Grattis bror!

 Trött, frusen och helt slut är vad jag är just nu! Har gått i skola hela dagen följt av jobb, vilket vanligtvis brukar funka bra. Men idag var det hårt, sover så dåligt på nätterna just nu så har inte samma energi. Idag fyller dessutom lillebror år så jag kom hem lagom till födelsedagsfirandet. Nu ska jag dock förbereda mig inför provet imorgon och sedan slappa framför tvn hela kvällen. Lär somna tidigt..

Söndagsfix

 
 Jag har kört en riktig egokväll! Med ansiktsmask, hårinpackning, tända ljus och bra musik. Så himla underbart att hinna med sånt ibland. Har precis börjat se Safe haven med mamma och pappa, jag blev ju helt såld av den filmen så kände att de borde se den med.. haha! 
 
 

Börjar närma sig

Dagen har bestått av plugg, släktkalas och nu ikväll vart det en hel del övningskörande. Nu börjar det liksom närma sig, bara några månader kvar och de sista fyra veckorna är jag dessutom bortrest. Är galet taggad på det där körkortet nu! 
 

New in

 Tre par skor fick följa med mig hem från stan igår! Skor kan man aldrig ha för mycket utav. Sen vet jag egentligen inte hur jäkla smart det var med ett par vita converse till hösten, men de gamla var verkligen helt slut och behövdes ersättas. 

Lördag kväll

Har flängt runt på stan hela dagen och är egentligen helt slut. Men nu laddar vi om inför kvällen, vi väntar middagsgäster vilken minut som helst.
 

One Direction

 
Den 13 juni 2014 på friends arena tillsammans med en av de bästa. Längtar! 

Mina favoriter

 
Jag har tillbringat min dag inne hos grannen med en mestadels sovande Emla i famnen och Elli brevid. Vädret har varit grått och kallt hela dagen så en dag inne i värmen har varit perfekt. Kvällen och natten kommer spenderas hemma hos Jasse.
 

Lugn morgon

Somnade nog inte förs efter tre-tiden inatt , så gissa om jag var glad när jag fick ta sovmorgon idag! Frukosten intogs inne på rummet framför datorn i lugn och ro. Jag ska faktiskt byta om och springa över till grannen och mysa en stund. Passa på nu när jag är ledig och inte har andra planer.

Torsdag kväll

Idag är jag hes, väldigt hes! Men det är det värt, för vi hade en riktigt bra kväll igår. Mycket folk och bra drag. Skönt att vi är lediga idag dock. 
 

Taggar lite

Vi har en riktig tjejkväll här. Lagat middag tillsammans och håller nu på och laddar inför kvällen. Dunkar musik för hela huset och provar kläder fram och tillbaka. Senare blir det insparken, kommer blir grymt. 

Torsdag - långhelg!

 
Nu tar jag långhelg. Tack vare en studiedag som lämpligt nog hamnade på en fredag! Så skönt.
Körde på en ny topp dagen till ära, det är faran med att jobba i klädbutik. Finns mycket snyggt nu till hösten vilket resulterar i att jag nästan alltid kommer hem med något nytt. Haha!

Godnatt!

Bra dag, bra kväll. Nu ska jag sova!

Onsdag 25/9

 
Två bilder från förra veckan.
Trots sovmorgon blev jag väckt strax innan åtta, anledning? Skulle se till att lillebror kom iväg till skolan när resten av familjen var tvungna att dra tidigare. Sen kunde jag inte somna om! Ska alldeles strax börja göra frukost och sakta med säkert komma i ordning inför dagen. Har endast en lektion följt av jobb. 

Tisdag 24/9

Frukost i sängen och regn som öser ner utanför, jag bara älskar hösten! Nu ska jag kura in mig i en filt och läsa lite.

Höstmys



Skulle ha träffat en vän ikväll, men i brist på tid fick vi flytta fram det. Istället myser jag framför tvn här hemma med en kopp te och eld i kaminen! 

Safe haven

Började se filmen Safe haven igårkväll men det blev så himla sent, så jag fortsatte att se klart den nu efter skolan! Det kan ha varit den bästa film jag någonsin sett, otroligt fin! Satt med en tår i ögat där i slutet. Har ni inte sett den så råder jag er verkligen till att göra det. 
 
 
 

Samhällslektion


Sitter på samhällslektionen och försöker fördriva tiden på bästa sätt, har gjort klart dagens uppgifter! Så skönt. Bara en lektion kvar efter denna. Älskar mitt schema på måndagar!! 

Igår

Två bilder från igårkväll! Grannarna kom över och även Maja tittade förbi en sväng. Vi satt och gosade med bebis och pratade ikapp om allt som hänt sedan sist. Det suger att vi inte hinner ses oftare än vi gör, samma gäller med många andra, men olika program och skolor gör det fan omöjligt!

Grå och regnig dag

 
Kan inte minnas när jag hade en sådan slö dag som den här senast. Har legat och degat i sängen med några bra filmer som sällskap medan regnet har smattrat mot fönstret. Så välbehövligt och lyxigt att slippa tänka på allt annat för en dag. Jag lämnade alla skolböcker i skolan i fredags och bestämde mig för att ha en pluggfri helg, något man borde ha oftare! Men det gör visserligen att varje litet tillfälle blir väldigt uppskattat.

Massa nytt


Har haft en bra jobbdag! Mycket nytt för huvudet och mycket folk på stan. Är hemma sedan ett tag tillbaka och har hunnit handla med mamma och nu påbörjat kvällens middag! 

Lördag morgon

 
Godmorgon! Pappa var snäll och gjorde en omelett åt mig till frukost, så gott och skönt med lite omväxling! Äter annars gröt dagligen. Sitter nu med en kopp te framför datorn och kikar runt lite. Försöker suga ur de sista ur denna morgon innan jag ska bege mig iväg för jobb. Älskar sega helgmorgnar!
 

Färdigjobbat för ikväll

Fick en smarrig desert av kockarna ikväll. 
Nu är jag hemma från kvällens jobb! Kändes riktigt bra att få vara tillbaka igen. Jag som kombinerar två jobb just nu är för tillfället mer på andra stället, av den enkla anledningen att det är lättare att ha det vid sidan av skolan (t.ex. eftermiddagar) än ett helgjobb som detta! Men det var som sagt kul att få komma tillbaka till något som nästan känns som hemmaplan nu.

Freeeeeeedag

 
Efter lunch idag ställde mitt huvud om till helg. Så de två sista lektionerna var aningens sega! Nu är jag dock hemma och skulle behöva vila, men ska ta städa rummet. Något jag skjutit på de senaste dagarna nu..  Ska jobba ikväll och börjar om lite mer än en timma, så får sätta fart! 

Torsdag

Min dag har varit bra! Jag och Jasse struntade i skolans fisk och tog en lunch på stan istället. Fick sedan tillåtelse att smita iväg lite tidigare från sista lektionen för att hinna iväg till jobbet. Var kvar till stängning och skyndade mig sedan hem för middag. Hade föreställt mig en lugn kväll framför Idol men jag trotsar min förkylning och ger mig ut på en pw istället!
 
 

Onsdag morgon

 
Godmorgon! Onsdagar är annars min enda sovmorgon i veckan, börjar vanligtvis 12.30 med endast en timmas lektion. Men idag ska jag hinna med en utbildning på jobbet samt ett möte innan jag ska till skolan och att skriva ett prov. Därefter väntar några jobbtimmar. Wish me luck!

Tisdagstrött

 
Det har varit en lång dag, jag har varit så fruktansvärt trött och sen mår jag inte helt bra heller. Tack och lov är skoldagen över och jag ska bara ha en lugn hemmakväll. 

Bra flyt

Har hittat ett bra flyt som funkar alldeles utmärkt just nu. Hoppas det fortsätter så! Allt blir så himla mycket enklare om jag precis som idag kan plugga effektivt och bli av med de värsta på en gång. Då kommer den här hösten funka super med skola och jobb. Det är min önskan! 

Lite nytt

Det märks att hösten är på ingång och ingen är gladare än jag! Idag passade jag på att använda en ny stickad kofta, supermysig och perfekt en grå dag som denna.  Dagen har för övrigt varit bra, bara fyra kvar tills helg. 

3 månader, 91 dagar!

Om tre månader är vi äntligen på väg, har lämnat Sverige och befinner oss troligen i Tyskland för mellanlandning. Jag tror och hoppas att tiden kommer gå fort fram tills dess, men vet samtidigt hur mycket som ska hinnas med innan vi kan åka! Bara tanken av att vi snart är där räcker för att köra vidare och framförallt en bra morot nu under hösten. 

Klar med allt


Gjorde klart och skickade in en inlämning, läste det som skulle läsas och tog sedan en pw på 5 km. Nu landar jag i soffan med en stor kopp te. 

Söndagsmiddag

Det har varit en lång dag som vi precis toppade med middag tillsammans med grannar! Åt en hamburgare med kycklingfilé och jordnötssmör, lät spännande och var sjuuukt mättande. Börjar känna mig förkyld så nu ska jag bocka av lite plugg innan jag slänger mig på soffan ikväll.
 

Godnatt


Det är en glad men trött tjej som nu säger godnatt! 

Bilder från valborg

 
 
Jag har inte så mycket att uppdatera här med idag, har varit iväg och ordnat med lite ärenden hela dagen och snart blir det kräftskiva. Därför passar jag på att slänga upp en tillbakablick från Valborg. Satt och tittade igenom bilder på Majas dator igår och hittade dessa. Det är ovant att se sig själv som brunett, känns på något sätt så himla långt tillbaka i tiden. Nu ska jag ta det lugnt i 5 minuter innan jag ska sätta fart och torka och platta håret. 

Fredag kväll


Min kväll har spenderats hemma hos Maja, med godis och självklart en massa tjejsnack! För en vecka sedan skulle mitt alarm ha ringt om ca 1 timma, men så är inte fallet idag! Utan nu ska jag sooova ut. Godnatt! 

Ledighet!!!

 
 
Konstaterade precis att det här blir min första hellediga helg på över tio veckor, helt sjukt. Så det blir verkligen till att njuta fullt ut nu! Från att skolan började har jag verkligen saknat ledighet och friheten till att kunna göra vad jag vill. I och med jobb så försvinner både dagar och kvällar (eftersom jag börjar 05.00) och därmed behöver sova typ vid 22-tiden varje kväll.. Den här helgen är med andra ord efterlängtad och såå behövlig. :)
 
Slänger med en bild från valborg i brist på annat. 
 
 

Torsdag

 
 
 
Jag har haft en halvjobbig dag av lite olika skäl, men sådana dagar kommer man aldrig ifrån! Ikväll spelade mitt lag sin sista match som jag kommer kunna närvara på, vilket kändes lite vemodigt. Nästa match som är deras sista har jag fått tagit "ledigt" ifrån, eftersom jag är uppsatt på annat jobb. 

Idol


Det blir en lugn kväll framför idol. Uppskattar verkligen dessa lugna hemmakvällar. Ute med vänner i all ära, men det här är såå behövligt ibland. 

Mys

 
Har hängt inne hos grannen hela eftermiddagen. Ritat och pysslat med Elli och gosat med minstingen. Så himla mysigt. Har egentligen plugg att ta tag i, men kände att det här var just vad jag behövde idag. 

Ut i naturen

 
Idag har vi spenderat hela vår dag ute i naturen, stampat runt bland koskit och kollat på växter. Vädret har varit på topp, hur varmt som helst. Härligt! Låter bilderna tala för sig.
 

Nyfödda ♥

 
Har varit inne och kikat på söta Emla endast ett dygn gammal. Satt länge med henne i famnen och bara tittade, fina, underbara. Det var svårt att slita sig och lämna tillbaka henne när det var dags att gå hem. Måste springa över nu i dagarna igen. 

Ny vecka

Då var det måndag igen och jag sitter på lektion, har praktisk marknadsföring i tre timmar varje måndag. Går i skolan till 14.30 idag och därefter blir det jobb i några timmar. Har en önskan om att hinna träna något idag också, får se vad jag hinner med!

1D

Avslutade denna helg med en bio tillsammans med ett härligt gäng tjejer. Filmen var helt klart sevärd! Skön humor och skön musik. Störtskön film med andra ord. Nu är jag hemma igen och har precis tagit en dusch, ska snart gå och sova. Älskar att sova, helt klart bland det bästa som finns. 

Pluggsöndag

Här spenderar jag från och med nu några timmar av min söndag. Jag har en inlämningsuppgift som ska in i veckan och jag har fortfarande inte fått tummen ur och börja.. Vore skönt att få det gjort nu och slippa sista-sekunden-stressen sen!

En snabb sammanfattning

Jobbade ett 05-13-pass idag och sov sedan bort hela eftermiddagen. Kvällen har jag spenderat med mina favoriter. Emma var här en sväng och hjälpte mig med naglarna, råkade slå av två på jobbet tidigare, så hon satt på nya tippar och lackade om allt. Visar bättre bilder imorgon! Kom precis hem efter en mysig filmkväll.

Kvällens

Har precis ätit en mysig fredagsmiddag med familjen och tänkte nu hoppa i träningskläderna. En långpromenad med bra musik i hörlurarna är precis vad som behövs just nu! Mitt största problem just nu är att jag vill så mycket, men tiden räcker inte till. Vilket ikväll bidrar till någon kombination av stress och ångest. Förhoppningsvis kan en promenad hjälpa till.
 
 

Gårdagens middag

 Hade en trevlig tjejkväll hos Jasse igår och sov även kvar där. Blev bjuden på hennes supergoda minipizza gjord på pesto, mozzarella och kyckling. Kände att jag kunde blanda ut med lite matbilder i brist på annat. 
 
 

Fullt ös medvetslös

 
Puuh, vilken dag! Skola, jobb och träning. Har varit i farten hela dagen och det är nu som först som jag är hemma igen. Fick springa från skola till jobb och bokstavligen kasta i mig mat i bilen mellan jobb och träning, hade smått ont i magen när jag kom inspringandes till träningen. Haha! 

Dagarna går

Vårat internet låg nere här om dagen och igår fanns det bara ingen tid till datorn, därav tomt på inlägg här! Hur som helst springer dagarna iväg med skola, träningar och träff med vänner. Idag ska jag hinna jobba några timmar innan skolan, så ska sätta fart och komma igång snart. Bjuder på en bild från gårdagens fikapaus på stan så länge.
 

Söndagskväll

 
Sitter här i ett nystädat rum med en stor kopp te! Ska snart krypa ner i en renbäddad säng och läsa igenom några ämnen inför imorgon. Skönt att få den här kvällen hemma och hinna med t.ex städning och plugg. Jag tror för övrigt att den kommande veckan kan bli riktigt bra, har mycket kul inplanerat. 

Helgen i ord och bilder

Har haft en jättemysig helg. Bortsett från att klockan ringt 03.50 både igår och idag. I fredags var jag ut och åt med Maja, vi kunde sitta på uteserveringen till sent utan att frysa ihjäl. Visserligen med hjälp av värmelampor och filtar, men såå härligt. Igårkväll hade jag en myskväll hemma hos Jasmine, med god mat, efterrätt och samtal som fick mig att vikas av skratt. Ikväll skulle jag egentligen på personalfest, men har precis beslutat mig för att stanna hemma. Behöver en lugn hemmakväll, hur tråkigt det än känns.. 


RSS 2.0