Tidig kväll, men också behövligt!!

Min kväll har bestått av film tittande! Såg en wallander film med familjen, det var ett bra tag sen jag såg en wallander. Brukar mer se Johan Falk men nu finns de inga fler jag inte sett... Tråkigt! Har iaf haft en trevlig kväll, skönt att bara kunna ta det lungt!

Hade egentligen behövt plugga, men bestämde mig för att verkligen skita i skolan den här helgen. Man behöver de ibland.. Så imorgon blir de en pluggar dag, kan jag lova! Har 2 prov på Tisdag.. Lite sent ute, men det ska nog gå! :)

Vi hörs imorgon, ska krypa ner i sängen nu! Min egna sköna säng, som jag längtat!


Hoppas ni haft en trevlig helg, det har jag haft de kan jag lova!

Puss




Måste bli bättre på att ta kort, känner jag! Det kan nog vara mitt vecko löfte?! Visste inte att jag hade sånna, men nu har jag de iaf! :)

Haha

Bara så ni vet! ( ha-ha! )

Efter att fått en liten utskällning vid min trevliga frisör har jag lärt mig att jag;

* Måste använda värmeskydd innan plattning!
* Göra inpackning oftare..
* INTE platta håret när de är blött, inte ens lite blött...

Så från och med nu, ska jag ta hand om mitt hår lite mer! :)

Fick en varning, mitt hår höll på att brista... Så nu är de skärpning!

Min ego dag var bäst!

Hej på er!

Då var man hemma igen då, efter en lång och härlig helg i Kista!
Har inte haft tillgång till intenett, och där med en bra anledning till dålig uppdatering!

Ni fick ett kort litet inlägg igår, som jag bad Emma skriva! Tack snälla.

Som ni då förstod var det lite problem med tåg vägen till Kista / Stäket. Men efter nästan 3 timmars resande m. tåg var vi äntligen framme! Vi gick väl och la oss rätt snabbt och laddade batterierna inför Lördagens shopping!

Vi gick väl upp rätt tidigt för att ta oss till Kista Galleria. Martina som vi bl.a bodde vid följde också med, även hennes lilla Hilma! Dom gick väl med oss i nån timme, trevligt! Köpte en held del, och är jätte nöjd. Dagen kunde inte bli så mycket bättre. Med trevligt sällskap är allt bra! ;).

Desvärre upptäckte vi att en av påsarna var borta.. Så himla typisgt! Så en stor dela av de jag köpte är nu borta..
Martina skulle ta sig tbx till gallerian och köpa nytt som jag sen får tbx om 2 veckor, så himla snällt! Men ändå tråkigt att de hände.. Men får tänkta på allt de bra som jag vart med om ist! :)

Jag och mamma bestämde oss för att klippa oss ockå.. Hon som klippte mig var kanske inte den trevligaste och gjorde lite vad hon själv tyckte. Det blev kort och uppklippt... Blev inte så nöjd.. Men de växer väl ut. och hur som hellst var de behövligt. Mitt hår var ju såå slitet.. :P


 Här sitter vi och tar en liten paus, m. drink! :)

Mamma & jag med alla dessa påsar! ;)

Ojj Ha-ha! Jag ser typ ut som en gris... Haha ;P

Innan allt hår försvann? Långt och fint! Kanske lite slitet men va gör de? :)


Vi hörs!


Kista galleria

Nu är vi äntligen framme i Stäket! Efter en lång resa kom vi fram sent inatt. Det visade sig att alla tåg var inställda/försenade p.ga is på spåren, så det var så gott som kaos i hela stockholm! Inte det roligaste. En sak kan jag lova er, det är kallare här än på Gotland!

Idag blir det iaf shopping i Kista galleria hela dagen. Vi hörs! :)


Nu är de slut på veckan...

Då var man hemma från skolan då!

Jag älskar verkligen skoldagen på fredagar. Vi börja med Tyska, sen idrott då skulle vi pka skriskor. Men jag stanna kvar i skolan ist med Emma. Sen hade vi So, lunch och matte. Hade matte prov , det gick inte alls så bra.. Känner mig rätt missnöjd. Men skyller ifrån mig en del på vikarien.. Höhö! :)

Emmas pappa körde iaf hem oss från skolan, så jag slapp gå. Tack! :D.

Nu är väl tanken att jag ska packa , men är så trött så ska ta de lungt en stund innan!

Skriver väl ett snabbt inlägg innan vi åker. Kommer även att ta med datan så bloggen kommer att vara aktiv! ;)

Vi hörs snart.

Kram

Fredag! Snart heelg!

Godmorgon!

jag skrev faktisgt ett inlägg till er igår, men av nåt konstigt anledning raderades de? Hade ingen ork att skriva om allt, så jag la ner datan och sov ist!

Var ju som sagt på dans igår. Det såg skit roligt ut, tror de kommer bli jätte bra. Tråkigt att jag inte fick vara med, hade vart roligare att också få dansa än bara titta på... Men de funka de med, jag roá mig åt att kolla på alla andra! :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning, sen blir de skola idag då. Kooort dag, älskar de!

När jag kommer hem från skolan måste jag packa, för mamma & jag åker ju till Kista idag. Ajja berättar mer om de senare.

Vi hörs !


Dance!

Hej på er!

Jag håller just nu på att platta håret och ska snart äta! Har glömt att berätta för er att jag,Emma & Nadja ska börja dansa. Och de börjar nu ikväll. Har verkligen sett fram emot de, men eftersom jag vart hemma från skolan idag, får jag inte vara med o träna.. Så följer med och kollar på ist! :)

Så jag börjar bli lite stressad om ja ska hinna bli klar innan ;P.


Vi hörs efter, Kram!

Vad tycker ni?

Vad tycker du? Ska man ha platt eller lockigt hår?
( Vid minst 5 kommentarer , skriver jag vad ja tkr! ;) )

     Bild lånade från Google..! )

Tryck för större bild!

Tråkigare än tråkigast!

Känns som att det  nog var dags för ett nytt inlägg nu. Tråkigt nog har jag ingen aning om vad jag ska skriva om?

Det händer liksom inte så mycket här hemma just idag? Allt är så tyst o lungt, de enda som hörs är hur de blåser utanför?
Har bäddat ner mig själv i soffan och tycker allmänt synd om mig själv. Finns inte ett skit att göra, de enda som finns på
Tv att se på är, barnprogram eller Östnytt typ? Så funderar starkt på att se en film, men vi har typ inga bra filmer.. :P

 




Vi hörs!

Hemma idag med!

Ligger här i soffan nerbäddad och ser på tv! Jag är så gott som insnöad här. Vår dörr gick nästan inte att öppna och bilarna var så insnöade att de knappt gick att komma iväg.. Höhö! :). Brevbäraren som var så galen och cyklade eller nej, han  gick och drog cykeln efter hnm.. USCH vilket väder egenligen!  Tur att man slipper gå ut idag då. :)

Ska snart göra liter gröt att äta tror jag! Vi hörs om en stund.


Hemma idag med!

Ligger här i soffan nerbäddad och ser på tv! Jag är så gott som insnöad här. Vår dörr gick nästan inte att öppna och bilarna var så insnöade att de knappt gick att komma iväg.. Höhö! :). Brevbäraren som var så galen och cyklade eller nej, han  gick och drog cykeln efter hnm.. USCH vilket väder egenligen!  Tur att man slipper gå ut idag då. :)

Ska snart göra liter gröt att äta tror jag! Vi hörs om en stund.


Snön som yr!

Usch vilket oväder det är just nu.. Man hör liksom in hur de blåser och snön bara yr där ute! Kan nästan se hur kallt de är, hehe! Så jag trivs rätt bra här inne i värmen nu :).


Ska krypa ner under täcket nu och sova, ska sova ut imorgon bitti! Som ni kanske förstår hemma från skolan im med, så får vila upp mig då! Så de lär bli många inlägg då!

Men vi hörs!



ge mig sommar! Nuu!!

 


Matte = Trööögt!

Har nu ätit lite mat, pankkakor stod på menyn ikväll! känner mig lite piggare efter de, så jag pluggar inför Matteprov , och jag måste ätligt talat säga att jag inte fattar nåt av de här.. Kapittlet vi nu ska ha prov på, har jag inte alls hängt med på? ;O Så de kommer bli kul o se hur bra  de kommer att gå.. Höhö!

Vi hörs senare

Är sjuk..

Gick hem från skolan runt 12 tiden.. Har tagit det lungt & sett på Tv sen dess.
Ska fortsätta med de ett tag till och kanske sova en stund till? Ville bara skriva nån rad till er.

kram

onsdags trött ;D

Godmorgon!

Nu har jag äntligen vaknat , en halvtimme försent idag med, men jag hinner nog! Undra vad de beror på Gick ju och la mig rätt tidigt igår!?


Jag tänkte iaf bara säga Godmorgon lite snabbt, sen fortsätta med hårplattning! :)

Vi hörs efter skolan idag, vilket är seeennttt idag...
Kram


::


Lär nog inte uppdatera mer ikväll! Börjar känna mig trött och har funderat på att kanske gå och lägga mig snart. ;O. Kom ju inte riktigt upp ur sängen i tid imorse, så sattsar nog på att klara av det imorgon ist! Fick ju stressa en hel del idag.. Ajja, vi hörs imorgon!

P.S Victoria har hjälpt mig med en ny header idag, Tack snälla! Jag blev verkligen nöjd, eller vad tycker ni? :)






Hemma!

Hej på er!

Då var man hemma igen då. Tog bussen från Emma idag, kändes som att det var för kallt att gå hem i leggings idag, så jag tog den lata vägen! :). USCH vad jag hatar bussen just nu, de stinker typ sprit/rök och massa annat äckligt ii den? ;O Värsta äckligt.. Höhö! :P

Min och Emmas kladdkaka blev iaf lyckad! Vi har inte gjort så mycket annat än bakat & lyssnat på musik idag. Men de har vart skojj! :)

Ska ta de lungt en stund nu, sen blir de mat om en stund!:)

Här kommer bilder!

Våran Goda kaka! Thihi!:)

Efter att jag och Emma sprungit till bussen, orkade ingen av oss ha min väska så vi  Emma hängde upp den så fint!

Självklart massa flummbilder!





Kladdkaka!

Hej på er!

Skoldagen har varit bra! Har känt mig lite trött idag, men annars har allt rullat på bra!
Jag och emma tog bussen hem till Emma efter skolan, och håller just nu på att baka kladdkaka! Me like! :)

Har inte bakat kladdkaka på ungefär ett år av olika skäl. Hö-hö!

Måste dela med mig av dagens roligaste.. :)

på NO lektionen fick vi en uppgift att svara på massa frågor som hörde till hjärtats krettslopp eller vad man ska kalla de? Ajja. jag jobbade iaf tsm med Emma & Frida. Inte för att Frida gjorde så mkt, hon märkte inte ens när jag nytte kapittel i hennes bok.?

Emma - lukar fett bränt här? ;O
Emilia - Ah jag håller med?
Frida - Det är nog min hjärna som brinner, jobbar nog för hårt! ;)

Haha to.m vår NO lärare skrattade gott åt Fridas lilla kommentar!! :)


Haha hoppas ni förstår nåt av de roliga? Tror man måste höra de, för att förstå! :)


Vi hörs när jag kommer hem! :)

Kram

Godmorgon!

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har iaf sovit helt konstigt hela natten? Först nu på morgonen somna jag till ordentligt, så jag stängde av alarmet och gick upp en halvtimme senare. Så att jag fick sova lite iaf! :)

Ska ta nåt att äta nu, men jag är verkligen inte hungrig.. ;O

vi hörs efter skolan, sådär runt 2 tiden. Tror jag ska vara lat idag, och ta bussen! :)

Kram

Fryser!

Efter att jag ätit mat, drog jag ut en sväng! Har haft kul ute, men nu är jag så otroligt frusen av mig.. Har ändå vart hemma i drygt en timme nu, ändå drarrar jag fortfarande? :P Ha-ha.

Imorgon är de en rätt kort dag i skolan, hoppas på en lika bra dag då med som idag! Lite tråkigt bara att så många ska iväg och åka skidor.. men de blir nog bra ändå. I think! :)


Vi hörs im!

Kram


Bra start på veckan!

Då var den  första skoldagen avklarad då! Har faktisgt haft riktigt kul i skolan idag, allt har verkligen gått med farten , och har inte alls varit speciellt trött. Tvärtom! Har kanske haft lite svårt att konsentrera mig, men de blir det bättring på till imorgon!

Fick även tillbaka mitt engelskaprov, och kände att de lönar sig att plugga! ;). Nu är de bara matte prov & tyska läxa kvar den här veckan.

Vi hörs om en liten stund! :)


Just nu! ( Lite trött... ;))

Ännu en vecka.

Godmorgon!!

Då var det måndag igen då! Men det känns som att den här veckan kommer gå snabbt, och ja hoppas jag är en aning piggare den här veckan! :)

Jag ska platta mitt hår lite snabbt nu, tror jag. Kanske ska låta det va lockigt i skolan idag? läskigt ;O.
He-He vilka problem jag verkar ha, kan liksom inte bestämma mig vad jag ska göra emd håret? :P

Ajja slutar iaf halv 4 idag, så jag skriver när jag kommer hem!



Vi hörs!

Mer eller mindre mysig kväll!

Min kväll har varit rätt mysig! Fast på olika sätt.. Hö-Hö!

Har pluggat som kanske är mindre mysigt, men har också duschat och sett film m. familjen! DEt blev den nya twilight, me like! Den är verkligen hur bra som helst!

Ska nu krypa ner i sängen och försöka sova, imorgon är de ju skola igen.. Ännu en skolvecka fullproppad med läxor&prov!

Vi hörs imorgon!


Love it! Remix ♥


Hemlängtan, att bara få stänga in sig i sitt egna rum!

Nu vill jag verkligen hem känner jag! Ah som ni förstår är jag fortfarande kvar vd fammo&faffa, har gjort mig i ordning lite snabbt. Har mjukiskläder på mig idag ;O :)

Har börjat plugga här nu, så jag slipper göra allllt sen! Måste klara den här skolveckan också nu! Med alla prov&läxor... blää. Ajja sånt är livet.

Vi hörs när jag kommer hem,

Xoxo


Morgonpigga August!!!

Godmorgon bloggen!!

Att sova tillsammans med Samuel&August var kanske inte det man önskar varje dag? När vi äntligen somnat igår kväll, så vakna jag av att farmor&farfars granne spelar höög musik som bara dunkar in i rummet där vi sov.. Som att man kan somna om då? :P Men jag lyckades somna efter ett tag, tur de!

August var rätt morgon pigg i morse vid sådär 07.50! Yes, häligt med morgonpigga små bröder?!

Bra början på den här "härliga söndagen. höhö!

Ska snart gå och äta frukost, har ännu inte kommit upp ur sängen, så de kan nog dröja! ;).

Hoppas att mamma&pappa kommer och hämtar oss tidigt, så jag hinner plugga & va med Emma idag!
Men de får vi väl se, senare!

Vi hörs, Kram!

Nu är man " hemma" igen!


Nu har jag vart och mött samuel & lukas, gick även med Lukas till bussen!

Nu ser ja på Robinson och njuter av Lördag! :). Jag hoppas att ni haft en trevlig Lördag, och att ni får en bra dag imorgon. Tror de här blir det sista inlägget för idag, känner mig så tråkig när ja sitter vid datan hela tiden.. höhö :P.

Vi höes imorgon!

Xoxo

En lugn lördag!

Godkväll på er!

Har varit lite dålig uppdate idag, men har valt att prioretera andra saker före!

Gick som sagt hem till Emma förut, skönt med en lång prummenad! :). Vi har haft en riktig slapp dag vilket var behövligt! Vi såg på två filmer och bakade! Måte säga att jag har undvikit Alvin och gänget, nu ett bra tag. Men bestämde mig idag för att se den, tur var väl de. Jag gilla den :D ha-ha, jag är som jag är! :)
Gick från henne vid 4 så jag hann aldrig smaka på våra muffins vi bakat, men får ta och göra de imorogn ist, om de finns några kvar ;). 

Väl hemma packte vi ihop och drog oss mot farmor & farfar. Där jag nu har ätit en god middag, och sitter just nu framför Tv;n och äter lite gott! :).

Eftersom mamma&pappa skulle iväg ikväll ska vi barn vara här hemma över natten! Ska om en timme ungefär gå och möta upp Samuel och Lukas på bion!

Packade ner datan min , och tänkte att de blev perfekt om man har tråkigt här och så! Men den vill inte fungera som den ska, får ingen uppkoppling till internätt och skit. Så lånar farmors bärbara! Fukar bra de med!:) . 

Så nu kan jag vara duktig och uppdatera ändå! Bara att bilder är på¨min andra data, så dom får ni vänta med tills imorgon! Om den inte börjar funka nu visäge! :)


Vi hörs om en stund!

Trevlig Lördagskväll!

Nu drar jag till Emma!...

... Vi hörs senare! ♥


Lördag

Godmorgon bloggen!
Har ni sovit bra? Det har iaf jag. Har verkligen drömt massa konstigt inatt, men kan inte riktigt komma på vad?
Haha, så kan de va ibland? ;P

Ska ta mig upp ur sängen nu , och ta lite frukost, I think! Sen ¨får vi se vad som händer idag!

Kram

Nu är man ensam igen då!.



Nu har jag följt Emma hem en bit, så jag ligger och värmer mig under en filt just nu.. :P.

Vi har vart ute rätt mkt ikväll, träffade bl.a. på 2 killar sådär småfulla också! Som ville snacka, men jag och Emma hade ingen lust så vi fick genast bråttom hem :). Vi skulle egentligen sett en film, med de blev inte av. -så det får väl bli imorgon elr nåt? :P.

Jag tänkte göra mig i ordning, ta bort smink o så, sen sätta på en film o somna till! :) Låter bra va?


Hur har eran fredags kväll vart? Har ni några planer inför helgen? :)

Haha juste vi har ju haft en liten frisör här idag också, mitt hår blev jätte platt. Då inser man rätt snabbt att man faktisgt har rätt långt hår ;O Men jag måste verkligen klippa mig snart, är så sjukt slitet.. Höhö!

 Så här var tanken att gå ut, har två toffsar som man inte ser så bra. Men jag ångrade mig innan vi gick ut! Tur de :D


Vi hörs om en stund!

Kram


Frisörsallongen ab!

Hej på er!

Emma är här nu,  vi eller rättare sagt hon plattar mitt hår! Så jag passar på att skriva ett snabbt inlägg till er sålänge! :).  Vi ska så fort vi är klara med håret gå ut, och hitta på nåt kul!

Jag skrivet ett inlägg senare, med kanske nån bild från kvällen! ;)

Vi hörs snart :)

Haha ja  ni ser , frisörsallong här tight now! :)

ni kan ju iaf inte klaga på förlite inlägg idag.. ;P

Hej hopp!

Nu har jag gjort allt som jag sjutit upp hela veckan lång. Mitt rum är nu nysätdat, sängen är nybäddat med nya säng kläder, och jag har rensat vissa lådor. Så sjukt skönt , nu när det är gjort! :). Så nu kan jag äntligen ta hem kompisar här igen utan är skämmas :D. Thihi!

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem och ta August så jag kan dra mig utåt..

Hade egentligen behövt plugga idag, men jag känner att jag verkligen inte vill göra de idag! Så jag har sjutit upp det tills imorgon, och på Söndag! Måste klara de sista Engelska provet på måndag och matte provet på fredag.
klarar ja båda proven, så är jag nöjd sen! :) Haha!

Vi hörs senare!

Jag just nu;

Ser Mer eller mindre livrädd ut! ;P

Uppdate

Hejj hopp! ( igen) :)

Har sen jag skrev sist duschat,städat och hämtat August på dagis! Ska nu ta tag i att platta håret, och små fixa lite. Sen blir de ut med Emma :)

Vad ska ni göra idag?

Det blev ett rätt kort inlägg nu, men de kommer längre sen! men just nu har jag inte så mycket att skriva.. höhö!

Puss

Äntligen helg! :)

Hejj på er!

Visst är de skönt att de äntligen är fredag? Den här veckan har känt så otroligt långtråkig? :P
Nu ska jag vila upp mig inför en ny skolvecka!

Skolan har varit riktigt bra idag, måste ja säga! Vi började med Tyska och vi hade läxa som jag hade pluggat till. Men jag fick verkligen inte in de i huvudet så då snacka jag med Josefina och så gick vi igenom allt tsm. Så nu fattar jag :) Och fick alla rätt :). Sen hade vi Idrott,So och Matte! En skön dag med soft lektioner! Kan man väl säga. ;)

Emmas pappa var så¨snäll och kom och hämtade oss i skolan, tack & lov, för jag hade typ en väska som vägde ton! Så de var skönt med sjuss! :)

Nu ska jag städa rummet & duscha på en timme. Sen ska jag hämta August på dagis, o hitta på nåt kul med han! :). Sen blir det Emma idag också, så en bättre start på helgen är svårt att få! :)


Vi hörs om en stund.

Kram

Wow! Kul bild , öhh? :P

tyska läxa

Godkväll bloggen min!

Ligger i sängen med datan och försöker plugga klart på mina Tyska glosor tills im!
Har sett på made in sweden ikväll, ärre bara jag som gillar de programmet? Känns iaf så.. :P hah!

Tänkte bara skriva nån rad till er , innan jag stänger ner för idag!

Imorgon är de ju Fredag, den bästa dagen i veckan, om ni frågar mig! :) . Fett sköna lektioner i skolan o så. Slutar vid 12.50. Så de är soft!
Efter skolan blir de att städa rummet, som står högst på listan ;) Haha!

Vi hörs imorgon!


kram

Torsdag!

Hej på er!

Har varit dålig uppdatering nu, men ska bli bättring! :)

Skolan har väl vart bra, för en gångs skull har jag inte vart så trött? :) Men jag har frysit hela dan ist.. haha.
Alltid är det nåt! ;).  Har väl inte hänt så mycket mer än alla andra vanliga Torsdagar, mer än att vi har skärt i grishjärta... Alla lärare o så har väl lungnat ner mig under dagen och sagt att det är som en vanlig kött bit.. Men dom sista minuterna innan vi skulle göra de , kommer alla 9;or.. Behöver nog inte förklara vad dom gjorde, men de ändrade min uppfattning om grishjärtat! Vågade knappt gå in i NO salen... Hehe.. :)

Jag mådde rätt illa i början men efter ett tag så kändes de bättre. Jag gick dock ut från klass rummet tsm med dom andra tjejerna i slutet. ( då blev de för jobbbigt xP ) OBS! Jag rörde aldrig skiten. :)

Sen gick jag och Emma hem tsm, och fyy vad kallt de var :P. Men när man kom hem hade vi besök så de fanns bullar o så, då kändes de mesta bättre :) Haha!

Ska svara på alla frågor idag, tänkte jag! Så har ni nån sista fråga? Ställ den nu! :)

Bilder från dagen,

Livrädda!

Snygga som vi är i våra rockar! :)



Frågestund!

Verka som ni ville ha frågestund! Så vi kör på det.
Ställ nu massa frågor, haha! :)


Vill ni ha frågestund?

Svara så jag vet :)


Nu är man hemma igen då!

Hej på er!

Har nu kommit hem från skolan. Dagen har känt så otrligt låg, och tråkig. Men nu är den över!
Känner mig så trött hela tiden, fast jag är egenligen inte de? Utan det är nåt annat som är fel, men ingen aning om vad.. Så jag har bestämt mig för att bara ha en slapp dag nu.

Med de menar jag att jag bara ska slappa inte gör nåt jobbigt! Thihi, bra va? :). Det behövs sånna dagar med ibland.

Ska snart ändra min header och fixa lite med små saker på bloggen tänkte jag!

Har ni nått tipps? Kommentera! :)

Vi hörs snart :)

Ooollldd! ;D

Onsdag, igen då!

Godmorgon!

Var så läskigt att när alarmet gick så var jag så inne i drömmen. Det var som att låten som spelades upp hörde till? ;O. Haha, jag kom på mig själv efter en stund! ;)

Jag ska snart försöka ta miig upp och börja göra mig i ordning, men de känns trögt idag..

Finns det nåt båttre än att ligga med datan och höra på musik, när hela huset är helt tyst? Bara mina fingrar som förs över tangentbordet som hörs :) Hihi!

Vi hörs efter skolan, sådär runt 4!

Kram ♥


Lyssna på den här låten! Är de bara jag som fastnat för den? ;O Ha-ha


godnatt

Nu ska jag äntligen få krypa ner under ett vaarmt täcke! Är verkligen så frusen hela tiden?
Ska iaf sova på saken, och hoppas att min förkylning är som bortblåst imorgon :)
Man kan ju iaf önska.

Fundera på att kanske ha en skön hemma dag imorgon! Att bara ta de lungt och vila upp sig, inte göra nåt annat.. :) kan inte bestämma mig riktigt!

Hehe vilket problem.. Vi får helt enkelt se vad som händer, vad dagen leder till helt enkelt!

Godnatt!

// Eemilia


Seg på att skriva? ;)



Kan väl börja med att säga att de där med att ta kort och ha minst ett bildinlägg varje dag, har jag tappat nån stanns.. Ska bli bättre, de kan jag lova!!

Eftersom jag inte skrivit nåt inlägg sen jag kom hem får ja väl berätta allt i ett nu! :) Thihi!

När jag kom hem, tog jag lite att äta och kollade lite bloggar o så! :) Sen tog jag en vaarm dusch, me like!
Finns de nåt bättre när man är is kall? ;). Sen har jag tagit de lungt, suttit vid datan och rent åt sagt haft en chill dag! Fast efter maten tog jag mig ut och va med Emma. Både kul & kallt.. Nu tycker jag det har varit vinter tillräckligt länge.. Nu får de gärna bli sommar! :). 

Kom hem nu för kanske 1 h sen, och ska nu platta håret och sen gå och sova tror jag! :)

Haha plattar håret samtidigt som jag skriver det här inlägget, inte undra på att det tog 15 min att skriva de här lilla xP.


P.s, har gjort en ny header, som jag hade tänkt att ladda upp imorgon! Så kolla in då igen, och skriv gärna vad ni tycker! (y) :)



Skriver nog ett inlägg till innan jag ska sova ;)

Hörs snart! Kram


så kallad mongo!

Nu är jag hemma!

Jag och Emma gick tsm , skönt med en prummenad, fast att de var rätt kallt!

jag ska snart städa mitt rum, och duscha! Sen bara njuta av en läxfri dag, thihi :)

Vi hörs om en stund!


i datasalen

Hej hopp!

Sitter i data salen och ska snart sluta! Vi fick dom sista 10 minuterna av tyska lektionen till att göra vad vi ville! :)
Dagen har varit bra , har bl.a gjort de näst sista engelska provet nu, känns rätt bra! Nu ska jag ta ledigt från all pluggande i 2 dagar! Puh, de behöver jag ;).

Har känt mig hängig idag, men vart kvar i skolan. Börjar nog bli sjuk.. I don´t like it!

Slutar nu om 7 min!

Vi hörs när jag kommer hem!
Kram

Tålamod!

Nu har jag äntligen pluggat klart! Känns riktigt bra, faktisgt!

Sitter just nu och ser på familjen annorlunde med mamma. Ska snart gå och lägga mig tror jag, så att man orka skolan imorgon! Sista lektionerna idag, var riktigt sega.. höhö! Men måndagar är väl alltid tröttsamma! :P

Jag kan verkligen inte förstå dom här familjerna som är med i familjen annorlunda! Hur fan kan man ha så många barn? man måste ju ha ett sjukt stort tålamod, nåt som dom flesta saknar.. Sen finns de ju dom som bor så otroligt litet också! Som dom på Tv som har 9 barn och bor mindre än jag? Höhö hur är de möjligt?

Vet inte varför jag ser på skiten för när jag ändå bara stör mig på allt och inget!  Haha!

Tror de blir de sista inlägget idag, och tro de eller ej så har jag glömt att lägga in bilderna i datan igen.. hihi!

Imorgon blir de bättring, det kan jag nästan lova! ;D


Puss

Sry!

Förlåt , käänner mig som en usel bloggare just nu.. Men känner mig så stressad inför proven o så. Men såfort de är över ska jag uppdatera mkt mer!

Sen ja skrev sist har jag iaf, duschat,pluggat & sett Tv! Ser Tv just nu med, 90210 me like! Efter de ärre Familjen Annorlunda och innan allt detta såg jag Lyckoljulet med Hannah Graaf! Me like too! :)

Ska plugga lite mer i pausen och efter, så ja verkligen klara provet imorgon!:)

Vi hörs senare,

Kram

Hihi skanar! <3

dusch !

Nu är jag hemma igen efter en hel skoldag! Varr förbi stan en sväng efter stan och fixade min klocka och bytte en sak!

Jag är så sjukt trött så ja ska ta en varm dusch och göra en ansiktsmask! kan behövas :) Sen blir de plugg inför morgondagens prov! Dagens gick nog rätt bra, puh! :)


Vi hörs snart ;)

Kr¤m!

Prov, prov, prov! Måste klaras, måste klaras!!!

Godmorgon!

Då är det dags för en ny vecka igen då! Den här gången kanske jag är lite piggare än förra, hehe.. :P

Vaknde för en stund sen, och har plattat håret och gått igenom de sista inför provet idag. Känns bra, och ja hoppas ja klara det :).

Efter skolan får ja se om jag och mamma åker in till stan en snabbis, men jag måste även plugga idag. Har prov imorgon med... Känns som de är prov hela tiden... ;O . Ajja!

Ska sätta fart att välja outfit, äta frukost och allt de andra!

Vi hörs efter skolan, Kram!



( P.S Håll tummarna för mig och mitt prov idag!! (y)



Tack alla söta :) <3

Nu ska jag stänga av datan och sova! Är helt slut efter den här dagen, tro de eller ej men de är faktisgt jobbigt att fylla år! :)

Jag mår illa av allt jag ätit idag, fråga mig inte vrf jag då ätit mer? :P haha! Ajja jag är som jag är!

Vill även tacka för alla Grattis man fått under dagen! På bloggen, sms & facebook! Kul att så många kommer igåg de :)

Laddar upp bilder imorgon!

Godnatt!

Bästa dagen! :)

Hej på er!

Har verkligen inte haft tid att blogga idag!..

Min dag har verkligen varit hur bra som helst, men många bra presenter & bra sällskap :). Känns som att jag behöver rulla in i skolan imorgon, har fikat i omgångar, och har nästan ont i magen nu! Ändå ska jag trycka i mig i sämla nu.. Thihi!

 Jag har fått;
 4 par öronhängen
1 halsband
1 armbandsklocka
1 armband
1 tjocktröha
 2 parfym
3 dusch saker
massa pengar! & en resa till kista tsm med mamma, där vi ska schoppa loss i Kista Galleria! Kan inte komma på så mkt mer, inte nu iaf! Hihi. Jag åkte med Emma&Emma på ibk match förut, så de var skönt att komma iväg en stund! Nu ska jag se film med familjen! Vi hörs senare :) Kram


Har tyvärr inga bilder att dela med mig av nu, men de kommer imorgon!

Våår dag ♥


Godnatt!


Förlåt för dom dåliga inläggen idag! Ska berätta vad jag gjort nu tänkte jag!

Här hemma har de mesta av tiden gått till att förbereda inför imorgon. Handlat,Städat,Bakat m.m.
Vi har även slängt ut granen, är de bara jag som tycker vi är efter? Känns som man ska ha gjort de nu? :P
Ajja det har vi iaf gjort nu! Skönt!

Sen har jag vart med Emma ikväll, vi har varit ute och haft skojj. men vi gick in efter en stund ,för fyy vad kallt de var.. Sen vid typ 9 gick vi och hämtade Samuel som var på party. Sen har jag typ vart hemma och sett Tv med familjen. Sköön Lördagskväll!!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen min, ett ny städat rum. Finns de nåt bättre? Ska även vänta in den nya dagen :D. Thihi!

Eftersom det är nåt fel på blogg.se , så kan jag inte ladda upp bilder.. Så får bli ett tråkigt inlägg utan bilder! :)

Vi ses imorgon!

Puss

Hej hopp

Hej hopp!

Just nu sitter jag här med Emma och värmer oss. Vi har vart ute och skojjat lite, höhö!
Ska snart gå och hämta min bror på nåt party? :P Sen ska vi ut en sväng igen tror jag!



GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILD?? BLOGGEN DAMPAR? :p


Vi hörs senare ;)

Oseriöst!

Hej på er!

Har inte vart så mycket tid till att skriva inlägg idag!

Min dag har du sett ut såhär;

Jag har städata, vart och handlat, och bakat! Pluggat har jag också gjort kom jag på, :P
Så en rätt tråkig dag, men men... ;)

Nu ska jag ut en sväng och träffa Emma tänkte jag! :)

Jag laddar upp bilder och berättar lite mer om dagen senare! ;)


Kram

En mycket seriös bild! :)



Lördag! me like!

Har ni sovit bra? Det har iaf jag gjort :). Drömde nåt hel konstigt, men kan inte riktigt komma på vad de var? ;O.
Ajja är iaf vaken nu , men orkar inte gå upp! Haha!

Vilket seriöst inlägg.. Haha ajja vi hörs senare!


Haha ah dehär håller ja på med just nu! Gör om bilder :)





- Jag har funderat på att svara på lite frågor ni ställt idag. Så ärre nåt mer jag ska svara på är det bara att skriva en kommentar :)




1 dag kvar.. :)

Nu ska jag krypa ner under täcket, och sova ut! Om jag så ska sova förbi hela dagen imorgon, så får jag väl göra de! Jag vill verkligen bara komma igång igen nu, har varit såå trött hela veckan.. :P.

Sen jag skrev sist har jag sett Tv med bror, han tvinga mig att se nåt Michael Jackson program jag redan sett. Kul liksom! Men jag fick väl göra de tänkte jag, bara det att han sov hela tiden och jag märkte de inte, så ja kunde lika bra ha kollat på nåt annat ... Haha! :)

Nej nu ska jag ta och sova hih!

Godnatt på er, ses senare idag! :)









P.S Bara en dag kvar nu! ♥






Frågor & Svar!

Är det inte jobbigt att dansa för så många? :) :love:

Svar; Hihi, jo jag är alltid så sjukt nervös innan, brukar to.m inbilla mig själv att jag ska avstå :) men när jag nu dansat två år på raken på skolavslutningen, så tkr man de är jätte kul! Nu den sista gången spö regna de desutom... Haha!

Det är ju också ett minne man bär med sig! :)



Dancing!

Har sammanfattat med bilder, från att jag dansat på skolavslutningen på Terra skolan!

Så här har det sett ut :)



Måste säga att bilden längst ner där jag har en vit klänning, är inte bilden hur söt som helst? Går typ i 4;an där, och dansar pardans tsm med Jennifer! Haha ♥


Hejj hopp

Godkväll bloggen min! ♥

Hur har eran Fredagskväll varit då? Min har iaf varit kanon. ;). Haha!
Jag har då vart med Emma, vi var ute till en början och träffa lite kompisar & så. Sen gick vi in och var kvar här tills nu när hon gick hem! Rätt sköönt att bara vara hemma, eftersom jag är såå sjukt trött.. :)

Just nu sitter jag & ser på Lets Dance med bror. Eller ja ska bara se utröstningen :) Haha!

Vi hörs om en stund ;)

Kram

Äntligen helg! 2 dagar kvar :D

Hej på er!

Skolan idag har varit, helt okej! Började med Tyska sen rullade dagen på med, Gympa,SO & Matte! Så en sjukt kort dag, men det är så uppskattat :) Älskar fredagar! Älskar även att det äntligen är helg. ;)

Jag,Emma och Nadja gick förbi Visby Dansskola efter skolan. Vi ska förhoppningsvis börja dansa nästa vecka! Skojj, ska det iaf bli :) Sen gick jag & Emma till bussen och åkte hem till henne. Där såg vi film och hade kul .

Ajja är iaf hemma nu och ska ta det lungt en stund! Sen ska jag ut igen! :)

Här kmr bilder från idag;






Vi hörs!

Fredag! Snart helg... :):)

Godmorgon!

De blev inte nåt mer inlägg igår. Men efter att jag sett Tv skulle jag föna & platta håret. Samtidigt ringde min moster och sa att hon nog hittat min cykel ( som blev stulen för ett år sen...) Så pappa och jag kastade oss in i bilen och åkte för att kolla. Jag hade bara Pyjamas ( stavning?) på mig.. Haha :) Det var inte min cykel, så vi for hem igen.. Ajja vi får väl helt enkelt leta vidare ;)

Nu har jag iaf vaknat och ska ta och packa gympa väska & göra mig i ordning..

Vi hörs efter skolan!

Kram



made in sweden

Har pluggat klart allt för idag, städat rummet & duschat. Har alltså gjort allt allt som var meningen idag! Skönt!
Nu ska jag se på Tv en stund sen gå och lägga mig. Behöver sömn just nu. Sen är det bara helg som behövs för att vila upp sig inför en ny vecka. :)

Vi hörs senare ;)

Hej så länge!

Emilia

Här kommer lite bilder från mina år! Hah!


4-5 år där!

Kanske var 4 år där :)

Påskkärring... :)



Legoland, sisådär 4-5 år sen!


Gud så glad August verkar :) ( 3 år sen.)



Dans på skolavsl. för ca 3 år sen!





Visst förendras man på vägen! :)

Haha var bara tvungen att dela med mig av lite bilder!

Torsdag

Hej!

Kom hem från skolan för ca 1 h sen.

Skoldagen har varit riktigt slapp! Med bra lektioner, rätt lite jobb och mycket skojj! :) Så får de gärna vara lite oftare!
Idag hände även typ de pinsamaste jag gjort i skolan, hah! Jag halka ute, såjag låg där på marken.. Haha :) Sånt händer väl alla någon gång anatar jag :).

Jag slöt vid halv 4 så då gick jag & emma ut till gympa salen o vänta på mamma, Simon & Charley var också där. Så vi fick lite " sällskap" eller vad man ska säga? :P. Sen sjussa vi hem Emma och nu sitter jag här och har precis städat rummet och dricker varm choklad!! :) Haha!

Idag ska jag ha en skön& väl behövlig hemma dag! Ska plugga, duscha, ta det lungt, och bara slappa! Behövs de med ibland :). Får se om jag kanske, kanske , kanske ska gå ut ikväll! Det brors lite på ;)


Dagens outfit!
Svarta leggings - Lindex
Vitt tight linne ( under de ni ser! ) - Cubus
Vitt lite " större " linne - JC
Svart Koffta ( stavning) - Kaphal kanske? :P

Vi hörs senare!

Kram :D

Någon mer än jag som älskar raggsockor?...

Mamma fick mig att ta på mig ett par raggsockor idag inna vi åkte skidor idag. Sen dess har dom inte åkt av, jag har bytt kläder och så,  men inte mina älskade raggsockor. Dom sitter kvar :) Haha hur skönt som helst, me like!

 (Bild lånad från google! )


Godnatt vi hörs imorgon!
Kram Emilia

Kväll



Sen jag skrev sist har jag ätit mat, tränat lite på engelska... och vart ute!
Jag och Emma var inte ute så länge ikväll eftersom det var så otrligt kallt. Men vi har ju vart ute hela dan ändå, så vad spelar de för roll? :)

Just nu chattar jag lite med Emma.L, trevligt :).

Har inte så mkt att skriva om, men vi hörs om en stund :) <3

4 nördar på skidor :)

Hej!

Min dag ute i skidspåret har väl varit bra! Jag och Emma gav oss ut på 5 km,  men ångrade mig ganska snabbt!
Det var stora backar och allt.. ´Jag åkte in i ett träd, typ bröt både armar och ben.. Ah de säger det mesta..
Att det gick bra för mig när jag och Emma var ute i Lördags och åkte, måste ha vart tur! För idag var de det motsatta! :P

Går nog inte förklara hur min dag har varit, men det har vart både roligt & tråkigt! För det mesta har det verkligen vart kul, men i vissa stunder hade jag bara lust att lägga mig ner och gråta.. ( Dock i slutet då jag var genomblöt & trött :) )

Vi träffade bl.a Simon & Tim ute i spåret! Dom ramlade i en backe så när jag och Emma kommer i full fart ramlar vi ju också för att dom tog upp hela  vägen, så jag fick Emma på mitt huvud?! Ah så kan de gå :).

Trotts att vi haft rätt skojj, så var det riktigt skönt att bara få komma hem och byta till varma kläder & bara ta det lungt! Vi åkte ju trotts allt 1 mil idag! Stolt! :D Fast jag tror jag åkte lite längre eftersom jag åkte upp för alla backar men ramla ner och fick gå upp igen o så.. Ahh så de måste ha vart lite mer ;). hah!

Jag och Emma som missade maten där ute när vi var ute o åkte skidor fick ta lite o äta här hemma! Vi har även sjungit sing star, pluggat och hämtat August på dagis!

Här kommer lite bilder från dagen som vart ;





Snygga jag i mjukisbyxor & blå plast på fötterna på dagis.. :) Tsm med en söt liten Agge Bagge!

Haha var bara tvungen att ta kort! Se hur lika de var, OBS jag var blå:) Hah! Inte för att de var dom bästa poängen men det var bara i början ;)


Vi hörs!

Kram


Känner mig som ett g33k..

Nu har jag vaknat, Fick lite sovmorgon eftersom vi ska åka skidor, mamma skulle även köra så då kan man ta de lite lugnare :).

Nu till rubriken..

Jag ska ju ha prov snart om någon nu har missat de? :P

Jag har liksom sagt ganska många gånger att jag ska sätta mig och plugga, visst har jag pluggat men inte så bra som jag själv hade velat... Måste därför plugga nu på morgonen också , så varje ledig stund som finns går till att plugga.
Där har ni då förklaringen till min rubrik! Men mitt mål är verkligen att klara det där förbaskade provet :)


Men nu ska jag sätta fart och göra mig i ordning!


Vi hörs :)

Nadja!




- Allt kommer bli bra , lovar! :) ♥


Godnatt redan nu ;)

kom precis hem från en sväng till Ica maxi! Jag och Emma gick dit, rätt skönt att gå  :). Haha vi hade fett skojj på maxi, men jag tänker inte skriva vad vi gjorde xD Hah! Träffade iaf min matte lärare på väg hem , så vi snacka lite med henne och så! Trevligt!

Nu ska jag lägga mig och plugga lite Engelska och smsa med Nadja tror jag ♥

Vi hörs imorgon såklart :)

Kram

Varm glass & en sudd/penn tjuv i klassen..

Hej på er!

Kom hem för en stund sen, gick med Emma hem efter skolan! Vi har pluggat, ätit varm glass, och haft almänt skojj :)

Skolan idag har varit bra. Vi började med SO där jag fick tbx min nyckel!
Tack vare att någon från en annan klass vart snäll
lämnat in den till lärarna! Snällt! Tråkigt nog hade nån redan rensat mitt skåp på 13 pennor & 4 sudd...
Ajja det går ju iaf att
fixa! Sen rullade dagen på med Gympa,matte,engelska & Tyska! Helt okej lektioner! P
å gympan hade vi fotboll, haha kändes som jag
flög fram! Killarna kommenterade to.m de, haha! Finns nog anledning, men orka dra allt här? Nej ;)
När jag och Emma sen skulle gå hem, kändes som vi inte kom någon vart!
Våra väskor var så fullproppade med , idrottskläder,
skolböcker och annat skiieet! Så det var tungt de kan jag lova! :)

Nu ska jag plugga lite mer, men vi hörs om en stund!



Här kommer iaf bilder från idag!

Emma letar för fullt, uppe på vinden!
Vi letade efter en film, från en dansuppvisning för sisådär 3 år sen ;)




Dagens outfit!

Lila tröja med fickor  - BikBok
Svarte leggings med design - Lindex
Halsband - Vet inte? :P Haha!

( Förklaring till rubriken ; Glassen vi/jag åt, var såå sten hård. Att jag mickrad ( stavning ) den, så det blev helt enkelt varm glass ;) . Haha de funka de med :) )
Kram

Tisdag

Godmorgon!

Blev inget sista inlägg igår, men  jag orka inte!
Såg på TV med mamma igår, och kom i säng vid typ 10. Då somna jag verkligen direkt!

Alramet startade 05.45 idag, och då var det trögt att komma upp kan jag säga! Men jag skulle bara platta håret inför skolan idag, sen somna jag om tills nu igen. Ska nu snabb platta håret så de håller sig idag, sen ska jag packa gympa väskan!

Idag är de en  rätt kort dag i skolan, rätt skönt faktisgt! Sluter vid 2, så me like! Har egentligen bestämt med Emma.L idag, men får se hur det blir. Måste plugga och sen ve jag ju inte hur trött jag kmr va idag?
Men hoppas vi kan va :).

Men vi hörs!


Puss



Uppdate

Halloj!

Sen jag skrev sist har jag inte gjort så mkt.. Har för det mesta halv sovit och suttit vid datan. Har verkligen varit en seg dag idag, så jag hoppas på en lite mer pigg dag imorgon :) Haha! Det är jobbigt att vara trött, har jag kommit på.. ;)

Har iaf tagit en vaaarm dusch, jag har frysit så mkt! Så det var behövligt, känner mig även piggare nu!
Jag använde något smultron balsam, samma som jag använde i sommras, så jag kom verkligen på att jag saknar vääärrrmmmeeenn! Hehe! Kanske är därför jag gjort en sommardesign.. ;). Hah!

Hoppas ni gillar den! :)


Nu ska jag plugga matte innan jag ska se på 90210! Vi hörs senare ;)))
Kram

Uppdate

Halloj!

Sen jag skrev sist har jag inte gjort så mkt.. Har för det mesta halv sovit och suttit vid datan. Har verkligen varit en seg dag idag, så jag hoppas på en lite mer pigg dag imorgon :) Haha! Det är jobbigt att vara trött, har jag kommit på.. ;)

Har iaf tagit en vaaarm dusch, jag har frysit så mkt! Så det var behövligt, känner mig även piggare nu!
Jag använde något smultron balsam, samma som jag använde i sommras, så jag kom verkligen på att jag saknar vääärrrmmmeeenn! Hehe! Kanske är därför jag gjort en sommardesign.. ;). Hah!

Hoppas ni gillar den! :)


Nu ska jag plugga matte innan jag ska se på 90210! Vi hörs senare ;)))
Kram

Måndag; Trötter... :)

Hej på er!

Kom hem för en liten stund sen, är så trött så trött..!

Att komma tillbaka till skolan, det är svårt att missa.. Nu är man i full gång igen, med kommande prov & läxor!
Min skåp-nyckel har någon som antningen vill vara lite rolig eller bara vill retas tagit. :( . Tyvärr är det även någon i klassen som är tjuven! Måste ta tag i det därra imorgon. Vi fick även nytt schema idag, och gissa om jag är glad? Vi som egentligen skulle ta bort både sovmorgon & hålar, fick ha kvar sovmorgon och lite annat skojj! Skönt :).

Efter skolan gick jag hem till kusin och hälsade på. Lekte lite med hennes son Max, och så. Trevligt! Sen sjussade hon & Johan hem mig, snällt :D.

Nu är jag iaf hemma och det känns som jag kommer somna vilken sekund som hellst.. Tråkigt nog har jag engelska och matte att plugga , sen ska jag ta en dusch o så! Så jag tror det blir en skön hemma kväll, som kommer att bestå av vila.. Behövs just nu, för att orka med skolan! :)


Vi hörs senare igen :)


Bilder från både igår & idag!

Bild på " nya " håret. Syns kanske inte så bra men nu är det mkt ljusare & utväxten är som bortblåst :) Haha!

   



Syskonnen Eskelind från igår! :P




Skola!

Godmorgon vaknade för kanske 25 minuter sen, men har inte kommit upp än!

Väntar just nu på att plattången ska bli klar, hatar verkligen måndagar de är verkligen den segaste dagen att komma upp ur sängen på.

Skola idag igen dåe, blir säker bra! Ska ha träslöjd för första gången nu i 7;an så de kan väl bli skojjskojj!

Hinner inte skriva så mycket mer, hinner jag skriver ja ett till innan skolan!


Puss





Tråkigt bildlöst inlägg men....

Godkväll!

Min dag har inte bestått av så många blogginlägg, men jag tycker inte jag haft tid med det..

Har vatit med Emma,Nadja,Jesper nästan hela dan! Kul har vi iaf haft :). Sen har jag varit på kals hos kusinen , där vi bjöds på en god kycklinggryta eller vad man kan kalla de. Till fika blev det en jätte god scheskake ( Stavning?) Funderar starkt på att ha den nästa Söndag attt bjuda på. Det är ju trotts allt bara 1 vecka kvar tills både jag och Nadja fyller år. Skoj de! (y)

Orkar inte skriva så mycket mer och det blir ett rätt tråkigt inlägg utan bilder , men jag orkar inte lägga in bilderna i datan nu. Så ni får dom imorgon ist!

Nu är det dags att ställa in morgondagens alarm och försöka sova. Ännu en skolvecka väntar :).


Vi hörs imorgon, kram på er!


ENJE Dag! :P

Hej på er!

Jag & Emma for iväg på en Endre match vid lunch tid. Vi var där med Nadja & Jesper, skojj skojj!
Hade fatisgt riktigt trevligt!

Sen blev jag och Emma hämtade av hennes mamma, dom körde just hem mig. Emma skulle bara lämna hennes pappa vid båten sen kmr hon tbx. Vid kvart i 5 ska vi bort till Säve igen och kolla på Emma.L´s match, hoppas att Nadja & Jesper följer med då med ;) Efter det går jag nog direkt till kusin på kalas!

Just nu chattar jag med Nadja, man blir alltid så glad då, haha vet inte vrf? :P Men men :)


Vi hörs om en stund ;)



Godmorgon!

Blev väckt vid halv 11 idag, så det var ju inte så tidigt! Tack o lov :).

Har varit uppe och ätit frukost med dom andra nu.
Men skickte just ut August från hans rum och kröp ner under täcket igen. Sköönt! :)

Men ska snart ta tag i hårplattning, och allt annat skiieet. Sen drar jag nog ut en sväng. Ikväll ska vi även hem till min kusin som fyller år, så det ska bli skojj de! ;)

Ajja vi hörs om en stund. Kram

VARNING LÅNGT INLÄGG!

Hej hopp!

ska snart krypaner i sängen , eller madrassen som blir inatt.. Ska bara berätta om min dag först, som blir såhär:


Jag och Emma tog en sväng ut till Svaide idag och åkte skidor! Kanske för att träna upp oss inför Onsdag då vi ska dit med skolan. :). Vi ramla faktisgt inte så mycket som vi borde göra, jag menar det var ju ändå ett år sen vi åkte sist trotts allt! Är nöjd med vår insatts Emma! Även fast det var lite problem med mina skidor och att telefonen ringde hela tiden.. Varje gång man var i en backe ringde det, och jag som typ fick panik varje gång ändån i alla dessa backar var tvungen att stanna varje gång, för att svara...
Vi åkte 5 km, och det blev bara mörkare och mörkare. Tillslut såg man inte spåren man skulle åka på, och sista backen försvann jag in i skogen :P. Men kul var det!

När vi kom hem , satte vi igång och färgade mitt hår. Det var en ganska stor utväxt som man knappast kunde missa ( Mamma ta åt dig!! ). Så det är skönt att den är borta nu, Känner mig nöjd faktisgt. 
 -Lite roligt, för innan vi skulle tvätta ur färgen såg det helt orange ut i hårbotten, så shiieet vad nervös jag var.. Men bra blev de! :)

Sen var det mat, Tacos! Fullt bord var de också, vi hade Emma,Ben och Hannah här också. Trevligt!!
Efter maten stack ja och Emma ut en stund, sen har jag varit hemma med familjen, Ben och Hannah ganska mkt också.

Eftersom mitt rum är utlånat till Ben & Hannah, får jag ligga på en madrass i August rum mendans han sover vid Mamma och pappa. Fasar redan nu för när han ska komma inspringande imorgon och ska leka.. VILL SOVA UT IMOTGON!! Ajja hoppas på det bästa :)

 - Har även fixat så min blogg är som vanligt igen, kommentarrutorna är som de ska & allt nu! Skönt!


här går det ännu bra...
Men ojj som det kan gå.. ;)





Har bara tillgång till bilderna från min mobil just nu! Uppdaterar med felr bilder från Emmas mobil im!

Nu ska jag krypa ner i en någolunda oskön madrass och sova, tills ja blir väckt av en leksugen bror imorgon bitti! Längtar!

Kram

Nåt test typ:P

Namn: Emilia
Stjärntecken: Stenbock!
Höger eller vänsterhänt: Höger 
Piercingar: Öronen, om det räknas? :P
Tatueringar: nix!
Skostorlek: 37
Kär? Nej det tror jag inte?..
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland kanske...
Röker du? Verkligen inte!!!
Vilket schampo använder du? Olika.  

Vad är du rädd för? Dig! ;)
Gillar du att tvätta? kanske inte det roligaste, men heller inget jag gör varje dag:P
Gillar du berg- och dalbanor?  Inte min starkaste sida!
Vad hatar du?  korvstroganof xD
vad ogillar du?  ja vene faktisgt!
vem kan du berätta hemlisar för? Emma Larsson är väl en av dom jag berättar mest för, men självklart finns det feler! ;)

Senaste…
Filmen du hyrde? Johan Falk, i think! 
Filmen du köpte? Ojj , det var inte igår, om man säger så!
Låten du hörde: Like a Prayer, kanske?

Personen du ringde?
Hanna.
Personen som ringde dig? Emma.L
TV-program du såg? Robinson?!
Person du tänkte på? haha, ja tänker på nån hela tiden, så vet inte :)

Favorit…
Låt: JUST NU:  Whatcha say eller Over you, tror jag!
Sak att göra: Va med kompisar typ.
Sport:  Dans om det räknas?
Dryck: Cola! :D
Kläder:  Allt som är snyggt :P
Bil: Är ingen bilexpert!


Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Räknas pappa? :P
Gråtit över en flicka? Jajjemen!
Ljugit för någon? Har väl hänt
Varit i slagsmål? Haha jaah!
Blivit arresterad?  neej!
Träffat någon från internet IRL? Neh


Senaste…
Boken du läste? Höhö de minns jag inte.. Kanske någon tråkig bok från skolan?
Personen du fick sms av? Nadja
Gången hela din familj åt middag tillsammans?  Ikväll
Saken du köpte? Hårfärg
Vad har du gjort idag? Åkt skidor & färgat håret
Brukar du svära mycket? Lite kanske :$
Vad har du på dig? jeans & en randig tröja till!
Vad ska du göra ikväll? Kvällen är ju typ över, hihi!
Vad är du allergisk mot?  Nicken! :P
Var har du ont?  I mina ben..
Använder du hårspray? Nej I hate it! ( Använder inte när jag ej behöver.. )
Kan du stå på händer?  De bror på..
Håkan Hellström eller The Ark?  I don´t know!
Salt eller socker?  Sovker
Gillar du ketchup? Kanske inte det godaste..
Är du glad nu? ja är alltid glad :D
Var du glad igår? Jaja! :P
Vad dansar du till? Allt förutom lugn musik..
Stockholm är… ? Vår huvudstad :)
Göteborg är… ? En härlig stad!
Kan du sjunga? Kan, kan väl alla. ;)
Spaghetti eller makaroner? Makaroner utan att tveka!
Land du vill besöka? Dubai, och Thailand minst en gång till :)


Testet är kopierat från Fannys blogg! :P

8 dagar kvar!

Hej hopp!

Det har varit en dag med dålig uppdatering idag, det är jag fullt medveten om..
Tänkte skriva ett långt inlägg om hela dagen med bilder och annat skojj, om en stund!

Hannah & Ben är här på besök och ska bo här i natt, så känner mig lite otrevlig att skriva ett långt inlägg till er nu. Tar det innan jag somnar! :)

Hoppas er Lördag har varit minst lika bra som min!

Vi hörs snart, höhö om ngn timme :)

Kram


Skidor!

Nu åker jag till svajde med Emma och åker skidor, återkommer med bilder när jag kommer hem. :) Kram

Jag måste ekänna..

Att jag har vekligen ass ont i mina ben! Kan knappt gå någon stanns tack vara den här jä*vla träningsverken..
Finns det inget man kan göra åt saken? För att kunna gå som vanligt idag?  Snälla jag är desperat av hjälp! :P



Jag och August ska precis ta lite sen frukost, ska nog hjälpa han lite nu!


Puss

godmorgoon

Godmorgon bloggen!

Mamma kom och väckte mig nyss, hon var tvungen att åka iväg och pappa & samuel var på nån hockey cup? Så jag skulle passa August. ´Precis när mamma väckte mig , var jag inne i en sån där bra drömm man bara inte vill vakna ifrån.. :P haha!
August siver ännu och nästan jag också, så jag kan ta det rätt lungt! Hihi!

Vad ska ni göra idag?

jag ska iaf va med Emma.g!


Men vi hörs om en stund!


Kram!


P.S Hur många inlägg om dan ska man skriva för att det ska bli roligt att läsa?

Sista inlägget för inatt!


Nu har jag tagit bort sminket & borstat tänderna + tagit på mig pyjamas! Haha, visst ärre bra att jag delar med mig av den braiga infomationen!? :D.

Jag har verkligen världens träningsverk från gympan idag.. Gör fett ont, men det är ju ett bra tecken på att man faktisgt tränat! :) .

Att det är helg nu efter en skoldag , känns ju helt konstigt. Även fast det är rätt skönt. Jag har hela dan försökt att gå och småstäda rummet, ,men har bestämt att jag ist ska stor städa imorgon/idag ist! Jag hatar verkligen när mitt rum är stökigt och dammigt m.m . Då är det som att dammsugaren kommer fram automatisgt. haha, kanske inte så roligt att gå och städa hela tiden om man tänker tbx. men det är ju en bra egenskap! :P .

Min dag kommer nog ungefär se ut så här;



Kommer förmodligen att lägga på lite fler pungter efter hand im! Ska även göra en Hiss&Diss imorgon igen, ska bli bättre på att göra sånt lite oftare :).


Nej nu ska jag sova, Godnatt!

Näst sista inlägget!

Hej hopp igen då!

Nu har jag försökt fixa det där med kommentarsaken i över en timme! Äntlige lyckades jag nu, men allt ser lite annorlunda ut just nu! Men tänker inte lägga mer energi på det just nu, utan tar de im! ( Idag).

Börjar nog bli trött nu så tänkte gå och ta bort smink och göra allt i ordning inför sleep time! Bara att göra ordning allt kan liksom ta 40 min.. Fråg mig inte vad det är jag gör som tar så lång tid.:P För det har jag inte kommit över fund med själv ännu! Hihi!

Ska gå ut och säga god natt till mamma också, innan hon går o lägger sig xD.


Skriver ett inlägg innan jag stänger av datan, om si sådär 40 min dåe :-)


imorgon blir de lite mer bilder på bloggen, har tyvärr inte tagit så många idag...



Lite uppdate

Godkväll på er!

Har varit med Emma ikväll, vi var ute och " lekte " lite i snön xD. Ovanligt vah? :P. Kände mig som en pricktavla när Simon & Charlye dök upp bland all snö.. Ha ha. Sen gick jag & Emma hem och har nu försökt fixa en design till Jespers blogg! Tycker det är rätt gulligt att det är en kille som bloggar , och desutom bryr sig om hur bloggen ser ut :)

Jag ska nu förklara varför det är två rutor i kommentarfeltet!

När jag skulle lägga in så att det blev smilesar i , så blev det så att det även blev en till kommentarruta.
Jag ska jobba med att få bort den, men det kan nog ta ett tag.. Tills vidare måste ni skriva inläggen i den undre kommentarrutan, annars syns inte era kommentarer!

Ska även fösöka påminna er om de i varje inlägg! :D.


Vi hörs om en stund!

Xoxo



Den här tyckte ja han skulle ha, men han ville inte att det skulle stå Emilia is my best frien på... :(.

Haha rätt förstårligt , så han fick en ny :)


VIKTIGT!

OJOJ Statestiken höjs! kul!

Vill bara påpeka att när ni kommenterar måste ni kommentera i kommentarrutan längst ner! Annrs syns inte era kommentarer. Tyvärr har ni just gjort de misstaget allihop, och jag kan inte läsa era kommentarer...

Hoppas att ni skriver om dom i rätt ruta!


Puss på er!

Era förslag!

Mitt liv din drömm  


Jag gilla den där med ljusa sidan!  

Ta mig för den jag är!  

Tycker mottot ska vara . mitt liv från den ljusa sidan .


glöm igår, lev idag, be för i morgon!


glöm dina bekymmer , imorgon kommer nya!


lev livet fullt ut, du lever bara en gång ! några förslag


Det här var då de ni ville att jag skulle ha! :)
Tack för alla förslag!

Kommer nu att bestämma någon av dom härra :D!


HJÄLP!

Haha vad härligt att ni hittat smilesarna i kommentarerna! Där emot verkar inte alla veta hur man ska göra osv.. Ska även svara på en fråga angående det i nästa inlägg!

Men nu tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig lite :-).

Jag behöver hjälp, ja håller nämligen på med en ny header till bloggen min. Vet bara inte vad jag ska ha för " motto". Har ju tidigare haft " mitt liv i ord & bilder.. " Men är suger på något nytt nu!

Så nu har ni chansen att bestämma! Ni har typ 20 min på er :-)

Kram!

Nu blir det lite smile i inläggen! :)

Hej!

Nu har jag hjälpt Nadja lite med hennes design, så jag fick något att göra en stund! :)

Har även fixat lite med smile till bloggen, fick lite hjälp av nadja! Tack snälla du! Nu kan man skriva inlägg och göra en liten smile som gör inlägget lite mer riligt att läsa!
Så nu kommer inläggen vara fulla med smile! Haha!

Ska passa August om en liten stund tror jag, sen blir det ut med Emma.G iaf! Och kanske Emma.L!
Vi hörs om en stund!


::


Kondition!

Hejj hopp!

Känns som den här dagen har gått lite för snabbt, som att det ungefär var en timme sen jag satt här i soffan!

Min dag har iaf varit bra! Vi började med Tyska fick tbx mitt prov, helt okej faktisgt! Sen gick vi igenom allt vi lärde oss förra terminen, faktum är att vi nästan gjorde det på alla lektioner.. :P

Sen var det idrott! Jag och Emma fick ganska mkt beröm av Ingemar ( gympa läraren! ) För vi skulle ha en hinderbana så skulle man va två på lag. Sen skulle en springa ett varv sen skulle man byta av med den andra.
Men jag och Emma tog de som en utmaning och sprng hela tiden båda två! Så när alla andra typ hade sprungit 10 varv var hade vi springit 20! Så vi var helt röda i ansiktet och schiit så varma vi var.. :P Haha! Men vi tränade upp vår kondition en del iaf!

Sen rullade dagen på , med SO & Matte! Så en rätt soft dag! Fick föresten en ny tjej i klassen idag, Malin!



Ajja vi hörs om en stund! :-)


Kram!

Jävla rygg!!

Är typ helt klar nu!

Sitter och äter en macka och väntar på att Emma ska svara på sms:P. Annrs har jag verkligen inget att göra..
har verkligen hur jä*la ont i ryggen som hellst idag, kan knappt sitta.. Hur ska de här sluta? Haha!


Då var det dags igen dåe..

Godmorgon bloggen, var ett tag sen man var uppe så här tidigt. Men jag känner mig riktigt pigg!
Har varit vaken en stund nu, och inte kunnat somna om, så den tiden har jag använt till att tänkt på massa onödigt skiieet!

Ska nu gå upp och platta håret samt fixa resten av mig! Hoppas energin håller sig kvar dagen ut, för då kan det inte vara så mkt bättre start på den nya terminen!

Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi efter skolan igen!

Puss på er!


Lite sorligt att det är skolan imorgon..

Hej på er!

Känner mig en aning stressad, jag tror jag behöver gå och lägga mig nu om jag ska orka upp tidigt im!..

Min kväll har varit ute, som vanligt. Det var liksom inget nytt :P. Var tvungen att komma hem lite tidigare än vanligt , men det är väl bara att väja sig med.

Nu har jag iaf packat väskan inför im, har ju gympa. Så allt är typ klart nu känns det som! nu är det bara lite sömn som behövs!

Vi hörs imorgon, om jag hinner kasta in ett morgon inlägg annars hörs vi efter skolan!


Saknar miin röda jacka.. :'). Men min nya är bra den med!

Jag gjorde en blomma i snön! Rätt snygg va? ;-)


Angående din fråga Anonym, du undrade om jag kunde skriva mina nyårs löften här på bloggen!
Svar; Jag trodde jag faktisgt hade gjort de.. Hihi! Men jag lägger upp dom imorgon om jag kommer ihåg! Annars får du påminna mig ;-)



Godnatt och sov gott allt söta :-)

Ajaa?

Hej hopp igen dåe!

Har vart på Team Sportia med min jacka som var sönder nu, tyvärr fanns det ingen likadan kvar.. Typiskt när man äntligen hittat den man verkligen gillade.. Ajja hittade en ny som också var rätt snygg, får gå ut och pröva den ikväll o se om den är varm nog :-).

Håller just nu på och fixar min design lite, den var typ helt konstig nyss.. Men det bli nog bättre nu när jag vart och fixat lite ;-).

Ska snart äta lite mat sen blir de ut, med Emma!

Men vi hörs senare

Xoxo


Höhö, titta på oss! Små men söjte.. ;-)

Torsdag!

Har precis vart ute och sagt hejdå till Emma. Hon skulle typ in till stan med sin mamma och så ska vi va ikväll igen! :-). När mamma kommer hem ska hon o jag typ åka till Team Sportia, min jacka har typ gått sönder? ;O. Ska nog kolla på nya vantar också :-D.

Jag och Emma har haft skojj idag, fast vi typ bara vart inne hela dan.. känns rätt konstigt eftersom vi nästan allt är ute annars :-). Men idag var det verkligen föör kallt!!

Har tagit massa kort idag med, börjar ju bli bra på det nu :-). Men lägger upp dom ikväll, vi hörs då!

Kraam


Emilia Hissar&Dissar




• Att det bara är 10 dagar kvar, tills jag fyller år ;-)
• 2010!!
• Mina nyårslöften




• Att jullovet är slut..
• Att det är så sjukt kallt ute:P
• Allt det tråkiga..





Godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, men har inga planer på att gå upp änn! Kan ni tänka er att nu har ett helt jullov gått...
Jag kan inte förstå det iaf.. :P

Idag vet ja inte riktigt vad jag ska göra , kanske bara ta det lungt? Eller va med någon? :P Ingen aning..


Gårkvällen var jag ute med Emma.G, vi träffade även Emelie,Emma.l & Calle ute. Jag kom hem typ vid 10 o då såg ja på ngn film :P. Sen gick jag och la mig :-)
'


När vi gick från maxi var de så kallt att vi tog på oss luvorna, haha vi ser ut som en pingvin óch en björn!..

 

Haha i slutet av kvällen, tror jag Emma tappade bort sin balans. Den ligger nog kvar där ute i snön ngn stanns ;-)!



Vi hörs Kram!


Nu ska jag...

... krypa ner i en nybäddad säng, me like!

Godnatt på er, uppdaterar med bilder och sånt imorgon!

Puss

Uppdate

HejHej!

Har inte blivit så mkt inlägg idag, men har inte haft tid.

Har varit med Emma, vi har varit ute rätt mkt och så har vi hittat massa gamla bilder från att vi var små. Ha ha , som vi skrattat!

Nu har jag precis ätit lite mat och ska snabb platta håret sen springa ut en stund till m. Emma! :-)

Jag skriver mer ikväll, har tagit lite bilder idag. Känner mig rätt duktig! Hehe.



En av bilderna vi hittade, haha titta såå liten jag har vart... xD


Vi hörs, Kram!


Tjahh!



Vaknade för en liten stund sen, ska närsom gå upp och göra mig i ordning. Emma Verkar redan vara klar ;S.
He he.. Ajja vi skulle inte vara klara fören halv 1 , så ja hinner :-D.

Shitt som det snöa ute idag, som att det inte är tillräckligt med snö nu? :P Vår pool kant utanför mitt fönster är helt tjockt lager snö över hela. Lite mysigt är det väl också ;-)-


Idag kommer även hiss&diss, och kanske en till rolig sak, haha!

Ska äta lite frukost nu, vi höres om en stund! 


 

- Det går inte att ladda upp bilder på bloggen??? ;O












Godnatt!



Har tagit en liten snabb kvälls dusch och tagit bort all smink och tvättat mig och allt som hör sleep time till!
Jag ska stänga ner datan nu, och försöka sova, har ass ont i magen.. Ajja jag och Emma har iaf bestämt att vi ska försöka komma iväg rätt tidigt im! Halv 1 ska vi försöka vara klara till! Får väl se om vi lyckas elr inte:P Antar att det är jag som kmr dabba xD.

Vi hörs iaf imorgon!


Jag ska ha ett löfte tänkte jag..'

Från och med nästa vecka ska jag ta kort titt som tätt  Det betyder då att ni kommer se bilder här varje dag!
Har förstått att det är roligare att läsa en blogg med bilder, och det tkr jag själv också! Även fast jag har svårt att ekänna det, en rätt bra anledning till att jag inte tar så mkt bilder! Faktum är att jag faktisgt tagit lite bilder från ikväll men har inte ork att lägga in dom i datan.. :P Lata jag, yeess!


Haha, kolla vad jag hitta i mina bilder :-P
Gaaaammmmmaaaalllll!!!

Film time

Halloj!

Jag och Samuel har paxat sofforna med popcorn och jumust och kollar på någon film!
August ligger och halv sover i rummet. Allt är rätt skönt med andra ord!

Nej nu ska jag sätta  på filmen igen, vi hörs om en stund! Puss

Snabbt!



Den här dagen har varit en riktig Emma dag, verkligen! För jag har först vart med Emma.L nästan hela dagen, vi har sett film, druckit te, suttit vid datan m.m kul har vi iaf haft :-) Nu ska jag typ ut och va med Emma.G tlls 9 för då ska jag passa August medans mamma och pappa ska på bio :-).

Hinner inte skriva så mycket mer eftersom jag ska möta Emma.G nue! Vi hörs senare ;-)


Kraam!


Victoria, jag ska göra som du skrev i kommentarerna! Ta mer bilder till bloggen, lovar!


Hejj hopp

Hej hopp!

Min dag hiten tills har varit rätt lugn, har hjälpt en tjej med design och så typ. Ska snart träffa Emma.Larsson jag vill åka pulka haha, men får se vad hon vill! Ända sen jag vakna imorse har jag verkligen känt att jag vill åka pulka, lite speciellt kanske? ;O.

Jag ska iaf ta massa bilder att lägga upp här senare!

Vi höres ;-)




Hah ena synden vill ja ut och åka pulka, ändå väljer jag 2 sommarbilder? :P



Till er:

Vad vill ni läsa mer om i min blogg?

Godmogon!

Godmorgon!

´Somnade inte efter jag skrivit sista inlägget till er, fastnade vid datan och kom på mig själv vid ca halv 1! Fick då smyga och göra mig i ordning för att undvika att göra hela familjen klar vaken! Lyckades nog rätt bra :-).
Vaknade nu för en stund sen, skönt att man äntligen börjar kunna sova ut lite, bara tråkigt att det alltid blir så dom sista dagarna på loven... Ajja får väl vara tacksam för de man får :P.


23.42

Hela jag verkligen darrar, fryser som om jag vore nergrävd i snön . Mina ögon börjar bli jobbigt att hålla öppna, så jag tror det är dags att krypa ner under täcket och sova lite nu!

De är ju trotts allt en dag imorgon också,
så dom sista orden för idag blir....
God natt , sov gott! ♥



Upppdattterrraa

Ligger här i sängen med datorn i högsta hugg, känner mig tjock med alla kläder jag har på mig :P. Har varit ute med Emma.G så jag bestämde mig för att fören gångs skull va den med mycket kläder på mig, och det hjälpte. Frös inte!

Allt är så tyst här hemma.. Både Samuel&August ligger och sover, mamma är inte hemma och pappa ser Tv.! Precis så här ska det vara lite oftare ;-). SKÖNT!

Tänkte ta det lungt o så en stund nu , sen blir det väl sleep time for me too!


Vi hörs så snart! Kiss


Bio och en galen busschafför.... :P

Hejj blogggeeen!


Jag och Emma tog oss in till stan tidigare idag, och bestämde oss för att gå på bio! Eftersom vi inte sett New Moon ännu, kändes det som det var dags nu! O-M-G vad bra den va.. Måste bara få se nästa film också :-)
jätte bra var den iaf. Sen gick vi till farmor en stund och fikade lite snabbt, sen sprang vi och köpte en väska till Emma och jag kolla lite men hittade inget:P...

Bussen både till och från stan var nog de värsta jag åkt på länge... :P. Han som körde, måste har missat vilken sida han skulle åka påe?!  Ofc det var halt o så, men ändå?

Hoppas eran dag varit bra, min har iaf varit jätte bra! & änn är den inte slut, ska ut med Emma ikväll igen :-).

Vi hörs om en stund igen ;-)


Gillar mina ögon (yy)

Godmorgon

Godmorgon bloggen!

vaknade för kanske 15 min sen, Emmas första kommentar var - Sover du på nattduksbodet?
´Ha ha, de kanske jag gjorde också? (aa´.

Skriver mer senare ;-)

Kram

01.38

Hej hopp!

Fast att klockan börjar närma sig 2 så är jag allt förutom trött!? Hihi, lite skojj.

Jag och Emma har iaf vart på maxi tidigare ikväll och handlat chipps och dricka, och lite till men det tänker jag inte berätta här ( Pinsamt för Emma dåe .. ;-) Sen var vi ute en stund innan vi gick in och såg Twilight filmen, jag fullständigt älskar den filmen! Ha ha... Sen har vi tagit massa flumm bilder, haha som vi skrattat gott åt.. :-) Lägger upp några här nedan..

vi ska nog lägga ner datorerna just nu, bara det att vi fastat... Victoria behövde hjälp till sin design, och vi skulle hjälpa henne lite snabbt... Bara det att allt ttyp ändrades så vi måste göra om en hel stilmall och massa:S. Ajja hoppas det ser normalt ut när vi är klara, för börjar bli jobbigt att hålla på med de här nu mitt i natten xD Haha!







Lägger upp fler im/idag...


Godnatt!

Uppdate

Hej hopp!

Nu var det ett tags sen jag skrev känner jag.. Men jag har och är med Emma. Vi har varit o kollat på IBK match m.m. Vi har fått ordentligt med motion idag det kan jag lova. Jag har gått runt hela terranova när jag skulle hem till emma sen tbx. Sen gick vi från Söderv och hem, och snart ska vi till maxi.. Ha ha ... Men det kan vara bra det med!


Skriver ett inlägg till om en stund när vi kommer hem! Kram på er ;-)

::

Nu har jag städat mitt rum, duschat och ska snart börja göra mig i ordnig! Känner mig rätt nöjd, för jag behöver verkligen inte stressa nu, eftersom Emma inte kommer fören tidigast om 1 ½ h. Så nu kan man ta det lungt , me like!

Tänkte lägga upp outfit och så idag, har blirvit dålig på det nu... Men idag blir det nog de ;-)

Vi hörs om en stund igen :-)




Svar på en kommentar!!!

Godmorgon!!

Vaknade för en liten stund sen, ligger just nu och chattar med Emma.G . Så ska väl snart gå och fixa allt så jag är klar med städning óch hela skiten när hon kommer ;-). Hon kommer efter 1 någon gång så jag tror jag har gott om tid :-D. Tur det!

Idag är det desutom Söndag, och förutom att det är sista veckan på lovet... Så ska jag börja med en ny sak på bloggen! Varje Söndag tror jag det kommer bli eller Fredag, kommer jag att skriva ett veckoinlägg. Så det blir mycket lättare för både er läsare och för mig själv att kolla tillbaka llättare! Så det gillar vi (y)


Här kommer en fråga ;

postat av: Anonym

bor inte emma nära dig? :)

Svar; Ja det gör hon väl egentligen, eller iaf rätt nära! Men både hon och jag har stuga ute på landet, så Emma o hennes familj är där både sommar och juletid.
Hoppas du fick svar!

Vi hörs om en stund! Har föresten funderat på att ha en fråge stund snart. ;-)

Kram



00.52.13

God natt bloggen, eller vad man nu ska säga? :-)

Har spenderat en kväll med familjen, eller lite med kusinerna också. Kusinerna åt iaf här sen åkte dom typ hem och då kolla vi på Robinson. Sen har vi spelat spel i nästan 3 h... Haha , men kul var det iaf .:-).

Har nu tagit bort sminket o så, ska lägga bort datan närsom också.

Eftersom Emma kommer imorgon eller egentligen idag, vid typ 1 halv 2 och då ska jag hunnit duscha,städa rummet och fixat mig... Måste gå upp rätt tidigt för att hinna bli klar, men det är det värt!! :-D.

Jag skriver imorgon när jag vaknat ;-)


Puss& Godnatt <3


Ikväll ikväll

Hejj bloggen! :P.

Sitter just nu i köket med datorn, har precis bestämt att Emma kommer imorgon :-). Haha hon ska ta med sig sin nya data med, så vi skojjade om att vi nog skulle lana xD NOOT! Ajja det ska bli kul att hon kommer in till stan iaf.

Nu börjar snart Robinson eller hur de stavas. Så vi ska bänka oss framför Tvn och äta godis ;-) Inte så fel :P.

Visst är vi snygggua ? :)


Finns bättre dagar!

Känner mig ledsen, den här dagen har verkligen inte varit den bästa.. Hoppas på en bättre imorgon!!


Snö :-D?

Nu är jag hemma igen, blev en snabb sväng in på stan sen till maxi. Mina kusiner kommer snart och fikar lite. Trevligt!
Bara det att jag är så fruktansvärt trött, så sova är nog inte helt fel.. Får se hur det blir med det.

Schitt vad det snöa nu, och det gillar vi! Den enda jag kan klaga på just nu är, att det är för kallt... Tkr att det kan vara Thailands värme men ändå snö? Ha ha , inte helt fel va? :-)

Nu har jag iaf ändrat lite på bloggen, bl.a så har vi fått datum, och så snart kommer det synas lite mer vad jag gjort! Men det berättar jag dåe ;-)



- Stan

Hejj hopp!

Åker in till stan en snabbis,  skriver mer när jag kommer hem :-)

Puss på er!

Morgon inlägg

Godmorgon!

Vaknade för drygt 20 min sen, sköönt att jag äntligen börjar kunna sova ut nu!

Idag tänkte jag fixa lite med bloggen, ska ändra lite småsaker och försöka förbättra bloggen nu till 2010!

Men idag har jag ju lovat att vara bättre på att uppdatera så, vi hörs snart igen ;-)

Kram

Gotnatt

Hejj igen!

Jag lovar att verkligen vara bättre på skriva inlägg imorgon...


Ikväll har ja iaf kollat på Tv med familjen, vi såg bl.a en film som var ass bra. Ska se andra halvan imorrn, längtar!

Har även smsat med Emma.G planen var egentligen att jag antingen skulle åka ut till henne i Lickershamn eller att hon skulle komma in till stan imorgon. Men vi bestämde att det blir bättre på söndag. Så det blir nog bra :-)

Ska gå och lägga mig nu, känner mig riktgit trött men ändå inte? Hah helt konstigt :P.


Älskar att gå oc lägga sig och även vakna uppi ett nystädat rum! Man blir så ledsen och allt känns så tråkigt när rummet är helt stökigt och så... Så nu ska jag försöka att ha ett nystädat rum hela tiden, det kan ju nästan vara som ett nyårslöfte.

Men vi hörs iaf imorgon,  Kraaam ♥

Förlåt...

Hejj på er!

Har verkligen varit en dag med dådatering idag! Men har inte haft tid till att blogga..

Har iaf vart med Emma.L vi har tagit hand om Agugust en stund sen har vi kollat på massa bilder och så, från sommaren 09. Kul har vi iaf haft :-). Nu ska jag se på Tv med famljen o så , skriver ett inlägg senare igen!

Puss på er!


Här kommer två bilder på oss från sommaren!! Me like!







Ass långt inlägg ;-)

Är med Emma just nu , orkar inte skriva just nu. Vi Hörs senare!


Xoxo

Nyår var bäst!

Hejjs!

Vaknade för typ 10 minuter sen, blev helt schockad av att se vad klockan var ;O.

Kvällen igår var jätte rolig, eller vad man ska säga. Vi åt jätte god mat och efterrätt. Jag och Filippa åt från både barnens och dom vuxnas efterrätt.. GOTT! :-). Jag och Filippa var ute några gånger både med små barn och själva. Seriöst schiitt vad halt det är.. Ramlade två gånger xD. Ha ha Filippa ramla 4 gånger på samma ställe, även fast jag varna henne innan ;-).

Sen blev det även singstar, känner mig helt hes idag.. haha. Men kul var det verkligen.
Sen varre ju ut och sjuta raketer, asså jag är besviken på mitt kvarter.. Ingen var typ hemma.. Så det var inte alls mycket raketer borta vid oss:P .Jag och Filippa som så gärna ville gå runt o säga GOTT NYTT ÅR till alla som vi alltid gör... Men nix ;-).

Det blev iaf en lång natt.. Jag gick och la mig vid halv 5 , och då hade alla inte gått hem ännu ;O. Men trevligt var det verkligen.


Här kommer massa bilder!

      

 Barnens efterrätt!







RSS 2.0