pusss

Frågor och Svar från mini frågestunden är på väg! Emma har vart här hela kvällen och hjälpt mig med matte . Så snällt! :) Nu skall jag stänga av datan, puss!


Vad tycker ni? :)



Blondin ellr Brunett? :)


OJOJ!

Att frågestunden skulle bli så överfull av frågor hade jag ingen aning om! Men som jag skrev tidigare, så kommer jag bara svara på 10 av alla frågor.. Kommer möjligtvis sätta ihop frågor som är sig lika. Så kanske att det blir fler än 10.





Fråga på!

Tänkte att vi kunde köra på en frågestund! Fram till klockan 18, ikväll!



Jag svarar på dom 10 första! Resterande tas bort!


Not a good start!

Min dag har inte börjat på bästa sätt. Känner mig hängig och låg. Vet inte riktigt varför, men jobbigt är det! Har precis tagit en varm dusch, och skall nu göra en stor städning av rummet. Kanske blir det en promenad innan jag påbörjar all plugg?

 

Jag hoppas er dag börjat på ett bättre sätt! Kramar.



S(k)öndag!

Godmorgon, alla fina!

 

Har vart vaken en stund, men haft en hel del annat att fixa med. Att jag helt glömt bloggen. Men nu så! Söndag idag, det vill säga sista dagen på lovet.

Lite tragiskt faktiskt. Men så är det. Jag skall städa rummet och plugga, sen får jag se vad som mer kan tänkas hinnas med.



nyvaken


Don´t forget!

Glöm inte att ställa tillbaka era klockor, 1 timma. Nu tjänar vi in en hel timma, så ett + på det!



Now is the time!

Godnatt hörrni!

 Har spenderat alldeles för lång tid vid datorn nu. Tiden bara flög iväg, thihi. Men nu skall jag sova. Ladda upp batterierna , så jag orkar morgondagen! :) Godnatt.



Olika sorter!




Reser man bort, brukar man införskaffa sig blom och post vakt. Kanske hund eller katt vakt. Nu har jag inte kommit så långt, att jag fixar såna typer av vakter, när jag reser. Men det lär väl komma, med tiden. Där emot anlitar jag en blogg vakt!

 

Så tänkte med det här inlägget, bara tacka! Så Tack Emma, för du såg till att min blogg uppdaterades. Nästa gång kanske du får vattna mina blommor, och plocka in min post. Kanske har jag både hund och katt, som skall matas? Men det tar vi då! ;)


Vilken dag!

Ja, det kan man väl säga! Har inte haft en sekund över. Men det gillar jag, mycket och göra är liksom min grej. Men man blir så galet trött, men det är det värt!

 

Träffade Nadja lagom till lunch. Vi snackade och busade lite, innan vi drog till mig och lagade lite lunch. Sen blev det hockey. Hann dock inte se klart matchen, innan vi båda var tvungna att dra hem. Jag fick kasta mig hem och riva igenom garderoben. En ny outfit skulle uppfinnas, på bara några minuter.. Sen blev det middag med en massa grannar. Trevligt. Drog sen hem för att ännu en gång byta outfit och sen träffa Emma.

 

Har äntligen fått till lite egentid. Skönt det också ibland. Även om jag haft en väldigt bra dag, men nu är min energi under jorden. Det vill säga, -0!

 


Dag 3.

Last day! Vi åt en smarrig hotell frukost, och packade sen ihop våra saker. Tog oss in till stan. Där jag fick mina naglar förlängda och fransk manikyr gjordes. Snyggt! Sen en trip på stan. Där bland annat stövlar till mig införskaffades. Vid 5 tiden begav vi oss till några vänner, för att fika och kolla på deras nya hus. Innan vi slutligen fick galet bråttom till båten.


 

- Båten var full. Propp full! Ordagrant! Med sällskap av Emma, gick båtresan snabbt.
Där har ni min resa uppdelat i 3. En kort sammanfattning på mina tre dagar i Stockholm och Åland.


Emma stor handlar på båt kiosken! ;)


I Stockholm är det Haloween på hög nivå!


Dag 2.

Vaknade upp i en trång hytt. Med osköna sängar. Gjorde oss klara för några timmar med sol och bad. Oboy, vad skönt det var! I omklädningsrummet kunde man duscha med öppen utsikt över hela skärgården, när vi väl var där. Annars var det havsutsikt på hög nivå. Även bastun bestod av glasfönster, där havsutsikten var grym! Vid 1 tiden blev det lunch buffé, och såklart åt jag mig så pass mätt, att jag mådde illa.. Hua!
Gick även en sväng i taxfreen. Fick en parfym och en kräm till ansiktet. Båten var inne i Svensk hamn vid fyra tiden igen.

 

Då fortsatte vår trip. Till Alvik där hotellet väntade. Vi fixade oss lite snabbt, innan vi begav oss till Globen. Pappa och Samuel såg hockey matchen, Djurgården – Lindköping . Under tiden mötte mamma och jag upp faster inne i stan, och åt mat. Blev sen en sen kväll i lobbyn på hotellet. Somnade till sist, med August tätt intill. I min famn, rättare sagt.




Dag 1.

 
Båten upp, på morgonen. Bilresa i dryga timman. En och annan timma spenderades på Junibacken, för August skull. Måste säga att det är många minnen, som väckts till liv, där. Var ofta där som yngre. Efter vår vistelse där, blev det en lunch inne i stan.


Morgon pigga syskon!

Vi av slöt dagen med en sol & bad kryssning till Åland. Till min stora lycka fanns det, sol-lampa, bubbelpool och vanlig pool. Där låg vi och gassa. Annars så åt vi smörgåsbord, ett annat ord för buffé. Som vi åt, ojoj! Somnade hyfsat tidigt, efter en hel dag på resande fot.


next. Nadja!

Hej igen!

Inläggen om resan är på G! Nu väntar bara bilerna. Så dom kommer dyka upp här, innom kort.


Nu där emot. Skall jag träffa Nadja. Så vi hörs senare. puss


hahaha,fin bild! :D


Home, sweet, Home!

Godmorgon!

 

Nu är det Emilia här på full tid, igen. Jag av slöt min resa igår kväll med en tre timmars båtresa, sen var jag äntligen hemma. Alltid lika skönt, att få somna tryggt i sin egna säng. Jag skall ta mig tiden att berätta om mina 3 intensiva dagar. Men det kommer i en skilda inlägg, ett för var dag .

 

Så skall hitta ro, och börja skriva! :)


Intensiva dagar!


Hej Emilia här igen!

Det är med en lycka jag raggat till mig en dator, här på hotellet. Jag känner att det varit skönt och väl behövande, med en dag utan blogg i åtanke. Då även det kan behövas vid vissa tillfällen. Men som sagt, är det skönt att äntligen få skriva av sig lite igen.

Tänkte dessvärre bespara er på dom smaskigaste detaljerna. Tills jag kommer hem.
Jag har där emot haft ett väldigt intensivt dygt. Med saker och upplevelser efter vart annat. Sitter i skrivande stund nere i Hotell lobbyn tillsammans med familjen samt faster, som är på besök över kvällen. Skall återgå till dom, då jag satt punkt.

Jag åker hem med natt båten, imorgon kväll. Så ett inlägg om mina dagar kommer dyka upp, där efter. Kan inget annat än önska er ett trevligt dygn tills dess! Puss på er. ♥



Torsdag 28/10

Godmorgon!

Jag är ledsen för att jag inte skrev något mer igår, men när jag kom fram till Stockholm var jag ganska trött. Kanske inte så konstigt när mman suttit still i ungefär 4 timmar..

Jag har precis ätit frukost och ska snart göra mig iordning och åka till Skärholmen centrum. Vad Emilia gjorde igår vet jag inte riktigt ännu. Jag tror jag överlåter det till henne, så har hon något att berätta när hon kommer hem!

Vi hörs lite senare idag, ha en bra dag! / Emma


Snart åker jag..

Sen jag skrev sist har jag duschat, städat, packat, ätit mat och gjort mig iordning. Jag sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem så att hon sen kan köra mig till båten. Jag ska visserligen inte vara där förrrän om ungefär 50 minuter men det dröjer nog en stund innan hon kommer hem. Juste.. har kanske glömmt att berätta var jag ska? Jag ska iallafall till Stockholm och spendera dom två sista dagarna av höstlovet där.

Tyvärr har jag inte så mycket att berätta om vad Emilia har gjort under dagen, men när jag kommer fram ikväll hoppas jag att jag kan berätta lite kort vad hon har gjort.

Ha en fortsatt bra dag / Emma


Emma bloggar

Som Emilia redan har berättat så kommer jag att blogga här, istället för henne då hon är bortrest i några dagar. Tyvärr kommer jag inte kunna vara lika duktig på att uppdatera bloggen som Emilia är, även fast jag väldigt gärna skulle vilja. För ikväll kommer nämligen jag också att resa bort, men jag kommer ha datorn med mig så jag ska försöka uppdatera lite ändå.

Jag har ganska nyligen vaknat och ätit frukost, under resten av dagen ska jag packa och städa mitt rum.
Vi hörs lite senare igen, då kanske jag även har lite info om vart Emilia är påväg.

/ Emma


Båten

Godmorgon!

 

Nu sitter jag på båten. Sådär lagom morgon pigg också, för den delen! Nu väntar 3 timmars båt resa, och sen vet jag inte något mer? Så skall bli spännande och se vart den här dagen kommer sluta?

 

Ha en bra dag! Vi hörs, när vi hörs.


Sleep time!

Min kväll har bestått av att packa. Kan meddela att en viss nyfikenhet har anlänt. Att inte ha en aning om vart vi skall, eller vad som komma skall, är både jobbigt och lite roligt. Spännande. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

 

Godnatt



Lite nytt!

Jag har nu lite nytt att dela med mig av.

 Emma kommer från och med imorgon blogga på min blogg. Ni kommer alltså få ett så kallat person byte i bloggen. Dock bara för ett par dagar. Det kan nog bli riktigt intressant! Vanligtvis brukar hon blogga åt mig, men nu blir det tvärt om. Då hon kommer skriva om sina dagar och sitt liv. Möjligtvis att hon skriver en och annan hälsning från min sida också, eller att jag kanske skriver ett inlägg vid nåt tillfälle. Men bloggen kommer främst tillhöra Emma för ett par dagar! Då vet ni.



Italienskt bröd!


Min mor, sa till mig..

Ibland kan det vara bra och vara ifrån varann, för att påminnas av hur mycket man verkligen älskar varann! Det var så min mamma alltid sa till mig, när jag var yngre. Dom orden har jag med mig än idag, vid vissa tillfällen. Som nu. Då bloggen kommer i kläm med allt annat, som måste hinnas med. Men då plockar jag bara fram dom där orden. För visst är det bra att vara ifrån varann ibland, för att iallafall jag skall komma ihåg hur roligt det är och blogga!

Det är något jag trivs med att göra. Ett perfekt ställe att samla allt eller åtminstone det mesta,jag går igenom. Både på gott och ont.


Vad nu?

Mina fantasifulla föräldrar har nåt i kikaren. Nåt som är hemligt. Nåt jag och mina syskon delvis inte får veta. Vad vi vet är att vi imorgon bitti skall åka med båten, här ifrån. Sen får vi veta mer efter tiden som går. Spännande! Det vill säga är att jag inte kommer blogga som vanligt. Skall försöka slänga in ett inlägg då jag har tillgång till data. Annars hoppas jag på blogg-hjälp av Emma?

Så ni kommer nog klara er! :) Jag skriver så fort jag fått lite mer info.



Ohoj!




Hej igen!

 

Här har dagen näst intill flugit iväg! Jag och Emma drog ut till landet förut.

Eller landet och landet? Men vi kan låta oss kalla det så. För just i nuet, har jag ingen lust att berätta vart! Vilket även kan vara rätt o-intressant, för er! Vi har iallafall fått oss en cykeltur, för livet. HAHA! Som tur var, så fick vi skjuts hem.

 

Nu blir det mat, skriver mer senare!


Flumm bild!


Snabbt inlägg!

Hej igen!

Jag har valt att prioritera bort bloggen det senaste dygnet. Jag har lov, och har helt enkelt annat för mig.
Min data är dessutom inte nåt som vill sammarbeta med mig , för tillfället.

Jag och Emma var uppe med tuppen. Jag fick för mig att baka bröd som vi till sist kunde äta till frukost.
Vi har resterande dagen bara tagit det lugnt, sett film och ätit en massa onyttigt men gott.

Nu skall vi dra ut på landet! ;) skriver mer senare. Puss


E+E dag!

God kväll!

 

Ber om ursäkt för mina få inlägg, under dagen. Men min data har haft fnatt samt att jag inte haft så mycket tid. Emma skall sova här, så tänker inte dra ut på det här så mycket mer. Vill vara lite mer social än vad jag är just nu.

 

Jag hoppas min data skall vara återställd och klar nu, så att allt funkar som vanligt. Annars har ni förmodligen en aning om varför jag inte skriver.

 

Vi hörs imorgon! Kram





Spel nörd!

Känner att jag har fyrkantiga ögon nu. Har suttit och spelat spel på Emmas mobil så pass länge att jag ser suddigt! Haha. Som det kan bli..


Bild från 7an, det vill säga förra året. Försök att ignorera min fina utväxt ;)


Dagens!

 

Här är dagens outfit! En av dom simplaste outfit´s man kan ha, skulle jag gissa på! :) 

 


Svart bas linne / Grå lång kofta / Svarta halv blanka leggings / halsband /

Nu blir det stan. Vi hörs senare igen! Puss

 


.


Tidig morgon!

Trotts att jag har alla förutsättningar för en härlig och väl behövande sovmorgon, så sket det sig!

Har haft stora sömn problem nu i flera nätter i sträck, och inatt var inget undantag! Vaknade även av magont nu på morgonen, så gick upp till mamma och bror.

 

På dagens schema är de en hel del som skall hinnas med. Skulle bland annat behöva dra in till banken en snabbis, och även kolla på nya skor. Så en runda på stan, skulle inte sitta helt fel.

 

Tror jag skall ta mig upp från sängen, och ta en kopp te och se lite på Tv. Nu när jag ändå är vaken! Suck. Vi hörs senare!


GAMMAL BILD!


To night!

 Godkväll!

 Hur har eran söndag kväll varit? Min har varit bra, och jag har fått mig ett x antal goda skratt!

Känslan av att vara ledig imorgon, är väldigt uppskattad. Ska verkligen bli skönt.

 

Jag har avslutat kvällen med lite Tv tittande med familjen. Mysigt värre.

 

Det blir en ökning med besökare, var dag som går! Kul att se!




Avancead middag!

Familjen var bortbjudna på middag till kvällen, men både jag och bror stannade hemma. Vi tillagade en sån avancead middag, som bestod av att värma köttfärs i micro, det blev nämligen nachos rester, sedan i Fredags.

 

Sitter och ser Beck film samtidigt vi åt/äter oss mätta. Skall snart börja göra mig i ordning och möta upp Emma!




love this picture!











Visst är det härligt, med trevligt folk!

Alla blir väl glada av omtänksamma ord, komplimanger, goda gärningar. Det kanske bara räcker med ett ” Hej” från en du möter på stan, eller ett roligt sms, chatt, brev eller en trevlig kommentar, för att du skall bli glad?

 

Jag blir glad på de allra lättaste sätten. Jag blir glad av att se folk. När någon hälsar, ett känt som okänt ansikte. Eller låt oss säga såhär, jag blir glad av allt runt omkring mig! Min omgivning får mig att vara glad! Allt det tråkiga som händer, eller hemska man ser, ger mig bara styrka på något sätt! På så sätt försöker jag le, åt allt livet har att bjuda på. Bra som dåliga saker.





Tänkte ge ett exempel på något som kan göra en glad.

 Jag var slarvig och glömde mina vantar på bussen, igår kväll. Det var då början av kvällen, och det grämde mig något så. Att behöva ha kalla och frusta händer hela kvällen. Bara ryser med tanken! Men vad skall man göra? När bussen fortsatt sin runda. Jag hoppades såklart på att någon snäll och ärlig människa skulle hitta mina vantar och lämna fram dom till Busschauffören. Men som tyvärr dom flesta tänker, och även jag den här gången. Så trodde jag att någon mindre ärlig människa skulle ha lagt beslag på mina vantar.

 

När jag sen gick på bussen för att slutligen åka tillbaka till stan. Fångade busschauffören mig, med ett hallå. Jag vände mig om och han frågar lite försiktigt, om jag möjligtvis inte hade glömt mina vantar tidigare ikväll? Jag sken upp som solen!

 

- Han borde få dagens Ros tycker jag! En så simpel sak, gjorde mig glad.




Tröttare, än tröttast!

Hej på er!

 Nu har jag äntligen landat i mitt rum, i min säng. Är så galet trött. Så skall nog satsa på att sova en stund, när jag avslutat det här inlägget!


Helt ärligt, så orkar jag inte skriva ihop nåt klokt inlägg om mitt dygn vid farmor och farfar. För faktum är det att
jag somnar vilken sekund som helst.. Vi hörs sen igen!




Bjuder på en bild, från spelkvällen med bror och Emma! :)


Godnatt!

Nu ligger jag med all säkerhet och sover! Förmodligen är jag helt inne i drömmarnas värld, så långt från verkligheten det går. Haha nej jag skojar! :) Men sover gör jag nog.

Då jag skriver det här inlägget har kvällen knappt börjat. Men kan tänka mig att jag förmodligen haft en mycket bra kväll. Som vanligt. Ville bara fylla ut min blogg, med ännu ett inlägg. Nu när jag inte har tillgång till data. Så ingen nöd lär väl gå på er! ;)

Så godnatt, och dröm sött!



Vi hörs när jag är hemma igen! Vid lunch tid skulle jag gissa på!


tidinställt inlägg!

Hemma vid farmor och farfar går det ingen nöd på verken mina syskon eller mig.

Dom har dukat upp stora skålar av godis, chips, gurk,morot och paprika stavar att doppa i olika goda dippar, jag vem vet allt. Så där skulle jag kunna stanna ett tag till! Gör nästan lite ont, när jag inser att jag valt en utekväll med vännerna istället, för att bara glassa med dom. Fast iband blir det så!

Får slicka skålarna när jag väl kommer tillbaka! ;)


En snabb sväng, hem!

Hej på er!

Som jag varnade för, så är min uppdatering inge vidare idag.

Har inte tillgång till data vid farmor och farfar, så ni för nöja er med tidinställda inlägg och ett nu. Då jag är hemma en kort sväng.

Skall spendera kvällen med Emma, så tog bussen tillbaka hem. Så skall bara byta skor och kila ut.




Ville mest önska er en trevlig lördags kväll!  puss


We are the world!

 

Ibland kan det vara lättare att se allt du inte har, istället för allt du egentligen har! Men om du skulle ta dig en titt, på alla andra runt omkring. Dom barn och vuxna också för den delen, i andra länder.

Dom som inte ens har rent vatten att tvätta sig i, knappt mat som räcker, och får jobba hårt för ett mycket litet pris. En stor del av all befolkning har inte ens rätt till skola och utbildning.

 


 

Så kanske är det på tiden, att försöka förstå . Att allt det du har, men inte lägger märke till, är något någon annan skulle betala ett högt pris för. Vi som har mat varje dag, rätt till sjukvård och skola, och framför allt vi har ett tryggt samhälle att leva i! Så ta vara på det!


Farmor och Farfar!

Jag har nu packat min väska och skall snart bege mig in mot stan! Skall sova vid farmor och farfar inatt. Vet inte hur det kommer vara med uppdateringen, under det kommande dygnet!? Men skall försöka skriva vid varje möjliga tillfälle! :)

 


Kunde ha vart piggare!

Härliga lördag! Eller inte? Har sovit som en kratta inatt, har vaknat till och från, inte kunnat somna om. Ja, ni vet hur det kan va?

 

- Idag är schemat fullt! Har en hel del som skall göras, skriver mer om det senare.

 


Tidinställt!

Det här är ett tidinställt inlägg! Men ville mest säga Godnatt, för jag sover förmodligen nu!

Så Godnatt! :)


Mobil bytare!

Godkväll!

 

Min kväll har varit rätt lugn. Jag och Emma var ute i kanske 40 minuter, och drog sen hem till mig.
Vi har haft en riktig mobil-spel-kväll! Precis som det låter, har vi varit rätt o sociala mot varann. August har haft Emmas mobil, jag har haft pappas mobil, och Emma har haft min! :) Haha.

 

Sitter just nu och kollar på Idol eftersnack. Var en aning nervös då jag trodde Olle riskerade att hänga löst.. Men han klarar sig en vecka till! Puh!

 

Bilder från kvällen kommer senare, eller imorgon! :)



Planer!

Har precis duschat, och skall snart föna och platta det! :) Sen blir det utgång för min del.

Vad skall ni göra ikväll? :)


Mellanstadiet!

 

Fråga: Själv har man bara dåliga minnen där ifrån.. Hade varit kul och läsa lite mer om dom där åren. med bilder och mycket text. om dina bus och sådär! :D




- Tråkigt att du inte har några bra minnen att ta med dig, där ifrån!

 



Ja, vart skall man börja? Jag har så otroligt många minnen där ifrån. Händer ofta att jag och Emma blickar tillbaka och utbringar ett gott skratt. För visst var vi busiga! Jag har vissa minnen som är extra starka, som jag minns varenda detalj. Men det finns även saker som fortfarande är lite oklara. Saker som suddats ut med tiden, men som ändå kommer fram med tiden som går.

 


Vi var ett gäng. Kanske 7-8 stycken, killar som tjejer, vi som höll ihop dom åren vi gick i samma klass. Vissa var äldre, och dom saknade vi såklart då dom började på ny skola, efter sexan. Vi var blandade fyror, femmor och sexor i samma klass, för er som missat det!

 


Vi satt ihop en dans föreställning tillsammans, som föräldrar och skolklasser kom och kollade på. Något vi ägnade mycket tid åt, flera raster i sträck var vi inne och övade. Något som slutligen blev något vi stolt visade upp. Nu i efteråt kan man tycka att det var, rätt enformiga steg och så. Men vi gick trotts allt bara i fyran och femman! :)




Vi ställdes ofta upp som två lag, i vårt så kallade gäng. Killarna mot tjejerna. Då vi kom på de värste bus efter vart annat. Vi limmade fast varandras bänkar, bytte böcker så dom jobbade i varandras böcker, bröt oss in på dom allt konstiga ställena, ställde om klockor. Ja vem vet allt? Skulle jag rabbla upp allt samman, skulle listan bli lång!

 

Vi kom från olika klasser allihop, från en början. Vissa kände varann bättre än andra. Men vi byggde snabbt upp en trygghet och en sammanhållning som få. Nåt som spelade stor roll. Vi lärde oss att tycka om varann och näst intill inga konflikter fanns. Vilket gjorde dom här åren ännu bättre.

 


Visst var det både tråkigt och jobbigt, att efter 7 år på en skola man gillade, behöva lämna! Jag och Emma av slöt med en mer eller mindre härlig regndans på skolavslutningen. Regnet vräkte ner, men det blev som en cool effekt! Haha. Om jag inte minns helt fel, tror jag till och med att en och annan tår slank ner för kinden, den dagen.. Men på nåt sätt var det ett täcken på att vi nu var mogna nog att ta ett nytt steg ut i världen! Dom flesta gick åt samma håll, till samma skola men olika klasser, vissa gick åt helt andra håll. Men har fortfarande kontakt med många av dom här!

Skolavslutningen! " Den stora dagen"




Lov!

Hej på er!

 Förlåt för jag inte skrivit tidigare. Men somnade i 3 timmar, när jag kom från skolan. Väldigt skönt och behövande om inte annat!

 

Sista skoldagen är nu avklarad, och det är så skönt att det knappt finns ord! :) Har varit jobbiga veckor nu på slutet, med mycket plugg det vill säga mycket prov och läxor. Så ett lov var mer än välkommet!

 Nu skall jag ladda om mina slutkörda batteri och njuta av ledighet i 1 vecka!


Blondin, så fin!

Här kommer 2 favoriter, jag fick av någon tidigare i veckan! :)
Men måste erkänna, att det känns som det är fel på oss blondiner?? :O Bara för jag har lite otur när jag tänker..



Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv.


Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?- Man får parkera på handikapps platser.
















.


Fredag!

Godmorgon, ljuvliga fredag är här!

 

- Vilket väder det verkar vara, det blåser som man hör in hur träden susar! Tur att jag och Emma fixat skjuts till och från skolan.

 

Jag känner mig trött, galet trött. Men det får man väl va, på fredagar? :) Brukar dessutom bli piggare när man väl kommit till skolan.

 

Skall börja göra mig i ordning, innan det är dags för oss att dra till skolan! Har dryga timman på mig!

 

Vi hörs senare, PUSS!


Godnatt!

Jag har påbörjat en text en av er läsare bett om! Så den kommer förmodligen upp här imorgon. Nu blir det bädda ner sig själv, så Puss och Godnatt!


Minus grader!

Godkväll kära blogg! ;)

 - Har satt mig till rätta och tänkte skriva några rader till er!

 Jag har haft en mycket trevlig men även väldigt kall kväll! Har varit minusgrader. Brr. Hade bara converse på fötterna till en början, men insåg under kvällens lopp att det var ohållbart. Så for hem och bytte.

 Har även skickat iväg min labb rapport nu, och gått igenom min matte läxa. Så känner mig nöjd, med dagens insats nu.

 

Har fått en förfrågan om jag inte kan skriva en längre text om mina år på mellanstadiet? Så det är på väg! :)



5 saker...

5 saker som jag älskar!

 

  1. Dans och Musik – Går inte att leva utan!

  2. Kläder,skor, smycken och smink! - Något man aldrig kan ha för mycket av!

  3. Resa – Få umgås med familjen samt upptäcka nya sidor av vår värld!

  4. Julafton – Något jag alltid längtar efter! Mycket växer man ifrån, men min längtan efter jul kommer alltid finnas kvar! :)

 5 saker jag verkligen hatar!

 

  1. Blodådror – Kan inte se på verken mina eller någon annans blodådror! Värst på undersidan av handleden!

  2. Ormar – Så äckligt djur! Mår illa och finner en rädsla bara jag tänker på de!

  3. Korvstråganof och lax! - Finns ingen mat som är värre än det! Inte som jag ätit iallafall. :)

  4. Stökigt rum! - Blir stressad av att se mitt rum stökigt eller bara allmänt skitigt!

  5. Motvind – Finns det något värre när man är ute och cyklar eller går? Man kommer liksom ingen vart!

 


Härligt!

Hej igen!

 

Då var man hemma igen! Har som sagt vart vid Emma sedan jag slöt skolan. Fixade min labb rapport som skall in imorgon, så är väldigt skönt att ha det klart! Var även förbi Ida på vägen hem, och lämnade lite saker. :) Nu blir det snart mat, och sen tänker jag köra på en ute kväll! :D Länge sen sist.

 


one day left!

Hej på er!

Nu återstår bara en endaste dag innan lov. Ler åt tanken! :)

Skoldagen är nu över,och jag sitter hemma vid Emma och skall göra en labb rapport.
Jag skriver mer senare :)

....

Hinner inte skriva så mycket mer än Godmorgon! Har mycket som skall hinnas göra, innan det är dags för skola. Jag skriver när jag kommit hem igen. Puss :)


Dagens hetaste tips!

Oboy med Daim smak! Ett glas till frukost och din dag är räddad, en godare start får man näst intill leta efter. Du får även en energi kick på köpet! Nyttigt där emot kan jag inte påstå att det är. Men allt kan ju inte vara det!:)



The Rose!

En låt som bär med sig många minnen! En låt jag aldrig gillat. En låt som fick mig att hålla för öronen och gå ut från musiklektionen, på mellanstadiet. Men trotts de dåliga omdömet från min sida, skickar låten en massa bra minnen. Något som får mig att tänka tillbaka på mellanstadiet.




På tal om mellanstadiet, det vill säga 4-6an. Så finns det en viss saknad, när jag tänker tillbaka.

Allt var så lätt. Det krävdes sällan speciellt mycket fokus. Trivdes som fisken i vattnet, ( det gör jag dock nu med ! ) Alla bus man hittade på, men framför allt, allt var så otroligt lätt. Skulle inte ha något emot att gå tillbaka ett par år, för en endaste dag. Men hur man än vrider och vänder på det, så måste livet gå vidare! Svårare och svårare blir det , men roligare och roligare! :)

 

Problem som då var stora och jobbiga, är numer som en självaste lek!


I love rain!

Jo visst , men i en viss mängd! Inte när det spöregnar och absolut inte när man ska cykla hem från skolan till exempel! Jag var ordagrant genomblöt när jag slutligen nådde mitt mål, hemma! :) Men man kan inte komma ifrån att det är väldigt skönt, att bara få ta av sig de tighta blöta jeansen, och sätta på sig torra mjukis byxor! :)




Rain is usually fun to watch, but just when you're in!


skolan

Hej!

 

Sitter kvar i skolan, fast jag redan slutat. Behövde mer tid till att göra klart min svenska inlämning. Fick för mig att det skulle gå snabbare att göra klart det i skolan? J

 

Skolan har för övrigt varit väldigt bra. Har känt mig trött, men fick några timmars mindre sömn inatt.. Jag skriver mer när jag kommit hem, Kram!


Seg morgon!

Godmorgon sunshine!

 

Vad dagen har att bjuda på är väl skola och en hel del plugg! Kommer att stanna kvar i en timma efter jag slutat och slut göra ett arbete, samt lämna in det! Så att det är gjort. När jag kommer hem blir det att plugga inför provet imorgon, och helst påbörja en labb rapport. Skulle även vilja träna med kusin ikväll, fast vi får se vad som hinns med! :)

 

Försöker ta en sak i taget, det vill säga.. Ska nu gå upp och göra mig i ordning! Sen skola.

 

Puss


Påväg till Grönan!

 


I tid!

Känns skönt att komma i säng i tid ikväll. Brukar fastna vid antingen data, mobil eller plugg och kommer på mig själv när klockan är alldeles för mycket.. suck. Så jag känner mig nöjd, då jag fått tyska, engelska och delar av kemin klar. Har även hunnit med att fixa mitt hår, så jag slipper stå yrvaken och hålla på med det imorgon bitti. :)

 

Men skall inte ta ut glädjen i förväg, är inte i mål ännu! Kanske att jag fastnar vid datan iallafall? :)

 

Godnatt på er!


 
Jag och Vendela! Från bowlingen.


1 år och 8 dagar..

För en vecka och en dag sedan, fyllde min blogg 1 år! Jag hade tänkt att berätta det för er då, men mitt huvud var fyllt av annat skit, så glömde helt bort! Sen har jag gått fram och tillbaka var dag och tänkt berätta det, men hinder har uppstått och jag har än en gång glömt bort! Skäms! Det var dels därför ett designbyte skedde, som en liten present. :) Så Grattis bloggen! :)

 

 

Nu vet alla det också, en sak mindre att komma ihåg och berätta.. ;)


Snöbåge!

Igår när jag och Emma cyklade hem från skolan, såg vi den här fina regn, snöbågen!

 

 

Det regnade nämligen inte, utan snöade. Då kan det omöjligt bli en regnbåge? Utan istället snöbåge! :)


Min dag!

Jag har under dagen som gått, försökt beta av allt som stått på min göra lista. Är på god väg men har ännu lite kvar. Det vill säga Svenskan och Kemi. Men har lagt upp ett så kallat schema, så även det kommer hinnas göras innan torsdag. Så kan förhoppningsvis somna med gott samvete ikväll!

 

Har även hunnit med en spelrunda med mina syskon, vilket bjöd på mycket skratt! Nu väntar en timma av ego-tid! Skall föna samt platta håret. :)

 



 

 


Gammal men ändå en fin/dålig mobilbild! :)


Converse!

 

I paketet som kom tidigare idag. Fanns inget mindre än mina converse! Har gått in dom nu ikväll, och jag fullständigt älskar dom! :)







Färgerna Lila och Marinblå! :) Dom kommer användas flitigt, det kan jag lova! :D


Paket!

 

Idag kom mitt mycket efterlängtade paket! Vad tror ni fanns i? ;)


Allt på en och samma gång!

Det är noveller som skall skrivas klart, engelska inlämning som skall in, Kemi prov samt en labb rapport, svenska häftet skall vara klart? Tyska läxa. Jag har säkert glömt något. Vem har sagt något om ledighet? Nu kör vi, vill kunna pricka av så mycket som möjligt efter dagens plugg.

 

Skolan har iallafall varit bra. Dagen rullade på och helt plötsligt var dagen slut? Skönt.

 

Förra årets färg på vinterjackan var röd! Vilken kan vara årets? :)


Tid över!

Hann till och med ett till inlägg! Låg kvar länge i sängen och funderade på om jag skulle palla mig upp eller inte? Mådde illa och kände mig ruskigt trött. Det slöt med att jag flög upp, så har nu på ca en halv timma hunnit bli klar. Inte illa! Dock bara mjukis byxor, vitt linne och en nike tränings jacka, som outfit! Men har gympa som första lektion, så då behöver man inte göra så mycket mer! :)

 

Nu skall jag stänga ner datan, innan jag far iväg och möter Emma! :) Ha en bra dag, Puss



Ny dag med Nya tag!

Godmorgon! Har sovit riktigt kasst inatt, har haft konstiga drömmar och ett helt galet varmt rum.

Ville bara dra täcket över huvudet och somna om, men nu gäller det att tagga om . Skola väntar, en kort dag. Slutar vid halv 2, då blir det plugg för hela slanten! Puss Hej!

 


Text maraton!

Hej bloggen!

 

Allt fler dagar med sämre uppdatering.. Men snart är det lov och jag kan lova er att uppdatera som aldrig förr då. Men skolan och allt runt omkring tar så otroligt mycket tid just nu.. suck.

 

Det har varit en mer eller mindre hektisk men mycket rolig dag. Har hunnit med ett besök vid tandläkaren som gick väldigt bra. Hann knappt tillbaka till skolan innan jag skulle på undersökning vid skolsköterskan. Så en himlars mycket spring har dagen bjudit på. Men bus och annat skoj har det också funnits tid för.

 

Drog hem till Emma efter skolan, där tanken att vi skulle plugga fanns. Men aldrig blev av. Hehe!

Så får jobba ikapp nu och imorgon. :) Kvällen har spenderas ute med dörr knackning! Jag och Emma har lekt salami försäljare. Sålt för min brors hockey lag. Alltid lika trevligt att träffa på nytt och framför allt trevligt folk.

 

Vi hörs imorgon!:)


Monday morning!

Godmorgon!

 

Slipper delar av första lektionen idag, då jag skall till tandläkaren.. En vanlig kontroll att allt ser bra ut och så. Sen lär skoldagen rulla på som i vanlig ordning.

 

Efter skolan skall jag lägga min tid åt plugg. Möjligtvis att jag drar ut en sväng, men troligtvis inte! Det återstår att se. Men mer om det senare, nu skall jag fixa i ordning mig. Puss




Vi toppar inlägget med en passande låt! :)


Som topping på den goda glassen!

Är hemma igen efter en mycket trevlig kväll! Vi såg I rymden finns inga känslor. En film som bjöd på mycket skratt. Har man min humor, så var det en perfekt film. Det var jag och Emma + 4 stycken till i hela bio grafen, rätt nice!



Ja ni ser ju Emmas , vad ska man säga? En formiga godis smak? :) 


Jag har ätit så mycket o nyttigheter den här helgen, och jag mår lika illa varje gång. Efteråt. Så jag har just bestämt mig för ” Den nyttiga veckan” skall köra på ett godisförbud. Och ja, jag vet att jag haft det minst 1000 gånger innan, men aldrig lyckats mer än några dagar.. Så nu gäller det! Är ni med mig? Ni får iallafall bevittna det här nu. :)



Nu skall jag gå och göra mig ordning och tillslut somna gott.
Godnatt på er!


Bio.

Jag och Emma sitter och väntar på att bion skall börja! En bra avslutning på en toppen helg!:) vi hörs sen, puss.


Undanflykter!

Jag har flyttat fram och haft olika ursäkter till att slippa plugget idag.. Har vart med familjen ute vid mina kusiner på fika, och nu skall jag ut och träffa Emma, Håkan och Tusse en sväng. Får se om jag hinner med nåt plugg ikväll? :) Haha.


Engelska!

Hej igen!

 

Har ätit en god men onyttig frukost nu! :) Skall börja göra mig i ordning nu. Sen skriva klart min engelska inlämning. Känner att den här skolveckan kommer vara rätt lugn. Har bara 3 inlämningar och 1 prov, så det känns helt OK!


Söndag morgon!

Godmorgon!

 Fick mig en skön sovmorgon, vilket är väldigt uppskattat! Ligger och funderar på vad jag ska göra idag.. Vet inte riktigt vad jag har lust med? Skall ta mig upp och äta något, känner att min mage kurrar av hunger! Vi hörs snart, igen! :)



Ser sådär res skitig ut! Kanske inte så konstigt då vi rest en hel dag påväg till Finlad kryssnngen.
Läs mer om det HÄR!


Mys!

Är hemma från en kväll ute. Blev inte så sent, men rätt skönt de också! Orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde och vad som hände.. Kommer bara fastna vid datan i med ett långt inlägg.. Onödigt! :) Nu väntar en film tillsammans med familjen. Har hunnit med både en kväll ute samt lite lördags mys med familjen. myys.


Utgång!

Då har man just ätit en god middag tillsammans med familjen! Nu väntar en kväll ute, tror jag? Skall iallafall möta upp Emma nu, får se vad vi hittar på!? ;) Haha. Skriver mer senare. Puss


Fullt ös!

Godkväll kära bloggläsare! Är fullt medveten om min dåliga uppdatering idag.. Men om ni bara visste vad jag hunnit med! Åkte som sagt in till stan förut och var där i ett par timmar, fick stå och vänta i sådär 45 härliga minuter på en buss som aldrig kom, men det är en annan historia.. När jag väl kom hem , somnade jag. Har mått illa mer eller mindre hela dagen samt att jag vart grymt trött. Så somna typ 2 timmar, skönt. nu är jag ut vilad, inför kvällen.

Har vart i affären med mamma och bror och handlat mat, har sen städat huset och dukat upp fint samt fixat mat tillsammans med mamma. Allt detta för att överraska pappa och bror när dom kom hem från hockey match. Så det blev allt intensiva 30 minuter, då allt skulle fixas. Men det klara vi fint! :)

Nu när allt är fixat och mat väntar om ca 10 minuter, skall jag skriva till er lite snabbt och fixa mig, för dirrekt efter maten bär det ut tillsammans med Emma! Vi hörs senare! Puss :)



Idol bild, Emma!


stan

Hej på er!

 

Har precis gjort mig klar, och skall snart bege mig in till stan tillsammans med Emma! Ville mest önska er en bra dag, så hörs vi senare! :) Pusss


94

Vill bara berätta att det nu mer är 94 dagar kvar, tills jag blir 15 och Nadja 17! :) Haha!


Snö i Oktober!?

Årets, höstens/vinterns första snö har anlänt! Eller egentligen är det ju inte årets första snö, men ni förstår förhoppningsvis! Den 15 Oktober 2010, anlände den första snön. Lite oförståeligt måste jag erkänna. Har läst på olika bloggar runt omkring i Sverige att snön kommit, men kunde inte föreställa mig att det skulle sprida sig ända hit, till Gotland?

 

Sommaren övergick snabbt till en hård och kall höst. Skall hösten nu övergå till en kall och ännu hårdare vinter, på noll tid? Det återstår väl att se. Snön fäster dock inte marken ännu, men snart så!!


Det är inte varje dag mina sms offentliggörs här på bloggen, men idag är ett undantag. Så se inte det här som en vana. Men här kommer kvällens sms, det fick mig att både tänka till och små skratta för mig själv!

 


Fredags mys!

Godkväll och Godnatt kan man väl säga nu!

 

Känner mig illamående efter alla o-nyttigheter jag stoppat i mig efter kvällens lopp.. Visst är det gott just i samma stund man stoppar i sig de, men nu i efterhand ångrar jag mig alltid!

 

Har haft en mycket trevlig fredagskväll, tillsammans med nära och kära. Var och åt middag med familjen, på restaurang. Förutom pappa som är iväg. Moster och Emma kom även hem hit under kvällen, och hållit oss sällskap. Vi har sett Idol och Emma har även hjälpt mig lite med bloggen. Tack. Vi har som ni säkert förstår ätit en hel del godis och andra goda saker. Som nu i efterhand kallas äckliga , mindre goda saker.

 

Följde Emma en bit förut, och fick då en härlig kvälls promenad på köpet! Härligt!



Bjuder på en sådär lagom dålig mobilbild, från restaurangen tidigare ikväll! :)


mat

Ny design blev det! Berättar mer om varför senare. Nu skall jag och familjen iväg och äta mat!


Hår och sånt! ;)

Har precis duschat, så nu är man fräsch inför helgen! Prövade några nya produkter till håret, och bara på några minuter hade jag ett mjukt och lent hår. Fascinerande! Får se hur det blir när jag fönat och plattat håret. Men har svårt att tro att det kommer bli strävt och hårt? :) Återkommer med mer info senare!




Vad använder ni för hår produkter ? :)


The I'm here!

Har fått en fråga, om jag inte kan beskriva mig själv på 300 bokstäver! ↓

 
Jag är en glad och positiv tjej, som skrattar mig igenom dagarna! Älskar att busa med dom i min omgivning och har för det mesta en överdos med energi! Något jag inte älskar är ormar, blodådror, lax och korvstoganof! Det klarar jag mig fint utan. Jag älskar dans och musik, något som förgyller mina dagar. Jag är sämst på att planera och fixa ihop tider, och stressar ofta i sista minut!




HELG!

Hej på er!

 

Känner att ett visst lugn lägger sig inom mig, jag kan inget annat än le! Det är fredag!!

Har haft 2 lektioner sammanlagt idag. Vi hade SO prov som tog dryga timman, sen håla tills hemkunskapen började! Bättre och lugnare fredag får man nog leta efter! :) Jag och Emma hade en minst sagt rolig håla, tillsammans med bl.a Sundhal och Quintus! Haha. Som vi garva.

 

Bakade ihop en äppelpaj tillsammans med Hampus på hemkunskapen, som blev rätt lyckad. Känner mig rätt tacksam då det enda jag behövde göra var att skala och skära äpplen! Sådana killar behövs det fler av, som fixar ihop en äppelpaj på noll tid! Som ett litet + kunde han även diska! :) haha!


När mörkret faller.

Börjar bli svårt att missa det riktiga höst mörkret! Att det är kolsvart när jag vaknar, är inget jag är speciellt van vid. Var tvungen att kolla på klockan när jag möttes av det mörka utanför mitt fönster.. Bara på ett par dagar har det förändras! Men det är ju ädå bara en början, innan det är mörkt när skolan slutar! Usch, det fasar jag för.. Man blir så trött av det mörka. Men det finns ju fördelar också, man har en bra anledning till att fylla huset och rummet av värmeljus! :)




Fredag morgon!

Godmorgon!

 

Gårdagen var en sådär jobbig men bra stressig dag! Jag hade verkligen inte tid till data, då jag prioriterade andra saker före.. Men så är det! Jag pluggade, var på mässa med mamma samt pluggade till långt in på kvällen.. När vi väl av slöt, var klockan mycket och jag kunde verkligen inte tänka längre.. Usch! Har SO prov idag, och jag hoppas jag klarar det fint! :)

 

Jag skriver mer när jag kommer hem! Puss



Snabbiiiss

Hej på er! Jag vill bara meddela att jag lever och allt är bra! Har en hel del plugg som måste genom föras nu.. Jag skriver efteråt! Puss


All for one!

Går kvällen bestod av en hel del jobb! Tur att man kan göra mycket skolarbeten på datan, det gör allt lite lättare. Satt och små kollade lite på Tv samtidigt som jag hade 3 dokument jag satt och små skrev på i mellan åt. Ibland skulle det nog underlätta att göra en sak i taget, men jag vill göra allt på en gång! Somnade iallafall gott!

 Idag blir det bara drygt 2-3 lektioner innan vi skall på mässa inför gymnasiet val! Så blir en rätt kort dag idag med. Skönt!

 

Vi hörs senare! :) puss.


Jul!?

Hörde på radio imorse att dom störde sig på alla jul saker som redan börjat säljas i affärerna! Men kan ni gissa, vad jag och Emma hittade på ÖB idag!?




Jag som är en trogen julälskare, som njuter av att bara kolla på alla härliga och kanske konstiga jul saker! :) Men i Oktober, är väl lite för tidigt? Vad tycker ni? Jag tycker det känns konstigt att börja köpa skum tomtar nu, varför inte köpa en julgran på en gång liksom?


Min teori! :)

 

Det finns en bi effekt , för inne sittare! Jag som näst intill alltid är ute annars, har allt oftare haft långa hemma dagar, de senaste veckorna.. Plugget har liksom tagit över! Vad är då bi effekten? Jo, jag som aldrig har huvudverk annars, har det så gott som varje dag? Jag är galet trött hela tiden?

Samt att både jag och Emma åkt på en klassisk höst förkylning, halsont, trötthet, och hesa röster!

Jag har fått för mig att man håller sig frisk när man är ute och är hyfsat aktiv! Det kanske stämmer? Eftersom vi åker på allt, då vi längre aldrig är ute? :)
Vi är ju annars aldrig sjuka?

 Så efter timmar av plugg idag, bestämde vi oss för en träff ute i det kalla höst vädret! Vi tog en sväng förbi affären och snackade en hel del! Känner mig piggare nu! :)



Nu så!

Har inte fått tag på alla bilder ännu! Men känner att jag inte längre kan dra ut på det. Så ni får nöja er med dom 3 bilder jag fått tag på, så visar jag fler efter hand! :)

 

Vi hade som sagt en halv dag på brandstationen idag. Vilket var väldigt uppskattat. Vi fick lära oss mycket om eld och fick även en häftig upplevelse på köpet! Vi fick börja med att klä på oss full brandutrustning, för oss tjejer var kläderna på tok för stora. Men det gick fint ändå! Vi fick sen pröva på att släcka eld på en brinnande docka, vilket var väldigt intressant. Fick även släcka brinnande diesel samt bensin, med hjälp av brandsläckare. Jag och Emma prövade även att springa i dräkterna, och kan rätt snabbt konstatera att det är inte lätt! Stackars brandmän, vars jobb är att springa i de.

 

 Tidningen var där under en stor del av dagen, så kan bli kul att se imorgon dagens tidning! Haha!




Soon!

Bilderna är på gång! Så en längre text om dagen, kommer inom kort! Jag har tagit tag i städning av rummet. Jag som brukar ha som vana att städa minst 1 gång varje dag, har inte hunnit med på drygt 1 ½ vecka.. Så det var verkligen på tiden! Nu kan jag släppa in folk här , utan att skämmas! :)

 

Nu blir det att plugga lite! Vi hörs senare! :) Puuss


Snart så!

Jag är hemma efter en rolig halvdag på brandstationen! Jag väntar just nu på bilder, så skriver mer när jag fått dom! :)


First time!

Precis som rubriken lyder! Jag och Emma skall för första gången, någonsin, ha mjukis byxor i skolan! Förutom gympa och övernattningen i skogen , har det aldrig hänt tidigare. Känner mig inte speciellt bekväm med att ha det idag heller.. Men vi skall ju på brandutbildning halva dagen, och behöver oömma kläder! Så nu ni. Vi måste ha blivit tokiga, riktigt tokiga! HaHa. Kan bli kul och se , om det är någon mer än vi själva som lägger märke till det!



Bild tagen i skogen, på övernattningen! :)


Morning!

Godmorgon! Somnade bara mitt huvud nuddade kudden, igår. Helt slut verkligen! Idag väntar bara en halv skoldag, men slutar ändå slutar jag 3 timmar senare? Vi skall på brandutbildning , kommer säkert bli kul! Skall försöka ta en massa bilder som jag kan visa er senare!







 


Yes!

Jag är så trött så ni anar inte! Nu kallar sängen , imorgon blir det bättre uppdatering! Lovar!

Godnatt! :)


Rörigt inlägg!

Jag känner mig helt död.. Men vilken dag! Har haft otroligt kul längst vägen. Nu är två prov av -bockade och ojoj vilken lättnad! Nu börjar jag om på nytt , och taggar inför prov på fredag! Förlåt för sämst uppdatering idag föresten!! Jag borde skämmas. Men jag har verkligen inte haft någon tid.. Min dag har gått lite för snabbt, jag vet själv inte vart all tid tog vägen?

 

Jag for hem till Emma efter skolan, vi åt tårta och ” firade ” en plugg fri dag, samt såg på Tv! :)

Hann även med en sväng förbi maxi och handlade lite inför imorgon! ( Berättar mer senare! ) Sen var det dags för hemfärd, gick då ut och lämnade viktig information i kvarteret och sen blev det mat! Hann även med en snabb dusch innan jag for ut och var med Emma igen! Vad vi gjort, behöver vi inte gå in på nu!

 

Förlåt för ett kanske rörigt inlägg! Men det har hänt så himla mycket, och vet inte riktigt hur jag skall formulera allt? :o




I´m happy!

Godmorgon! Har sovit som allra bäst inatt, och vaknat på en lika bra sida! Om inte bättre. Känner mig lite halv rostig eller vad man skall säga, men det börjar bli en vana! Börjar med gympa idag, så det kanske kan få en att komma igång också! Har två prov att förhoppningsvis klara av! Håll tummarna! :) Annars är väl Tisdagar rätt chilla, har ungefär 4 lektioner och slutar vid halv 2!

 

 Vi hörs någon gång därefter!



I Somras!


Godnatt!

Godkväll!

 

Mina ögon går i kors och väger bly! Jag är så trött. Efter timmar av plugg, tänker jag nu gå och sova! Så tänkte bara skriva Godnatt, lite snabbt! :) Ses imorgon, puss!

 

 

 


Plugg!

Idag står plugg på schemat! Inga undanflykter eller andra dåliga anledningar skall godkännas! Har två prov imorgon, så nu gäller det!

 


You make my day!

Hej svejj!

 

Nu är jag hemma! Eller har egentligen vart det i drygt 45 minuter nu, men inte orkat skriva. Skolan har varit väldigt bra, känner att jag mår bra av att vara där. Glömmer liksom bort all stress och andra problem? Ett visst lugn lägger sig över mig! :) Niorna var tillbaka efter 2 veckors prao, och det märktes vill jag lova! :) Har inte varit lugnt en enda sekund, men det gillas! :) Haha!

 

Trotts att jag mått apa, har halstabletter hjälpt till och dagen har flugit förbi! Härligt!” :)

 

Hör snart igen!



Ny Vecka , Med nya ....

Godmorgon, nu startar vi en Ny vecka, med Nya tag! Nya prov och läxor väntar, men även nya möjligheter. Visst känner jag en aning stress och framförallt press på mig, då 3 prov och en drös inlämningar skall klaras av.. Men jag kan nästan föreställa mig hur skönt det kommer vara, då allt är över, och man för hoppnings vis kan njuta av en njuta av en ledig helg? Det återstår att se.

 

Jag mår apa idag! Varför man nu jämför sig med en apa, men så är det! Mitt eländiga huvud som dunkar ikapp med de rörelser jag gör? Halsen är allmänt tjock och känns som taggtråd när jag sväljer.. Suck! Men nu taggar jag inför veckans första skoldag! Puss Hej!


kind to myself!

Jag skall vara snäll mot mig själv och framför allt ge mig + poäng. Jag skall nämligen gå och lägga mig, redan nu! Det hör verkligen inte till vanligheterna.

 

Jag känner att jag är alldeles för trött i veckorna, mycket plugg som drar mycket energi, och allt annat som händer. Dessutom är jag inte helt frisk heller.. Så jag behöver verkligen en mjuk start på veckan, och därför gå och sova nu! :)


Yes!

► Play the moment.
▌▌ Pause the memories.
■ Stop the pain.
◄◄ Rewind the happiness


Bildbomd!

Här kommer lite bilder, jag borde ha visat er tidigare! Men så det kan bli ibland, när hinder uppstår.. Men nu så! Här är bilderna från förra veckan! ;)




Emma väntar på att lektion skall börja!:)



Delar av klassen!


Torsdagens tråkiga outfit!


Vi jobbade på flitigt! Eller? ;)


Härliga höst!


Nu, så!

Vill bara meddela att min data är som vanligt igen! Det vill säga att jag numer kan blogga som vanligt igen! :)


Sjuk?

Hej på er!

Har vart iväg på konfirmation ända sedan 10. Jag har kännt mig sådär ruggig och hängig, och inte alls speciellt kry. Men tiden har trotts det flygit iväg, och de 5 timmar jag var där gick snabbt. Har precis laddad batterierna med lite frukt och skall nu hjälpa pappa med en sak. Biler kanske kommer sen? ;) Sen blir det plugg på övertid för mig, vi hörs senare! :)


Nåt i stil med det här har jag på mig idag, dock inte exakt! :)


10/10/10

Gilla dagens datum? :)

Känns helt galet, men jag är redan uppe och har vart det i snart en timma. Skall på Konfirmation, vid 10.
Det värsta är nog inte att vara vaken nu, utan att jag mår blä. Känner mig inte alls speciellt frisk.
Huvudverk och halsont. Verkar dock som jag klarar mig ifrån febern! :) Skall fortsätta med mitt hår plattning nu, och sen fixa övriga mig! Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem! :)

Puuusss


En drös onödiga inlägg!

Har blivit många onödiga inlägg under dagens gång! Men jag hade en lista på saker och ting jag skulle visa och skriva om idag. Men dock på min data. Så det får helt enkelt vänta!

Har precis ätit en god middag och nu väntar utgång!

Vi hörs förhoppningsvis senare! :)



Bild från i somras. Tycker jag ser väldigt brun ut? ;) thihi


Min data har fnatt!

Hej Hej!

Min data är fortfarande ute och cyklar? Så får låna mamma och pappas data för tillfället.

Min dag har varit riktigt mysig. Har varit på stan med hela familjen, och det hör inte till vanligheterna!
Hittade bland annat 2 par snygga skor. Nåt jag skall önska mig! När vi väl kom hem tog jag en dusch och gick sen och la mig en stund. All energi hade sugits ur mig, så behöve påfyllning!

Har även läst igenom matten lite, och börjar nog få kläm på det där nu! I hope so! Skall följa med mamma och handla samt hämta bror på hockey om en stund.

Vi hörs senare! :)


stan!

Har haft besök av farmor, farfar och faster en sväng! Trevligt. Nu blir det stan med familjen! :)

Puss




Rosa naglar!








Källa; google

 


Wrong!

God morgon, eller god dag ? Det har uppstått ett fel med min data, så jag får låna pappas data lite snabbt. Jag hoppas det ordnar sig snart, så jag kan blogga som vanligt igen!

 

Gårkvällen var hur bra som helst! Jag och Emma var ute, vi invigde våra nya vinterjackor! Jag kan med glädje meddela att den gott och väl håller värmen. Den är inte bara varm utan även väldigt snygg. Så jag är väldigt nöjd med årets jacka! Vi cyklade runt, snackade och blev en aning skrämda av en kompis pappa. Haha säger jag bara! Kalle och Simon kom även ut en sväng, så vi bytte några ord med dom innan vi cyklade åt olika håll.

 

Kusinerna var ju här på besök igår kväll så satt ute vid dom och snackade en stund , innan jag slutligen gick och la mig! Hade sett fram emot en sovmorgon idag, men vaknade vid halv 10 av att farmor ringde.. Typiskt!

 

Jag skriver mer så fort min data är som vanligt igen! Puss



Saknar dig!


Något fel på blogg.se har uppstått! Jag...

Något fel på blogg.se har uppstått! Jag skriver imorgon när allt förhoppningsvis ordnat sig! Tills vidare får ett mobilinlägg funka. Har haft en trevlig kväll, hoppas ni haft detsamma! Godnatt på er!


Utgång och platt hår! ;))

Här är det fullt ös! Mina kusiner kom för dryga timmen sedan. Har fått hjälp med att platta mitt hår , av snälla Tanja! :) Har nog aldrig haft såhär platt förut. Tackar! Vi har ätit en god middag tillsammans och nu väntar utgång. Känns som den här fredagen kommer bli super. Vi hörs senare! :)



 


Snabbis!

Har precis duschat och skall nu städa rummet och sen fixa min inför kvällen! Om en liten stund kommer mina kusiner hit och äter middag. Där efter blir det utgång för min del! :) Mer om det, senare! Puss Hej!


it hurts!

Hej igen!

Har under eftermiddagens lopp betat av en timmas plugg, hämtat bror på dagis och bestämt lite inför kvällen.
Fick en jobbig smärta i magen helt plötsligt, och mår numer illa! Så har precis tagit en tablett för magen och hoppas det skall hjälpa.

Skall snart återgå till pluggandet så jag är klar med det sen.

Hörs snart igen! :)


Härlig bild från i somras! :)


Helgens mål!

Mina mål den här helgen är att försöka umgås med vänner och familj, utan att behöva ägna en massa tid åt att tänka på skolan. Nu har jag ju lagt upp ett så kallat plugg schema som jag skall leva upp till, men mer än så tänker jag inte göra. Inte nu i helgen iallafall. För jag behöver få vara ledig, ha kul och kunna tänka på annat! :)

Om jag får ha roligt tillsammans med dom i min omgivning, det vill säga vänner och familj, kommer det märkas på prov och inlämningarna. För mår jag bra, blir det lättare att plugga och jag presterar förmodligen bättre!

Jag skall även satsa mer på bloggen i helgen. Ta en massa kort som jag kan visa upp, och skriva om lite roligare saker än det vardagliga snacket om skola, plugg, you name it! 


Nu skall jag se till att njuta av helgen och framför allt ha roligt! :)


Helg!

Hej på er!



Då var man hemma igen, efter drygt 4 timmar i skolan, rätt skönt! Sista lektionen var Hemkunskap, och det var lika trevligt som vanligt. Jag och Ida bakade rågbullar ihop, och måste erkänna att det faktiskt var gott!



Har bestämt mig för att offra 2 timmar till plugg varje dag, tills allt är över. Det vill säga att 2 timmar kommer gå åt till det idag, och sen får jag hitta på nåt annat kul! :) Vi hörs senare, nu skall jag ta nåt att äta! :)






Freedag!

Äntligen är det fredag! Skall försöka njuta av dagen så mycket det går. Men jag kan inte riktigt släppa tankarna om allt som måste göras.. Ska försöka dra ut och ha kul ikväll, det behövs.


Men först några timmar i skolan. En riktig kortis dag väntar. Med endast 4 lektioner.

Hej så länge!

 




Sleep time!

Godkväll!



Har suttit i timmar med min labb rapport. Är inte helt nöjd ännu, så skall ännu fin slipa den lite.
Imorgon skall jag försöka ta tag i min blogg design, känner mig redan trött på den? Hehe..


Nu skall jag gå och lägga mig och samla energi, kan verkligen behövas! Puss på er.




I'll make it!

Det känns som min blogg håller på och förfalla! För tillfället finns det verken nåt kul att skriva om, eller några bilder att visa. Men allt de där beror på skolan. Det tar så jädra mycket energi av mig just nu. När jag väl skriver till er, så är det väl det enda jag skriver om? Plugg,plugg och än en gång plugg. Jag ber om ursäkt för det! Men vad annars liksom? Jag skriver om mitt liv, och det är så det ser ut just nu.

 

Att bara tänka på nästa vecka gör mig nervös. Hur skall jag lära mig allt jag skall kunna? Inte är det utspritt heller, utan allt utspelar sig på 2 dagar! Sjukt.

 

Jag har mål jag försöker leva upp till, varje dag. Jag bygger upp nya mål, efter var dag som går. Är det inte inom skola är det utanför skolan. Målen får mig att minnas allt som skall göras och allt jag skall klara av. Men jag börjar känna att målen är för högt upp. Hur mycket jag än klättrar, kommer jag aldrig att nå upp. För då är målen ännu högre upp. Jag faller pladask men reser mig igen. Jag vill inte vara den som ger upp, jag vill så gärna klara allt. Men snart är det inget val längre, jag orkar inte!

 

Allt det här hänger på att i slutändan kunna klappa mig själv på axeln och känna.

Fan vad bra, jag klarade det! ”

 

 Nu när vi äntligen börjar närma oss helg, efter en hel vecka av jobb på ett eller annat sätt. Det är väl då man skall unna sig själv fritid, försöka att tänka på allt man tycker är kul och skita i skolan. Inte ens det kommer jag kunna göra. För allt den här helgen kommer att handla om är , plugg!

 

Var tvungen att skriva av mig, lite! :)




Trött och sliten!

Hej på er!

 Nu är jag hemma och har satt mig till rätta med datan i knät. Jag är helt slut, jag har kört hårt hela dagen kan man nog säga! Först skola från 8.00 till 14.45, en rätt lång dag, men den har rullat på bra!

Sen hem till Emma och plugga. Tack och lov, så hade jag medvind på vägen hem! Tur var väl det, för shitt vad det blåser!


 Jag känner mig så stressad hela tiden. Får ställa in träffar med kompisar och istället stänga in mig på rummet och plugga. Hela tiden! Känns som mitt liv är rätt fyrkantigt just nu. Skola, plugg, sova!

Usch, men så är det! Dom säger att åttan skall vara värst, kan det stämma? ;o





Snabbt

HejHej!

Drog hem till Emma efter skolan, kan vara bra att byta plugg miljö samt att det alltid är trevligt med sällskap.
Så här sitter vi med varsin data och gör en labb rapport.

Jag skriver mer när jag kommer hem! Puss


Tired of the most!

 

Godmorgon! Idag var det inte lätt att få upp ögonen nej, usch! Börjar känna att det är otåligt att vakna såhär tidigt på morgonen.. Kanske dags att gå och lägga sig tidigare också? Hade ju vart smart.

 

Samt att veta att efter en hel dag i skolan, blir det ännu mer skoljobb.. Helt seriöst börjar det bli för mycket. Tidiga mornar, en massa plugg, och jag är så förbaskat trött hela tiden? Alltid är det något!

 

Idag blir det iallafall skola, till kvart i 3 eller vad det är? Minns jag inte helt fel är det rätt bra lektioner! :) Hörs senare!


Sleeping with the good feeling!

Hej igen!

 

Skrev klart min labb rapport och har kollat TV med bror. Är det bara jag som gillar Välkommen åter ? Verkar bara vara jag som har humorn för det. Hehe.

 

Nu blir det att hoppa i säng! För första gången på länge kan jag gå och lägga mig i tid, och somna utan att behöva känna mig orolig inför ett prov eller liknande! Lättnaden är stor! Vi hörs imorgon, Godnatt!







Trevlig kväll!

Godkväll på er!


Här har ännu en dag med dålig uppdatering gått.. Men faktum är det att jag faktiskt valt det idag. Har inte haft något att skriva, då allt jag gjort är att plugga. Nästan iallafall!



Min familj har varit iväg på olika håll under kvällens lopp, så jag har fått passa August. Vi har varit ute och lekt, gått en promenad och även fått sällskap av Emma. Vi spelade spel tillsammans och hade allmänt roligt. Trotts 10 års ålders skillnad mellan oss och han, har vi oftast roligt ihop! När vi nattat honom har vi suttit på mitt rum och snackat. Har även fått hjälp med min labb rapport. Tack! :)




gammal bild!


PLUGG

Det som skall göras idag är en labb rapport till Kemin, slut göra det sista på Tyska uppgiften, och påbörja MVG uppgifterna inför SO provet nästa vecka! Skall även hinna med att skriva på min novell! Skulle även behöva städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag för tillfället! Får se vad jag hinner! :)


Kort och skön dag!

Hej på er!

 Vilken dag! Hade som sagt Fysik prov i morse och det gick faktiskt bra.

Dagen har rullat på bra och mitt humör har verkligen hittat tillbaks. Jag och Linus råkade få alla att missförstå oss på matte lektionen, som vi skratta! Haha. Det är bara ett av alla roliga händelser under dagen, som gått. :)

 

Den här eftermiddagen och kvällen kommer att gå åt till plugg! Bara för att ett prov nu är avklarat, är plugget ännu inte klart! Det är bara början! :) haha

 Puss



Onsdag- prov

Godmorgon!

 

Somnade gott efter en hel kväll av plugg igår! Första lektionen idag blir det Fysik prov! Önska mig lycka till. Idag slutar man 13.35, så skönt. Inte speciellt oväntat, men efter skolan blir det pluugg..

Om ni bara anade hur trött jag börjar bli på att behöva plugga hela tiden? Galen är nog rätt ord!

 

Nu skall jag börja platta håret, vi hörs senare! :)



What if?


Starting to get myself back!

Min kväll har sett rätt enformigt ut! Har pluggat intensivt samtidigt som jag varit barnvakt till en busig fyraåring även kallad min lillebror. Har tagit små korta pauser mellan åt, där bland annat en snabb dusch hunnits med, och lite syskon mys. Börjar känna mig nöjd med min insatts nu! Och kan nog gå och lägga mig med gott samvete senare. Puh! :)

 Känner att mitt vanliga humör börjar återkomma, vilket jag är otroligt tacksam för. Vem vill gå runt och må dåligt ? Vara ledsen? Tråkig och dryg? Inte jag iallafall! ;)

 


Bilder!

Fick förhinder för plugget förut.. Så fick skuta upp det så skall ta tag i det nu!

Var med mamma och August på lite ärenden. Var bland annat och bytte min mössa, så nu är jag nöjd! :) Här kommer lite bilder från dagen!

 


Bad day!

Hej!

 Den här dagen har varit lite si och så! Allt har mer eller mindre gått emot mig. Visst har det funnits glada stunder också, men inte lika många som vanligt. Tur att man har en klass som muntrar upp en!

Börjar bli sådär trött som jag var för nån vecka sedan igen.. Då huvudet bara dunkar och jag bara vill sova?

 

Jag har varit hemma i dryga 2 timmar nu, men slöat framför Tvn och kanske till och med somnade till en stund? Nu blir det att ta tag i läxor och andra skolsaker! Hej på en stund!


Stress!?

Trotts en stressig morgon, så sitter jag nu här färdig och väntar på att tiden skall gå?
Lustigt. Om 10 minuter drar jag mot skolan, vi hörs efter! :)


Tisdag

Godmorgon! Kom i säng sent igår, så ställde klockan på en halvtimma senare, nu på morgonen!

 Det måste ha varit något som hände igår? För jag känner mig verkligen ledsen och låg? Men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför? Jobbigt läge.

 
Idag blir det iallafall skola, såklart! Börjar med gympa, så drar nog till skolan i idrottskläder!
Vi har dessutom bara 4 lektioner idag, så dagen kommer nog gå snabbt! I hope so!

 

 Vi hörs senare!



Trött?

Det var som en desperation mötte mig vid dörren på väg in i huset. Fick en jobbig känsla och känner mig allmänt ledsen och låg? Om det är för att jag är så otroligt trött , eller om det beror på något annat? Har jag faktiskt ingen aning om.. Men jag vet att jag kan göra mitt yttersta för att känna mig bättre till mods imorgon. Sova, det brukar hjälpa!

 Min pappa muntrade upp mig, genom att komma in med en kanelbulle till mig! Älskar dig.♥
Har ni ätit någon kanelbulle på kanelbullens dag?

 Godnatt på er! Puss



En sådär lagom trött tjej!


En lång dag!

 

Godkväll!

 

Tur att jag uppdaterar hyfsat bra andra dagar, då slipper jag skämmas så mycket nu!
Men det finns dagar då schemat är fullt, och inte erbjuder data förs sent på kvällen.

Jag och Emma har haft en slö och kall kväll ute. Vi tog en sväng förbi affären, sen har vi suttit och snackat en hel de. Fick även lite sällskap av vänner som kom och gick , om man nu skall beskriva det så? Fick även sällskap av Frida när det väl var dags att bege sig hemåt! Trevligt.

 Känner mig helt slut nu, kom precis hem klokt för första gången idag! Puh! Men kul har jag allt haft.


Min dag i bilder!


Sorry!

Hej på er!

Förlåt för kass uppdatering av mig idag! Men har ännu inte varit hemma klokt. Så blir ett snabbt inlägg nu.

Skolan var bra och dagen rullade på bra för att vara en måndag. Så det var ju skönt! Efter skolan drog jag och Emma förbi affären och handla med oss lite mellis, innan vi hämtade bror på dagis och lämnade han hemma vid mamma, som var sjuk. Cyklade sen hem till Emma i världens motvind och har sen dess varit här hemma.
Vi har pluggat, busat , lagat Tacos och ätit mat! :)

Nu blir det att fixa oss, sen ut! :)


Vi hörs senare.



I vintras!


Måndag morgon!

Godmorgon, måndag igen!

 

Har sovit som aldrig förr.. Har haft så kallt i mitt rum i över en vecka, så har fått sova med filt och ragg suckor, mjukis byxor med mera. Men igår kom pappa hem med ett varme element så jag har sovit gott i natt! Från 16 grader till 24 i mitt rum! :)

 

Jag somnade inte så tidigt jag hade velat igår.. Jag fastnade i en massa sms konversationer som kändes onödigt att avsluta! Så det blev en vanlig söndagskväll! So me! Alltid nåt.

 

Jag känner mig illamående, inte bra.. Nu blir det att gå upp och påbörja dagens måsten.
Har en lång skoldag som väntar, men de kommer säkert rulla på som vanligt! :)Vi hörs senare! Puss


 


Helt slut!

Fundera på att gå och lägga mig tidigt ikväll! Dels för att ladda batterierna inför den kommande veckan, men också för att jag ändå inte har något att göra för tillfället? Så då kan jag istället satsa på några extra timmars sömn! :)

 

Känner mig ganska färdig , efter en helg med festligheter efter vart annat! Så nu taggar jag inför en ny skolvecka. En rätt lugn skolvecka hoppas jag på, just nu verkar det bara vara ett prov som skall pluggas till! Puh!

Så jag tackar väl för mig, för den här helgen! Nu skall det sovas, och vila ut!
En skolvecka tar alltid de krafter man har. 

Fundera på att gå och lägga mig tidigt ikväll! Dels för att ladda batterierna inför den kommande veckan, men också för att jag ändå inte har något att göra för tillfället? Så då kan jag istället satsa på några extra timmars sömn! :)

 

Känner mig ganska färdig , efter en helg med festligheter efter vart annat! Så nu taggar jag inför en ny skolvecka. En rätt lugn skolvecka hoppas jag på, just nu verkar det bara vara ett prov som skall pluggas till! Puh!

 

Så jag tackar väl för mig, för den här helgen! Nu skall det sovas, och vila ut!

En skolvecka tar alltid de krafter man har. Godnatt! :)



Mätt för en månad!

Godkväll!

 

Dagen har gått i ett! Jag har ätit som aldrig förr, kommer med all säkerhet rulla till skolan imorgon..
Känner mig riktigt tjock bara med tanken, på allt jag stoppat i mig!

 

Vi var som sagt bortbjudna för att fira en släkting idag. Vi började med att äta en tidig middag, som bestod av lite allt möjligt. Redan där kände jag mig propp mätt, sen var det dessutom efterrätt på det? Ja ni hör ju hur det låter! 3 olika pajer/kakor eller vad man skall kalla det. Farmor lasta på alla olika på min tallrik, så det var bara att äta med glatta livet.. Allt jag ätit under dagens lopp har varit gott, men med en rimlig mängd.. För jag har bokstavligen mått illa! Haha. :)












Puss


Då kör vi igen!

Nu har vi laddat batterierna från gårdagens kalas och nu är det dags på nytt igen. Dock inte på hemmaplan! :) Här är dagens outfit!


Sviker mig själv!

Jag är väldigt bra på att lova mig själv saker. Men hur ofta lever jag upp till det? Jag skulle ju städa rummet, plugga innan jag var tvungen att börja göra mig i ordning. Det var planen! Men här ligger jag fortfarande i sängen med pyjamas och kollar bloggar.. Inte bra, inte bra! Nu skall jag ta mig upp och påbörja dagens planer, och ni får vara vittne och se till att det blir gjort! :) Nu har jag ju inget val! Puss på er!



Söndag!

Idag är det dags för nya festligheter! Vi skall nämligen ut och fira en släkting, kommer säkert bli trevligt! Men det gäller att ta till vara på alla lediga stunder, så nu blir det att städa rummet och sen plugga.


Finns inget värre än att plugga.. Men vad skall man göra, när det är prov och läxor efter vart annat? Undrar hur mycket mer vi lär oss på läxor och prov egentligen?



Lovely evening!

Godmorgon!

 Förlåt för att det inte blev något klokt inlägg igår kväll.. Men det var såhär att jag och Emma var till en början ute och busade. Men när klockan började bli mycket och vi började frysa drog vi hem till mig. Här var det dessutom fest? Några vänner till familjen hade kommit hem till oss och det var bara trevligt! :) Så jag, Emma och Filippa satt länge på mitt rum och snackade!

 

När Emma sen hade dratt och klockan hann bli ännu mer, satte jag och Filippa oss i soffan med våra föräldrar och hörde på musik och pratade. Kom i säng ganska sent och fick en härlig sovmorgon på det! :) Härligt!

 


Coke!

-Jag har cola i hela min säng..


Stolt Gotlänning!

 Olle är vidare, en vecka till! Nu ser vi till att det fortsätter såhär
Han gick bokstavligen rakt in i mitt hjärta när han sökte till Idol, med låten Lady! Love it!

En absolut favorit, från min sida!




Tårtkalas!

Då var dagens kalas över! Släkt och vänner har kommit och gått, under dagens lopp. Så det är rätt skönt med tomt hus igen! :) Här kommer lite bilder!



Inte helt fel med jordgubb och hallon tårta i Oktober!




Även jag fick paket! :)


Dagens,

 
Då var man så gott som klar! Här kommer dagens outfit och en låt! :)

 




Panik!

Hej igen!

 Här har dagen gått åt till att fixa och göra sig klara inför eftermiddagens planer!

Jag har duschat och håller just nu på att fixa mig. Lite besviken.. Hade tänkt ut vad jag skulle ha på mig, men mamma hade glömt bort och tvättat just det.. Så måste komma på något nytt!? Så det kan bli. Börjar bli lite bråttom, för om en timma kommer alla!?


Det har varit något fel på blogg.se, nu under morgonen! Har man gått in på en blogg, har det sett ut som den är borttagen? Men det verkar funka som vanligt nu!

 


Fail!

Godmorgon!

 Har sovit som en ängel inatt. Om nu änglar brukar sova gott? Vi säger så! Då var det en ny dag , lördag. Dagens planer ser så ut , vid två tiden kommer släkt och vänner hit och firar bror. Kvällen kommer förmodligen tillbringas med Emma! :) Låter som en perfekt dag, tycker jag!

 

Innan alla kommer skall jag försöka hinna med:, Att duscha, föna och platta håret. Välja outfit, samt fixa mig. Städa rummet och hjälpa till här hemma!

 

Vi hörs senare! :)

Det går inte att lägga upp bilder på bloggen, för tillfället!

 


Natti!

Har levt i ett galet kallt rum den senaste veckan. Men har tänkt att det nog bara är jag som är små hängig.. Så har härdat ut! Men när mamma kommer in dit ikväll så inser vi båda att det är grymt kallt. Inte helt omöjligt att det hänger istappar i taket snart? Så jag har bäddat en extra säng inne i brors rum, så jag kan få sova gott inatt! :)

 Det här blir nog sista inlägget ikväll, så säger Godnatt redan nu! :)



Avslutar med en fiiin bild! ;) Hahah not.


Girl night!

Vilken kväll!

 

Först disco bowling med tjejerna. Vilket gick rent åt sagt sämst för mig, men vi hade riktigt kul! Och det är huvudsaken! Blev sen en sväng förbi affären och stoppa vårt godis-sug? Vilket var nödvändigt. Vi stannade en stund vid Lyckåker skolan och skojade lite innan vi till sist cyklade åt olika håll! Tack för en mycket trevlig kväll, tjejer! :)

 Riktigt kallt ute, kollade just termometern, endast 2.7 grader.. Snart dags för vinterjacka tror jag! :)














Bowla!

 

Skall iväg och bowla med några tjejer från klassen nu! Maja,Vendela och Emma! Kommer nog bli trevligt! Får se vad som händer där efter, skall ta kort som jag sen kan visa er. Det kan jag lova! Ha en bra kväll allihop! Kram


Solsidan

 

Nu blir det film med bror, blev trött helt plötsligt? Så får se hur länge jag orkar vara vaken? Haha :) Hej på en stund!

 


HELG!

Hej på er!

 

Då har man avslutat den sista skoldagen för den här veckan! Nästan så jag känner lättnaden inom mig! Skolan har varit bra, och det har bjudits på många skratt.

Jag blev en aning påkommen med mobilen på SO bland annat.. Men vi hade en schysst vikarie som lät mig behålla den! :) haha. Vi hade även ett Hemkunskap prov (?) Jag och Ludde jobbade ihop, och som vanligt gick det bra! :) Pizza, blev det!

 
Fick trevligt sällskap en bit hem!


Dagens outfit!

dsc00314 (MMS)

Dagens outfit!


lovley

Godmorgon!

 

Som jag sa igår, för en vecka sedan, för två veckor sedan jag kan fortsätta, så är det min absoluta favorit dag idag! Fredag, som jag längtat. Eller egentligen inte, jag har inte hunnit längta? Veckan har sprungit iväg med all hast. Jag har legat hemma och kurat i två dagar, och även dom dagarna gick med farten. Härligt! Nu väntar en fullspäckad helg, med fest efter vart annat. Eller kalas? Det lät mer vuxet att säga fest, så vi kör på det! Nu blir det skola, men vi hörs där efter. I daglig ordning. Puss och Hej!


no makeup!



RSS 2.0