Vill inte bli sjuk nu.



Som en smäll från ingenstans! Har fått en galen frossa och känner mig allt annat än pigg. Hoppas en stor kopp te och lite sömn gör saken bättre. Vi hörs imorgon! ♥


I våra arbetskläder


Första dagen



Har haft en helrolig dag på praon, alla var jätte trevliga och tog väl hand om oss! När vi slutat lunchade vi på mammas jobb och drog sen en sväng förbi skolan. Och oj, vad saker som hade förändrats på dom 4 veckorna jag inte varit där! Kul! Vi hängde på Vilhelm och Villes slöjd till dom slöt och drog sen hem.


Helt sjukt tidigt



Det blir ett ovanligt tidigt godmorgon idag! Inte varje dag klockan ringer 04,50..gäsp! Från och med idag och i två veckor framöver har jag praktik, vilket innebär att jag börjar galet tidigt varje morgon men slutar även tidigt. Hoppas det blir lärorikt och roligt! Vi hörs senare! ♥


En grym kväll väntar!




My other half



20 dagar har nu gått sedan vi sa hejdå till varann! Tiden har både gått snabbt och långsamt och vi har hunnit med otroligt mycket på den tiden. Dock på egen hand och på varsinn sida av världen! Idag ska vi ta igen allt vi missat! ♥


Be yourself



Var dig själv, alla andra finns redan!


Duktig tjej



Har hunnit med att rensa och städa mina garderober, ut med sommaren in med hösten! Städat rummet har jag också gjort, känner mig galet nöjd! Nu ska jag däremot börja fixa mig inför dagen, välja kläder osv.


Mysig morgonstund







Riktigt höstväder ute och jag är som i vanlig ordning numer vaken.. Orkade inte ligga kvar i sängen och bara stirra upp i taket så fixade en kopp te och tänkte se på Tv! Mysig men tidig start på dagen med andra ord. Trevlig Söndag!


Kvällens



Här har ni kvällens outfit, fick inviga den nya tröjan vilket redan är en klar favorit. Kommer användas flitigt i höst! Har haft en ytterst trevlig kväll med Maja och Linus, härligt folk det där. Sitter i skrivande stund och chattar med min högst saknade som kommer till ön imorgon, längtar något enormt!! Vad gör ni?


Grym kväll!


Spread A Little Light






Sprid lite ljus och gör mörkret mindre skrämmande för andra!


Nytt i garderoben


Blev en runda på stan med mammsen idag, fick bland annat med mig den här tröjan!  


Look of today



USA tröja från BikBok, höga jeans med dragkedja bak från Vila, klocka från Ice och lite småsmycken så som ring, halsband och öronhängen (från b.la. guldfynd).


Just the way you are



Godmorgon, lördag! Solen skiner och det ser ut att bli en fin men kall höstdag. Jag är fortfarande i jetlag sen resan och vaknar galet tidigt varje morgon, ligger vaken om nätterna och är dötrött på dagarna. Det är smällar man får ta! :) Hoppas ni får en fin dag! ♥


Imponerande




Taggar för fullt inför kvällen



Är grymt taggad inför kvällen ska fixa det sista sen drar jag! Trevlig kväll på er!


Thailand del 1.

Vi har haft en helt fantastisk resa, helt oslagbar och en resa vi aldrig glömmer!
Vi har haft sol varenda dag och runt 40 grader i luften, vi har ätit gott och badat turkost vad mer önskar man sig?

Det här fick bli en väldigt simpel sammanfattning på bara några rader! Det kommer fler inlägg och bilder fast lite mer fokuserat på en sak i taget.












Har haft den här sötnosen idag!


Questions


Vad ångrar du, om något, i livet?
Det finns inte mycket jag ångrar i livet om ens något.
 
Vilka 3 saker är du beroende av?
Min telefon, tuggummi och facebook!

Har du någon dold talang?
Haha nej verkligen inte! Den enda talang jag möjligtvis besitter är väl att jag kan tugga tuggumi och gå samtidigt..haha!

Bästa skönhetsknep?
Oj, bra fråga! Ett tips är väl att använda bra ansiksprodukter regelbundet.
 
Vilka är dina dagens planer?
Dagen ser ut att gå i lugnets täcken ska fixa lite här hemma med rummet och garderoberna! Ska även hinna med ett besök på dagis med bror och lite lek med Elli. Kvällen kommer dessutom bli grym, men mer om det sen!

Vad äter du helst inte?
Lax och korvstråganof är inga favoriter!

Nämn 3 bloggar du besöker dagligen?
Kenza, Sarah Tjulander och Majas!


Vad har du på dig just nu?
Efter en oerhört seg men mysig morgon går jag fortfarande klädd i myskläder! Mjukisbyxor och en rosa lacoste tröja, ska dock byta om innan jag går utanför dörren!
Bästa staden/landet du besökt
Det måste nog vara Thailand, älskar landet och människorna där!

Vad är din största rädsla?
Jag har en enorm rädsla för ormar och havets alla djur!

Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag verken har eller kommer prova att röka!

 Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag vill upptäcka världen och se mig om, så lär troligtvis inte stanna på Gotland för alltid! Mer än så vet jag inte.


du får mig att le

Hade en sån mysig kväll igår! Det började med att jag fick träffa Elli igen, bara det var en stor lycka! Sen kom farmor och farfar hit på middag och det var skönt att träffa dom igen. Mötte senare upp Maja för en sväng till affären där vi handlade svenskt godis, haha hur gott som helst efter två veckor utan. Vi snackade sen galet hemma vid henne och hade en jätte mysig kväll! Det var så skönt att träffa dom alla igen.


På svensk mark!

Heeeej!

Nu var det ett bra tag sedan vi hördes! Jag tog en paus från allt här hemma vilket har varit guld värt. Vi är precis hemkommna från Thailand, vi kom till Sverige igår kväll och till Gotland nu i eftermiddag. Har haft en kanon bra resa med sol och bad varje dag, precis som det ska vara med andra ord! Jag ska berätta mer detaljerat såfort tid finns, all vaken tid idag går till att träffa släkt och vänner! Som dom är saknade! ♥

Pigg tjej på flyget igår kväll!


Nu lämnar jag Sverige!



Nästa gång vi hörs befinner jag mig i Thailand! Jag kommer i första hand fokusera på att njuta av semestern, men ett och annat inlägg ska jag nog få till! Ni får ha det fantastiskt här hemma så hörs vi när vi hörs helt enkelt Puss! ♥ 


Äntligen!

Då var dagen här, den som jag längtat efter i evigheter! Tror jag kommer sväva runt i skolan idag, inte en endaste motgång lär vara jobbig. (Bortsett från när jag ska säga hejdå till alla..) Vid 4-tiden lämnar jag ön och fokuserar på en efterlängtad semester med familjen! ♥ Då ska skolan kopplas bort totalt och helt plötsligt var allt skolplugg värt mödan! Have a nice day!



Nattii

Godkväll fina ni! Ska alldeles strax gå och sova, men ville bara slänga in ett inlägg först! Jag har haft en härlig kväll med favoriten hon hjälpte mig med håret och vi snackade en heeeel del. Nu kallar dock sängen, känns lite konstigt men det här blir sista natten i min säng på väldigt länge!


Last night

På mindre än tjugo minuter la sig mörkret som ett täcke över stan! Helt sjukt vad snabbt det gick. Nu taggar jag för fullt inför en sista kväll med Emma, på grymt länge.. fan vad jag kommer sakna dom!

 


Call my name


Härlig start



Vad slår en härlig powerwalk med bästa en söndags morgon? Troligtvis ingenting. Nu är det gjort och dagens alla planer kan fortsätta. Både plugg och packning ska vara helt klart när dagen når sitt slut! Nu kör vi!


Fånga dagen

Godmorgon! Vaknade för 10 minuter sen och ska kasta mig iväg nu, ska ta en pw med Maja! Bra sätt att starta dagen med! Vi hörs.


Trevlig kväll på er!

Godkväll fina ni!

Vad gör ni ikväll? Själv har jag ätit min favoritmiddag tillsammans med familjen och pluggat! Hur galet tråkigt är det inte att behöva plugga en lördagskväll?.. Nåja, så blir det ibland och som sagt så är det en engångshändelse det här med plugg på lördagar.. Ska se en film nu och njuta av lördagskvällen hemma! puss!


Nu är det nära!



Dagen har i stort sett bara gått ut på att packa och införksaffa det sista inför resan, som nu är jäkligt nära! Det är helt stört att vi åker snart, svårt att ta in! Men vi är taggade till tusen och det kommer bli grymt!!


Saade



Låten kan vara rätt uttjatad vid det här laget, men gillar starkt hans video och hur sjukt snygg är han inte?


This gonna be a good day

Godmorgon, lördag och jag är redan vaken? Har sjukt mycket som skall hinnas med idag, så lika bra att börja redan nu! Tänkte ta en kopp te och sätta mig med allt plugg en stund! Känns riktigt tråkigt att behöva ta en lördag till det, men har lovat mig själv att det här endast är en engångshändelse! Godmorgon iallafall!


Svåra beslut

Fredag kväll, vad gör ni? Själv har jag övervägit en utekväll mot en lugn hemmakväll! Jag har nu bestämt mig för att hinna med båda. Drar ut och träffar Emmis en stund för att sen mysa framför idol lite senare! Båda alternativen känns nödvändigt.


Krånglel med bloggen..

Heej höörni! Förlåt för min frånvaro, men försökte slänga in ett mobil-inlägg förut dock utan resultat.. Jag och Emma har iallafall haft en mysig eftermiddag hemma vid henne, vi gjorde en smoothie och fick lite plugg gjort! Härligt! Ska snart äta middag och därefter får vi se vad som händer. Vad gör ni ikväll? :)


So-prov, check!

Det gick mycket bättre än vad jag hade trott! Vilken lättnad!


Freeeedag!

Godmorgon solstrålar! Äntlige fredag!

Tagga so-prov om drygt en timma!! Kommer troligtvis gå åt h*lvete! Men kan bara göra mit bästa och hoppas det går vägen! Hade varit såå skönt att ha det ur vägen nu. och kunna fokusera på allt det andra.

Trotts att helgen kommer innebära plugg i stora mängder, så är jag hela tiden en dag närmre målet! Vilket gör det mycket lättare att orka. Givetvis kommer helgen bjuda på så mycket mer än bara plugg! Den som lever får se!

Målet just nu.


Mysigt värre!


Vad är mysigare än att sitta inne en regnig kväll? När man riktigt hör hur regnet slår mot fönstret. Ska ta och fixa en stor kopp te och gå igenom allt inför So-provet imorgon! Hade varit perfekt om jag även hann skriva klart två inlämnings uppgifter.


Fast i skolan!

Jag och Emma hänger kvar i skolan trotts att vi slöt för snart en timma sen! Regnet har hängt i luften hela dagen och precis när vi slöt vräkte det ner.. Så vi stannar tills min bror ska på möte här om en stund, så kan vi tigga skjuts hem! Helt öde är det!


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!

" Satsa lågt så slipper du falla så långt, istället för att satsa högt och misslyckas totalt! "

Dom orden fick att bara vilja satsa ännu högre! Nu tar jag revansch och visar vad jag går får!



Lånad bild, länk!


Jag gråter bara i regnet

Tänkte starta dagen med en snygging och en bra låt! Ha en fin dag allihop! ♥




Natti!

Har jobbat matte med pappsen hela kvällen, känner att jag har hyfsat bra koll på läget nu! Prov imorgon, tänkte tagga med nån timmas extra sömn! Hur härligt? Men först väntas en varm dusch! Vi hörs imorgon! ♥


Check!



Saknaden är stor!





En hel vecka har gått och tre återstår.. Det enda som gör det lite lättare att sakna, är att jag vet att ni har det fantastiskt! ♥


Kommer aldrig låta dig få se mig svag



Är hemma igen och tänkte ta mig ann några timmars plugg på en gång! Så jag får det överstökat. Vi hörs om en stund!


Onsdag

Godmorgon sötisar!

Onsdag idag vilket innebär en sista lugn dag, imorgon börjar alla prov! Nu däremot ska jag upp och fixa lockarna och välja en outfit! Är det någon som håller med om att musik gör mornarna så mycket enklare? Här är en favorit!


You make me happy!

 

Om ett skratt förlängar livet vore vi odödliga! ♥
 
Har haft en underbar kväll ute! Ska krypa ner i sängen redan nu och smsa lite, lär somna bara jag nuddar kudden! Vi hörs imorgon, puss! ♥


Precis vad jag behövde!

Efter dagar av slit med en jäkla massa plugg var en dag utan plugg precis vad jag behövde! En ansiktsmask, hårinpackning, massa tjejtidningar och lite bra musik var såå nödvändigt! Nu taggar jag för fullt inför en kväll med bästa, en massa tjejsnack och lite häng ute! Vilken energi-kick jag fick, så underbart! ♥ 




Resfeber?




Om exakt en vecka befinner jag mig på ett flygplan med hela 9 timmars flygresa framför mig, påväg till varmare breddgrader! Känns helt overkligt att jag om så kort tid ska ligga och pressa i solen, bada i turkost vatten och äta god mat! Känns så långt bort om man jämför med det verkliga livet just nu. Allt jobbigt blir plötsligt så lätt när man har något roligt att se fram emot. Behöver jag nämna att jag längtar?


Tiden räcker inte till!






Någon mer än jag som saknar längre dagar? Om ett dygn ändå vore 48 timmar, vad mycket mer vi skulle hinna! Som det är just nu är dagarna på tok för korta för att jag ska hinna med allt jag vill. Jag får kämpa för att hinna med alla måsten, så min fritid försvinner någon stans längs vägen..


Härlig tisdag..

Fick snooza 4-5 gånger för att vakna, jag mår skit och känner mig galet otaggad för skola! Skulle helst av allt bara stanna hemma och se till att bli frisk, se filmer, sova och ta det lugnt.. men nej! Ska fixa en kopp te och hoppas på att det gör susen! Vi får se vart den här dagen slutar, ha det fint! ♥

förlåt för det otroligt uppmuntrande inlägget..


Tv-mys!



Nu tar jag en stor kopp te och sätter mig framför Tvn! Det får bli dagens belöning.


Snart tillbaka!

Har varit hemma i snart en timma, har hunnit med att äta lite och sett den senaste delen på modelljakten! Nu där emot är det lite alvar som gäller, ska ta några timmars plugg! Återkommer om en liten stund. Puss! :)

Ungefär såhär glad är jag för att jag nu ska få plugga lite till...fast nä!


Ny app

Har tvingat Emma att ladda ner den nya blogg appen för blogg.se! Så ville mest testa den och säga hej! Haha, vi hörs senare! :)


1 vecka kvar!

Godmorgon allihop! Har nog aldrig varit såhär pigg en måndagmorgon tidigare, haha! Men somnade tidigt igår, så antar att jag fick mina timmars sömn! Här bokstavligen vräker regnet ner, riktigt höstväder är det idag! Mysigt sålänge man slipper vara ute. Ska skynda mig lite nu, blir hämtad om ungefär 35 minuter och jag gick precis upp! Yeeh, good luck! Ha en fin dag! :)


Snart klar!

Sen jag skrev sist har jag fått en hel del gjort! Utöver allt plugg har vi dessutom haft lunchgäster och varit inne vid grannen och fikat! Så jag känner mig sjukt nöjd, ska läsa lite engelska nu och kolla igenom nåt ämne till men jag börjar äntligen blir klar för idag! Skönt, ser fram emot en lugn kväll framför Tvn!

Bjuder på en gammmal bild sålänge.. 


Kör hårt!

 - Med lite bra musik blir plugget genast lite enklare!


Modevisningen

Har fått tag på lite bilder från modevisningen igår, min vän Maja var modell för JC så alla bilder har konstigt nog varit i fokus på henne! (Kofftan på dom två sista bilderna blev jag helt kär i! )








Inte nu..

Godmorgon, hur är det? Tror dessvärre jag åkt på nåt virus eller liknande igen, mår inge vidare! Tyvärr kan det inte komma mer olägligt än det gör, jag har 6 (!!!) prov att klara av den här veckan plus några inlämningar.. Så det finns inga alternativ, jag måste bli frisk helt enkelt! Ska ta den här dagen till att vila upp mig och plugga sjuka mängder! Måste klara det här nu.

Googlade virus och fick upp det här! Kanske är det han och hans kompisar som spökar i mig?


Stan!

Drog in till stan och mötte upp tjejerna vid 12-tiden för att se modevisningen! Fan vad mycket snyggt det finns i höst!! Fullt ös på stan idag så vi beslöt oss för att stanna kvar och kika lite i affärer. Fick med mig en snygg topp hem som troligtvis får invigas redan ikväll! Ska på middag om drygt en timma. Ska börja fixa mig nu!

Senare blir det att möta upp Emma för en utekväll! Bild tagen för drygt en vecka sedan, vad säger ni? Mobilnördar? haha!


Godmorgon sunshine!

Har drömt så mycket konstigt inatt, vaknat flera gånger och inte kunnat somna om?! Vaknade iallafall för en stund sen och har kollat igenom lite bloggar, facebook osv. Ska börja göra mig i ordning om en stund, ska in till stan för att se modevisningen senare! Yeeh!



RSS 2.0