2013 here we come!

Jag hade gärna skrivit ihop en lång text om hur grymt det senaste året varit! Men det skulle tvinga mig att jag ljuga. 2012 har varit en riktigt skitår! Jag känner mig så färdig med allt man gått igenom, så nu sätter vi punkt och blickar framåt! - 2013 kan bara bli bättre!
 
Men för att hålla traditionerna har jag även i år listat året i punktvis! Som vanligt är det bara en bråkdel av allt som hänt. Men det kan ändå vara kul att kolla tillbaka till om ett år eller två. Gott Nytt År allihop!
 
 
 Hjärnhinneinflammation

Fyllde 16

Stockholm med Emma x3

Saades konsert

Valborg i Uppsala med Emma

Stockholm med mamma och bror

Dirty dancing på chinateatern.

Klassresan till Tofta! ; )

Skolbalen

Skolavslutning och farväl med klassen

En tuff sommar

Sommarjobbade

Stockholm med familjen

Grönalund

Fotbollsmatch på stadion

Bröllop

Började gymnasiet

Fick borellia

Åkte till Norge med Maja, Maja och Fanny!

 

 


Nyårsplanerna

Jag sumpade mina nyårsplaner för ett tag sedan och får därför stå ut med ännu en nyår hemma! Jag har surat klart och valt att acceptera läget nu! Det blir säkert trevligt, vi får huset fullt av vänner så nyårfirande blir det ändå! Jag har dock inte bestämt vad jag ska på mig ännu, så det ska jag alldeles strax fixa! Har två outfits jag väljer mellan. Resultatet kommer väl upp här senare eller imorgon! Bild är från en fest tidigare i höst.
 
 

Sista dagen

Godmorgon! Sista dagen för i år och som vanligt springer man runt och säger, " åh, sista frukosten för i år", "sista gången jag.. för i år" osv. Haha. Är faktiskt riktigt pepp för ett nytt år nu, känner på mig att det kommer bli bra! Bättre än det gångna iallafall. ;) Alla standard-inlägg för nyår dyker upp under dagen, nu blir det fix inför kvällen! Vi höörs!
 
 

29/12

Jag tog en långpromenad hem till Jasmine och fikade tidigare idag. Fick kolla igenom allt snyggt hon fått med sig hem från stholm, vilket var en heeel del! Hann hem en snabbis för middag med familjen, innan jag gick bort till Maja. Tog igen allt vi missat den senaste veckan, myste och hade det trevligt med sällskapet där! Nuu blir det en bra film och förmodligen godnatt ganska så snart.. ;) Slänger med en bild på mig och Jasmine i skolan för någon vecka sedan!
 

Lördag

Har börjat sova så jäkla dåligt och drömmer helsjuka saker. Vaknade i ren panik två gånger inatt, sen vågar man inte somna om igen! Haha. Men tog en längre sovmorgon så det jämnade ut sig. Ska ta det lugnt här hemma ett tag till, senare blir det en sväng förbi en vän!
 
 
 

Lickershamn

 
Gårdagens planer ändrades säkert tio gånger och slutade med att jag hände med Emma och hennes familj till Lickers! Jag gillar lugnet man får här! Finns inte så mycket att göra under höst och vinter, så det blir mest att ta det lugnt som gäller. Vi plockade fram och spelade yatsy sent igårkväll, har aldrig gillat det spelet Men vann faktiskt, haha! Tar bussen hem om någon timma, så vi hörs hemma igen!
 
 
 
 
 

Traditioner

 
Körde på skjorta dagen till ära, som ni kan skymta lite på bilden! Som vanligt är vi hos farmor och farfar på annandagen, för att äta kalkonmiddag! I år var det första gången i nya lägenheten, vilket bara var mysigt! Vi kom hem mätta och glada, jag som inte känner mig helt bra somnade en stund för att vakna lagom till fjällbackamorden. Låg på helspänn i slutet! Haha. Nu ska jag se lite serier innan jag somnar igen!

Seg morgon

 
Hade en trevlig kväll hemma vid moster med familj igår! Det blev ännu mer julmat och fina julklappar. Vi spelade spel och skrattade tills sent. Har haft en seg morgon och slappat framför olika barnprogram, haha! Nu väntar en sen frukost, innan dagens planer drar igång!
 
 
 

2012

 
Januari: Året började väl inte på topp med tanke på hjärnhinneinflarmmationen, som vägrade ge sig! Jag fyllde 16 och tillsammans med mina tjejer hade vi en kall fotodag nere vid havet.
 

Februari: Fotbollsturering i skolan. Jag och Emma lekte som små barn i snön och hade det chill ute i Lickers.

Mars: Våren började ta fart, jag kom igång med träningen och vi hade spex i skolan! Avslutade månaden med  en trip till stockholm  tilsammans med Emma och hennes familj.

 April:  Stockholm med Emma, Saades konsert och en grym valborg i Uppsala.
 
 
Maj: Röda korset utbildning i skolan. ”klassresa” med fd. klassen. Vi kom ända till Tofta, haha! Dirty Dancing musikal och balklänningsletande med mamma och bror i stockholm! Hängde även en hel del nere i almedalen tillsammans med delar av förra klassen, bilder från det hittar ni under arkivet!
 

Juni: Skolbalen, bröt upp med en helt underbar klass, firade in sommarlovet med gillfest tillsammans med vänner  Jag fick tandställning och började jobba. Och en förjävlig period kom att börja.

 Juli: Besökte en minnesstund för en alldeles för ung tjej som tagit sitt liv. Hemskt och tragiskt. Började övningsköra. Umgicks en heeel del med Maja som för övrigt var ett enormt stöd under den tiden. Stockholm med familjen, besökte grönan, KS och såg min första fotbollsmatch på stadion.
.
 
Augusti: Hade några galna kvällar inne i stan med vänner, och försökte njuta av de sista sommarlovsdagarna. Jag och Maja började spela tennis, ny skola, ny klass, nya vänner.  Var på bröllop. Allt började ordna sig och livet blev enklare.
 
September: Det var en tråkig månad, hände inte så mycket! Men en återträff med gamla tjejgänget från klass93, och ännu en fotodag med Emma och Maja och fick en hel del härliga höstbilder.
Oktober: Fick borrelia.  Drog tillsammans med ett helskönt gäng till Norge/Oslo. Jäklar vilka underbara dagar vi hade där! Vi fick även ihop första klassfesten.
 
November: Såg sista twilight filmen två gånger, ännu en tjejkväll med gamla tjejgänget. Stod på mässan.
 
 December: Årets bästa månad! Bodde tillsammans med Jasmine hela första veckan. Åkte skidor med klassen, allt julpynt åkte fram och jag var bara jäkligt lycklig. Luciafiranden, julbak vid farmor och några fester hit och dit också.
 
 

25;e december

 
Hoppas ni hade en riktigt mysig dag igår! Det hade jag och är så himla nöjd med allt. Somnade med ett stort leénde på läpparna igårkväll! Idag är en vilodag, åtminstone en del av dagen! Om några timmar är det dags för ännu mer julfirande, vi firar alltid med mammas sida på juldagen! I år är även kusinerna på ön, så det ska bli kul och träffa dom igen!
 
Något jag tycker är roligt med julen är att den skiljer sig så mycket från familj till familj! Det är intressant att höra hur andra firar, hur deras dag ser ut osv. Jag tycker som jag antar att alla andra också tycker, att sitt firande är det mest normala! Och att det är så det ska vara. Haha, förstår ni vad jag menar? :) Vi hörs om en stund!
 
 
 

24 December

 
Hoppas ni får en riktigt god jul! Idag ska jag verkligen njuta av dagen, älskar julen och därför är det alltid lika trist att den är så kort! Så ska passa på och ta till vara på det här nu. Mysa med släkten, se Kalle och äta en himla massa julmat! Ha det fint så hörs vi när vi hörs helt enkelt! ♥
 
 

Snart så!

 
Efter en trevlig kväll, med god mat och bra sällskap är vi nu hemma igen! Jag har fått gosat massor med bebis, så jag är helnöjd! Har precis hängt julstrumpa med syskonen och ska snart sätta på en film att somna till. Om några timmar är det julafton, då blir jag som ett litet barn igen!! :)

Picture

 
Här har ni mina senaste instagrambilder! Har haft en lugn dag och hunnit med ett flertal avsnitt av aa, nu ska jag sätta fart med att föna och platta håret innan vi ska iväg! Helst hinna slänga ihop något att ha på mig också. Men en timma hinner man nog på! Vi hörs senare!
 
 
 
 

Dan före dopparedan

Startade dagen med en 40minuters promenad, skönt! Nu ska jag bara slappa hela dagen, se serier och slå in julklappar. Ikväll kickar vi igång julen, som tradition firar vi alltid tillsammans med vänner till familjen den 23;e! Längtar nästan mer till den här dagen än självaste julafton, nu kan man fortfarande njuta av att det snart är dags! :)
 

Little thing

 
Har fastnat för den här låten! Den går på repeat här hemma just nu och har precis lagt över den till telefonen. Så ni kan ju gissa vad jag kommer lyssna på under kvällens promenad senare? ;)  
 
 
 

Två år sedan sist

 
I år tar jag igen det jag för ett år sedan missade! Japp, det var något jag precis konstaterade. Att klä granen är och har alltid varit något stort för mig. Julnörd som jag är. Men förra året drog jag runt på hjärnhinneinflammation och klarade aldrig av att klä den. Fick istället ligga i soffan och se på medan resten av familjen gjorde jobbet. Fick aldrig den där härliga julkänslan och hela jul&nyår-perioden var mest jobbigt. NU i år, njuter jag för fullt!
 

Julstädning

 
Här hemma har vi julstädat hela dagen! Julhandlat och lyssnat på julmusik. Tar en liten paus nu innan allt julpynt samt gran skall in. Älskar dessa dagar nu innan, när man fixar det sista! Har precis tänt lite ljus på rummet och tänkte sätta på ett avsnitt av andra avenyn, innan jag fortsätter med resten!
 
 
 
 
 
 

Looov

 
Japp, nu är det äntligen lov! Ett efterlängtat sådant. Har varit iväg och julhandlat med mamma hela eftermiddagen och kvällen! Så dagen sprang iväg fort. Nu har jag precis bäddat ner mig själv under täcket, nyduschad med en värmekudde! Är så frusen efter allt springande på stan, för att inte tala om hur trött jag är!! Hade en plan om att kolla serier hela natten, men lär somna tidigt! Bilden ovan är från igårkväll. Det var jag, Jasmine och några fler som drog ner till hamnplan. Sov sen kvar vid J! Rörigt inlägg, men vi hörs!
 
 
 
 
 

Last day

Jag är så slut i huvudet just nu! Fråga mina vänner och jag lovar dom håller med. Mitt huvud har nog slagit av till stand by läge, som dom sa i dagens julkalender! haha. Hur som helst är sista provet äntligen avklarat vilket jag tror gör mycket. Och imorgon får vi lov, ska bli så skönt!
 
 
 
 
 

Till en nära vän

 
Jag är så jäkla imponerad av den här bruden! Hur hon gång på gång överraksar med sitt otroliga stöd! Hur hon alltid finns vid ens sida oavsett.I jobbiga stunder och tuffa perioder, när andra backar kliver hon fram! Vi har gått igenom de mesta tillsammans nu bara i år, och jag inser allt mer för varje dag som går, hur förbannat bra du är! Jag älskar Dig! ♥

Lucia vs Gangnam style

 
Haha, var bara tvungen! Sjukt härligt, roligt och gulligt!

Style by Tyra

 
Fick hem den här ursnygga, glittriga bhn idag! Jag och Jasmine klickade hem varsin från Style by Tyra för någon vecka sedan. Inte de bästa bilderna, men jäklar vad snygg den var! Lär användas flitigt.
 

Träning

Ikväll väntar sista fuegoträningen för i år, lite tråkigt är det allt när hela passet byts ut! Man tänker alltid att det aldrig kommer bli lika bra som förra.. Fast det blir det ju! 18-19 är det som gäller, har varit tagg hela dagen så det kommer bli grymt! Har suttit barnvakt från att jag kom hem tills nu precis, så ska väl försöka hitta något att äta innan träningen nu! Hööörs!

Hittade ingen mer passande bild än en från min och Jasmines gymrunda för nån vecka sedan! haha


Halvtid

Var nere på mun och käkcenter tidigare för att spänna tandstälningen! Insåg då att jag nu gått halvtid, det vill säga att nedräkningen kan börja! ;) Sitter iallafall och försöker äta lite för att samla energi. Men smart som man är fixade jag julknäcke (är helt beroende just nu) och hade inte en tanke på att man är helt öm i tänderna efter idag!hehe, lär mig aldrig!
 
Vi fick påhälsning av brandmän och polis tidigare pågund av en brinnande papperskorg. Så sista lektionen blev inställd, helt okej och sluta över en timma tidigare!

Bebis

Vi fick finbesök och jag fick hålla i bebis! Två veckor gammal och det sötaste jag sett. Konstaterade precis att det är exakt en vecka tills vi ses nästa gång, åh vad jag ska längta! Det är något speciellt med bebishänder, vet inte vad det är mer än att de är minimala, men får aldrig nog! ♥
Bild lånad från google.

Söndag

 
Kör sista racet nu innan lovet, har nog aldrig varit så pepp inför en skolvecka tidigare! Behöver verkligen lov nu. Hur som helst har jag varit iväg på granntjejens Lucia under förmiddagen, så var uppe tidigt imorse och blev upphämtad redan vid 10-tiden! Men det var det värt, dom var så duktiga så! Hörs senare igen!
 
 

En bättre lördagkväll

 
Om det är något man aldrig behöver vara hos farmor och farfar så är det hungrig! Finns ingen risk till det, eftersom de hela tiden hittar något nytt att duka fram, haha. Hur som helst så sover vi kvar här inatt, så vi har suttit bänkade framför sista programmet av så mycket bättre med dessa gobitar som tilltugg! Jag och syskonen tog chansen och drog ner till gymmet medan farmor lagade mat förut, skönt att få röra lite på sig emellan allt frossande! ;)
 

Julbak

 
Idag myser jag hemma vid farmor och farfar tillsammans med mina syskon! Vi har julbakat till julmusik, glögg och julmust. Pepparkakor, mandlar och cornflakeskakor fick det bli! Nu blir det film tillsammans med farmor medan killarna ser hockey! Njuter av att sitta inne idag, klass1 varning ute!

Friday night

 
Såhär såg jag ut när jag var ute en sväng tidigare ikväll! Jag passar verkligen inte i mössa, men det är ju så sjukt kallt ute just nu! Men ska inte klaga, gillar den här årstiden! Hur som helst har jag haft en trevlig kväll, tänkte dock inte gå in djupare på det,  för nu ska jag nörda serier resten av kvällen/natten! ;)
 
 

Fredag och utelåst

På grund av strömavbrott imorse  var min lektion uppskjuten i en timma! Hade sen en kvarts lektion innan vi slutade för dagen,  haha hur skönt? Jag och Jasmine gick till hennes mormor och morfar och fikade lite innan vi fick skjuts till affären och hem. Insåg lite försent att jag glömt nycklarna hemma idag, så jag hann bli avsläppt här! Japp, vad gör man? Tur jag har världens bästa grannar som var hemma, fick leka lite med lilltjejen och värma mig! Dom hjälpte mig även med att hämta nycklar på mammas jobb så att jag kunde komma in! TACK för det! Nu...kan jag gosa ner mig under täcket med lite choklad framför en serie! Älska att det är fredag!!
 


Lucia

Älskar Lucia, så himla fint med alla luciatåg! Stora som små. Mitt mål var att hinna med så många som möjligt idag, hann med tre stycken! Lillebrors imorse, skolans egna vid lunch och Södervärns nu ikväll! Fick värsta flashback när jag satt där, för ett år sedan stod jag där på scenen! Jäklar vad nervös man var, men minns att vi var ett sånt härligt gäng vilket gjorde oss grymma! ;)
 
Hann med en fika med några tjejer efter skolan, stressigt som bara den blev det med allt sen. Tror jag hann vara hemma i tjugo minuter innan jag var tvungen att springa (läs gå vääldigt långsamt för att inte halka, haha) mot söder!
 
 

Lilltjejen

 
 
Från snöbilder till sommarbilder, här shiftar det fort! Jag och Elli precis innan hennes föräldrars bröllop i somras. Hon och hennes syster var så fina i sina prinsessklänningar! Hur som helst så sitter jag barnvakt åt lilltjejen just nu, vi har varit ute och lekt i snön i flera timmar och nu blir det snart mat! Ska vara kvar tills sent ikväll, så Emma kommer och håller mig sällskap när hon somnat! :)
 

121212

 
Idag är datumet 121212, lite kul faktiskt! Jag har fått ledigt på grund av lektioner som föll bort och en snäll lärare som bytte ut sin lektion till beting. Så jag startade dagen med en skön sovmorgon och tänkte fortsätta med ett avsnitt AA innan jag går upp! Bilden ovan är tagen från mitt fönster nu precis, får aldrig nog av alla snöbilder! Fast.. om snön ligger kvar i Maj så kanske! ;)

Some words

 
Den här kvällen känns bara jäkligt hopplös! Känner mig låg, ledsen och irriterad. Har försökt plugga på inför historiaprovet imorgon, men även det känns meninglöst. Är för okoncentrerad, spelar ingen roll hur pass många gånger jag läser igenom allt. Nu tackar jag för mig, går och lägger mig och hoppas på bättre tider imorgon. Godnatt!

New in

 
 
 
Har äntligen hittat de perfekta jeansen! Har alltid problemet att dom aldrig är tillräckligt tighta, enligt mig. Mina vänner och framförallt mamma suckar alltid när jag står i provrummen, "MEN JA, dom sitter supertight, ta dom!!", haha! Har blivit så jäkla kräsen när det kommer till byxor. Hur som helst ska jag ta tag i lite plugg nu, prov imorgon! Vilket måste gå bra! Hörs!
 

Huvudvärk

 

Imorse var jag och fick information angående det val vi snart måste göra! Ekonomi eller juridik, velar fortfarande även om jag nog vet vad jag vill. Drog hem vid lunch på grund av sprängande huvudvärk! Lagade tacos och bäddade ner mig framför några avsnitt av Andra Avenyn. Japp, har börjat se det igen! Minns hur beroende jag var för ett par år sedan, var helt depp när serie tog slut! Så får se om jag klarar det bättre den här gången! ;)

 


Nedräkning

 
Söndagsmys med familjen! Efter en ovanligt lugn helg är jag förhoppningsvis tillräckligt utvilad inför en ny vecka! Endast två skolveckor kvar, sen säger man tack och hej för i år! Bästa pluggmutan just nu. Grymt. Vi hörs imorgon! 

Andra advent

 
Har varit iväg på julmarknad med familjen, bror stod och sålde julgodis med sitt hockeylag! Kom nyligen hem och ska nu försöka hinna klart med lite plugg innan middagen. Vi har planerat in en myskväll med plockmat i soffan framför tvn!

Sparkly pants

 
 
Hittade de här helcoola byxorna tidigare idag! Hade gärna matchat dom med något liknande som på bilden. Något enkelt svart, men samtidigt lite finare! Kanske årets nyårsoutfit?

Så mycket bättre

Darin var en av mina första stora idoler! Minns hur jag stod på rummet och sjöng och dansade till hans musik, och hur väggarna var fulla av stora planscher! Det är klart att hans musik fortfarande har en stor betydelse och koppling till det som var då.Efter årets säsong av så mycket bättre inser jag än en gång hur jäkla grym han är! Tycker ingen gjorde hans låtar rättvisa under kvällens avsnitt, dom ska vara orörda likt orginalet! Punkt slut. :)

 

 

Pulkabacken

 
Lurade med mig grabbarna ut i pulkabacken idag! Det blev någon timma där innan vi drog hem igen. Sjukt kul var det iallafall! Nu myser jag tillsammans med mina syskon här hemma, vi har precis käkat tacos och nu blir det godis framför så mycket bättre! 

Helt rätt

Bild lånad från aftonbladet.
Satt bänkad framför finalen av x-factor ikväll, hejade som jag nämnt tidigare på Awa! Tycker hon är så jäkla cool
och duktig trots sin ålder. Hon var med andra ord helt klart värd en vinst! Ligger i skrivande stund redan i sängen klar för att sova, behöver alla timmars sömn jag kan få för att komma i fas igen. Med det säger jag godnatt!
 
 
 
 

Mer död än levande

Det var en lyckad kväll på hamnplan igår, jag och J kom hem hit runt 02-tiden. Kändes som att man aldrig hann somna innan klockan ringde igen. Är något sliten idag. Det var riktigt svårt att vakna till imorse, vi halvsov in i det sista! Tur det var fredag och en helt okej skoldag. Har dock längtat efter att få krypa ner i sängen igen. Efter den här veckan ska det bli skönt att krypa ner med massa choklad framför tvn senare! Hehe, vilket segt inlägg! Ska snart dra till ishallen och spana in bror! Hörs senare.
 

Home sweet home

Som jag misstänkte har det inte funnits någon tid till bloggen! Men jag har haft fyra trevliga dagar, en liten försmak på vuxenlivet, hehe! Men det har gått hur bra som helst! Kom hem för någon timma sedan, så har hunnit käka med familjen och packat upp allt. Är så trött, bara det här inlägget har tagit mig 30 minuter att skriva! Ska dock trotsa det och gå på sävefesten senare, sova får jag göra en annan gång. Ska försöka hitta något fint i garderoben nu, sen taggar vi galet!

 

 


Måndag - tre skolveckor kvar!

Har en känsla av att mitt skåp kommer vara rätt överfullt idag, med fullpackade väskor och vinterjacka! Det som brukar vara trångt annars, haha! Jag satt klockan lite tidigare än vanligt idag för att hinna med allt, vilket jag nu gjort! Tänkte förekomma lite med att säga att jag inte riktigt vet hur den kommande veckan ser ut, bloggmässigt! Bor hos Jasmine fram till torsdag. Bloggar när jag känner att det finns tid, annars hörs vi när jag är hemma klokt igen! :) Avslutar med en bild från någon fest tidigare i höst! Ha det fint!
 

Sliten

Har haft en himla mysig dag! Vi gick ett varv och kollade av julmarknaden innan vi gjorde några ärenden på stan och tog en fika! Sen var det dags att fira mamma, så det har varit fullt ös här hemma! När det började lugna sig, mötte jag upp Emma för en promenad och nu packar jag.. dör så trist! Är helt slut, så överväger att sätta klockan lite tidigare imorgon och skjuta på packandet tills dess! Så får det bli, godnatt!
 
 

Stort grattis mamma!

 
Börjar bli lite uttjatat med alla thailandsbilder nu, men har dåligt med bilder på oss två tillsammans! Hur som helst ville jag bara säga grattis till mamma som fyller år idag! Hoppas du känt dig uppvaktad och är nöjd med Din dag! All kärlek till dig! ♥

Förlorad värld


Julmarknad

Mitt internet har krånglat i en vecka nu, det lägger av hela tiden och det verkar bara drabba mig! Blir tokig. Kan vara en ursäkt till att bloggen varit så tom. Hur som helst så ska jag snart röra mig mot julmarknaden. Har tidigare brukat stå tomte hos Lindex tillsammans med Emma, i år gör vi inte det, men bjuder på en gammal bild där ifrån ändå!
 

Barnvakt

Fick förfrågan om att sitta barnvakt en stund, vilket jag sällan tackar nej till! Lilltjejen sover och de stora ser film, så jag passar på läsa igenom lite skoluppgifter! På en lördag? Japp, händer sällan men så fick det bli. Vore skönt att bli av med det nu, så jag slipper stressa med det mitt i allt annat imorgon. Kör Petra Marklunds nya skiva i bakgrunden, en ganska chill kväll faktiskt!
 

1:a December

 
Japp, nu börjar mitt eviga tjat om att det snart är jul på riktigt! Gissa om jag vart glad när jag kom hem och hörde att familjen lyssnade på julmusik idag? Jag har visserligen redan smyglyssnat i några månader, men idag känns det som att det är officiellt okej! Vi har i alla fall varit hemma hela familjen för ovanlighetens skull, storstädat och julfixat! Nu lyser fina stjärnor och adventsljusstakar i varje fönster.

Yesterday

 
Hade en mysig kväll hemma vid Majsan igår! Vi fixade tacos och fredagsmys framför xfactor. Imorse hade vi satt klockan lagom till julkalendern. Halvnördigt sådär! Spar på allt tjat om snön, julen och att det äntligen är december till nästa inlägg! Ni lär tröttna på mig iallafall. haha. Hörs snart igen!
 
 
 
 
 


RSS 2.0