För rastlös

Jag har inte tålamod att sitta hemma en hel dag och än mindre med plugg! Så är det bara! Jag drog istället direkt från skolan vidare till gymmet. Så smidigt att ha idrott som sista lektion, då är man ombytt och klar för träning! Vi körde en timma vilket kändes, benen skakade när jag var klar! haha. Väl hemma fick jag förfrågan om att sitta barnvakt, vilket man inte säger nej till! Bara roligt tycker jag! :)




Onsdag

Redan onsdag, halva skolveckan är snart avklarad! Det var riktigt tufft att vakna idag och somnade om utan att snooza..hehe. Vaknade med ett ryck och var säker på att jag försovit mig. ;) Nu är jag där emot vaken och ska börja göra mig i ordning, en lång skoldag väntar! I eftermiddag kommer min frihet dras in och ersättas med plugg..Huh! Längtar inte! Vi hörs senare! :)


Hoppas ni haft en bra dag!

Förlåt för min frånvaro men har inte haft någon ork till att uppdatera! Har haft en lugn kväll hemma och slappat framför TV vilket var väldigt behövligt. Nu ska jag dyka ner i sängen och smsa lite tills jag somnar, hade jag tänkt! Hörs imorgon! ♥


Tisdag

Godmorgon, sovit gott? Det har jag! Ligger fortfarande i sängen och orkar inte gå upp. Börjar senare idag så behöver inte stressa, ännu iallafall. ;) Tisdag, vilket innebär kortaste dagen, skönt! Hoppas ni får en bra dag! Puss


Nuu, plugg!

Gick tidigare från skolan idag för att besöka en sjukgymnast! Spännande! Fick testa ett flertal halvtöntiga övningar och är evigt tacksam över att det inte gick att se in! Men det gick bra och jag ska tillbaka om två veckor igen!


Som ett dåligt skämt.

Jag trodde helt ärligt någon drev med mig när klockan ringde! Har haft en hemsk natt och somnade för drygt en timma sen..Sådär lagom kul när en lång skoldag väntar! Har varit vaken hela nattenn utan att överdriva. För er som sovit kan jag meddela att ni inte missat ett skit. Det har blåst något enormt, att det varit svårt att missa. Träden har legat vågrätt. Nu blir det att tagga inför skola. Ha en fin dag allihop och ta det försiktigt i stormen! ♥


Trötter

Det svider i ögonen av ren utmattning, jag är så trött och sliten! Den här helgen har tagit hårt men jag har hunnit med väldigt mycket! Hade dock inte tackat nej till ett lugnare tempo. Har precis avslutat den här dagen med ännu en innebandymatch med Maja, den här gången satt vi i seketeriatet. Om ni bara visste vad nervös jag var, haha! Men det gick bra! Har ni haft en bra helg?


Back to original



Blev riktigt mörkhårig igår igen, sjukt ovant men trivs redan i det! Snyggt nu till lite mörkare tider.


Första advent

Är det bara jag, eller är det svårt att förstå att det redan är första advent? Hur som helst är det dags att tända det första ljuset idag och förhoppningsvis har vi alla pyntat med stjärnor eller adventsljusstake. Älskar den här tiden på året!

Hoppas er söndag börjat på bästa sätt! Jag följde med Maja och hennes familj för att se innebandy vid 11-tiden! Tur det, annars hade jag nog fortfarande strosat runt i pyjamas. ;) Ska alldeles strax möta upp Maja för att trotsa stormen och cykla in till stan, idag är den årliga julmarknaden!


breaking dawn

Jag och Emma tog en spontanbio ikväll och såg breaking dawn! Ska inte avslöja för mycket men fan vad bra den var, vill se nästa nununu! Den var obeskrivligt spännande hela filmen igenom och helt ärligt har jag nog aldrig suttit still i två timmar tidigare. Men jag var som fastklistrad i stolen! Grym film! Vår cykeltur hem var en upplevelse som toppar det mesta, helt sjukt vilken motvind vi hade och lite regn på det, fint det! Har nog aldrig skrattat så mycket under en cykeltur!!


Inte en sekund över

Den här dagen tar aldrig slut, allt har gått i ett sedan jag vaknade imorse! Och det sjuka är att den är långt ifrån slut. Hela familjen har varit involverade i dagens aktiviteter! Vi har renoverat ännu ett rum, bakat 100 lussebullar, städat och pyntat inför advent! Och äntligen har jag fått spela julmusik ( jag smygstartade iofs redan i somras..men det vet ju inte ni något om! ;) Kan inte minnas sist vi hade en heldag hemma och hela familjen var samlade! 

 




words



I know there´s sunshine behind the rain, I know there´s good times behind the pain

 


3 veckor och 6 dagar

Tack och lov att julen närmar sig med stormsteg! Sitter och kollar runt på kläder och fan vad mycket snyggt det finns! Min önskelista är redan nu lång. När det kommer till juletider så blir jag som 2 år igen.. Fortfarande lika ivrig när det börjar närma sig! På söndag är det redan första advent? Vart tog hösten vägen? Men jag lider inte. ;)


Back on track

Med en väska som alla gånger vägde minst 2 ton drog jag och Maja till gymmet efter skolan! Fick bokstavligen dra väskan efter mig..haha! Riktigt skönt att starta helgen med en hård timma på gymmet, nu kan man gotta i sig onyttigheter med gott samvete! Bjuder på en snygg bild på mig och Maja, tror helt ärligt inte vi har några seriösa bilder på oss två? ♥


Tillbaka imorgon!


Jag lever men orkar inte blogga idag! Har en dålig dag, känner mig låg och kluven. Har helt enkelt inget intressant att komma med, vi hörs därför imorgon istället!


pictures with memories


Torsdag

En dag kvar innan helg! Måste erkänna att veckan trots allt gått väldigt snabbt, men helg vill man alltid ha! Idag är en av det längsta dagarna men det brukar rulla på rätt bra!  Jag har fixat minst ett tidsinställt inlägg under dagen, så kika tillbaka om en stund! Vi hörs!


Fler såna här kvällar, tack!

 Har varit hemma hela kvällen! Och fått roat mig med att måla naglar och slappat framför TV med mamma. Hur härligt som helst. Kan inte med ord beskriva hur sköna dessa kvällar är, har fått några såna nu och det är minst sagt uppskattat! Fast det är klart..jag saknar kvällarna med vännerna också, synd att jag är så förbannat trött hela tiden. Taggar inför helgen! Ska dyka ner i sängen nu och sooova, min nya hobby! Älskar att sova. Godnatt gott folk!


if i could turn back time



Om sanningen ska fram



Sitter hemma vid den här snyggingen och ser på Disney, standard när jag är här! woops, nu kom det fram. Haha. Vi hörs när jag är hemma!


Onsdag

Igår var en bra dag, då jag hann med väldigt mycket! Jag hoppas nu på en minst lika bra dag idag! Är dock väldigt trött och känner mig lite hängig, men det går nog över! Hoppas ni får en bra dag! ♥

Bjuder på en av alla flummiga bilder som togs här om dagen!


Duktiga tjejer



Har haft en riktigt rolig kväll! Jag och Maja hjälpte som sagt hennes brors klass att förbereda inför julskyltningen på söndag. Vi bidrog med en fin krans, som enligt Maja kommer säljas för noll och ingenting. Jag tyckte dock det gick bättre än förväntat. ;)


En dag på stan







En trevlig dag på stan, en lunch vid Emma och en eftermiddag med min två favoriter! Nu ska jag göra mig i ordning för att möta upp Maja. Vi ska hjälpa till i hennes brors klass, kan bli kul! Har ni haft en bra dag? :)


Min dag

Godmorgon solstrålar! Här ligger dimman som ett stort täcke över stan och regnet hänger i luften! Jag är redan vaken trots ledig dag. Ska om en timma möta upp två vänner för att sen bege oss till skolan, vi ska följa med och beställa tröjor till skolans ambassadörer! Drar sen direkt vidare in till stan med Emma! Vi hörs när jag är hemma igen!


Nu eller aldig.

Dagens träning var jobbig.. Var riktigt otaggad, vilket nog hörde ihop med att jag var svintrött! Men det var verkligen dags att röra lite på sig! Ska försöka komma igång med träningen igen och vara lika aktiv som jag var ett tag förut. Minns ni? Det var hela nio (!!!) veckor sedan jag tränade sist och det är verkligen så att jag skämms lite över att behöva erkänna det.. Men har en härlig Thailandsresa och en eländig höft att skylla det på. Men nu jäklar!


Ett rörigt inlägg

Har haft en härlig dag och hoppas ni haft detsamma! Drog med Emma hem efter skolan för lite slöhäng innan jag drog och tränade med Maja! ( Träningen får ett inlägg för sig.) Är hemma nu och kämpar tappert för att hålla ögonen öppna, är helt slut! Ledig imorgon så slipper plågas av att gå upp mitt i natten. Underbart!  

Fin bild från idag...haha så charmig!


Jag saknar dig!




Monday morning



Nu sparkar vi igång en ny vecka, den ska bli grym! Right? Med rätt inställning kan inget bli fel. ♥


Godnatt fina ni!



Min kväll har gått i lugnets täcken! Har gått klädd i myskläder, med hårinpackning och ansiktsmask! Precis vad man behöver ibland, något man borde lägga mer tid på! Tänkte kura ner mig under täcket och läsa lite om det kommande gymnasievalet och smsa lite! Mysigt när regnet slår mot fönstret!


Gamla tider









Kollade igenom bilder från 2008,2009 och 2010! Helt galet vad tiden går, känns som igår! Kan fortfarande komma ihåg när bilderna är tagna, vad man sa och vad man skrattade åt. Helt sjukt. Rätt roande att kolla tillbaka, kul att se hur man förändras!


Finbesök



Våra fina grannar kom över på fika som slöt med att vi även åt middag tillsammans! Väldigt trevligt! Jag som höll på att somna fick en lekkamrat och blev genast piggare! Har precis lagt mig i sängen och tänkte nog ligga kvar här och inte göra någonting! Känner mig sliten, men det är ok på en söndag va?


Kläder




Såhär såg jag ut igårkväll på festen! En svart klänning med högklackade pumps och guldiga detaljer till! Så som smycken och naglar. Vad tycker ni om valet av frisyr? Jag velade mellan lockigt utsläppt eller en fin uppsättning. Men är nu i efterhand glad över valet, trivdes jättebra i lockarna! 


Aldrig ska jag sluta älska dig


Feest

Hjälp vad snabbt helgen har gått.. Redan söndag! Tiden går fort när man har roligt. Hade en jättetrevlig kväll igår, min moster hade 50-årsfest som vi alla såg fram emot att få gå på! God mat, trevligt sällskap, bra musik och vad mer önskar man sig? Jag var dålig på att fånga kvällen på bilder och det fick bli några kassa mobilbilder! Ska försöka få tag på fler, av någon som var mer flitig bakom kameran! ;)

Alla sover fortfarande här hemma och det hade jag gärna också gjort! Men ska möta upp Maja om 40 minuter för att se innebandy, så får sova efter helt enkelt! :)






Vilken frisyr?

Ska alldeles strax dra hem till en vän som ska fixa mitt hår inför kvällen! Men måste bestämma hur.. Har googlat runt lite och tror jag bestämt mig! Men hinner säkert ångra mig tusen gånger om innan det är dags. Vilken är eran favorit?


Trevlig sällskap är aldrig fel

Kom precis hem från stan, det blev några timmar! Hur trevligt som helst. Ett par snygga vinterskor och lite (läs mycket) godis fick följa med hem idag! Haha. Jag hoppas familjen kommer hem med en sen lunch snart, för just nu ligger godispåsen risigt till.. ;)


Lördag

Jag kan inte minnas när jag senast var såhär pigg och utvilad? Fick sova ut ordentligt och vaknade för en stund sedan. Jätteskönt! Lär behöva det idag. Ska göra mig i ordning lite fort, sen blir det att möta upp Maja för en sväng på stan! Måste skynda mig så att jag kommer iväg idag.. Hörs!


För trött för att tänka. Godnatt!

Jag är så trött att ögonen går i kors. Har precis bäddat ner mig i sängen efter en låång dag. Finns en risk att jag somnar över tangentborden medan jag skriver till Er! Men ska försöka göra processen kort, med en snabb sammanfattning. Har haft en fantastisk dag som gått i ett. Hela dagen har i stort sett gått ut på att fixa inför imorgonkväll! Mer om det imorgon! Men som sagt har jag haft roligt längs vägen. Här sätter jag punkt för ikväll och stänger ner datorn, nu ska här sovas! Godnatt fina ni!♥


Words



Maybe it's true that we don't know what we've got until we lose it. But maybe It's also true that we don't know what we've been missing until we find it.


Fredag

Äntligen fredag! Underbart. Jag har tråkigt nog vaknat med en hals jag inte trodde kunde bli värre.. vet inte vad jag ska ta mig till? Får försöka kasta mig till en affär under någon rast idag. Får hoppas på att det gör susen! I vilket fall, så ser min fredag fullspäckad ut! Ska försöka hålla er uppdaterade! :) Ha en fin fredag! ♥ 

Hittade en halvcharmig bild på mig och Maja från förra året!


make your own choices

Har ägnat några timmar åt plugg, men känner mig hyfsat nöjd och tänker därför lägga det åt sidan nu! Får helt enkelt lita på att jag kan allt tills imorgon! Min hals skriker ännu, känns som jag sväljer taggtråd och det blir bara värre.. Har försökt med te, glass och har till och med försökt att hålla tyst för att vila halsen.. Men inget hjälper!
Har tagit en varm dusch och hoppat i myskläder, tänkte bläddra igenom och läsa på lite om gymnasievalet som närmar sig.. Spännande!


En låt som väcker minnen

Sitter och lyssnar på musik.. Så börjar den här låten spelas. En låt som väcker många minnen. Har inte lyssnat på den på ett bra tag, har nog varit rädd för reaktionen. Sist rann tårarna som en enda stor fontän. Jag blir påmind men lyckas hålla tillbaka tårarna! En väldigt fin låt som alltid kommer få mig att minnas! :)


Bättre sent än aldrig

Heeej, hur är det? Här är det väl sådär. Har ont i halsen och fryser som aldrig förr. Trots det har jag haft en riktigt bra dag. Dagen har innehållit en hel del sång, vilket kanske inte var det bästa för halsen! Dels för att det lät så mycket värre än vanligt, men även för att det bara blivit värre.. Men får ta igen det nu med en stor kopp te istället. Slöt sent idag och något man lagt märke till är att det blir mörkare och kallare för var dag som går.. Snart är det nattsvart när man cyklar hem! Lovar att hålla uppdateringen bättre idag!

















That's who I am



Har varit på min gamla skola för att se på Tildes musikal! En musikal jag känner så väl igen, hade den nämligen själv i trean eller något. Åh, ibland längtar man nästan tillbaka! Tiden går verkligen fort. Dom var iallafall jätteduktiga och det var väldigt roligt att se! Fick en energikick som kanske kan hjälpa mig att plugga nu! Hej på ett tag!


Dålig start

Hålla, vilket ruggigt höstväder vi fått! Dock väldigt mysigt sålänge man slipper gå ut. Ska ta en varm dusch och sen sätta fart med plugget! För övrigt, hade en jobbig start på dagen och humöret lika så..fy! Men vännerna fick mig på bättre tankar och har där efter haft en sjukt rolig dag! Vi hade en lååång håla, så jag och tjejerna köpte med oss lunch och drog hem till Maja. Mys!


Onsdag

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har jag gjort, men är riktigt trött idag. Hade gärna sovit någon timma till. Vet inte hur många gånger jag snoozat idag, men nu måste jag hoppa upp om jag ska hinna.. Ha en fin dag allihop!


Majsan



Jag drar och möter upp den här underbara tjejen nu, för att se innebandy på IBC! Vad gör ni ikväll? Puss!


Tisdag 15/11

Godmorgon och förlåt för min frånvaro igår! Jag gick på högvarv hela dagen och var helt slut när jag kom hem. Blev en lugn kväll för mig och somnade tidigt. Börjar en timma senare idag, så tänkte starta dagen med en stor kopp te!


Thailand del 4.




 
Jag provade det så väl omtalade fisch spa och det var en upplevelse jag sent glömmer! Av bilden att döma kittlades det rejält, vilket i sin tu gjorde att det var svårt att sitta still! Har även provat på en och annan omgång massage och sista kvällen blev det även en manikyr!


Ny vecka med Nya tag!

Godmorgon solstrålar! Redan måndag, helgen har gått fort! Det känns lite konstigt att sitta hemma såhär dags, brukar vara på posten vid den här tiden.. Usch, saknar det redan! Men det här blir min första skoldag på 5 (!!!) veckor, vilket är helt sjukt! Ska bli skönt att träffa alla igen, vissa har man inte sett efter att jag kom hem från Thailand..woops! Ha en fin dag!

När vi ändå var inne på ämnet, här har ni en "party tuk-tuk" från Thailand!


amazing



Har haft en superhärlig eftermiddag med den här sötnosen! Vi mötte upp Maja vid 2-tiden för en lång härlig promenad i det kalla höstvädret. Har precis kommit hem och ska byta om lite fort och kasta i mig mat, ska möta upp Maja om 30 minuter.. hinner jag? Vi hörs senare! :)


Grattis på farsdag!



Jag hoppas du är medveten om att jag älskar dig något enormt! Du ställer alltid upp och finns alltid vid vår sida. ♥ 


Förlåt!


Förlåt för sämst bloggning idag ! Har hjälpt till här hemma hela dagen! Bortsett från när jag och mamma var och handlade mer färg. Vi håller på och renoverar lite här hemma. Så för tillfället är det lite lätt kaos här, alla saker och möbler är förflyttat och saknar sin ordning, det är saker överallt! Man blir smått galen av att gå här hemma, skulle man milt sagt kunna säga. Men det ska bli kul och se resultatet när allt är klart! :)



Ögongodis



www.andrezuniga.myshowroom.se


Håll tummar och tår!

En hemmakväll med familjen, osminkad, myskläder framför Idol! Underskattat! Länge sen jag såg ett helt Idol program brukar komma hem precis till utröstningen så det här var en ny upplevelse! Nu börjar det..håll era tummar och tår för att Andre får vara kvar! Hörs om en stund!




Läskigt fort!

Har lite delade känslor idag! Mina två praktikveckor har nu nått sitt slut. Vilket är helt stört, känns som igår två förväntansfulla och lite smått nervösa tjejer klev in i postens lokaler. Tiden går fort när man har roligt! Det har varit två underbara veckor vi sent glömmer. Kan inte med ord förklara hur glad jag är att vi valde just den praoplats vi valde. Dagarna har varit fyllda av skratt och glädje för att inte glömma allt jobb vi slitit med. Men med allt härligt folk vi lärt känna under veckornas gång blir ingenting varken tråkigt eller jobbigt. Finns inget negativt att tillägga, allt har varit super!

Efter två veckor har vi lärt oss en hel del inom posten och därför såg vårat lilla avskedspresent ut såhär: 


Fredag 11-11-11

Freeedag hörrni och för mig som hade en fredags feeling hela dagen igår, blir det här en extra bonus! Ska göra den här dagen till en av det bättre!

Lite snabbt om gårkvällen.. Hade en jättemysig kväll hemma vid bästis! Vi lagade mat tillsammans, dunkade musik och hade det allmänt trevligt! Fler såna kvällar tack! Väl hemma somnade jag inne vid en saknad lillebror! ♥

Känns som igår! Bortsett från att det var en av de första dagarna och idag den sista! Tråkigt!


Längre dagar

Fördelen med att börja så tidigt varje morgon är att man får ut så mycket mer av dagen! Sen jag slöt vid 11-tiden idag har jag hunnit med.. Lunchat med Emma , frisörbesök, ett snabbesök vid farmor och farfar, och handlat inför min och Emmas middag ikväll. Inte illa!

Igår i fikarummet i väntan på att börja jobba!


you learn

Vaknade med värsta fredags feelingen, så har bestämt mig för att leva efter det idag! Känner mig riktigt pigg och glad trots det tidiga klockslaget. Så det måste vara fredag helt enkelt! Här har ni låten som gjort min morgon, Takidas nya! Ha en bra dag, ska börja röra mig mot jobbet!


Vår praktik

Jag och Emma har nog dragit en riktig trisslott! Vi har fått en praoplats som vi fullständigt älskar! Bortsett från starttiderna, som egentligen inte är något stort problem. Eftersom vi har så otroligt roligt samtidigt som vi jobbar hårt. Jag tror kort sagt man samlat världens härligaste folk på samma ställe. Alla och då menar jag verkligen alla är så otroligt trevliga och glada, för att inte glömma deras sjuka humor.. Så som vi skrattat ihop under de två veckor som snart gått! Tror eller rättare sagt vet att vi kommer sakna dom, när vi är klara!


Pannkakslunch

Jag har precis bokat in en lunchdejt med Emma! Vi ska grädda pannkakor innan det bär av för jobb! Börjar vid 14-tiden och har tid till 19.00! Vi hörs när vi slutat! :-)


Edid: Vi fick ledigt första timman p.ga försening av post! Så började 15,00 och slöt redan vid 17! Helt OK!


Pictures









Det finns betydligt fler bilder, som kommer dyka upp efter hand!


Lugn och ro!

Godmorgon, jag har fått sova ut ordentligt och känner mig riktigt pigg! Sitter med en stor kopp te och njuter av lugnet som ligger över huset. Inte ofta man får uppleva det. Börjar sent idag, så har gott om tid att njuta lite till!  

Igår var en riktigt bra dag på alla sätt och vis och jag hoppas dagen blir minst lika bra idag! Kan dock inte sätta fingret på vad det där lilla extra va? Men något va det! :) Tänkte ta tag i lite småjobb här hemma om en stund, så jag har det gjort! Tills vidare får ni ha det bra! :)


En självklarhet?

Ikväll har jag och Emma gått runt och knackar dörr! Vi har försökt med alla möjliga sätt att pracka på folk det just vi har att erbjuda, vilket ikväll var salami. Det gick väl...sådär måste jag erkänna! Men det finns fler tåg och förhoppningsvis lyckas vi bättre en annan kväll.

Det är så kul att se den uppenbara skillnaden från dörr till dörr, vissa är jätte pratglada och trevliga, medan andra stänger dörren innan vi ens pratat klart. Jag menar, hur svårt kan det va att bjuda på ett litet léende och lyssna i 20 sekunder? Jag kan förstå om man tröttna på alla sorters föreningar som springer runt och säljer allt skit man kan sälja, var och varannan kväll. Men lyssna kan man väl åtminstone göra? Låtsas om inte annat.


Busigt

Nu är det såhär att jag har varit lite busig! Ett tips är att gå in på min vän Majas blogg, så förstår ni säkert! Ledtråd, kolla designen! Klicka på bilden för att komma till hennes stiliga blogg!  


Allt har två sidor


 


Föreläsning



Jag har varit på en väldigt intressant men också lärorik förläsning ikväll! Jag bestämde mig i sista sekund för att följa med, och är nu i efterhand glad över att jag gjorde det. Föreläsningen handlade om kost och hälsa vilket jag tror var nyttigt för oss alla. 

Personligen har jag väldigt dålig koll på vad och i vilken mängd jag bör äta för att må bra och klara av en hel dag! Jag äter ofta för lite vilket innebär att jag nästan somnar och har svårt att koncentrera mig på de sista lektionerna i skolan. Pågrund av att man hoppat lunchen t.ex. 

Men efter den här föreläsningen är mina kunskaper om just kosten betydligt bättre! Jag vet nu vad och när jag bör äta för att klara av att träna och framförallt klara av en hel dag. Vilket är viktigt! Nu är nästa utmaning att försöka leva efter det, vilket nog är det svåra! Men som sagt väldigt intressant!


Bilden är lånad från google.


Renovering pågår!

Just nu blir bloggen renoverad. Därför finns det risk för att allt inte fungerar som det brukar och vissa saker kan se lita konstiga ut under tiden.

Nu är renoveringen klar. Uppdatera med hjälp av F5!

Mvh Emma!


Vimmsiga jag!

Det här har varit en lite halvgalen dag och jag är egentligen förvånad det att det inte händer oftare! Det börjar med att jag försover mig rejält och vaknar tio minuter innan jag börjar. Jag fick kasta i mig frukost, in och ut i duschen, kläder på, packa väskan och på tjugo minuter var jag på cyken! Trots sovmorgon har jag varit helt vimmsig hela dagen. Jag och Emma har iallafall haft en trevlig lunch på hennes mammas jobb OCH (det vore dumt att glömma) jag har äntligen fått tummen ur och besökt en doktor. Det var på tiden!


Söndagskväll



En snabb dusch och sen drar jag bort till Emma för en lugn söndagskväll! Här har ni förresten en lite sneak peek från fotodagen idag. Blev en hel del härliga höstfoton, kommer upp på bloggen inom kort. Ha en fin kväll!


Ni finns alltid med oss









Ikväll sänder vi några extra tankar till alla våra saknade! Vi har precis kommit hem efter vår årliga runda på graven, så fint när alla ljus lyser i mörkret. ♥


November 2010

Kollade igenom gamla blogginlägg från November förra året, rätt kul att kolla tillbaka ibland! Kan ni förstå att det var snö för ett år sedan? Hittade flera härliga vinterbilder från den tiden här är några utvalda!




Thailand del 3.


Högst upp på berget skulle vi och vägarna var både branta, osäkra och ojämna. De slingrade sig längs bergkanten mot havet till. Både otäckt och häftigt på samma gång. Där uppe fanns Thailands största staty av Buddha. Riktgit maffigt. Thailändarna håller än idag på att fullgöra deras present till kungen som han fick i 80 års present för snart 7 år sedan.

Utsikten var otrolig, vi kunde se hela Phuket! Man kunde även få en turbön av munkarna, en thailänsk bön, lite vattenskvätt och ett band som skulle sprida tur. Spännande! Vi eller rättare sagt bror köpte in sig på en bit marmor som så småningom kommer sättas upp på buddhan, där han fick skriva vad han ville! Det var strikta regler om vilka kläder som gällde, man fick inte visa knän och axlar. Så där gick jag i halvlånga jeans och en vit kortärmad tröja, trodde jag skulle dö av värmen!

Besöker ni Phuket och har vägarna förbi (?) berget, besök!! Det var helt klart en sevärdhet värd att besöka.












Gotland Grand National





Bilderna är lånade från google! Jag kommer spendera min dag ute på GGN, det blir att hoppa i gummistövlarna det! Jag har tidsinställt några inlägg till er som lär dyka upp under tiden. Tills vi hörs ikväll får ni ha en härlig lördag, var ni än befinner er! ♥


Får ta det som det kommer

 Pågrund av utmattning fick det bli en lugn kväll hemma! Mot min stora förtvivlan och besvikelse. Eller rättare sagt inne vid grannen. Vi har haft en jätte trevlig kväll men trevligt sällskap, vilket aldrig sitter fel. Hade dock inte tackat nej till en utekväll. Men ibland blir det som det blir, kanske är jag piggare imorgon kväll?

Nu väntar några timmar sömn utan det eländiga alarmet vid 05-tiden! Som jag ska sova! Bör dock vara uppe i god tid ändå, men mer om det då..Vi hörs imorgon! ♥


what happens?



Det måste vara ett skämt! Den helballa grabben med stora håret och unika rösten är ur Idol.Killen som tagit Sveriges hjärtan med storm, han som utstrålat den enorma livsglädjen med leéndet på topp! Han som skulle stå i final tillsammans med Andre, min andra klara favorit. Vem ska nu ta hans plats? Måste säga att jag är besviken..


En mysig eftermiddag




Fredag 4/11

Godmorgon äntligen fredag! Ska bli galet skönt med helg, eller vad tycker ni? Tror helgen kan bli grym.

Har fått en fråga om hur man hittar tillbaka till inlägget om Chris Medina. Det hittar ni enklast under kategorerna Mina tankar, där någonstans bör ni hitta det om ni rullar ner lite! För att komma till rätt kategori kan ni klicka HÄR! Annars under flikarna i headern. Insåg efter att ha läst igenom lite snabbt, att det finns inlägg som hamnat lite fel. Men det är sånt som händer! Ha en fin dag!


Bildens källa!


Thailand del 2.


Stranden är som ett enda stort vykort! Otroligt vackert. Vattnet är glasklart och turkost, precis vad man drömmer om här hemmifrån. De första dagarna var vågorna enorma, runt 3-4 meter höga! Perfekt om man älskar att slänga sig och hoppa med, precis vad jag och pappa gjorde. Helt underbart. Helt magiskt. Den sista veckan fick jag någon knäpp fobi för krabbor i vattnet, så vågade knappt bada utan att klänga mig fast någon. haha!






Work



Kom precis in, har varit inne vid grannen i några timmar. Jag och Elli har varit ute på en kall november promenad och självklart lekt massor inne. Var dock tvungen att smita in nu, ska ta tag i lite jobb. Bland annat så bör jag läsa igenom alla papper inför samtalet i skolan ikväll, hade varit kul om det kunde verka som jag var lite påläst och förberedd iallafall. :) Tänkte även försöka hinna med en del 2. av Thailbilderna.


Lyxigt med 30 minuters sovmorgon!

Godmorgon fina ni!

Jag känner mig sjuk! Halsen känns som taggtråd när jag sväljer och jag känner mig helt slut i leder och muskler. Det här var det helt klart sista jag behövde, att bli sjuk! Jag tänkte ändå ge dagen en chans, det kanske blir bättre under dagen. Ger hellre upp när jag gett det en chans!

Inser nu att klockan blivit mer än jag trott! Ska ta en snabb dusch och äta frukost, ska möta upp Emma en halvtiimma senare än igår ( en halvtimma gör mer än vad man tror!) hur skönt? Obeskrivligt!

Ha en fin dag!

Jag utmanar er i kundvagns race på vår praktikplats?


Pigg, piggare och piggast!

Förlåt för det otroligt onödiga inlägget, tidigare! Men på något sätt är det verkligheten och det är väl det jag skriver om? Även om man kanske kan prioritera vilka inlägg som ska synas och inte. I sånna här tillfällen räcker det oftast med en hemmakväll eller två, känner mig redan piggare men kan fortfarande bli piggare! Vi har haft middagsgäster här ikväll, moster och hennes man var här och hälsade på. Vi åt gott och kollade igenom Thailands bilderna, för övrigt lovar jag att lägga upp fler här på bloggen så snart som möjligt. Ska bara ha tid! Ska mysa lite framför TVn, sen kallar sängen! Vi hörs imorgon! :-)

Såhär mörkt var det när jag mötte upp Emma i morse! Måste säga att det förvånar mig att trafiken är så pass stor redan klockan 06!


Brist på sömn

De senaste dygnen har jag varit uppe med tuppen var dag! Det har gjort att jag missat några timmars sömn för varje natt vilket i längden blir en del. Smällen fick jag ta idag! Har varit helt obeskrivligt trött och sliten. Somnade direkt när jag kom hem och har sovit i någon slags koma. Får bli en lugn kväll hemma för min del och förhoppningsvis är jag på benen snart igen!


Vart praoar jag?




Prao dag 3.

Godmorgon! Idag är en sånn där dag då man inte orkar gå ur sängen.. Jag är svintrött och vill helst bara krypa ner under täcket igen. Sitter och kollar på klockan var minut, kan inte förstå att jag är uppe klockan 05.15!! helt sjukt. Vet där emot att jag ska prova på något nytt på praoen idag, så det ska bli både spännande och förmodligen kul! Vi hörs om några timmar.


Rensa tankarna


Med  musik i lurarna ger jag mig ut på en powerwalk/löparunda, beror på vad höften pallar med. Behöver rensa tankarna och bara få vara för mig själv ett tag. Hörs senare! :)


Pictures from today





Till skillnad från igår så har vi fått jobba mycket mer självständigt, vi börjar nu lära oss och det känns galet bra! Trivs gör vi också! Slöt vid 11-tiden idag, vilket var väldigt nice! Vi har chillat här hemma sen dess, handlade med oss salad och bullar påvägen hem. Perfekt eftermiddag! Nu ska jag hämta bror på dagis.


Dag 2.

Dag två och det känns fortfarande helt sjukt att behöva stiga upp mitt i natten! Det är bäcksvart ute och jag har precis tänt massa ljus och ska äta lite frukost. Mysigt! Är där emot inte ett dugg hungrig men vet efter igår att jag behöver energi, får kämpa i mig det. Ha en fin dag!



RSS 2.0