Myskväll!



Nu är det bara jag och minsta bror kvar hemma! Vi har planerat in en myskväll, Maja kommer förbi om en liten stund och håller oss sällskap. Kan inte bli annat än bra.

Jag och M på vår förra tjejkväll, för några veckor sen. ( Har sämst tidsuppfattning just nu, men tror det var för två veckor sen, haha.) Vi satt och snackade och kände på vattnet, innan vi bestämde oss för att bada.


Nu börjar det äntligen bli lite svalare!


Efter att jag skrivit klart förra inlägget, fixade jag det sista och hämtade sen bror på dagis! Jag och Emma tog med oss han till badet här i närheten, skönt att svalka sig lite. Har precis ätit mat och väntar nu på att familjen ska åka iväg.


11e bilden: En person du kan berätta allt för.



Sommarvärme!


Riktig högsommar värme idag! Varför klaga, när det är det här man ständigt vill ha? Kan dock inte ljuga om att jag bra mycket hellre hade legat på stranden nu. Vädret är liksom mer anpassat efter sol och bad, inte att gå inne och packa!! Som tur är, så är jag nästan klar!


Torsdag 30;e


Godmorgon eller möjligtvis God dag nu! Har varit vaken ett tag, men inte orkat skriva. Rättare sagt, har inte orkat göra någonting.. Ska snart sätta fart och packa ner det allra sista i rummet, rensa garderoben och välja ut kläder som ska få följa med. Så jag har att göra! Men tänkte börja med en kopp te, rösten är inget att hurra för idag. Puss ♥



Härliga sommarkväll!



Har haft en jätte trevlig kväll! Jag, Emma och Vilhelm började kvällen med en bio, vi såg bad teacher. Som för övrigt var riktigt bra, sevärd! Kvällen fortsatte och vi var bland annat och busade med några vänner som tältade här i närheten. Helt sjukt att man kan vara ute nu i endast kortbyxor, det är inte ens kallt? Äntligen sommar! ♥


Love it!


Vi har legat och stekt vid poolen hela dagen! Dock varsamt med rygg och lår. Emmas mamma var så snäll som kom och levererade jordgubbar till oss. Det är dagar som denna man inser varför man konstant längtar efter sommaren. Tänkte ta en dusch nu, så jag blir av med allt klor.



Nästa, bad!



Har precis fått i mig lite lunch, känner att aptiten blir allt sämre.. Så får väl vara glad så länge jag får i mig något! :) Tänkte hoppa i badkläderna och bege mig mot badet, känns jätte logiskt när man är helt sönder bränd.. Men det är helt ohållbart att vara ute, utan att bada idag!


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll



Dagens planer!

Nu drar jag med mig Emma in till stan, behöver besöka banken lite snabbt samt kolla av några butiker. Sen kan ni väl gissa vad som står på tur? ;) Baaad såklart!

Lånad bild, från google.


Onsdag 29;e

Hej sötisar!

Har inte sovit många timmar inatt, inte.. Men ska inte klaga, det finns dom som har det värre. Gick upp lite tidigare idag, vill hinna med allt som ska göras och ändå ha lite tid över. :) Så ska sätta fart och äta frukost osv, nu.


Ifall att ni skulle vilja veta!


Ni ska bara se mina lår och rygg, är tomat röd och är nu redo att byta namn till kräftan. ( I år igen..) Det gör svinont och jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till.. Det bränner och svider så in i.. och jaaa, jag kommer dränka mig i solkräm imorgon. Nu ska jag sova, eller ja försöka iallafall. Lär ha svårt att röra mig med tanke på omständigheterna. Tack och Hej!


Sann kärlek!


Chris Medina, måste börja med att säga att han har ett hjärta av guld! Jag och Nadja småpratade lite om honom tidigare idag, vilket väckte min nyfikenhet, så jag googlade lite nu när jag kom hem. Han och hans flickvän hade börjat planera inför bröllop, de var förlovade osv. Allt var i sin vanliga ordning. Då hon plötsligt, hamnar i en olycka. Hon hamnar i koma och doktorerna ville ge upp hennes liv, men Chris vägrade ge upp hoppet och ville kämpa vidare. Hon är nu vaken men helt handikappad. Hon gör dock framsteg för var dag som går så än lever hoppen om ett normalt liv. Det skulle vara så otroligt lätt att bara sticka, men han väljer att stanna. Bara det tycker jag är starkt! 


Ni har säkert hört låten What are words som spelas flitigt på radion, för tillfället? Låten är skriven till tjejen, så om ni inte redan hört den. Gör det nu, om inte annat kan ni se videon.




 " Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
"


Blogg.se


Gjorde precis en undersökning för blogg.se, angående min syn på bloggar osv. Gör den du med, oavsett om du själv äger en blogg eller ej. All info hittar du på deras startsida.


Solbränd och fin! eller?


Har legat på stranden samt badet här i närheten hela dagen! Har bränt mig sådär härligt mycket, hade helt förträngt hur äckligt ont det gör.. Tyckte jag var duktig med solkräm ( för en gångs skull..) men tydligen inte tillräckligt bra. Nu väntas lite middag innan kvällens planer går av stapeln.


Nu drar vi!


Ska möta upp Nadja om en liten stund, sen väntar en dag på beachen. Riktig sommarvärme ute idag, redan 30 grader i solen!! Härligt! Hörs när jag kommer hem, ha en underbar dag!

Jag och Nadja på N.E.E fotograferingen! Ungefär ett år sedan.


Tisdag den 28;e

Godmorgon solstrålar! Sovit gott? Det har jag, hade nog kunnat sova i några timmar till. Men då försvinner hela dagen. Ska börja göra mig i ordning nu på en gång, ska dra iväg vid 11-tiden! Nu väntar frukosten.

Hehe, hittade den här gammla bilden..


Trötter


Oj vad trött jag blev! Dagen har gått i ett så det är väl inte så konstigt. Tänkte lägga mig och smsa lite innan jag somnar. Så vi hörs imorgon igen! :) Godnatt ♥


Det blir vad man gör det till



Har börjat packa ner mitt rum, tömma lådor osv.. Känns riktigt tungt att behöva flytta ut. Men som vanligt känns allt tråkigt just nu, men veckorna springer sen iväg och innan jag ens hunnit blinka är vi hemma igen. ( Nästan iallafall.. ) Allt blir vad man gör det till. Jag har dessutom sagt att det här ska bli den bästa sommaren, så får se till att leva upp till det nu.



Love it!



Har precis kommit hem efter en repa på stan. Hittade allt jag skulle, super. Tänkte äta lite lunch innan jag drar vidare. Ska packa ihop badkläderna, handduk osv. Drar och badar direkt efter lunchen.

Sitter och diggar till hearts in the air med Eric Saade, grym låt!


In mot stan!

Jag hann gott och väl till 11, super! Nu sticker jag och möter upp Emma för en snabb sväng förbi stan. Behöver införskaffa lite bra och ha grejer , så lika bra att få det gjort! :)


Måndag den 27e



Fick mig en liten sovmorgon idag och känner mig åter igen utvilad. Härligt. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Så ska göra ett snabb race och bli klar innan 11 hade jag tänkt.

 


Varvat ner!

´
Har gått igenom allt jag missat dom senaste dagarna, bloggar, mejl osv. Nu ska jag läsa lite kändig skvaller innan jag somnar. Godnatt på er! :)


Frihet



Har haft en super mysig kväll, ute! Älskar dom här spontana sommarkvällar, utan några tider att behöva passa. Att bara kunna ta allt som det kommer, utan att behöva planera allt in i den minsta detalj, är en otrolig frihet! :)


Fika,fika,fika!



Här har det varit fullt ös hela dagen, lång! Släkten har varit här och firat pappa och bror, vilket innebär mycket fikande. I omgångar. Har precis ätit middag och nu väntas det besök av grannarna, så ännu mer fika står på tur.




Solen



Sent inatt/tidigt imorse, rättare sagt runt 03-tiden. Tog vi en promenad till en utkiksplats och kollade på soluppgången. Har bara sett när solen gått ned tidigare, så det här var något nytt. Häfftigt! Var inte riktigt i mitt fulla medvetande, var så fruktansvärt trött att jag höll på att gå in i träd och buskar..hela tiden! Haha!




Borta bra men hemma bäst!

Helt klart! Har haft två riktigt bra dagar ute i Lickers, men det är skönt att äntligen vara hemma igen! Nu är det städa och fixa som står på schemat. Om drygt två timmar väntas det kalas här hemma. Uppdaterar er mer, senare!


Jordgubbar och Smultron

Här har det plockats smultron och jorgubbar, i stora mängder! Har för övrigt precis ätit en god middag och nu väntar säsong starten av Sommarkrysset, där bland annat Eric Saade gästar!


9e bilden: Nyaste bilden på dej själv


Pool häng

Hej på er!

Har i stort sätt bara hängt vid poolen idag, solat och ätit gott. Helt underbart. Har precis duschat och gjort mig fräsch och sitter just nu och väntar på Emma ska komma ut ur duschen. Får se vad vi här näst hittar på?




Bildbomb

Bilder jag inte hunnit visa, från Onsdags kväll! Kommer upp fler en annan gång. :)











Glad midsommar!

Heeej! Länge sen ett klokt inlägg skrevs nu, men på resande fot blir det oftast mobil inlägg. Har iallfalll fått tag på en dator nu.


Hur har eran midsommar varit såhär långt? Min har varit super. Blev lite ändrade planer så det bestämdes i sista minut att jag skulle fira här hos Emma och hennes familj. Vilket är jätte mysigt. Vi var tidigare idag nere vid hamnen och kollade på midsommarfirandet och "dansade" ( vi hoppade in i långdansen, för att få en glass) haha!

Vi har även badat i poolen, solat, ätit massa gott och allmänt njutit av den fina dagen! Klarblå himmel och varmt. Hur är vädret hos er?


bara så ni vet..

..att jag har världens bästa föräldrar! Ni ställer alltid upp och vill mitt och mina syskons bästa i alla lägen. Älskar er! För övrigt sitter jag i bilen påväg tillbaka till stan igen, för att sen ta bussen ut till lickers istället! :) (mobil blogg dv.s ingen bild!)

påväg, äntligen!

Nu är vi påväg! Bättre sent än aldrig. Nu väntar några timmars bilresa, men med bra musik i luranarna går allt snabbare. Vi hörs senare, trevlig kväll på er! :)

Full fart



Här hemma är vi i full gång med att packa! Vi åker ikväll ut till några vänners sommarställe för att fira midsommar. Så har precis varit inne en snabb sväng på stan, för att införskaffa lite bra och ha saker. Tillexempel ett par nya solglasögon. Nu ska jag fortsätta med packningen, vi hörs senare!


Leedig!

Nu är jag ledig i en hel vecka, så nu väntas sena kvällar och långa sovmornar! Jobb timmarna gick undan idag och måste erkänna att jag verkligen gillar jobbet. Nu ska jag fixa lite lunch, magen kurrar! :)


Dags för en ny foto dag kanske? :)


Jobb



Riktigt tråk väder idag! Nästan så man hellre stannar inne, men ska jobba nu vid 10! Sista dagen, innan en veckas ledighet. Fixade skjuts av pappa eftersom en cykeltur dit skulle med all säkerhet ta 40 minuter istället för vanligtvis 7! Haha. Ha en bra dag!


Idag är det ingen vanlig dag..

.. För det är August födelsedag! Min lilla skitunge, blir stor idag!

Han är för övrigt den charmigaste femåring jag nånsin träffat, ibland otroligt retsam men allra oftast den sötaste och framförallt omtänksammaste. Man har aldrig tråkigt i hans sällskap. Jag älskar dig! ♥











Ni är inte bortglömda!



Hehe uppdateringen är väl inget att hurra för! Har iallafall haft en urmysig kväll. Har varit lite över allt och tagit en massa fina bilder, som förhoppningsvis dyker upp inom kort här på bloggen. Dagen har då varit desto segare, jobb timmarna gick undan men sen var jag helt död!! Somnade i flera timmar och vaknade helt ur form.. Usch!

Bjuder på en gammal bild tills vidare! Bilden ger mig för övrigt starka minnen från dagen den är tagen..Haha, Emma kommer du ihåg? Bortglömda? ;)


8e bilden: En person som du saknar.




Godmorgon på er!


Det här kan bli vår första riktiga sommardag, det här lovet! Det har snart gått en hel vecka men trots det verkar vädret inte hänga med.. Men idag skiner solen och det är redan 30 grader ute! Så nu börjar det likna något. Sitter som i vanlig ordning och äter frukost, ska snart börja göra mig i ordning. Börjar klockan 10!


where is the sun?



Försov mig..nästan!

Tog en powernap! Vaknade i panik och trodde jag försovit mig (?) Tänkte ta tag i slite små jobb på datorn och fixa några inlägg till er! Hörs snaart.


Bildbomb

Här kommer en bildbomb från kvällen igår! Låter helt ekelt bilderna säga sitt. :)















7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.









Första bilden har jag aldrig lagt upp! Den är en av alla fail-bilder som togs under våra N.E.E fotograferingar. La även upp "orginalet" under, som ni sett desto fler gånger! :)


Tisdag 21/6

Godmorgon! Ännu en tidig morgon, sitter här och försöker få i mig frukost. Jag fryser så sjukt, antagligen från mitt lilla dopp igårkväll? Maja, hur är det med dig? Fryser du fortfarande? ;) Så en kopp te får vara min räddning idag!

Haha älska bilden!


Grym kväll!

Har haft en jätte mysig kväll tillsammans med tjejerna. Vi tog en spontan kväll vid kalkbrottet, vilket var väldigt trevligt. Med bad och obegränsat av tjejsnack och skratt! Lovar att visa er bilder imorgon. Nu ska jag krypa ner nyduschad i en varm säng och soova! En tidig morgon väntar. Godnatt!


Vad tycker ni om Dessies nya låt?




Hiss or Diss? Vad tror ni, en ny sommarplåga? :)


Wish it, Dream it, Do it




Solbrända ben

Det blev en timmas powernap i solen! Härligt, fick bättra på brännan lite på en gång! Har även hunnit med lite jobb och en snabb dusch. Nu ska här planeras inför kvällen!! :)

Har inga bilder på den här datorn! Så får tacka googel, för bilden här nedan!


Tur i oturen!

 

Tog en snabb sväng på stan, efter några timmars jobb! Var på jakt efter ett par svarta jeans. Mina favorit jeans har gått sönder, så ville hitta ett par lika dana. Trodde det var helt kört, då det var ett tag sedan jag köpte dom..
Men ibland ska man ha tur också, för hittade dom i rätt storlek och allt. Så de fick självklart följa med hem!

Kan tyckas vara tråkigt med svarta jeans under sommaren! Men med en färgglad topp blir allt lite roligare. Dessutom sitter dom perfekt och är nog dom snyggaste och skönaste byxor jag ägt. Har ett par i en ljusare jeans färg, men konstigt nog sitter dom inte i närheten av så bra som dom svarta.. Någon som vet varför?


Haha, jag dör!

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toaletten bredvid som sa,

- Hej hur mår du?

Jag är ju inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade,

- Jo då, jag mår väl bra...

Den andra killen svarade,

- Vad gör du för någonting då?

Vad var det där för någon dum fråga tänkte jag men svarade,

- Jag är ute och går en liten tur.

Det enda jag har i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå därifrån när jag hör att killen i båset bredvid ställer en ny fråga.

- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, tänkte jag det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarar jag ändå,

- Nää, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag...

Då hör jag killen bredvid nervöst säga,

- Du, kan jag ringa upp dig senare. Det är någon idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dej.


källa: http://finest.se/userBlog/?uid=44809&blogPage=12


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge






Måndag 20/6

Godmorgon!

Ska jobba nu på morgonen, så har precis fixat en lätt frukost. Är aldrg hungrig såhär tidigt..? Vädret är kanske inte det roligaste, fast det blir vad man gör det till! Nu ska jag äta upp min frukost. Hörs om ett par timmar.


I´m still alive

Förlåt för min frånvaro! Bhövde en liten paus, men nu är jag back on the track igen!

Känner mig helt fädig! Vilket inte är så konstigt efter en dag som den här. Efter två lugna dagar kändes det här som värsta kaos dagen. Haha. Hela för och eftermiddag stod barnkalas på schemat! Jag och Emma tog på oss ansvaret för lek och barnpassning. Sen en lyckad kväll på det. Först middag på Joda sen en hel bra utekväll. Sommarlovets första utekväll dessutom!!





Vi hann någon stan på vägen med att slänga ihop en jordgubbspaj!


5e bilden: En bild på dej för ett år sedan



Lite mer än ett år sedan, men på ett ungefär!


Snygg sminkning!



Gillar skuggningen hon får till! Bild lånad från http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/ .


your choice

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you've got a thousand reasons to smile



Tv och dator kvällens sällskap!

Sitter  med dator och TV som enda sällskap! Blev lite smått irreterad förut när jag insåg att det inte fanns ett skit på TV att se? Det är fredag liksom?


Hur snyggt?





Vill ha klänningen! Riktigt snygg, speciellt till sommarens fester. Bilder lånade från Maries blogg.


3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om




Min älskade lillebror! ♥


Avslutningskvällen!

Hade en otroligt bra kväll igår! Kunde inte ha blivit en bättre start på lovet. Det togs en hel del bilder, så här kommer några utvalda. Lär säkert dyka upp fler med tiden. :) ( Har inte fått tag på alla än.)










Avslutnings dagen!

Vet inte hur många bilder det blev sammanlagt på mig och Emma igår?  Verkar ha haft samma problem på alla bilder, vart ska jag göra av mina armar? Haha! Sista bilden kan ni ingnorera mitt ansikte..





Bra start!


Idag är jag sjuk, svinont i halsen. Känns som jag sväljer taggtråd! Så ställde in jobb och allt vad dagen skulle ha erbjudit. Idag blir det en lugn dag hemma så jag kan vila och bli frisk. Typiskt, såhär första dagen på lovet! Fast en grå dag som denna hade man kanske inte kunnat göra så mycket kul? Godmorgon iallafall! :)


                                                                    

Om åtta timmar..


Kunde inte blivit en bättre avslutnings dag/kväll! Har haft det super, verkligen. Lovar att visa er alla (blev en hel del.) bilder imorgon och även en mer utförlig beskrivning av dag och kväll. Men insåg just att klockan var rätt mycket, alarmet är satt på 08 imorgon! Då väntas det jobb. Hörs då! Puss



Stressig dag!

Nu är jag hemma igen! Ska hoppa i min klänning igen, fixa håret och bättra på smiket lite snabbt. Blir hämtad om drygt 20 minuter! Ska fira att vi fått sommarlov med bästa tjejerna! Skriver senare igen!

Haha min älskade klass! Så speciell men ändå bäst på alla sätt.


Samla energi!


Har precis fått i mig lite mat och samlat energi! Ska byta om nu sen blir det 2 timmars jobb!


2a bilden: En bild på dig själv.


Dagens




Sommarlov!


Har aldrig varit i ett så stort behov av lov, som nu! Trotts att det här läsåret gått så snabbt så känns det ändå som en evighet som aldrig tog slut.. Det blev bara mer och mer skolarbeten, högarna av plugg växte hela tiden och blev aldrig mindre. Ni vet hur det kan kännas ibland? Men äntligen har vi nått vårat mål, nu har vi sommarlov!


Vet ni? Man ska aldrig ge upp! Det har jag lärt mig det här året. Så många gånger jag bara velat lägga mig ner och ge upp.. Allt kändes hopplöst. Men trotts det kämpade jag vidare, vilket alltid ger resultat! Nu kan jag njuta av ett härligt sommarlov med gott samvete! Sommaren 2011 - watch out, here we come!

Några utvalda bilder från det här läsåret!



I väntans tid!


Jag är redan klar! Så nu väntar jag bara på att tiden ska gå och att min skjuts kommer. Hade tänkt locka mitt hår, men orkade inte! Så kör på platt nu och lockigt ikväll istället. Där med lite tid över.

Sitter och spelar sommarmusik för fullt här hemma och taggar!



Snart, äntligen!

Gooodmorgon!!

Om några få timmar har jag sommarlov, svårt att förstå! Ska börja göra mig i ordning nu, det lär med all säkerhet ta längre tid än vanligt idag. Lovar er en outfit bild senare! Nu ska jag skynda mig. puss




Sent!!

Blir ett sent godnatt ikväll! Har haft en jättemysig kväll med grannarna som varit här och firat pappa! Med jordgubbstårta, hur gott? Var även en snabb sväng förbi affären för att införskaffa det sista inför imorgon, nu är min outfit komplett! Godnatt, nu taggar jag för imorgon!!

Sista kvällen på 10 veckor jag stressar i säng för skola dagen efter!!!


Snart..hemma!


Har precis avklarat tre timmars jobb! Både trött och hungrig. Sitter hemma vid Emma och väntar på att få hjälp med hår och naglar. Sen blir det hem och förhoppningsvis äta!! :)


Jobb!


Tog en lugn timma hemma innan dagens planer fortsätter! Ska göra mig i ordning nu, sen blir det jobb!


Hemma efter en kort skoldag!

Nu är jag hemma igen! Slöt redan vid 11-tiden, så en kort dag! No-vandringen gick desto bättre än SO! Vi kom i mål med hyffsade poäng, vi hade våra dolda tallanger i NO tydligen! Haha. Jag och tjejerna fixade sen blommor till imorgon, så kan bocka av det på "To do list" nu!

Jag och Ida badade i brandskumm! Skit kul! :) ( Ett år sedan)


Onsdag, en dag kvar!!


Idag väntar en ännu mer hektisk dag! Det är minst 1000 saker som skall hinnas med, men det ska nog gå super! Nu ska jag duscha sen sova en stund till innan skolan börjar ( halv 10), idag väntar en NO-vandring (?) Bättre lyckat nästa gång? Som isåfall är idag! Vi håller tummarna.


GRATTIS!

Grattis Pappa! 


Idag får Du njuta lite extra, dagen är Din och ingen annans! Du betyder mest, jag älskar Dig!!! ♥



Godnatt!

Godkväll bloggen!

Har haft en mysig kväll ute med Emma varvade sen ner med kvällens avsnitt av 90210. Nu blir det lite små fix innan det är dags för att krypa ner i sängen för att sova. Vi hörs imorgon igen! :)

Säkert 2 år sedan!


Jag har blivit starkare


Jag har blivit så mycket starkare och självsäkrare på bara ett år! Tack vare vänner som alltid finns där och peppar. Utan er hade jag aldrig klarat det :)


Hektiska dagar!


Förlåt för så sen uppdatering, men min dag har gått i ett! Dagarna innan lov brukar alltid vara mer eller mindre hektiska. Har iallafall varit i skolan fram till 13-tiden! Först SO-vandring som gick allt annat än bra för min grupp.. Så tack vare det fick vi sluta redan halv 11! Så vi hann med fotbolls tureringen i skolan. Hem en snabbis och sen iväg för lite jobb! Nu - powernap!


Bjuder på en gammal bild så länge!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med





Tisdag


Hej Hej!

Tog en sovmorgon idag! Börjar inte förens halv 10! Vi har SO-dag idag vilken innebär en vandring inne i stan med frågesport. Så slutar redan efter 1-2 timmar. Verkar bli en svalare dag idag, himlen är grå och tråkig. Så det blir jacka som gäller idag, vilket känns lite ovant! Var jätte länge sen man hade det sist. :) Ha en bra dag!



Trassel!


Tror jag börjar bli sjuk! Har drabbats av en jobbig huvudvärk och fasar för vad som komma näst. Har bäddat ner mig under en stoor filt framför en barn film! :) Mys!



Kort dag!

Hej på er!

Våra få timmar i skolan gick undan och vi slöt redan vid 13-tiden! Blev en sväng på stan med Emma, för lite små fix inför skolavslutningen. Sen en fika här hemma vid Emma i solen, härligt!


Måndag

Godmorgon! Börjar inte förens 9 så tog en timmas sovmorgon, härligt! Idag vätar roomsevirce i skolan, kan säkert bli kul! Sen blir det förmodligen en repa på stan för lite småfix! Ha en bra dag.


Nu kör vi!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En bild på dej för ett år sedan.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Nyaste bilden på dej själv
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.13e bilden:
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En tokig bild.
13e bilden: En ovanlig bild
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild som alltid gör att du skrattar.
17e bilden: Du och någon klasskompis.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Dagar blir till år


Tog en lång promenad med E, vi tog en glass längst vägen och snackade i stora mängder! Härligt med såna stunder med. Vi plockade fram gamla minnen och skrattade gott åt vissa händelser. Underbart!


Härliga dag!


Har suttit inne vid grannen hela eftermiddagen, ätit glass och jordgubbar i stora lass. Hur härligt som helst! Tog även en springtur på drygt en timma, otroligt skönt nu efteråt. Desto värre under själva springturen, trodde jag skulle dö!


Snygging




Du är en underbar vän, älskar Dig!


Söndag


Godmorgon eller möjligtvis God dag!


Ligger fortfarande i sängen har liksom inte orkat ta mig upp, ännu. Ser fram emot en lugn dag, lite egofix och vila. Skulle behöva en storstädning av rum och garderob, och kanske lite små jobb på datorn. Jag lär ha och göra!



Blixtar och dunder!

 
Mitt i allt oväder, sprack himlen upp och solen tittade fram! Det blev med andra ord ännu en trevlig kväll. Vi mötte upp Simon och Jesper och tog en promenad till affären. Klockan var helt plötsligt över midanatt och vart tiden tog vägen, det kan man alltid undra?

Försöker finna ro, medan regnet än en gång öser ner utanför , man riktigt hör hur det smattrar mot altanen. Samtidigt som åskan och blixten slår ner. Mysigt men obehagligt väder. Blixten hade jag gärna skippat.


Finn ett fel! Hamnade konstigt nog i en buske (?).


Grillat



Vi skall precis inta en sen middag ute, då himlen öppnade sig och regnet öser ner. Som tur är sitter vi under tak, så det blir säkert mysigt. Grillat står på kvällens meny, hur gott?


This is the end you know..


Bullar



Såhär fina blev mina bullar (nästan) . Hoppas dom blev minst lika goda. :)


Seg start.


Jag fick min sovmorgon! Men har trotts det haft en seg morgon. Nu blir det en cykeltur till affären med lillebror för att handla inför vårat bullbak. :)


SOVA!



Nu ska jag bädda ner mig själv och sova! Ser fram emot en härlig sovmorgon så att jag förhoppningsvis kan ta igen all sömn jag nu missat.. Gud, vad härligt det ska bli att få sova. Godnatt på er! :)


Nice kväll!


Grym kväll! Förutom en liten cykel olycka i början av kvällen, så har allt varit super! Är dock helt död nu, känner att det senaste dygnet varit rätt krävande. :) Ska kolla av mejl och checka av några bloggar, sen (snart) blir det soova.

Måste bara notera att jag och Emma nu skapat en tradition. Med pasta carbonara och jordgubbar med glass till efterrätt. Andra möjligtvis tredje året nu!



Bild lånad av en vän på facebook!


once in a lifetime

Nu taggar vi!! Som i vanlig ordning skall jag och några vänner ut ikväll, för att se studenterna. En av årets höjdpunkter, brukar bli grymt. Så förväntningarna är höga! ;) Kan knappt fatta att det bara är några få år kvar tills min tur!! Sjukt!


Tofta


Vi har haft det galet kul! Blev ett långt dygn, då natten inte erbjöd mycket sömn.. Vi var alla vakna hela natten! Och det har minsann satt sina spår idag. Men helt klart värt! Vi har verkligen haft det underbart, härligt väder och allt. Hur bra som helst! Här är några utvalda bilder, lär säkert dyka upp fler med tiden.








Vet inte vart jag ska ta vägen?

Är så trött! Känner att det skulle vara skönt att ställa in dagens planer, sova några timmar till och bara vila. Men tror bestämt att jag kommer ångra mig efteråt! Eller tror?, jag vet! Får väl tagga och ge mig iväg.


Hemma!!


Hej allihop!

Ögonen går i kors och jag är helt slut! Har precis ätit en tallrik med yoghurt, äpple och mússli och tänkte hoppa i duschen nu, för att sen sova. Lovar att berätta om vårat dygn i tofta senare, med massor av bilder. Nu ska jag tagga inför kvällen med några timmars sömn, Hej!


Nu drar vi!

Godmorgon! Vi vaknade för en  liten stund sen och skall nu börja göra oss i ordning, packa ner det sista och så. Sen beger vi oss till bussen! Vi är super taggade! Uppdaterar er imorgon igen!



Med lite våld, så!

Godkväll kära ni!

Hela vår kväll har bestått av att pressa ner saker i väskorna, men med lite våld skall det nog gå! Vi åker iväg med klassen imorgon för övernattning och annat skoj. Där med allt små fix nu innan. Ska sova här vid Emma inatt, så det blir enklare att ta sig till bussen osv imorgon. :)

Den här gammla bilden, har ni väl "aldrig" sett förut? haha


Helt död!

Sitter hemma vid Emma, helt död framför en fläkt. Fan vad varmt det är.. Vi ska alldeles strax ge oss på ett försök att packa ihop våra (mycket) saker i 2 väskor är det tänkt..hehe vi får väl se! Sen blir det en varm cykeltur till affären och köpa upp oss på dricka och godis tills imorgon. Hörs senare! :)

Hur snygga?


Hearts In The Air

Vad tycker ni om Eric Saades nyaste singel, som släpptes igår kväll? Jag tycker den är helt OK, en låt som lär spelas mycket på radion till sommaren. Den går på repeat här hemma just nu, samtidigt som jag städar och skall snart påbörja packningen.


Burken

Som i vanlig ordning och tradition körde vi burken vid en park i närheten av skolan,  på idrotten idag! ( Gör vi alltid, sista gympa lektionen varje år.) Riktigt kul! Kommer ihåg hur man tjatade ut den leken, när man var mindre.

¨


Frihet!



Sitter här med ett glas äppeljuice i högsta hugg, har en äcklig huvudvärk som spökar..

Har haft en väldigt lugn skoldag! Både redovisning och prov kändes bra och jag kan nu meddela att det är slutpluggat för den här terminen. Som jag längtat!! Vi fick glass på musiken, slapp bild och långa SO timmant. Så vi slöt nästan 2 timmar tidigare, hur härligt? Blev en repa på stan med Emma. :)



Mobilinlägg - caffis

mms_img32364 (MMS)

Sitter i caffis med några vänner och taggar inför prov! Önska mig lycka till:) För övrigt är det riktigt varmt idag, en riktig plåga att vara ute.. Nåja varför klaga?? ;) ha det fint.


"Sista dagen"

Heej! Ser ut att bli en grå dag.. Vi som haft sån tur med vädret, hoppas det håller sig både varmt och fint fram till på lördag. Sen får det vara grått och regna bäst det vill. ( Fram till sommarlovet!!) Idag väntar vår sista skoldag med vanliga lektioner, vilket även innebär ett prov och redovisning. Känner mig riktgit taggad! Sen är det bara att chilla fram till sommarlovet, vilket inte är helt fel! ;)

Wow! Gammal bild nu!


Älskar att sova!

Godnatt gott folk! Har den senaste timman kämpat för att hålla ögonen öppna, så äntligen skall jag få sova!


Jag lever!!



Förlåt! Trodde mina mobilinlägg hade kommit upp, men tydligen inte!? Har haft en fullspäckad dag. Har precis duschat och skall nu se ett avsnitt av 90210, love it! :)


Sitter hemma vid Emma och har precis plugg...

mms_img20103 (MMS)

Sitter hemma vid Emma och har precis pluggat klart för den här terminen. Underbart! Nu blir det att skriva pack lista. Hörs sen! :)


Tisdag 7/6

Godmorgon! Sovit gott? Det har då inte jag, eller jo dom få timmar jag sovit!

Ska snart kliva upp och göra mig i ordning för den näst sista "riktiga" skoldagen! Sen väntar bara en massa tema dagar och allt vad det innebär? Det ska tydligen bli en varm dag idag med, så tur att vi bara går en kort dag. Annars hade man väl döt av värmeslag eller nåt? ;)

Ha en fin dag!



Varmare dagar!



Efter en hel härlig dag på stranden, storstädning av huset och en mysig kväll ute är jag helt slut! Årets första dopp togs även idag, härligt men kallt. :)



stranden!

Nu packar vi in oss i bilen och beger oss till stranden! Sjukt varmt ute idag, men jag klagar inte! :)



Det är bara palmerna som saknas, annars är vi som utomlands! ;)


Bloglovin!


Ett litet tips nu till sommaren är att följa mig via bloglovin ( som ni gör lättast under menyn!) , för att snabbt se när jag skrivit ett nytt inlägg!


Sol och värme!


Sommaren har verkligen tagit plats nu! Det är 30 grader och solen skiner, det ser ut att bli en kanon bra dag!
Att vakna av solens strålar, fågelkvitter och lekande barn ger mig otroliga sommar känslor! Det gör mig glad oavsett om jag vaknar på fel sida.


Bjuder på den här bilden! Tjejerna i klassen gjorde små små flätor i hela mitt hår, för att sen göra hel knasiga frisyrer.. haha!


Godnatt!

Som jag längtat efter att få gå och lägga sig ny duschad i en ny inbäddad säng! Säger bara en sak Underbart!


Underbara dagar!

Här kommer lite bilder från våra härliga dagar på fårö! Vi har haft sån tur med vädret, sol och varmt hela tiden! En av dagarna hängde vi på stranden och vilken summer feeling vi fick! :) Underbar solnedgång varje kväll och framför allt trevligt sällskap! :) Men det är minst sagt skönt att vara hemma igen, få sova i sin egna säng, duscha osv det känns bara så lyxigt!! :)











Äntligen hemma!



Ja nu är vi äntligen hemma! Vi har haft det helt fantastiskt och jag lovar att uppdatera er med bilder senare. Men nu ska jag skynda mig ner till hamnen, så vi hörs senare ikväll!

Mini semester!

Godmorgon!

Här är vi i full gång, för att fixa inför vår lilla mini semester! Vi åker ut till fårö tillsammans med grannara idag och kommer hem imorgon eller på söndag igen. Kan inte lova att min uppdatering kommer vara den bästa, men ska försöka kasta in ett inlägg iallafall. Annars lovar jag er en bildbomb när jag kommer hem!

Ha det bra, allihop! :)


Storstad.




Skulle kunna göra vad som, för att få uppleva det där igen! Så otroligt fint. Thailand är så mycket mer än bara underbara stränder, turkost vatten, god mat och en otrolig värme. Det finns så mycket mer att se, bara man öppnar ögonen. Sist vi var i Bangkok (där bilden är tagen) var jag lite för liten för att uppskatta det.. Inte ens shoppingen lockade. Så en resa tillbaka skulle vara guld värt!


En trevlig kväll, med bio!


Mötte upp Vendela förut för en bio! Vi såg filmen Baksmällan 2 helt ok faktiskt. Hela salongen skrattade ikapp till filmen. Vi tog en sväng förbi Max påvägen hem, sen värsta omvägen! Haha, men nu är jag hemma efter en trevlig kväll! :)


Wish me good luck.

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg! Ska träffa dom jag ska jobba för i sommar, så det skall bli spännande!  








Vad tycker ni?



Mina solglasögon gick sönder igår kväll! Så vad tycker ni? Hot or not, med ett glas? haha


Torsdag - ledig

Hej hopp! Sovit gott? Jag fick min efterlängtade sovmorgon och känner mig för första gången på riktigt länge utvilad! Som pricken över i:t skiner solen och det är riktigt varmt ute, så lär bli några timmar i solen. Ser ut att bli en bra dag!



Grymt!



Perfekt kväll! Behöver inte skriva så mycket mer. Har haft det jätte trevligt men nu väntar lite sömn, och förhoppningsvis sovmorgon! Som jag längtat!!



Vendela!


Ska tillbringa kvällen med Vendela, så ska möta upp henne nu. Vi tar en sväng förbi affären innan vi drar hit. Trevlig kväll! :)


Gamla bilder!

Jag vet inte hur mångar gånger jag skrivit om det här inlägget nu? Haha. Har haft Elli en stund, så det blev lite lek ute i det fina vädret! Tänkte plocka ordning på rummet inför kvällen, nu innan maten. Så jag har det gjort!


Prövade att googla mitt namn, och fick upp en massa kul! Bilder jag aldrig tidigare sett, som andra lagt upp osv.
Tänkte visa två, som säkert är 3 år gamla. super snyggt..





Hur bra?




Har verkligen fastnat för den här låten, kan lyssna på den om och om igen! Den har en säker plats på sommarens spellista!


Powernap


Tog mig en powernap och vaknade precis! Skall piggna till lite och sen ta en promenad bort till dagis, för att hämta hem bror.


Dance

Minns ni dansuppvisningen ( flash mob)  på stan i lördags? Här har ni resultatet.



Det luktar vinst!


Klassen var grym! Vårat sammarbete går inte att slå, allt rullade på riktigt bra och vi var klara bra mycket snabbare än de andra klasserna. Våra chanser för vinst, ser ljusa ut! Förra året slöt vi på en delad andra plats, men i år tar vi gärna en guld plats!


Nu väntar fem dagars ledighet! Helt underbart! Ska ta till vara på varje sekund och ladda betterierna inför de sista skoldagarna sen. När slutar ni för terminen? Har förstått att det är ganska olika.



Edit: Vi vann med alla rätt! Inte illa!


Onsdag!

Första Juni idag, underbart! Det verkar bli ännu en varm och solig dag idag, härligt! Vi har endast två lektioner idag, vid 10-tiden börjar den årliga rebusjakten!! Berättar mer om det senare. :) Har ett prov att göra på första lektionen, måste klara det för att behålla mitt betyg..hehe!


Haha, bilden är tagen när jag och Vendela var på stan förra veckan eller nåt? Tog lite drivbilder, eller rättare sagt Vendela tog drivbildr.. haha! :)



RSS 2.0