Hemma igen :-)

Har varit iväg och fart en del med mamma nu på eftermiddagen! Vi har varit och köpt vinter jacka och skor!
Men ska duscha nu sen göra mig i ordning sen blir det Emma & hockey! Kommer nog bli en lyckad kväll :-)

Vi hörs senare

Xoxo

Fredag;

Hej på er!

En riktigt skön dag i skolan! Inte alls många lektioner och dom lektioner vi haft har gått snabbt! :-).
Jag har nu förstått att det finns vissa som tycker det är kul att retas ,, hmm?! Haha och dom lyckas riktigt bra, så jag och Emma gjorde igen idag...

´Skönt att helgen snart är här, även fast det blir mycket pluggande för min del, men det får man väl tåla!
Ska även fösöka skrämma lite folk, eftersom det är Haloween :-D. Haha älskar de förutom när jag själv blir skrämmd, så lätt skrämmd som jag är... Hah!

Ska va med Emma Larsson idag, ska bli skojj de! ;-).


Nu ska jag smaka på pappas sockerkaka, som han tydligen har bakat idag :-). Gott de!

Vi hörs senare xoxo


Snart ett år gamalt kort! Haha fast de bjuder vi på :-)

Fredag;

Godmorgon!

Tror jag har försovit mig en aning... Men ja hinner nog ändå! Sista skol dagen den här veckan , så skönt. men shitt vad veckan har gått snabbt :-). Ajja har typ 3 lektioner idag så det kommer gå snabbt!

Vi hörs sen puss*

flumm kväll

Hej på er!

Mina händer och fötter är helt genom frysta! Efter en kväll ute känns det som om jag ska dö av frys skada.. Hah!
Men vi har haft en jätte rolig kväll ute, med oerhört mycket skratt! Haha
men kan inte skriva mer nu, vi ses imorgon!

Kram

Torsdag;

Godmorgon!

Vaknade runt halv 7 imorse men kom då på att jag hade sovmorgon! Jag som typ aldrig kan somna om när ja väl är vaken... Men de gjorde jag och för första gången kom mamma och pappa ihåg att jag hade sovmorgon så jag kunde sova ut iaf! Rätt skönt!

Ska nu snart börja göra mig i ordning sen träffa Emma och bege mig mot skolan! :-).
Är lite osäker på tid idag eftersom våra scheman ändras lite hit och dit just nu , p.ga. de där svenska saken?? :P.

Efter skolan  blir det att leta efter vinterjacka som gäller ska försöka dra med mig Emma till Team Sportia , hah!
Fryser typ ihäl när jag är ute för tillfället, måste verkligen  ha en varm och go jacka nu :-).

Ajja ska försöka göra mig i ordning nu så slipper jag stressa dom sista 5 minuterna! Som det alltid slutar med att jag göra iallafall...


Ha en bra  dag allihop!



haben die guten ♥

hemma igen!

Hemma igen! Har varit ute med Emma, vi har för det mesta cyklat runt och haft almänt kul idag med!
Ingen kan nog föstå vad det är vi håller på med, men men (?) :-). Hahh!

Ska snart ta bort sminket och göra mig i ordning för sängen , börja bli rätt trött nu som först!
Ja som alltid är helt slut efter skolan och ibland/ rätt ofta, i skolan! Jag har liksom inte varit trött på hela dan, men nu börjar det kännas som sömn är det som behövs just nu! ;-)


Ha det bra, Kraam *



Drar snart:-)

Har precis fixat i ordning mig, och är nu redo att åka! Kommer nog bli stressigt efter mötet med mat och hinna ut till Emma och så, så vi får se om jag hinner skriva något mer ikväll. Annars hörs vi imorgon, och så får ni ha en trevlig kväll!


Kram :-) <333



Skolan;

Hej :-)

Skolan idag har varit bra, på håltimmen ´tog jag och Emma oss ner till Donken, där Oskar,Felix,Kalle,Simon & Simon också var! Sen när vi kom tillbaka har vi bara gått runt och haft almänt skojj! På vägen hem hämtade jag Agge på dagis eftersom pappa var sjuk och inte orkade! Sitter nu här och tar det lungt, ska på något möte i skolan idag klockan 6! Så det är bara att vänta på att tiden ska gå. :-). Ska va med Emma ikväll med tror jag , så det kommer nog bli bra!

Innan jag satt mig för att skriva ett inlägg så hade jag så mycket jag ville skriva om, men nu kommer jag inte på de?! Haha..

Idag lovar jag att de ska bli bättre uppdate än igår :-)


Men vi ses väl snart igen!

( Ska försöka skriva ett Emilia ´tänker till inlägg idag också!! :-)

Kram



Onsdag;

Förlåt för dålig uppdate igår! Men jag var med Emma hela dan , jätte roligt hade vi! Kul att få va med henne igen! :-). Hinner inte skriva så mycket nu på morgonen , men ska snart till skolan! Har håltimme idag och slutar runt halv 4!

Men vi ses senare!

Xoxo

Tisdag

Godmorgon!

Valde att sätta alarmet på 06.00 idag för att hinna med lite mer!
Sitter nu här och nästan väntar på att resten snart ska komma upp. Det är så tyst att man just nu bara hör mina fingrar som rör sig över tangäntbordet! haha, nästan lite för tyst! :-). Idag är det skola igen, är väl ok! slutar redn vid 1 idag! Skönt! Emma kommer ju idag också, ska bli kul och se hur brun hon nu är!! (-:

Ska fixa det sista nu innan alla kommer upp!

Ha en bra dag . Kram

Första dagen i skolan, :-)

Hej på er!

Är hur pigg,glad och har en sån energi just nu. Är det verkligen så det ska vara efter ett lov, första dagen i skolan?? Känns som att det är nu manhar en andledning till att vara trött,små sur, och slut på energi ? haha!

Iaf dagen har varit jätte bra! Även fast Emma inte vart där så har det funkat bra :-). Har fått skratta en hel del!
Inte en sekund har gått utan att vara glad! Precis så önskar jag att resten av terminen kommer va, så kommer allr gå hur bra som hellst :-).

Fick tillbaka mitt SO prov idag! Hade alla rätt :-) ( Rätt näjd ) Lunchen tog jag och Frida oss ned till stan och åt lunch på donken! Det var rätt dag att göra de på idag, var inte den godaste maten i skolan har jag hört.. ;-).
Även fast vi fick en aning bråttom att ta oss tillbaka till skolan sen, så kom jag i tid :-)


Nu ska jag ta tag i mitt rum! Det behövs en liten städning där nu, så vi får väl se hur mycket av min energi som finns kvar efter de! Kanske orkar med att hitta på något kul ikväll??
Får väl passa på nu när jag inte har några läxor så jag antar att jag kommer kunna hitta på något ikväll (-:

Vi ses senare!

Xo



Måndag;

Godmorgon!

Första dagen i skolan idag då.. Kan nog bli kul! Äter llite frukost nu och ska snart göra mig i ordning!
Hoppas ni får en bra dag, kram <3


Hemma :-)

Hej på er!

Sitter just nu instängd på mitt rum och tar det lungt! Är helt slut nu efter helgen som varit hah!
Idag gick vi upp runt halv 9 och åt frukost och gjorde oss i ordning, sen åkte alla även dom vi bodde vid mot båten! En lång bil resa men med bra musik i mobilen funkade det bra! :-). Väl på båten var det hur mycket folk som hellst så vi som var 10 pers fick kämpa för att få sitta brevid varann. Men vi lyckades. Det gungade en hel del även idag, men resan gick rätt snabbt! :-).

En pinsam sak som hände var att våra ilar stod närmast utgången. Och eftersom det var så mycket folk så kom vi aldrig ner till våra bilar, men när vi äntligen kom ner så var alla redan vid sina bilar. Alla väntade på att vi skulle komma såå dom också kunde få åka , haha


Men en toppen helg har jag haft! Nu är det en skolvecka som står på tur..

Ha en fortsätt bra dag!

Kram

Fredags dagen! :-)


Hej på er! Tänkte skriva lite om går dagen nu :-).

Vi gick upp 05.40 igår morse och gjorde oss då i orning och åkte mot båten! Det gungade som bara den.... Jag som nästan aldrig blir åksjuk, mådde jätte illa igår! Till August lycka var vår granne och hans kompis Villmer med på båten så han hade fullt upp hela resan ;-). Efter ca3 h båt var det dags att åka bil! Vi åkte mot Kista galleria. Där vi tillbrang nästan all vår tid igår. Jag hittade en jätte snygg vinterjacka som jag blev kär i! Men vi köppte den inte så vi får hoppas att den finns hemma också :-). Runt 4 åkte vi hem till dom vi skulle bo vid och packade upp och jag bytte kläder och fixade mig lite. Sen åkte jag,mamma, samuel, martina, oliver och hampus till tågstationen, där vi sen tog tunnelbanan till t-centralen! Där åkte vi buss till slussen och därefter vidare till inspelingen till Idol! Eftersom vi hade vip-biljetter så vi fick gå på röda mattan :-). Innan allt börja fick vi ha lite " Mingel" där vi fick vi massa påsar med t.ex.  godis, autograf-block m.m. Sen kom alla Idoler ut och skrev autografer och så.. :-) ( Fick av alla :-). En halvtimme innan allt börja på Tv så  var det insläpp, vi fick jätte bra platser jätte nära scenen! I den långa pausen fick man även träffa jurryn. Laila och Anders va jätte trevliga och tyckde det var jätte kul att  vi kom från Gotland! haha.

Seriöst i slutet då Eddie och Nicklas skulle sjunga om, jag tror aldrig jag varit så nervös att någon skulle åka ut! Jag ville verkligen att Eddie skulle gå vidare, så jag sms-röstade hah! Men han gick vidare och jag var sååå glad!
Han börja gråta när han gick vidare , när jag såg de börja nästan ja med xD. hah!!

Iaf kvällen var jätte kul och vill verkligen göra om allt igen!

Vi kom inte hem förän efter 12 och kom inte i säng före 1 , så jag somna direkt när jag la mig.. :-).

Här kommer massa bilder;



                     
 Här är dom, dom 9 idolerna som tillslut blev 8!

 Idol-kort xD

Hahaha!! Inte varje dag man står på Idol Scenen ;-)




Har massa andra bilder men orkar inte lägga upp fler nu! :-)





Idag har vi varit på Ikea i 4 timmar , har handlat en del till mitt rum! Men nu ska jag se körslaget och äta godis :-)

Åker hem imorgon så får väl passa på lite nuu!


Kram :-)

Stockholm

Hej på er!

Gårdagen var en lång dag, men med mycket skojj! Vill bara ha tillbaka dagen haha!
Har tagit massa bilder från idol igår, men jag orkar inte hämta kamera sladden nu. Så jag skriver allt om igår senare idag :-).

Idag ska jag nog till Ikea och kanske till Kista galleria, ( där va vi igår med ) hittade en urr snygg vinter jacka! haha!

Men som sagt vi ses senare,

Kram <3

Trevlig helg!

Hej igen!

Nu sitter jag här i lung o ro, men snart börjar allt! Måste ännu packa och allt & jag måste typ gå och lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka imorgon!

Morgon; båten går 7.05 då är vi väl framme runt 10 halv 11 och då åker vi mot Mattias&Martina m. familj, där vi ska bo i helgen! Vet inte vad vi ska göra på dan men på kvällen så åker Jag,Samuel,mamma,Martina,Oliver och någon kompis till han in till stan och ska se på idol ;-) Så ni måste se på det imorgon kväll, så ska jag nog lyckas vinka till er (höhö )

Tänkte hälsa er en trevlig helg, det här blir nog sista inlägget innan jag kommer hem!
Men då lovar jag att lägga upp massa bilder ;-).

Ha det bra , Kraaam <333

Läget just nu :-)

Hej på er!

Sitter här nu, och har precis ätit glass ;D. Ska hjälpa Emma med sina naglar nu, vi börja med hennes ena hand innan vi tog en fika paus! Sen ska jag även göra mina egna. Ska även packa och så innan mamma kommer hem idag! Platta håret innan jag går och lägger mig är ett måste. Kanske är lite udda att man gör det innan man ska sova men då är det lättare att snabb platta imorgon innan båten xD.


Nu ska jag vara lite soccial mot Memmis! Vi hörs senare ;-)€


Kram *

Snabbt inlägg

Godmorgon!

Ser på lejonkungen tsm med mina bröder, haha xD.
idag har jag ju rätt mycket jag ska hinna med , ska försöka duscha,smink,klä på mig, fixar håret och äta frukost på mindra än en timme ;S schitt! haha.

JAg drömde en ass lebbig dröm inatt, & när jag vakna så va jag så rädd att någon var i mitt rum så det tog ett tag för mig att somna om igen xD. Haha

Men nu måste jag skynda mig, vi hörs senare!

Xoxo

Onsdag; kväll

Ser på efterlyst, stackars den där mannen som inte kommer ihåg någonting! ( undra om det stämmer ? )
Har varit ute en sväng ikväll, känns som det är varmare ute nu än tidigare i veckan! Nu kan jag liksom vara ute i leggings och jacka, tidigare har jag typ haft jeans,tjocktröja,vantar och mössa xD.

På Fredag åker jag ju till stholm, och eftersom min mobil inte funkar så kan jag inte använda den till att höra på musik ''/. Så jag börja leta efter min mp3 som jag fått typ för 3 år sen! Den har typ inte funkat sen dess, men ikväll fick jag igång den :-) Problemet är att jag inte hittar sladden till datan så jag kan inte lägga in ny musik ;S.
Haha, men det får väl gå, nu har jag iaf ngt att roa mig åt på resan (a).
( Behöver införskaffa en ipod nu xD )

imorgon; ska jag nog va med Emma. Behöver även åka till stan och fixa lite snabba saker! Sen ska jag åka med pappa på lite saker! Behöver packa också :-). Så jag har lite att stå i .. :-).

Men vi hörs imorgon!


Kram*
I våras; Läänge sen:-)



Saknar dig! <3


En eftermiddag med lillebror <3

Hej på er!

Kom precis hem, har haft en jätte rolig eftermiddag!
Hämtade Agge på dagis runt halv 4 vi sket i skogen idag, och tog lekplats ist!
Som vi har lekt, eller Agge har väl lekt mest men jag har fått roa mig att att leka någon slags " tafatt" hela tiden!
Vi va typ ute och lekte i ca 1 h, sen mötte vi upp Emma! Vi gick hem och lämnade Agge bagge, och drog till sen till maxi! Var tvungen att köpa tuggomi xD. Sen så skulle Emma hem , hennes kusin fyller år idag, så hon skulle dit! Får se om vi hinner va något mer idag! Annars blir det imorgon :-). ( Kul att va med henne igen, behövdes verkligen :-)

Här kommer massa bilder från dagen :-)



  


Agge bagge,

Ska hämta Agge på dagis idag igen! Men idag ska vi inte till skogen :-). Vi får hitta på något som är lite mindre lerigt idag , ;-). Haha jag tänkte göra lunch nu, hade ingen aning om vad klockan var xD! Så det fick bli macka ist .

Vi ses sen!

Kram:-)



Onsdag; solen tittar fram, igen (:

Hej igen!

Ska va med Emma idag. Men hon är och spelar handboll, så ska va med henne när hon kommer hem!
Jag ska snart ta något att äta tror ja, är ass hungrig!

Idag är vädret på topp iaf, eller det ser ju bra ut! Det är förmodligen jätte kallt ;-).

Ska även skriva ett Emilia tänker till inlägg, som ni önskat tidigare!

Men vi hörs senare.

Xox



Onsdag; Glader ;-)

Hej på er!

Det är riktigt kallt här hemma idag, så jag försöker hålla värmen med en kopp varm choklad och en filt! :-).
Känner mig mycket " piggare " idag , mot vad jag gjort dom tidigare 2 dagarna! Så jag kanske orkar va med någon idag ;P.

Ska snart göra lite frukost och försöka göra mig i ordning innan klockan slår 12 :-)

Ska fortsätta lyssna på musik nu, skriver väl ett inlägg snart igen :-).

Kram*


latis , yes this is me...

Mina ögon går i kors. Jag är trött hela tiden just nu, även fast jag inte gör så mycket annat än ta de lungt hela dagarna. Det måste va något fel på mig xD.

Ser på Tv med pappa , vet inte vad de är för något, men men.. :-). ska snart gå och göra mig i ordning! Även fast klockan bara är halv 10. Men somna jag i bra tid och sova ut imorgon kanske jag orka va med Emma imorgon :-).

Haha!!


Säger väl godnatt nu på en gång ! :-)


:-)

Gud vilka söta kommentarer jag fått av er! Alla var jätte bra verkligen! Tack :-).
Kvällen har och kommer vara lungn ska gå ut en snabbis nu ;-)-

Men vi hörs senare!

Xox


geggigt värre

Hej på er!


Jag hämtade Agge på dagis runt halv 4. Vi bestämde oss för att gå till skogen och leta troll! Vi gick in i en av dom lite större skogarna här där vi bor.. Jag frågade August om hanvisste hur ett troll såg ut, och det visste han! Som en uggla ( enligt han). hahaha.. Efter en prummenad och ett troll letande äventyr var det dags för skogs-kurregömma! Det var rätt kul , för Agge visste inte riktigt hur man gömmer sig! Sen skulle viner i en så kallad grop. Men stigen var brant och det slöt med att både jag och August låg på marken!!! Jag var helt geggig/lerig. Mina fingrar svider och gör ont så att min lillebror Samuel får skriva åt mig (Tack snälla) även min kamera var helt lerig så jag kan bara dela med mig av bilderna som togs innan ;)

Så kan det gå när man vill ta den närmaste vägen ned!

Återkommer när jag kan skriva igen!

Kraam <3


      fin biild xd



Tävling (?)

Jag ska försöka skriva en kort text om mig själv och bloggen! Som kan va till hjälp för t.ex. nya bloggläsare när dom ska förstå vem jag är och hur bloggen är. Vet bara inte hur jag ska skriva .... Har ni något tipps så kommentera gärna! Kanske är eran text som får stå på min blogg så småning om!


Se det som en tävling :-)

Outfit

Hej på er!

Är typ klar med allt nu, ska snart börja göra någon lunch till mig och Samuel.
Blir nog en skön hemmadag idag med, men ikväll ska jag hitta på något :-).
 
Dagens outfit;



Mönstrad troöja - VeroModa
Jeans - JC
Vita strumpor - (????)


Nu måste jag springa och leta reda på laddaren tilldatorn  den dör snart! ;S.

ses snart :-)


Tisdag; redan uppe ;O

Godmorgon!

Vaknade av en arg liten August! Han skulle minnsann inte följa med pappa till dagis han nej! Så nu sitter jag här klockan är 08.20 ( SHITT ) och August är glad och leker & ser film. Ska snart ta med han till dagis, sen ska jag nog sova igen ;-) Eller så sattsar man på att göra sig i ordning i rätt tid idag , och inte som igår ( halv 1 typ xD)

Idag är jag iaf på bra humör, det var jag inte igår! Därför jag höll mig inne hela dan , men på kvällen tog jag mig ut en stund ;D.

Vad ska ni göra idag då??:) 

Själv har jag ingen aning änu :-)

Vi hörs senare.

Xo



Haha, typ 100 års gammalt kort ;)


Måndag;

Kom precis in efter en kväll ute! Har b.la. haft spring tävling med min bror och deras kompisar! Haha.
Det har blivit rätt många inlägg idag men det är för att jag inte haft ngt att göra. Skulle egentligen vart med Emma men ja har varit helt of idag, inte orkat ngt alls... Men imorgon ska jag försöka va lite gladare!

Hoppas ni haft en bra dag!

Xo

......




Börjar verkligen tröttna på det här skit vädret nu!! Man kan inte vara ute , utan att frysa ihjäl eller så blåser man bort! Vad ska höst-vädret vara bra för?? Jag älskar både sommaren och vintern , men där imellan kommer dom 2 tråkiga årstiderna! Vår och höst. Vår kan man ju leva med, det är då värmen börjar komma óch solen syns äntligen igen! Sen så kommer hösten kall,tråkig och regnigt? Solen har jag nästan glömt bort hur den ser ut(?)
Så tråkigt verkligen!!!! USCH 





Sol(?) vad är de??

Nu har det äntligen börja kännas lite lungn&ro här hemma. Farmor kom strax efter att förra inlägget. Hon gjorde pankakor till oss, jätte goda! Tror aldrig jag ätit så mycket, och det kommer jag inte heller göra om. Måde dåligt efter xD.

Dagens roligaste;

Ja ringde farfar och fråga om han ville ha pankakor? Jag nämnde även att farmor proppade i oss ca 10 st var :S hahah då svara han; ja? varför tror du jag är så tjock för???
Gulligt elr vad?



Iaf efter en god lunch så tog jag hunden och gick en prummenad! ( I regnet!!!) Jag och den här hunden har aldrig kommit bra överrens. Så jag var lite orolig hur det skulle gå!? Men det funka förvånats värt bra! Jag och Harlye ( hunden ) är redan mkt bättre " vänner " :-) ( ???? ). Så nu sitter jag och försöker värma mig , är en aning blöt , efter en meningslös prummenad i regnet! xD!

Har inget kort på dagens outfit men det blev;

Svarta leggings - H&M
Vitt tight linne - Cubus
Vitt linne " spretigt " - JC
Har de vita tighta linnet under det lite mer spretigare! :-)


Ha det bra!


xoxo


Galen start på dan...

Morgonen här hemma har för det mesta liknat ett dårhus!! Helt galet!

Mamma springer runt och försöker vika all tvätt samtidigt som hon packar inför jobbresan! Jag försöker städa mitt rum medan August sitter och ritar på mitt skrivbord och spelar piano i min säng? Inte alls i vägen.. Mamma skriker och ber mig göra ordning agge, och han vill inte alls göra sig ordning, så jag måste springa efter han också! Precis vad jag har tid till J Så mitt rum som brukar ta 15-20 min att städa tog idag 1 h (?) Hel galet .. Har även hunnit med att duscha, så jag väntar för tillfället på att mitt hår ska torka så jag sen kan platta de och kläpå mig ngt annat än mjukisbyxor och ett tråkigt linne! Och sminka mig…

Emma väntar även på att jag ska vara klar så jag hinner träffa henne innan  det är försent!

Mamma åkte precis , och ska nu hämta farmor som snart kommer hit och ska passa August! Så jag kan få göra ngt annat idag :D. Hörde just att hon skulle göra pankakor åt oss. Så för mig som inte ätit frukost ännu passar det jätte bra ;-)  










Så söt, men en aning i vägen! <3


Nu ska jag försöka göra mig i ordning!  Lägger upp en outfit sen ;)


Kram *


Nu har ni ordet ;)

Ännu en ny dag.. vaknade av att Tv var på högsta volym med ngt barnprogram! Kul att man får sova i lung o ro när de är lov (?) Idag ska jag va hemma och hälpa mamma med august -( hon måste fixa massa saker hemma ) - tills lunch för då åker hon på jobbresa och så kommer farmor hit :-) då drar ja till Emma tror jag! Får väl se :-)

Måste även;

* städa
* duscha
* fixa mitt hår

Vill göra;

Baka :-) haha

Ajja vi ses senare! *Ska försöka komma ihåg att lägga upp outfit!

Juste! Ni som nu vill att jag ska ha en tävling här på bloggen, hur ska den va? Lämna en kommentar'!

Bra eller dålig dag???

Förlåt för dålig uppdate idag! Har varit med Emma och hennes syster. Vi har varit på hockey och haft skojj. Sen följde deras kusin Hampus med hem till dom där vi spelade Med andra ord! Haha jag var sämst xD.
Kom hem vid halv 7 för att äta lite, fick då veta lite tråkiga saker!

Arne du får nu leva tillsammans med änglarna! R.I.P! ( Sorligt! ) Har hänt lite annat också men det orkar jag inte skriva om.....

Ska träffa Emma ett tag igen! Men vi hörs ikväll eller imorgon!


Puss&Kram<3

Ny dag med nya tag :-)

Ska snart äta frukost, men tänkte att jag kunde slänga in ett snabb inlägg innan :-).
Idag blir det Emma Larsson, ska bli jätte kul. Var typ asss länge sen sist.  Så jag ska börja göra mig i ordning om en stund, så hon slipper stå och vänta på att jag ska bli klar sen ;-).

Idag får jag även tbx min mobil och förhoppningsvis funkar allt som vanligt nu!

Lägger upp dagens outfit senare innan jag drar mig mot Emma!

Hoppas ni får en bra dag, puss *


Lördag, kväll

God kväll allihop!

Har haft en trevlig kväll med familjen! Vi har ätit en god middag och sätt på tv! Vi har mummsat på, godis,chipps och ngn ost och kex typ :-) Jätte gott :-). Vi har sätt på körslaget och så. Jag tror jag hejja på Amys kör, hon bjuder på så mkt energi och jag blir glad av att se på dom! Så hoppas hon går långt!

Min mobil är typ sönder som ni kanske har läst i ett tidigare inlägg! Det har fortfarande inte blivit bättre? Så Simon ska typ hjälpa mig med att fixa den, hans ka iaf försöka! Hoppas han fixar de :-) Så jag ska träffa han om en srund och lämna över den & det bästa är att de tar typ bara en dag för han , så jag får tbx den imorgon redan :-) SUPER!

Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag!


Puss&Kram <3

Lördag; ont ??? vem kom på det ordet?

Vem var det som kom på att man skulle ha ont? Att ha ont någon stanns är bara jobbigt och tar en massa onödig energi! Jag sitter nu här och har fett ont i ryggen! Jag vågar inte röra mig för då är jag rädd att det ska börja göra ont igen. Har nu legat här i soffan i ca 1 h och sätt på tv och nu har jag fått tag på datan också. Känns ju bra! Att inte kunna göra så mkt annat än bara va... Tur att det kom just idag, när jag endå inte hade något planerat. Men nu är det bara att hoppas på att det går över tills imorgon då jag faktisgt har något jag ska göra:-).

Förutom att jag gått omkring och gnällt på min rygg hela dan , så har jag varit på stan med Samuel! Där köppte jag ett par öronhängen! ( haha ), har även varit och lämnat våran husvagn vid mina kusiner. Där den nu ska stå och " vila " upp sig över vintern. Så jag har gjort lite mer än bara varit hemma idag.

Nu väntas det ännu en skön hemma-kväll för min del! Ska se på körslaget och sen får jag se om det finns något annat se-värt på Tv en lördags kväll som denna xD.


Hoppas ni haft en bra dag!


Kram Emilia *



Lördag; stan!

Jag är nu på lite bättre humör,  och harprecis bestämt mig för att åka med till stan om en stund!
Tänkte lägga upp outfit och dagens låt innan jag far!


Andra saker som jag ska göra innan dagen är slut;

* Ska försöka komma på en tävling!
* Bildtorkan ska försökas bättrats på, men  det lär bli svårt nu när jag inte har ngn mobil att ta korten med!
Får helt enkelt försöka ta med mig kameran! :-)
* Dagens roligaste?  ( vad menar du med de?? ;-) Förklara!
*Skriva ett " Emilia tänker till" inlägg :-)

Ja som ni ser är det lite att fixa med! :-) Ska även försöka fixa en annan sak som jag själv tycker ska bättrats på, men det får ni se senare ;-)!

Emelie; Här kommer svar på din fråga! Det finns två bilder i min design med orange ram , så jag lägger upp båda!

 
( Tryck, för större bild! )




Dagens outfit ;




Blå tröja - JC
trashade jeans - Lindex xD.
Vita strumpor :-)

Haha kul outfit!




Dagens låt;

Jag har inte hunnit hört på så mkt musik idag ännu , men får väl ta ;

Darin m.l. Viva la Vida!

Sjukt bra :-)





Hoppas ni får en bra dag ;-)


Puss Emilia *

Ingen mobil!

Min mobil har cepe! Kan verken få eller skicka sms! Så ingen kommer få svar på sms så länge det håller på så här!!! =S. NU ÄR DEN HÄRDAGEN FÖRSTÖRD!!!!


Har inget mer att skriva om just nu.


-_-


Ni får bestämma :-)

Vaknade för en drygt 30 minuter sen! Har nu tagit mammas säng med datan i knät och kollar av datan lite ;-).
Idag ska jag åka med pappa som sulle förbi jobbet och då passar jag på att springa upp med en sak till farmor, så ska jag ta en snabb sväng bort till BikBok och Din sko fort med :-). Sen har jag inte så mkt mer planer idag, så vi får väl se!

Har ni något som ni tycker jag ska göra på bloggen idag? Lämna en kommentar så fixar jag det :D.

Hoppas ni får en härlig lördag, så hörs vi senare!

Kram Emilia*


Här kommer ett argt inlägg!

Ja ni ser rubriken! Jag är lite arg här och nu , va...!

Som ni kanske vet ska jag ju till Idol nästa vecka. Men vi fick egentligen  biljätter tills idag, men av olika andledningar var vi tvungna att byta tills nästa vecka! Fast jag tyckte väl att det inte gjorde  så mkt , eftersom idol är ju idol , det spelar ingen roll vilken vecka/program man är där!

Men efter kvällens program är jag sur! Sur för att vi inte tog biljätterna tills den här veckan, jag skulle sååå gärna villja se det ikväll! Ikväll när det var Michael Jackson teama. Ohh så cooolt det hade vart! Sitter nu här hemma och verkligen  sjunger och diggar med i varenda framträdande. Men bäst av allt är ju sista nummret då alla sjunger tsm! " We are the world" sååå otroligt bra.

Lite tråkigt att vi missade kvällens, men vi får väl hoppas på något liknande till nästa vecka! :-)

Nu är det snart dags för kvällens utrösting! Är alltid lika orolig för att mina favoriter inte ska åka ut. Men jag vet inte riktigt vem det är som är mina faoriter, det vet jag inte förän någon har åkt ut eller inte!? Haha.
Men efter kvällens så är jag nog överrens med mitt beslut, hah! Jag hoppas att; Eddie,Eric,Erica, Camilla och Tove så länge som går vidare så är jag nog nöjd!

Nu får vi hålla tummarna för de då :-)

Är sååå trött ikväll så det blir nog direkt i säng efter idol! Om jag inte redan  sover då  hehe!

Nej nu blev det ett långt inlägg igen ;-)


Ha det bra , kram <33

Fredags kväll

( nästan ) hela familjen sitter nu i soffan framför Tv:n och ser på Idol! Vilket snyggt nummer Kevin Borg och ngn tjej bjuder på :-). Sitter nu här och mummsar på godis, chipps så mkt bättre kan  det inte bli! En hemmakväll kanske inte var så dummt iaf!


Vi hörs senare.


Puss&Kram


Just nu...

Sitter jag och ser på TV och kollar datan samtidigt, Augsut är inne på sitt rum och leker. :-). Mamma och Samuel är och köper godis och ska hämta pizza. Ser ut som att det blir en lungt hemma kväll. Ska se på idol, det är Michael Jackson teama ikväll, så det lär nog bli kul ;-).

Kan vara skönt att vara hemma ibland med... Även om det nog hade varit roligare att va med Emma. ;-)

Ska fortsätta med att se TV nu!

Kommer nog skriva ett inlägg snart igen. Nu på lovet kommer jag nog bli bättre på att uppdate på bloggen, har ju blivit sämst på de nu när skolan tagit över tiden!


Men vi hörs väl senare!


Puss&Kram <33



  Haha hade inget att göra förut så jag pröva ngt nytt program att göra bilder i :-)


Höstlov!

Hej på er.!

Äntligen är det höstlov! Har nog aldrig tyckt det är såå skönt med lov :-).
Höst behöver man iaf inte tveka på att det är, fy sånt väder vi fått! =S.

Skolan idag har varit riktigt lungt! Vi börja med Tyska , men vi gick till Aulan och skulle få veta vem som vann planch tävlingen! Haha jag har aldrig varit så rädd för att vinna, men jag klara mig :-). Sen återgick vi till Tyskan och hade en lungn lektion med ngn lek? Sen var det idrott men kunde inte vara med så mkt, mådde skiit.
Sen var det dags för prov! SO/ geografi prov! Det gick jätte bra , kändes det som. Vi lura våran Vikarie, vi sa att vi fick sluta direkt när man var klar med provet. ( Det skulle vi aldrig fått om våran vanliga lärare va där! ;-) Hah.
Så jag hade typ 1 h hål h där :-). Jag och Emma satt i Caffis och pratade och tog de lungt, vi var även inne i spelrummet o kollade på när dom spelade b.la. pingis. Jag och Emma gick till maten men vi åt inte så mkt, var typ inge gott! Sen var det bara matte och där gjorde vi inte heller så mkt. Så det har varit en riktigt slapp dag!?. Men jag klagar inte :-). Emmas mamma körde mig både till och hem från skolan. Tack så mkt!

Idag skulle jag egentligen ha varit med Emma.L men fick ett sms i morse att hon var jätte sjuk! Tyvärr kan ja ju inte va med henne då. Hoppas du blir bättre gumman  <333.

Ska svara på alla frågor snart!


Puss&Kram

Fredag:-)

Godmorgon!

Gick upp vid 6 idag. Har plattat håret och snabb kollat lite extra på det jag ska ha prov på idag!
Skrev aldrig igår, men det hände inte så mkt mer än vanligt! Gick i skolan på dan och när jag kom hem tog jag det lungt, sen var jag ute med Emma i spöregn :-).

Idag ska jag svara på alla frågor när jag kommer hem från skolan :-)

Vi hörs senare!

SISTA DAGEN INNAN LOVET! Yeh!

Kram Emilia

Frågetund!

Vi kör en frågestund!

Jag svarar på alla frågor imorgon :-)

Puss&kram


Höst = Usch!

Någon mer än jag som hatar hösten?


Saknar sommaren med er tjejer <3

Har aldrig gillat hösten, men ibland kan det vara rätt mysigt eller vad man ska säga. Även fast vädret är såå tråkigt så är det ändå rätt skönt med höst ibland! Men just nu är det bara så jobbigt! Att cykla till skolan i mot-vind och att vara ute när det både regnar och haglar, och man fryser så man tror att man ska döö! Det är bara jobbigt liksom. Så varför hösten finns det vet jag inte :-).

Just nu sitter jag och tänker på om jag ska ut ikväll eller inte! När man först tittar ut så tycker man det ser vindstilla ut och jag är på god väg att smsa Emma och säga att vi ska va! Men precis innan jag ska skicka iväg smset så ser det ut som att träden utanför ska blåsa bort xD!? Så jag har liksom ingen aning om hur jag ska göra riktgit.

Får väl ta på mig en varm tröja,jacka,halsdug,mössa och vantar! Så jag ser ut som en upstoppad nalle! xD.
Haha!

nu ska jag gå och tända lite ljus och bara ta det lungt! ( Just nu kan man inte göra så mycket annat:-)


Hoppas ni får en trevlig kväll! Och att ni slipper gå ut ;-)


Kram

Nya tag!

Hejjs :-)

Nu har jag iaf bytt blogg, och har fått en snygg design. Den kanske kommer ändras lite efter hand , men det är inget som påverkar er antar jag ;-) Jag kommer fortsätta skriva som vanligt här, så inget kommer vara annorlunda mer än att det är en ny " blogg ".

iallafall:

Jag skrev ju aldrig igår, men det var för jag hade fullt upp!

Skolan var som vanligt, efter skolan stack jag hem till Emma.G! Där kolla vi skolkatalogen och usch vad jag ser ut!!!!!! =S. Skämms verkligen. Men iaf vi hade jätte kul. Sen kom pappa och hämtade mig för vädret var inte det bästa. Efter maten  stack jag ut i ovädret igen , och drog till ica maxi. Sen gick vi hem till Emma igen! Det börja hagla,regna och snöa :O. Och det är liksom bara höst ännu ;-). Men iaf, jag orka inte cykla hem min cykel som varit vid emma så mamma kom och hämtade mig! Vi åkte till mina kusiner och hämtade ngt sen hem och sova!

Idag:

Skolan har varit bra :-). Men jag har haft ont i både ben och mage. Men det har funkat bra ändå! Jag och Emma fick vara någras pricktavla idag, haha. "Dom" kasta typ ngt slags kula på oss? Jag ska göra igen imorgon :-).
Sista lektionen hade halva klassen ( jag ) labb! Jag och Amelia var i samma grupp men kan inte säga mer vad vi gjorde... En lite hemlis för den andra delen av klassen;-).
Ska även plugga lite idag och sen ska jag va med Emma :-)


Hoppas ni haft en bra dag alliihop <3

Kram


Problem!

Hej på er!

Det har varit lite problem med bloggen i ett bra tag nu!
Har nu som först lagt ner lite tid att försöka fixa allt igen!

Jag har nu under problemets tid , bloggat på www.mimmilia.blogg.se/blogg, en så kallad domän blogg! Kommer även fortsätta med det i ett tag framöver. Tills den här bloggen är klar med design och så. Så innom en snar framtid kommer jag även kunna blogga här som vanligt! Men för er som redan nu vill läsa bloggen kan trycka er vidare direkt, genom att klicka här!

Ha det bra, så ses vi här på den här bloggen! ( Novenber , kanske ;-)

Puss&Kram


£milia

Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0