Puss  ♥


Göra klart lista!

Jobbar på min ”göra klart lista”. Försöker beta av allt skoljobb, som skall in! Vi hörs.


Vad tycker ni?








 

Är bra sugen på att köpa den här, till jul och nyår! Vad tycker ni, skulle vara kul med era åsikter!

 

 


Tomte Nissar!

Hej på er!

 

Skulle kunna gråta när som helst, är så trött! Mina ben är som spagetti och jag tänker helt grötigt! Men än sen, har haft en rolig och bra dag. Jag och Emma hann med en repa på stan både före och efter vårt tomte jobb!




Vi i våra snygga tomte outfit! Nästan så jag skulle vela ta med mig dem båda hem..



Vill ni ha pepparkakor?



Jag i en både  farlig och ofarlig pose!



Lite tomtebus hann vi även med! 


- Nu borde hela Gotlands befolkning åtminstone en stor del utav den, vara snälla. Så många pepparkakor vi tjatat på dem!

 
När jag och Emma satt nere i fikarummet, som har stora fönsterrutor mot en gångväg utanför. Så gick det förbi en liten tjej. Som tyckte det minst sagt var konstigt att två tomtenissar satt nere i Lindex fika rum. Som att vi inte har annat att förbereda, inför julen? Så där stod hon så söt och bara stirrade förvånat på oss!

 
Vi har fått stor uppmärksamhet under dagens lopp! Känns lite märkligt att folk stirrade och pekade, men det är klart. Tomten och dess nissar är väl något alla uppskattar!


Hela vi är formade till ett enda stort hjärta, nu! Efter alla goda små hjärtan vi delat ut, så har det smittat av sig! ;)

Hej på en stund! ♥


Insnöad!

Jag är insnöad! Iallafall om jag hade tänkt att hoppa ut genom fönstret. Hihi! Det kommer bara mer och mer snö, för var dag. Jag är ännu i lite smått chock då jag trodde att snön skulle försvinna samma dag den kom? Men jag klagar definitivt inte, snön gör mig glad och piggare. Tänk er att all snö egentligen kunde ha varit regn? Usch! Vi njuter av snön nu !




Idag skall det jobbas!

Godmorgon!

 

Dagen till ära, eller snarare sagt Söndagen till ära har jag vettiga saker att göra! Istället för att ligga hemma och lata mig, så skall jag faktiskt jobba. Skall till en början ta en sväng på den årliga jul marknaden, och vid två tiden skall jag och Emma även medverka i den. Vi skall nämligen vara tomtar för Lindex och Din sko! Spännande!


Förra året! :)


Natti!

Godnatt bloggen!

 

Jag skäms verkligen, har varit en kass bloggare. Men helt ärligt, så har mina tankar varit på andra håll. Att jag näst intill glömt bort bloggen. Jag lovar dock att bättra mig!

 

Kvällen har spenderas både ute och inne. Mina kusiner har vart på besök och ätit mat och lördags mysigt lite! Har även hunnit med en sväng ute med Emma! Nu tror jag att jag skall sova! Så ett godnatt passar väldigt bra! Godnatt! ♥


 1 år sedan!


inte bra!

Känner att jag inte vart speciellt aktiv med bloggandet idag! Men andra saker har hindrat mig från bloggandet. Vi har storstädat huset, varit iväg och handlat stjärnor och ljusslingor m.m!








Uppdate: Har precis duschat. Så nu blir det att föna och platta! Hej svej!


inte bra!

Känner att jag inte vart speciellt aktiv med bloggandet idag! Men andra saker har hindrat mig från bloggandet. Vi har storstädat huset, varit iväg och handlat stjärnor och ljusslingor m.m!








Uppdate: Har precis duschat. Så nu blir det att föna och platta! Hej svej!


Sega jag!

Min dag har börjat på bästa sätt! Fast en väldigt seg start, måste jag erkänna. Farmor och farfar var här en sväng, så har fikat lite med dom. Nu blir det städning med familjen. puss


Idol!

Nu när Linnea åkte igår, är konkurrensen ännu större! Jag tror och är nästan säker på att Minnah kommer ta en finalplats. Men vem av Olle eller Jay? Det är väl det som är frågan. Jag hoppas såklart på Olle. Men måste erkänna att Jay har gjort två väldigt bra tolkningar av två bra låtar, dom senaste veckorna.. Jag som inte alls gillar honom! ;) Men så länge Olle väljer rätt låtar, då är det ingen snack om saken! Olle och Minnah i final?




Jays bästa framträdande,  helt klart! ↓





Fredags mys!

Godkväll!

 

Har haft en trevlig fredagskväll och hoppas ni haft detsamma! Som topping på glassen, är Olle vidare ännu en vecka i Idol! Jag kan andas ut! Har precis bäddat ner mig i en varm och go säng, fryser efter en kväll ute! Nu skall jag smsa lite. Godnatt! ♥




pizza

Här hemma har jag bidragit till kvällens mat! Har gjort hemgjord pizza, enkelt och gott! :) Vad skall ni äta ikväll?

'

;Lånad från google 


Slö tittande!

Tog mig en powenap, och vaknade till när bror kom hem. Har legat och slötittat på Tv hela eftermiddagen. En riktig lugn eftermiddag med andra ord! :)

Nu är det slut på veckan..

Hej på er!

Trotts en kort och bra skoldag, är min energi helt slut! Var länge sen jag var så trött som jag vart idag.
Men ett bra slut på den här skol veckan fick vi allt. :)


FINT!


Start knuff!

Godmorgon! En dag ledig, och jag är redan låst på det. Jag orkar inte gå upp.. Vaknade med illamående och halsont. - hih. Men är säker, på att allt kommer bli bra när jag väl kommit igång.

Behöver en så kallad start knuff! ;)

 

Annars. Så är det ju fredag! - Favorit dag! Slutar redan vid 11, så drar mig hemåt och tar det lugnt. Behöver det!

 Vi hörs efter skolan. ♥


Dagens!


Så kul!

Har varit på ett riktigt roligt träningspass ikväll! De bjöds på både skratt och träning. Det var svårt, men kul! Tog en snabb dusch när jag kom hem, och drog sen ut! ;)


Drar iväg på träning nu!

Vi hörs när jag kommer hem! Ha en trevlig kväll. Puss


Härlig dag!

Har haft en minst sagt mysig eftermiddag! Jag och Emma tog en kall och lång promenad till Maxi för att handla lite små saker inför bull baket. Hämtade med oss August från dagis , på vägen hem.

Sen har det bakats för fullt. Resultatet blev hur bra som helst!



Se vad fint allt är!








baka

Hej igen!

Här hemma bakas det bullar för fullt. Jag har för en gångs skull varit duktig på att fota under dagens lopp. Så skall visa er senare. Men nu ropas det efter hjälp, så vi hörs senare! :)


Hej på ett tag!

Nu beger jag mig ut i snöstormen! :) Puss ♥

Godis kaktus!

Minns ni min godis kaktus jag gjorde här om dan? Den som vi skulle ge till Ludwig på middagen igår. Här har ni underverket!

 


En lyckad kväll!

Hade en mycket trevlig kväll igår! Vi lagade tillsammans mat till våra familjer, dukade långbord och höll i underhållning. Samarbetet var på topp! Kom hem sent och valde att sova direkt.

 

Har väntat på bilder ett tag nu, och har äntligen fått tag på dom! :)

 




 





Vi tog betalt av alla som var närvarande och överskottet gick till en kommande klassresa! En väldigt smart idé.

 

Jag kan även meddela att tillsammans skalade jag,Emma, Linus och Ludde 30 kg potatis! Har aldrig vart så trött på potatis som igår! ;)


Ledig idag!

Snön har anlänt! Är riktigt sugen på att gå ut och leka lite! Synd att mina stora anledning till att få leka i snön, är på dagis! ;) Så får nog hämta hem honom, tidigare än tänkt!

 

Jag skall berätta om går dagen så fort jag fått tag på bilderna! :)


Skolan!

Hej på er!

Jag och Emma sitter i datasalen och busar. Har vart ledig ända sen 10.10 och börjar om dryga timmen.
Hela dagen har varit lite små kaosig. Då lektioner blivit inställda och ingen klok information har vi fått.. Så jag och Emma har spungit häcken av oss för att få tag på rätt information och sen meddela resten av våra klasskompisar detta..

Men nu skall allt vara ordnat. Hoppas jag! Det här inlägget har tagit mig nästan 20 min att skriva.. Kommer inte in i något klokt tänkande, då tankarna flyger iväg på andra håll!

Vi hörs ikväll! Kram


Jag ser det snöar!



Visst har jag lagt märke till att näst intill hela Sverige, ligger under ett vitt täcke. Vi har dock klarat oss ifrån allt snö kaos. På både gott och ont! För vi lär få nog av snö innan den här vintern är slut. Men jag är lite smått galen i snö, iallafall till en början! :)

 

Så när jag insåg att det faktiskt snöade utanför mitt fönster, var lyckan stor!




LÅNAD BILD!


Jag lovar er!




Eftersom min uppdatering dom senaste 24 timmarna, inte varit den bästa! Så lovar jag er, att imorgon :

 Skriva minst 8 inlägg!

Minst 1 bildbomb.

Dagens låt & Dagens Outfit.

 Blir det bra? Kommentera om det är något mer jag bör lova.


Dåliga uppdatering!

Min uppdatering igår var rent ut sagt sämst. Men jag hade ingen lust att blogga, när mitt humör var som det var! Jag kan tyvärr inte glädja er med fler inlägg idag! För när jag väl åker till skolan, kommer inte jag hem förs sent ikväll! Så skall försöka fixa några tid instälda inlägg! Så ni får något att läsa.

 

Kan dra lite snabbt, vad kvällen kommer innehålla!

 Vi i klassen skall laga en middag och bjuda våra familjer på. Där underhållning bland annat också ingår. Vi tar betalt, och överskottet från middagen går till vår framtida klassresa! Mer om det ikväll, och för hoppnings vis massor med bilder! ;)

 


Godis!

Tog en rask promenad till maxi, i blandad snö och regn storm! Sådär halv härligt.. Som tur var fick jag skjuts av pappa hem. Det var extra pris på godis, så shoppade loss där! Köpte 1 kg till mig själv, och drygt 1,5 kg till Ludwig som fyller år imorgon. Vi i klassen skall fira honom, så skall göra en så kallad godis kaktus! ;) Bilder på den får ni se imorgon! :)



??

Mitt humör och energi ligger på minus. Vill bara lägga mig ner och sova! Vet inte vad som hände, men något gick snett. Skriver senare!


Nice day!

Fick snooza två gånger, för att komma upp! Har inga vanliga lektioner idag, utan skall få veta mina betyg prognoser. Så skall snacka om dom, och fixa lite hela dagen. Så det är nice! Slutar vid 13 tiden, hörs då! Ha en bra dag!



Såhär kul har vi på lektionerna! ;)


Lugn kväll!

Hej alla glada!

Har haft en väldigt lugn kväll. Min ork har inte varit den bästa, har haft jobbiga smärtor i magen! Så skall sova nu. Godnatt! ♥



Drar iväg för att handla inför Onsdag!


Tyvärr, en diss!

Min blogg är inte till för en massa skit! Jag undviker gärna att skriva om tråkiga och framför allt kränkande saker. Är det dags för Hiss & Diss, väljer jag att Hissa mer än Dissa. Men nu är det dags för en Diss!

 

Det handlar om vett och etikett till en viss del! Jag stör mig på människor som tror dom är mer värda än andra. Som tror dom kan göra och bete sig hur som helst, men ändå vara omtyckta av alla!? För mig går det inte riktigt ihop, antingen eller liksom? Jag kan tycka att är det en t.ex. en kö, så skall alla stå och vänta på sin tur, inte tränga sig. Eller helt enkelt bara köra sina egna race?

 

Sen finns det ju dom som kör den andra vägen. Det vill säga falska vägen. Någon som kan tyckas vara en genväg i vissa stunder. Men tro mig, den vägen är längre än den ärliga och för mig mer naturliga! Jag har hamnat i trubbel med en som tagit den här vägen, och det är nästan så jag lider med h*n! Finns det något värre, än försöka ta sig ur sina egna lögner? Jag är ledsen att behöva säga det, men ni ställer bara till det för er själva!

 

Personligen skulle jag ångra mig! Jag vill verken leva i lögnernas värld, eller behöva skämmas i efterhand av att man en gång trodde sig vara allt? - Mera värld än alla andra! Jag stöter på såna här människor allt mer, och kan inte låta bli att ogilla dom. Fast inte bokstavligen ogilla, utan mer på ett ödmjukt sätt! :) Förstå mig rätt!

 


Bra start!

Har haft en riktigt skön start på veckan, skoldagen har varit så slapp man kan önska! Fick ett beting så hade en håla på två och en halv timma. Då jag och Emma for och köpte lunch, som vi sen åt på hennes mammas jobb! :) Har även fått tillbaka mitt Tyska prov, jag skrev förra veckan! ;)



Vi tog steget att ta en sallad iställer för donken! plus poäng till oss!


Kasst!

Jag har sovit uselt inatt! Vaknade till och trodde jag hade försovit mig, men klockan var bara 02.00! Där efter, har jag vaknat minst en gång i timmen.



- En andra chans!

Nu kryper jag ner under täcket, och läser en bok! Perfekt avslut på helgen, och ett bra sätt att varva ner! Kan för övrigt tipsa er om boken, En andra chans. Jag som väldigt sällan hittar böcker i min stil, och dessutom inte är någon bok älskare. Har nu hittat den här boken. Den är spännande, på sitt sätt, och framför allt bra! Så ett bra läs tips! Godnatt.



Julklapps tips!

Jag har funnit det perfekta julklapps tipset, till alla hemma kära människor! Personligt är nog det rätta ordet! För här kan ni beställa och designa era egna handdukar, morgonrockar, lakan och massor av annat, med eran egna text!

För mer information, besök deras hemsida! Klicka HÄR för att komma till sidan, direkt!


Blixtar och dunder!

Visst har jag nämn att min plattång ger ifrån sig stötar? Om inte, så har jag gjort det nu. Den är köpt för snart tre månader sen, men ger ändå ifrån sig kraftiga stötar? Läskigt. Så idag fick jag en ny! Hur bra är inte det? En sprillans ny plattång, perfekt! :)



Nöjd!

Jag har den bästa tränings coachen! Jag känner att träningen har gjort sitt. Benen är helt skakiga! Jag är nöjd. :)
Nu väntar duschen!


Gym!

Nu drar jag och gymmar, med kusin!



Hej och Hå!

Hej igen!

 

Drog hem till Emma förut, för att göra klart vår labb rapport! Vi lekte även lite på datan. Släkt forskade på egen hand! ;) Spännande! Var även med familjen i affären, kaos! Nu blir det att äta mat. Hej på en stund! :)


Skulle inte säga nej!















Lovely week!


Jag tror bestämt det är den lugnaste veckan på länge, som väntar. Om man tänker läxor, prov och så! Jag har några små uppgifter som skall in, men tänkte göra dom nu. Så är det över!

  


Byxor i stora mängden!

Jag har nog hamnat i den så kallade byx fällan! När jag öppnar min garderob och inser att jag samlat på mig 18 par byxor av olika slags sorter? Hur gick det till? Så jag har tagit mig tiden, till att pröva dom allihop! Inte ett enda par är för små, nåt enstaka är dock en aning stora, men annars så. Jag har nu ungefär 15 par byxor att växla min outfits med! Kul! Men jag kan inte låta bli att undra, när jag införskaffat allihop?


S(k)öndag!

Godmorgon! Regnet står som spön i backen, utanför! Regniga gråa dagar går som hand i hand med söndagar.
Men så passande, när jag hade tänkt en slapp dag! Och bara uppfylla alla måsten, inför veckan. Hur ser era planer ut för dagen?


[ Nåt i stil med detta kanske? ]


Lördag kväll!

Får nästan ta och säga både godkväll och godnatt på samma gång! Klockan hann bli mycket, innan jag hann skriva till er. Har ni haft en bra lördags kväll? Jag har varit ute med Emma, Håkan och Jesper. Behöver jag nämna, att vi hade kul? Har även kollat på sex and the city 2, med familjen.








Lugn och Ro!

Hej igen!

 

Har nu som först, fått till lite blogg tid! Sitter hemma helt ensam. Emma drog för inte så länge sen, och familjen är på disco bowling! Lite lugn och ro , skadar ju aldrig! :) Jag och Emma var en snabbis förbi stan förut, visste precis vad jag ville ha. Men såklart finns det inte! Så typiskt.


[ Härlig bild! Från i våras, då vi låna Robins cykel! ]


Knockin On Heavens Door - Erik Segerstedt


Kilar iväg!

Nu ska jag snart bege mig till södervärn för att se basket och dans! Sen blir det förmodligen vidare in till stan! Behöver kolla på lite grejjs! Dagens låt dyker upp inom kort.

 

Vi hörs senare!


Mysig, start!

Min morgon har gått i lugnets tecken! Har bara strosat runt i pyjamas och lyssnat på musik. Mysigt!
Men skall börja göra mig i ordning nu. Vid ett tiden blir det att se när Anna dansar, på Visby ledies matchen.



Märkligt!

Jag känner mig förvirrad? Jag är bombis på att jag skrev två inlägg till, till er igår kväll. Men inga som verkar synas på bloggen? Konstigt. Nåja, Godmorgon iallafall!



Ser ut som en sorgsen hund? Bilden är iallafall tagen på musiken, i våras!


Hemma kväll!

Blir en skön hemma kväll framför Idol, ikväll. Kan vara skönt det med.

Misstänker att jag skrivit det här minst 10 gånger tidigare, men jag tror Olle åker ikväll! Utan att ens ha sett hans framträdande, eller låt val. Men nu när dom blir allt färre, för var vecka. Så börjar jag inse att min favorit, som i det här fallet är Olle, bara ökar chanserna för att åka ur.. Nej nu skall vi tänka tvärt om. Han skall ju vinna allt ihop! :) puss.



Tv spel!


Jag och Emma har under eftermiddagens lopp, latat i oss i varsin puff, i brors rum! Framför Tv-spel! Våra ögon är nog fyrkantiga, av allt spel. Haha. :)



Fin-fina mobilbilder, urkassa!


Glass!

Jag, mamma, August och Emma avslutade veckan med  mjukglass! Lika gott som alltid.



Att vara förkyld i över två veckor..

Det är rätt drygt! Jag kan inte prestera så bra som jag skulle vela! Min vanliga överdos på energi, ligger nu mer, på under dos! Jag orkar ingenting, är helt slutkörd! Så ni som är friska, njut!


Här skall det vara en rubrik, men kommer inte på någon?

Godkväll!

 Vet inte vart jag skall börja? Har hänt så mycket sen jag skrev sist. Intervjun gick bra, fick svara på frågor angående mina val och funderingar inför gymnasiet! Har under kvällens lopp, vart med Emma. Vi har snackat en del, och även stoppat mitt behov av godis. Helt seriöst, har aldrig haft sånt behov tidigare? Haha.



HAHA!


Godis!

Har haft ett grymt sug efter godis idag? Helt sjukt.



Dagens planer!

Jag skall ta tag i läxor och inlämningar, sånt som egentligen inte skall in ännu. Men kan vara skönt att bli av med. Skall även hinna med en städning av rummet, duscha. Vid fem-tiden kommer en bekant hit och intervjuar mig, spännande! :)



GAMMMMAL bild! :)


Försovning!

 Hej bloggen!

 

Blev inget inlägg imorse! Var på god väg att skriva till er, men något stoppade mig. Jag försov mig en timma, men hann gott och väl ändå! En timmes mer sömn, gjorde mig bara gott! Skolan har varit bra. Har bland annat haft Tyska prov, som gick helt OK! Annars har jag haft en väldigt slapp dag. Min energi tog helt och hållet slut, när sista lektionen började närma sig slutet. Så har just fyllt på den , med lite väl behövande mellis!



Vi var några stycken som tog oss ett break, mellan lektionerna igår!


Såhär kan det se ut, när jag puggar Tyska! ;)

Hörs snart igen!


Förlåt!

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering till er idag! Men jag känner att ingen tid ges. Kan inte lova att fler inlägg kommer hinnas ikväll, men skall försöka! Annars hörs vi imorgon! :)

 

 


Trötter! :)

Hej Hej!

 

Då var man hemma från skolan. En dag som gått i trötthetens täcken. Har varit så trött, men försökt hålla ut. På gympan gjorde jag nog terminens klumpigaste fel, hittills. [ Jag som gjorde mig illa igår med! ] Iallafall, jag trampade snett eller något liknande, och fick en stukning på köpet. Så har haltat mig fram i korridorerna under dagens lopp. Hemkunskapen som var dagens sista lektion, var en minnes värd lektion. Fick mig ett X antal skratt av olika anledningar! ;) Haha.

 

Nu skall jag plugga, har prov imorgon! Puss



Forever Young!

Har som en vana att varje morgon sätta på radion. Skall jag lyssna på min egna spellista på Spotify, blir det så enformigt i längden. Men tillbaka till radion. Dom har fått mig att utöka min egna spellista, med både nya och gamla låtar. Det blir alltid en låt jag går och nynnar på dagen ut sen. Dagens absoluta låt, måste gå till Forever Young, i remixen med Jay-Z! - Beyonce



PS. Ni får nog spola fram en bit, rätt långt intro.


Onsdag.

Godmorgon! Vaknade med ett ryck, när alarmet ringde. Känner mig inte speciellt taggad inför skolan idag.. Känner att jag börjat tröttna på att vara små sjuk hela tiden. Vill bli frisk.

 

Nu skall jag försöka komma på dagens klädsel!? Ha en bra dag. :)


Snart så!

Jag längtar tills jag kan få visa upp min helt nya design! Den börjar bli klar, så nu är det bara små fix som skall göras. Spännande va? Tills vidare får ni nöja er med lite smyg tittar. ;)



Gott och blandat! ;)

Nu är jag här igen!

Min kväll har erbjudit iskalla händer, cykeltur till och från maxi, vanilj munkar, Emma och självklart en massa skratt! Så med andra ord, en väldigt bra kväll!



Gott men Hot!

Hej igen!

 

Är nu hemma igen. Har haft en bra dag. Förutom mitt lilla fel på gympan, och mina dåliga samarbetets vanor med symaskinen på slöjden! Jag skojar inte om jag fick sprätta, göra om, och framför allt trä om maskinen femtioelva gånger! Suck. Det slöt med att mitt tålamod var på samma nivå, som en fyraårings.. så fick hjälp av läraren! Haha.

 

Har precis ätit någon kinesisk gryta? Gott, men hot! Nu väntar utgång. Puss





Jag lever!

Hej Hej!

Sitter hemma vid Emma och pluggar. Jag hinner inte skriva mer nu, eftersom batteriet dör när som.
Ville mest ge ett livs täcken från min sida. Skriver mer när jag kommer hem. Puss


Seg start!

Tisdag idag, vilket innebär en lugn dag, och framför allt kort! Slutar 13.30 . Det var trögt att komma upp idag. Fick snooza 2 gånger, så kom upp en halvtimma efter beräknat. Men nu är jag uppe, så skall försöka hinna med allt jag annars skulle hinna på dom där 30 min, jag sov! :) Vi hörs efter skolan.


Som det kan bli!

Hej Hej!

 

Min uppdatering idag, har väl varit lite si och så med. Men jag och Emma håller på med ny design, så det tar all min lediga tid vid datorn! Har vart ute en sväng ikväll, och ojoj vilken energi jag haft! Haha. Nu sitter jag och smsar lite med XX, så skall fortsätta med det! :) Puss på er!


 ↑ - Tänk vad man kan förändras på ett år! Inte bara på sättet, utan även på utseendet. ↑


Dagens låt!

Dagens låt måste gå till Tove Styrke! Hennes låt Million Pieces gör mig alldeles glad!



Beck - Levande begravd

Har ni sett den senaste och förmodligen, sista Beck filmen? Vid ja, vad tyckte ni?

Jag såg den igår kväll, och kan lova er att filmen är allt jag tänk på sen dess. Den innehöll allt en Beck film skall innehålla, spänning, läskig, ja you name it! Så är du en trogen Beck älskare, lär du inte bli besviken. Jag skrek till 2 gånger, och satt och krama en kudde under dom allra läskigaste stunderna.. Haha!

 


Sköna måndag!

Hej igen!

 Hemma från skolan, sen en tid tillbaka! Skolan har rullat på bra, och jag måste erkänna en sak. Måndagar är inte så jobbiga, som man alltid fasar för? Tvärtom, tror minsann jag gillar dom! :) Allt har varit sig likt förutom att vi fått ett nytt och bättre schema samt att vi hade en Engelsk talande vikarie som svenska lärare? Hel knäppt! Så hela Svenska lektionen var mer eller mindre kaos.

 


Ny design!

Jag har kanske glömt att berätta det. Men en ny design är på G! Här får ni en liten smygtitt på designen!


school

Nu drar jag till skolan! Ut i regnet. Ville mest önska er en bra dag!

Hej på en stund! :)


Monday morning!

Godmorgon! Ny vecka med Nya tag, väntar. Känner mig riktigt kass idag, men skall försöka gå till skolan iallafall. Det får bära eller brista.. Hinner inte skriva så himla mycket mer, vi hörs efter skolan! Puss



Emilia!

Har namnsdag idag! Hade helt glömt bort det sjäv, men Linus påminnde mig imorse!! :) Haha. Så grattis till mig!

Ja tack!


Dagens!

Har precis kommit hem efter en härlig höst promenad! Riktigt skönt. Dagens slapp klädsel, ser ut så här! Både ute och inne!





 / Vita höga strumpor / Svarta leggings / Svart bas linne / Lila lång kofta /



/
Svarta stövlar / Grå  jacka / Svart tub halsduk /


Fars dag!

 Älskar dig pappa!♥






unpleasant!

Min plattång jag köpte i slutet på Augusti, har jag varit riktigt nöjd med. Den hade allt jag sökt! Men har nu ett par gånger fått kraftiga stötar av den.. Läskigt och fram för allt obehagligt!



Hetast, just nu!



Jag har hittat min absolut favorit parfym!




Guldlock!

Börjar känna mig klar! Kvällens outfit, blir väldigt simple!


Svarta leggings / Hög kjol / Rosa tröja - ” rynkiga ärmar ” /
Smycken / klocka / Pärl armband / Halsband - tre hjärtan på /

Till det här har jag en sid uppsättning av mitt hår! Med skruvlockar. :)


Hemma igen!

Är hemma igen! Såg bland annat när Nadja,Maja och Vendela spelade. Dom tog åt sig en vinst på 14-0, vilket var riktigt bra! :)


Här hemma är kvällen i hög fokus. Vi får middagsgäster. Så skall när som välja ut en passande outfit och fixa mig! Skriver snart igen! :)


Next. innebandy!

Nu drar jag iväg för att se innebandy! Hörs sen.


Jag längtar!

Jag vaknade upp med världens jul längtan! Kan de ha nåt att göra med, att mamma undrade vad jag önskade mig i julklapp? Eller att ungefär hela Sverige utan vi ligger under ett vitt täcke? Möjligtvis för att det är första advent om 2 veckor! Eller bara tanken på att det är julafton om 41 dagar? Nu finns det minsann inget som kan stoppa mig, jag skall skapa mig en egen jul-spellista på spotify! Som jag kan gå och smyg lyssna på! :D



Sömn lös, natt!

Godmorgon! Här utanför vräker regnet ner, sådär lagom kul om jag får säga det själv! Har sovit ur kasst inatt. Antingen för varmt eller för kallt. Täppt i näsan och svårt att andas! Med andra ord, jag har nästan inte sovit någonting! Gav upp mina hopp om sömn, för en stund sen. Så nu är jag vaken!

 

 


Dyrbar tid!

Det gäller att ta till vara på all tid! I det här fallet var det en reklam paus som skulle fördelas.

Jag hann borsta tänderna, ta bort allt smink, plocka ordning i vardagsrummet och släcka ner hela huset innan jag kunde sätta mig ner, och Idol åter igen började! Kände att jag då tog till vara på varenda minut!

 

Olle är kvar i tävlingen men Elin åkte! Blandade känslor från min sida. Då både Elin och Olle har varit mina klara favoriter, från start! Så det var tråkigt! Nu gäller det Olle, all min förhoppning ligger på dig nu.

 

För övrigt har jag haft en himlans bra fredags kväll! Dunder förkyld som jag är, blev det en hemma kväll. Känner mig glad och trotts min längtan efter att bara få lägga huvudet på kudden och sova, känner jag en energi inom mig? Jag hör själv hur dumt det låter! Så jag säger Godnatt nu, innan jag försvinner iväg i skrivandet! Puss på er!


OLLE!

Jag tror Olle hänger löst ikväll! Tror dessutom han kommer vara den som ryker.. Vilket skulle vara allt för synd. Han är en av dom som gör Idol till just vad det är i år! Så nu hejar vi och håller tummarna ända ut i sista sekund! :)


IDOL!

Äntligen är det dags för Idol igen! Har inte följt årets säsong lika flitigt som tidigare år! Har haft annat för mig, lite tråkigt att Idol för det mesta krockar med vänner. Ligger liksom på en sån opassande tid! :) Haha. Har iallafall bestämt mig för att ikväll, se på det! Så nu Hejar vi på Olle, right?



Jag var rädd!

Min data fick fnatt och stängdes av! Gick inte att starta den igen, så var helt bombis på att allt var som förlorat! Bilder, skolarbeten, you name it! Men efter lite små trix, funkar den igen! Vilken lättnad!





 Det finns en allt för skön fyra åring! En busig, gullig och ibland lite irriterande unge! En som förgyller mina dagar. Någon jag älskar över allt annat. Jag tänker såklart på August!

 

 

- Han älskar att reta en till vansinne, men ordnar till allt med ett gulligt förlåt och en puss. ♥


I want it!

 

  1. En Ipod skulle sitta fint! Sparar både batteri och minne på mobilen.

  2. Behöver en ny locktång, en som gör bättre och framförallt snyggare lockar!

  3. Hår produkter! Så som värmeskydd, och andra bra saker! Som kan få håret att se bra ut.

  4. En Iphone 4! Vem vill inte ha en sån?

  5. Pengar! Skadar aldrig med lite extra i plånboken!


Jag är såld!

Har gjort en hår inpackning! Så känner mig fredags fräsch! Förutom att jag numer glider runt i pappas gamla t-shirt och leggings, och bara myser!

 

 Måste bara tipsa er om Niveas nya schampoo och balsam! Det luktar helt ljuvligt. Jag är såld. Balsamet är som mousse, och skall man lita på vad som står, ger det även volym!


Duscha!

Nu blir det en varm dusch!




Memories!

Jag saknar mycket, både personer och saker! Jag lever på minnena!











Ljuvliga fredag!

Äntligen fredag!

Min dag började inte på bästa sätt. då jag försov mig! Hann till skolan i tid, men frukosten fick vänta till efter skolan.. Hade som i vanlig ordning 4 korta lektioner, och slöt vid 11.20 . Ludde stannade kvar i skolan och höll mig sällskap tills Emma slöt! Mamma var då snäll och körde hem oss.


Min top 2 lista!


[ En låt som väcker många tankar, minnen! För övrigt, en väldigt fin låt! ]





[ En låt som hängt med ett tag nu. Men fortfarande lika bra och omtyckt! ]


Angående bloggpausen!

Jag tror inte på det där med blogg pauser, tror det blir svårt att komma igång sen igen.

Dessutom är det en vana för mig att efter ett år, skriva till er dagligen! Ni blir fler och fler, skulle vara tråkigt att missta er Men jag hinner helt enkelt inte med bloggen, så mycket jag verkligen skulle vilja.. Så då tappar man lusten. Jag ska försöka bättra mig. Men fortsätter det i samma riktning som nu, kommer jag ta en blogg paus!



Chill dag!

Min dag har varit bra! Min förkylning verkar inte ha några planer på att försvinna.. Så jag har inte riktigt samma ork och energi som jag skulle vilja. Skoldagen har varit riktigt slapp, har inte krävt speciellt mycket. Har glidit runt i korridoren mesta dels av dagen! (: På sista lektionen blev det fika stund med klassen. Vi fikade och lekte lekar. Haha! Love it. Tråkigt nog gjorde vi bara det, för en klasskompis skall byta skola! sad but true. Efter skolan fick jag hjälp med mina naglar. Kör på fransk manikyr ett tag till! (: Emma och kusin har ätit här ikväll, och snart skall jag och Emma bege oss utåt! :)















Hinner inte med!

Hej på er!

 

Som jag snart sagt i en veckas tid, varje dag, samma sak. Min blogg kommer i kläm! Jag börjar snart känna att en blogg paus, skulle passa bra! Hinner inte med, nu när jag vill göra så mycket annat! Jag skall tänka på saken.

 

Jag skriver om min dag senare ikväll! PUSS



Torsdag.

Torsdag idag då! En dag jag vanligtvis mer eller mindre fasar för.. Det är nämligen en lång dag, och inte nog med det. Så har vi dessutom ett väldigt drygt, långt SO pass i slutet.. Men dagen till ära, så slipper vi iallafall delar av det långa SO passet. Då en gammal klasskompis som bytt skola, kommer och säger Hej då! Så vi skall fika och ha trevligt, istället för jobba. Inte helt fel va?

 

 

 


Välkommen åter!

 

Jag är nog en av få som följer det programmet! Men kan förstå dom som inte gillar det.

Brukar du se det? :)


Presenter från mammi!

Mamma har varit på jobb resa och kom hem idag! Så blev överraskad med två paket, när jag kom hem! :) Är inte helt hundra på att jag skall behålla båda sakerna, men det återstår att se! :)

 

En svart tub halsuk, innehöll ena paketet!  

 

 


Bästa klassen, 83! :)

Årets hetaste foto! Idag landade årets skolkatalog i brevlådan. Spännande, tänkte jag! Jag är aldrig speciellt nöjd med bilden, men årets måste nog vara det värsta! Haha. Men jag bjuder på det, ni kan få er ett gott skratt, allihop! :)

 


Förlåt!

Hej på er!

 

Jag är en usel bloggare, så är det bara! Men allt kan inte alltid klaffa. Min dag har gått i ett tempo jag näst intill fått springa till. Jag har haft en väldigt bra dag, men är helt slut nu!

 

Drog hem till Emma direkt efter skolan, vi såg en Engelsk film med engelsk text som var läxa tills imorgon. Vi åt även lite mat innan vi for ut! Har under kvällens lopp bland annat, vart på maxi för att handla inför morgon dagen!

 

 

 


Sjuk stämplad!

Hej alla pigga läsare! :)

 

Som ni säkert läst här tidigare nu, så har jag känt mig hängig ett bra dag. Låt mig kalla den för förkylningen. För nu har jag minsann åkt på den riktiga förkylningen eller, nåt liknande åtminstone. Jag mår skit. Jag har sån täppt näsa, att det knappt går att andas. Så har det varit hela natten..Min hals gör det jobbigt att svälja och prata!

 

Men måste påpeka att det är lite skämmigt , att hela tiden klaga på hur dåligt jag mår! För det finns dom, som mår värre, mycket värre! Jag är ju inte dödssjuk, inte ens i närheten! Jag kommer överleva, den klassiska höst förkylningen. Men kände ändå att ni ska få veta hur det ligger till!

 

Jag ska ge mig själv en utmaning, och gå till skolan iallafall! :)


I skrivande stund.

Sitter med en kopp te och datan i högsta hugg. Försöker skriva klart min Hemkunskap inlämning. Skall redovisa den imorgon. Läskigt! :) Vi hörs senare.

Träning!

Har varit på ett zumba träningspass!




Energi!

Hej på er!

Sitter hemma vid Emma, som börjar kännas som en vana numer! Idag har vi dock lovat oss en pluggfri dag.
Så vi har latat oss framför Tvn med smoothie, och bullar! :)

Jag har en eländig hals som svider som, ja vem vet vad? Men trotts det har skolan rullat på bra. Min energi har varit på topp, inte ens det tråkiga vädret har satt käpparna i hjulet! Haha. Hade Tyska prov idag, och det gick uselt kan jag säga. Sämsta provet, ever. Men så är det!

Jag skall springa och byta om nu, sen blir det träning. Skriver mer när jag kommer hem, det kan jag lova! :)
Puss på er!



Förra hösten!


Dagens Hiss!

Måste Hissa Septembers framförande av Petters låt. I så mycket bättre, på kanal 4 på lördagar. Hon gjorde den till en riktig hit. Bättre än Petter till och med!

 


Tisdag!

Godmorgon!

 

Förlåt att jag var så kass igår. Men jag fick mer eller mindre panik. Emma körde hårt med mig, och det var ju tur! Jag skall ha Tyska prov idag, men kunde inte allt.. Gick och la mig med ett hopp om att åtminstone bli godkänd .. Men vaknade med målen i topp igen, så har pluggat sen jag vaknat!! :) Här skall inget lågt betyg tas! :)

Dom säger att det skall bli snö storm här, under dagens lopp? Spännande, eller vad skall man säga? Jag känner mig inte speciellt lockad, att behöva gå ut! Haha.

 

Ha en bra dag på er!



Funderar på dehär outfiten idag!? :)


Eländiga dag!

Hej alla måndags pigga läsare!? ;-)

Sitter hemma vid Emma och pluggar Tyska. Vi kombinerar plugget, med lite musik!

Skolan sög all energi ur mig. Fast att vi haft förkortade lektioner och allt för många raster, känner jag mig helt slut.
Har haft jobbiga värkar i huvudet, och halsont under dagens lopp, men trotts det så har jag gett allt! Skulle jag blunda, skulle jag med all säkerhet somna, ja ni förstår nog läget.

Det var nog den kallaste morgonen på länge idag! Det var halt, kallt och allmänt besvärligt att ta sig till skolan idag.
Termometern stod på -6 grader. Så hade ingen dunderstart på min dag heller, för den delen!

Ber om ursäkt för ett aning gnälligt inlägg! Men det var en sammanfattning på min dag.

Hej på en stund!


Bild: Hemma vid kusin, och där med min otroligt stiliga mössa! För övrigt, tagen förra året!

Monday morning! ;P

Godmorgon! Måndag igen, ingen speciellt efterlängtad dag. Den brukar ju ha en förmågan att bli seg, och trött sam! Fast egentligen, varför är det så? Det kanske jag kan ändra på idag? :)

 Jag skall ta och äta frukost nu, vi hörs efter skolan helt enkelt! :)



Alla har sina stunder!

Hej käraste ni!

 

Jag har genomgått en, enligt mig jobbig dag! Med motgångar efter vart annat. Har haft sånt o kontrollerat humör och så trött man bara kan fasa för! Men nu skall jag inte deppa för de där, jag skall istället tagga för den kommande veckan!

 

Trotts min braiga dag! ;-) Har jag fått fixa till frisyren, det vill säga att jag klippt mig! Känner mig faktiskt nöjd. Och ingen större skillnad har gjorts.

 

Kvällen har gått åt till plugg, och åter igen plugg! Nu tänkte jag dra mig mot sängen, och hoppas på att mina förutsättningar för en bra dag imorgon, ökar! :) Godnatt på er!


Bjuder på en inte allt för vacker bild! ;P


Sweet!

Var just inne vid grannen. Dom hade en nyfödd liten bebis. Den var så otroligt söt! :)



Slapp dag!

Söndags trötta jag! Skall ge allt plugg en ärlig chans.



HAHA!


Igår och idag!

Hej igen!

 Har haft en otroligt seg start på den här dagen. Lagom till Emma skulle bege sig hemåt, orka jag knappt resa mig upp. Men nu känner jag mig piggare, till en viss del!


 Går dagen var hur bra som helst! Jag och Emma for som sagt till GGN, snyggt klädda i gummistövlar. Vi stod i den så kallade hästskon, och där var det geggigt vill jag lova! Det var även vi åskådare när dagen var slut. Vi var där till 2 tiden, skulle jag tro, då jag begav mig till farmor och farfar på sen lunch. Resterande av min familj, var redan där. Så vi åt en god för, varm och efterrätt.


Sådär lagom propp mätta for vi vidare på vår rund tur! Den här gången till vår årliga rund vandring på gravarna, tillsammans med kusin och familj. Vi tände ljus på våra nära och kära, som gått i förväg.. Väldigt mysigt att gå där i skymningen när alla gravar var upptända av ljus.








Bilder lånade av kusin, Julia! (:


Som att min dag skulle vara över där? Vi drog genast vidare ut till mina andra kusiner tillsammans med flera andra. På middag. Vi åt och hade väldigt trevligt, innan mamma slutligen körde in mig till stan igen. Så jag och Emma hade en riktig tjej kväll. Men massor av skratt, skoj och snack! Vi kom i säng runt två tiden.

 
När vi väl vakna i morse, blev det kuddkrig med lillebror och även en sen frukost!




Sorry

Hej och förlåt för min allt för dåliga uppdatering.. Har haft en hel del annat att stå i, så data har inte funnits till hand. Jag lovar att skriva och berätta allt om går dagen, i ett annat inlägg. För nu ska jag och Emma äta frukost! Bättre sent än aldrig.


GGN!

Godmorgon! Har vaknat till och från hela natten.. Har haft svårt och andas, bland annat. Men nu är det iallafall dags att gå upp.Min dag är full späckad. Och helt ärligt, vet jag inte när jag skall hinna blogga..

 

 Till en början, så skall jag och Emma dra ut till Tofta skutfält och se på GGN! Gotland Grand National.


PS! Ha lite överseende med min dåliga uppdatering idag!










Bilder lånade från Google!




Bilder lånade från Google!


Go, Olle!

Go Olle! Han är vidare minst en vecka till. Har för övrigt haft en mycket trevlig kväll, nu blir det dock sova. Skall upp tidigt imorgon. Hörs då! :) Godnatt.

 

 


Idol!

Brukar ni se på Idol? Har ni någon favorit? Kommentera gärna!

 

Jag har en klar favorit. Olle! Jag lyckas alltid missa Idol varje fredag, men brukar hinna se utröstningen! Börjar bli allt mer nervös var vecka, för visst skall Olle ha en plats i finalen? Det är en självklarhet för mig. Så se nu till att rösta vidare honom, några veckor till! :) Kan även dela med mig av lite nyheter. Kvällens tema är att framföra en låt för någon nära och kära. Olle kommer då framföra låten Free fallin, till sin lillebror! Gulligt värre!





Trötter!?

Min dag har känts väldigt lång! Har känt mig trött, men ändå kört på! Skall ge lite tid åt plugg nu. Tyska och en labb rapport skall göras! Sen får vi middags gäster, och en fredagskväll ute väntar!



Bjuder på en mycket smickrande bild från Thailand -08 :)


Bamse

Här spelas barnvänlig musik, högt ur högtalarna. Bamse, om jag skall vara exakt. Jag och Emma passar lillebror , eller som jag säger. Jag är barnvakt åt Emma och August! Hihi. Vi har ätit lunch, spelat spel och nu väntar nog en film eller mer spel! :) Vi hörs senare. puss 

Tack vara ledigheten!

Jag har fått tillbaka både ork och energi! Den har kommit tillbaka efter ungefär en månad på vift. Det var så himla mycket i skolan, läxor, prov, inlämningar.. Jag orkade inte! Mina dagar var enformiga. Skola, plugga, sova .

Jag hade verkligen ingen ork kvar, kändes som jag skulle snubbla på mål linjen.. Men jag ville så gärna klara allt! Jag byggde upp någon slags av press på mig själv, jag var nervös hela dagar, då proven skulle äga rum. Jag var nervös för att slutligen få tillbaka proven. För jag visste, skulle jag få ett sämre betyg än jag tänkt skulle jag bryta ihop. Jag bara väntade på det!

 

Att variera plugget med att även träffa vänner och komma ut i mellan åt, är viktigt.

Det fick mig att må så mycket bättre, för stunden iallafall.

 

Efter en veckas lov, med andra tankar i centrum, laddade batterin och framför allt med nya krafter gick jag till skolan i måndags. Det var som att vända en hand.

 

Den där stressen som så länge legat inom mig, var som bortblåst! Den fanns inte längre. En lättnad har istället lagt bo inom mig.

 

Lovet gav mig mer ork och energi! Jag kan nu koncentrera mig på så mycket mer, än bata skolan. Förut var det bara plugg plugg, plugg som fanns i huvudet på mig!


Fredag!

Ljuvliga fredag! Säger som jag säger varje fredag, veckan har bara sprungit iväg! Men den här veckan, har verkligen gjort det. Nu väntar en full späckad helg, men bara med roligheter!

 

 

Vi hörs efter skolan! 12-tiden! Puss


Think about it!

Läste på en väns facebook ett mycket bra citat. Eller vad vi nu skall kalla det!

- im not you, im not she, im not perfect, im just me...

Är det inte precis så man skall tänka? :)


Ett liv utanför!

Finns dagar då bloggen kommer i kläm.. Idag skulle man väl kunna kalla ett sådant tillfälle. Jag har haft späckat schema, och fått välja bort vissa saker, så som bloggen. Jag har faktiskt ett liv, utanför bloggen också! ;)

 

Min kväll har jag tillbringat tillsammans med bland annat Emma! Här hemma kör vi mini fredag idag. Då min bror missar morgondagens fredagsmys, så vi har dukat upp med massa gott framför Tvn, tillsammans med några vänner från fastlandet. Som är på besök. Trevligt.



snabbis

Jag har precis ätit mig mätt på en god middag. Alldeles för mätt måste jag nog erkänna.. Usch, hatar att må illa av mätt het! Men varför klaga? :) Nu skall jag byta om lite snabbt, innan jag far ut en sväng! puss

OJOJ!

Hej på er!

 

Vilken dag, och än är den inte slut! Har varit i skolan till 3, då blev det en snabb sväng på stan med mamma och Emma. Vi for och hämtade August på dagis, och lämnade av Emma hemma. Sen affären och handla mat , och nu blir det att plugga lite snabbt. För när som får vi middags gäster. Skall förmodligen hinna ut en sväng också.

 

En liten rolig händelse, i all stress! Vi var på Ica Maxi med August som var utklädd till något? Helt vit i ansiktet, och svart runt ögonen.. Dom hade haft maskerad på dagis. Iallafall , så ville han sitta i en kundkorg i affären, och vad gör man inte för en trött och grinig 4 åring? Det roliga var att alla glodde som jag vet inte vad? Fast det måste ha sätt väldigt kul ut. Om inte annat rätt ovanligt med ett spökliknande barn i en kund korg! Hahaha! Bilder kommer senare!



Tid över!

Hej igen!

Hade tid över, så tänkte att ni kanske ville ha ännu ett inlägg! :)

Jag är som sagt helt klar, och om cirka 5 minuter kommer Emma och hennes mamma och hämtar mig! :)
Appropå Emma och hennes mamma, så igår när dom smsa och var påväg hit, var jag inte ens klar! Höhö. Så jag fick kasta på mig smiknk, jacka, skor you name it! Så det är väldigt skönt att vara klar, i tid idag! Haha.

Vi hörs efter skolan!


Seriös bild! :P


Tid över!

Hej igen!

Hade tid över, så tänkte att ni kanske ville ha ännu ett inlägg! :)

Jag är som sagt helt klar, och om cirka 5 minuter kommer Emma och hennes mamma och hämtar mig! :)
Appropå Emma och hennes mamma, så igår när dom smsa och var påväg hit, var jag inte ens klar! Höhö. Så jag fick kasta på mig smiknk, jacka, skor you name it! Så det är väldigt skönt att vara klar, i tid idag! Haha.

Vi hörs efter skolan!


Seriös bild! :P


Tidig morgon!

Hej Hej!

 Jag var så duktig och gick upp direkt när alarmet ringde, jag snoozade inte ens? Men såklart behövde jag inte all den tiden jag tänkt mig, så nu sitter jag här. 40 minuter innan jag borde behöva sitta här.. suck . Jag är iallafall pigg!

 

Såhär såg mitt hår ut när jag vaknade! Funderar på att även ha det lockigt idag! :)




Energi! :D

Min dag har varit minst sagt lugn! Har haft feber till och från, så har sovit bort halva dagen . Har fått lite plugg gjort nu ikväll, och har just fått världens energi kick? Så typiskt när man alldeles strax skall gå och sova? (:


Yeeh! ;)

Försöker skriva ihop en inlämning om tvätt. Som även skall redovisas! Har kommit en bit på vägen, så kände att en blogg paus skulle hinnas med! Hörs senare!




right now!


Pannkakor!

Här hemma luktar det ljuvligt! Pappa lagar pannkakor! Har dom sista månaderna blivit galen i pannkakor. Något som tidigare blivit uttjatat i både skola och hemmet. Nu äter vi det mer sällan, vilket gör det uppskattat när det väl serveras! :)

 


Frågor och Svar!

Frågor och Svar

 

Det var svårare att välja ut 10 frågor, än jag trodde! Så jag skyller på att jag är dålig på att räkna, för visst är det fler än 10? ;)

 

Vad passar dig bäst? Ödmjuk eller kaxig?

Svar: Jag är nog mitt emellan! :)

 

 

Om du fick leva om ditt liv, vad skulle du vilja ändra på?

Svar: Jag är nöjd med mitt liv! Visst finns det små saker, som alltid går att ändra på.

Men skulle jag få leva om mitt liv, vill jag leva det precis som jag gjort hittills



Skriver du ärligt? Finns det något du inte skriver om? Om ja, vad?
Finns det någon gräns om vad du skriver om ? issf vart? :D

Svar:
Varför skulle jag skriva falskt? Klart att det finns gränser, men vart dom går är svårt att sätta fingret på. jag skriver ärligt, men med rimliga gränser, om vad jag skriver


Hur många sms får du iväg på en månad, ungefär?

Svar: På ett ungefär , cirka 2000! :)

 

Beskriv dig själv med 3 ord!

Svar: Glad, Snäll, Trevlig!? :)

 

1.Är du eller din kompis tillsammans med någon i the guys? ;)

2.Har ni fortfarande kontakt med the guys? Isf, varför få vi aldrig läsa något om dom längre? :)

Svar: Vi har fortfarande kontakt med The Guys! Jag skriver fortfarande om dom, bara att jag inte använder mig av The Guys längre. Verken jag eller Emma är tillsammans med någon av dom, vi är vänner, inget mer!

 

1. vilken är din favorit artist?
Vilken är din favorit färg´?
vilka är dom 5 resemålen du skulle vilja åka till?

Svar: 1.
Just nu är det nog, Jason Derulo! 2. Turkos och Marinblå!
3. Dubai, USA, Thailand, det är nog dom länder jag kan komma på just nu! (:

 

Vilken klass går du i? Är det stor skillnad mot förra året? Har du några framtidsplaner?

Svar: Jag går i åttan. Det är en viss skillnad från sjuan till åttan, det är de. Jag har börjat och små tänka över min framtid, det har jag. Men har inte kommit fram till något speciellt.. Där emot har jag en önskan, att få resa jorden runt efter studenten? :)

 

Är du en kläd,skor och väska nörd? Hur mycket har du av varje? :)

Svar: Jag älskar kläder och skor, men vill nog inte kalla mig själv kläd,sko och väsk nörd. För det finns absolut dom som är värre än mig! Hehe. Jag har räknat och kommit fram till att jag har:

Klädesplagg ( Ej underkläder, strumpor eller pyjamas! ) - cirka 120 plagg.

Skor - 26 stycken. OBS skulle jag rensa, skulle det förmodligen bara bli 15-16 kvar! :)

Väskor har aldrig varit min grej, riktigt. Så har inte speciellt många! ;)

 Berätta om den bästa dagen i ditt liv hitentills!

Svar: OJ! Svåraste frågan tror jag. Jag kan inte avgöra vilken dag som vart den bästa, för jag har haft många bra dagar!

 

Har du något motto du lever efter? Isf hur kom du på det?

Svar: Mitt motto är Just move on! Efter allt som hände eller vad man skall säga i våras. Något som tog mig lång tid , att repa mig efter. Så där med mitt motto. Bara gå vidare. Med det i åtanke, försöker jag undvika att hamna där igen! :) Och skulle jag göra det, så är det bara att Just move on! ;)

 Jag har ju kvar dom andra frågorna, som inte fick bli besvarade nu! Så dom kommer nog upp efter hand! :)

 


Hett tips!

Just nu säljer H&M ut billiga klänningar! För endast 50 kr/st , något som verkar intressant? Klicka då HÄR för att komma direkt till erbjudandet!




.. Jag tycker dock den var lite tråkig. Föll inte riktigt mig i smaken!


Det finns dagar..

 Tanken var att jag skulle slut göra frågestunden igår. Men jag hade ingen ork till det. Somnade istället rätt tidigt, så jag skulle känna mig bättre idag. Men så känns det inte riktigt.. Brr. Vill bara borra mig ner under täcket, och sova igen!

 Men måste pina på! Missar för mycket, om jag är hemma. Går dessutom till halv 4, så vi får väl se!

 

Hörs sen. puss



Tankarnas värld!

Känner mig helt borta. I tankarnas värld! Fast där stannar jag gärna ett tag till. :)

Gillar att få tänka ostört. Så det tänker jag fortsätta med, hihi :)


Fastnar inte riktigt på bild idag.. Men så är det!


BLÖ :)

Är helt slut, har huvudverk och energin är i underjorden, med det säger jag Hej på en stund!

Skall nämligen ut och träffa vänner, och förhoppningsvis må bättre där efter! PUSS



BILDEN SÄGER VÄL DET MESTA?!



Undanflykter!

Jag är bäst på att skjuta fram saker och ting. Nu har jag suttit här 3 dagar och tänkt plugga Tyska, men tror ni jag kommit någon vart? Nej! Jag är sanslös. Med mina bra,dåliga ursäkter slipper jag undan. Precis i nuet ja! Men jag vet så väl, att jag bara kommer bli stressad i slutändan då jag inte kan något? Så varför lär jag mig aldrig? Det är väl den stora frågan!


Plugg

Nu blir det plugg och en kopp te! :)




Tiisdag

Nu blir det skola. Börjar med gympa, så behöver inte göra mig i ordning så värst. Slutar även vid halv 2, då blir det plugg! Hej på ett tag. puss


Hehe

Har haft en mycket trevlig kväll! ;) Skriver mer imorgon.


Stå för din åsikt!

Svar på Tal! Fick en fråga i det förra inlägget, som var värt ett svar. Angående om jag och Emma vågar säga till, om det är något vi inte tycker samma i.

 

För mig är det en självklarhet , att få tycka och tänka hur man vill! Något som är viktigt. Jag och Emma tycker där emot väldigt ofta samma sak. Vi delar åsikter i det mesta. Men självklart finns det saker, vi tycker olika. Då är det viktigt att man accepterar det! Och det tycker jag att vi gör. Man kan inte vara lika på alla plan. ;)

 

Jag beundrar dom som står för sina åsikter! Det kommer man långt med. Hoppas du fick svar på din fråga.



Sko-beslutångest?

Jag och Emma tog en sväng förbi Sko kanonen, och hon fick pröva näst intill alla stövlar med klack. För ovanlighetens skull tyckte vi inte samma. Men man kan ju inte alltid tycka detsamma? ;)





Första dagen!

Hej svejj!

Då var första skoldagen efter ett välbehövande lov över. Såg film hela förmiddagen, så har bara haft 3 lektioner.
Fick bland annat tillbaka mitt kemi prov samt en labbrapport, vilket blev ett helt OK resultat på. Så en mycket bra start, har det varit iallafall.

Skall snart möta upp Emma och dra och kolla skor! Så vi hörs , senare! :)



Då var de lovet... slut!

Godmorgon! Härligt med en liten sovmorgon, sådär efter lovet! Kommer dessutom ha en rätt chill dag i skolan. Då alla åttor ska se film, halva dagen! :) Vet inte om det ska bli skönt eller inte att börja skolan igen? För något som jag är säker på, är att vi kommer drunkna i prov och läxor igen! Usch! Varför skall det vara så liksom? Nåja, skall börja göra mig i ordning nu. Kanske hinner med dagens outfit? Puss
¨


Söt man var! Typ i vintras. (:



RSS 2.0