BÄSTA!

ÄNTLIGEN är mitt gymnasiearbete helt färdigt! Jag skrev klart och fick godkänt på själva uppsatsen för några veckor sedan, men det är först idag opponeringen (som är sista delen) är avklarat! Så himla skönt. Det är ändå ett arbete man jobbat på sedan början på höstterminen, så gissa om man började känna sig trött på det? Nu laddar jag om för jobb i eftermiddag sen blir det valborgsfirande! 

Kvällsmöte

Igårkväll hade vi säljmöte på jobbet och som ni ser hade vi maaassor av gott att äta till. Jag hade till och med turen att vinna kvällens tävling, inte illa! Idag ligger jag dock hemma och kurerar mig.. Kollar på tv och dricker te! 

Sista krafterna

 
Dom som sa att sista året på gymnasiet är lugnt LJÖG. Jag drunknar i plugg som aldrig förr och hinner inte med annat än plugg, jobb och sova. Men nu börjar det dra ihop sig, snart sätts betygen och i samma veva drar allt igång. Tur vi har något att se fram emot! 

Myskväll

 
Har börjat känna mig hängig, men hoppas innerligt att det bara varit något tillfälligt idag. Har ikväll varit och sett på lillebrors musikal i skolan följt av fika hos kusinerna. Kurade sen ner mig framför tvn med en filt och en stor kopp te när vi kom hem. Behövde det ikväll! Godnatt. 

Pannkakslunch

 
Denna måndag bjuder på riktigt spöregn, så var sådär lagom pepp på att ta morgonrundan med vovven förut! Jasse kom förbi på pannkakslunch innan vi drog till skolan, skall precis börja. Sen blir det hem och kura ner sig framför en film, känns som en bra dag för det!

Söndag förmiddag

 
God förmiddag! Kom upp till pappas nybakta bröd, himla lyxig start på dagen. Jag ska snart förflytta mig ut i solen för plugg i några timmar. Blir en lugn dag här hemma, ska kanske om tid&ork finns ge mig på och tvätta bilen. Återstår och se hur det blir med det! 
 

Utgång

 
Igårkväll samlades klassen för grillning och förfest tillsammans innan utgång. För vår del blev det munken vilket var helt tjoockt av folk, svårt att vara på dansgolven för att det var så mycket folk. Haha. Men jag hade jäkligt kul!!

Min eftermiddag

Tog en eftermiddagsfika med Emma på stan innan jag skulle vara barnvakt. Passade på att med mig tjejerna till en närliggande lekplats för lek i solen, vi kunde till och med äta middagen ute på terrassen när vi kom hem! Så himla härligt med lite värme. Nu ska jag försöka öva in morgondagens försäljningstal, wish me luck!
 
 
 
 
 

En månad kvar

Nu är det exakt en månad kvar tills hela den här studentkarusellen drar igång. Först ut är mösspåtagningen den 22/5, gaaalet. Från och med nu börjar nedräkningen på riktigt!

Sol och värme

 
Hann njute lite grann av sol och värme på terrassen innan jobbet förut. Så himla härligt att kunna sitta ute i shorts och linne, det gör så mycket med humöret! Jag har precis kommit hem efter middag och pluggdejt med Jasse. Nu kallar sängen, jag hoppas verkligen denna natt bjuder på sömn. Behöver det nu! Natti. 

Rincinolja

 
Jag har testat ricinolja till håret i snart fyra veckor, med uppehåll under semestern. Så sammanlagt 4 omgångar än så länge. Vilket ska göra att håret växer snabbare. Hade tänkt fortsätta en månad till och se hur resultatet är då, men här en uppdatering so far!
 

Sleepless

Såhär såg vår kvällsrunda ut igårkväll, 6 km fick vi ihop! Idag är jag sliten.. Har haft ännu en sömnlös natt och beslutade mig därför för att plugga hemifrån idag. Ska iväg och jobba några timmar i eftermiddag så hoppas hinna ta en powernap innan det! 
 
 

Kvällspromenad

En redovisning är avklarad, en annan är precis inskickad för granskning och den tredje precis påbörjad.. Kanske kan få någon struktur på det här pluggkaoset iallafall! Nu ska jag dock ge mig ut på en promenad i kvällssolen, med vovven och en bra spellista på hög volym! 

LA

Här vill jag bo en dag. 

Promenad på hällarna

 
Har precis kommit hem efter en härlig hundpromenad med mamma och lillebror, handlade påvägen hem och nu håller pappsen på med middagen. Är sjukt hungrig, så ska bli gott med mat. Trevlig lördagkväll på er!

Wanties

Ett litet hopplock med vårens favoriter från Lindex, Gina Tricot och Lager 157. Provade boyfriendjeansen uppe till höger på lager 157 förra helgen, såå snygga - ångrar att jag inte köpte dom direkt! Kommande inköp kommer gå i färgerna vitt och i rosa, snyggt nu till vår och sommar. 

Freeedag

 
Idag har det redan gått en vecka sedan jag kom hem, vilket har gått så himla fort! Nu är det redan helg igen och jag har för ovanlighetens skull inte planerat någonting alls. Sover så otroligt dåligt på nätterna och har ont i huvudet hela dagarna, så känner mig helt slut. Utöver det så har jag som ni säkert vet vid det här laget, GALET mycket i skolan. Så en lugn helg är nog vad jag behöver! :) Men först ska jag in och jobba ett sista pass för den här veckan, sen checkar jag ut och tar fredagsmys i soffan. 

Tre favoriter

 
Tre favoriter som spelas konstant just nu. Shut up and dance är en av låtarna jag kommer välja till studentvagnen, så det är en bra pepplåt nu innan. Just i skrivande stund inväntar jag att mitt nagellack skall torka, sen blir det effektivt plugg i en timma. Har jobbat hela eftermiddagen så det får bli sent plugg ikväll. 

Part 2, båtutflykt

 
En av dagarna tog vi en paus från poolen och gav oss ut på en båtutflykt. Där fick vi två stopp för snorkling och ett stopp på en fantastiskt fin ö. Se bara på bilderna ovan, helt galet! Jag är fortfarande sjukt imponerd över mig själv att jag vågade snorkla mitt ute på havet, är liksom livrädd för allt som finns i vattnet. Men det var bland det häftigaste jag upplevt, helt klart! Fler bilder från snorklingen kommer så fort jag fått tag på Jasses bilder!

Svenska NP

Imorse var det dags för första delen av de nationella proven i svenska, skrivdelen. Det gick helt okej och jag var klar snabbare än jag vågat tro. Så jag och Jasse passade på och ta en sväng på stan för att införskaffa skor till balen som närmar sig. Skönt att kunna bocka av det, klänningen kom förra veckan också! Såå fin. 
 
 

Part 1

 
En vecka med sol, bad, drinkar och god mat var mer än välbehövligt! Skönt o få ladda på med ny energi inför allt som komma skall nu, slutspurten i skolan och snart även studenten. Har häcken full den kommande tiden med inlämningar och redovisningar som byter av varandra, men jag känner mig taggad och utvilad efter denna semester, så det kommer gå bra! 

Måndag morgon

Kom hem sent inatt och har sedan dess sovit kasst. Skulle ha klivit upp nu och förberedit det sista inför min redovisning i eftermiddag, som jag egentligen inte alls kännt mig klar med. MEN så händer det bästa som kunnat hända idag, lektionen är inställd. Vilket innebär att jag har en hel vecka till på mig. Så eftersom jag då är ledig idag kan jag passa på o komma ikapp med allt efter semestern! Helt perfekt faktiskt. 

Hem och vända

 
Godmorgon, jag har pecis vaknat upp på ett hotell i Växjö och ska alldeles strax upp och äta en smarrig frukost. Hann i stort sett bara hem och vända i fredags, innan hela familjen tog båten hit igårmorse. Sen tillbringde vi hela dagen och kvällen hemma hos kusin med man och deras nyfödda bebis, åt en jättegod middag och gosade med bebis. Supertrevligt! Ska möta upp dom för ett sista häng idag med innan vi tar kvällsbåten hem igen. Bra helg med andra ord! Tillsvidare slänger jag upp instagrambilderna från veckan i värmen, mer bilder utlovas så fort jag är hemma igen! 

Tillbaka i Sverige



Landade sent igårkväll efter en kanonvecka i värmen, så nu efter en god hotellfrukost sitter vi på bussen påväg mot båten hem igen! Längtar ihjäl mig efter familj och vovven där hemma. Bilder från veckan kommer så fort jag landat där hemma. 

Äntligen!!


Nu lyfter vi när som helst, och en fem timmars flygresa väntar innan vi landar i värmen! Såå laddade. Ha det fint! 



RSS 2.0